VATTEN – WATER

Vatten dricker ni alla på jorden både rent och smutsigt vatten dricker ni nu men hur ser vattnet ut nu, har ni rent vatten alla människor på jorden nu?

Nej ni har inte rent vatten alls alla som lever på jorden. Det är svårt att få rent vatten på vissa ställen då, men hur ser det ut i hela världen vattnet? Ni kan ÄVEN BLI SJUK AV VATTEN ni dricker speciellt om ni inte är van att dricka vattnet ni blir serverad, utan ni kan bli sjuk av floran som de har i lande då, men hur kan ni bli sjuk av vanligt vatten?

Vatten finns på alla platser i världen, men vissa ställen finns det mindre vatten men även MER SMUTSIGT VATTEN DÅ. Ni kan bli sjuk på vissa ställen om ni dricker vattnet där. Ni är inte van kan en del känna, men en del kan se att vattnet är inte så rent som de påvisar nu. Vattnet kan drickas av befolkningen, men inte av en turist som besöker landet korta tider då.

Hur kan det vara möjligt att vissa KAN DRICKA SMUTSIGT VATTEN medan andra inte kan det? Varför serverar de smutsigt vatten till sitt folk? Har de inte sett själv att vattnet är mer smutsigt då än i andra länder då eller tål deras mage mer smutsigt vatten än vad andra tål det?

Nej ingen tål att dricka smutsigt vatten varje dag, men en del människor märker inte av det utan fortsätter dricka sitt vatten. De har inte lärt sig om hur viktigt det är att rena vattnet och det finns mycke bakterier i vattnet då som gör att folk kan bli sjuk av det och DÄRFÖR ÄR MÅNGA RÄDD när de kommer till vissa länder som inte har så rent vatten som de har i Sverige.

Folk kan bli rädd när de kommer till andra länder som inte kan ta ett glas vatten då.  De känner att de tar inte den risken ens att testa det, men vattnet i norden är inte så farligt att dricka FÖR DE HAR RENT VATTEN DÅ, men det är andra länder folk är mer aktsam att inte ta ett glas vatten från dem, utan dricker inte av vattnet då utan kör med annat drickbart som de kan släcka sin törst då, men varför kan befolkningen dricka av vattnet då tror ni?

De är van att göra det, men även van att ha den floran i magen som inte utgör något hot, men NI ÄR INTE VAN som reser till länder där vattnet inte är rent därför är ni extra rädd att bli sjuk. Ni är inte van vid samma som dem som bor där, men hur kan vatten vara så olika från land till land nu?

Det kan många ställa sig nu för ni reser till andra länder, men även har hus och lägenheter i annat land, men NI ÄR RÄDD ATT DRICKA VATTNET. Ni är rädd att bli sjuk av vattnet då och därför köper ni extra vatten som är rent att dricka då, men varför är det så olika nu från land till land nu?

I vissa lände då är de inte rädd att dricka av vattnet. De vet inte om att de har smutsigt vatten som ni inte vill dricka av utan ni har inte sett, varför det är så olika där. NI HAR INTE JOBBAT MOT SAMMA HÅLL NU och då är det mycket olika på många platser idag när det gäller rent vatten och vatten vill alla dricka idag, så det är väldigt olika då när vi ska jämföra vatten från olika länder som folk åker på semester till.

Men vatten dricker ni inte på semestern för ni är rädd att ni blir sjuk av vattnet då. Ni har inte den tilliten att vattnet är rent då. NI DRICKER INTE VATTNET ALLS DÄR utan låter bli att dricka vattnet då.

Men hur kan inhemska befolkningen dricka det då? Har ni inte tänkt på det, att folk kan bli van att dricka smutsigt vatten. Kroppen tar in gift ibland från vattnet de dricker då för PÅ VISSA STÄLLEN är inte vattnet så rent då.

Men på vissa ställen är vattnet mer rent, men det är så stor obalans när det gäller vatten nu. Ni kan nog förstå vart det kommer ifrån, varför vissa är så noga med sitt vatten OCH INTE VILL FÖRGIFTA NER SITT VATTEN FÖR MYCKET och vissa länder tänker inte på det. De kan dumpa giftiga saker i vattnet så folk kan bli sjuk när de inte ser det.

Men så finns det folk som inte dumpar en massa smuts i vattnet utan har då sett till att skaffa en massa reningar både här och där, men så finns det vissa länder som inte ser det eller inte fått lära sig om vattnet alla ska dricka, ATT DET SKA VARA RENT VATTEN för att hålla sjukdomar borta.

Men så finns de som bara dumpar en massa smuts havet men även i alla sjöar som kan bli en sophög tillslut om ni inte ser det nu. LÄR FOLK OM VATTNET NU och hur de ska fungera när folk ska dricka rent vatten nu.

Det är så lite folk som undervisar andra länder om det nu VATTEN SKA ALLA HA, men det måste bli ett stopp på länder som hela tiden dumpar en massa giftiga saker i vattnet nu. Ni ska överleva och kunna ta ett glas vatten som är rent utan massa smuts i som kommer från allt ni har dumpat i vattnet nu, FÖR NI STÄLLER TILL FÖR ER SJÄLV HELA TIDEN när ni inte tänker på hur rent vattnet ska vara nu.

Hur tänker ni nu? Jag ser bara att ni ställer till ännu mera problem för er själv när ni håller på att dumpa en massa FARLIGA GIFTIGA KEMIKALIER I VATTNET giftiga, då borde folk vakna upp för att se hur det ser ut i deras land.

Men så finns det folk som börjar oroa sig för vattnet och alla sjöar och hav, men så finns det folk som inte respekter det ATT HÅLLA VATTNET RENT och inte dumpa en massa kemikalier i havet eller i sjöarna för djuren far illa och människorna far illa.Ni har slutat att respektera människorna så illa nu genom att ni dumpar en massa giftiga saker i havet i sjöarna då.

Hur ska folk ändra sig nu? 

Ni måste få folk att SLUTA UPP ATT DUMPA EN MASSA GIFTER som förstör dricksvattnet tillslut, så illa kan det bli så ni får gå på affären och köpa rent vatten som de måste köra med extra vatten som ska extra rening då.

Men hur långt kan det gå för NI STÄLLER BARA TILL FÖR ER SJÄLV när ni håller på med att dumpa i vattnet och i havet. Ni ska dricka och bada i vattnet och ni ska även använda vatten till annat nu.

Men så ser inte ni som håller på så UTAN HAR SLUAT ATT RESPEKTERA DJUREN OCH MÄNNISKORNA NU. Ni har inte sett vad ni ställer till i vissa länder, det är värre än andra länder som gör att folk blir sjuk av att dricka vattnet där. Hur ska ni få en ändring på folket nu som hela tiden måste dumpa en massa giftiga kemikalier nu? Hur ska ni få en ändring på dem?

Många djur lider men även folk lider när ni håller på att dumpa för DET KOMMER UT I ALLA VATTENDRAG DÅ.

HUR SKA JORDEN FÅ  ÖVERLEVA NU? Vattnet håller ni på att förstöra som en gång i världen var vackert och drickbart, men snart får ni problem med det om ni inte vaknar upp i tid. Ni har barn och barnbarn att ta hand om, men återigen ska ni tillbaka till jorden och när ni kommer tillbaka kanske ni inte kan dricka av vattnet alls.

Vad känner ni då när jag säger det? Ni vill inte komma tillbak till en jord där det bara smutsar ner vattnet nu och ni vill inte lämna efter er till era barn och barnbarn nu.

Men ni lämnar efter till er för ni måste tillbaka i nästa liv. Det är så mycket olika fabriker som är igång nu som spottar ut farliga kemikalier i vattnet nu SOM NI MÅSTE GÅ EMOT som äger fabrikerna. Det måste bli ett slut ni ska kunna dricka ett glas rent vatten då.

MEN SÅ ILLA ÄR DET NU, vattnet är för alla människor över hela världen ni måste dricka vatten när ni lever på jorden, då måste ni dricka av vattnet för ni är uppbyggd på mycket vatten i kroppen. Varje människa behöver dricka ett glas vatten varje dag utan att dricka ett smutsigt vatten varje dag som ni blir sjuk av då.

Det finns länder som har KOMMIT MYCKET LÄNGRE NU som ser mer än andra ser.

En del människor ser inte ett dyft i mina ögon utan hela tiden håller på att pumpa ut en massa kemikalier i vattnet nu. DET BLIR BARA VÄRRE om ni inte går ihop med dem. De kör med massa utsläpp nu som inte är bra för vattnet nu.

Vattnet blir inte renare om ni tror utan DET BLIR VÄRRE OCH VÄRRE om ni inte får ett slut på det nu.

JAG VARNAR ER FÖR ALLT NU, men ni ska leva utan att måste gå till affären när ni ska dricka ett glas vatten. Ni måste köpa renat vatten då för att ni inte kan dricka vatten då, men så långt ska det inte gå. Ni ska äta mat som även där kan innehålla vatten hos många idag som även där blir det lidande. Ni som ska koka en god soppa eller så annan mat ni ska ha vatten till, för ni har vatten varje dag när ni ska äta eller så kokar ni te elle kaffe som inte jag ser är så nyttig, men ni dricker kaffe och te som även där är det vatten ni måste ha då.

DET KAN BLI STORA PROBLEM ni inte vaknar upp ni som håller på att dumpa en massa kemikalier nu.

Ni har sett att många fåglar blir sjuk när de har dumpat kemikalier SOM ÄVEN OLJAN INNEHÅLLER EN MASSA GIFTER DÅ. Ni kan se hur fåglarna mår nu och då behöver ni inte se längre, för så illa kan det bli för er som håller på att dumpa en massa kemikalier i vattnet nu och det skadar många idag nu.

Men ni måste tänka till vilken jobbig och besvärligt liv ni får om ni inte kan dricka vatten eller använda vatten som ni är van vid. Tänk bara till, så ni kan förstå VAD JAG VARNAR FÖR NU..

Att kunna leva ett normalt liv utan en massa smuts i vattnet nu, DÅ MÅSTE NI VAKNA UPP ALLA LÄNDER NU, för ni ska förstå hur illa det är nu med vattnet på jorden nu.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.