LURENDREJARE

Idag ykan folk råka ut för lurendrejare i högsta grad för de kan bli lurad på pengar som aldrig ni får tillbaka igen, men så ser människan ut idag.

De vill ha PENGAR UNDER BORDET ibland när de ska sälja saker och ting och smita undan skatten kan lägga mera pengar på deras ekonomi idag.   

Men hur ska ni klara er från dem idag? Ni kan bli lurad så styggt idag och ser inte att ni har köpt något som inte ens fungera då UTAN DE LURAR TILL SIG PENGARNA LÄTT IDAG. Det kan bli så mycket folk idag som kan bli lurad på bostäder för ingen kan se om den personen är helt ärliga då. De är så enkelt att lura folk på bostäder som även kan rasa om de inte ser hur hela bostaden ser ut då.

Det kan vara andra saker folk kan bli utsatt för idag, så de kan förlora mycket pengar om DE STÖTER PÅ EN LURENDREJARE, då kan de sluta illa för en del och pengarna kan rasa för dem som har lagt undan pengar till att leva då.

Men så ser inte den som gillar att ljuga och lura folk på pengar, han är van att lura folk hela tiden nu och han kan fortsätta lura folk som hela tiden har hans tilltro då, men det är mest män som håller på med det men det finns även kvinnor som gillar att lura folk, SÅ DE KAN LURA AV DEM PENGARNA DÅ.

Men det är mest män som kör med det och det är illa i Sverige. Jag ser så mycket folk idag som blir lurad på bostäder idag SOM FOLK BORDE SE IGENOM innan de köper sin bostad.

Det har så stor tilltro till dem som säljer eller dem som ska renovera en bostad ,så de tror fullt ut på dem, MEN KAN RÅKA UT FÖR DEN VÄRSTA LURENDREJAREN SOM FINNS DÅ, men det går inte ändra på en del folk, tills de en dag själv blir lurad på det ena än det andra ,då först kan de sluta upp för de får smaka på samma medicin som det heter då.

Men hur  många får det  idag nu?

Jag ser att de kan lura även familjer som har sparat till sina hus och lägenheter då för DE KAN BLI SÅ LURAD PÅ DET när de står framför försäljaren då. De har så stor tilltro till dem när de säljer sitt hem, men även att många försöker ta lite svarta pengar som de kan ta svart då, på vissa bostäder nu.

Det händer mycket mer problem i större städer för där kan ni råka ut för dem som bara lurar av er pengarna då. Ni kan inte se att de lurar er på pengar då för den lägenheten VAR INTE EN INSATS ENS utan en vanlig hyreslägenhet som de kan ta svarta pengar under bordet, för att få den uthyrd genom att köerna är så stora på vissa ställen. DE KAN LURA AV FOLK PENGAR som gör att folk måste vara vaken nu och inte ge dem pengar då utan den kostar inte ens det. Det handlar om att lura folk och de ser inte den som köper bostaden, att det är ärligt ens utan det är bara svara pengar folk kör med då.

Folk blir så lurad när de själv ska lämna bostaden, de får inte tillbaka pengarna de lade ut då utan svarta pengar syns inte då. DE KAN LÄTT LURA UNGDOMARNA som så gärna vill ha en bostad då. De kan bli lurad på pengar som gör dem inte en tjänst när de ska själv lämna bostaden då. De får inte igen pengarna alls och inget syns i pappret ens utan de förlorar en massa pengar på bostaden då. De blev utsatt för en lurendrejare då och det finns gått om dem i landet. Det finns gått om dem i andra länder så Sverige är inte ensam om det.

Folk vill lura av folk pengarna och det blir mer och mer vanligt har jag sett att de ser inte att de kör med oärliga kort nu utan de kan lura av folk så mycket pengar idag som de ser inget fel i utan det handlar om att vara vaken, att inte säga ja till bostäder med svarta pengar under bordet. Ni ska inte köpa den alls UTAN ÄRLIGA VITA PENGAR  ska ni köpa er bostad om ni ska köpa en bostad då. Ni får inte ut på försäkringarna så mycket om ni kör med svarta pengar utan ni måste vara vaken nu. Landet har så mycket folk som gillar att lura folk och ungdomar kan bli lurad av dem då för det handlar om bostadsbrist då.

Men då ska ni inte säga ja till lägenheten alls utan se efter en lägenhet SOM NI ÄRLIGT KAN SKRIVA PÅ ETT HYRESKONTRAKT utan att hamna i en massa problem nu. Folk ser inte att de kan skada er alls nu utan var vaken nu för det finns så mycket folk som vill lura folk nu.

Men jorden är fylld med dem, så ni kommer inte undan folk kan lura av er både det ena än det andra idag om ni inte är vaken nu. NI KAN BLI LURAD AV EN TELEFONFÖRSÄLJARE som ni ser, men även lurad av andra som inte ens kör med ärliga kort. Folk kan bli så manipulerad idag som gör att det är svårt att stå emot telefonförsäljaren.

Att ni själva kan ta kontakt, istället för ni ska bli inlurad i olika saker nu, ni kan bli lurad så styggt för de visar upp hur bra allt ska bli, men de kan inte ge full hjälp en del och ni kan måste ändå betala en massa pengar som ni vill slippa nu. Ska ni ha hjälp av folk ska ni söka upp dem själv, för att få rätt hjälp det är den säkraste vägen nu att göra nu för att slippa en massa onödiga utgifter nu. Så se till det då för att inte säga ja till alla som ringer er, ni kan bli lurad av dem. Många vill tjäna in sin lön såklart och då sitter de och ringer runt människor då, men ni kan bli lurad av en del SOM INTE ACCEPTERAR ETT NEJ FÖRST utan fortsätter hela tiden att manipulera er, så ni säger ja till slut och då sitter ni där då.

Ni måste vara vaksam på alla som ringer för ni kan bli inlurad i ett nät som är svårt att ta sig ur. NI KAN HAMNA I EN FÄLLA och kan inte betala dem och de accepterar inte det då utan de kan fortsätta trycka på, att ni ska betala fast ni ser att ni inte har råd och då KAN NI HAMNA PÅ KRONOFOGDEN DÅ för att ni inte kan betala då.

Men ni blev lurad en gång i tiden på pengarna och då skulle de styrka er när ni inte kan betala längre då, men folk acceptera inte det utan de vill ha mer pengar som gör ATT FOLK MED LITE PENGAR KAN HAMNA TILLSLUT PÅ KRONOFOGDEN när de inte kan betala fast de är skötsamma människor, så kan de hamna där.

De kan få dålig ekonomi, men de accepterar inte företaget som sålde sin tjänst utan de fortsätter skicka räkningar till er och ni kan inte betala då FAST NI HAR SAGT IFRÅN.

Men hamnar på kronofogden som ingen vill hamna för de tar så mycket pengar från er som redan har dåligt med pengar, då hamnar många där som tar alldeles för mycket pengar från er då, utan NI FÅR DET KÄMPIGT NÄR NI HAMNAR PÅ KRONOFOGDEN för de tar ut för mycket pengar från er som redan har det dåligt, då borde de sänka kostnaderna till noll extra då.

Men så är det inte utan folk kan fara så illa dag NI BLIR UTSATT FÖR LURENDREJARE HELA TIDEN IDAG och ni kan få dålig ekonomi och hamnar på  kronofogden då och den tjänsten de kör med, det gör att ni blir låst från bostäder och låst från att köpa saker igen för ni måste städa bort den skulden då.

Men så illa är det med Sverige nu OCH MÅNGA LÄNDER MED SVERIGE HAR DET SÅ.

Ni kan bli så lurad av folk så ni hamnar på kronofogden då, folk kan ha så lite pengar och VILL SÄGA UPP SITT ABONNEMANG, men de kan få nej där och kan inte fortsätta för de kan bli sjuk människor, kan inte betala då och de kan förlora jobbet och hamnar på kronofogden då och de tar ut för mycket pengar då.

FOLK BORDE FÅ BORT STÄMPELN FRÅN KRONOFOGDEN de har från kronofogden då för det går inte skaffa sig en bostad  eller om ni ska köpa er något, så har ni stämpeln kvar i flera år eller så får ni inte bort stämpeln alls för ni blev grundlurad lång bak i tiden som gjorde att ni hamnade på kronofogden. Ni förlorade ert jobb eller så blev du sjukskriven och då betalar försäkringskassan ut för lite pengar för kunna klara er ekonomi även om ni bli sjukskriven eller förlora era jobb, så hamnar ni på kronofogden många idag OM NI INTE ÄR MER VAKSAM NU, så ni inte säger ja till allt för att slippa kronofogden i framtiden då.

Varför har ni kronofogden nu? Varför har ni den? Det är så mycket folk som har det illa och hamnar hos kronofogden då. De kör med den tjänsten då och folk blir illa behandlad idag FÖR DE TAR ALLDELES UT FÖR MYCKET PENGAR för folk som hamnat illa nu.

DE PUMPAR AV DEM PENGARNA som de borde lägga ner den tjänsten för många som hamnar på kronofogden har en gång i i tiden haft ett jobb och kunnat köpa saker och ting.

Men så kan del förlora sin bostad på grund av att de har inte pengar till att betala en del saker genom att folk kan bli sjuka, men då ser inte kronofogden det utan DE PUMPAR PENGAR AV FATTIGA MÄNNISKOR, så de har lite att leva på.

Men så illa är Sverige nu.

Måste bli ett slut för det finns ingen respekt idag utan bara kör över varandra nu utan DET MÅSTE BLI ETT STOPP NU på alla som lurar folk och tar pengar av dem även extra pengar som de borde sluta lägga på dem pengarna.

Många idag är sjukskriven eller så utan jobb och KAN HAMNA EFTER EN FAKTURA DÅ, men då lägger de på extra då, fast de kan till och med prata med dem, så accepterar de inte det,” att ni får pengar när jag har pengarna för jag är sjuk nu, men har lite pengar nu för jag är sjukskriven nu, kan du vänta med pengarna till nästa gång, för jag har andra räkningar nu?”

Eller ni kan ha förlorat jobb samma för er som är sjukskriven, då hamnar ni i den karusellen som en sjukskriven, men kan gå så långt så de hamnar på kronofogden då men DET MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ DET NU.

Hur ska ni rädda folk i Sverige nu? Många går på LÅG INKOMST, men det finns en del som har pengar nu ,men det måste bli ett slut nu på att folk ska lura er nu,

Jag ser att Sverige har stora problem med folk som vill lura er på mycket, så jag varnar för det nu och SE TILL ATT INTE SÄG JA PÅ EN GÅNG  på en gång när ni köper en bostad eller ta hjälp av folk som inte har lärt så mycket som kan skada er ekonomi så mycket då.

Ni kan hamna så illa nu när ni inte lär er att känna in alla varningar då för ni kan bli uppringd av en försäljare SOM BARA KÖR ÖVER NU, men säg nej nu till nästa som ringer er.

Ni som har samma ställe att gå till när ni köper er mobil eller dator surfplattor som även kan bli utsatt för att folk vill erbjuda bra saker, men säg bara nej och SÄG ATT NI HAR REDAN EN ÅTERFÖRSÄLJARE du kontakter då, för du har ditt ställe att kontakta då när ni ska ha hjälp då för att slippa problem i framtiden, så varnar jag er för det nu. Ni blir uppringd många idag som vill säja både det ena än det andra, säg nej då. Ni ringer eller söker upp själv när ni måste ha hjälp med det eller ni köper er produkt själv när ni ser att ni måste det.

TA DET TILL EN VANA för att slippa problem i framtiden nu för många kan halka nu på både det ena än det  andra nu, SÄG NEJ NU.

SÄG ÄVEN NEJ till människor som KÖR MED SVARTA PENGAR under bordet UTAN KÖP ÄRLIGT för ni tjänar på det att köpa ärligt nu. Sverige ska gå runt nu, men säg nej för att slippa hamna på kronofogden nu utan säg nej för ni ska kunna börja om era liv många idag. Ni bli fastlåst där när ni ska köpa er en sak eller ett hem, se till att inte hamna där då för det går säga nej, men ibland KAN FOLK BLI SÅ UTSATT för riktigt folk som älskar att lura folk.

De ser inte att de har skadat deras ekonomi nu för ni ska leva nu ALLA I SVERIGE  och inte bli utsatt för dem som lurar av er pengarna nu.

JAG VILL VARNA FÖR DET HÄR STORA PROBLEMET genom att så många har kronofogden och då är det stora problem då för ni har blivit lurad en gång i tiden eller så har ni mist era jobba eller så har ni blivit sjuk.

Men att kronofogden tar pengar från er då och lägger på så mycket nu och landet borde inte ha dem utan då är det riktigt illa när folk inte kan betala sina räkningar, ÄR DET RIKTIGT ILLA NÄR FOLK HAMNAR DÄR, men även får lägga på mera problem på dem som har det så illa många idag nu.

DET MÅSTE FÅ TILL BALANSEN I SVERIGE NU för att få slut på detta stora problem nu. Folk mår inte bra att hamna där och många kan hamna där idag när de köper dyra bostäder som kan gå riktigt illa om någon blir arbetslös eller så får ni inte lägenheten eller huset sålt för ni fått så dålig ekonomi då, men det är viktigt att se hur landet ser ut nu för det är inte kul för unga idag när de ska hamna i dessa fällor nu, bara för de inte kan betala sin räkning då, DET BORDE BLI SLUT PÅ ALLT NU för folk har för lite pengar idag.

Balans är det inte i landet alls nu utan många fler människor kommer få lida nu om det inte blir ett stopp på det nu.GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.