MÅLNING – PAINTING

Färger ni använder till era fina målningar är inte så bra för jorden nu utan allt som ni målar nu kan även skada jordens yta nu för det innehåller en massa gifter i det ni målar nu.

Ni som jobbar som konstnärer har inte så mycket att välja på om ni inte vill göra det enkelt för er ATT ANVÄNDA DATORN MER för att måla era vackra tavlor nu.

MEN HUR MÅNGA KAN DEN KONSTEN ATT MÅLA PÅ DATORN NU? Hur många kan ändra sig nu? Jorden mår inte bra av all färg ni använder till era tavlor nu för många jobbar med färger som inte ni ska ha i ert hem eller er skola då utan den kan skada jorden så mycket nu.

Många gamla konstnärer ANVÄNDE SÅ MYCKET GIFTIGA FÄRGER PÅ DEN TIDEN, men ni har inte ändrat er så mycket för ni använder fortfarande giftiga färger nu och det borde bli ett stopp på det. Jag ser så mycket folk som älskar att måla idag och även små barn älskar att måla och målarglädjen vill jag inte ta ifrån er alls, utan använd målarfärg som inte skadar jorden så mycket nu.

Men jag vet att små barn FÅR INTE ANVÄNDA GIFTIGA FÄRGER DÅ utan ni har den kollen på era barn som tur är och ni kan även ni måla med giftfria färger, så ni kan låta bli att skad jorden så mycket nu.

Men ni borde börja sortera mer på alla färger ni köper in till skolorna nu. Det är många AV DEM SOM ÄR SÅ GIFTIGA att använda då och även allt ni ska rengöra era penslar med även de så giftiga som gör att skolan ställer till mycket för jorden nu. Det finns så mycket skolor som har linjer där de får måla nu, men även andra skolor har egna skolor där de får måla.

Men även folk kör med målarglädjen nu där folk ska måla och ha kul i olika grupper idag, men där borde det bli ett stort stopp för att JAG VILL ATT NI SLUTAR ANVÄNDA FÄRGEN SOM SKADAR JORDEN SÅ MYCKET för många av er är så öppen för allt och jobbar även med andevärlden som ni älskar så mycket.

Men ni glömmer bort vad ni håller på med när ni ska ha grupper, så kan ni även köra med målarglädjen för att ni ska öppnas mer, men så illa är det inte för er. NI KAN ANVÄNDA ANDRA FÄRGER som gör jorden mer rättvis nu.

Ni kommer måste sluta med färger som är giftiga nu för jorden lider av allt nu, men även alla färger ni använder ska ni inte ha i ert hem eller på era kurser ni har för att folk ska öppna sig och behålla sin andlighet. Ni kan använda bra färger som små barn kan använda för det innehåller så lite gift. JAG VILL INTE TA BORT MÅLARGLÄDJEN FÖR FOLK ska uttrycka sig och måla sig själv ibland, men även bara måla för att må bra.

Men nu är det så illa så jag vill stoppa alla dessa färger ni köper nu som innehåller allt gift nu som jorden mår dåligt av nu och ni måste lita på mig nu, ATT JORDEN HAR DET ILLA MED MYCKET NU, men även från färgen ni ger jorden stora problem nu och därför varnar jag för det nu.

Ni kommer inte bli så glad, men jag tänker på folk som ska överleva nu och jorden ska ni ha till mycket nu och JORDEN FÅR SIG EN STÖT VARJE DAG. Ni har så mycket andra gifter nu som jorden får lida av nu och samma är det med färgerna ni använder nu, att det måste bli ett stopp på det nu. Det är så mycket folk som gillar att måla nu, men ni förstör jorden mer och mer med dessa färger ni använder, KONSTNÄREN HAR INTE GIFTFRIA utan de kör med giftiga färger, förstörandet ser jag jorden kommer få mer och mer problem om ni inte hjälper till nu.

Ni får gå tillbaka i tiden och tänk vilka giftiga ämnen konstnären hade i färgerna då de kunde måla vackra tavlor, men det andra tider nu och NI HAR INTE ÄNDRAT ER utan ni kör med giftiga färger ni med. Det har inte blivit så mycket ändring på det utan ni vill måla tavlor, men det är så giftigt för jorden nu. Jag vill varna för mer problem med jorden.

Ni kan måla så mycket fint ni som har börjat använd program på dator för DET FINNS ATT KÖPA FINA MÅLARPROGRAM som ni kan måla er konst och en del är riktigt fina bilder som ni kan måla på datorn. Har kommit så mycket olika bra program som gör att ni kan måla och inte ta bort målarglädjen från er utan ni kan måla allt där och även ha kul och inte titta åt färgerna som nu förstör jorden så mycket, utan FÖR ATT RÄDDA JORDEN vill jag att folk nu ser hur bra det är måla på dator för att rädda jorden från problem nu.

Ni har en framtid att komma tillbaka till och tänk på det nu. Ni måste få ändring på det för på alla skolor där de håller på med målningar, HAR SÅ MYCKET GIFTER som skadar jordens yta då, men så ser ni inte det. Kan inte förstå vad EN DROPPER FÄRG kan skada jorden då.

Men den kan bli en massa problem med jorden i framtiden då och DET KAN BLI PROBLEM MED VÄXTLIGHETEN DÅ. Det tar mycket kraft från jorden när ni släpper ner så mycket gifter i jorden då, för den får lida för mycket då. Det kan bli så mycket problem då för det är ni som skadar jorden då, ni som inte tänker på att nästa liv ska ni tillbaka, men då måste ni kunna bo och leva där.

Men det KAN BLI PROBLEM MED DJUREN OCH VÄXTLIGHETEN DÅ. Ni kan få problem med mycket då genom att jorden blir skadad av så mycket giftiga saker nu som jorden inte orkar med. Det kan förstöra så ni kan få problem med växtligheten, men även att ni får problem med jordens yta, ni kan få jättestora problem då.

Men vad kan hända då tror ni?

Mycket kan det hända då för ni kan få problem med växtligheten, men även att giftet drar in i naturen som även skada träden och djuren då, men ÄVEN SKADA ER för vattnet kan bli skadat, till och med vattnet kan bli skadat om de utsätts för mycket av det. Om ni tänker på det, ni som är så van att köpa hem det ni vill ha nu, men det kan bli slut på det nu.

JORDENS YTA MÅR INTE BRA NU för ni släpper ner för onödiga giftiga saker nu och jorden är till att bo på, men även kunna odla sin säd som många gör idag men jorden är till för mycket nu. Men den kan bli skadad OM DET BLIR FÖR MYCKET GIFTER NU. Ni ska odla eran säd och ni ska även äta när ni lever på jorden, men djuren kan även äta av giftet ni har släppt ner för ni ser inte vart ni tömde giftet eller så äter ni en fisk som är sjuk som har fått i sig en massa gift då. Ni har släppt ner gift hela tiden som gör djuren och växtligheten sjuk då, men ni kan ändra på det nu.

Det går göra mycket ni kanske inte älskar allt jag varnar för nu, men ni ska leva och era barn och barnbarn ska leva men även ni ska tillbaka till jorden nu, men NI MÅSTE KUNNA BO DÄR men även kunna använda den då.

Det är så mycket länder som förstör jorden på så mycket gifter de släpper ner i jorden nu, konstnären MÅSTE ÄNDRA OM SIN KUNSKAP NU de som målar tavlor nu.

MÅLARNA FICK ÄNDRA OM när de målar sina hem för de blev sjuk av färgen de andas in, då fick de ändra på det, men det blev bättre för jorden då när ni ändra om.

Men det finns andra länder som kör med giftiga färger som jag vill att de slutar med men SVERIGE HAR ÄNDRAT OM DÄR och kör bara med vattenbaserade färger som är mer giftfria då, som de kan andas utan att det händer så mycket med dem, men förr blev de sjuk de som höll på med färgerna då.

Det har blivit ändring på det, men inte ni som målar tavlor ni måste nu tänka till nu för att det måste bli en ändring på alla färgerna där. Det innehåller en massa giftiga ämnen som jorden inte vill ha nu, men även det ni rengör med MÅSTE NI ÄNDRA PÅ för medlet är så giftigt för er, men även jorden är det giftigt för.

Jag vet att ni inte blir glad av det ni som älskar att måla med olika oljefärger, men det MÅSTE BLI EN ÄNDRING DÄR för de innehåller så mycket gift färgerna nu och det går nog ändra om dem, så den är mer vänlig för jorden nu. Men det är så illa för det är SÅ MYCKET KEMIKALIER I MYCKET NU som ni släpper ner på jordens yta och nu har det blivit för mycket av det.

Ni kommer på nya saker och då blir det gifter av det för ni har inte kollat igenom det då utan bara kör på utan att testa och se vad medlet innehåller då. Det har blivit så mycket problem nu FOLK ÄLSKAR ATT EXPERIMENTERA NU och då blir jorden lidande på mycket. Ni får lida genom att ni ska tillbaka igen i nästa liv då.

Men det här var inte kul att höra för er som gillar att måla, men så är det nu för det måste bli en ändring på alla färgerna ni använder nu. Se till det för jag vet att folk vill måla, men det kan bli slut på det om ni inte ändrar det nu, SÅ NI KAN MÅLA MED GIFTFRIA FÄRGER NU. 

Jag måste meddela er om det för det gäller alla länder nu och en del länder målar hus som är så giftiga färger nu. Ni blir varnad för att sluta upp med det nu. Sverige har måste ändra om, så ni kan titta åt dem nu. Färgerna målarna använder är giftfria för målarna, så de var tvungen att ändra om det och DÄRFÖR SKA ALLA LÄNDER KÖRA MED GIFTFRIA FÄRGER NU. 

Ett meddelande till er nu från GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.