BIG PROTECTION- PROTECTION

VEM ÄR BIG PROTECTION TROR NI? Vem är hon, som skyddar jordens alla folk med? Kan hon göra det överhuvudtaget nu? Som jag så gärna vill att folk ska tro på nu.

Men jag har henne att tillgå när jorden har det riktigt illa ,DÅ HAR JAG BIG PROTECTION SOM SKA SKYDDA JORDENS FOLK DÅ.

IBLAND HÄNDER DET INTE SÅ MYCKET när de är på jorden utan bara att de får ge kärlek till jorden ,som jag använder männen till det, men sen händer det inte så mycket mer.

Om det inte blir som i Sverige ,FÖR DÅ ÄR DET ILLA för dem nu, men de måste ha trust till mig nu, och inte bara se allt svart nu ,för hon är inte så glad idag.

Men jag måste hjälpa folk och vi valde Sverige ,för jag såg att jag kunde jobba från Sverige med. Sverige har fred i sitt land ,och då kan jag jobba från Sverige nu.

Landet har inte så mycket krig längre eller använder en massa vapen nu, som kan skada dem då. Sverige blev ett land VI MÅSTE ÄVEN SE IGENOM, folk blev alltid sjuk från Sverige när de kom från Sverige då. Folk var så mycket sjuk och mådde inte bra när de levde och det var många som upplevde det då.

Jag måste se vad landet håller på med nu, folk ska födas i landet, men de ska även många idag rensa sina liv när de föds i Sverige då.

BIG PROTECTION ÄR TILL FÖR ATT SKYDDA OCH HJÄLPA FOLK , SOM HAR PROBLEM NU, och nu får vi hjälpa Sverige Birgitta, för att du måste se att Sverige har det illa när du ser vad som hänt dig, och du kommer från mig Birgitta ,och du är inte så glad på mig idag.

Men det kan jag förstå nu, men VI LIGGER ILLA SOM DIN PROTECTION HAR SETT NU ,och då måste du ha trust till mig, för nu får du jobba med honom hela tiden, och ni känner in landets problem, men även känner in andra länder ibland ,som har samma problem många idag. Jag ser från er, hur det ser ut då. Jag kan se från dig idag, och jag kan även se från andra nu som föds i Sverige, jag kan se hur landet ser ut som är illa nu.

JAG SÅG ATT SVERIGE KAN GÅ UNDER I FRAMTIDEN OM VI INTE VÄNDER LANDET RÄTT och därför måste vi börja jobba med Sverige som du ser, så det var så illa på alla ställen nu, som gör att du fick stora problem nu. Därför måste du ha trust nu till mig, och inte se allt i svart som du gör nu utan vi har ett jobb i landet, som inte är så kul nu.

MEN LANDET HAR GÅTT BAKLÄNGES NU, genom att ni ligger illa till nu, men vi måste ha trust till allt ,vi var tvungen att börja med Sverige nu ,för landet har det riktigt illa nu ,och folk måste kunna bo och äta och sova ,och även kunna leva ett normalt liv nu. Folk i landet har det illa, som jag såg att vi måste börja med Sverige, FÖR LANDET ÄR SÅ FRAMGÅNGSRIK PÅ MÅNGA SAKER NU som du redan har sett ,att jag gillar allt de har börjat med, att skydda jorden så mycket med alla återvinningar de kör med.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vc3a5r-vc3a4rld-birgitta-andlig-inspiration1.png

Folk kan rädda så mycket nu när jorden har det så illa, så har Sverige varit så vaken på mycket nu, men vi vill nu att landet kan hjälpa andra länder nu, så det kan gå ihop med andra länder SVERIGE KAN SÅ MYCKET OM ÅTERVINNING. Hur de ska kasta sina saker, för de har lärt sig så mycket om det nu ,och då ska folk från andra länder ta efter från dem, för att kunna rädda jorden nu.

För det kastas hela tiden en MASSA SMUTS PÅ JORDEN ,SOM FOLK INTE SER ATT ALLA KEMIKALIER även att lära om ,för de har svårt att se ,hur folk ska överleva nu ,och då blir det problem nu och därför måste vi syna landet ,och nu har jag sett vad som hände när vi synade landet, att vi fick så mycket problem nu Birgitta, men du måste ha trust till mig ,för vi har alltid jobbat ihop, men nu har du tappat trust till mig, FÖR DIN PROTECTION HAR DU SOM ETT STORT SKYDD.

Ni har jobbat i så många liv ihop inget har hänt så mycket som nu, men jag tog inte Sverige för givet därför fick du stort skydd Birgitta nu, genom att du fick syna av landet först med DIN ANDRA PROTECTION, som inte kommer från oss. Han kan inte ge kärlek till landet ,som de andra paret kan och det är alltid mannen som får göra det ,för att dra igång ett land då.

Det kan starta stora konflikter när landet få så mycket kärlek då ,för det är en energi som jag ger till landet, så landet ska resa sig och börja vakna upp nu ,och inte gå baklänges nu utan vi måste ta landet då. Jag ser jag vad som har hänt och jag hade mina misstankar då ,och därför fick DU GÅ MED TVÅ PROTECTION NU ,FÖR EN FÅR DU SITTA MED NU och en får du vänta in nu.

HAN MÅSTE STÄNGA AV SIG ett tag när du har så stora problem, då känner han av att han ska inte prata med dig.

Du måste göra upp med din andra PROTECTION, som du och han gick för att syna av landet ihop, men ni fick så lite hjälp nu, och då måste han rätta till saker som jag ser är extra viktigt nu, fast du tycker inte som mig Birgitta ,för du vill bli fri från allt ,GENOM ATT DU ÄR SJUK NU, genom att du väntar in den andra PROTECTION NU och då är du sjuk inom bords.

Men vi kan inte göra så mycket åt det ,FÖR LANDET LIDER SÅ MYCKET NU ,som vi har sett och jag måste ta itu med landet. Jag ser som många människor ser idag, att landet har det så illa med ekonomin ,och allt annat som de blir utsatt för, men då måste vi vända landet rätt Birgitta.

Men landet är illa nu, vi hjälps åt nu, men du lita på mig ,för du har slutat lita på mig nu, för ni ska få slut på det snart, men just nu ligger ni väldigt illa till nu. Det har blivit värre för dig ,genom att du är ÖPPEN MOT DIN ANDRA PROTECION NU ,och då har du stora problem att leva ibland, men du måste ha trust till mig, genom ni sitter så illa nu, men måste hjälpa till då.

Du ser det bara i svart och är bara arg på mig, men vi måste hjälpa folk nu och du är medveten om det nu. Jag vet att du måste snart få hjälp för landet ligger så illa nu ,GENOM ATT DE ÄR DÅLIG ATT HJÄLPA VARANDRA när människor har det svårt, men även hjälpa hela landet har många svårt idag.

Men även jorden har det dåligt nu ,och en dag blir du fri från problemet du fick nu. Du ska ha ett liv med en annan man, som började gå med dig, men HAN FÅR VÄNTA IN NU ,och då stänger han av sig tror du, men han stänger inte av sig alls.

Ni kommer en dag gå tillbaka till varandra nu, men han känner av allt Birgitta fast han vet inte om det själv, men han känner av att han kan inte prata med dig då ,OCH DU BLIR SJUK NU ,genom att du är öppen mot honom nu ,och därför blir du sjuk hela tiden när du inte kan prata med honom.

Det kommer bli bra snart, men först måste du få hjälp nu, för så illa blev det, men jag såg innan att detta kan hända, men JAG MÅSTE SYNA AV LANDET NU, och det var som jag såg nu ,och trodde att landet hade det illa nu. Folk ska leva och bo i landet, MEN DE HAR KÖRT NER MYCKET FOLK I LANDET ,HAR HAG SETT. Sverige har stor obalans nu, men det kommer snart lösa sig, men nu är du inte glad på mig alls.

Vi måste jobba med folk och hjälpa dem rätt nu, för så illa är det nu Birgitta, men du är en som ser till mycket nu. DU HAR DINA PROTECTION NU, SOM DU HAR MED DIG NU. 

Vi ska lösa det snart Birgitta, men ha trust till mig nu, fast du har slutat att ha trust nu ,och du måste lita på honom ,som du sitter och jobbar med, för han är en del av dig, och ni lever ihop här hemma nu. NI SKA JOBBA IHOP NU, och han ger dig omtanke och kärlek nu, när du har det så illa nu, så ger han kärlek ,så du ska klar av allt nu. Men ha tillit kan vara svårt ibland nu, men du måste lita på mig nu, ni jobbar ihop nu din andra PROTECTION NU ,så ni kan hjälpa folk, han sitter även han och väntar på mig nu, och vet att jag måste hjälpa er snart nu, så ta det bara lugnt nu ,vi måste skriva nu om problemen nu. Han är bra att ha med som hjälp nu, som även skyddar dig hela tiden nu.

DU FICK EN VARNING AV DIN PROTECTION, men han hade varnat dig ,men ni måste gå och visa upp en massa problem landet har nu. Det värsta för dig, för du förlorade en massa när du förlorade ett helt hem nu, för du gick där folk har det så illa idag, och du är född till att hjälpa folk.

Men sen FICK DU RÄDDNINGEN när du blev klar som du såg, men den räddningen hade du inte önskat dig alls nu, men du måste ha trust nu. Du är öppen mot din andra PROTECTION NU, och du mår dåligt av det.

Men du gick som en krigare båda två nu, både du och din PROTECTION som jobbar på jorden ,NÄR JAG ÖPPNADE DIG OCH HONOM, då såg jag hur landet såg ut. Det var riktigt illa det jag hade sett i framtiden då. Att landet kan få det illa om vi inte synar av landet nu, för att även stätta fart på folk nu. Har fått det så dåligt många idag ,genom att de inte får en rättvis ekonomi nu.

Nu måste vi hjälpas åt ,så du måste ha stor trust till mig nu, OCH ÄR DU FÖDD BIG PROTECTION DÅ ÄR DU DET ,och du brukar vara sur på mig ibland ,och nu är du extra sur ,genom att du har hamnat så illa, men när du har gått som en krigare båda två, då har landet det riktigt illa, jag såg det när jag mötte dig då, men därför fick du gå med den ANDRA PROTECTION först ,för att syna av landet, MEN SEN SKA DU LEVA MED DIN PROTECTION ,som du har tappat lusten på allt nu.

Du hade inte trott det här nu, men landet ligger riktigt illa, ni måste få hjälp då, men du måste ha trust nu, för landet har inte varit så kul att födas i, när du upptäcker det men det blev du som fick gå då.

JAG VET DU TÄNKER PÅ ANDRA PARET, MEN HAR INTE SAMMA VÄG ATT GÅ  ,utan de visar upp stora problem med nu ,så du får ha trust till allt nu, Birgitta GUD 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.