ANIMAL DJUR

Djur finns med på många folks julbord, men även djuren de lever med får även vara med fast de inte firar julen såklart, men de har en plats i människors hjärtan djuren.

Men så finns de som INTE ÄTER JULEN ALLS utan slopar julborden utan djuren och äter bara annan mat som de väljer bort på sitt matbord då.

Men hur kan folk ändra sig så mycket då och vilken klyfta det är mellan folken nu?

Folk vill äta djuren, men en del vill inte äta ett djur för de känner att det känns fel, men en del kan ha blivit känslig av att äta djuren då och VÄLJER BORT TILLSLUT KÖTTET PÅ JULBORDET DÅ.

Men så finns de som fortfarande måste ha lite djur på bordet, då pratar jag om sillen för en del kan inte låta bli sillen då utan måste ha sillen, men äter allt annat grönt då.  De är så van att äta sillen på sitt julbord NÄR ANDRA KAN SLOP SILLEN HELT när de har gått över till den gröna linjen då.

Men varför är det så olika nu för en del måste ha både kalkon och fisk på julbordet nu?

En del har helt enkelt SLOPAT DET HELT för de ser att det känns fel att äta djuren för kycklingar och kalkon kommer från djuren, men även sillen kommer från djuren.

Men en del tror att det är bättre att äta lite kalkon och sill på julbordet för de har så svårt att ändra om en del människor, DE SITTER FAST I GAMLA TRADITIONER och vet inte vad de ska äta då när julen kommer utan då kör en del fortfarande med sill och kalkon, fast de känner att det känns helt fel att äta sill och kalkon när de har mer  och mer slutata att äta kött, men tror att det är bättre att äta fisk som en del tror nu.

Men det är ett gift i varje fisk idag med. MÅNGA VATTEN ÄR FÖRGIFTAD SÅ MYCKET NU och folk borde vara mera rädd nu när de äter sin fisk. Det är så mycket gift i många vatten nu och Sverige har också gift i vattnet, så de kommer inte undan fast de kan ha lite bättre vatten än andra, men det är fortfarande fisk ni äter på ert julbord då.

 HUR MÅNGA ÄTER SILLEN FORTFARANDE? Det kommer långt tillbaka att folk skulle ha  sill på bordet då, men idag är den fortfarande kvar hos många idag. Men så finns det folk som har tagit bort den från sitt julbord och många tycker inte om den ens utan tar aldrig med sillen på sitt julbord då. Men det finns folk som fortfarande äter av sillen och det är mycket folk som gör det.

Men det är även mycket folk som äter julskinkan nu som alla vet att det är griskött och många grisar idag MÅR INTE BRA, då mår inte ni bra när ni äter griskött för griskött är ett kött som de åt mycket långt tillbaka i Sverige. De har fortsatt att äta grisen då.

Men har tagit bort mycket från gamla tiden då när folk åt grisfötterna, men idag är det inte så många som gör det som tur är. FÖR DET INNEHÅLLER INTE SÅ BRA ÄMNEN I FÖTTERNA PÅ GRISEN, men förr åt de grisfötter.

Men idag har de mer slopat dem och många yngre har inte så koll på gamla julbord idag UTAN HITTAR PÅ NYA SAKER IDAG för att piffa upp julbordet och många tycker att det är tråkigt och vill hitta på nya saker, för att kunna förändra gamla julbord i landet. Men så finns de som fortfarande äter lite grann av den maten då och en del har lutfisk som en del inte kan förstå, att de kan äta ens för den smakar så konstigt för andra då. Många har tagit bort den från sitt julbord och det är mer äldre människor som gillar den långt tillbaka då, att de hade lutfisk på bordet då, men idag har många slopat den nu.

Men det är så olika på varje julbord, men prinskorven och köttbullarna måste med på julbordet och DÅ HAR FOLK GJORT EGET eller så har de köpt vegetariska köttbullar och vegetarisk korv som många gör idag.

Men så finns det folk som fortfarande vill äta av grisen fast den har så mycket problem idag, men samma är det med kycklingen att den har problem idag som de lever idag instängda på många ställen och när ni äter köttet från en kyckling kan ni bli sjuk eller så får ni med deras liv.MÅNGA IDAG MÅR SÅ DÅLIGT när de lever så instängda nu och många borde sluta upp att äta kycklingen och kalkonen när den har problem.

Men det har med hur de lever idag för det är så olika där och en del lever bättre än andra kycklingar och kalkoner lever, ALLT NI ÄTER FÅR NI MED ER FRÅN DEM så tänkt till innan ni äter kyckling eller kalkon hur den lever idag, är extra viktigt men så är det med alla djuren ni som äter från oxarna hur lever de i dag och vad äter de för mat, men även deras liv är viktig att tänka på nu.

Men jag vill bara visa upp HUR NI LEVER IDAG, men en del har börjat gå över mer till grönt för de ser att de mår mycket bättre på det och den linjen har jag sett är mycket bättre, för djuren har det inte bra idag, så tänkt på det när ni äter av dem nu och djuren ska leva ett bra liv och hur många av dem gör det?

Det är så olika från gård till gård nu och köttet kan vara bättre på en del gårdar att djuren har FÅTT ETT BRA LIV innan de dör, då händer det inte så mycket med er.

Men det händer mycket med er om djuren har ätit fel mat eller äter i sig en massa gift då händer det mer med er när ni äter från djuren, då händer det en massa då när ni äter från dem, så se till när ni köper kött nu. HUR DE BEHANDLAR DJUREN för de ska en gång dö som människor gör.

Men det är inte bra att äta ett kött där djuren har blivit illa behandlad, då finns det med hos dem när ni ska äta av djuret, DÅ FINNS ALLT MED även om de äter giftig mat finns det med.

NI SOM ÄTER FRÅN FRISKA DJUR händer inte så mycket med er.

Utan det är när ni äter från djur som mår dåligt, men även lever dåligt som det händer mer med er och DÄR SKA NI VARA EXTRA NOGA ni som måste äta kött, att tänka er för hela tiden när du köper ditt kött, så det inte innehåller en massa gifter nu för då blir ni sjuk, många djur idag äter i sig gifter även djur som strövar där ute, så äter de i sig ibland en massa gifter som ni äter i er då.

Så tänkt till varje gång när ni ska äta djur, hur de lever är viktigt nu och TÄNK TILL HELA TIDEN HUR NI VILL HA ERT JULBORD NU. 

Vill ni ha med friska saker eller saker du blir sjuk av? Många idag kan bli sjuk av julbordet när de äter fel mat, så tänk till varje som äter djuren, men även ni som äter grönt att ni är noga med vart ni tar er mat ifrån när jorden ser ut som den gör idag, är mycket nedsmutsat från mycket nu. JORDEN HAR DET ILLA NU och då äter djuren i sig det, SÅ TÄNK BARA TILL NU. Många kör med besprutningar som ingen ska ta i sin mun, men ibland har ni inga val tänker ni, men DÄR HAR NI JÄTTESTORA VAL  att ta bort den då.

Det finns så besprutad frukt på många julbord idag, men det finns även folk som försöker KÖRA MED FRISK FRUKT OCH GRÖNT, men det är svårt för vissa att hitta igen helt obesprutat frukt och grönt, för det är många som inte ser att det är bättre att gå ihop nu. KÖP BARA HEM FRÅN LÄNDER SOM KÖR MED OBESPRUTAD FRUKT OCH GRÖNT och även i landet kan ni börja odla och inte spruta en massa gift på det ni ska äta nu, en dag kan ni bli sjuk. Men ni måste se igenom när ni köper hem och vad ni vill ha på ert julbord.

Men även allt sött ni stoppar i er under julen gör att ni inte är så glad åt det.

Men det är svårt för en del att sluta äta godis på julen och många har så mycket chokladlådor under julen som gör att folk blir rädd att gå upp i vikt under julen, men en del tänker inte på det utan måste ha godis till hela julen och kan inte låta bli att köpa all godis då, som ni har som kultur då, att på julbordet kan ni förändra, men ni BORDE FÖRÄNDRA RUNT GODIS MED, att inte äta så mycket godis på julen utan ni kan hitta en slagt balans där.

SÅ NI INTE FÅR PROBLEM MED SOCKERBEGÄRET EFTER JULEN.

Det gäller att se att ni inte äter så mycket godis och kakor under julen utan håll lite balans nu, så ni inte får så stort behov att äta en massa sött efter julen, då har ni fått i igång ett stort sockerbegär som en del kan råka ut för då. Måste äta socker eller söker hela tiden till söta saker, MEN DET GÅR HÅLLA SIG IFRÅN DET om ni håller stor balans under hela julen för att slippa en massa problem nu, så kan julen vara vacker, men även en massa problem har ni sett nu.

MEN JULEN GÅR VIDARE med en massa paket fick en del och en del fick lite paket och det är så olika där, men en del slopar helt att köpa paket och en del vill ge en litet paket till varandra för att fira julen ihop, men en del kan även köpa saker ihop som en liten fin julklapp till varandra då, så det är så olika hur ni firar julen i landet nu.

Men jag skrev om maten nu GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.