BROTTSSTATISTIK

Hur ser Sverige ut idag när jag ser från mina ögon nu?

Jo landet har ökat på sina problem nu sen de började öka på sin invandring nu. Folk kan inte ens leva snart i landet SEN DE ÖKADE PÅ ÄNNU MERA MÄNNISKOR från olika problemländer nu och landet har fått stora problem idag, som jag ser från oss nu.

Men hur ska vi kunna hjälpa till nu sen ni har sagt ja tills så mycket brottslingar nu?  Landet har ett stort problem nu och människor HAR PROBLEM ATT LEVA  som är född här, de har stora problem att gå ut vissa dagar sen ni sade ja till för mycket problemfolk nu.

LANDET SER MÖRKT UT I MINA ÖGON  NU, så ni måste vända landet rätt.

Hur ska ni kunna det när det är så mycket brottslingar i landet nu för folk lider nu och mera kan det bli nu, sen har vi julen som de har så stor statistik på att julen har många brott nu och så har det varit i många år, men nu  har ni ökat på ännu mera problem för folk som lever i landet nu.

Hur kommer då julen se ut i år nu.

Julen har samma problem i alla länder tror ni, men julen har problem med så mycket som jag skrev om, MEN NU TAR JAG UPP IDAG som inte folk gillar alls och det handlar om pengarna nu som många vill behålla nu under hela sin julhelg, men även efter julen vill de behålla sina pengar då.

Hur har landet tänkt nu? De har ökat på brotten nu och det kommer att öka varje år nu för landet lider på grund av att folk har för lite pengar nu att leva på. Och en del av invandringen kommer från hem DÄR DE HAR LITE PENGAR och då kan de lätt stjäla från svenska folket nu, för de är inte rädd att stjäla alls utan de är van att göra det i dessa länder för de vill överleva då.

Men så illa ser det ut idag för landet hade så många brott förut, men nu har de ökat på brotten nu och MÅNGA BRYTER SIG IN HOS FOLK NÄR DE SAKNAR PENGAR  att leva på, då gör många inbrott då för att klara av sina liv, men så finns de som inte gör det då, för landet har tagit in så mycket problem folk nu som gör att de ökar på statistiken nu.

Det kommer öka brotten i år, så det är bara att vara vaken nu för landet har stora problem nu NÄR FOLK BÖRJAR BRYTA SIG IN I HEM för de måste ha mat eller andra saker kan de ta för att kunna sälja till människor då. Många långt tillbaka gjorde samma sak när det fattas mat på bordet, då kunde en del folk som kommer från andra länder ta en runda där de kunde ta pengar från andra människor, så det har funnits problemet förut, men nu har ni ökat på det, ATT DE HAR ÖKAT PÅ INBROTTEN MER I LANDET DÅ. 

Det handlar om familjer som kommer från dessa länder har gjort inbrott, det är inte alla som gör det. MEN MÅNGA KAN GÖRA DET och många yngre killar kan lätt göra det för de saknar pengar nu och då ökar inbrotten ännu mer och speciellt bland där de ser att det finns pengar, då kan inbrotten öka mer nu och speciellt under julhelgen har ni sett att brotten ökar, men det har ökat under andra tider fast det har inte varit julen att förstöra för svenska folket då.

Men brotten har ökat och det måste ni VARA VAKEN FÖR NU. Det kommer så mycket flyktingar som har lite pengar nu och då kan de lätt stjäla från andra då och de är inte rädd för det. Men så finns de som inte göra det utan sköter sig fint i landet, men det är en blandning av dem som kommer till landet då.

Ni måste vara uppmärksamma på det, att de kan lätt förstöra en jul för er som har  sparat era pengar på ett bra sätt, men sett till att ha pengar sen efter julen, men de ser inte hur ni lever i landet utan DE TAR INGEN HÄNSYN ALLS NÄR DE FATTAS PENGAR och ser inte om de tar från fattiga svenskar. De tar från människor där de ser att det finns lite pengar nu och då tar de det som de hittar då.

Så ni måste vara vaken nu NÄR NI HAR SAGT JA till så mycket folk som inte har pengar när de kommer hit. Ni måste även vara vaken för att de måste få ett jobb när de lever i landet för ANNARS ÖKAR NI PÅ BROTTSSTATISTIKEN  .

De måste leva som andra lever då, att ha mat på bordet då och de tänker inte på er då UTAN DE TÄNKER PÅ SIG SJÄLV DÅ, Att hitta ett enkelt sätt att ta saker från svenska folket och de ser att folk kan sälja det på svarta marknaden då. Det kommer bli fler och flera av dem som kör med inbrotten nu och JAG VARNAR FÖR DET NU.

Landet har fått stora problem genom att de har inga regler överhuvudtaget nu. DE HAR INTE DEN REGELN TILL MÄNNISKOR utan har ökat på så mycket brott nu, så de har höjt brottsstatistiken nu, sen de sade ja till så mycket problem folk.

Men även inte lärt dem om landet och bara inte ta tag i saker och ting när de ser hur landet lider nu folk har det svårt idag. MÅNGA ÄR RÄDD IDAG sen de har stökat till för landet nu och landet har ökat på brott genom stölderna, men även genom alla gruppvåldtäkter och våldtäkter nu, så landet har fått problem nu och mer kommer det bli nu om inte svenska folket sätter bra regler.

 DE HAR INGEN REGEL ALLS följer inte en kulturbok om landets kultur, de har inte gett dem något om det, hur landet sköts och vad ni inte gillar och vad som händer när de våldtar en kvinna och vad som händer när de stjäl från människor och vad som händer.

ATT DE HAR SVÅRT ATT SÄGA NEJ till mera problem då och har även inte sett varför har de ökat nu. Varför inte ta reda på hur de lever människorna som kommer hit, hur lever de, har de mycket pengar eller har de lite pengar nu? Alla dessa frågor har de säkert ställt sig, men inte hjälp folk rätt nu för det kostar att leva i landet nu och det är mycket som är dyrt för dem som söker sig hit när de inte har en utbildning.

DET KOSTAR MYCKET ATT LEVA för folk som har lite pengar att leva på för landet har inte hjälpt folk rätt nu. De som kommer måste studera för att få ett jobb som de kan leva på nu.Landet har så mycket problem nu när ni har tagit emot mer problem nu FÖR LANDET HAR LITEN EKONOMI NU. 

I landet går många på a-kassa eller så är de sjukskriven eller så har de pengar från annan kassa, DE FÅR ETT SLAGS JOBB som folk tror de ska leva på. Men så finns det så mycket folk som åker på dessa jobb där de betalar ut för lite pengar till dem. De har de inte så stora val ibland när kassan är tömd för de har barn och ska ha mat på bordet då.

Och där kan SVERIGE FÅR PROBLEM NU genom att de ger för lite pengar till folk nu som har kommit in i landet nu och ska jobba på små pengar då. De kan även göra inbrott vissa av dem för de vill ha mera pengar då när de inte räcker till det de har, kan en del göra inbrott då för att öka på sina behov de har då.

Men det har inte landet tänkt på alls, men jag ser allt nu och det kommer bli problem då när de inte ser problem de kan lösa nu FÖR ATT INTE ÖKA PÅ BROTTSSTATISTIKEN DÅ, ni skulle minska den men nu lever många på små pengar då ökar de på sin kassa. De kan kallt ta från andra när de lever i landet då, så för dem är det inga problem att göra det.

Men svenska folket har inte så mycket med inbrott att göra då utan det kan finnas svenskar med som gör det, men det är mer utlänningar som gör det och de måste ha MAT PÅ BORDET eller så behöver de andra saker då när de gör inbrott då.

SVENSKA FOLKET HAR FÅTT PROBLEM NU genom att de har sagt ja till människor som har svårt att leva ett normalt liv. Men många svenska har problem själva och lever på dålig lön, men de gör sällan inbrott som de gör utan det är mer invandrarna som ökar på den statistiken nu.

Nu är folk rädd när de ser vad som händer i landet nu GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.