FAMILJER

Idag ska jag ta upp om familjer, att vissa familjer går sämre ihop än andra familjer och syskonen kan även vända dem ryggen när det händer en del problem för familjen då.

DE HAR MED ATT DE TILLHÖR INTE SAMMA GRUPP AV MÄNNISKOR DÅ när de inte kan hjälpa till på rätt sätt utan kan vara extra rädd för den de lever med då och har svårt att prata i klartext då när det händer tråkigheter då. Kan ha svårt att hjälpa till i större kriser en del för de är räddad då, de som inte kan hjälpa till vid en stor kris, då är de oftast så rädd för mannen de lever med då, att ställa till en massa problem då.

MEN DET FINNS OLIKA FAMILJER I LANDET som har inte den tanken att skada en annan  människa i familjen, men så finns det familjer som inte kan hjälpa till alls när folk hamnar i kriser och har svårt att kliva in och hjälpa till utan vänder dem ryggen då när de skulle hjälpt till då, men så ser landet ut med olika familjer då .

Men varför är det så tror ni? 

Ni tillhör olika grupp av människor och KÄNNER INTE ER HEMMA I FAMILJEN ALLS utan känner bara att de har inte samma som er och kan ha svårt att prata med dem när de krisar och känner att de tillhör inte samma familj av människor då, utan en annan familj känner de att de tillhör då och kan ha svårt att prata med dem när de hamnar inför större kriser då och vill inte se eller kan hjälpa till. De kan bli rädd av att måste kliva in och ta ett ansvar då och känner att de vill inte göra det då utan vill inte tillhöra den familjen ens när det krisar.

De känner sig utanför i familjen då och känner att ni föds in i en familj där ni inte har så bra kontakt med varandra och känner att ni har svårt att leva nära varandra som syskon då, för de har inte samma grupp av människor då och kan ha svårt ha vissa samtal med dem när de måste prata ut om vissa saker, då har de  extra svårt att prata ut då, för de tillhör inte samma familj och känner att de känner sig obekväm vid vissa tillfällen då när de behöver en viss hjälp, DÅ KAN EN DEL SYSKON VÄNDA DEM RYGGEN. 

ELLER SÅ GÅR FAMILJEN IHOP OCH HJÄLPER VARANDRA för de känner att de tillhör samma familj då och kan inte låta bli att hjälpa till utan det är helt normalt för en del att hjälpa till.

Medans en del vill inte hjälpa till då och även att svenska folket har problem att hjälpa till, har även med att de kommer från olika familjer OCH EN DEL FAMILJER GÅR INTE IHOP ALLS utan har svårt att prata med dem när det krisar extra då. Det har med att de tillhör inte samma grupp av människor och har svårt att lära känna dem då utan känner att de vill inte känna dem ens när det vänder dem ryggen i större kriser då.

MÅNGA FAMILJER FÖDS SÅ MYCKET KONFLIKT FOLK NU som gör att de måste rensa sig med dem. Barnen ska göra upp då med sina föräldrar då och även städa av en del problem de haft från tidigare liv, då föds de tillbaka till dem och ska göra upp med dem igen och det kan kännas tufft i vissa familjer. Det kan gå riktigt hett till i vissa familjer när barnen växer och kan inte förstå, varför de har föds in in den familjen då.

Det finns familjer som inte har så stora problem UTAN KAN LÄTT HAMNA I SMÅ KONFLIKTER DÅ och kan göra upp bara för att rensa av sitt liv de haft med dem. Det kan finnas minnen kvar hos dem som skadat dem eller gjort dem extra såbar i detta liv. Föräldrarna kan känna att de känner så mycke problem runt sina barn fast barnen kan känna samma sak, att de har problem med sina föräldrar nu. De kan inte göra så mycket åt det då, utan de kan vända dem ryggen en del barn när de inte får som de har tänkt sig.

Men de kan även hjälpa till om de själv vill det, så många familjer kan hamna i så mycket olika konflikter när de hamnar i större kriser, då kan familjen vända dem ryggen eller SÅ KAN DE KÄNNA SIG UTSTÖTT när de inte får den omtanken de vill ha av sin familj utan känner sig utstött på många sätt då.

Det handlar om olika planer de går med, DE HAR SIN PLAN ATT FÖLJA IDAG och  kan inte styra folk idag utan de har föds med en plan att följa nu. Barn kan ha ett knepigt beteende mot föräldrarna då och kan även rensa av så mycket liv runt dem då. Och kan även vända dem ryggen när de rensar sina liv och kan även ha ett beteende mot sina föräldrar när de rensar sina liv. Det kan hända mycket i en del familjer idag, att de måste gå igenom med familjen sina liv eller så har de barndomen att ta itu med, för att kunna rensa sina liv med sina föräldrar då.

De kan ta en ny runda med sina föräldrar för att kunna komma till tals då och då kan folk inte bli så glad ibland NÄR DE BÖRJAR ROTA UPP SITT LIV och kan känna sig oälskad en del dagar då. Och kan känna sig inte älskad alls av sin familj och kan känna av det mycket idag när de rensar sina liv och kan även måste ta en runda med sina föräldrar när de börjar se problem runt dem, att saker och ting måste rättas till nu och då kan barn börja agera på ett sätt mot sina föräldrar som kan upplevas negativt då när de håller på att rensa ut då. De kan känna sig oälskad många idag när de känner sig utstött i vissa familjer och kan göra upp mycket då för få en rättvisa då.

Men det är hela tiden konflikter nu i många familjer när de rensar av sina liv, då kan barn börja göra upp med sin barndom eller så håller de på med tidigare liv när de rensar ut med dem för att kunna växa då, men även för att kunna förändra då och då har folk i en del familjer väldiga konflikter och de kan hamna i så många bråk då. Det är så olika från familj til familj nu, MEN DE HAR SÅ MYCKET UPPGÖRELSER NU och det ska rättas till då för läka sig själv såklart.

MEN EN DEL KAN RYMMA FRÅN FAMILJEN när de är litet barn, de kan ta sitt pick och pack och dra iväg då för de känner sig mindre älskad och känner bara en hotbild från sin familj då. Barn kan rymma från dem och kan även göra upp med dem. BARN KAN BÖRJA MED DROGER en del när de hittar igen droger, då kan de ta det för att lugna sig helt då och KAN ÄVEN TA SPRIT DÅ för att lugna ner sig då.

DET ÄR SÅ MYCKET BARN SOM FÖDS IN I PROBLEMFAMILJER NU. Det gör att MÅNGA BARN LIDER IDAG. Barn lider extra när föräldrarna dricker och tar droger då och har inget liv alls dessa barn utan hamnar på botten av samhället då.

Det handlar även om föräldrarna som hela tide måste till doktor och få utskrivet lugnade till sina barn. DET ÄR EN MÖRK VÄG NI GER DEM. De kan även börja med droger när de får inte utskrivet från läkaren lugnade medel utan känner sig orolig ibland som jag tog upp om för er. DE MÅSTE SLUTA UPP ATT STOPPA I FOLK EN MASSA LUGNANDE MEDEL DÅ utan barn måste få höras och låtas nu och inte bli rädd om de inte är som ni är utan alla barn är olika som bären är, så ta det i minnet nu låt bli att ge era barn lugnade medel. Måste låt bli att ge små bebisar lugnande medel när de ska sova NI KOMMER FÖRSTÖRA DERAS FRAMTID om ni inte sluta ge dem det då.

Barn kan vara upp och ner när de föds till världen och känna sig så otrygga då och MÅSTE HA MYCKET KÄRLEK RUNT SIG DÅ för att kunna må bra.

Många barn kan dö tidigt då för de känner sig extra otrygg då. Många föräldrar kan  inte förstå det utan barn kan dö tidigt när de känner inom sig att de vill lämna jordelivet nu genom de känner sig så otrygg första tiden de lever. Och en del dör bara för de kan inte leva kvar på jorden då. DE KAN ÄVEN BLI SJUK FRÅN BÖRJAN när de lever första tiden på jorden, att de har så många fel när de föds och det kan komma från tidigare liv, men även att mamman har ätit fel mat eller så har hon ätit mediciner som gör barnet extra svag under tiden och då påbörjas det en massa sjukdomar då som föräldrarna inte kan förstå, men det kommer från mycket folk äter mediciner som kan skada barnet då.

BARN KAN FÖDAS SVAGA bara för att ta en vända ner på jorden för att möta sina föräldrar då och sedan resa hem igen. Måste bara ner en kort tid för att rensa av sig då och kan föräldrar undra eller bli extra ledsen när det händer, men barnet skulle bara ner en kort tid för att rensa med sina föräldrar och återvände tillbaka igen hem och sen kan barnet födas till andra och ska stanna längre hos dem, men de måste först möta dem, de måste bara födas in i deras energier då och sen bara åker vidare hem då.Det är många barn som gör det.

Det har inte med att mamman eller barnet är sjuk utan DE HAR BARA EN TID ATT PASSA MED DEM som kommer från tidigare liv då och då dör barnet hos dem. Det kan kännas både tufft att uppleva det, men de behövde bara en kort stund med sina föräldrar då och sen kan de få ett nytt barn som gör samma sak, men kan hoppas tillslut att de stannar kvar, för det handlar om att de hade bara en kort tid på jorden då att träffas då. Det är så mycket barn som dör för tidigt nu och det handlar bara om tiden de behövde ha då

BARN FÖDS IN I OLIKA FAMILJER som ska även stanna kvar länge, men även kan lämna när de är klar. Och en del behöver bara en kort tid på jorden och vänder hem på en gång då, men så finns de som stannar kvar och gör familjen lycklig då.

Det händer så mycket med föräldrarna NÄR DE MÅSTE FÖRLORA BARNET DÅ. Många föräldrar får rensa så mycket smärtor då när de förlorar barnet då. Många barn vänder hem igen, men de måste möta på sina föräldrar då som kommer från tidigare liv. GUD

3 reaktioner till “FAMILJER

 1. You are so awesome! I do not believe I have read a single thing like that before.

  So nice to find somebody with a few original thoughts on this topic.
  Seriously.. many thanks for starting this up. This website is one thing that’s needed on the web, someone with some originality!

  1. hank you so much for liking my blog. I sit with GOD and BIG PROTECTION. I get up on everything that people do not know about. GOD shares with you.

   But may post about everything I get up about then. But he teaches people.
   He knows everything.

   But get to share the blog elsewhere. You can take from me. He wants to spread it.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

 2. Spot on with this write-up, I seriously think this web site needs much more attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the info!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.