WEDDING BRÖLLOP

Jag kommer prata om bröllop för er som har i tanken att gifta er nu och många idag kan gå runt i giftastankar nu. Jag vill bara prata om hur jag ser på bröllop då.

JAG SER EN HÄRLIG TID för många idag som går i giftastankar nu, att få gifta sig med den de älskar så djupt är härligt för många när de blir som de har tänkt sig då.

Men så finns de som inte får välja sin partner då utan de har den lagen i landet då, att föräldrarna som väljer ut åt dem då, SOM MÅNGA TYCKER DET SER KONSTIGT UT FÖR DEM, att inte får välja sin man eller kvinna själv, är helt fel i mångas ögon, att vara gift med en kvinna eller man som de inte älskar. Det kan ni inte förstå hur föräldrar kan ställa till så för sina barn, att de inte kan välja sin stora kärlek själv då.

Men i många länder är det vanligt ännu att föräldrarna lägger sig i deras gifte mål medans en del har inte den regeln alls utan väljer från sitt hjärta, vem de vill leva med hela livet SOM MÅNGA TÄNKER IDAG, att de vill dela allt med den de älskar då.

Och så är det inte i alla länder att de får välja sin egen fru eller man då, men många kan lida av det när de står inför större val i livet, hur de ska välja sin fru eller man då och en del har inte problem med det, utan det är helt naturligt att planera sitt bröllop då utan en massa konstigheter då, medans en del kan inte göra som de utan måste ta de föräldrarna väljer ut idag, SOM JAG SER ÄR HELT FEL I MINA ÖGON , att andra ska välja åt dem.

DE SKA VÄLJA SJÄLV SIN STORA KÄRLEK, men även kunna välja om de vill gifta sig med varandra som en del inte är så intresserad av utan tycker det går lika bra att bo ihop och det stör dem inte alls, medans en del måste bara gifta sig för att det känns så rätt för dem då, att leva ihop som gifta par är det bästa för dem och jag ser att i landet är det så olika nu, att en del vågar inte ens gifta sig för de är rädd att misslyckas då och ser även att det kostar en massa pengar att gifta sig då.

Men en del tänker inte på att det kostar en massa pengar att gifta sig för de vill ta de avslutande valet att gifta sig med sin stora kärlek då, medans en del kan inte välja själv utan föräldrarna ordnar till bröllop för dem och även de kan få betala en del som ska gifta sig, medans en del inte har problem med att gifta sig alls utan de kan lätt betala den kostnaden då, att betala ett bröllop då.

Det finns så olika människor i landet OM JUST BRÖLLOP som jag tar upp nu. En del är inte intresserad alls att gifta sig utan vill bara leva som sambo då. De har inte intresset alls att gifta sig med varandra som en del tycker att det känns så rätt att gifta sig med varandra. Och en del kan leva hela livet utan att gifta sig då och det är så olika i landet när det gäller bröllop, som jag ser även att många ser den stora kostnaden att gifta sig då. De ser möjligheten att göra det ändå fast det kostar en massa pengar då, att gifta sig då.

DET ÄR EN FIN TILLSTÄLLNING för många då, att  gifta sig och DET ÄR SÅ VACKERT MED PAREN SOM VÄLJER FRÅN SITT HJÄRTA DÅ och väljer själv sin man och kvinna då,  som jag ser är helt rätt att välja sin egen stora kärlek utan att andra ska välja åt dem. Kvinnor och män ska välja själv den de ska gifta sig med för att bli lyckliga då, ATT VÄLJA FRÅN SITT HJÄRTA är bland det finaste en människa kan göra då. Och får leva ihop hela livet som en del kan göra då om de kan välja själv då.

MEN LANDET ÄR UPP OCH NER IDAG. Många kan även skilja sig när de har varit gifta länge för de känner att de är klara med varandra då, att de kan inte leva ihop då. Landet är gjort på så sätt nu, att när de är klar med varandra ,då går de vidare och hittar en ny stor kärlek igen då.

KÄRLEK ÄR NÅGOT FINT NI MÄNNISKOR SKA VÅRDA, men i den här tiden är den så mörk hos en del folk. Ni kan inte vårda varandra fullt ut utan ni gör illa varandra då och kan inte leva ihop ett helt liv då. Ni har då upptäckt att ni har stora  problem då och kan även börja gå i terapi, som jag ser är bra att prata ut med varandra om era fel ni gör mot varandra, men ibland är ni klara och terapin förlänger bara ert lidande då.

Det är bäst att lämna varandra NÄR NI SER ATT FÖRHÅLLANDET BÖRJAR BLI STORA PROBLEM I och kvinnorna lider många idag av att männen har så svårt hjälpa till idag. Det måste bli en ändring på det för att kunna behålla varandra nu.

Att gifta sig hör till för många idag, att gifta sig och kliva in i en lång relation då, men så finns det som inte gör det. De lever ihop och älskar varandra ändå fast de inte är gifta då. DET ÄR SÅ OLIKA hur människor vill leva ihop och den vill gifta sig och inte en del vill det, men även par kan känna att de vill gifta sig då, medans den ena i relationen är inte så intresserad av att gifta sig, utan ser bara problem eller att det kostar pengar att gifta sig, men även när de ska skilja sig kostar det pengar då när ni inte är gifta med varandra, så det har ingen betydelse då. Hur ni ska leva ihop.

Men det handlar om ATT TA HAND OM VARANDRA och värna om varandra i en relation och SÄTTA VARANDRA FÖRST DÅ för ge att kärleken liv ibland, för en del kan fastna då och kommer ingen vart i sin relation för de har slitit ut varandra då, på så mycket olika konflikter då som många mår dåligt av när det blir för mycket konflikter i ett hem och även barnen mår dåligt de som har barn. Så är det bra att se över varandras relation då, för det handlar om att värna om varandra och ta vara på varandra då och inte slå ner på varandra hela tiden då UTAN NI SKA VÄRNA OM ER RELATION NI HAR DÅ.

Kärlek är ett speciellt begrepp för många idag, för en del kan vårda den medans en del har svårt att vårda den och kan ta till vana då, att slå ner på varandra då och det kommer efter ett tag sedan de har levt ihop, att de kan bli så oense då om det ena än det andra då, fast jag ser ATT NI MÅSTE SAMARBETA HELA LIVET när ni lever i en relation, då samarbetar man hela livet då utan att hela tiden köra ner varandra utan PRATA MED VARANDRA och ta hand om varandra då.

Jag ser så många svenskar som springer ifrån varandra och som inte kan prata med varandra utan är inte intresserad av att hjälpa till då utan tar inte ansvar de måste ta när de lever i en relation, DÅ SKA DE TA ANSVAR FÖR VARANDRA DÅ. Jag ser så många par som går isär för de får så dålig hjälp från mannen, men även lite kärlek visar de varandra då och mannen har problem idag att behålla en kvinna.

De lämnar varandra så lätt idag för de känner sig åsidosatt många kvinnor idag, men även ingen respekt känner de nu. Jag ser att tiden är mörk på många ställen när de inte kan värna om varandra, som de måste göra idag och RESPEKTERA VARANDRA DÅ och ta vara på varandra när ni lever i en relation, då ska ni VÄRNA OM VARANDRA hela tiden OCH KÄNNA SIG NYKÄR VARJE DAG.

Men hur många gör det i idag, att de förnyar sin kärlek varje dag?

Det är så lite folk som gör det, förnyar sin kärlek varje dag FÖR ATT RÄDDA SIN RELATION att de känner sig lite nykär hela livet i varandra, då skulle alla relationer se annorlunda ut för många idag.

Men så ser det inte ut efter ett tag, då börjar ni få så stora problem i relationen för ni springer ifrån varandra då, istället för värna om varandra varje dag även om det händer tuffa saker, SÅ SKA NI STÄLLA UPP OCH HJÄLPA VARANDRA I EN RELATION, de ska hjälpas åt då och inte köra ner varandra nu, utan folk måste börja respektera varandra mer för att behålla varandra hela livet då. Och en del ska lämna varandra när de känner att de är klara med varandra, men ibland ska folk leva ihop med varandra då.

Det är så olika från relation till relation, att de kan leva med varandra hela livet eller så har en del folk ett möte med en ny kvinna eller man på jorden. Måste skilja sig och går isär då. DE HAR EN TID ATT PASSA som en del kan se det, men de har en ny relation att möta då. En del kan hamna i en skilsmässa och känner sig helt klar med varandra då.

Men folk gifter sig för att skapa en romantisk händelse runt sitt liv. Det är bra för en del att göra det, men jag ser att kärlek kan man VISA PÅ OLIKA SÄTT, ATT JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET och vill gifta mig med dig, men dig älskar jag så mycket och kan leva hela livet ihop utan att gifta sig då.

JAG SER BRÖLLOP SOM EN FIN TILLSTÄLLNING för många människor idag, att det är en fin handling mot varandra då, att gifta sig med varandra då.

Det är en fin tid att få planera med DEN NI ÄLSKAR SÅ DJUPT. DET ÄR EN FIN TID ATT GÅ TILL MÖTES DÅ, ATT GIFTA SIG MED VARANDRA DÅ. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.