MÄNNISKORS KÄRLEK TILL BLOMMORNA

Idag är det så mycket folk som älskar blommorna och många kan ha flera sorter runt sig för att förgylla sitt hem då.

Men blommor är DET VACKRASTE EN MÄNNISKA KAN HA I SITT HEM, men så finns det människor som har svårt att vårda dem och glömmer bort att vattna dem. Det kastas tusentals blommor varje år till ingen nytta då.

Folk kan inte ta hand om blommorna då utan de kastar dem bara för att de har inte tid med dem eller lära sig om varje blomma ni köper hem då. DET KASTAS SÅ MYCKET BLOMMOR I SVERIGE DÅ för ni har inte lärt er om dem alls även den enklaste blomman kan ni ta död på då.

JAG SER SÅ MYCKET FOLK VILL HA BLOMMOR I SITT HEM, men ibland kan ni inte vårda dem och börjar använda konstgjorda blommor som de kan inte ta död på alls, men ni kastar även dem när ni bli less på dem, då kastar ni iväg den illa kvickt för ni har lessnat på dem då.

Jag tar upp om problem som ni ser.

Jorden har så stora problem med allt och även ni som måste ha blommor i ert hem kan även skada jorden så mycket GENOM ATT NI KASTAR DEM utan att vårda den enklaste blomman ni kan ha i ert hem. Många blommor kommer från andra länder och de ska fraktas lång väg alla blommorna nu och ni kan inte vårda en orkide som är bland det enklast för många att ha i sitt hem, men många klarar inte av att vårda den utan köper nya igen och igen fast den hör till den enklaste av alla blommor att ha i sitt hem, så kastar ni den och köper en ny orkide då.

Men nu har jorden så stora problem och då vill jag att ni lär er om den enklaste blomman ni köper hem EN ORKIDE är en blomma ni kan ha i ert hem, men den kan hålla i flera år en orkide om ni vårdar den riktigt, så kan ni äga en vacker blomma i ert hem i flera år då.

Men det är många som inte har upptäckt det ENKLASTE MED BLOMMAN  och kan glömma bort den, men även ge den för mycket vatten och då dör den när de får för mycket vatten, men det är den enklaste blomma ni kan ha ni som har problem att komma ihåg, att vattna blommorna då.

ORKIDEN BEHÖVER BARA 1 GÅNG I VECKAN när de blommar som mest sen sover den länge och då får ni lite problem med att rädda den. NI KAN BLI UTTRÅKAD när den sover och har ingen blomma alls då tills den tar fart igen och bara blommar igen och igen orkiden.

NI MÅSTE GE ORKIDEN LITE VATTEN UNDER DEN SOVER DÅ, men en del kan till och med ge den för mycket när den vilar och ser inte att den har börjat slockna och ska sova nu ett tag tills den tar fart igen.

MEN DET GÄLLER ATT LÄRA SIG OM ORKIDÈERNA som jag ser den enklaste av alla att ha, men även att det kastas så mycket orkidèer för folk kan inte sköta dem rätt utan har inte lärt sig om den enklaste blomman ni har i ert hem. Ni måste lära er om den och sluta kasta den för det kastas för mycket nu i onödan nu. Jorden lider av alla avfall som kommer från alla transporter nu och orkidèen är en populär blomma att ha i sitt hem nu. Jag vill bara varna er för det måste bli ett slut på alla som kastar dem för jorden får problem då, genom att de tar orkidèen från andra länder med långa transporter då och då måste ni sluta upp att kasta dem bara för ni har inte lärt er om den då.

Jag ser hur mycket folk som vill ha en orkide i sitt hem. Det är så många som inte kan något om dem, men så finns de som kan behålla dem hela livet utan det händer något med dem FÖR EN ORKIDE KAN HÅLLA LÄNGE om den sköts på rätt sätt.

Många måste bara spruta i dem en massa gödningar SOM NI SKA LÅTA BLI orkidèen klarar sig bra utan det och en orkide är så enkel, så folk inte kan förstå det, hur enkel den är att sköta om utan en massa ny mull hela tiden.

Orkidéen älskar att leva lite trångt som ni sett och inte så mycket mull runt den utan bara en jord som inte andra blommor har UTAN DEN ÄR SPECIELL ORKIÉEN och det kommer flera sorter i era hem och det odlas hela tiden nya orkidéer, men det kastas hela tiden och ni köper hem nya hela tiden.

JAG VILL FÅ SLUT PÅ DETTA SVINN NU som jorden blir utsatt för nu och det ska fraktas från dessa länder som har då orkidéer i sin natur, men folk har blivit så intresserad av den nu och måste ha den i sitt hem nu.

Jag vill att folk bara lär sig BEHÅLLA ORKIDÉEN LÄNGRE ÄN 5 TILL 6 ÅR I SITT HEM, men även längre kan en orkie klara sig då för att få slut på alla svinn ni har nu genom att ni kasta den när den har slutat blomma eller så har den inte fått rätt skötsel och gett dem för mycket vatten då. SKÖT OM DEM och behåll dem länge i era hem och behöver inte ens sättas om som andra blommor. Orkidéen kan klara sig på så lite jord och den kan leva länge med mycket kärlek runt orkideéen och vårda den riktigt nu, FÖR ATT FÅ SLUT PÅ ALL TRAFIKEN som blir när det kastas för mycket utan behåll er blomma länge utan att kasta bort dem då.

Men folk blir less när den slutat blomma och kan köpa ny, men även kasta dem då för de har inte tålamod alls att vårda den enklaste av alla blommor att ha i sitt hem. NI KAN ÄVEN RESA BORT UNDER EN VECKA när ni måste ut och resa och blomman klarar sig så bra då för den vill bara ha 1 gång i veckan vatten och ni kan åka iväg utan att det händer något då med blommorna.

Ni slipper kasta den då och NI KAN ÄVEN RESA IVÄG EN LÅNG TID när ni ska resa mycket längre ,då kan blomman sova under den perioden då och då kan ni vara borta mycket längre och blomman sover mens ni är bortrest en längre tid då. Men så enkel är blomman att ha ni behöver inte ha grannar som ser till era blommor då.

Men folk har inte sett det ännu utan kan till och med inte sköta om orkidéen på rätt sätt UTAN NI MÅSTE LÄRA ER OM ORKIÉEN den enklaste blomman ni har i ert land, hur ni ska behålla den vacker, men hur den blommar igen och igen blomman nu.

Jag måste ta upp alla problem för ni är så pigg på att kasta allt ni inte vill ha. Jorden får större och större problem GENOM ATT NI KAN INTE SKÖTA OM JORDEN RÄTT när jag ser hur ni gör med orkidéen, som är den enklaste av alla blommor att ha i sitt hem.

Det handlar om alla transporter när ni fraktar alla blommorna därför vill jag att ni slutar att kasta dem utan sköt om dem då. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.