DJURENS RÄTT TILL NATUREN – ANIMAL RIGHT TO NATURE

Djuren har inte alla sett att de kan lida fruktansvärt mycket när de inte kan ströva fritt i naturen då. 

Men folk har inte upptäckt det så mycket utan hugger ner hela tiden skogen för dem idag och tar inte ens hänsyn till djuren då, SOM JAG SER ÄR VÄLDIGT FEL att inte ta vara på naturen som är så naturligt för ett djur att ströva fritt där, men det huggs ner hela tiden nu och det har blivit värre under åren nu.

Men jag ser från mig att djuren HAR DET INTE KUL IDAG när det huggs ner för mycket idag för varje träd eller stig är viktig för djuren att ströva runt där då, men nu är det problem med djurens områden och många länder har ställt till för mycket problem för djuren nu.

DET HAR BLIVIT VÄRRE OCH VÄRRE NU att djuren får ströva där de är van att ströva då, men de har ingenstans att ströva snart, men även maten tar folket från dem, så de har det illa djuren idag, att ens kunna leva på vissa platser i världen då.

Det måste bli ett slut på det nu och inte kapa bort allt de måste ha då. De börjar söka sig in mot människorna då och DÅ BLIR DET STORA KONFLIKTER MED DET, att djuren är här och förstör för dem i grönsakslandet, men det har inget att äta eller så har ni tagit bort naturen som är det mest naturligaste för dem att ströva runt i. Djuren söker sig närmare er då när de inte kan ströva runt som de vill, men även söker mat när de går hungriga då.

MEN JAG VARNAR för att kapa för mycket skog och natur nu för djuren måste ha strövområden då. Djuren får problem att ströva runt när det kapas bort hela tiden strövområden då och därför måste ni se till djurens hälsa nu, men även människors hälsa handlar det om. Folk kan bli utsatt och attackerad av djuren när de är hungriga och söker sig till människorna då, men det måste bli en ändring på det nu.

Jag har sett att de har svårt i vissa länder att leva som de gjorde förr och DÅ SÖKER SIG DJUREN NÄRMRE MÄNNISKORNA DÅ, men nu tar jag upp om det igen men jag tänker mest på allt ni kapar ner för djuren då. Det är så naturligt för dem att ströva runt i skogen och det är det naturligaste de gör ett djur då, men ni har då tagit bort så mycket träd på vissa ställen i världen, men även Sverige har fått problem genom att de har kapat för mycket träd från naturen då och bildar en massa kalhyggen över allt nu, genom att de har så svårt att låta bli skogen på vissa ställen nu. Det måste bli ett slut på det nu för skogen ska finnas kvar för alla djuren, men även för människorna ska ha en skog att använda er av när ni ska bygga saker eller så behöver ni papper till det eller andra saker ni använder skogen till nu.

MEN DET HAR BLIVIT FÖR MYCKET KALHYGGEN, men det har kapas för mycket skog i världen som gör att djuren lider idag och har mist så mycket natur som är det mest naturligaste för dem att ströva runt i. Ni måste få balans i det nu och rädda skogen och även att djuren får visatas där som är det mest naturligaste för ett djur att ströva runt där och även äta av naturens mat då.

Hur ska ni göra? När ni inte ser hur ni fördärvar för djuren och ni fördärvar även för människorna då. Hur ska det sluta när ni inte kan ta hand om skogen eller djuren på rätt sätt. Hur ska ni kunna se det? När ni bara tar från folk SOM MÅSTE HA SKOGEN, men även djuren ska ha den. Många länder blir utsatt för lögner nu och kan även ljuga sig till varje träd då. Folk kan skövla så folk knappt kan leva idag på vissa ställen världen då. Folk ger så dåliga pris på det de har då huggit ner. Nu måste det bli ett stopp för det finns så mycket folk som lider i världen på grund av det, folk som förstör för dem då.

Det är så mycket fusk i många länder som folk nu blir lurad på och mest fattiga länder blir utsatt för dem SOM BARA ROFFAR ÅT SIG FRÅN DEM DÅ och det måste bli en ändring för det förstör för människorna, men även för djuren tar de då. DET ÄR UPP OCH NER PÅ JORDEN och det måste bli en ändring på det, att alla länder säger nej från dem som tar från naturen som inte har gett på rätt sätt utan det har även kapat så de har svårt att bo på vissa ställen i världen nu.

Det handlar om andra länder som kommer dit och förstör för dem då. Det handlar om att sköta om människor och djur OCH INTE LURA ÅT SIG FRÅN DE SVAGA, men så illa är det idag, att de kan lätt kapa ner skog som de inte har rätt till alls utan kan ge ett dåligt pris till och med till dem som äger skogen, men som är till folket då, att kunna behålla sin skog då.

Men det har så mycket problem jorden med folk som lurar åt sig FRÅN FATTIGA LÄNDER NU och det måste bli ett slut på det då. De förstör naturen då när folk har inte en chans att säga nej till skövling utan det kommer folk bara tar nu och det måste bli ett stopp nu.

Jorden har problem med naturen, men det finns så mycket skövling i världen nu och det har med att de kan lätt lura tills sig då och folk är svaga individer då och säger ja till det de erbjuder då. Men egentligen ska de inte ta från stället då utan det är deras natur som de behöver ha då, men det byggs i hela världen och FOLK KAN LURA ÅT SIG FRÅN SVAGA LÄNDER som har svårt säga nej till skövling. Det handlar om att sköta om skogen och naturen för djuren och även för människorna ska naturen skötas om, men det finns så mycket länder som inte tar ansvar om det eller SÅ ÅKER DE IN I EN HÄRVA de kan inte ta sig ur. Det finns så starkt folk runt dem då.

Skadar jorden hela tiden nu, men det handlar om ATT VÄCKA UPP MÄNNISKOR NU och väcka upp dem nu är svårt när jag ser hur det ser ut, men jag talar om sanningen nu, så ni kan förstå att jorden lider av allt nu ni människor ställer till med nu, men en del folk kan inte rädda sig eller skydda sig när de blir överkörda av människorna nu.

Jag ser från mig nu och DET HANDLAR OM ATT VÄRNA OM DJUREN OCH MÄNNISKORNA och inte manipulera folk nu som många blir utsatt för nu, att de tar från djuren och människorna nu. Det måste bli ett slut att länder kör ut varandra UTAN NI MÅSTE HJÄLPAS ÅT NU och inte köra ner varandra för de behöver skogen själv, men även djuren behöver den själv och det måste bli ett slut på det nu.

JAG MÅSTE TA UPP DETTA PROBLEM som många länder har idag, att de blir så lurad av människor och ger dem inte det ska ha då utan lurar tills sig det de ska ha själva nu och även förstör naturens yta så mycket när de tar från vissa länder, så är det olika med växtligheten idag och en del har inte problem med det, medans en del inte har problem med växtligheten alls utan det växer bättre på vissa platser i världen  tror ni när jag tar upp det nu?

NEJ DET ÄR LIKA FÖR ALLA LÄNDER, men det handlar om att vissa länder kan få problem när det tas för mycket från dem genom att de behöver sin natur, men även djuren behöver leva då, men även folket måste ha sin natur, så det handlar om att hålla balansen nu och inte ta från andra när det fattas lite träd eller skog till saker och ting. Ni får sluta upp med det nu och inte förstöra mer utan ni får hålla er till ert land och inte ta för mycket från andra nu. Det ställer till problem för dem som också måste ha sin natur då.

Det måste bli ett slut på detta svinn ni håller på med nu.

JAG VARNAR FÖR PROBLEM NU och det här vet jag ni måste se över nu. Folk och djuren måste få ha sin egen natur och skog i alla länder och de ska helst stanna inom gränsen då och inte ta från andra nu när det har blivit så illa nu. SÅ MÅSTE NI SAMARBETA NU och folk får behålla sin skog och natur nu och då får djuren bättre på många sätt då.

JAG TAR UPP ETT PROBLEM SOM ÄR ETT STORT PROBLEM NU när jag ser från mina ögon och varnar länder för det nu. DE SKA HA SIN EGEN NATUR NU och inte ta från andra nu och det ser så illa ut i mina ögon. Hur folk har blivit utsatt för det nu och det skadar deras land då när det tas för mycket, varje land har skog och natur som de ska ha själva, då räcker till för andra mycket bättre då.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.