KYLAN OCH VINTERN – WINTER COLD

Vintern är här hos många idag och kylan biter in på knutarna hos en del folk nu och kyla är en besvärlig då, att inte kunna värma sig då när det kommer folk till dessa länder som har kylan då.

Men det kommer även flyktingar som kan känna att kylan är besvärlig för dem, genom att de kommer från varma länder och ÄR INTE VAN MED KYLAN ENS utan har bara lite kallt på natten ibland då. Flyktingarna kan inte inte känna sig bekväm då. Det kommer så mycket flyktingar från dessa varma länder då som inte är van med kylan ens. Och en del kan bli sjuk av kylan när de kommer från dessa länder där de är van med värmen då.

Barnen är speciellt känslig för kylan som kommer från dessa länder och har svårt att acceptera den när de är van att kliva ut halvnaken i vissa länder och är inte bekymmer ATT KLÄ SIG ENS, men när de kommer till Sverige eller andra kalla länder, då får de problem med vintern, för den är besvärlig för dem då.

Och kan inte ändra på något då utan de måste acceptera då, att leva i kylan och även acceptera bostäder KAN VARA KALLA för en del som kommer från dessa varma länder, att bostäderna är inte så varma på en del ställen i landet utan hyresvärden håller ner värmen på många ställen då för spara på allt då. Och då blir det besvär för dem som kommer hit, att de har inte så varma bostäde då utan känner kylan hela tiden då. Har svårt att vänja sig då och då får de oftast problem med luftrören när de inte kan bo varmt och de kan andra även få, men DE ÄR EXTRA KÄNSLIG DE SOM KOMMER FRÅN DESSA LÄNDER FÖR KYLAN och genom att inte de kan höja värmen i lägenheten som skulle hjälpa dem då mycket bättre då.

Men många kan lida av värmen i lägenheterna för de har dåligt med värme i många hem. JAG TYCKER ATT DE BORDE HÖJA VÄRMEN FÖR DEM och många äldre kan lida av, att hemmen är för kalla då. Många äldre vill ha varmt runt sig när de blir äldre ,då vill de ha varmt i sitt hem. Det är endast de som bor i hus som kan välja det nu.Men så är det inte nu utan många bostäder är kalla.

Många känner att bostäderna är inte varma alls fast många kan inte göra så mycket åt det då utan måste acceptera det. Nu kommer det folk från andra länder och kommer frysa många som flyttar dit, att det är kalla bostäder då. Har svårt att höja värmen då i bostaden då. DET HANDLAR OM HYRESVÄRDEN som inte har lust med att höja värmen då utan håller ner värmen för att spara då. 

Det gör att många nu som flyttar från andra länder som kommer från varma länder får problem då när de flyttar till kylan och vintern. BOSTÄDERNA ÄR INTE VARMA DÅ  och då får de problem med det som är van med värmen då.

Men varför måste de hålla ner värmen KAN INTE FOLK FÅ VÄLJA SJÄLV vilken värme de vill ha, EN DEL VILL HA VARMT INNE och en del vill inte ha så varmt utan det måste gå välja det och det känns jobbigt för dem som vill ha varmt runt sig då.

Nu ser jag att det kommer så mycket flyktingar som kommer ATT FRYSA UNDER VINTERN NU, men även många svenskar kommer frysa i sina bostäder när de håller ner värmen för dem och inte höjer värmen då.

Men Sverige svämmar över med flyktingar nu. De får problem när de kommer till kalla länder som har vinter och kyla då OCH SPECIELLT SMÅ BARN KOMMER ATT LIDA AV DET när de kommer till kalla länder där de inte lär sig att klä sig rätt på en gång. De har inte koll på något många föräldrar som kommer från dessa länder då tills de får hjälp att ge barnen riktigt varma kläder då. Men många har inte koll på det och många barn kan frysa innan de har vant sig i landet då och har svårt att säga till ibland en del barn som kommer från dessa länder då.

MEN DET HANDLAR OM ATT HJÄLPA FOLK så de inte måste frysa när de kommer hit när de har sagt ja, då måste de hjälpa till med allt och VISA DEM ÄVEN RÄTT  alla som kommer till Sverige då.

Kylan är inte kul för människor som kommer från varma länder, de kan inte acceptera den, men de har inte något val nu NÄR JORDEN HÅLLER PÅ ATT FÅ SÅ MYCKET PROBLEM med krig och en massa uppror nu som många länder går igenom nu, då blir det en massa problem för folket som bor i länderna då.

DE MÅSTE RÄDDA SIG SJÄLV NU genom att så mycket olika problem länderna får nu när de håller på att gå in i olika krig då och då har jorden problem med det och en massa små krig både här och där, men det handlar om att folk inte kan sätta sig ner och prata nu utan måste gå in i krig nu. Befolkningen blir lidande då när de inte kan stanna kvar i sitt hemland bara för de måste köra med uppror och krig SOM SKADAR MÅNGA FAMILJER IDAG.

Folk flyr för att rädda sin familj då. Många kan knappt leva i landet när de håller på att skjuta ner varandra hela tiden då utan de får stora problem att stanna kvar och då måste de fly för att rädda sina liv, men KAN HALKA PÅ MÅNGA LÄNDER SOM ÄR KALL NU folk kommer till då. De har inte så stora val än att rädda sitt eget skinn nu. Många idag flyr bara för att ta sig vidare där de kan hitta lugn och ro.

Många vill även stanna kvar i sitt hemland nu, men det går inte stanna där utan folk flyr för att överleva, då tar de alla chanser de kan ta när de flyr till olika länder då. Har svårt få rätt pass ibland, men de bara flyr för att rädd sitt skinn för vissa länder är det värre med att få rätt pass och VISSA LÄNDER LÄMNAR INTE UT RÄTT PASS och därför svämmar det över med falska pass när de flyr över gränsen. De tar all hjälp de kan ta för att rädda sitt eget skinn då.

Folka kan inte ens tänka på om passet är rätt UTAN DE TAR DE BLIR ERBJUDEN DÅ, att ta sig vidare då, så de kan rädda sitt skinn då. Det är många som gör så idag för en del pass kan kosta så mycket då när de lämnar ut passet till dem, men de har inget val då utan de måste rädda sig själv, men även familjen då för att inte bli indragen eller skjuten då, så flyr de även med falska pass för att ta sig vidare då.

Nu har många människor upptäckt det, att de ser så mycket falska pass, men jag tycker att ni ska inte se åt de hållet utan låt folk få leva nu, utan att undra över deras pass. DE MÅSTE BARA TA BÄSTA CHANSEN DE KAN FÅ annars dör de och nu har många upptäckt det.

Har så stor kontroll på det, men de ska ska sluta med det. LÅT FOLK FÅ TA BÄSTA HJÄLPEN DE MÅSTE TA då utan att hänga upp sig på ett pass som de ser inte är rätt. Folk måste ta den chansen då för att ta sig ur ett fruktansvärt land, då måste de ta den chansen då.

Många länder har svårt att dela ut äkta pass då GENOM ATT DE HAR SÅ PRESSAD POLITIK I LANDET och då blir folk lidande av deras politik och det är många idag som inte kan ta rätt pass när kommer från svåra länder, då har de svårt få rätt pass genom att landet TRYCKER NER SITT FOLK, då tar de pass som de blir erbjuden då.

DET MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ ALLA KOLL NU. Många länder kan de nästa inte få ett pass än att de kan gå en annan väg för att ta sig ur landet då.

Jag ser att folk hänger upp sig på småsaker och det handlar om varje individ av människa, att de måste ta det som bjuds nu. Många har svårt att se det eller tror att alla är problem folk som gör sådär, men de har inget val vissa länder som kör med hård politik, då har de inga val än att ta sig ur landet med ett pass om det är äkta eller inte äkta har ingen betydelse alls när de måste fly från ett fruktansvärt land, då tar de vad de blir erbjden, men även kan få betala dyrt bara för att ta sig vidare till ett annat land genom ATT LANDET INTE VILL LÄMNA UT PASS TILL DEM, då kan de köra med falska passa och det är så vanligt idag, att de måste göra det för att rädda sig själv då.

MEN SE INTE NER PÅ FOLK som gör det utan låt dem leva och se inte att det är fel utan låt de ta alla chanser när de flyr från landet då. Och en del kan hänga upp sig på det, men låt bli det utan låt folk få fly. Vad de använder sig av SPELAR INGEN ROLL då utan låt de bara leva nu utan att kolla upp allt nu. Folk tar de måste ta när de flyr nu och Sverige har fått mycket sådan, men även andra länder har det,men låt dem leva då utan att ha så stor kontroll då.

Många länder har problem att lämna ut pass och då blir det många falska pass när de flyr från landet, genom att de vill att de stannar kvar i landet då och då blir det falska passa SOM ÄR DEN ENDA RÄDDNINGEN DÅ, att ta sig vidare då.

Nu lever många i landet, men även andra länder med falska pass låt de vara så. Det är deras sak ATT NÄSTA GÅNG FIXA ETT ÄKTA PASS när de ska resa ut och då har de mycket enklare att göra det när de har lämnat landet sitt då. Folk kan börja om många idag som lämnar sina länder, då kan de få ett bättre liv än de kommer ifrån nu.

Det är många som måste ha hjälp när jorden ser ut som den gör idag, GENOM ATT DET ÄR SÅ MYCKET UPPROR OCH KRIG IDAG och därför måste folk fly idag till länder som känns mera trygg att bo i då. Och inte känner hotet varje dag runt sig då utan känner fred då genom att många länder håller på att göra upp nu, så därför är jorden upp och ner för många idag. Det måste bli ett slut som många kan önska idag, men det handlar om deras styre nu. Det jag ser i framtiden ÄR MÖRKT JUST NU genom att så mycket folk för så mycket krig nu i dessa länder, då blir andra länder lidande av det, genom att de kan inte freda sig alls då och då får andra länder problem då.

Men vi måste hjälpas åt nu och krig är krig, MEN JAG VILL FÅ BORT ALLA KRIG NU. JORDEN FÅR FRED NU, men det handlar hela tiden om människorna nu att hjälpas åt då.

NI GER ANDRA LÄNDER VAPEN, då tar aldrig cirkusen slut utan det handlar om nu att sluta sälja vapen nu till länderna. Och många farliga länder SKA INTE HA VAPEN ENS, men ni säljer till dem då och då fortsätter små krigen hela tiden.

NI MÅSTE SÄGA NEJ ni som tillverkar en massa farliga vapen nu för att hjälpa hela jordens folk nu, SLUTA UPP OCH SÄLJ TILL DEM NU för att få slut på det nu. Folk flyr nu genom att de kan köpa vapen från länder som tillverkar vapen nu.

Här måste det bli stopp nu för jorden lider nu av alla uppror och krig nu och allt som jorden nu blir utsatt för, gör att jorden får problem med mycket nu. JORDEN MÅSTE ÖVERLEVA NU och då måste vi få slut på alla krig som smutsar ner jordens yta då.

DET ÄR STOR VARNING TILL ER som håller på med krig hela tiden nu. Länder som tillverkar dem gör att andra länder får lida av det nu, utan sluta upp nu att tillverka en massa vapen då och det måste bli ett slut nu för JORDEN HAR DET RIKTIGT ILLA NU.

Jag ser vad ni kan hitta på i framtiden GENOM ATT NI ÄR SÅ PIGG PÅ ATT EXPERIMENTERAR MED FARLIGA VAPEN NU. Det räcker nu genom att ni har förstört så mycket med kärnvapen nu och det smutsar ner jordens yta så mycket. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.