JORDENS UTVECKLING OCH FÖRDÄRV – EARTH DEVELOPMENT END DESTRUCTION

NI MÄNNISKOR GÖR JORDEN VÄRRE OCH VÄRRE GENOM ATT INGEN VILL LYSSNA PÅ MÄNNISKOR NU, SOM VET MYCKET MER ÄN VAD NI VET NU. 

Men har så stor tilltro till andra nu ,och då är det problem att hjälpa folk rätt då NÄR NI INTE KAN LYSSNA PÅ MIG NU ,utan har så stor tilltro till annat folk nu ,och då kommer jorden lida av det, GENOM ATT NI INTE LYSSNAR vill vara med och hjälpa till nu.

Jag har nu tagit upp så mycket olika problem ni har. JAG KAN SE ALLT ,genom att jag har full koll på allt ni människor gör idag. Jag har så full koll på allt ni tar er för med, för jag kan se och känna in vad som är bra, eller dåligt för er nu, men ni har inte ens lyssnat på det.

Jorden har stora problem med mycket nu, genom att ni fördärvar jorden hela tiden som inte kan stanna upp, och rädda jorden ens utan bara FORTSÄTTER  SMUTSAR NER JORDEN SÅ ILLA NU,  och snart kan ingen leva på jorden då.

Men vill ni ha ett liv utan att kunna födas till jorden, TILLSLUT MÅSTE VI STÄNGA DEN när de blir för mycket förstörd av allt, då måste jag stänga av jorden, så ni inte kan födas alls till jorden nu. JAG VILL ATT FOLK SKA VAKNA UPP NU, vill att folk börjar vakna upp nu ,och ser hur mycket ni har förstört jorden med alla utsläpp ,som jorden går igenom varje dag då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jorden-birgitta-andlig-inspiration.pngMEN VILL NI INTE RÄDDA JORDEN ALLS NU? Genom att jag ser ingen är så intresserad av att dela på bloggen. Vi ser en del delar den eller tar upp det med annat folk, men det måste bli mer för att rädda landet erat.

Sverige ligger illa till nu och värre blir det nu ,om ni inte ser att jag hjälper er.

GUD för er är inte på riktigt nu, utan något vi har hittat på nu, och vi bara hittar på en massa trams nu. Jag är inte äkta ens för GUD kan inte komma till Birgitta då. Varför ska hon ha den stora chansen att träffa på GUD, ÄR HON SPECIELL NU när hon bara skriver från GUD ,förr så skrev hon från ÄRKEÄNGLARNA GREAT MASTER 

MEN NU DÖK GUD UPP ,som ni har så svårt att ta till er om nu, att jag ska vara så verklig nu, och kan hjälpa till nu och ni tar inte till er det. JAG HAR SKRIVIT MED BIRGITTA LÄNGE NU ,och hon är inte så glad att sitta och skriva nu, men hon kommer från oss, och har inget val än att vi måste hjälpas åt och få folk att vakna upp, för att få igång det hela nu.

Men folk har så svårt att ta tills sig, när jag sitter och varnar dag för dag, att ni har problem att ni ska dela bloggen ,NÄR JAG KOMMER OCH SKRIVER TILL ER, att ni ska gå ihop med svenska folket, genom att svenska folket har stora problem nu.

Men ni har så svårt att ta till er av min hjälp nu, som ser allt hur ett land kan räddas nu. JAG HAR FOLK PÅ JORDEN SOM KAN RÄDDA ETT LAND , men de måste ha hjälp av andra nu, och många måste sätta igång nu, för att rädda landet nu, så illa är landet nu sen ni fick så mycket problem med invandringen då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-angel-angels-40699203-736-857.jpgLandet är inte mogen för många som kommer till Sverige då ,GENOM ATT DET BLIR SÅ STORA KONTRASTER DÅ, och problem då genom att deras kultur krockar med er och då blir det problem. JAG HAR TAGIT UPP OLIKA LÖSNINGAR TILL ER, för att kunna rädda barn från våldtäkterna då ,och hur de kan göra med det, så det blir slut på alla våldtäkter, men även gruppvåldtäkterna som är fruktansvärt att bli utsatt för då.

Jag har tagit upp det flera gånger om det. Jag känner allt folk som söker sig till Sverige nu, hur de fungerar då, men ni har inte tagit hjälp av något nu ,utan har så stor trust till annat folk som inte kan så mycket ,SOM JAG KAN OM FOLKET som jag känner varje kotte som kommer därifrån nu. Men ni har alls inte tagit till er om ett jättestort problem nu.

MÅNGA BARN KOMMER BLI SKADAD NU, genom att ingen ser dessa stora problem nu som landet går igenom nu. Alla våldtäkter som de kör med som kommer från dessa länder nu, och det blir bara värre för varje dag, genom att ni inte respekterar kvinnan och barnens ens ,när det handlar om dessa stora problem som era ungdomar kan bli utsatt för nu.

Ni har inte tagit till er utan ni har blundat för era barn kan jag se. DET ÄR SÅ ENKLA MEDEL, ni som har barn i skolan, att ta itu med det på en gång INNAN VARJE  KVINNA OCH BARN BLIR UTSATT FÖR VÅLDTÄKTER , SÄTT UPP REGLER är väl inte så svårt, men ni har svårt att sätta en regel mot detta nu.

Jag har tagit upp det så mycket enkla medel, men ni har inte tagit till er om det nu, och jag försöker hjälpa landet ur problem nu, genom att jag ser vad ni kan göra åt det ,som kommer hit som skadar era barn, då måste ni sätta dessa gränser jag har tagit upp om, MEN NI HAR BLUNDAT MÅNGA FÖR DETTA STÖRSTA PROBLEM , genom att ni redan hade i landet folk som gav sig på er då, och en del långt tillbaka kunde bli utsatt för våldtäkt. MEN NU HAR NI TAGIT IN ÄNNU STÖRRE PROBLEM I LANDET, genom att ni inte har undervisat killarna och föräldrarna när de kommer hit, vilka regler som gäller här då.

NI HAR INTE GJORT ETT DYFT ÅT DET UTAN BARA LYSSNAT PÅ ANNAT FOLK ,och har haft så stor trust till andra när jag ser hur det ser ut i landet då. DET JAG SER ÄR RENA SOPPAN NU FÖR ER ,som barn i skolan  idag.

EN AV DEM KAN BLI UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT NU.

Jag vill att ni tar tag i det nu, genom att vi har tagit upp det så mycket om det nu ,och barnen måste gå i skolan, annars måste de stanna hemma, så länge som de inte har satt den regeln, OCH PRATA MED KILLARNA OCH FÖRÄLDRARNA NÄR DE KOMMER HIT, men även de som bor i landet ska de prata med ,för att få slut på det.

MÅNGA AV KILLARNA KAN VARA BORTGIFTA NÄR DE KOMMER HIT, men även de som bor i landet är det ,och då måste ni gå ihop och ta upp den regeln ,att de får lämna skolan på en gång om det händer något då, och även kan få lämna landet då, om de våldtar barn och kvinnor ,för alla ungdomar måste få gå klart sin skola nu, GENOM ATT DE KAN BLI UTSATT FÖR SÅ STORA PSYKISKA PROBLEM om de blir utsatt för en våldtäkt då.

SJUK HELA LIVET KAN ETT BARN BLI ,och det har jag tagit upp om nu, att ni måste skydda era barn och skolan är så svag, som inte kan skydda barnen mot det. De blir sjuk hela livet många av dem genom att de får så stora ,men efter en gruppvåldtäkt som ingen verkar kunna sätta sig in i då. DE BLIR MISSHANDLAD OCH VÅLDTAGEN AV FLERA KILLAR.

Hur känns det tror ni? Sätt er in det, SÅ NI KAN BÖRJA RÄDDA ERA BARN NU.    Många vuxna kan bli utsatt för en gruppvåldtäkt, så det är ingen skillnad för det, men de mår fruktansvärt dåligt en kvinna eller barn som blir utsatt FÖR DEN MISSHANDELN OCH VÅLDTAR DEM SAMTIDIGT utan de förstår inte folk då, vad som händer med ett barn eller en ungdom som har blivit utsatt för det.

Men ni har inte tagit upp det alls. Jag ser allt som händer i landet nu, och vi skulle börja hjälpa landet rätt nu, men vi har även detta stora problem som blir genom invandring då. Sverige måste hjälpa många som flyr, men de ska dela ut en kultur bok till dem, men även dela ut en lag till föräldrarna då, om sonen gör en kvinna eller ett barn illa ,SÅ FÅR PROBLEM DE FÅR LÄMNA SKOLAN ,eller så blir utvisad om de våldtar en kvinna eller ett barn, så åker de ur skolan ,och kan även åka ur landet då och förlorar hela skolgången sin, om de skadar ett barn i Sverige då.

KILLARNA HAR RESPEKT FÖR FÖRÄLDRARNA DÅ ,och därför är det bäst att blanda in dem på en gång när de kommer hit, men även killar som kommer ensamma hit ska ni ge samma undervisning, om det händer något, ”då får du sluta skolan och kan inte ta dessa viktiga studier då ,och kan få åka hem till ditt hemland om du inte sköter dig då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.pngLAGBOK NÄR FOLK LANDAR I SVERIGE. DET SKULLE BLI SÅ MYCKET SLUT PÅ PROBLEM, men ingen tar itu med föräldrarna då. De tar inte upp det ens det största problemet som en ung tjej kan bli utsatt för nu, genom att de har inte den respekten till svenska folket då.

Jag har tagit upp så mycket om deras kultur som jag kan så väl, men det händer inget då utan ni låter bli att hjälpa era barn då. Och nu har så mycket flickor i skolan fått så stora problem idag ,och det kommer bli mer OM NI INTE TAR UPP DET NU MED SKOLAN NU där de går nu.

NI KAN MÖTA PÅ KILLARNA UTANFÖR SKOLAN, och de har inte den respekten mot svenska folket då, utan de kan utsatt kvinnor för gruppvåldtäkter, genom att de ser på dem som skitig en del killar som kommer från dessa länder har inte den respekten alls då, men därför måste ni få slut på det nu, genom att de har kommit in så mycket flyktingar nu ,som bara ställer till problem nu OCH DÅ  MÅSTE NI VISA DEM RÄTT NÄR DE KOMMMER TILL SVERIGE DÅ. 

Men jag tar upp lite av varje dag, men det handlar om jordens överlevnad hela tiden nu ,och genom att ni inte kan inse att ni måste gå ihop med andra, då blir det problem då. Jag ser hur framtiden kommer se ut OM NI INTE STOPPAR ALLA FARLIGA VAPEN NU. Det tog jag upp om igår när jag skrev om det, att andra blir lidande av alla farliga vapen NÄR NI SÄGER JA TILL ATT SÄLJA FARLIGA VAPEN ,då blir det problem för dem som blir nedskjuten av dessa vapen ni säljer nu. Det måste bli ett slut på det ,genom att jorden lider så mycket av allt nu.

Jag ser den som får problem när ni säljer dessa farliga vapen, då måste folk fly för att rädda sig då. Vart ska de fly? JO TILL LÄNDER SOM HAR ÄVEN SÅLT DESSA VAPEN TILL DERAS HEMLAND DÅ, och så illa ser det ut i många länder. Folk flyr och de har då fått problem, genom att folk har köpt farliga vapen ,som kommer även från landet de flyr till.

Ser ni hur illa det blir då.

Ni får problem med ekonomin när ni måsta ta emot så mycket flyktingar då ,genom att de kan inte vara i landet då, GENOM ATT DE ÄR RÄDD ATT BLI DÖDAD om de inte flyr då ,och så illa ser det ut nu.

Ni är less på att landet svämmar över med folk från andra länder, MEN VEM SÅLDE FARLIGA VAPEN? Tänk efter nu, genom att många länder tillverkar farliga vapen då, och de säljer dem vidare till länder då. Vad händer då när de börjar göra uppror, då sätter sig inte folk ner och pratar som jag tycker de kan göra, de kör med krig som är det enda rätta för dem då.

Jag ser vilka fel folk gör som säljer vapen till människor ,som  inte ska ha vapen överhuvudtaget nu. JAG GILLAR INTE VAPEN ALLS UTAN DET ÄR PROBLEM FOLK SOM MÅSTE HA VAPEN DÅ. 

JAG VILL FÅ SLUT PÅ ALLA SOM TILLVERKAR DEM, så folk kan sluta fly nu, de kan stanna i sina länder nu, då skulle jorden må bästa av nu.

JAG HAR VARNAT LÄNGE FÖR DET ENA ÄN DET ANDRA , som ni har sett, men ni har så svårt att se det är verkligen GUD som Birgitta pratar med nu?

Hur ska vi ändra på det nu? JAG KALLAS FÖR GUD NU, och jag är den ni ser skriver till er, men jag är inte som den GUD ni tror ni är. Jag är GUD och kallas för det, fast en del skulle se att jag pratar konstigt, om kyrkan eller andra församlingar nu ser mig skriver såhär.

JAG ÄR DEN RÄTTA GUDEN som Birgitta har riktigt äkta kontakt med nu. Hon har gått den vägen för att möta upp med mig. Vi måste varna folk ,och skriver från mig SOM KAN ALLT NU.

Kyrkan har en GUD ,eller andra församlingar har samma GUD, då de ber till, men jag är den GUDEN de ber till då. Jag kan se att folk har så svårt att tro att det är GUD Birgitta skriver ifrån. Jag ser från henne ,hur ni reagerar många idag på mig, men jag är så verklig som andra kan se mig.

Birgitta brukar jämföra mig med mästarna när hon ska beskriva med mig, för att folk ska förstå ATT JAG FINNS PÅ RIKTIGT, men jag är lika som dem tycker hon då, att jag är inte som kyrkans GUD eller en annan församlings GUD, utan bara GUD kallas jag.

MEN KAN INTE KOMMA TILL ANDRA DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 470_aartsengel_ariel.jpg       FOLK BER TILL EN ENERGI SOM KALLAS FÖR GUD DÅ, de känner en lugn harmoni när de känner sig stressad folk, då ber de till den energin alla som ber till GUD, och alla länder ber till en GUDS ENERGI NÄR DE BER TILL GUD.

JAG ÄR INTE DEN GUDS ENERGIN DÅ, som folk ber till utan är bara den rätta GUDEN som kan hjälpa er nu, genom att jag jobbar med Birgitta ,och mina andra då ,LADY NADA OCH MINA BIG PROTECTION DÅ och vi jobbar som ett team då.

JAG HAR ALDRIG BEHÖVT VISA UPP MIG som nu för ingen har sett GUD.

En del kan känna att de har haft kontakt med GUD, MEN HAR DÅ HAFT KONTAKT MED EN GUIDE DÅ, för de kan inte prata med mig då ,utan en guide har de fått prata med då.

MEN NU MÅSTE JAG VISA UPP ALLT NU, genom att jorden har det riktigt illa då, OCH DÅ MÅSTE JAG ÄVEN ÖPPNE UPP ALLT OM BIG PROTECTION, och även om vilka fel folk har gjort då ,och kallar BIG PROTECTION för Twin soul ,tvillingsjälar.

DET VAR LADY NADA SOM SA ATT FOLK KALLAR DEM FÖR TVILLINGSJÄLAR, genom att hon berättade för Birgitta, att hon hade mött på sin tvillingsjäl som bor i England nu, men även Lady Nada berättade för andra parets kvinna, att hon levde med sin tvillingsjäl, snart kommer ni att lista ut vem hon är, men jag vill bara skydda dem hela tiden, att folk inte ska se vilka de är, men ni har säkert listat ut det redan då.

JAG HAR SKYDDAT BIG PROTECTION, men nu måste jag vara ärliga med allt. Ni får läsa om Twin soul BIG PROTECTION nu, för att jag hade inga val än att tillåta om det nu, genom att liven är inte så kul för dem när de föddes i Sverige nu och i Kurdistan då, och livet är inte så bra nu, genom att de känner in alla problem landet har nu, då går de efter landets störta problem nu. De är inte så kul för någon idag, om ni visste hur det var för dem, men jag har dem på jorden nu. Och nu fick vi stora problem med allt ,DÄRFÖR MÅSTE JAG LÄMNA UT OM MIG SJÄLV NU OM ALLT, så ni ska förstå då.

Alla har inbillat att de kan möta på sin Twin soul, tvillingsjäl SOM JAG KALLAR FÖR BIG PROTECTION NU. Ni har fått för er så mycket nu, genom att nu ska alla träffa på sin tvillingsjäl, MEN SÅ ÄR DET INTE ALLS, utan jag har dem som jag har nu i landet som ska hjälpa till.

De har det inte kul om ni tror det. UTAN DE GÅR EFTER LANDETS ALLA PROBLEM ,och det är kvinnan som får jobba då ,och mannen håller i planen då och kan även styra en hel del då, genom att han har satt igång allt. Han känner in hela tiden när han ska komma tillbaka. Nu har vi problem med honom i England nu, men han mår inte bra just nu och känner sig så, för att skydda Birgitta, att inte prata med henne för mycket just nu ,när hon sitter riktigt illa nu. Han kan inte han prata som vanligt med henne när hon bor där hon bor idag, men hon är en av oss nu som försöker få folk att vakna upp nu ,och vi har bloggen till hjälp nu, att sitta och skriva nu, som hon är så less på nu, GENOM ATT HON HAR FÅTT SLÄPPT SÅ MYCKET NU ,GENOM ATT HON ÄR EN BIG PROTECTION som har inte så kul ibland då.

Nu har hon det extra jobbigt ,genom att hon sitter och skriver om landets stora problem, men även om jorden måste hon skriva om, genom att folk måste kunna komma tillbaka till jorden då och då måste hon sitta och skriva om alla problem FÖR ATT VÄCKA UPP FOLK som vi måste göra då.

JAG HAR LÄMNAT UT OM MIG SJÄLV NU som vi brukar inte göra alls då. De föds till jorden och de har haft problem förut, men inte såhär har de haft det. Jag tog först en annan man att gå med henne då, för att gå igenom med henne. Han kommer inte från oss utan han jobbar med jorden då. De har gått i många liv då när jag måste ha mera hjälp, ATT SE HUR LÄNDERNA SER UT, men han kallas inte för BIG PROTECTION utan det är dem som kommer från oss, men HAN KALLAS FÖR PROTECTION för han skyddar jorden likaså som Birgitta skyddar jorden då.

De har haft många liv nu, och Birgitta måste gå en runda med honom då ,för att söka över landet då och DÅ DRAS TILL ALLA PROBLEM SOM FINNS I LANDET ,och då såg jag hur illa landet var sen de blev klar.

Men jag har sett det i framtiden, att vi måste börja gå med landet ,OCH DÅ GICK HON OCH HAN för att syna av landet då.

JAG LÄMNAR UT OM ALLT NU, genom att folk ska få vetskapen om allt, men även för att folk ska lita på oss, genom att folk ser att VI SER MYCKET LÄNGRE DÅ, än vad själva folket ser, men jag ser hur jorden ser ut nu och därför sitter vi och skriver nu.

HON BLEV KLAR MED SIN PROTECTION när hon hade gått klart, men han var tvungen att gå tillbaka till henne då, genom att vi hade öppnat hjärtat på dem båda, för han ska skydda henne då. Birgitta tycker inte det är kul att ha det såhär, men jag måste hjälpa folk nu ,OCH DET HANDLAR OM ATT UPPLYSA FOLKET NU. Birgitta måste snart få hjälp nu, genom att hon är klar med sitt jobb då, och ska ta tag i ett annat jobb snart då, och då kommer hon må mycket bättre av då, ATT MÖTA SIN PROTECTION DÅ.

Det blev problem med allt när han måste rädda henne, men så illa såg Sverige ut nu, och då gick hon även där, SÅ KUL ÄR INTE DERAS JOBB NU ,som många suktar efter då.

VI HJÄLPER MÄNNISKOR PÅ JORDEN BIG PROTECTION måste känna äkta kärlek när de möts. Det är mannen som hittar igen henne då ,och han känner på en gång när han möter henne äkta kärlek då. Nu kan folk se dem, men i andra liv kunde ingen se dem alla utan de var som vanliga par.

VAD SOM HÄNDER DEM, eller vilka uppträdanden det kan bli när mannen måste lämna kvinnan då. Han ska ge kärlek till landet han befinner sig i då, men sen återvänder han till henne då ,som är meningen då, genom han känner kärlek hela tiden när de är isär, men han kan inte vara hos henne just då ,utan måste lämna henne då. Han lämnar bara henne när jag har öppnat hjärtat på honom sen återvänder han tillbaka igen till henne då.

Men nu fick vi problem ,genom att Birgitta gick med en man innan, för att syna av jorden nu, och det händer inte så ofta de får problem. Hon ska tillbaka igen sen hon har skrivit klart nu, OCH DÅ ÄR HON KLAR MED HONOM SOM HON GICK MED DÅ. Och sen ska hon ha sin framtid med  PROTECTION, men nu sitter hon här och SKRIVER MED MIN ANDRA PROTECTION, som skyddar henne hela tiden medans de sitter och skriver nu, och kan skydda och skriver tills vi är klara med det nu.

MEN JAG MÅSTE HA DEM BÅDA TVÅ NU. Det är enklare med honom, att känna in allt då, genom att de sitter ihop nu ,därför har jag dragit ut på tiden för dem båda nu.  Hon är inte så glad på mig nu, men ni måste ha trust nu till allt nu.

VI SKRIVER VARJE DAG BIRGITTA  ,som vi kom överens om nu när jag såg hur det såg ut då snart är vi klara med det.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.