GUD – GOD

Jag är GUD som alla fruktar nu. Men hur många är rädd för mig nu? 

Jag tror att många idag kan se, att GUD är inte så hemskt nu, ATT JAG DÖMER DIG INTE OM DU GÖR FEL PÅ JORDEN DÅ utan vi går igenom lite grann när du kommer hem eller så får du åka ner till jorden igen och möta på ditt största problem, till exempel och du har mördat en människa, då åker du ner för att möta ditt största problem, men du vet inte om det när ni möts såklart. Du har glömt bort det och kan även leva i en relation som har skadat dig så mycket i andra liv då.

Jag har aldrig dömt en människa utan jag kan se hur de känner sig ibland när de blir överkörda av människor, att det kan växa ett stort hat inom dig och vill döda personen om personen går för lång då. Och i många fall då vänder de om och skadar inte dem då MÅNGA KAN LÄMNA DET ÅT SIDAN DÅ och tänker inte på att de var så arg den gången och ville döda personen då.

Men det är många som KAN KÄNNA SIG ÖVERKÖRDA som världen ser ut idag. Folk börjar snatta från andra när de inte har pengar då och de kan även döda folk för att få mat på bordet då och så långt kan en människa gå när de känner trängd då. Och kan ta till alla medel då för att överleva då och det är vanligt i fattiga länder, att de kan skada varandra då när de inte har mat på bordet, då kan folk stjäla från andra då, men även döda dem för att få pengar till mat då.

Jag dömer ingen som gör det, men JAG GILLAR INTE SÅKLART ATT FOLK DÖDAR VARANDRA bara för ekonomin är tokig för dem utan jag vill att folk ska leva och ta ansvar och söka ett arbete när de lever på jorden då. Många länder kan ha dålig med arbete då och då blir det många problem med människorna då när det fattas arbeten och har svårt att överleva på vissa ställen då.

Ibland är det SÅN KLYFTA I MÅNGA LÄNDER MELLAN FATTIGA OCH RIKA DÅ och kan ställa till mer för den som är rik och kan inte skydda sina hem då, men det ställer även till för dem som är fattig som måste ta detta avgörande beslut, att skada en annan människa då. Och en del folk har lätt att göra det när det fattas mat och saker för dem att de kan lätt skada folk då när det har stor kris då.

Det är vanligt i många länder, att många blir utsatt för stölder idag när det fattas pengar för dem, då skäl folk så de kan klara sig då och det handlar om för lite jobb de har då ELLER SÅ HITTAR DE PÅ SAKER SOM INTE ÄR TILLÅTET ALLS för att få mat på bordet då. Jag ser så många länder har problem med det nu och det handlar om att allt kostar så mycket pengar att leva idag. Många har inte nästan råd att betala en hyra när den är så hög.

DET BLIR SÅ STOR KLYFTA MELLAN MÄNNISKORNA NU genom att de ser inte att de ska hjälpa varandra då, att stå  emot alla höjningar på allt nu, då skulle de se bättre ut för många idag. Det handlar inte bara om Sverige utan det är många länder som har det svårt genom att deras hem kostar enorma pengar på en del ställen. Och då är det folk som kan tjäna ihop dem så de kan bo där genom att de har sökt ett jobb som gör att de kan bo där då.

Men så finns de som också vill bo där fast de kan inte det då utan de har inte råd då att kosta på det och det kan kosta flera miljoner, att köpa ett hus eller en lägenhet och det kan kosta enorma summor på en del ställen i världen SOM JAG TYCKER ÄR HELT FEL att ta dessa stora enorma summor för ett hus eller en lägenhet och där kommer störta problemet folk nu råkar ut för när de ska sätt bo då driver alla upp bostäderna till enorma summor som jag ser är helt fel att bara för att kunna bo bra då ska folk hjälpas åt och inte driva upp summorna så mycket när de ska sälja sin lägenhet eller hus så folk inte får en chans att köpa ett hem då.

Jag ser att så mycket folk har detta problem när de ska köpa sina hem, då kostar det så mycket så folk kan knappt ta ett lån då eller så tar de lån för de har så bra ekonomi att köpa huset eller lägenheten då. JAG VILL HA ÄNDRING DÄR för folk måste kunna bo då och inte hamna utanför systemet eller så får de bo hemma så länge tills de hittar en bostad då. Många kan även hyra ihop med sina vänner då när en lägenhet kostar så mycket, då kan flera gå ihop när de ska hyra den.

MEN DET ÄR NÅGONSTAN DET ÄR FEL DÅ för varje individ ska kunna bo själv och även köpa sin bostad om de vill det eller så hyr de en bostad då, men så är det inte idag nu och jag tar upp det igen, att det är så fel nu att inte hjälpas åt nu och hjälpa varandra så folk kan bo nu.

Jag ser så mycket problem över hela världen nu och det blir bara värre när folk måste sova ute, DÅ HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT att de inte kan bo bra när de är på jorden då ska varje människa kunna bo bra och inte bo ute nu. Det handlar om att folk inte ser att de måste hjälpa varandra så folk kan bo bra när de är på jorden.

MÅNGA KALLA LÄNDER ÄR INTE SÅ KUL ATT BO UTE DÅ när vintern kommer då och det finns de som inte har tak över huvudet då i Sverige, men även i andra länder finns det massor med folk som inte har tak över huvudet.

Och hur ska vi ändra på det tror ni?

Jag ser hela tiden ATT ALLA LÄNDER ÄR SÅ DÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL och inte tillåta att de får höja hyran så mycket eller huset så mycket för det skulle hjälpa andra med lägre lön, att de också kan köpa sitt hus eller hyra en lägenhet eller köpa sin lägenhet då.

MEN NI MÅSTE HJÄLPAS ÅT IDAG, så alla får tak över huvudet nu och då handlar det om den lönen många har idag eller så går de sjukskriven eller så går de på olika kassor som gör att de får problem idag när ni ska hyra eller köpa en bostad då.

Det är mer för de rika folket då, men det måste bli en ändring på det, ALLA HAR RÄTT ATT BO och jag ser att det måste bli en stor ändring på mycket nu, genom att folk måste ha tak över huvudet nu och inte sova ute som en del får göra när de inte kan betala sin bostad då.

JAG SER VART ALLA FELEN ÄR DÅ och jag vet varför ni har det som ni har det för alla vill tjäna pengar på er när ni ska sälja er bostad, då har ni trissat upp så enorma summor som folk kan knappt gilla det ni som ska köpa bostaden då. Det är många som lurar folk och trissar upp så gamla hem för de vill ha sin vinst när folk säljer sina hem, då vill de ha sin sin lön från dem. De kant trissa upp den så mycket då och folk måste lägga dessa pengar som är så gammalt då. Måste renovera så mycket som kostar enorma summor att renovera ett hus då och jag vill att folk slutar upp att trissa upp husen och lägenheterna nu, för att kunna hjälpa till nu DÅ BLIR DET LITE BALANS I LANDET DÅ.

Jag ser så mycket som vill tjäna på andra då, men de borde få slut på det när det ser ut som det gör idag utan LÅT BLI ATT TRISSA UPP lägenheterna och husen, då skulle det gå mycket bättre för många idag när de ska sätt bo och de måste ha tak över huvudet alla idag.

Men en del får inte det då när hamnar ni i skilsmässa, då får ni ännu större problem genom att bostaden köpte ni ihop eller huset då, som ni måste sälja då när ni inte kan leva ihop. DET ÄR SÅ MYCKET SKILSMÄSSOR IDAG och då får ni problem som har köpt er ett fint hem ihop när ni måste lämna varandra och kan inte leva hop längre då, genom att ni känner er helt klar då och vill inte leva ihop med varandra då. Jag vill att ni hjälps åt när ni skiljer er för ni har faktiskt älskat varandra en gång i tiden. JAG TYCKER ATT NI HJÄLPS ÅT när ni skiljer er då, så ingen hamnar utanför då

Det är oftast en som har mycket bättre ekonomi än den andra har då och då gäller det att se igenom det innan ni köper det eller om ni hyr en jättedyr lägenhet, att ni båda ser igenom det om ni kan bo själv där, om det händer något då eller måste ni lägga ihop era pengar bara för att bo där då. OCH DÅ SER JAG ATT DET BLIR TOTALT FEL I MINA ÖGON om ni måste lägga ihop för att klara hyran, då är det inte rätt alls då. Ni kan även måste lämna varandra, då kommer ert stora problem om ni lägger ihop pengarna på hyran,DÅ FÅR NI PROBLEM när ni ska skilja er en dag.

TÄNK BARA TILL så ni kan förstå vad som händer när ni hamnar i olika konflikter då och många idag går ifrån varandra nu de stannar inte kvar många idag om de får för mycket problem, då lämnar de varandra då. Det är mycket enklare idag än förr, då höll de ihop, men idag gör de inte det när de känner att relationen inte fungerar då. Många kvinnor känner så att männen är för dålig på att hjälpa till och där måste bli en ändring, att ni måste hjälpa åt när båda två jobbar, då ska de hjälpas åt och inte bara en person ska göra hemmet när ni kommer hem. Ni måste börja ta vara på varandra nu och VÄRNA OM VARANDRA OCH HJÄLPAS ÅT och därför är det så mycket skilsmässor idag, genom att många kvinnor upplever problem att leva med en man eller så hamnar de i så stora konflikter, så mannen ger upp då,men det är mest kvinnorna som lämna idag för de är för dålig att hjälpa till nu.

JAG HAR TAGIT UPP DET FÖRUT, men jag kan ta upp igen för att varna folk lite att försöka att ta vara på varandra då i en relation utan att hela tiden köra ner varandra som många kan göra idag. Många svenska kvinnor kan säga ifrån idag och många som inte lärt sig om dem kommer lära sig om dem nu, genom att DE VILL HAR JÄMLIKHET NU och då blir det problem för en del när de har levt ett tag i ett förhållande, att de ser att mannen är dålig på att hjälpa till då.

Det bästa ni kan göra då innan ni kommer dit, BÖRJA FRÅN BÖRJAN OCH TALA OM HUR NI VILL HA DET DÅ innan ni kliver in i en relation för att få slut på stora problem, att ni pratar med varandra hur ni vill ha i ert hem, då skulle det underlätta mycket idag för er om ni sa till från början innan ni började leva ihop och delade på allt i hemmet, FÖR ATT BEHÅLLA VARANDRA LÄNGE och jag ser så många fel folk gör idag och varför en massa konflikter när de ska hjälpa varandra då.

Jag har tagit upp om det förut, men måste säga till igen GENOM ATT NI SKA BÖRJA FRÅN BÖRJAN när ni möts och inte när ni har levt länge ihop, då blir det oftast problem då och en massa bråk då, men tar ni upp det från början, då blir det bäst för alla parterna då utan att bråka då när ni har tröttnat på att städa efter er man och börja sätta stopp,” nu måste du hjälpa mig.” När ni har levt ihop en längre tid, då tar det ett tag att vända dem eller så kommer de inte hjälpa dig alls då utan det bästa är att ni tar upp det från början, HUR DU VILL HA DIN RELATION DÅ.

Ibland kan ni glömma bort det NÄR NI GÅR PÅ ROSA MOLN, men sen kommer vardagen eller ni har levt ett tag ihop och får barn då kommer stora problem om ni inte har tagit upp det då, om att hjälp till i hemmet, då blir det genast en massa bråk och problem när ni börjar efter ett tag. Det är svårare att styra då än ni säger till från början, hur ni vill ha det då och inte sen ni har levt för länge ihop och börja bli trött för kroppen håller på att säga nej då. Och då kan kvinnorna skilja sig då, men inte alla gör det, men många kan vara så trötta efter allt slit de haft då och därför varnar jag er ATT TA UPP DET FRÅN BÖRJAN när ni börjar bo ihop då kommer ni behålla varandra mycket bättre då.

Men så enkelt är det inte för alla då, men jag vet att det går hjälpas åt OM NI HAR LITE TRUST TILL VARANDRA DÅ och hjälpas åt, då kan livet se bättre ut för många idag då. Ni vill behålla varandra såklart, men då måste ni hjälpas åt för att behålla varandra då och inte köra ner varandra hela tiden, då blir det genast att någon lämnar varandra då.

DET ÄR SÅ MYCKET JOBB I ETT HEM och många män kan glömma bort det då. Ni måste värna om varandra då för att behålla varandra hela livet, då måste ni värna om varandra och inte köra ner varandra då och en del kan behålla varandra hela livet, men inte alla kan det. Alla skilsmässor beror på att de kan inte hjälpas åt eller så är ni klara helt med varandra, då genom att ni ska träffa en annan man då, för allt är så genomtänkt då för relationer kan splittras så mycket idag.

MEN DET HAR EN MENING I ALLT i när de inte kan vara med varandra då. De står inte ut med varandra en del par, men kan sitta fast så hårt i varandra, men kan knappt hålla sams en del par då fast de håller ändå kvar varandra en del på grund av de är rädd att skiljas och det kostar så mycket att göra det, då håller de ihop en del par fast jag ser att de var klara för längesen, men håller ihop ändå, ibland för barnen håller de ihop då.

Att behålla gnistan i en relation kan vara svårt för många idag, men DET GÅR OM NI FÖRNYAR ER KÄRLEK DÅ HELA TIDEN och tar hand om varandra då. Idag är det inte lätt, men det går om ni lyssnar på varandra då även om ni inte tycker samma sak så kan ni ändå gå halva vägen var då, för att hålla ihop varandra då.

Ibland fungerar inte det alls utan ni är klara med varandra då och oftast känner de även ni som går till samtalsterapefter, ATT NI ÄR KLARA när ni kommer dit, men tar en runda igen fast ni känner att ni är klara med varandra då. Och folk känner när de är klara med varandra och det känner ni så tydligt då att ni är klara med varandra då.

Och många mår mycket bättre då NÄR DE LÄMNAR VARANDRA ni som har haft för mycket konflikter, då mår ni bra när ni släpper taget då och inte håller kvar för ni rädd för att skiljas då utan ni är klara då, att gå vidare då.

Det är samma för dem som blir så utsatt för misshandel, ATT DE LÄMNAR VARANDRA SNABBT när ni blir misshandlad, då ska ni inte stanna kvar i relationen då utan lämna varandra VID FÖRSTA TENDENSEN till att bli misshandlad, då ska ni gå ifrån mannen då och inte tvivla alls utan lämna honom snabbt då.

Men jag vet att många kan SITTA FAST I HEMSKA RELATIONER och jag har tagit upp det förut att ni måste lämna varandra och inte tillåta att bli slagen då, men många kan sitta kvar av rädsla då och vågar inte lämna manne då när han misshandlar henne så styggt då.

Det som händer då, att kvinnorna blir så svaga efter den misshandeln och kan stanna kvar då fast de borde gått skilda vägar på en gång vid första tendensen till misshandel ,då ska de lämna honom ILLA KVICKT för att inte slippa problem i framtiden, genom att det blir mycket svårare då, att lämna då och därför ska ni lämna på en gång när han slår dig då.

Det är många som kan leva I EN FRUKTANSVÄRD RELATION IDAG, då ska de lämna varandra på en gång för att det ska inte upprepas då. Och en del män är sjuk sen de är barn då och de kommer också från tidigare liv, men de är SJUKA FRÅN BARNDOMEN män som slår sina kvinnor då, att de vill ha makt då och styra henne helt då. Det finns tyvärr så mycket män som slår sina kvinnor då, men då ska ni lämna honom vid första tendensen han visar det, då ska ni lämna honom då annars så är det problem att släppa honom ,genom att han kan vara bra på att manipulera dig. Du stannar kvar hos honom då OCH KAN BLI SJUK nästan hela livet ni som lever med män som slår er då.

Det gäller att sätta stopp på en gång när det händer första gången då, men många kan stanna kvar då och kommer med olika förklaringar då, men ni ska inte köpa den alls utan lämna honom på en gång DU KAN ALDRIG LITA PÅ HONOM att han inte slår igen, för han kommer SLÅ IGEN OCH IGEN tills du blir sjuk då.

Det är så många kvinnor som  lever i fruktansvärda förhållande idag. Många kan slå dem ELLER  LEVER DE I DESTRUKTIVA FÖRHÅLLANDEN som är lika farligt att inte fortsätta då för att må bra då och lämna varandra då när ni ser det.

Det kan vara svårt att se det genom att ett destruktivt förhållande är inte lika lätt att upptäcka på en gång ÄN NÄR NI HAR LEVT ETT TAG IHOP,  kan ni se det först då att ni lever i ett destruktivt förhållande men det se ni när ni lever ihop med varandra då.

Det är samma där NI MÅSTE LÄMNA VARANDRA DÅ när ni känner er nedkörd av mannen du lever med då, men de kan vara så finstilt att se det när ni lever i ett destruktivt förhållande då, utan ni upptäcker det när ni har levt ett tag när ni känner han trycker ner dig så mycket då och KÄNNER SJÄLVKÄNSLAN FÖRSVINNER FRÅN DIG, då är det dags att lämna varandra helt för att inte vända tillbaka igen till varandra för då fortsätter det hela tiden, att han trycker ner dig hela tiden och ditt självförtroende försvinner från dig då om ni lever kvar i ett destruktivt förhållande.

Han kan trycka ner dig omedvetet då och då blir det alltid problem i en relation att ta sig ifrån när ni lever i en destruktivt förhållande då. Det finns en del som inte upptäcker det än att de mår dåligt av förhållandet då. DET KAN VARA SÅ FINSTILT DÅ, att de upptäcker inte det alla gånger än att de börja känna in varje dag hur ni mår när ni lever ihop, då först kan du känna igen, att ni lever i ett destruktivt förhållande SOM NI SKA TA ER IFRÅN DÅ.

Men det är många som kan leva så idag, men det gäller att lämna varandra när ni mår inte bra av varandra då. Jag ser att många håller sig kvar i ett förhållande då fast de borde lämnat varandra för längesen, MEN DE HAR FASTNAT när de lever i ett destruktivt förhållande hållande, att de blir van med livet fast folk kan se att det är fel, men folk kan leva så till de upptäcker att det är fel att köra ner den de lever med då.

Det handlar om att respektera varandra ,då kan ni behåll varandra.

Hur ser det ut idag, jag vill att människor ska respektera varandra då och inte köra ner varandra då utan respekt i ett förhållande, då håller relationen länge och SÄTTA RELATIONEN FÖRST OCH RESPEKTERA VARANDRA DÅ OCH RESPEKT OCH KÄRLEK, då håller det mycket längre då. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.