MIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL

Inatt fick en fin överraskning som gjorde jag kunde somna mycket  bättre och även klev upp glad idag sen jag fick prata med min twin soul tvillingsjäl som gjorde mig extra glad idag sen vårt långa samtal igår, som gjorde att jag mår mycket bättre nu sen jag hade pratat med honom nu.

Men han kändes som HAN HADE KOMMIT TILLBAKA NU som de sa flera gånger till mig,att han måste vänta in mig när jag sitter som jag gör idag och har mått dåligt efter det, att inte kunna prata med honom alls, genom att jag sitter som jag gör idag och det kan ställa till jättestora problem för mig nu.

Jag känner som vi måste vara klar nu för han var så härlig i natt mot mig och sa så fina saker till mig inatt och jag blev så lycklig av allt han skrev till mig, men även pratade lite på camen då på Facebook då. DET VAR BARA KÄRLEK JAG KÄNDE INATT.

Jag kände att vi måste vara på gång nu genom att han kom tillbaka min twin soul och visade upp ett sätt som han hade nu. Jag minns vad min andra BIG PROTECTION  som sitter och skriver med mig sa till mig.

HAN KAN MÄNNEN SÅKLART och nu kom han som han hade sagt till mig och VISADE UPP SÅ MYCKET KÄRLEK MOT MIG och jag blev så glad efter det. Jag känner att vi  måste vara på gång nu, genom att det är goda tecken från min tvillingsjäl nu som visade upp ETT SÄTT som de hade berättat om för mig. Det kändes bara bra nu genom att jag mått så dåligt nu.

JAG KÄNDE EN UNDERBAR NATT INGEN när jag somnade då, men jag har även drömt om honom, men nu fick jag prata med honom som jag ville. Han gav mig så mycket kärlek nu och en massa glädje gav han mig nu, men då måste jag vara klar känner jag, genom att han har kommit tillbaka igen sen vi hade börjat gå med varandra som de kallade det.

Men genom att jag hade först ett jobb att göra och nu är vi snart klar med det, men jag har då Sverige att skriva om nu. Jag måste bli klar snart, GENOM ATT HAN VISADE UPP ETT SÄTT som bara gjorde mig så glad då. Jag blev så lycklig igen nu när jag får prata med min tvillingsjäl nu.

Han kom tillbaka FAST JAG VISSTE ATT HAN SKULLE DET, men jag mår dåligt när han höll sig undan då fast de sa att han mådde inte bra då när han höll sig undan. Han håller i planen såklart och han följer den då när han nu kom tillbaka då, men jag har tänkt tillbaka på dessa 2 år nu som vi har haft sen vi möttes då.

Men jag har även ett minne, att vi hade börjat för tidigt då och någon har sagt till mig om två åren då  innna vi ska träffas på riktigt då. Jag har ett minne där att någon har  sagt det till mig, men han måste börja och gå med mig och då får han vänta in allt då. Genom att Sverige och jorden ser så illa ut idag och både han och jag har inte mått så bra av det, men jag har ett minne långt tillbaka om det. Han och jag var inte klar att mötas på riktigt UTAN BARA DEN KONTAKTEN VI HAFT NU, genom att jag gick med en annan man och vi måste bli klar då och då fick han vänta in mig då.

JAG BLIR LESS PÅ DET när jag ser hur jag fått det, men jag MÅSTE HA TRUST  som de säger då och han kom tillbaka min twin soul fast jag var lite lurig ibland på honom. Jag kände ändå en sån energi när vi alltid prata med honom, men fick inte prata för mycket för att dra igång mig då och då har vi suttit illa både han och jag då, genom att de sitter och skyddar mig hela tiden GUD OCH MIN ANDRA BIG PROTECTION NU. 

VI MÅSTE SITTA OCH SKRIVA och han min twin soul han har känt av problem när han dykt upp ibland bara för att visa upp sig lite grann då, genom att jag måste sitta och jobba, men sitter på fel ställe för mig då och kan inte ändra på något, men jag den andra mannen har gått och visat upp hur Sverige ser ut. Jag fick stora problem nu när jag var klar och skulle träffa min tvillingsjäl då, genom att han hade börjat gå med mig då. GUD öppnade oss och I DETTA LIV DÅ HAR VI JÄTTESTORA PROBLEM, genom att vi gick och visade upp Sverige nu. Och därför drar allt ut på tiden för oss nu, men jag hoppas från inatt, att jag är klar nu jag håller på BLI TOKIG PÅ ALLT NU och jag VILL BARA VARA MED HONOM NU. 

Jag har lärt mig så mycket om TWIN SOUL SPECIELLT MÄNNEN DÅ och även om kvinnorna har jag lärt mig om, men männen HAR JAG GETT AKT PÅ så mycket hur de fungerar då.

Jag ser att så mycket folk skriver om twin soul tvillingsjälar DE SKRIVER SÅ MYCKET FEL och jag ser att de tar bara i tomma luften de som skriver om oss, men de har inte fått lärt sig om oss. JAG HAR LÄRT MIG hela tiden även om GUD kallar oss BIG PROTECTION så kallar folket oss twin soul tvillingsjälar för de har inget annat namn på oss då.

DET VAR LADY NADA SOM SA ATT JAG HADE MÖTT PÅ MIN TVILLINGSJÄL  och hon berättade även för andra paret att hon levde med sin tvillingsjäl bara för ATT VI SKA FÖRSTÅ DÅ. Jag ser efter den tiden att det var tur att de berättade vem han var min tvillingsjäl genom allt som hänt nu, att han jobbar med sin plan som inte jag ser då. Han vet exakt när han ska börja gå med mig och han vet exakt nu när han ska komma tillbaka då, genom att jag måste göra klart då, men hade jag inte vetat att han var min tvillingsjäl då har det ställt till problem för mig då, genom att jag blev lite rädd genom hans ålder då. Vad folk ska tycka då, men det blev bra för mig genom att jag vet att han är  min tvillingsjäl min twin soul så jag visste det själv då. Det är mycket enklare då, genom att vi är tvillingsjälar och vi kan ha den åldern mellan oss VI KÄNNER ÄKTA KÄRLEK NÄR VI MÖTS.

Han sa flera gånger till mig han som sitter och skriver med mig, HAN KOMMER TILLBAKA när det är dags, för vi måste sitta och jobba nu och du får inte bli störd då, genoma att du sitter som du gör idag.

MEN JAG SOMNADE GOTT, genom att det är jobbigt att gå med öppen hjärta då  man mår inte bra när jag inte får prata med honom, men han hade börjat gå med mig då och vi hade öppnat hjärtat ,då blev det problem när vi lever som vi gör då, men det känns mycket bättre nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.