SJUKA MÄNNISKOR

Ska stanna hemma ibland när de ser att hemmet passar dem allra bäst då, men ibland kan folk köra över dem då, genom att de vill inte som de sjuka vill ha det då utan kör över dem då.

Jag ser att folk MÅSTE KÄNNA IN SJÄLV när de blir sjuka och inte att andra ska styra över dem bara för de inte tycker samma sak som dem då. Och då blir det oftast en stor konflikt ibland när de ska göra sina val NÄR DE ÄR SÅ SJUKA och vill bara vara hemma där de känner sig hemma då än att åka runt på en massa olika hem då.

MEN SÅ SER INTE SVERIGE UT utan de har så svårt att acceptera folks val då. Genom att många som blir så sjuka KAN HA SVÅRT ATT PRATA RÄTT IBLAND för de kan inte uttrycka sin önskan fullt ut utan kan bara vara lite trött ibland som många kan vara idag. Många äldre kan känna sig så trötta då och vill bara stanna där de är då. Men så finns de som inte kan acceptera det utan måste flytta dem TILL ETT HEM ELLER EN VÄRRE EN INSTITUTION som ingen människa vill sova där.

Men hur många kan lyssna på dem då?

Jag ser att folk är SÅ STRESSAD av allt jobb när folk blir gammal, då blir det problem för barnen då som inte vill ha så mycket jobb med det utan de har sina jobb och sin familj då, men vill inte ta ansvaret för det då.

Och många äldre kan behöva lite översyn ibland även om de bor hemma själv, då kan de BEHÖVA LITE HJÄLP ibland när de blir gammal då. Och en del kan bli så gammal och lever hemma ändå fast de kan behöva lite hjälp med sitt hem då och det tycker många är jobbigt att hjälpa dem då.

Kan skicka in dem på hem fast jag ser att de kan klara mycket själv OM DE FÅR LITE UNDERVISNING DÅ och att bo i LITE ENKLARE HEM som är mycket enklare att sköta om då.

Många kan bo i stora hus när de blir gammal som kan känna på att städa där och även ta hand om ett hus, SOM ÄR MYCKET JOBB MED och där kan många äldre sälja sina hus eller så bor de kvar och försöker ändå behålla huset då fast de kan vara så trött på huset då.

MÅSTE HA HJÄLP ATT SKÖTA OM DET DÅ och då måste de ha extra hjälp då för att fixa sina hus då. Jag ser att de kan få hjälp, men inte den hjälpen de borde få då för att underlätta för dem då. Så de kan leva kvar i huset sitt då utan att måste lämna huset då bara för de får för lite hjälp med huset då. De måste hjälpas åt med att kunna behålla huset och många kan må dåligt av att flytta från huset då, genom att de är van att bo i huset, men behöver extra hjälp med huset när de blir gammal nu.

Jag ser så många problem med hus när de bli gammal, genom att en del folk har inte tagit hand om huset PÅ RÄTT SÄTT DÅ utan de har inte tänkt på huset så mycket genom att de har så mycket andra intressen då, fast de skulle tagit hand om huset då genom att de kan ställa till så mycket problem när de blir gammal då.

HUS MÅSTE UNDERHÅLLAS hela tiden för att de inte ska få problem i framtiden då. Jag ser att en del kan låta bli det och då får de problem när de blir gammal, då kommer alla problemen då.

Men att bo i hus är en bland det bästa folk kan bo i, men de måste underhållas då och tas hand om då när det blir en massa fel i huset då. När när de blir gammal och inte orkar med att fixa huset då och då behöver folk lite hjälp med huset så de kan underhålla huset då. Jag ser från svenska folket, att de kan ha stora eller mindre hus men de ska tas om hand ett hus och får gammla lite hjälp, DÅ BLIR DET PROBLEM GENOM ATT HUSET MÅSTE UNDERHÅLLAS hela tiden då.

När folk blir gammal och bor i hus KAN DE BÖRJA FÖRSTÖRA HUSET MER OCH MER när de blir gammal, genom att de orkar inte med att renovera ett hus när de börjar bli för gammal då och de kan även sälja det när de inte orkar med huset sitt då.

DET ÄR TUFFT ATT KÖPA ETT HUS, men det gäller att ta hand om det. Många ser ljusning med ett hus och kan gå ut själv på morgonen utan att bli störd av en massa grannar som stör dem hela tiden, utan vill köpa sig ett hus för att slippa problemet med grannarna då. Det är den största satsning de gör när de köper ett hus och ni ska bo hela livet i huset då och ta hand om det. Det gäller att ni är två om saker och ting när ni köper hus och MÅNGA ÄR DÅLIG PÅ ATT HJÄLPA TILL, men har folk ett hus då måste de hjälpa varandra då.

När ni blir gammal då gäller det samma sak, att hjälpas åt, men ibland kan en del folk även lämna varandra när de når en viss ålder för de har fått för lite hjälp med huset då. De fick stå för allt då, men köper folk ett hus DÅ GÄLLER DET ATT SAMARBETA med varandra då och hjälpas åt hela livet då.

Jag ser så många som inte har hjälps åt så mycket, genom att jag ser ALLA SKILSMÄSSOR som blir då. Och en del kan sitta med huset själv och även när de blir gammal får de sitta med hust själv. Det är så mycket jobb med att ta hand om ett hus.

När de blir riktigt gammal, då folk går i pension och kan ta lite lugnare då, men de har huset att ta hand om fast de har gått i pension, HAR DE ÄNDÅ HUSET ATT TA HAND OM. Men kan vara så trött efter allt jobb då. Måste se över sitt hus då och behöver lite hjälp då, att ta hand om huset då.

DET FINNS FOLK SOM KAN SÅ MYCKET OM HUS och borde ta hjälp av folk som kan så mycket om hur ni vårdar era hus rätt, att ni kan underhålla det även när ni blir gammal då. Och en del kan vara så trött på husen då och har inte underhållit huset så mycket och kan vara SÅ NEDSLITET en del hus som folk köper nu. Folk har INTE ORKAT MED orkat med att underhålla dem alls då, genom att det finns inte i deras intresse alls att underhålla huset då.

Och då kan folk möta på problem för många äldre är så trött att ta hand om sitt hus då. Och då blir det problem en dag när de ser att saker och ting inte har underhållits  på rätt sätt utan de har bara INTE HAFT INTRESSE av husets ens, men bor man då måste de underhållas hela tiden då.

Nu tar jag upp om detta problem, genoma att FOLK FÅR KÖPA NEDSLITNA HUS  som kostar en massa pengar, men även att det kostar att renovera huset då. Jag ser så mycket äldre folk har problem med att underhålla dem och orkar inte med.

DE FÅR FÖR DÅLIG HJÄLP av folk som jobbar med städningar och hjälper äldre människor då, men de får så dålig hjälp då, att de tar inte hand om ett helt hus utan DE TAR INTE ALLT de ber om. Och en del äldre kan vara så gammal och inte orkar med att städa allt, då ska de få hjälp med det, att de får KÖPA IN RÄTT HJÄLP in rätt hjälp.

Jag ser så mycket folk inte FÅR RÄTTA HJÄLPEN när de blir gammal utan de kan köra över dem och vill att de lämnar huset då. Flytta in på ett hem då som gör dem inte piggare då utan mycket sämre då. Låt äldre få hjälp, då kan de bo hemma då och med rätt hjälp till dem. Och en del kan ha gräsmattor att ta hand om som är extra jobbigt att ta hand om då, men de måste HJÄLPAS ÅT DÅ, att de får hjälp med det för att kunna bo kvar, då måste folk få hjälp med det, som en del åker på som har stora områden av gräsmatta kan vara extra tufft då. 

Jag vill påvisa, att folk kan må dåligt NÄR DE SÄTTS IN PÅ ETT HEM eller så åker de in PÅ EN INSTITUTION genom att ni har inget val när andra försöker styra över er.  Låt folk få välja själv och låt de få all hjälp de måste ha när de blir sjuk och en del kan bara vara lite sjuk och behöver bara lite hjälp i hemmet då. De får välja själv då och inte skicka in dem på en institution då utan LÅT DE FÅ VÄLJA DÅ.

Hur många har fått dessa problem i landet. Jag ser många av dem som har kunnat stanna hemma och fått extra hjälp i hemmet och speciellt när en blir sjuk och måste bara FÅ LITE HJÄLP DÅ och inte flyttas till ett hem.

Låt de stanna hemma TA IN RÄTT HJÄLP DÅ, genom att ni är så pigg på att sätta in dem på hem när de blir gammal och får en massa problem med sin hälsa då, men låt de få välja själv då genoma att folk ska inte göra dessa val åt dem utan låt de välja själv då.

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.