KÄRLEKSRELATIONER

Skapa lyckan i en familj kan vara svårt idag, genom att så många par tar inte ansvar för det utan de har så svårt med samarbete då och då åker lyckan ifrån dem när de inte vill samarbeta i en familj.

Många par har inte den turen genom att så många PAR GÅR ISÄR, genom att de är påväg mot andra då, genom att de håller på att städa sina liv och därför är det svårt idag att hålla ihop paren, genom att de inte kan GÅ IN I SAMARBETE en del par och många kvinnor idag drar tyngsta lasten inom familjen då

LYCKAN KAN VI ÖNSKA många idag, men hur länge håller den då när världen ser ut som den gör idag och genom att det är så lite respekt till varandra då, genom att de kan inte hålla ihop ett helt liv, genom att de lämnar varandra så fort, de känner att de fungerar inte så bra och kan inte stå ut med det. De kan även tappa känslorna för varandra. Det har med ATT DE SKA GÅ VIDARE DÅ, genom att de är klar med varandra helt då och har inget mer att säga varandra. Det blir ibland korta förhållanden när de känner att de är klar med varandra, men behövde bara gå igenom lite olika problem FRÅN TIDIGARE LIV då och då kan par hålla ihop en kort stund, genom att de behöver bara städa av sig från liv de haft ihop. Det kan bli korta förhållanden då och de känner själv när de inte har så stort intresse av varandra då och då går de vidare, genom att de är klar då.

Idag kan folk känna att det är SVÅRT ATT HITTA EN RELATION som håller länge, genom att de har så svårt att hitta en del folk och kan känna sig så utanför när andra hittar hela tiden nya relationer så enkelt då. De har svårt att hitta den rätta då och kan känna sig så utanför gemenskapen då. Det handlar om, att de håller på reda upp så mycket i sitt liv och HAR INTE TID MED EN RELATION, genom att de måste gå igenom så mycket olika känslor som dyker upp då, genom att de måste gå igenom ibland ensam när de håller på att rensa sina liv. kan känna sig utanför gemenskapen genom att de har så svårt att hitta en relation att leva med. Kan även möta på korta relationer som håller så lite när de håller på att rensa på djupet, då kan folk städa bort folk så de får vara ifred den tiden när de måste vara ensam då. Har inte tid med en relation då utan kan ta bort vänner runt sig när de håller på att rensa sina liv och kan ha svårt att umgås en del dagar med människor, men vill ändå ha en relation då.

Men det ställer till problem när de håller på ATT GÅ IGENOM mycket med sig själv då och kan söka mycket ensamheten, för att reda upp mycket i sitt liv då. Och så är varje människa funtad, att de måste ibland STÄNGA AV MÄNNISKOR när de måste gå igenom saker och ting i sitt liv.

Ibland kan folk känna sig utanför gemenskapen när de stänger ute en del människor det handlar om, att de måste ha lugn ro och KAN INTE TA IN SÅ MYCKET INTRYCK från olika människor då. Måste vara själv då och inte bli påverkad av saker och ting då, genom att de går igenom en stor förändring då. Måste ta sina egna beslut då och då kan det vara svårt att ha en massa människor runt sig när de måste gå igenom en massa beslut då.

Idag är det vanligt att ni stänger av människor när det blir för mycket av dem och kan inte ta in dem när ni håller på reda upp då. Många har svårt att stänga av människor fast de borde göra det, genom att DE GÅR IGENOM STORA VAL i livet och då måste de ha lite ensamhet för att känna in sitt val. Det kan vara svårt när de har för mycket folk hos sig, DE MÅSTE STÄNGA AV DEM genom att det är så lätt att folk drar ut på tiden när de inte kan sitta i ensamhet då.

GENOM ATT ENSAMHET ÄR DET BÄSTA SÄTTET för att kunna hitta rätt väg idag genom att så mycket folk kan bli SÅ MANIPULERAD IDAG och då gäller det att känna in själv då, genom att varje människa föds med en plan när ni kommer till Sverige, då har ni planen med er och ska GÅ EFTER DEN PLANEN DÅ.

Barn kan stänga av sina föräldrar då, genom att de har en annan väg att gå och möta andra människor SOM TILLHÖR DERAS PLAN DÅ. Barnen ska möta dessa människor som har med dem att göra och inte med föräldrarna att göra då, utan barnens plan då. Därför kan en del barn resa ut tidigt för att följa sin plan, men även utvecklas från planen då, genom att så många barn ska följa sin plan och rensa sina liv de har då.

Föräldrarna kan uppleva ibland ATT BARNEN HAR VÄNNER DE INTE KAN FÖRSTÅ SIG PÅ DÅ, men barnen förstår sig på dem, men kommer även lämna dem sen de är klara med varandra då. Därför kan en del barn möta på människor som inte föräldrarna gillar så mycket, men det tillhör deras plan då. Barnen känner hur de dras till dem, genom att de måste rensa sina liv då. Många föräldrar kan inte förstå sig på dem då, men ibland kan de råka ut för det när de stöter på människor som inte tillhör deras team, MEN DE TILLHÖR BARNENS TEAM DÅ. Föräldrarna kan reta sig på sina barn, men de kan inte göra så mycket åt det då, genom att de håller på att rensa sina liv då. Dras till den personen hela tiden mens de rensar sina liv och när de är klar, då kan barnen lämna vännerna när de är klar med dem då.

DET ÄR SVÅRT ATT STYRA ÖVER SINA BARN och det har ni sett mycket nu, genom att barnen har intressen som inte ni har, då dras de till dessa intressen av människor då, för ATT REDA UPP SINA LIV DÅ. Det kan vara upp och ner i en del familjer när de ser dotter eller sonen umgås med folk de inte gillar alls utan vill att de släpper den kontakten då, men de släpper den kontakten när de är klar då eller så kommer de behålla sin kontakt,  genom att de håller på att reda upp så mycket olika saker som ligger i deras energi. Det är så svårt att styra barnen då, genom att de går sina egna vägar som är meningen, att ATT DE GÅR SIN EGEN VÄG DÅ för de måste följa sin plan då.

JAG TAR UPP OM BARNEN som föräldrarna kan känna, att de har ingen makt över dem när de har vuxit upp och har svårt att styra dem då. Det har med att de håller i sin plan och många barn HAR FRUKTANSVÄRDA LIV ATT STÄDA AV . Genom att nu får de ta tag i sina värsta liv de haft då. Barnen möter på ibland problem när de följer sin plan då och föräldrarna kan inte styra dem alls, utan de känner hela tiden att de måste bara röra på sig då.

Genom att de är född MED EN PLAN INOM SIG DÅ och då följer de sin plan och måste möta på sina gamla liv de haft då. Det går inte styra alls då, genom att de går efter en plan då och då kan ingen styra dem fast föräldrar försöker styra dem då. MÅNGA FAMILJER idag har mycket problem, genom att de håller på att göra upp med sin familj då.

Genom att PAPPAN OCH MAMMAN kommer från tidigare liv då och då kan en del barn inte gilla sina föräldrar så mycket då. Och en del gillar sina föräldrar så mycke då. Det handlar om vart de kommer ifrån då, att de har svårt att gilla sina föräldrar då, genom att barnen måste även göra upp med sina föräldrar då. Och då handlar det om den man mamman väljer då, genom att det ska vara rätt man och rätt pappa till sonen eller dottern då, genom att DE TAR PÅ SIG ETT STORT ANSVAR när de tar emot ett barn då.

DE MÅSTE GE DEM KÄRLEK som ett barn måste ha då. Det är många som får lite kärlek då, men det är meningen att  mamman ska ge så mycket kärlek som läker deras tidigare liv då, genom att mamman kommer från tidigare liv då och ska ge barnet så mycket kärlek då.

MAMMAN ÄR SPECIELL, genom att pappan har inte samma uppoffring då som mamman har, genom att hon måste föda ett barn, då har mamman EN STOR UPPGIFT att ta då. Genom att mamman SKA GE KÄRLEK och hjälp till barnen hon föder då. Har en mening att de ska mötas då och städa sina liv med mamman då och samma är det med pappan, men han har en annan uppgift än mamman har, barnet SKA STÄDA med pappan sina liv.

Men mamman har mycket större ansvar än pappan har då, genom att mamman finns med hela tiden med i bilden då, men en del fäder lämnar dem och inte har intresse alls av att vara med hos barnets uppfostran då. Det handlar om mammans största uppgift då, ATT GE BARNET KÄRLEK genom att barn LÄKER GENOM MAMMAN  som ger kärlek första tiden i livet, då ger hon även under uppväxten kärlek tills de har vuxit upp då.

Och  då har inte pappan så mycket med barnet att göra i vissa familjer då utan det är mammans roll då, genom att hon kan leva själv och har ingen pappa till sitt barn då. Det är så mycket folk som skiljer sig idag och skaffar nya familjer då, men DET ÄR ALLTID MAMMANS ROLL i varje familj då, som har den största rollen att ta hand om ett barn då.

Men i en del familjer då lever de ihop, men det ändå mammans som ger kärlek under tiden barnet ligger i magen. När de föds då ger mamman kärlek, genom att barnet ligger vid bröstet och samma där, kärlek som mamman ger till barnet då. Barnet kommer från tidigare liv och SKA LÄKAS GENOM KÄRLEK DÅ. Första åren är så viktig i ett barn liv genom att de behöver så mycket kärlek då och mamman har en stor roll i varje barn liv när de ligger i magen, då händer det mycket med barnet första tid då.

Nu är det så mycket skilsmässor som barnen känner av och då gäller det att göra det bästa av saken då, genom att det är SÅ MYCKET SPLITTRADE FAMILJ DÅ, genom att folk ska möta på andra människor då, genom att de ska städa sina liv, men även att de har en annan man att leva med som är kopplat till barnet då. MAMMAN KÄNNER NÄR DET ÄR DAGS att lämna familjen då, genom att hon känner att hon måste bara därifrån då och känner att hon måste lämna mannen hon lever med då. Hon är på väg till en annna man då. Det händer väldigt ofta idag att det blir flere familjer idag, men det har med att de håller på att rensa med varandra då. Det skapas en massa konflikter då och måste gå isär då. De är klara med varandra då.

Men det handlar om ATT VÄRNA OM BARNEN DÅ även om ni lämnar varandra, så gäller det att värna om barnen då, genom att det är jobbigt för barnen när det bli skilsmässa i familjen då. Det känner på då när den andra hittar en ny partner att leva med då

Det gäller att värna om varandra även om ni går isär, genom att SÅ MYCKET BARN mår dåligt av det, genom att de vill att familjen håller ihop då. Ibland går det smärtsamt i familjen, men ibland gör det inte det och det olika från fall till fall nu när mamman har mött på en ny man. Hur välkommen är han i familjen då. PRATA MED VARANDRA är viktigt då, att barnen får vara med då.

DET ÄR BRA om familjen kan hålla ihop och en del familjer håller ihop hela livet då och då är det meningen att leva ihop hela livet då.

Men ibland ska ni gå vidare då och inte stanna kvar I ETT FRUKTANSVÄRT FÖRHÅLLANDE DÅ, men en del kan stanna kvar så länge då, genom att de har svår att ta sig ur ett fruktansvärt förhållande de ska ta sig ur när de känner att ni blir neddragen i förhållandet, DÅ SKA DE LÄMNA VARANDRA när ni tappar självkänslan då.

Hur ska ni skapa lycka runt er? 

Det handlar om att ge och ta i ett förhållande då att samarbeta är den viktigaste ni gör i ett förhållande då FÖR ATT BEHÅLLA VARANDRA DÅ. Att lyssna på varandra är bland det viktigaste i en relation. Och hur många gör det idag när jag ser alla skilsmässor ,då vet jag att de är dålig på att samarbeta och lyssna på varandra då.

Hur ska ni vända den trenden att lyssna på varandra? Alla skilsmässor kommer därifrån GENOM ATT NI HAR SVÅRT ATT SAMARBETA och hjälpa varandra, då blir det skilsmässor tillslut för det blir för mycket då.

Mitt råd till er lyssna på varandra och hjälp varandra med allt. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.