BARN I SAMHÄLLET

Barn i samhället kan se ut på olika sätt idag, genom att många barn föds från tidigare liv idag.

Många barn kan få en massa problem när de ska ut och se sig om i livet då, genom att de har så mycket att ta igen då, som gör att folk kan uppleva dem konstig då när de SKA KLIVA IN PÅ OLIKA BANOR som folk inte gillar alls då, men så ser det ut för många barn idag när de rensar sina liv FRÅN FRUKTANSVÄRDA LIV DE HAFT DÅ.

Men folk kan INTE KAN FÖRSTÅ DEM alla gånger. Det är bättre för dig nu, genom att så många kan få jobb där idag och du ska hålla på med det här, som leder ingenstans nu och inte kan få ett bra jobb, när du håller på med jobbet som jag tror så lite på nu.

Men barn i samhället FÖLJER SIN VÄG när de ska utveckla sig, men även stöta på sina problem. Föräldrarna kan inte gilla allt de tar sig för med nu och inte kan förstå varför ska du ta den skolan, när du kan ta en skola som leder någon vart nu och du kan även få jobb där när du slutar skolan då.

Hur många av er har följt era föräldrars råd idag?

Jag ser att en del gör det och KAN HALKA PÅ, att kliva in på samma väg som de ser som en mycket säkrare väg att gå, genom att de har fått så mycket jobb där. Och då tror föräldrarna att barnen kommer lyckas med samma sak då, fast de har inte det i sig då utan har en annan plan att gå efter SOM LEDER TILL ETT JOBB TILLSLUT.

MEN KAN VARA SKOLTRÖTT som en del barn kan vara och måste hoppa runt på olika skolor, genom att de kan även hoppa av skolan, genom att de känner att det passar inte mig att gå den skolan då. De kan hoppa  runt en del barn tills de får frid då, men som Sverige ser ut idag är det inte kul för barnen alls,GENOM ATT DET FINNS SÅ LITE JOBB DÅ.

Genom att de måste hoppa PÅ EN SKOLA SOM GER PENGAR de vill ha i sin fick då. Som Sverige ser ut idag så har folk problem att få ett bra arbete som kan ge dem pengar de vill ha då, genom att folk måste gå en massa skolor som kan ställa till en massa problem, för dem som är skoltrötta och vill bara TA ETT ARBETE som ger dem den lön de önskar sig då.

JAG SER HUR LANDET SER UT genom att så mycket folk kommer hit, då tar de mycket jobb från svenska folket då, genom att jorden har så mycket problem idag med alla krig och problem folk har nu. Många länder får problem, genom att de har svårt att få ett jobb då, genom att så mycket folk som kommer hit, då kan folk halka som ni, som är född i landet, då kan ni halka på ekonomin nu, genom att ni vill ha ett jobb som ger er rätt lön att leva på, genom att allt är så dyrt i landet, då måste det bli en ändring på ekonomin då GENOM ATT FOLK SKA BO OCH ÄTA DÅ.

MEN TITTAR JAG PÅ DET NU genom att landet har det så illa när det handlar om jobben då, men det handlar om att de måste ändra om mycket nu, för att få allt att gå ihop nu. Måste ändra om mycket, genom att en bostad kostar så mycket idag och då har det problem med det, genom att så mycket nybyggda lägenheter som många vill flytta in i, men då kan de halka på ekonomin då eller så säger inte bostadsföretaget ja till dem om de söker bland bostäderna då. Genom att de ser igenom folks ekonomi då och ser inte att de kan klara sig på den ekonomin då, genom att hyran är för hög för dem då. De kan de säga nej till bostaden genom att de har den lagen att säga nej till folk även om folk kan leva på lite pengar, så säger de nej om de ser det. Och då har vi stor obalans i landet på bostäder då, genom att folk måste få en bostad då och HYRAN OCH EKONOMIN GÅR INTE IHOP DÅ.

Men hur ska ni ändra på det då?

Genom att nu kommer det så mycket folk från andra länder som kan ta dem hemmen då, som svenska folket inte kan ta nu utan kan få bo trångt om de tar en nybyggd lägenhet, men jag ser att det ska vara LIKA FÖR ALLA, GE DEM ETT BIDRAG, de kan bo där alla idag, genom att det byggs så mycket idag.

Jag ser från mitt håll, HUR FEL ALLT BLIR folk ska sätta bo, då HALKAR DE PÅ HYRAN eller så delar de med andra, tills de hittar någon att flytta ihop med när de har hittat en kärleksrelation då, men annars kan folk dela bostad med varandra, genom att hyran är för hög när de studerar, då är det väldigt vanligt att de delar bostad med andra då, men även när folk söker jobb, då kan de dela även där, genom att hyran är för hög idag.

 Jag vill få en ändring på det nu.

Hur ska vi få en ändring på allt nu?

Genom att jorden lider av alla krig nu, men även av alla konflikter och folk måste få hjälp när de har konflikter i sitt hemland, men även när de har krig, då måste de få hjälp. DET BLIR MYCKET OBALANS MELLAN LÄNDERNA. De måste få den räddningen då när de flyr från sitt hemland, men då får andra länder lida av det, genom att då blir ekonomin EXTRA ANSTRÄNGT DÅ, genom att de måste dra in på mycket då när de hjälper människor då. Det är mycket länder som har så stora problem med det nu, genom att varje land vill få sitt land att går runt då.

Men hur ska de få det att gå runt nu?

Alla länder som hjälper folk nu, som flyr dit för att rädda sitt skinn nu. Hur ska de få hjälp då?

Genom att så många länder GÅR PÅ KNÄNA NU, genom att jorden har ett så stort problem då, genom att folk måste föra krig och uppror i sina hemländer och då får andra lida nu. De vågar inte stanna kvar när de ser hur landet håller på att ramla samman, då vågar inte så mycket folk stanna kvar då. De måste rädda sitt skinn då genom att de har familj och barn att ta hand om.

Vart ska de ta vägen då?

JO DE MÅSTE FLY och ta det bästa sättet, att ta sig ifrån sitt land och en del länder är det mer uppror i än andra länder, men de flyr ändå för de vågar inte stanna kvar då när de ser hur landet håller på att falla och då flyr det till länder som känns mycket säkrare för dem då.

Nu har landet fått problem med det och jag ser att det kommer bli en ändring tillslut men just nu mår inte folk så bra, genom att allt bara rasar samman nu, genom att så mycket folk som kommer hit och visar så lite respekt mot svenska folket då, genom att DE VÅLDFÖR SIG PÅ SVENSKA FOLKET, som har hjälpt dem då. Folk mår så dåligt av det när de ser alla våldtäkter har ökat sen de tog in så mycket folk från dessa länder och regeringen har inget val än att säga ja till dem, som flyr från fruktansvärda länder då, men de har visat så lite respekt mot svenska folket då, genom att de ger sig på kvinnor och barnen då.

Många känner sig ÖVERKÖRDA AV REGERINGEN som har hjälpt människor, men inte talat om för dem de hjälper, VAD SOM HÄNDER OM NI VÅLDFÖR SIG PÅ SVENSKA FOLKET, om ni våldtar en KVINNA ELLER ETT BARN vad som händer då. Vad som kommer att hända då.

NEJ REGERINGEN HAR INTE SAGT ETT DYFT fast de vet att folk från dessa länder har SEX MED DJUREN, de har inte sagt ett dyft till dem när de hjälper folket då, inte ett dyft har de undervisat om det utan bara sagt ja till dem då och inte läst på om folket så mycket utan vill hjälpa folk nu. Folk måste bli hjälpta såklart, men då ska de även LÄGGA FRAM EN LAGBOK till dem. VILKA LAGAR VI HAR I LANDET NU och HUR VI LEVER I LANDET, då ska de lägga fram en lagbok och inte gå efter dem då.

Genom att de ska börja förändra skolorna då och även BADHUSEN FICK PROBLEM genom att de inte kan bada då, genom att de badar med HELTÄCKTA KLÄDER DÅ. De får göra det i Sverige regeringen hjälper inte folket som flyr hit utan de får fortsätta på samma sätt som i hemlandet sitt och hamnar mer och mer UTANFÖR SAMHÄLLET NU. Regeringen ska inte hjälpa folk på så sätt när hjälper folk, då ska folk få rätt hjälp när de komma till ett SÅ FRITT LAND som Sverige, då ska de få rätt hjälp och leva som en svensk lever idag och inte barnen ska gå MED BURKA OCH SLÖJOR, utan de ska ha frihet när de kommer till Sverige för hela landet STÅR FÖR FRIHETEN.

Det blir SÅ STORA KONTRASTER när de kommer till Sverige, genom att landet i deras ögon är kvinnorna skitiga då. Det blir så stora konflikter när de ska resa till Sverige, genom att många kvinnor VILL EGENTLIGEN INTE KOMMA HIT idag.  Kvinnorna är SÅ STARK I SIN FRAMTONING då och kan styra sina döttrar totalt fel när de kommer hit då.

REGERINGEN MÅSTE BÖRJA HJÄLPA FOLK RÄTT att leva som en svensk familj lever då, genom att de ska ta bort deras STÖRSTA PROBLEMET SLÖJAN OCH BURKAN och gå ut i samhället och vara ett med svenska folket då och inte hamna utanför samhället, som många barn från dessa länder kommer hamna idag om inte regeringen ser det nu.

Regeringen ser inte hur landet ska gå runt. Börja regeringen och hjälp folk rätt nu och tänkt på barnen nu, genom att dessa barn kommer lida av det, genom att det blir en som får arbeta då. DET BLIR MÄNNEN som tar skolan då och kan dra in lite pengar då till familjen då, om han går en perfekt skola där han får en hög ekonom, då kan kvinnorna stanna hemma och även hans döttrar kan stanna hemma då, men då måste han få så stor ekonomi som gör att han får ett perfekt jobb.

Men hur många får det nu?

Jag ser folk som flyr hit och de kommer bli mannen som får DRA TYNGSTA LASTEN DÅ och han har inte lärt sig så mycket svenska eller så lär han sig svenska språket på en gång, för han kan ha lätt att lära, men måste ändå gå en skola för att komma upp på en nivå där han kan försörja en familj, annars blir det sociala som får ta den smällen, men de ger inte så mycket pengar då utan de får leva knapert en del när de har fått slut på pengarna från regeringen, genom att DE MÅSTE JOBBA SEN kvinnorna som bär burka eller slöja får inte ett jobb då utan de får stanna hemma då.

Hur tänker regeringen då?

Genom att så mycket folk har flytt hit, men INTE GJORT SÅ MYCKET ÅT DET NU utan de har INTE UNDERVISAT DEM ALLS NU. Hur ska vi få regeringen att vakna upp nu?

Genom att de inte vill hjälpa dem alls utan BARNEN FÅR LEVA FRUKTANSVÄRDA LIV när de kommer till Sverige då, genom att regeringen inte går in och hjälper dem alls utan acceptera burka en del inom regeringen tänker inte på det. Hur ska vi väcka upp folket nu, genom att bor folk i landet DÅ ÄR DET LIKA FÖR ALLA och ingen ska hamna utanför samhället, som de kommer göra om de inte hjälper folket rätt nu.

Jag ser att Sverige ÄR SÅ BLIND PÅ DET och många mår dåligt av att möta på människor som bär burka och slöjor. En del folk har svårt acceptera det, genom att de inte får se deras ansikte då, men BURKA VILL INTE FOLK MÖTA PÅ NU och det göra inget åt det nu.

Jag ser att det är stora fallgropar med slöjorna, genom att folk accepterar mer det men FÖR MIG ÄR DET HELT FEL, genom att det kommer från deras kultur att inte visa sin kropp för andra män då. Långt tillbaka i tiden så hade världen lite så, att inte visa för mycket hud utan folk var påklädd då, men NU HAR VÄRLDE FÖRÄNDRATS SÅ MYCKET NU, genom att folk kan klä sig som de vill då och världen har ändrats på mycket nu när jag ser hur kvinnorna i Sverige lever idag, men även andra länder har utvecklats så mycket nu, genom att så många länder har som Sverige snart.

Och i mina ögon är det inte fel i mina ögon FOLK MÅSTE FÅ KLÄ SIG SOM DE VILL OCH PYNTA SIG SOM DE VILL som många kvinnor gör idag, att de kan klä sig som de vill.

Det ska vara så, att varje kvinna ska KÄNNA SIG ÄLSKAD för den hon är och få uttrycka sig genom klädseln, är inte fult i mina ögon. NI ÄR FÖDD NAKEN och vad är det med det. JAG SER INTE DET FULT, men folk tror att GUD gillar burka och slöjorna, att männen ska vara hårda mot dem eller familjen som styra dem då och tror att det är fult i mina ögon.

Jag ser att visa upp kroppen ÄR INTE FULT att se ner på. De får klä sig i vackra kläder som många kvinnor gör idag och pynta sig och älska dig själv, genom att de lever i ett fritt land, som jag ser ÄR ETT BRA LAND, att visa upp sig, att inte skämmas för era kroppar då.

Men de ser inte folket som bär slöja och burka, DE TRYCKER NED DEM HELA TIDEN och jag ser att svenska folket ska hjälpa dem nu, att de får bli som en svensk kvinna där ingen trycker ner dem utan får LEVA I FRIHET vill jag ge alla kvinnorna som kommer till landet, ta bort burka och slöjor, FÖR ATT FÅ BORT GAMLA SEDER OCH BRUK och varje kvinna har rätt att få VISA SITT VACKRA HÅR de är född med och många av dem har så vackert hår de får aldrig visa då.

Jag vill få slut på det, HJÄLP NU ETT NEDTRYCKT FOLK NU och hjälp dem att leva som andra lever idag och inte putta dem bakåt i tiden då, utan Sverige och andra länder HAR UTVECKLATS SÅ MYCKET från förtryckta kvinnorna som bär burka och slöjorna nu. Det är ett förtryck folk tänk på det nu.

Vi måste hjälpa dem rätt när de kommer till stora friheten som landet visar upp, att få släppa EN SÅ FÖRTRYCKT KULTUR och då måste ni vakna upp och se att de är ett folk som är så nedtryckt som kommer hit, SOM INTE FÅR VISA SITT VACKRA ANSIKTE ett nedtryckt folk som har kommit hit.

HJÄLP DEM NU och tänk på alla barnen som kommer hit som får leva i fritt land, men det blir FORTFARANDE ETT FÖRTRYCKT FOLK och nu måste folk hjälpa till nu och få lite ordning på det. OCH INTE SÄGA JA till alla badhus som byggs om för dem.

De måste börja hjälpa folk rätt nu och inte de ska leva i samhället där de är så uppdelat som det är nu, att de hamnar utanförskapet då om ni inte hjälper dem rätt nu. JAG VILL PUTTA SVENSKA FOLKET, att ta upp detta störta problem ni har nu. Och ingen vill ha det i samhället och när ni förstår ATT VI KAN HJÄLPAS ÅT, att förändra de som kommer hit.

Genom att de har flyttat till Sverige SOM ÄR ETT FRITT LAND och då gäller det att ni hjälper dem från en fruktansvärd nedtryckt kultur då.

Jag vet att vi måste värna om våra barn, men även de som kommer hit ska vi värna om då, att hjälpa folk rätt när de kommer till ett så fritt land ATT INTE GÅ BAKLÄNGES för dem bara för ni är rädd att hjälpa folk. Det lika med ALLA BARN GIFTEMÅL som även där ÄR HELT FEL när de kommer till Sverige.

Genom att landet ÄR RENA PARADISET för dem som kommer hit, att slippa dessa fruktansvärda lager som de själva har hitta på nu.

Jag hjälper folk nu och kommer de till Sverige, DÅ SKA DE HA DEN CHANSEN att leva fritt som en svenska lever då.

JAG HAR ALDRIG GILLAR BURKA ELLER SLÖJOR som folk lindar in sig i, för det kommer från ett förtryckt folk som bär det. Det kommer från så gammal kultur då, att täcka en kvinna som jag ser, att hon har lika rätt som mannen att visa sitt vackra hår. DET ÄR SÅ GAMLA LAGAR som folk borde hjälpa dem att städa bort nu när de flyr till länder de bär inte slöjor och burka då.

Jag vill att folk hjälper dem med det nu GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.