TA EN DRINK

När folk dricker, då skapar det en massa konflikter i dem själva och de kan inte reda upp sitt liv så mycket då, eftersom de är så låsta till att dricka.

De kan inte se ATT DET ÄR FEL att ta ett glas vin då, för det är så naturligt att ta ett glas vin för att vara med i gemenskapen.

Så ser det ut över hela vår värld att de tror att de ska dricka för att kunna vara med på stora fester då, men de ser inte att de har FALLIT PÅ SITT DRICKANDE och folk kan bli sjuka inombords när de dricker för mycket av vinet då.

Folk tror att det är så rätt att ta ett glas vin som många gör idag när de kommer hem från sitt arbete, och då kan en del göra det bara för att slappna av från sitt jobb en stund.
Jag ser att folk HAR FÅTT FEL UPPFATTNING OM ATT DRICKA genom att folk dricker tills de blir så fulla ibland och kan inte ta vara på sig själva och kan även bli otrevliga mot annat folk och kan inte styra sin tunga alls, utan bara häver ur sig det de känner inombords då och KAN SKAPA ENORMA KONFLIKTER eftersom de inte är vid medvetandet när de dricker som de gör nu.

Folk ser inte att många familjer kan gå i kras på så sätt, eftersom det dricks för mycket och eftersom de inte kan stanna upp, utan fortsätter TILLS DET BLIR SKILSMÄSSA. 

SÅ KAN DET GÅ för en del familjer eftersom de inte kan samsas alls när de dricker så mycket. De kan inte se varför de har det så svårt genom att FOLK KAN VARA SJUK INOMBORDS. De känner att ett glas vin kan lätta upp stämningen, men att de kan inte prata ut om det de vill prata om och de kan bära på en inre kamp inom sig.

Många idag SOM MÅSTE DRICKA SÅ MYCKET kan inte styra sitt liv utan de tar ett glas istället eftersom de inte ser det som fel, tills folk börjar upptäcka att de är sjuka som dricker så mycket, som måste ta ett glas vin varje dag.

KROPPEN ORKAR INTE MED och är inte gjord för att dricka.

Folk dricker för de måste dricka och kan inte låta bli när de blir bjudna och många ungdomar kan falla på det, genom att de inte har sett HUR FEL DET ÄR.

DE SER SIN MAMMA OCH PAPPA DRICKA och vad är det då för fel att dricka ett glas vin? Men det slutar inte med 1 glas vin utan det blir flera glas vin tills folk inte kan styra sina liv alls, utan de bara dricker och dricker sig redigt fulla tills de inte kan gå eller stå.

OCH SÅ SER DET UT ÖVER VÅR VÄRLD att många unga dricker idag genom att de har så dåligt självförtroende . När de dricker så mycket kan de inte styra sina liv när de dricker sig redlösa.

Men hur kan vi ändra på det tror ni? 

Jag ser att mycket handlar om vad folk tillåter idag genom att FOLK GÖR REKLAM PÅ TEVEN om vin och då tillåts det att dricka fast de ser inte vilket fel de gör då. Förr var det tillåtet att ta en cigarett och man gjorde även reklam för cigaretter. Samma sak är det idag DE GÖR REKLAM FÖR VIN OCH WHISKY och annat de vill att folk ska dricka idag.

Så var det förr med cigaretterna men man insåg att folk blir sjuka av cigaretter och BLIR DET SLUT PÅ DET att göra reklam om cigaretter. Och man såg till att sätta en varningstext på cigarettpaketet och cigaretten var förr ett sätt att umgås. ”Att ta en cigarett.” -Men nu är det förbjudet att röka på vissa ställen i Sverige.

Men de fortsätter att göra reklam hela tiden för vin, som folk inte ska dricka så mycket av, eftersom det är början på en lång bana till ATT BLI ALKOHOLIST. FOLK KÖPER HEM köper hem VINDUNKEN hela tiden, som de till och med gör reklam om. Och hur ska vi kunna ändra på det nu?

Jag ser i landet att det dricks för mycket nu och jag vill att folk lugnar ner sig nu genom att många unga tjejer KAN RÅKA ILLA UT när de dricker sig redlös. De kan till och med bli utsatta för våldtäkter då, eftersom landet har så mycket problemfolk nu, och då kan unga bli UTSATTA FÖR VÅLDTÄKTER när de är så redlösa.

Jag ser en fruktansvärt tid för folk som måste dricka för att hävda sig bara för att vara med i gänget då, UTAN LÅT BLI FLASKAN DÅ och var mera vaken när ni går ut idag för att slippa möta på stora problem, eftersom så mycket folk kan bli utsatta för våldtäkter eller så blir folk rånade på pengarna eftersom de är redlösa.

Och så ser landet ut idag, genom att det TILLÅTS ATT TA ETT GLAS VIN då och då. Sedan köper ni hem vindunken och dricker er redlösa av vinet, som en del ungdomar gör.

Och hur ska ni vända trenden genom att DET ÄR SÅ ACCEPTERAT. Ni har TILL OCH MED REKLAM PÅ TEVEN OM VINET.

DET TILLÅTS ATT DRICKA MERA DÅ, eftersom folk inte har insett vilken fara vinet är att dricka nu.

Allt är tillåtet att dricka och BARNEN SER ÄVEN VINDUNKEN i många familjers hem och jag varnar för den igen nu, genom att folk ska sluta att köpa hem vinet de säljer.

Eftersom de inte kan sluta dricka då genom att VINDUNKEN ÄR ETT SÄTT ATT DRICKA DAGEN EFTER OCKSÅ. Eller så dricker de i flera dagar, eftersom de fyller på ett glas till maten. Eller så tar ni ett glas när ni sätter er vid teven och tänker att det är skönt att ta ett glas vin som får er att slappna av.

OCH DÅ ÄR DET STORA VARNINGAR FÖR ATT SLUTA DRICKA I TID, eftersom vindunken ger er problem i framtiden, eftersom det är vägen till att bli alkoholist i framtiden. Kroppen vill ha mer av den varan då och känner sig så avslappnad när de tar ett glas vin.
Jag har tagit upp det förut om det men jag varnar igen. SLUTA MED ALL REKLAM PÅ TEVEN och internet om vin och sprit och allt som är drickbart. Sluta upp med det eftersom det dricks för mycket i Sverige. Folk mår mycket sämre när de dricker och kan inte styra sina liv då.

KROPPEN KOMMER TA SLUT PÅ MÅNGA IDAG som dricker vin och sprit eftersom alkoholen inte är bra att fylla er kropp med. För det gör att ni förstör kroppen. Och jag har tagit upp om det så mycket nu och folk dricker för mycket i landet. Och jag ser att många länder har problem med att folk dricker för mycket eftersom folk kan inte sköta sig alls, för de kan även utsätta andra människor när de dricker för mycket. De kan inte sköta sig och kan hamna i slagsmål och det finns en del folk som inte kan dricka alls för de vet inte vad de gör när de dricker för mycket.

JAG VILL ATT FOLK VAKNAR UPP, för det ser så illa ut nu genom att ni skadar varandra hela tiden när ni utsätter er för det och jag vill ta upp det igen. SLUTA DRICKA FÖR MYCKET NU, genom att så mycket folk ser det så bra, att köpa hem vindunken eller så köper de hem så mycket sprit och öl som blir samma sak.

Alkohol ska ni vara lite försiktiga med nu genom att det händer för mycket olyckor när folk dricker sig för fulla och inte kan styra sina liv. Men det är för mycket tillåtet i landet. Sluta med all reklam nu genom att de dricks för mycket och ERA BARN KOMMER TA EFTER ER DÅ, eftersom de ser att det är rätt att ta lite vin till maten och så ser ungdomarna det och kan till och med ta av ert vin så de kan dricka sig redlös.

Hur ska vi få slut på det nu?

Ni måste sätta upp lagar mot det genom att ni SKA GÅ MED BRA EXEMPEL MOT ERA BARN. Att inte köpa hem en massa vin och öl och sprit som visar att det är tillåtet att dricka, eftersom ni ska gå före med gott exempel, för att få slut på det. Era barn kan bli utsatta för så mycket problem idag, genom att de inte vet vad de gör när de har druckit, för de kan inte tänka klart då, och då blir det problem, eftersom ni SKAPAR SÅ MYCKET KONFLIKTER I ERT INRE DÅ.

Ni som dricker och vill få ett bra liv SKA SLUTA MED DET, eftersom ert inre blir sjukt när ni dricker. Ni mår så dåligt av allt runt er då, eftersom HJÄRNAN UPPLEVER BARA PROBLEM RUNT DIG DÅ. När ni mår dåligt inombords, då ska ni absolut inte dricka överhuvudtaget, eftersom ni mår ännu sämre inombords då, genom att ert inre GÅR IN I EN STOR KONFLIKT DÅ. Ni kan inte se inte klart då genom att ni hittar ännu mera fel när ni dricker för mycket. Hjärnan slås ut då och ni kan inte tänka klart och skapar konflikter med folk då, som gör att många inte orkar med att leva med den som dricker för mycket.

Ni kan inte tänka klart när ni dricker för mycket. Då är ni totalt utslagna eftersom kroppen reagerar på så sätt när ni dricker alkohol. KROPPEN KAN INTE TA IN DET och då slås den ut och många kan dricka för mycket OCH TAPPAR OMDÖMET DÅ och vet inte vad de håller på med när de dricker.

Hur ska jag få er att vakna upp nu?

Folk har det så illa och DÅ DRICKER DE för att de tror att det är den bästa lösningen att ta ett glas.

Men i mina ögon är det EN BÖRJAN TILL STORA PROBLEM när ni tänker så och ta ett glas efter en jobbig dag på jobbet. Det gäller att slopa vinglaset då och inte se att ni behöver ta en massa vin efter arbetet, eftersom ni förstör er framtid då genom alla problem då ni ger er då. Och tänk på framtiden då, ni ska ge era barn helger UTAN EN MASSA SPRIT och inte fylla på med problem, eftersom ni köper hem alkohol varje helg  eftersom ni måste se över era barn då och inte köpa hem alkohol.

För att visa era barn ett mycket bättre liv.

Jag tar upp det igen bara för att påminna er. När det är helg igen, då kan ni låta bli att köpa hem alkoholen nu och visa era barn en helg utan sprit och även alla ungdomar när ni går ut, kan ni inte prova på ATT GÅ UT NYKTER NU och se över era liv och se till att inte bli utsatt för våldtäkt när ni är redlös, genom att landet har fått så mycket problem nu.

Och då varnar jag er igen för att slippa problem i framtiden.

Se till att inte bli utsatt för en massa problem eftersom ni inte vet vad ni gör när ni dricker en massa alkohol. Kan vi inte göra helgen TILL EN ALKOHOLFRI HELG NU och inte se åt systembolaget som vill tjäna pengar på er nu.

Jag vill att ni tänker till eftersom VARJE DROPPE ALKOHOL GÖR ER SJUK. Kroppen inte är gjord för att dricka en massa vin och sprit och öl utan kroppen är inte gjord för det alls. Och då vill jag att ni börjar tänka på era liv och inte dricka för mycket nu.
Tänk på att idag kan ni stöta på så mycket problem NÄR HJÄRNAN SLÅS UT när ni är för fulla.

SKA VI FÅ ETT SÄKRARE SVERIGE, då ska folk tänka på att låta bli alkohol och slippa en massa onödig konflikter och bråk i familjen genom att ni har svårt att ta hand om era barn då när ni dricker för mycket.

Era barn mår inte bra NÄR DE SER HELG EFTER HELG ATT PAPPA OCH MAMMA ÄR REDLÖS. Barnen mår inte bra alls och många barn får problem av det när folk blir för fulla och det blir slagsmål i familjen. Genom att de inte kan hävda sig alls då och många kvinnor kan dricka för att döva sin smärta när saker och ting blir till stora problem. Men männen dricker också genom att allt är så tillåtet idag när det gäller att dricka. Och det kommer bli mer och mer splittrade familjer genom att det dricks för mycket nu och DÅ MÅR INTE BARNEN BRA.

LÅT BARN FÅ VARA BARN OCH VÄXA UPP I EN FIN MILJÖ och vänd om ni som är på systemet nu. Vänd om nu och barnen få ett bra liv nu utan en massa alkohol nu

Jag vill att ni tänker på era barn nu och låt nu helgen vara fri från alkohol. Och gör samma sak även nästa helg. Och samma sak nästa gemensamma helg samma sak. Låt barnen få vakna upp till en ny dag utan en massa alkohol nu och LÅT BARNEN FÅ LEVA UTAN ALKOHOL NU och låt de vara fria från det nu.

Jag vill att folk tänker på sina barn nu SOM ÄR FRAMTIDEN och visa era barn vad ni står för nu och SKAPA EN VÄRLD UTAN ALKOHOL NU för barnens bästa och låt barnen få börja sina liv utan en massa alkohol i familjen.

LÅT BARNEN FÅ KÄNNA SIG TRYGG NU INFÖR HELGEN NU och även nästa helg ska de känna samma sak.

Ett barn som är tryggt att kliva upp utan att hitta mamma och pappa i en massa spyor efter festens gång. Låt bli det nu och låt barnen få växa upp utan det nu och tänk på framtiden nu. Ni ska lära era barn att inte dricka då och DÅ VÄNDER NI OM NÄR NI ÄR PÅ VÄG TILL SYSTEMBOLAGET. Ni vänder om och visar era barn ett perfekt liv.

Vänd om varje gång ni känner att ni måste dricka alkohol. Tänk till då genom att kroppen inte är gjord för att dricka.
TÄNK PÅ DET NU genom att ni sliter ut er kropp när ni dricker för mycket alkohol. Vänd om när ni känner att ni ska till systemet, vänd om då och gå inte dit UTAN TÄNK PÅ ER SJÄLV. Men även era barn ska ni tänka på nu, att de slipper uppleva fruktansvärda liv där ni dricker.

Låt barnen få växa upp i en trygg miljö och vänd om och ÄNDRA OM ERA LIV. Ni mår allra bäst då för kroppen mår inte bra av det.
GUD

3 reaktioner till “TA EN DRINK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.