VÅLD OCH DESTRUKTIVA FÖRHÅLLANDEN

Vi har ett helt samhälle med en massa problem nu, och hur allt ska fungera när jag ser hur hela världen ser ut idag att barn inte har det så kul idag.

BARN SKA VI VÄRNA OM HELA TIDEN ta hand om era barn, men sen växer de upp ,och då ska ni fortsätta vårda era barn på ett positivt sätt. Det finns de som har svårt med att vårda eller ta hand om varandra då, genom att saker och ting kan hända efter vägen när de växer upp ett barn. De kan även förlora sin största trygghet i livet ,när en förälder dör även när barnen är liten då. Det kan hända så mycket efter vägen idag när barn växer upp, att jorden inte är den bästa platsen att leva på idag GENOM ATT DET ÄR SÅ MYCKET VÅLD I SAMHÄLLET ,och då är det inte lätt för ett barn att växa upp idag.

Varför har det blivit så hårt idag?  

Jag ser att alla människor går igenom olika saker idag, genom att jorden inte är som den var förut folk respektera varandra på ett bättre sätt. Nu gör de inte det alls då, genom att JORDEN ÄR SÅ MÖRK på många ställen nu, men även I SVERIGE ÄR SAMHÄLLET MÖRKT IDAG genom att de är så mycket våld idag ,och många människor kan bli sjuk av det när folk blir utsatt för så mycket våld ,utan att kunna prata med varandra, då kan en del åka på misshandel OM DE LEVER BLAND FEL FOLK IDAG

Jag ser att folk idag kan lätt slå ner varandra utan att respektera varandra överhuvudtaget och det är så mycket våld som gör att människor blir så stressad av det idag, genom att de inte kan gå ut i samhället de kan de bli nedslagen av människor då genom att folk har slutat att respektera varandra då GENOM ATT FOLK INTE KAN PRATA MED VARANDRA ENS, utan måste slå ner varandra när de inte kan prata ut om saker och ting.

Jag vet att många familjer kan gå igenom det NÄR DE MÖTER PÅ FEL MÄN och stannar kvar för länge i relationen då genom att de är rädd att skilja sig och ser att de inte har råd att skilja sig då. Och en del kan leva i ett fruktansvärt destruktivt förhållande som är lika som grov misshandel då, GENOM ATT DE KAN INTE LEVA KVAR I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE DÅ och folk har svårt att se när folk sitter fast i ett destruktivt förhållande då, genom att många har svårt att ta sig ur det då.

Folk kan vara BRA PÅ ATT MANIPULERA FOLK när de lever i en relation genom att DE INTE KAN SE SJÄLV att de gör fel när manipulera då. De lever kvar med varandra genom att ena dagen är det lugnt och den andra dagen, då är det inte lugnt för då har hon sagt något som inte passade honom så väl, men nästa dag kan han vända och visa upp en bättre sida då, i ett destruktivt förhållande som många lever idag.

Men de har svårt att ta sig ur tills de inte kan vara kvar längre då genom att de måste ta sig ur då, men folk KAN HA SVÅRT ATT SE när folk lever i ett destruktivt förhållande, för han kan vara så trevligt mot andra människor då. Folk har svårt att se ibland tills de en dag upptäcker, HUR HAN HAR ETT SÅ NEGATIVT SÄTT MOT HENNE DÅ. 

Hur många idag lever sådär? 

Jag ser att många kan göra det genom att DET KOSTAR PENGAR ATT SKILJA SIG och de blir rädd om de ska skilja sig, genom att det kostar en massa pengar att skilja sig då. Många kan leva i ett destruktivt förhållande tills de en dag tar sig ur MED HJÄLP AV ANDRA som kan se henne då.

Jag varnar för dessa förhållande.

HON ÄR OFTAST SJUK när de lever i ett destruktivt förhållande de har ingen glädje runt sig när de lever i ett destruktivt förhållande och kan bli så sjuk inombords och TAPPAR KONTAKTEN MED MÄNNISKOR när de lever så illa då. Och kan även vända dem ryggen när de lever i ett destruktivt förhållande, genom att alla signaler till smärta finns inom dem, att det inte går ta sig ur utan de fortsätter år efter år att leva EN SÅ NEGATIV RELATION.

Det är så många idag som leve så genom att många av männen HAR DE MÖTT PÅ FRÅN TIDIGARE LIV, men de ska LÄMNA DEM ILLA KVICKT när de ser hur de gör mot varandra då.

De ska ha hjälp att ta sig ur genom att MANNEN KAN VISA UPP EN SÅ POSITIV SIDA MOT ANNAT FOLK.

Folk börja kunna läsa genom honom och då först kan folk FÖRSTÅ HUR HON LEVER DÅ I ETT FRUKTANSVÄRT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE, men vill ta sig ur men kommer ingen vart då.

Jag tar upp ett förhållande om destruktivt förhållande som en del kan leva i MEN NI SKA TA ER UR SÅ FORT NI KAN och jag jämför det som den värsta misshandeln ni blir utsatt för och ett destruktivt förhållande är lika som en människa som står och slår på henne med ord som sänker henne i botten när de hamnar i konflikter då, som gör att hon tappar SIN LIVSGLÄDJE och sin energi att jobba och SITT SJÄLVFÖRTROENDE ÄR I BOTTEN PÅ HENNE när hon lever med honom då.

Jag tar upp om det och jag har tagit upp förut om det, men FÖR ATT VARNA FOLK NU genom att folk har svårt att hjälpa dem som lever i ett destruktivt förhållande där mannen DRAR NER HENNE hela tiden genom ord och som sänker hennes självkänsla så mycket och BLIR SJUK INOMBORDS DÅ

Det är mycket LÄTTARE ATT SE de som blir så illa misshandlad då genom att det är mycket enklare att se då, genom att det syns på kroppen att kvinnor blir misshandlad av mannen då, men när folk lever i ett destruktivt förhållande, DÅ ÄR DET SVÅRARE ATT SE och hjälpa dem ur i tid, genom att de kan pågå hela livet för en del par, genom att folk kan inte se det i tid. GENOM ATT DE INTE BEHÖVER BLI MISSHANDLAD genom att det är inte så  lätt att se då.

MEN DET ÄR LÄTTARE ATT SE Vad som hänt henne när han slår sönder henne då, men även hon är sjuk inombords när de lever med män som misshandlar, men DET ÄR LÄTTARE ATT SE OCH HJÄLPA DEM I TID, än de som lever i ett destruktivt förhållande då.

Jag tar upp detta stora problem folk kan leva i genom att DE KÄNNER SIG MISSHANDLAD INOMBORDS DÅ genom att de är sjuk kvinnor som lever i ett destruktivt förhållande och de kan leva kvar med mannen tills de dör, men tänkt många gånger lämna honom eller för det mesta vill ta sitt liv de som lever i ett destruktivt förhållande, genom att de känner sig så lite älskad av mannen de lever med, men även upplever OMVÄRLDEN SOM ETT HOT, genom att de sitter fast i ett destruktivt förhållande då.

OCH KAN STÄNGA UTE FOLK när de går mer inom sig, genom att de inte orkar med då, att leva vissa dagar när de lever i ett destruktivt förhållande och KÄNNER SIG SÅ ÅSIDOSATTA AV OMVÄRLDEN DÅ och kan inte se att de kan överleva om de tar sig från sitt fruktansvärda förhållande där han slår ner på henne med ord varje dag. Har svårt att leva då en del kvinnor som lever kvar i ett destruktivt förhållande och det är fruktansvärt att leva, genom att all glädje försvinner runt dem då och kan låsa ute folk som kan hjälpa dem BLIR RÄDD DÅ OCH HAR SVÅRT ATT TA HJÄLP när de inser att de måste ta sig ur då.

Det är folk som måste få henne ATT LÄMNA HONOM genom att han är en som kan manipulera alla runt sig då. HON SYNS INTE för dem då, genom att han hela tiden drar ner henne till botten då, genom att de hamnar i olika konflikter som gör att hon mår sämre av den konflikten då.

Alla som lever i ett destruktiva förhållande SKA TA SIG UR, MEN DE BEHÖVER MYCKET HJÄLP, genom att de tappar för det mesta självförtroendet när de lever kvar i förhållandet och har svårt med mycket när de lever kvar i ett fruktansvärt förhållande då. Genom att de har så svårt ta sig vidare då genom att folk ÄR SÅ LITE UPPMÄRKSAM PÅ DET.

Idag gäller det att hjälpa folk och ser ni folk lever I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE och ni ser signaler att de gör det, se till att hjälp dem ur ett fruktansvärt förhållande då, genom att de BEHÖVER EXTRA HJÄLP att bryta med varandra då.

Jag tar upp ett stort problem folk lever idag och DÅ BLIR DET PROBLEM när de ska hjälpa sig själv eller rädda sig själv, att de har svårt att göra det, att ta sig ur då DE KAN KÄNNA SIG DÖD INOMBORDS när de måste få hjälp, genom att all kamp går åt att hålla sig vid liv.

Men de tänker aldrig på sig själv de som lever i ett destruktivt förhållande utan de ser inget värde då, genom att HAN KÖR NER HENNES VÄRDE VARJE DAG när hon lever kvar och då måste folk gå in och hjälpa till när de ser att folk inte ska leva ihop alls.

JAG VILL ATT MÄNNISKOR HJÄLPER VARANDRA NU och alla som blir utsatt, för destruktiva förhållande, ge dem extra hjälp att få all hjälp de ska ha nu. JAG VILL ATT FOLK ÄR VAKEN om destruktiva förhållande då.

Genom en man som slår en kvinna mår fruktansvärt dåligt, men det syns att hon måste få hjälp att ta sig ur ett fruktansvärt förhållande då. DET SYNS PÅ HENNE att hon lever helt fel då och folk ser hur hon mår när hon visar upp sig.

Men de som lever i ett destruktivt förhållande DE KAN INTE ALLA SE genom att de syns inte så mycket på utsidan då, genom att de kan leva utan att misshandla henne, men HAN MISSHANDLAR HENNE INOMBORDS när de lever i ett destruktivt förhållande då.

Genom att hon är sjuk inombords efter alla bråk och konflikter då genom att hon har ingen energi ibland när hon lever ihop, GENOM ATT HAN KAN VÄNDA NÄSTA DAG ,då är han snäll och nästa dag drar mannen ner henne i botten, så hon knappt orkar leva då.

Jag vill att ni hjälps åt DE SOM LEVER I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE som har svårt ta sig ifrån varandra genom att han drar ner henne till botten. Folk kan ibland inte se honom så negativt tills de upplever och ser själv, hur han gör mot henne då, genom att de måste lämna varandra då när de lever  I ETT FRUKTANSVÄRT FÖRHÅLLANDE, då ska de lämna varandra nu och inte stanna kvar i det.

Han kan VARA SÅ MANIPULATIV som gör det svårt att se honom då, men HON MÅR DÅLIGT tills de lämnar varandra då, genom att hon dras ner successivt av honom då, genom att de kan hålla på i flera år att han drar ner henne.

Folk har så svårt att hjälpa människor som lever i destruktivt förhållande DE MÅSTE HA SÅ MYCKET HJÄLP när de lämnar varandra genom att hon har svårt ta sig ur, då måste hon få ALL TRYGGHET RUNT SIG DÅ.

Och sen kan hon EFTER ETT LÅNGT TAG BÖRJA BYGGA UPP SITT LIV, men det kan ta så mycket energi från henne när hon ska försöka börja ett nytt liv och där ska hon bara HA POSITIVA MÄNNISKOR för att klara av skilsmässan då.

De som lever i ett destruktivt förhållande SYNS KNAPPT I SAMHÄLLET att de har så stora problem att skiljas då genom att de upplever inte ett värde att överleva då. De kan GÖRA SÅ DÅLIGA MÖNSTER DÅ genom att de ser inget värde i sig själv då och har svårt med mycket när de ska börja bygga upp ett nytt liv, då kommer det mycket problem rund dem.

Men det går om folk är hjälpsam och håller honom borta från henne medans hon håller på att komma tillbaka till livet, DÅ SKA DE INTE HA EN ENDA KONTAKT medan hon börja bygga upp sitt liv, för varje gång han kommer i hennes närhet blir hon sjuk inombords och har svårt komma igång med saker och ting då. Han måste hålla sig helt bort från henne mens hon håller på att bygga upp sitt liv igen, genom att hon åker ner med lavinfart om han kommer i närheten av henne, genom att han KAN TRYCKA PÅ SÅ NEGATIVA KNAPPAR som gör att hon åker bakåt då.

När ni hjälper henne får inte han vistas runt henne mens hon håller på att komma tillbaka till livet, genom att HON BEHÖVER SÅ MYCKET KÄRLEK runt sig och bara positiva människor runt sig mens hon kommer tillbaka igen till livet, då först kan hon leva ett bra liv med bara kärlek runt sig då.

Hon kan komma tillbaka till livet då genom att HON BRYTER ALLT MED HONOM för att må bra, då måste hon sluta prata med honom eller möta honom under tiden hon bygger upp sitt liv, då ska hon bara ha GLÄDJE RUNT SIG OCH KÄRLEK RUNT SIG för att komma tillbaka igen

GUD

En reaktion till “VÅLD OCH DESTRUKTIVA FÖRHÅLLANDEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.