KROPPAR

Alla föds vi med en kropp och den ska vara bra till mycket då genom att ni ska föda barn en del kvinnor och en del kan inte få ett barn utan har en massa fel i kroppen att ni ska inte ha barn i det här livet.

Som kan kännas svårt för människor som vill ha ett barn, men KAN INTE FÖDA ETT BARN ENS och får uppsöka läkare ibland, för att kunna lösa sitt största problem i livet,genom att så många kvinnor kan halka på det.

Jag är så ärlig med er IBLAND SKA NI INTE HA BARN genom att det är inte gjort så.

Genom att ett barn måste man TA SÅ STORT ANSVAR FÖR genom att de ska ni ta hand om då. Folk kan inte förstå varför andra har barn men inte de har barn och provar hela tiden att föda ett barn då, men kroppen är inte gjord för det. Hon kan få en massa missfall som gör dem ännu mer frustrerad då, genom att de väntar på familjelyckan då, men så inträffar den inte alls genom att ni ska inte städa med något barn då.

Genom att många som föder sina barn kan få problembarn då GENOM ATT DE SKA STÄDA LIVEN DE HAFT DÅ.

Jag ser många kan ÄVEN ADOPTERA BARN som är den bästa lösningen att hjälpa ett barn och ge den bästa hjälpen de kan få, genom att två längtande föräldrar väntar på dem och tänker att det kan inte hända något med dem då. Genom att föräldrarna måste  ses igenom när de adopterar dem.

Men ibland kan dessa barn FÅ ETT FRUKTANSVÄRT LIV genom att de kommer till HELT FEL FAMILJ och kan inte ta sig därifrån. Det är inte ett lyckligt slut för alla adoptivbarn då.

Men en del kan komma till fantastiska föräldrar då och GER DEM ALL UPPMÄRKSAMHET OCH KÄRLEK som en mamma och en pappa ska ha då.

Men de kan falla här en del barn som blir adopterad genom att de hamnar hos fel föräldrar då och KAN VARA SJUK HELA LIVET DÅ. 

Jag ser att folk blir så intresserad av att adoptera barn när de inte kan få själv barn, att få ta ett litet barn till sig då. Men det är ett så stort ansvar att ge ett annat barn moderskärlek SOM BARA DEN BIOLOGISKA MAMMAN KAN GE.

Ibland kan en del barn känna av den tråden då och KAN BLI SJUK AV LÄNGTAN EFTER SIN MAMMA DÅ, genom att hon var först att bära barnet då. Hon gav kärlek när barnet låg i magen då och barnet KAN KÄNNA SIG SÅ KLUVEN IBLAND de som blir adopterade, genom att de lever inte med sin biologiska mamma då.

Jag tar upp ett stort problem som föräldrar kan råka illa ut, genom att VARJE BARN HAR EN TRÅD TILL SIN MAMMA DÅ även om de flyttar runt så finns tråden kvar hos sin mamma, som var den första kontakten med sitt barn då.

Jag tar upp detta nu genom att många KAN ADOPTERA ETT BARN när kroppen säger nej till att föda ett barn, då kan kroppen säga nej till det och då adoptera de ett barn då, genom att de LÄNGTAR SÅ MYCKET efter ett barn då.

Hon är inte gjort för att föda ett barn en del genom att ni ska leva egentligen utan barn då, MEN KAN INTE ACCEPTERA DET genom att ni vill ha ett barn då och kan inte förstå varför du inte ska ha ett barn då, men börjar det snurra runt i ditt huvud att du tänker adoptera ett barn, för du måste ha ett barn då.

JAG SER INGET FEL I DET.

Men det kan ställa till för dem som inte kan uppfyllas av den känslan att det är mamma som går bredvid dem utan BARN KAN KÄNNA SIG TOM INOMBORDS de som adopterar barn från dessa länder och börja söka efter sina rötter då, genom att de känner tomheten inom sig då.

Jag ser att många kvinnor HAR PROBLEM MED KROPPEN NÄR DE FÖDS, de kan få ett barn eller så får de en massa barn genom att de ska möta sina gamla liv, genom födseln då och då kan en del få flera barn eller så får de 1 barn då, genom att kroppen är gjort för att föda barn då och möta dem och ta hand om dem hela livet. DET ÄR EN STOR UPPOFFRING NI GÖR som kvinna att ta hand om ett barn då. Ni som föder flera barn är samma sak en stor uppoffring ni får göra då, genom att ett barn växer upp sen och ni har så mycket att ta itu med då.

Genom att barnen kommer FRÅN TIDIGARE LIV och kan komma från svåra liv då och det är gjort så. Kvinnor som inte kan få barn, ni ska egentligen fokuser på annat då och inte ta hand om ett barn då. Genom att ETT BARN FÅR NI GÅ IGENOM MED och en del barn kan komma FRÅN FRUKTANSVÄRDA LIV DÅ och då ska ni ge kärlek till barnet då.

Många par ser inte det när de ska ha barn utan det är så vanligt att folk måste ha barn då och inte leva utan barn, men egentligen ska de leva utan barn i detta liv och TA VARA PÅ EGEN TID DÅ och har egentligen inte tid med barn då.

Genom att de ska städa med andra människor sina liv då och inte med era barn ska ni städa liven med UTAN MED ANNAT FOLK SKA NI STÄDA LIVEN MED genom att  ni har inte tid med ett barn nu och ett barn ska ha så mycket omvårdnad och kärlek då.

Jag ser så många familjer kan gå i krasch NÄR DE INTE KAN FÅ ETT BARN genom att de längtar efter ett barn då. Jag ser även att de måste lämna männen när det är dags att föda ett barn med honom och en del män ska inte bli pappa ens då utan de kan vara så sjuk inom sig då och kan inte bilda familj då, genoma att kroppen säger nej då.

Det är inte säkert att alla familjer kan föda ett barn, GENOM ATT DE ÄR INTE MENINGEN DÅ genom att ett barn ska ni städa liven med då och då får en del inte barn då, UTAN HAR ANDRA UPPGIFTER ATT GÖRA DÅ.

Jag tar upp ett stort problem som många kan upptäcka ATT DERAS KROPPAR KAN  INTE FÖDA ETT BARN medans en del kan föda ett barn utan några problem. Det är meningen att föda barn och även alla barn de ska ha då.

Genom att de har en tid att passa med sina tidigare liv då. 

Folk måste till jorden då och då måste de först städa av sig med människor som ska ge kärlek första tiden de lever med dem och sen ska de klara av att leva på jorden.  Genom att det är UPPBYGGD PÅ ATT FÖDAS OCH MÅSTE HA SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ, men först måste de födas och sen ska de växa upp då.

Men vad händer sen, då ska de ut och se sig om i världen och en del ska möta på olika människor och då kan en del bli utan barn, genom att kroppen är inte gjord för det. Så tänkt på det ATT ALLA BARN NI FÅR MÅSTE NI STÄDA LIVEN MED FÖRST. Det kan bli upp och ner i familjerna nu, genom att ni måste städa era liv nu och när ni inte får barn, då ska ni glömma bort det.

GENOM ATT NI SKA INTE STÄDA MED ERA BARN ENS genom att det är så stort ansvar att föda ett barn idag då.

Jag måste ta upp det NI SOM SUKTAR HELA TIDEN EFTER ETT BARN, att ibland ska ni inte städa med era barn liv utan med annat folk då. Barn kan vara jobbiga att ta hand om ibland när de växer upp en del barn, genom att de har SIN PLAN att gå efter då, om ni tänker på det, då kanske ni förstå mer hur det blir ibland med era barn då.

Det kan vara så stora konflikter med era barn då för de håller på att göra upp med sin pappa och och sin mamma, då kan barn bli extra besvärliga då GENOM ATT DE MÅSTE RENSA MED ER FÖRST innna de ska ut i världen då eller så får ni sjuka barn att ta hand om då, men måste rensa med ert barn då. Det kan ta på många idag när de får sjuka barn, att det är så mycket jobb att ta hand om dem.

Men barnet kommer från fruktansvärda liv då och då ska de städa med er och ge kärlek till barnet och ge all omvårdnad då NÄR NI FÅR SÅ SJUK BARN, då ska de ha SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ och ni måste ta hand om ert barn, men även växa upp med ett sjukt barn, men det handlar om STOR LÄKNING för hela familjen då.

DET ÄR BÄSTE LÄKNINGEN ett barn får att leva med sina biologiska föräldrar då genom att mamman har burit barnet då och då ska de läka ihop från hemska liv. Måste en stund tillbaka till jorden FÖR ATT STÄDA MED SINA FÖRÄLDRAR DÅ, genom att det är gjort så, sen får de födas igen för att rensa sina liv tills de har fixat det då.

Men det handlar om att läka från allt då och då kan barn dö tidigt men även leva länge då. 

Det handlar om att läka och då måste de tillbaka om folk har haft problem då. Många länder kan barn dö NÄR DE NÄSTAN ÄR NYFÖDDA DÅ och ska inte leva ibland utan bara ner för att rensa sina liv de haft i landet då.

Det kan vara så mycket barn som dör nyfödda eller så dör de efter några år, men de ska inte leva längre då GENOM ATT DE ÄR KLARA DÅ att lämna jorden då. De kan åka upp och ner många barn då, som jorden ser ut idag, de dör och kommer tillbaka igen och det kan vara så lite mat i dessa länder de föds i, men de dör och föds igen för att rensa upp ett liv då.

Men de kan dö barn eller vuxen i dessa länder, men därför ska folk förstå ATT DET GÅR INTE RÄDDA ALLA BARN NI SER NU, genom att många barn är klar för att lämna livet då och de är klar för allt då och ska inte vara kvar alls, genom att de ska inte leva kvar då, genom att de har gjort klart de livet då och då dör många barn små och en del lite äldre då.

Men de är klar de behövde BARA NER TILL JORDEN ATT VÄNDA en del barn för att läka sitt liv då. Jag tar upp det nu, så ni förstår att det går inte rädda alla barn nu genom att det är inte gjort så nu.

MÅNGA FATTIGA LÄNDER HAR DET SÅ, de dör och kommer tillbaka bara för att rensa sina liv med dem som föder dem då och SEN KAN DE LÄMNA SNABBT, genom att de är klara då och så är det gjort nu

4 reaktioner till “KROPPAR

 1. І think that what уou said was very logical. But, what about this?
  suppose you were to creatе a killer post titⅼe? I aіn’t suggestіng your information isn’t solid, but supose you
  аdded something that makes people desire more? I
  mean KROPPAɌ | Andlig Inspiration is kinda boring.
  Yoou sһouⅼd llok at Yahoo’s front page and see how they create news headlineѕ
  to grab peolle interested. Yߋu might tгy addіng a
  video or a picture or two to grab people excited
  about everything’ve got to sɑy. Јᥙst my opinion, it might make youг website a lityle bit more
  interesting. http://www.xxxyyl.com/comment/html/?122250.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.