NU ÄR DET MITT PROBLEM- NOW IT’S MY PROBLEM

JAG ÄR ARG PÅ ALLT GENOM ATT INGET BLIR SOM JAG HAR TÄNKT MIG NU. Jag sitter fast och kommer ingen vart nu genom allt skrivande, folk som inte kan sköta sig alls.

Och nu är det mitt problem att folk inte kan sköta sig alls i samhället, men så illa är det nu ATT DET ÄR JAG SOM MÅSTE DRA I FOLK som inte kan sköta sig alls, genom att hela samhället är upp och ner nu.

JAG ÄR SÅ ARG PÅ GUD och alla runt mig nu, genom att vi aldrig blir klar, och jag är även arg på BIG PROTECTION som sitter med mig, genom att han låser fast mig hela tiden med näbbar och klor nu, och säger hela tiden att vi är snart klar, men så sitter jag fortfarande här men önskar bli klar då.

Det är folks fel att människor inte kan sköta sig ,och då måste jag sitta och skriva OM DET ENA ÄN DET ANDRA NU. Jag pratade med GUD för ett tag sedan, ”att jag måste lämna detta ställe snart”, men han säger, ” bara lite till att skriva om nu.”

Idag blev det KONFLIKT MED MIG OCH GUD igen. Jag är så arg nära han visar upp, vad vi ska skriva om, men då plockar han bort varje bild, jag tyckte var bra att visa upp hur det såg ut. MEN HAN BLOCKERADE VARJE BILD FÖR MIG, även sin egen bild ville han inte att jag skulle ta, så jag stängde ner dator då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gates-of-heaven-background-7.jpgMEN SEN GICK JAG IN IGEN, FÖR ATT RÄTT PÅ BLOGGEN OM BIG HEAVEN, jag hade skrivit fel då och är arg på dem, att de sa till mig. Nu får jag återigen GÅ IGENOM BLOGGEN OM GREAT MASTER DÅ, genom att jag har gått efter vad annat folk kallar great master för uppstigna mästarna ,och jag skrev som dem såklart.

LADY NADA eller de andra mästarna sa inget om att jag kallar dem för uppstigna mästarna, hon brydde sig inte om att jag kallade henne fel. LADY NADA VET VAD FOLK SKRIVER EN MASSA FEL OM HENNE. Men hon bryr sig inte om det. Men sa til Lady Nada, men kolla internet folk hittar på historier om dig. Men sida upp och sida ner fann jag fel om Lady Nada.

Men hon sa, jag vet att de hittar på så mycket, som är fel om henne. GREAT MASTER LADY NADA KAN FOLK INTE, GENOM ATT HON BOR HOS GUD BIG HEAVEN. Men Lady Nada är så levande för mig.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-lady-nada-birgitta-andlig-inspiration.png

Men energin folk skriver om uppstigna mästarna är energin tar från Lady Nada. Men Lady Nada har inte intressen att kommat till folk. MEN HEMMA ,DÅ HAR HON ANNAN HÅRFÄRG. Men hon hade ett liv ,och blev kallad Lady Nada. Hon hade ljust vackert hår, som folk ber till nu.

MEN FOLK HAR GJORT OM TILL UPPSTIGNA MÄSTARE ENERGIER FÅR FOLK PRATA MED. MEDITERA MED DEM, tror mästarna lever så. Men folk kan vara galen och tokig när de vet inte sanningen om Great master. Men alla lever på andra sidan. Men kan skriver från dem när jorden har problem. Men ser hur länder ser ut. Men är så verklig för mig, lever på andra sidan. Men tar hjälp av dem att skriva ner.

MEN GREAT MASTER LEVER PÅ ANDRA SIDAN. Men var på jorden och sen får de höra det efter gjort bra saker på jorden. Men ger inte ljus som folk tror. Ber till Great master, men ljus får vi inte från dem. Men folk tror det. Men kan be och meditera med Great master.

Men sätter sig ett minne hos mästarna ,som folk ber till då. Men energin ber till, som står för hög kärlek NÄR FOLK BER TILL GREAT MASTER LADY NADA. Vi lär oss tänka på oss själva, HÖG KÄRLEK BER VI TILL. Men hemma ,då har hon en annan hårfärg. Men hårfärgen skiljer mycket från ljus hår. MEN HON LEVER BIG HEAVEN, MEN HAR EN ANNAN ENERGI SOM FOLK TÄNKER INTE PÅ.

Men Lady Nada lever så högt upp bland andra ,som arbetar med allt då. Men Lady Nada lär mig om BIG PROTECTION HON ÄR BIG PROTECTION OCH MAN HON LEVER MED. Men jorden för henne är hemskt och mörk. Men hon har varit mycket på jorden, genom att hon har en twin soul tvillingsjäl, som hon sa till mig när jag träffar Kewan. Men ger inte energin till jorden ska slippa krig och bråk. Men kan skriva om problem vi har då. Men tar ingen hand och ger hög energi till jorden. VI FÅR TA HAND OM JORDEN SJÄLV ,MEN VISAR FELEN SOM JORDEN HAR. Vi måste rensa jorden själv eller andra saker, som jorden går igenom nu.

Men jorden ,då får vi problem genom att jorden är så mörk idag. Men jorden måste vi leva på. Lady Nada vill inte till jorden hon tycker synd om mig och min dotter nu. Mina andra barn får lida idag nu. Men har problem Sverige och Kurdistan. Men har börjat med muslimska länder ,genom att de lever fel. Men han hjälper länder idag. GUD HAR BÖRJAT MED LÄNDER IDAG, MEN HAR FACEBOOK. När jag kan inte födas i länder som är farlig för kvinnor födas där. Men männen kan födas där.

Men Lady Nada vill vara hemma sa hon. MEN GUD SOM STYR ÖVER JORDEN GUD, men får se hur det blir. Lady Nada som mötte mig ,när jag fick problem från Sverige. MEN DÅ KOMMER GUD OCH KOLLAR IGENOM ALLT MED MIG. Men vi måste vara på jorden. Men Lady Nada måste till jorden, GUD bestämmer över henne. Men är inte kul att födas idag. Men han styr alla han arbetar med. Men har ett team runt sig och han styr alla där.

MEN VI KOMMER FRÅN LIGHT. Men kan ingen gå emot. Men Lady Nada sa ,”att du kommer bli less, han ska ha på sitt sätt. När du skriver ,då styr han.” Men Lady Nada kan han. Men jag kan han med, så jag håller med Lady Nada.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d4167ae844ab933ddf8903fe68540072.jpg

MEN LADY NADA LEVER BIG HEAVEN. Men folk får jobba med energin, genom att hon ligger så högt upp bland GREAT MASTER LIGHT, BIG HEAVEN. Men energin får jobba med. Men hon står för hög kärlek öppna mot det.

Men folk kan känna av saker och ting. Folk skriver från sitt inre hjärta, vad de känner då. Men hur jorden är ,eller världen ser ut. Men skriver från sitt inre hjärta ber inom sig. Men kan skriva ner allt när de rensar med Great Master Lady Nada. MEN SKRIVER FRÅN ENERGIN GREAT MASTER LADY NADA, eller att  hon jobbar med jorden. ”Nu var hon där.” Exempel vad folk kan skriva om. Men internet är fullt med Lady Nada. Men finns böcker ,som hon finns med. RELIGIÖS SEKTER FINNS LADY NADA MED. UPPSTIGA MÄSTAREN. Men har vuxit så mycket runt henne. Men hittar på så många saker om henne. MEN ÄR SANT ATT LADY NADA HAR EN TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄL. BIG PROTETION. 

MEN FOLK HAR INTE SETT GREAT MASTER LADY NADA HUR HON ÄR. Men hittar henne i sängen med mig. Men vi skojar om allt kul att retas med mig ,så GUD blev sur på henne. Men hon känner Birgitta så väl, och då kan man göra så. Men folk skriver om Lady Nada är ett skämt. Men kan Lady Nada hur hon är då. Lady Nada tjatar på mig om mitt ansikte folk tittar på mig. Hon pratar och pratar hela tiden. Men hon pratar med mig när vi var på stället vi besökte då. Men fick för mig fel signaler ,men åkte dit fast sa till mig. Men sa ,samma som sa till mig då. Men kan inte göra så mycket åt det. Men får väl acceptera det som är svårt att göra då.

GREAT MASTER LADY NADA LEVER PÅ ANDRA SIDAN. Men vi var på ett ställe och folk tittar på mig. Men har svårt för det. Lady Nada gick inom mig, men så verklig. Såg henne när vi var och handlar eller på andra ställen. Men handlar om mitt självförtroende. Men har fin hud och såg mig. Men slät hud fast jag har den åldern. Men kryper i mig, jag har svårt med det.

Men hon stökar till för mig. Men affären, då fick jag med mig fel mat. Men hon säger,” jag äter inte mat där jag bor.” Men fick med mig mat ,som kan inte göra så mycket av. Men fattas saker att göra av då. Men frågar Lady Nada om mat. Hon kan allt vad jag ska äta då. MEN MÅSTE LÄRA MIG KÄNNA IN SJÄLV, VAD JAG TÅL ÄTA DÅ. Måste lära mig känna in själv, mat älskar äter tål den maten. Men kan vara känslig för maten jag lagar då. Men hon menar hon äter inte mat, men då ska jag känna in älskar äta då.

Men blev pannkaka den gången när vi var på mataffären. Hon var med hela tiden när vi väntar in GUD. GREAT MASTER LEVER. MEN ÄR SÅ VERKLIG. Men folk pratar med energin när de tar kontakt med Lady Nada.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är big-haven-big-love-big-protection-birgitta-andlig-isnpiraton.pngMen hon vaktar mig första tiden innan GUD dök upp. Men Kewan har stökat till och jag blir sjuk av han. MEN HAN KALLAS FÖR BIG PROTECTION NÄR HAN SITTER MED GUD.

Men vi väntar hela tiden. Men Kewan har inte dykt upp då. Men vet att han har svart hår när han lever på andra sidan. MEN VAKTAR MIG NU.

Men han får leva problem liv när Kewan dök upp. Men då fick han problem måste sitta med GUD ,och gå igenom med han. Men han satt länge och pratar med mig. MEN FICK MYCKET HÄRLIG HEALING FRÅN HAN. Han kallas för 1 och Kewan 2. Men styr över Kewan. När Kewan är på jorden ,då följer han planen. Men gjorde om ,så han kan vakta mig lever ihop. Men måste vänta in Kewan. Men vi skriver ihop. HAN SÅG EN LJUSSTRÅLE NÄR KEWAN DÖK UPP. Men brukar se när han börjar med mig.

Men har med Anders att göra då. Men Sverige arbetet, men Kewan såg mig genom Facebook ,sen fick jag springa till England. Men kommer aldrig till England. Har dåligt med pengar. Men han har enorm energi. Men Kewan har inte pengar när han mötte mig. Men han lämnar och går. Men har med framtiden att göra då. MEN FICK PROBLEM NÄR HAN DÖK UPP. Men måste sitta och skriva från GUD och BIG PROTECTION. 

Men jag och Anders fick problem, som ingen vill möta på då. När han lämnar och går blir jag dålig. MEN BIG PROTECTION VAKTAR MIG NÄR VI LEVER SÅHÄR. Nu var det Kewan, jag har två som GUD använder då. Men var hans tur nu. Men sitter fast med dem när Kewan gör så mot mig. Men såg inte hans signaler då lämnar han Facebook och är sur då.

MEN FOLK KALLAR LADY NADA FÖR UPPSTIGNA MÄSTAREN. MEN FOLK SOM HITTAR PÅ. Kallar henne för den uppstigna mästaren utan det var GUD SOM SA TILL, ATT DET VAR FEL, men även hörde jag när han sa till Lady Nada om det, men hon försvarade sig med ,att säga, ”att hon tänkte inte på det för hon kan prata ändå med mig.” Genom att jag hade skrivit fel om det, då ville han att vi måste skriva rätt, så folk kan lära sig rätt nu ,och följer mig. BIG HEAVEN, skrev fel om BIG HEAVEN, men säger inte åt mig, för än en kompis till mig säger till mig om det.

GUD ville att vi kallade på svenska, men det låter så konstigt för mig ,och då får jag lära mig om mina fel då. Men ibland är han så jobbig GUD, det var MYCKET ENKLARE MED GREAT MASTER  LADY NADA. SAINT GERMAIN, KUTHUMI , JESUS , SERAPIS BEY OCH MELKISEDEK , JUNGFRU MARIA OCH LADY PORTIA OCH EL MORYA , HILARON OCH DJWAN KUL OCH CHOAN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-melkisedek-birgitta-andlig-inspiration2.pngGREAT MASTER MELKISEDEK Jag lärde känna när jag skulle ha en kurs. MEN HAN DÖK UPP NÄR JAG SKA SKULLE HA EN KURS ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIERNA DEL 2.

Melkisedek han öppnade en del saker den gången. Men trodde han var en guide. MEN EN HÖG GREAT MASTER SOM VAR MED. Men en av  kursdeltagarna beskriver han så här. Ingvar som sa det när vi satt mitten rummet och meditera och öppnar oss. HAN HAR VITT STORT SKÄGG OCH LÅNGT HÅR. Men vi måste googla på internet, men vi hittar han mästare som heter Melkisedek.

Han var inte en guide ens. Han var en mästare som dök upp första gången jag lärde känna han. Men följde mig ett tag, han var med på EN SEANS I LJUS, MEN VI SKRIVER PÅ BLOGGEN. Men idag kan jag Great Master Melkisedek mer. Men ett av liven blev Great Master känd som Melkisedek. Stor man som föddes till jorden, MEN HAN KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART. MEN PLATSEN HETER KOMMER FRÅN LJUSET FRÅN NORR. Han lever på andra sidan och inte samma färger som på jorden. Men han är inte lika som på jorden. Men lever på jorden ,men följer med han. Men hemma ser han inte ut som på jorden ens. Men finns ingen likhet ens.

Men kan sitta och titta med han ,och ser jordens problem. Men kan prata om allt ,och skriver från han. Men Melkisedek är bra att skriva från, han säger som det är. Han är inte tyst om jorden problem ens. Men kan hjälpa bra människor när vi har jordens problem. Men ärlig om allt GUD hittar på då. Men han är kul att sitta och prata med, och ser hur det ser ut idag. Men han ser lång när vi har bara problem jorden idag. MEN SKRIVER FRÅN MELKISEDEK. Han hjälper människor ,och jag lägger ut mycket sanningen från han. Men skriver ibland från han.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är serapis-bey-birgitta-andlig-inspiration.pngGREAT MASTER SERAPIS BEY HAN KOMMER FRÅN LJUS ENEREGI. SERAPIS BEY KALLAS LIGHT  PLATSEN HAN LEVER DÅ. Jag lärde känna han för längesen. Han kommer efter andra Great master lärde känna. Han kommer från ljus plats.

Men han som alla andra mästarna har varit på jorden. Men ser platsen ,han lever lyser ljus energi ,som lever på andra sidan. Men Serapis Bey kan inte ge ljus till jorden, som en del tror när de ber eller mediterar med hans energi. SERAPIS BEY LEVER PÅ ANDRA SIDAN. 

Han dök upp lite då och då när jag hade problem att rädda min lägenhet. Han pratar med mig när jag hade problem med allt. MEN VÄNTAR PÅ GUD ,och då dök han upp och lugnar mig, genom att jag litar inte på människor runt mig, då kommer han och pratar med mig.

Men skrev från Serapis Bey, och lade ut på bloggen från han. Han dök upp på mina kurser och kursdeltagarna fick lära känna han. HAN FICK KURSDELTAGARNA LÄRA KÄNNA DÅ. BLOGGEN, SKREV FRÅN HAN. 

SERAPIS BEY, har annat utseende när han lever hemma på andra sidan. Men på jorden, då blev han känd som Serapis Bey. Men har annan hårfärg hemma då. Men han visar bilden när han levde på jorden ,så folk kan känna igen han.

Men folk känner till han när han levde på jorden stor man, som folk ber till. Men finns med bland sekter. MEN FOLK BER TILL ENERGIN SERAPIS BEY. Kan inte komma till människorna ,men energin kan folk be till då. Men skriver från sig själv, hur världen är grym idag.

SERAPIS BEY VAD HAR HAN FÖR INNEBÖRD. Han lever inte som andra tror. SERAPIS BEY SÄGER SJÄLV, kan leva flera liv. Men jorden är mörk för många människor idag. Men ljus kan jag inte ge som en del tror att jag kan det.

Men kan berätta om jorden som har farit illa idag. Men ser som alla ser jordens hemska utveckling, den är mörk ändra om människor släppa ut farliga ämnen ,som förstör jorden måste bli ett stopp. Men jorden kan alla se när muslimer går in i krig idag med farliga vapen. MEN BLIR SVART FRÅN SLÄPPER UT DÅ. 

Men få stopp på allt måste människorna göra själv ingen mästare kan göra det. MEN KOMMER FRÅN ANNAN PLANET ,SOM KALLAS FÖR LIGHT. LJUSETS MÄSTARE KALLAS JAG FÖR.  Men människor sätter mig högst av alla mästare. Men kallas för Great master, men folk har hittat på uppstiga mästarna som blir så fel då.

Men kan inte komma till alla människor ,men energin kan folk be till. Men lever på andra sidan. Men folk har sett fel när de har livlig fantasin att mästarna kan ge energin till jorden sänder ljus energin. Men titta på jorden hur den ser ut idag. MEN ALLA SER ATT MÄNNISKOR FÅR TA HAND OM JORDEN.

MEN JORDEN ÄR MÖRK IDAG, OCH FOLK HAR SVÅRT ATT LEVA IDAG. Men Sverige har problem och andra länder ,som gör värre för människorna. Men är jorden ljus idag??? NEJ MÖRK JORD ,alla bilar som släpper ut ,och naturen får en törn idag.

Men har en ljus energin när jag lever på jorden, LIGHT KALLAS PLATSEN KOMMER IFRÅN. Men Birgitta har problem idag världen är grym mot dig. Sverige är problem land. Men tack för mig, men kommer tillbaka och skriver från Birgitta.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration.pngGREAT MASTER SAINT GERMAIN LÄRDE JAG KÄNNA GENOM KURSER.

EN SEANS I LJUS. 

Men han vägleder även människor geom mig när folk tar kontakt med mig. MEN FÅR HJÄLP AV MIG GENOM SAINT GERMAIN. 

MEN FÅR PRATA MED SAINT GERMAIN. 

GREAT MASTER SAINT GERMAIN KOMMER EN MORGON TILL MIG NÄR JAG VARKEN VISSTE UT ELLER IN ,när jag måste inse ändra om mitt liv. Men sitter i köket när han dyker upp ,och dra i sitt pipskägg en stund. Men tänker och drar i sitt skägg. Han visar hur jag är då. Men kan sitta och tänka länge.

Men fick knepigt med tarotkursen, men även Reiki- healing fick problem med då. Men kunder försvann när hade tagit kontakt med mig. Men går kurser jag lade ut om. Men en dag när jag sitter med internet ordnar min hemsida, Tarotkorten, skärmen levde sitt eget liv. Men sidan skriver om tarotkort börjar visa konstiga saker. Men sidan blev svart. MEN SLUTA MED TAROTKORTEN LEDA KURSERNA VAR SVÅRT ATT SLUTA MED DET.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_140654-3.jpg

Men var i valet och kvalet sluta leda kurserna. MEN SÅG KURSDELTAGARNA FICK UPP MYCKET SAKER KUNDE RENSA BORT BLOCKERINGAR ELLER ANDRA BRA SAKER. Men åkte ner första delen STORA ARKANAN, var så mycket mörker som kursdeltagarna jobbar med då. Jag jobbar med kursdeltagarna på sättet rensa från barndomen och tidigare liv kan de få upp då. Men en del har jobbiga liv att reda upp. Men hittar på en smart grej med min guide ,lärde mig av han. Oskar och jag förändrar runt tarotkorten ,så kan även städa på djupet. MEN FOLK GILLAR KURSERNA JAG KÖRDE. 

Men blev lidande av mörker rensar då. Men älskar arbeta med kurserna. Men 10 gånger första delen. STORA ARKANEN. Men andra delen 12 gånger. LILLA ARKANAN. MEN SISTA DELEN, DÅ FÅR LÄRA SIG LÄGGA STJÄRNOR ELLER ANDRA LÄGGNINGAR.  lägger tarotkort fick lära sig om korten. Men hade kursen en längre tid. Men folk gillar den. Men åkte med Tarotkursen till andra platser. Men fick göra på annat sätt då. Men körde helger när jag åkte iväg lede kurserna.

Men måste släppa tarotkorten kurserna som drog ner min energi. MEN MÅSTE GÅ VIDARE NÄR SAINT GERMAIN DÖK UPP DÅ. Men han sa, ”ska vi göra en kurs ihop?” Men frågar vad det var. Men lita på mig skicka ut till 6 personer kursen. Han valde ut personer till mig.

Jag skickade till alla han pekar ut. Men skulle heta ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1. Men gjorde som han sa. Men kursen blev av och folk kommer till kursen. Men allt fungerar bra då. Men Saint Germain är kul att jobba med. Men kursdeltagarna hade kul när han var med då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration.pngMEN GREAT MASTER SAINT GERMAIN HEJAR PÅ MIG EFTER LÅNG TYSTNAD, genom att jag sitter och skriver då.

”Kan du inte se ingenting”, säger han. ”Du har en del i som har hänt. Vart tog pengarna vägen Birgitta? SER DU FICK PROBLEM FRÅN GUD.”  

”Du hamnar utanför samhället när Kewan dök upp. Men GUD blev sjuk när du har lite pengar att leva på. Han kan bli sjuk tro mig, som ingen tror som kommer från LIGHT , BIG HEAVEN. MEN FÅR MAN GÖRA SÅHÄR ???”

NEJ, får man inte göra ,men han styr allt, MEN HÄNGER UNDER  BIG HEAVEN. Han gör allt när Kewan har plan för sitt land Kurdistan. Men Anders han mår inte bra idag när Kewan kom.”

”Det är länder som problem land respekt mot dig, ser händelser som skadar mig.” HAN VISAR HÄNDELSER FÖR MIG. ”Men börjar dra dig undan Kewan har problem med han. Men väntar in pengar.”

”MEN VET DU VART JAG KOMMER FRÅN”, SÄGER GREAT MASTER SAINT GERMAIN. FRÅN LIGHT. MEN LIGHT ÄR STORT KALLAS LIHGT DET ÄR EN PLANET. ”Men vi lever där. Jag är ljuset för människor”, säger saint Germain. Men är hög bland människorna.”

”Men GUD, men han är ljus GUD. Men vi har ett land i problem.” Saint Germain föds inte till jorden nu. Men är så mörk jorden. BIRGITTA MÅSTE HA KONTAKT MED MIG. Men kan leda folk genom henne.”

”Men folk tror att du är död uppstigen mästaren. MEN JAG LEVER ENERGIN KAN FOLK TA FRÅN MIG.  Men världen hittar på så mycket saker idag. Världen är snedvriden och hemsk, men visar bilder ,som är inte kul att se, hur världen gör idag när ska ha kul.”

”Men dricker sniffar droger ,sjukhuset har problem folk ,som jobbar där har du sett. Men lärdomar som du har lärt dig från Arch wings ärkeänglar. GUD HAR GJORT PROBLEM FÖR DIG. Han får problem när han ser lägenheten som du måste ha.”

”JAG KOMMER TILLBAKA”, SÄGER GREAT MASTER SAINT GERMIN. Men han har inte samma hår, som jag visar då. Han har annat hårfärg. ”Vi väntar jorden. Pratar med människor. Men sitter och pratar då. Du är ledare för jorden. Hej då. Men kommer tillbaka då”.

BILDEN JAG HAR PÅ SAINT GERMAIN.Men franska folket har problem på den tiden. Men kan inte ändra om franska folket ska göra på sitt sätt.” MEN SAINT GERMAIN VAR NAMNET KALLAR HAN. ”Stor dåd NEJ, men folk har satt på minnen Saint Germain var stilig man på den tiden.”

”Men andra länder jag föddes till tog inte ens bilden på mig. Men såg hemsk ut ,men gjorde bättre från mig än Frankrike. MEN LÄNDER FÖDS TILL HAR ARBETA ATT GÖRA DÅ. Men länder född till har med landet problem då.

”MEN VAD KAN SAINT GERMAIN GÖRA DÅ? Ändrar om problem runt folket. Men länder föds till har så många problem då. Länder har problem då. Men föds till problem land ,men landet måste ändra om då. Men finns mörka länder föds inte då. LIGHT KOMMER GRUPPEN FRÅN ,SOM SKA DELA UT HJÄLP TILL LÄNDER IDAG.” 

”FÖDS OCH DÖR MÅNGA SVARTA LÄNDER MEN HAR DET SÅ. Men måste rensa med människor liv efter liv. Svarta har dålig kultur att ta hand om. Men lever dåligt svarta folket. Har dålig hjälp.”

”MEN GUD HAR INTE SAGT SANNINGEN MED ALLT OM SVARTA FOLKET PROBLEM GUD, sanningen kommer fram, då lyser svarta människor problem folk. Men bor i olika länder föds, dör föds dör. Kvinnorna förlorar många barn svarta länder. Men har med mycket att göra då. Kommer tillbaka” ,säger Saint Germain.

GREAT MASTER KUTHUMIDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspiration1.png

GREAT MASTER KUTHUMI LÄRDE JAG KÄNNA NÄR KURSERNA DÖK UPP.

EN SEANS I LJUS FANNS HAN MED. FOLK FÅR PRATA MED KUTHUMI NÄR DE TAR KONTAKT MED MIG. Ibland kan han dyka upp när folk ska ta hjälp av viktiga frågor, då dyker han upp.

MEN KUTHUMI SATT I LÄGENHETEN OCH VÄNTAR PÅ GUD. Men han var hos mig ,genom att skydda mig och väntar på GUD. Men låg dåligt till, men då hade kul med mig.

Men Kuthumi vill byta ansikte visa vem han är då. Men levde på jorden, då får han visa Kuthumi. Han brukar skämta med mig och dra i skägget. Men han får leva med  det. Han är så vacker där han lever idag. Men har annat hår och ansikte. MEN HAN FÅR LEVA MED  KUTHUMI. 

Han kan skoja även han fast han är en stor mästare på jorden. MEN KALLAS FÖR GREAT MASTER KUTHUMI. Men för mig en fin vän att prata med när jag hade problem, då var han hos mig ,OCH SAMTIDIGT LADY NADA SOM ÄR  GREAT MASTER. Men var hos mig hade kul när jag låg i sängen.

Men skyddar mig när vi väntar in GUD, då var han hela tiden hos mig. Han kommer och gick. Men lugnar mig. Jag kan bli så rädd och stressad ,och då pratar han med mig. MEN HAN ÄR EN FIN MÄSTARE LÄRA KÄNNA KUL ATT HA KONTAKT MED HAN. Men lärde känna Kuthumi ,genom att han var med på kurser jag började med. Men även när jag hade EN SEANS I LJUS dök han upp då.

SKREV ETT LÅNGT BREV FRÅN KUTHUMI. Men han varnar mig när jag bodde fel. Men skrev ett långt brev från han. Men måste ta mig från mörk energi, och skrev långt brev från han. Men flyttar från hemska stället då. Men han var där och sa till mig då. FLYTTAR OCH BLEV LUGNT FÖR MIG.  GLAD ATT KLIVA IN GENOM DÖRRE.

Men lade ut på bloggen från Kuthumi.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspiration1.pngNU VINKAR KUTHIMI TILL MIG, MEN KUL ATT PRATA MED HAN. ”Men du lever i stress idag. Varför gör du det? Stress är inte bra att känna av.”

”MEN DU SKYDDAR DIG MOT ALLT IDAG. Men är stor på jorden som inte folk förstår, du har ett mål med GUD ,men vad gör han?” Han gör så du kan knappt leva när du möter GUD.”

MEN HAN HAR PROBLEM MED PENGAR ,och du måste leva när Kewan dök upp, då fick du ta livet av dig. Men får man göra så? NEJ, men Kewan vet ingenting ,och då har ni problem idag att leva när GUD ser det.”

MEN VI HAR PROBLEM MED KEWAN visar bilder när han pratar om Kewan. ”Men världen ser ut så när Kewan sitter med Facebook bläddrar genom Facebook foton på dig.

”Men såg inte faran med Kewan. Han tillhör dig. Men vad gör Kewan idag??? Han lever utan dig, men ni har plan att leva tillsammans när du lever klart från Anders, han är sjuk från Sverige. KEWAN HAR SKADAD ANDERS     många saker gick fel för Anders”

”Men Anders bor galet från du gillar bo. Han visar Jonas går inte leva med, har problem att leva med människor.  MEN GUD MÅSTE VISA HAN TROR KAN GÖRA SAKER BÖCKER SOM HAR STÄNGT IDAG.  Men måste leva med Anders ,som är problem när han får psykiskt utbrott som blir jobbigt för dig. Men du är lugn inombords och Anders börjar bli sjuk, har sorg inom dig, varför blir det så?”

”Han har problem när han var barn. Men leva kan han utan att hitta på ,som andra gör idag. Han kan leva utan att blanda in tabletter ,och allt tok som folk äter idag. MEN GÅR HEALING VÄGEN GENOM ATT LEVA. Men Anders kan bli jobbig ibland, men skyddar han ,genom att landet är fel för er. Men skydd du ger han ,då lever han vidare då.”

”Krigare är problem ,men du får leva med Anders. Kan inte göra så mycket åt det. Birgitta stress när lägenheten föll ,då blev problem liv för dig. Jonas ska skydda lägenheten när GUD SÅG HAN ,DÅ BÖRJAR HAN STÄDA BORT JONAS RUNT DIG. Men får inte komma nära dig.”

”HAN HAR PROBLEM ATT GÖRA RÄTT SOM ÄR VIKTIGT ATT HJÄLPA TILL, när människor runt Jonas gav fel signaler den gången. Du måste behålla din lokal, men vart sitter du nu???”

”Men du lever av stress från samhället ,som gör fel mot dig. Men vill få tillbaka livet göra dina saker. Men måste skriva ,och har problem pengar ,men Anders måste ge när du har problem ekonomi. VI MÅSTE ÄNDRA OM SAMHÄLLET.”

”MEN JAG LEVER PÅ EN PLANET LIGHT KOMMER JAG FRÅN. Men folk har hittat på så mycket om mig. Men finns lite sanning om mig uppstiga mästarna ,vad är det för påhitt från folk???”

”Men har lyssnat på det, att vi kallas för uppstiga mästarna, SOM ÄR LÖGNER FRÅN BÖRJAN TILL SLUT.   Men kommer från ,att de tror att vi dör efter ett tag när jorden blir mörk för oss.”

”MEN DÖR GÖR VI INTE, men föds kan vi göra i flera länder när jorden har problem då.”

”Men är hemma nu och väntar på jorden.”

Men liv jag hade som Kuthumi var problem liv. Men länder vi föds till var problem land, MEN VI SKA ÄNDRA OM LÄNDER LIGHT KALLAS VI. Men länder gillar inte när vi vill ändra om landet. Men vi föds till problem länder. Men vi måste födas där.”

”Men ser hur jorden ser ut idag? JA, kan inte ta fel när han visar mörk jord, svart. Men jorden har problem idag. Men Light på jorden, vi skickar lite ljus på jorden. Men ser ljus från Kuthumi ,ljus hela jorden. Men vi bäddar in jorden med ljus.”

MEN VAD HÄNDER JAG ÄR MÄSTAREN KUTHUMI?” 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-1.jpg”SER LJUSET, MEN RINNER AV JORDEN OCH DEN ÄR SVART JORD. Men folk tror att vi har så stor energi att skicka till jorden ,när folk ska börja ta hand om jorden.”

”Bilar förorenar ,tåg som har lite annat att driva med. Men flygen titta på dem, vad släpper ut. Ser mörkt moln från flyget. Men folk vill resa och bada och sola, SOM SKADAR JORDEN MED FLYGEN ,SOM TILLVERKAR MER OCH MER.

”MEN TÅG KAN DRIVAS FRAM PÅ, men tar så lång tid med tåg. MEN GREAT MASTER VI KAN INTE ENS RÄDDA JORDEN MED LJUS FRÅN OSS ENS. Men folk tro på det, men jorden är hemsk idag.

”krigen blir värre och värre idag. Men alla atomvapen stökar till för jorden. Men ser svart fläck från atomvapen. MEN IS STÅR FÖR DET MESTA IDAG. Men hur ska vi får slut på det??? Men jorden är så hemsk idag. Men stänga jorden, kan vi inte göra ens ,genom att folk måste till jorden även om är problem land föds i.”

”MEN HEMMA LJUGER FOLK SÅ MYCKET OM ,att vi har vatten på andra sidan. Men böcker skriver så. Men fantasin, kan stöka till när de skriver böcker om andra sidan. Men öppna människor kan öppna sig till andevärlden ,som de kallar det. Men får besök av en släkting ,som berättar hur det är då.”

”Men andra sidan kan misstolka när lämnar budskap. Men folk ser fel när tolkar böcker när folk berättar ,hur  det är som kommer från jorden, visar hur de vill då. Hon visar att du vill bada och sola simma, och sitta och vänta på din BIG LOVE. Men hon hittar på för dig andra sidan har inte vatten ens.”

”Men folk får tolkningar om du vill ,eller så bor de så. MEN KAN TOLKA FEL NÄR DE TAR EMOT FRÅN ANDRA SIDAN. Men Birgitta, titta alla böcker som skriver om andra sidan. Men lägger ut böcker hela tiden om andra sidan. ”

”Men böckerna Marina Munk, har byggt på bara lögner GENOM ATT HON ÄR SJUK FRÅN GRÅ FOLKET DÅ. Hon visar kärlek vill hon ha, men även jorden vill hon rädda såklart.”

”Men har hitta på så mycket om Jesus lever med dem ,som lever på sin planet. MEN KALLAS FÖR LIGHT NAMNET PLANET KAN MISSTHOLKAS. Men Jesus lever blad Light folk ,som ingen tänker på när de hittar på om han.”

”Men böcker där ute är så många lögner. SANAYA ROMAN LÄRDE UT LJUSET.  Roman hon lärde ut ljuset . Hur hon vill att livet ska se ut. Men hon skadar ingen, som en del andra böcker hittar på så mycket lögner då. Men grå folket, kan förändra för människor när de sitter fast med dem.”

”MEN VAD SKA VI GÖRA NU BIRIGTTA? Men du är inte glad när du har samhälle emot dig. Ta det lugnt ,ta dig här ifrån. Men har inget samhälle emot dig ens. Du måste ha trust tillit idag. Sverige är problem land. ”

”Men Kuthumi sa, har värre länder att födas i som vill inte ens då. Men kommer från Light. Vi har länder att ta hand om ,då föds vi dit. MEN LIGHT KALLAS BARA FÖR LIGHT DÄR KUTHUMI LEVER DÅ.”

”Men måste lämna landet inte idag. Ni har Sverige att jobba med. MEN DU FÖDS TILL OLIKA LÄNDER DÅ.   Men du har kontakt med mig idag.” Men har en jord och ta hand om då.”

”GUD som måste sköta om då. HAN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN. Hänger under där. Han håller på att testa ta kontakt med oss. Du kan förmedla till människor då. Ibland har vi problem jord. Länder stökar till ,då kan du visa från oss, vad som är fel när du pratar med folket.”

”IBLAND BLIR MÄNISKOR SJUK KAN SE VAD DET ÄR DÅ. Han har tänk jobba lite så. Han tänker mycket på det ,ni kan se problem folk har. Men har en plan med hela jorden. HEJ DÅ KOMMER TILLBAKA DÅ.

 GREAT MASTER CHOAN.

,,Jag hamnar i mycket konflikter med, GUD GENOM ATT HAN SKA HA PÅ SITT SÄTT, och jag är för det mesta sur på honom när jag måste sitta och skriva om allt. Jag måste skriva ner från honom nu.

..GENOM ATT HAN TÄNKER PÅ MÄNNISKORNA NU ,och vill hjälpa folket nu ,och då sitter jag i en rävsax, genom att jag fick inte så mycket hjälp när jag måste lämna min man, men ändå ska jag sitta och skriva om ALLA PROBLEM FOLK HÅLLER PÅ MED NU.

GUD vill att folk lyssnar på honom och hur många gör det nu????

JAG VET ATT HAN SER ALLT, men jag är trött på att jag sitter fast i en rävsax nu.

GUD tog upp om twin soul och tvillingsjälar och det var Lady Nada som sa att vi kallas så, men han försökte ändra om det. Jag sa, ”hur ska vi kunna det.” Genom att han ser helt fel då, GENOM ATT DET ÄR HANS och de kallas inte för twin soul eller tvillingsjälar UTAN FÖR BIG PROTECTION.

GUD ville först att jag skulle skriva BIG PROTECTION PÅ SVENSKA, men jag hörde hur det lät när jag skulle skriva till en ny kategori på bloggen då. Jag behöll engelskan då men även hur det lät på BIG HEAVEN på svenska men det blev felstavat då. Han säger inget till mig då, men sa att jag måste kunna skriva BIG PROTECTION, då kan jag ha det på engelska, jag fick träna på det. Jag är dålig att stava på engelska och han vill väl lära mig då. Men vem vet om det att folk kallar dem fel nu.

MEN NU VET FOLK SOM LÄSER MIN BLOGG, men läster de på sidor där de pratar så himla sött om twin soul gullig, gull, då tror folk på den sidan, för de tar tills sig från dem och folk tror på det.

Och nu ville Lady Nada att folk skulle följa tvillingsjälarna GENOM ATT DET ÄR FÖRSTA GÅNGEN de öppnar boken om tvillingsjälarna nu.

FOLK FÅR SE SANNINGEN OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ, genom att hon lever själv med en twin soul då. Hon vet hur det är, ”att det är bättre att leva hemma”, sa hon till mig.

Men hur mycket folk tror på oss då, genom att folk har fått för sig så mycket om twin soul är så sött på många sätt, ”att du möter på din tvillingsjäl.” Men vilken lycka då som som tror på FALSKA SIDORNA, alla böcker de skriver ner hur gullig gull det är nu.

Genom att folk har FÅTT TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL PROBLEM FOLK det är inte gullig gull ,och det är inte kul alls med tvillingsjälar jag spyr på dem nu, genom att jag ser det andra paret, vilket jobb hon fick när de skulle återförenas. Jag tänkte att det var tur när de återförenas  att det blev bra då. Jag ser från henne vad hon åker på nu samma med mig, GENOM ATT LANDET ÄR KNAS I ALLT NU  och nu ska hon och jag rädda ett land som är så upp och ner nu .

MEN HON GÅR OCH VISAR UPP HUR LANDET SER UT och jag har gjort samma sak nu. Jag är så förbannat på alla som skriver om twin soul och inte kan ett dyft om oss och ser hur hon har det nu. Hon och han lever ihop nu. Genom att han fick ge först kärlekt till Sverige och de blev sjuk båda två ett tag. De var på väg att gifta sig då när GUD öppnade hjärtat på dem och nu får de börja om igen.

Men GUD måste gå med landet nu hur det ser ut nu.

Jag är så arg genom att jag SITTER I EN RÄVSAX NU och kommer ingen vart genom att jag måste skriva och varna folk nu.

MEN GUD kan skriva hundra sidor så kommer folk inte ta tills sig.

Det har med att vi skriver från GUD och jag känner det själv att GUD är något som folk har så svårt att ta tills sig nu. Men jag måste skriva från GUD genom att han ska PRATA MED FOLKET GENOM ATT HAN ÄR ALLVETANDE som en del kallar honom.

Men hur många tar till sig om jorden nu att den kan gå under?

Nej, folk tror inte på det utan de vill leka livet GUD och tar inte till sig något från dig. Folk vill inte ens se hur illa det är i skolan med killarna som våldtar kvinnorna, DE VILL INTE TA TILL SIG, för det är för besvärligt att prata med skolan eller prata med en familj som är helt omöjligt att göra. Ibland är jag så arg på allt och varit på väg själv till skolan då, genom att ingen gör något åt det UTAN BARA HJÄLPER DEM FEL , men då har GUD TAGIT UPP OM VÅLDTÄKTER, för att hjälpa folk rätt nu

Men folk är rädd att hela landet går under. Vem vet om de fortsätter såhär.

Men folk vill inte hjälpa till utan fortsätter och leker då. Jag kan skriva sida upp och sida ner och DET HÄNDER INTE ETT DYFT än att kvinnor och barn blir våldtagen av killarna som de har tagit in i landet, genom att de vill inte se hur de ska hjälpa folk.

Hur ska GUD kunna hjälpa folk när de BYGGER OM BADHUSEN med våra pengar nu.

Genom att de ska få LEVA MED BURKA OCH SLÖJOR TYCKER REGERINGEN NU.  Regeringen tycker att de kan leva med burka och slöjor landet medans andra går halvnäck i landet,

Men det är inte okej. Regeringen säger ja, kom hit så hjälper vi dig, men DE KAN INTE HJÄLPA FOLK när de bygger om ett helt badhus och till och med fixar speciella badkläder till dem, DÅ HAR DE GÅTT FÖR LÅNGT med hela landet, till och med det gjort åt dem.

Genom att de är inte intresserad av att hjälpa folk UTAN BARA FÖRFINA DET, att inte säga till eller VISA RÄTT VÄG FÖR BURKAN KVINNORNA ELLER SLÖJORNA som alla ser att nu har vi problem i landet, genom att alla killar som kommer från dessa länder gillar att ha sex med djuren, men sen går det över till svenska kvinnorna och barnen då, genom att djuren lämnar de hemma nu, genom att de kan inte ens ha lite kul med en svensk kvinna genom att vi är skitig i deras ögon, inte vill killarna skita ner sig då.

Killarna måste göra det NÄR DE VÅLDTAR EN KVINNA ELLER ETT BARN,  får det problem genom att de vill inte ta i oss, tänk om föräldrarna visste vad de gjorde genom att vi är skitig i deras ögon. Jag kan faktiskt folket själv och jag visste redan om det när jag skrev från GUD. Genom att jag har levt med dem då. Hur en del folk såg på kvinnorna, att vi var hundar kunde jag höra från en äldre man, men även horor fick jag höra från en kvinna då.

GENOM ATT SVENSKA FOLKET ÄR INTE SÅ FINT I DERAS ÖGON  jag har hört det förut och sett det nu.

MEN VAR GÖR REGERINGEN tar inte reda på något nu.

Jag levde bland turkarna och fick höra vad de såg om oss då, men han var kurd han jag levde med men var bortgift då. Men jag kan inte förstå killarna som kommer hit, att de kan ha lite kul, istället för att våldta kvinnor och barn. Genom att jag har ALDRIG UPPLEV DET FÖRUT, genom att jag bodde med dem men de bodde familjer runt mig då, men aldrig jag hörde att de våldtog en kvinna eller barn.

Men nu vet jag inte vad regeringen HAR TAGIT IN i landet som ingen har läst på om nu. Väldigt olika från dem jag känner till och jag upplever killarna hård då.

Genom att inte regeringen förändrar kvinnorna som kommer hit, då blir det problem för svenska kvinnor och barn då genom att DET ÄR RENA SMÖRGÅSBORDET för dem då.

REGERINGEN MÅSTE BÖRJA HJÄLPA DE SOM BÄR BURKA OCH SLÖJOR NU för att få bort en del av problemet i framtiden då genom att folk som bär burka och slöjor kan ingen anställa. Vem vill möta på dem i kassan då? Igen såklart vill det.

Men landet ska inte ha den klädseln alls vi går lättklädda i landet. När de kommer till Sverige DÅ ÄR DET BARA AV MED BURKAN OCH SLÖJAN PÅ STUTS, skulle vi vara i deras land på med burka och slöjan, när de kommer hit, av med burka och slöjan.

De har flytt hit, vi ska ALLTID RESPEKTERA FOLKS LÄNDER DÅ och då ska de av med slöjan och burka, genom att de har valt ett fritt land och vi lever fritt och kan bor själv. Om vi vill kan en del kvinnor jobba som chefer eller så har vi andra jobb i landet att försörja oss på. KVINNORNA MÅSTE JOBBA annars får mannen jättestora problem då när han ska dra in 1 lön, då får han problem genom att pengarna kommer inte räcka till.

Vem får de besöka då? Jo det blir social som har så lite att ge idag genom att inte REGERINGEN KAN VISA FOLK RÄTT när de kommer hit, då blir det stora problem.

Jag upplever regeringen rädd för folket som kommer hit genom att de kan inte sätta ner fötterna då och SÄGA IFRÅN PÅ SKARPEN NU, men de är så tyst.

Jag har till och med SKRIVIT TILL DEM OM BURKAN men det händer inget då.

De ska säga till på en gång nu genom att folk ska leva som folk lever idag. De ska gå skolan alla som kommer hit nu och en del bär burka och slöjor som kommer från fruktansvärt liv då. Genom att det är SÅ STORA KONTRASTER för dem som kommer hit genom att vi ligger så långt fram i tiden med både klädsel och tankesätt då, genom att vi  ligger så långt fram på mycket nu.

Folk ska hjälpa varandra. Nu åker jag på detta jobb att FOLK SKA TA TILL SIG DET JAG SKRIVER FRÅN GUD. Folk har så svårt att tro att GUD skriver såhär konstigt då fast en del vet om det, men en del tar inte till sig alls, genom att de har så lite trust till GUD att han påvisar om detta nu.

Men folk ser ATT HAN ÄR INTE SOM KYRKANS GUD som står i bibeln, men folk får be till en energi, att han kan inte komma till alla som en del tro nu

MEN GUD SKRIVER SANNINGEN OM ALLT, men folk verkar inte gillar det.

Men jag fick även lära mig om själv genom att jag hade mest Lady Nada och andra mästarna runt mig och även ärkeänglarna runt mig. Men sen dök GUD upp men han skrev samma som en del mästarna NÄR VI PRATAR OM SVERIGES STORA PROBLEM, men även ärkeänglarna skrev jag från, för att varna för problem då, men inget hände, men jag ser hur det ser ut nu.

Om folk lyssnade då är det mycket enklare att hjälpa folk då.

Men jag har även och skrivit och är less på han i England, men även där måste jag ha så stor trust till honom nu. Men jag har lärt mig så mycket om männen nu och jag kan se så mycket nu. FOLK KAN LÄGGA NER SINA SIDOR om twin soul. Ni kan inte möta på dem, geom att vi jobbar med GUD och han har inte så många som jobbar på jorden. Det är Lady Nada hon är hemma nu, men henne är jag osäker på för hon kanske kommer tillbaka om hon måste jobba nu, genom att jag och  den andra kvinnan är här nu. Nu pratar jag om tvillingsjälar twin soul nu. Folk har även skrivit så mycket fel om männen nu. De måste alltid följa med när vi föds.

Men folk vill såklart ha kvar den rosa bilden av twin soul och det ville jag med när jag mötte på honom i England, att det var så rosen sött och full med liv. ”JAG HAR MÖTT PÅ MIN TVILLINGSJÄL,” sa Lady Nada. Genom att jag kände så mycket glädje och kärlek då. Jag  såg vad som händer nu. Ibland tänker jag på andra liven vi haft, genom att vi går efter landet har jag förstått eller så har det varit bra liv vi haft.

Genom att han i England gör mig sjuk ibland genom att han mår dåligt har de sagt men jag har själv sett det hur han mår, men han kommer och går nu och jag är sjuk av det, genom att mitt hjärta är helt öppet nu och MÅR BÄST ATT PRATA MED HONOM DÅ. Men genom att jag sitter så illa, då har vi problem just nu att prata hela tiden, men jag är sjuk av det, inget är kul längre nu, genom att mitt hjärta är helt öppet mot honom. Jag är så arg på honom ibland, genom att folk skulle få lära sig hur kul det är, vi känner äkta kärlek, men det kan ni möta på därute då.

JAG VET ALLT OM TWIN SOUL, men jag har bara tagit upp sanningen om tvillingsjälarna då. Det är för att folk inte ska bli lurad av alla böcker som skrivs och alla internet sidor som de lägger upp om tvillingsjälar då. Jag håller på att bara berätta SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLARNA. 

 GUD sade till mig om det när jag var så upp över öronen kär och såg bara rosa runt honom, genom att Lady Nada sa att jag har mött en underbar man din egen tvillingsjäl tänk vad det låter sött då, men sen säger GUD att den energin svart och jag kunde inte förstå det att han skulle ha så svart energi. Men han har faktiskt det, genom att han satte igång värdens problem för mig nu. Jag kände in honom i framtiden genom att JAG SÅG EN MAN SATT OCH VÄNTADE PÅ MIG, men kunde inte förstå vem han var? Jag sa det till en vän om bilden jag såg, genom att jag började bli rädd när jag såg bilden och hans svarta ögon och mörka hår och vem var han jag såg då?

MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL SÅG JAG och jag måste skriva twin soul för folk ska förstå det och jag vet att han kallas för BIG PROTECTION. Men jag måste hålla mig till namnet när jag skriver om min tvillingsjälar, vilket fint möta jag fick då, men VILKEN BERG OCH DALBANA jag fick av honom. Tänk om jag hade tänkt på bilden när jag mötte honom, då hade jag inte öppnat Facebook det första jag gör utan dragit ut på tiden då.

Jag hade glömt bort det när han dök upp GENOM ATT JOHLIE MIN GUIDE VILLE ATT JAG ÖPPNADE DÅ och jag var lydig och gjorde det, men hade väl inte tänkt att han skulle ställa till problem med mig, men han började prata på en gång med mig. Jag frågade en vän som kan se lite längre då, vem han var nu?

HON SÅG EN MAN SOM SKYDDAR MIG  men satt och väntade på mig och jag tänkte inte längre på det. Jag har skrivit mycket om honom. Men sen satte cirkusen igång då, genom att JAG VAR KLAR MED MIN MAN DÅ och vi skulle lämna varandra då.

Men det blev bara en massa problem med det ena än det andra när GUD hade även öppnat honom och blev så sjuk av det, som han sa flera gånger, ”att han har aldrig varit så sjuk som nu.” Jag säger men, ”GUD HAR ÖPPNAT DIG därför är du sjuk.” Jag sa det långt efter, genom att han mådde så dåligt då och var på väg att ta sitt liv några gånger, men vi hann hindra honom från det. Men visst är det kul med tvillingsjälar, tänk vilket chock när jag ser även han har fått problem, genom att GUD har öppnat honom med.

Det räcke inte med mig och min twin soul i England, men även paret i Sverige hade han öppnat hjärtat på. Jag såg på ögonen när de hade hänt, genom att deras ögon på fotot var mörk då. Jag såg en mörk värld runt dem när han hade öppnat hjärtat på dem, sen FICK HAN GE KÄRLEK TILL LANDET för att dra igång landet då, men det blir alltid problem då.

Genom att då ska folk börja vakna upp och ta hand om sitt eget land då, genom att de höll på att gå i backen då och DÅ FICK SVENSKA FOLKET SÅ MYCKET KÄRLEK  över sitt eget land och vad händer nu?

FOLK HÅLLER PÅ ATT VAKNA UPP NU genom att det drar igång så mycket konflikter nu. Men vad händer med mig?

JAG SITTER KVAR OCH SKRIVER genom att jag och min man var klar och väntar på han i England nu, men vad händer nu?

Jag mår dåligt, jag kan inte gå tillbaka till min man igen som har varit så enkelt nu. Genom att han fick rädda mig, så illa var det när man inte får rätt hjälp i samhället.  Jag måste sitta och skriva hela tiden. JAG KOMMER INTE FRÅN MITT JOBB sen jag mötte på och min andra BIG PROTECTION jag kommer ingenstans då och en del kan inte förstå det. De tror att det är så lätt, men jag sitter fastlåst tills vi är klar att skriva nu.

Vi sitter ihop han och jag, genom att de tog bort honom i England då, geom att de är  2 när de jobbar med mig då. De gör det när det är problemländer, då är de 2. Han fick stanna kvar hos mig, för att reda upp mitt liv som han inte gillade alls. Hur jag hade det, men såg även hur min man gjorde mot mig då, att vi levde i ett destruktivt förhållande och VI VAR KLAR när de dök upp då. Genom att GUD såg hur det var med landet då genom oss då. Det är bara jag som har 2 från BIG PROTECTION och jag får skydda den andra kvinnan nu. Hon har ett annat skydd med.

Nu är han inte alls kul vissa dagar sen han blev klar med mig, genom att jag måste vänta in hjälp nu, men måste först sitta och skriva om alla problem landet har nu men även att jorden har det illa idag. Vi får väl se hur folk tar emot det då men jorden måste vi ha.

Men hur långt kan det gå med jorden genom att folk inte kan sköta sig som jag kallar det nu?

Hur långt kan de gå med jorden nu?

Genom att jag håller på bli less på allt nu, genom att jag TAR MIG INTE FRÅN GUD alls då genom att han har då BIG PROTECTION som sitter och skyddar mig. Han kan jag inte springa från då.

BIG PROTECTION SOM SITTER MED MIG NU.Jag tänkt ibland på honom, att han är verkligen är en man, man vill leva med. Han ger kärlek och tänker på mitt bästa hela tiden han tänker på mig. HAN KÄNNS SOM EN ÄKTA TVILLINGSJÄL TWIN SOUL genom att vi lever så nära varandra hela tiden och känner hans energier så väl då, att vi är 1 hop. Han tänker bara på mig och GER KÄRLEK TILL MIG. Jag kände i natt hela hans kropp  över mig när jag blir så orolig då, men säger MY LOVE till honom, då känner han så mycket kärlek från mig när jag säger det och jag känner hela han då, men en härlig energi då.

Han ger mig så mycket kärlek då. HAN PRATAR ALLTID SÅ FINT MED MIG, men ibland kan vi hamna i konflikter då genom att jag har missuppfattat honom då. Jag är så stressad nu genom att jag håller på bli tokig på allt och bor fel, genom att han varnade mig ibland för det, men jag hade inte trott detta då.

MIN BIG PROTECTION har sagt till mig att det är bara i det här livet vi har så här mycket problem nu, men GUD MÅSTE BÖRJA MED SVERIGE genom att han såg vart de var på väg då. Jag har bråkat om nästa liv då, genom att då är det han och jag och jag vill inte ha såhär igen, för då vet jag inte vad jag gör då.

 GUD måste börja gå med landet då. Han såg vad han hade sett VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA om han inte började med landet då.

Aldrig mer har jag sagt till honom nu vi får se nu vad som händer nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.