NU ÄR DET MITT PROBLEM- NOW IT’S MY PROBLEM

JAG ÄR ARG PÅ ALLT GENOM ATT INGET BLIR SOM JAG HAR TÄNKT MIG NU. Jag sitter fast och kommer ingen vart nu genom allt skrivande, folk som inte kan sköta sig alls.

Och nu är det mitt problem att folk inte kan sköta sig alls i samhället, men så illa är det nu ATT DET ÄR JAG SOM MÅSTE DRA I FOLK som inte kan sköta sig alls, genom att hela samhället är upp och ner nu.

JAG ÄR SÅ ARG PÅ GUD och alla runt mig nu, genom att vi aldrig blir klar, och jag är även arg på BIG PROTECTION som sitter med mig, genom att han låser fast mig hela tiden med näbbar och klor nu, och säger hela tiden att vi är snart klar, men så sitter jag fortfarande här men önskar bli klar då.

Det är folks fel att människor inte kan sköta sig ,och då måste jag sitta och skriva OM DET ENA ÄN DET ANDRA NU. Jag pratade med GUD för ett tag sedan, ”att jag måste lämna detta ställe snart”, men han säger, ” bara lite till att skriva om nu.”

Idag blev det KONFLIKT MED MIG OCH GUD igen. Jag är så arg nära han visar upp, vad vi ska skriva om, men då plockar han bort varje bild, jag tyckte var bra att visa upp hur det såg ut. MEN HAN BLOCKERADE VARJE BILD FÖR MIG, även sin egen bild ville han inte att jag skulle ta, så jag stängde ner dator då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gates-of-heaven-background-7.jpgMEN SEN GICK JAG IN IGEN, FÖR ATT RÄTT PÅ BLOGGEN OM BIG HEAVEN, jag hade skrivit fel då och är arg på dem, att de sa till mig. Nu får jag återigen GÅ IGENOM BLOGGEN OM GREAT MASTER DÅ, genom att jag har gått efter vad annat folk kallar great master för uppstigna mästarna ,och jag skrev som dem såklart.

LADY NADA eller de andra mästarna sa inget om att jag kallar dem för uppstigna mästarna, hon brydde sig inte om att jag kallade henne fel. LADY NADA VET VAD FOLK SKRIVER EN MASSA FEL OM HENNE. Men hon bryr sig inte om det. Men sa til Lady Nada, men kolla internet folk hittar på historier om dig. Men sida upp och sida ner fann jag fel om Lady Nada.

Men hon sa, jag vet att de hittar på så mycket, som är fel om henne. GREAT MASTER LADY NADA KAN FOLK INTE, GENOM ATT HON BOR HOS GUD BIG HEAVEN. Men Lady Nada är så levande för mig.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-lady-nada-birgitta-andlig-inspiration.png

Men energin folk skriver om uppstigna mästarna är energin tar från Lady Nada. Men Lady Nada har inte intressen att kommat till folk. MEN HEMMA ,DÅ HAR HON ANNAN HÅRFÄRG. Men hon hade ett liv ,och blev kallad Lady Nada. Hon hade ljust vackert hår, som folk ber till nu.

MEN FOLK HAR GJORT OM TILL UPPSTIGNA MÄSTARE ENERGIER FÅR FOLK PRATA MED. MEDITERA MED DEM, tror mästarna lever så. Men folk kan vara galen och tokig när de vet inte sanningen om Great master. Men alla lever på andra sidan. Men kan skriver från dem när jorden har problem. Men ser hur länder ser ut. Men är så verklig för mig, lever på andra sidan. Men tar hjälp av dem att skriva ner.

MEN GREAT MASTER LEVER PÅ ANDRA SIDAN. Men var på jorden och sen får de höra det efter gjort bra saker på jorden. Men ger inte ljus som folk tror. Ber till Great master, men ljus får vi inte från dem. Men folk tror det. Men kan be och meditera med Great master.

Men sätter sig ett minne hos mästarna ,som folk ber till då. Men energin ber till, som står för hög kärlek NÄR FOLK BER TILL GREAT MASTER LADY NADA. Vi lär oss tänka på oss själva, HÖG KÄRLEK BER VI TILL. Men hemma ,då har hon en annan hårfärg. Men hårfärgen skiljer mycket från ljus hår. MEN HON LEVER BIG HEAVEN, MEN HAR EN ANNAN ENERGI SOM FOLK TÄNKER INTE PÅ.

Men Lady Nada lever så högt upp bland andra ,som arbetar med allt då. Men Lady Nada lär mig om BIG PROTECTION HON ÄR BIG PROTECTION OCH MAN HON LEVER MED. Men jorden för henne är hemskt och mörk. Men hon har varit mycket på jorden, genom att hon har en twin soul tvillingsjäl, som hon sa till mig när jag träffar Kewan. Men ger inte energin till jorden ska slippa krig och bråk. Men kan skriva om problem vi har då. Men tar ingen hand och ger hög energi till jorden. VI FÅR TA HAND OM JORDEN SJÄLV ,MEN VISAR FELEN SOM JORDEN HAR. Vi måste rensa jorden själv eller andra saker, som jorden går igenom nu.

Men jorden ,då får vi problem genom att jorden är så mörk idag. Men jorden måste vi leva på. Lady Nada vill inte till jorden hon tycker synd om mig och min dotter nu. Mina andra barn får lida idag nu. Men har problem Sverige och Kurdistan. Men har börjat med muslimska länder ,genom att de lever fel. Men han hjälper länder idag. GUD HAR BÖRJAT MED LÄNDER IDAG, MEN HAR FACEBOOK. När jag kan inte födas i länder som är farlig för kvinnor födas där. Men männen kan födas där.

Men Lady Nada vill vara hemma sa hon. MEN GUD SOM STYR ÖVER JORDEN GUD, men får se hur det blir. Lady Nada som mötte mig ,när jag fick problem från Sverige. MEN DÅ KOMMER GUD OCH KOLLAR IGENOM ALLT MED MIG. Men vi måste vara på jorden. Men Lady Nada måste till jorden, GUD bestämmer över henne. Men är inte kul att födas idag. Men han styr alla han arbetar med. Men har ett team runt sig och han styr alla där.

MEN VI KOMMER FRÅN LIGHT. Men kan ingen gå emot. Men Lady Nada sa ,”att du kommer bli less, han ska ha på sitt sätt. När du skriver ,då styr han.” Men Lady Nada kan han. Men jag kan han med, så jag håller med Lady Nada.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d4167ae844ab933ddf8903fe68540072.jpg

MEN LADY NADA LEVER BIG HEAVEN. Men folk får jobba med energin, genom att hon ligger så högt upp bland GREAT MASTER LIGHT, BIG HEAVEN. Men energin får jobba med. Men hon står för hög kärlek öppna mot det.

Men folk kan känna av saker och ting. Folk skriver från sitt inre hjärta, vad de känner då. Men hur jorden är ,eller världen ser ut. Men skriver från sitt inre hjärta ber inom sig. Men kan skriva ner allt när de rensar med Great Master Lady Nada. MEN SKRIVER FRÅN ENERGIN GREAT MASTER LADY NADA, eller att  hon jobbar med jorden. ”Nu var hon där.” Exempel vad folk kan skriva om. Men internet är fullt med Lady Nada. Men finns böcker ,som hon finns med. RELIGIÖS SEKTER FINNS LADY NADA MED. UPPSTIGA MÄSTAREN. Men har vuxit så mycket runt henne. Men hittar på så många saker om henne. MEN ÄR SANT ATT LADY NADA HAR EN TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄL. BIG PROTETION. 

MEN FOLK HAR INTE SETT GREAT MASTER LADY NADA HUR HON ÄR. Men hittar henne i sängen med mig. Men vi skojar om allt kul att retas med mig ,så GUD blev sur på henne. Men hon känner Birgitta så väl, och då kan man göra så. Men folk skriver om Lady Nada är ett skämt. Men kan Lady Nada hur hon är då. Lady Nada tjatar på mig om mitt ansikte folk tittar på mig. Hon pratar och pratar hela tiden. Men hon pratar med mig när vi var på stället vi besökte då. Men fick för mig fel signaler ,men åkte dit fast sa till mig. Men sa ,samma som sa till mig då. Men kan inte göra så mycket åt det. Men får väl acceptera det som är svårt att göra då.

GREAT MASTER LADY NADA LEVER PÅ ANDRA SIDAN. Men vi var på ett ställe och folk tittar på mig. Men har svårt för det. Lady Nada gick inom mig, men så verklig. Såg henne när vi var och handlar eller på andra ställen. Men handlar om mitt självförtroende. Men har fin hud och såg mig. Men slät hud fast jag har den åldern. Men kryper i mig, jag har svårt med det.

Men hon stökar till för mig. Men affären, då fick jag med mig fel mat. Men hon säger,” jag äter inte mat där jag bor.” Men fick med mig mat ,som kan inte göra så mycket av. Men fattas saker att göra av då. Men frågar Lady Nada om mat. Hon kan allt vad jag ska äta då. MEN MÅSTE LÄRA MIG KÄNNA IN SJÄLV, VAD JAG TÅL ÄTA DÅ. Måste lära mig känna in själv, mat älskar äter tål den maten. Men kan vara känslig för maten jag lagar då. Men hon menar hon äter inte mat, men då ska jag känna in älskar äta då.

Men blev pannkaka den gången när vi var på mataffären. Hon var med hela tiden när vi väntar in GUD. GREAT MASTER LEVER. MEN ÄR SÅ VERKLIG. Men folk pratar med energin när de tar kontakt med Lady Nada.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är big-haven-big-love-big-protection-birgitta-andlig-isnpiraton.pngMen hon vaktar mig första tiden innan GUD dök upp. Men Kewan har stökat till och jag blir sjuk av han. MEN HAN KALLAS FÖR BIG PROTECTION NÄR HAN SITTER MED GUD.

Men vi väntar hela tiden. Men Kewan har inte dykt upp då. Men vet att han har svart hår när han lever på andra sidan. MEN VAKTAR MIG NU.

Men han får leva problem liv när Kewan dök upp. Men då fick han problem måste sitta med GUD ,och gå igenom med han. Men han satt länge och pratar med mig. MEN FICK MYCKET HÄRLIG HEALING FRÅN HAN. Han kallas för 1 och Kewan 2. Men styr över Kewan. När Kewan är på jorden ,då följer han planen. Men gjorde om ,så han kan vakta mig lever ihop. Men måste vänta in Kewan. Men vi skriver ihop. HAN SÅG EN LJUSSTRÅLE NÄR KEWAN DÖK UPP. Men brukar se när han börjar med mig.

Men har med Anders att göra då. Men Sverige arbetet, men Kewan såg mig genom Facebook ,sen fick jag springa till England. Men kommer aldrig till England. Har dåligt med pengar. Men han har enorm energi. Men Kewan har inte pengar när han mötte mig. Men han lämnar och går. Men har med framtiden att göra då. MEN FICK PROBLEM NÄR HAN DÖK UPP. Men måste sitta och skriva från GUD och BIG PROTECTION. 

Men jag och Anders fick problem, som ingen vill möta på då. När han lämnar och går blir jag dålig. MEN BIG PROTECTION VAKTAR MIG NÄR VI LEVER SÅHÄR. Nu var det Kewan, jag har två som GUD använder då. Men var hans tur nu. Men sitter fast med dem när Kewan gör så mot mig. Men såg inte hans signaler då lämnar han Facebook och är sur då.

MEN FOLK KALLAR LADY NADA FÖR UPPSTIGNA MÄSTAREN. MEN FOLK SOM HITTAR PÅ. Kallar henne för den uppstigna mästaren utan det var GUD SOM SA TILL, ATT DET VAR FEL, men även hörde jag när han sa till Lady Nada om det, men hon försvarade sig med ,att säga, ”att hon tänkte inte på det för hon kan prata ändå med mig.” Genom att jag hade skrivit fel om det, då ville han att vi måste skriva rätt, så folk kan lära sig rätt nu ,och följer mig. BIG HEAVEN, skrev fel om BIG HEAVEN, men säger inte åt mig, för än en kompis till mig säger till mig om det.

GUD ville att vi kallade på svenska, men det låter så konstigt för mig ,och då får jag lära mig om mina fel då. Men ibland är han så jobbig GUD, det var MYCKET ENKLARE MED Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6174ibdg-ll._ac_sx522_.jpgGREAT MASTER  LADY NADA. SAINT GERMAIN, KUTHUMI , JESUS , SERAPIS BEY OCH MELKISEDEK , JUNGFRU MARIA OCH LADY PORTIA OCH EL MORYA , HILARON OCH DJWAN KUL OCH CHOAN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-melkisedek-birgitta-andlig-inspiration2.pngGREAT MASTER MELKISEDEK Jag lärde känna när jag skulle ha en kurs. MEN HAN DÖK UPP NÄR JAG SKA SKULLE HA EN KURS ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIERNA DEL 2.

Melkisedek , han öppnade en del saker den gången. Men trodde han var en guide. MEN EN HÖG GREAT MASTER SOM VAR MED. Men en av  kursdeltagarna beskriver han så här. Ingvar som sa det när vi satt mitten rummet och meditera och öppnar oss. HAN HAR VITT STORT SKÄGG OCH LÅNGT HÅR. Men vi måste googla på internet, men vi hittar han mästare som heter Melkisedek.

Han var inte en guide ens. Han var en mästare som dök upp första gången jag lärde känna han. Men följde mig ett tag, han var med på EN SEANS I LJUS, MEN VI SKRIVER PÅ BLOGGEN. Men idag kan jag Great Master Melkisedek mer. Men ett av liven blev Great Master känd som Melkisedek. Stor man som föddes till jorden.

MEN HAN KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART. MEN PLATSEN HETER KOMMER FRÅN LJUSET FRÅN NORR. Han lever på andra sidan och har inte samma färger som på jorden. Men han är inte lika som på jorden. Men lever på jorden ,men följer med han. Men hemma ser han inte ut som på jorden ens. Men finns ingen likhet ens. Han lever med män. Han har varit flera gånger på jorden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jorden-birgitta-andlig-inspiration.pngMEN SITTA OCH TITTA MED MELKISEDEK OCH SER JORDENS PROBLEM MED HAN. Men kan prata om allt ,och skriver från han. Men Melkisedek är bra att skriva från, han säger som det är. Han är inte tyst om jorden problem ens. Men kan hjälpa bra människor när vi har jordens problem. Men ärlig om allt GUD hittar på då. Men han är kul att sitta och prata med, och ser hur det ser ut idag.

”MEN FICK PROBLEM FRÅN KEWAN HAR SKRIVIT LÅNGT BREV TILL KEWAN. HAN DÖK UPP FACEBOOK DEN 2016 – 01 -07 Men berättade hur det var. Men skriver allt till han. Men måste ta upp om allt ,genom att han har stökat till mitt liv. Men är inte okej ens att göra det.  Men han mår dåligt när han hör hur det var då.”

Men sanningen om svenska folket ,som ingen ens kan bo i ett knäppt land som är så hemsk. Melkisedek sa , ”jag har varit för snäll mot Jonas. Men skulle se själv hur han är då. MEN SVÅRT ATT TA HJÄLP AV JONAS NÄR MAN SER HANS IDAG. Men fungerar inte som jag trodde då.”

”Men måste se allt ,för att se Jonas.” ”Men sett att ta hjälp av Jonas det går inte ens ta hjälp. Men är arg att fråga han om skjuts. Men skitig bil som går inte ta hjälp av han. Men snuskig att åka med han. Men arg och galen be han om hjälp.” Men känner ingen glädje ta hjälp av han ,SOM MÅSTE HA STÖRTA SKYDDET ENLIGT GUD. MEN TRODDE INTE HAN VAR SÅ. MEN KAN INTE TA HJÄLP AV HAN. Men svår att ta hjälp av.”” Men lära sig samarbete när han skulle kolla min lägenhet som gick i backen. Men är så sur på han när han väljer han. Men brukar välja folk som känns säker att jobba med.” Men han pratar om Anders och pengar se klart.”” Men ser inte klart ens när han sätter sig i fel saker. Men får lida av det när han gör dumheter då.”” Anders ser inte klart när han gör dumma saker då. MEN KAN SÄGA TILL FLERA GÅNGER OM DET ,VARNA OM DET. MEN LYSSNAR ETT TAG. KAN GLÖMMA,” FAST JAG SÄGER TILL FLERA GÅNGER OM DET. JAG KAN SAMHÄLLET HUR DET FUNGERAR DÅ. Jag sköter om allt inom ekonomin ,som Anders kan blunda när jag säger till han. Men är jobbigt när han säger flera gånger till han. Men han säger ,gör så och så. Men kan inte göra det när vi lever i ett land ,som slutar ta hand om svenska folket då. Men han kan falla flera gånger.”

”Men jag kan Sveriges problem kan inte ändra om regeringen ens. Men han blundar för det. Men vet hur det ser ut då. Men samhället ser ut så. Men han blir så sur på mig. Men förklarar flera gånger om det. Men blir så trött att bråka om löjliga saker. MEN BLIR LESS DÅ, MEN VILL LEVA MED EN KILLE SOM ÄR LUGN DÅ.” 

”MEN JAG TESTAR DET NÄR JAG MÅSTE NÅ MIN DOTTER SNABBT. Men han var så himla trött den gången. Men vill inte gå själv  ens. Men tjatar på Jonas. Men han åker efter lång bråk. Men tror ni jag frågar han om hjälp???? Aldrig efter den gången. Men samma med när jag ska hjälpa han blir han galen. Men Birgitta gick på golvet då. Men Melkisedek frågar mig om Jonas, genom att jag måste lära se han””. Men tycker synd om han ,som jag slutar med nu. Men är så chockad efter den tiden ser Jonas tok. Men har svårt med en del saker. Men han kan bli arg när var och hjälper han. MEN MÅSTE FRÅGA HAN LÅNA RUMMET HOS HAN. MEN SKA HJÄLPA HAN KOMMMA IGÅNG. Men han var farlig att leva hos han. Jag måste ha stort skydd som blev galet dra in Jonas. Men sopar bort allt hos mig när GUD tog in han då.”

”Men saker som jag måste ha då. Men är inte glad en enda dag efter det. Men slutar vara för snäll lär han visa respekt mot mig. Men ser Joans idag sämsta hjälpen jag fick. Men är inte vaken alla gånger. Men fick problem liv när Kewan dök upp den natten. Men trodde mitt liv lekte med han. Men vill ändra om mitt liv. Men fick bara problem när han dök upp.”

”Men han ser lång när vi har bara problem med orden idag. MEN SKRIVER FRÅN MELKISEDEK. Han hjälper människor ,och jag lägger ut mycket sanningen från han. Men skriver ibland från han. Han berättar vart han kommer från. Men fick problem med dator tappar texten.”

MEN MELKISEDEK KOMMER FRÅN LIGHT. LJUSET FRÅN NORR MEN HAN KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART. MEN PLATSEN HETER ,KOMMER FRÅN LJUSET FRÅN NORR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är serapis-bey-birgitta-andlig-inspiration.pngGREAT MASTER SERAPIS BEY HAN KOMMER FRÅN LJUS ENEREGI. SERAPIS BEY KALLAS LIGHT  PLATSEN HAN LEVER DÅ. Jag lärde känna han för längesen. Han kommer efter andra Great master lärde känna. Han kommer från ljus plats.

Men han som alla andra mästarna har varit på jorden. Men ser platsen ,han lever lyser ljus energi ,som lever på andra sidan. Men Serapis Bey kan inte ge ljus till jorden, som en del tror när de ber eller mediterar med hans energi. SERAPIS BEY LEVER PÅ ANDRA SIDAN. 

Han dök upp lite då och då när jag hade problem att rädda min lägenhet. Han pratar med mig när jag hade problem med allt. MEN VÄNTAR PÅ GUD ,och då dök han upp och lugnar mig, genom att jag litar inte på människor runt mig, då kommer han och pratar med mig.

Men skrev från Serapis Bey, och lade ut på bloggen från han. Han dök upp på mina kurser och kursdeltagarna fick lära känna han. HAN FICK KURSDELTAGARNA LÄRA KÄNNA DÅ. BLOGGEN, SKREV FRÅN HAN. 

SERAPIS BEY, har annat utseende när han lever hemma på andra sidan. Men på jorden, då blev han känd som Serapis Bey. Men har annan hårfärg hemma då. Men han visar bilden när han levde på jorden ,så folk kan känna igen han.

”Men folk känner till han när han levde på jorden stor man, som folk ber till. Men finns med bland sekter. MEN FOLK BER TILL ENERGIN SERAPIS BEY. Kan inte komma till människorna ,men energin kan folk be till då. Men skriver från sig själv, hur världen är grym idag.”

SERAPIS BEY VAD HAR HAN FÖR INNEBÖRD.Han lever inte som andra tror. SERAPIS BEY SÄGER SJÄLV, kan leva flera liv. Men jorden är mörk för många människor idag. Men ljus kan jag inte ge som en del tror att jag kan det.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png”Men kan berätta om jorden som har farit illa idag. Men ser som alla ser jordens hemska utveckling, den är mörk ändra om människor släppa ut farliga ämnen ,som förstör jorden måste bli ett stopp. Men jorden kan alla se när muslimer går in i krig idag med farliga vapen. MEN BLIR SVART FRÅN SLÄPPER UT DÅ.” 

”Men få stopp på allt måste människorna göra själv ingen mästare kan göra det. MEN KOMMER FRÅN ANNAN PLANET ,SOM KALLAS FÖR LIGHT. LJUSETS MÄSTARE KALLAS JAG FÖR.  Men människor sätter mig högst av alla mästare. Men kallas för Great master, men folk har hittat på uppstiga mästarna som blir så fel då.”

”Men kan inte komma till alla människor ,men energin kan folk be till. Men lever på andra sidan. Men folk har sett fel när de har livlig fantasin att mästarna kan ge energin till jorden sänder ljus energin. Men titta på jorden hur den ser ut idag. MEN ALLA SER ATT MÄNNISKOR FÅR TA HAND OM JORDEN.”

”MEN JORDEN ÄR MÖRK IDAG, OCH FOLK HAR SVÅRT ATT LEVA IDAG. Men Sverige har problem och andra länder ,som gör värre för människorna. Men är jorden ljus idag??? NEJ MÖRK JORD ,alla bilar som släpper ut ,och naturen får en törn idag.”

”Men har en ljus energin när jag lever på jorden, LIGHT KALLAS PLATSEN KOMMER IFRÅN. Men Birgitta har problem idag världen är grym mot dig. Sverige är problem land.”

”Men tack för mig, men kommer tillbaka och skriver från Birgitta.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration.pngGREAT MASTER SAINT GERMAIN LÄRDE JAG KÄNNA GENOM KURSER.

EN SEANS I LJUS. 

Men han vägleder även människor geom mig när folk tar kontakt med mig. MEN FÅR HJÄLP AV MIG GENOM SAINT GERMAIN. 

MEN FÅR PRATA MED SAINT GERMAIN. 

GREAT MASTER SAINT GERMAIN KOMMER EN MORGON TILL MIG NÄR JAG VARKEN VISSTE UT ELLER IN ,när jag måste inse ändra om mitt liv. Men sitter i köket när han dyker upp ,och dra i sitt pipskägg en stund. Men tänker och drar i sitt skägg. Han visar hur jag är då. Men kan sitta och tänka länge.

Men fick knepigt med tarotkursen, men även Reiki- healing fick problem med då. Men kunder försvann när hade tagit kontakt med mig. Men går kurser jag lade ut om. Men en dag när jag sitter med internet ordnar min hemsida, Tarotkorten, skärmen levde sitt eget liv. Men sidan skriver om tarotkort börjar visa konstiga saker. Men sidan blev svart. MEN SLUTA MED TAROTKORTEN LEDA KURSERNA VAR SVÅRT ATT SLUTA MED DET.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_140654-3.jpg

Men var i valet och kvalet sluta leda kurserna. MEN SÅG KURSDELTAGARNA FICK UPP MYCKET SAKER KUNDE RENSA BORT BLOCKERINGAR ELLER ANDRA BRA SAKER. Men åkte ner första delen STORA ARKANAN, var så mycket mörker som kursdeltagarna jobbar med då. Jag jobbar med kursdeltagarna på sättet rensa från barndomen och tidigare liv kan de få upp då. Men en del har jobbiga liv att reda upp. Men hittar på en smart grej med min guide ,lärde mig av han. Oskar och jag förändrar runt tarotkorten ,så kan även städa på djupet. MEN FOLK GILLAR KURSERNA JAG KÖRDE. 

Men blev lidande av mörker rensar då. Men älskar arbeta med kurserna. Men 10 gånger första delen. STORA ARKANEN. Men andra delen 12 gånger. LILLA ARKANAN. MEN SISTA DELEN, DÅ FÅR LÄRA SIG LÄGGA STJÄRNOR ELLER ANDRA LÄGGNINGAR.  lägger tarotkort fick lära sig om korten. Men hade kursen en längre tid. Men folk gillar den. Men åkte med Tarotkursen till andra platser. Men fick göra på annat sätt då. Men körde helger när jag åkte iväg lede kurserna.

Men måste släppa tarotkorten kurserna som drog ner min energi. MEN MÅSTE GÅ VIDARE NÄR SAINT GERMAIN DÖK UPP DÅ. Men han sa, ”ska vi göra en kurs ihop?” Men frågar vad det var. Men lita på mig skicka ut till 6 personer kursen. Han valde ut personer till mig.

Jag skickade till alla han pekar ut. Men skulle heta ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1. Men gjorde som han sa. Men kursen blev av och folk kommer till kursen. Men allt fungerar bra då. Men Saint Germain är kul att jobba med. Men kursdeltagarna hade kul när han var med då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspiration.pngMEN GREAT MASTER SAINT GERMAIN HEJAR PÅ MIG EFTER LÅNG TYSTNAD, genom att jag sitter och skriver då.

”Kan du inte se ingenting”, säger han. ”Du har en del i som har hänt. Vart tog pengarna vägen Birgitta? SER DU FICK PROBLEM FRÅN GUD.”  

”Du hamnar utanför samhället när Kewan dök upp. Men GUD blev sjuk när du har lite pengar att leva på. Han kan bli sjuk tro mig, som ingen tror som kommer från LIGHT , BIG HEAVEN. MEN FÅR MAN GÖRA SÅHÄR ???”

NEJ, får man inte göra ,men han styr allt, MEN HÄNGER UNDER  BIG HEAVEN. Han gör allt när Kewan har plan för sitt land Kurdistan. Men Anders han mår inte bra idag när Kewan kom.”

”Det är länder som problem land respekt mot dig, ser händelser som skadar mig.” HAN VISAR HÄNDELSER FÖR MIG. ”Men börjar dra dig undan Kewan har problem med han. Men väntar in pengar.”

”MEN VET DU VART JAG KOMMER FRÅN”, SÄGER GREAT MASTER SAINT GERMAIN. FRÅN LIGHT. MEN LIGHT ÄR STORT KALLAS LIHGT DET ÄR EN PLANET. ”Men vi lever där. Jag är ljuset för människor”, säger saint Germain. Men är hög bland människorna.”

”Men GUD, men han är ljus GUD. Men vi har ett land i problem.” Saint Germain föds inte till jorden nu. Men är så mörk jorden. BIRGITTA MÅSTE HA KONTAKT MED MIG. Men kan leda folk genom henne.”

”Men folk tror att du är död uppstigen mästaren. MEN JAG LEVER ENERGIN KAN FOLK TA FRÅN MIG.  Men världen hittar på så mycket saker idag. Världen är snedvriden och hemsk, men visar bilder ,som är inte kul att se, hur världen gör idag när ska ha kul.”

”Men dricker sniffar droger ,sjukhuset har problem folk ,som jobbar där har du sett. Men lärdomar som du har lärt dig från Arch wings ärkeänglar. GUD HAR GJORT PROBLEM FÖR DIG. Han får problem när han ser lägenheten som du måste ha.”

”JAG KOMMER TILLBAKA”, SÄGER GREAT MASTER SAINT GERMIN. Men han har inte samma hår, som jag visar då. Han har annat hårfärg. ”Vi väntar jorden. Pratar med människor. Men sitter och pratar då. Du är ledare för jorden. Hej då. Men kommer tillbaka då”.

BILDEN JAG HAR PÅ SAINT GERMAIN.Men franska folket har problem på den tiden. Men kan inte ändra om franska folket ska göra på sitt sätt.” MEN SAINT GERMAIN VAR NAMNET KALLAR HAN. ”Stor dåd NEJ, men folk har satt på minnen Saint Germain var stilig man på den tiden.”

”Men andra länder jag föddes till tog inte ens bilden på mig. Men såg hemsk ut ,men gjorde bättre från mig än Frankrike. MEN LÄNDER FÖDS TILL HAR ARBETA ATT GÖRA DÅ. Men länder född till har med landet problem då.”

”MEN VAD KAN SAINT GERMAIN GÖRA DÅ? Ändrar om problem runt folket. Men länder föds till har så många problem då. Länder har problem då. Men föds till problem land ,men landet måste ändra om då. Men finns mörka länder föds inte då. LIGHT KOMMER GRUPPEN FRÅN ,SOM SKA DELA UT HJÄLP TILL LÄNDER IDAG.” 

”FÖDS OCH DÖR MÅNGA SVARTA LÄNDER MEN HAR DET SÅ. Men måste rensa med människor liv efter liv. Svarta har dålig kultur att ta hand om. Men lever dåligt svarta folket. Har dålig hjälp.”

”MEN GUD HAR INTE SAGT SANNINGEN MED ALLT OM SVARTA FOLKET PROBLEM GUD, sanningen kommer fram, då lyser svarta människor problem folk. Men bor i olika länder föds, dör föds dör. Kvinnorna förlorar många barn svarta länder. Men har med mycket att göra då. Kommer tillbaka” ,säger Saint Germain.”

GREAT MASTER KUTHUMIDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspiration1.png

GREAT MASTER KUTHUMI LÄRDE JAG KÄNNA NÄR KURSERNA DÖK UPP.

EN SEANS I LJUS FANNS HAN MED. FOLK FÅR PRATA MED KUTHUMI NÄR DE TAR KONTAKT MED MIG. Ibland kan han dyka upp när folk ska ta hjälp av viktiga frågor, då dyker han upp.

MEN KUTHUMI SATT I LÄGENHETEN OCH VÄNTAR PÅ GUD. Men han var hos mig ,genom att skydda mig och väntar på GUD. Men låg dåligt till, men då hade kul med mig.

Men Kuthumi vill byta ansikte visa vem han är då. Men levde på jorden, då får han visa Kuthumi. Han brukar skämta med mig och dra i skägget. Men han får leva med  det. Han är så vacker där han lever idag. Men har annat hår och ansikte. MEN HAN FÅR LEVA MED  KUTHUMI. 

Han kan skoja även han fast han är en stor mästare på jorden. MEN KALLAS FÖR GREAT MASTER KUTHUMI. Men för mig en fin vän att prata med när jag hade problem, då var han hos mig ,OCH SAMTIDIGT LADY NADA SOM ÄR  GREAT MASTER. Men var hos mig hade kul när jag låg i sängen.

Men skyddar mig när vi väntar in GUD, då var han hela tiden hos mig. Han kommer och gick. Men lugnar mig. Jag kan bli så rädd och stressad ,och då pratar han med mig. MEN HAN ÄR EN FIN MÄSTARE LÄRA KÄNNA KUL ATT HA KONTAKT MED HAN. Men lärde känna Kuthumi ,genom att han var med på kurser jag började med. Men även när jag hade EN SEANS I LJUS dök han upp då.

SKREV ETT LÅNGT BREV FRÅN KUTHUMI. Men han varnar mig när jag bodde fel. Men skrev ett långt brev från han. Men måste ta mig från mörk energi, och skrev långt brev från han. Men flyttar från hemska stället då. Men han var där och sa till mig då. FLYTTAR OCH BLEV LUGNT FÖR MIG.  GLAD ATT KLIVA IN GENOM DÖRRE.

Men lade ut på bloggen från Kuthumi.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspiration1.pngNU VINKAR KUTHIMI TILL MIG, MEN KUL ATT PRATA MED HAN. ”Men du lever i stress idag. Varför gör du det? Stress är inte bra att känna av.”

”MEN DU SKYDDAR DIG MOT ALLT IDAG. Men är stor på jorden som inte folk förstår, du har ett mål med GUD ,men vad gör han?” Han gör så du kan knappt leva när du möter GUD.”

MEN HAN HAR PROBLEM MED PENGAR ,och du måste leva när Kewan dök upp, då fick du ta livet av dig. Men får man göra så? NEJ, men Kewan vet ingenting ,och då har ni problem idag att leva när GUD ser det.”

MEN VI HAR PROBLEM MED KEWAN visar bilder när han pratar om Kewan. ”Men världen ser ut så när Kewan sitter med Facebook bläddrar genom Facebook foton på dig.”

”Men såg inte faran med Kewan. Han tillhör dig. Men vad gör Kewan idag??? Han lever utan dig, men ni har plan att leva tillsammans när du lever klart från Anders, han är sjuk från Sverige. KEWAN HAR SKADAD ANDERS  många saker gick fel för Anders”

”Men Anders bor galet från du gillar bo. Han visar Jonas går inte leva med, har problem att leva med människor.  MEN GUD MÅSTE VISA HAN TROR KAN GÖRA SAKER BÖCKER SOM HAR STÄNGT IDAG.  Men måste leva med Anders ,som är problem när han får psykiskt utbrott som blir jobbigt för dig. Men du är lugn inombords och Anders börjar bli sjuk, har sorg inom dig, varför blir det så?”

”Han har problem när han var barn. Men leva kan han utan att hitta på ,som andra gör idag. Han kan leva utan att blanda in tabletter ,och allt tok som folk äter idag. MEN GÅR HEALING VÄGEN GENOM ATT LEVA. Men Anders kan bli jobbig ibland, men skyddar han ,genom att landet är fel för er. Men skydd du ger han ,då lever han vidare då.”

”Krigare är problem ,men du får leva med Anders. Kan inte göra så mycket åt det. Birgitta stress när lägenheten föll ,då blev problem liv för dig. Jonas ska skydda lägenheten när GUD SÅG HAN ,DÅ BÖRJAR HAN STÄDA BORT JONAS RUNT DIG. Men får inte komma nära dig.”

”HAN HAR PROBLEM ATT GÖRA RÄTT SOM ÄR VIKTIGT ATT HJÄLPA TILL, när människor runt Jonas gav fel signaler den gången. Du måste behålla din lokal, men vart sitter du nu???”

”Men du lever av stress från samhället ,som gör fel mot dig. Men vill få tillbaka livet göra dina saker. Men måste skriva ,och har problem pengar ,men Anders måste ge när du har problem ekonomi. VI MÅSTE ÄNDRA OM SAMHÄLLET.”

”MEN JAG LEVER PÅ EN PLANET LIGHT KOMMER JAG FRÅN. Men folk har hittat på så mycket om mig. Men finns lite sanning om mig uppstiga mästarna ,vad är det för påhitt från folk???”

”Men har lyssnat på det, att vi kallas för uppstiga mästarna, SOM ÄR LÖGNER FRÅN BÖRJAN TILL SLUT.  Men kommer från ,att de tror att vi dör efter ett tag när jorden blir mörk för oss.”

”MEN DÖR GÖR VI INTE, men föds kan vi göra i flera länder när jorden har problem då.”

”Men är hemma nu och väntar på jorden.”

”Men liv jag hade som Kuthumi var problem liv. Men länder vi föds till var problem land, MEN VI SKA ÄNDRA OM LÄNDER LIGHT KALLAS VI. Men länder gillar inte när vi vill ändra om landet. Men vi föds till problem länder. Men vi måste födas där.”

”Men ser hur jorden ser ut idag? JA, kan inte ta fel när han visar mörk jord, svart. Men jorden har problem idag. Men Light på jorden, vi skickar lite ljus på jorden. Men ser ljus från Kuthumi ,ljus hela jorden. Men vi bäddar in jorden med ljus.”

MEN VAD HÄNDER JAG ÄR MÄSTAREN KUTHUMI?” 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images-1.jpg”SER LJUSET, MEN RINNER AV JORDEN OCH DEN ÄR SVART JORD. Men folk tror att vi har så stor energi att skicka till jorden ,när folk ska börja ta hand om jorden.”

”Bilar förorenar ,tåg som har lite annat att driva med. Men flygen titta på dem, vad släpper ut. Ser mörkt moln från flyget. Men folk vill resa och bada och sola, SOM SKADAR JORDEN MED FLYGEN ,SOM TILLVERKAR MER OCH MER.

”MEN TÅG KAN DRIVAS FRAM PÅ, men tar så lång tid med tåg. MEN GREAT MASTER VI KAN INTE ENS RÄDDA JORDEN MED LJUS FRÅN OSS ENS. Men folk tro på det, men jorden är hemsk idag.”

”krigen blir värre och värre idag. Men alla atomvapen stökar till för jorden. Men ser svart fläck från atomvapen. MEN IS STÅR FÖR DET MESTA IDAG. Men hur ska vi får slut på det??? Men jorden är så hemsk idag. Men stänga jorden, kan vi inte göra ens ,genom att folk måste till jorden även om är problem land föds i.”

”MEN HEMMA LJUGER FOLK SÅ MYCKET OM ,att vi har vatten på andra sidan. Men böcker skriver så. Men fantasin, kan stöka till när de skriver böcker om andra sidan. Men öppna människor kan öppna sig till andevärlden ,som de kallar det. Men får besök av en släkting ,som berättar hur det är då.”

”Men andra sidan kan misstolka när lämnar budskap. Men folk ser fel när tolkar böcker när folk berättar ,hur  det är som kommer från jorden, visar hur de vill då. Hon visar att du vill bada och sola simma, och sitta och vänta på din BIG LOVE. Men hon hittar på för dig andra sidan har inte vatten ens.”

”Men folk får tolkningar om du vill ,eller så bor de så. MEN KAN TOLKA FEL NÄR DE TAR EMOT FRÅN ANDRA SIDAN. Men Birgitta, titta alla böcker som skriver om andra sidan. Men lägger ut böcker hela tiden om andra sidan. ”

”Men böckerna Marina Munk, har byggt på bara lögner GENOM ATT HON ÄR SJUK FRÅN GRÅ FOLKET DÅ. Hon visar kärlek vill hon ha, men även jorden vill hon rädda såklart.”

”Men har hitta på så mycket om Jesus lever med dem ,som lever på sin planet. MEN KALLAS FÖR LIGHT NAMNET PLANET KAN MISSTHOLKAS. Men Jesus lever blad Light folk ,som ingen tänker på när de hittar på om han.”

”Men böcker där ute är så många lögner. SANAYA ROMAN LÄRDE UT LJUSET.  Roman hon lärde ut ljuset . Hur hon vill att livet ska se ut. Men hon skadar ingen, som en del andra böcker hittar på så mycket lögner då. Men grå folket, kan förändra för människor när de sitter fast med dem.”

”MEN VAD SKA VI GÖRA NU BIRIGTTA? Men du är inte glad när du har samhälle emot dig. Ta det lugnt ,ta dig här ifrån. Men har inget samhälle emot dig ens. Du måste ha trust tillit idag. Sverige är problem land. ”

”Men Kuthumi sa, har värre länder att födas i som vill inte ens då. Men kommer från Light. Vi har länder att ta hand om ,då föds vi dit. MEN LIGHT KALLAS BARA FÖR LIGHT DÄR KUTHUMI LEVER DÅ.”

”Men måste lämna landet inte idag. Ni har Sverige att jobba med. MEN DU FÖDS TILL OLIKA LÄNDER DÅ.   Men du har kontakt med mig idag.” Men har en jord och ta hand om då.”

”GUD som måste sköta om då. HAN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN. Hänger under där. Han håller på att testa ta kontakt med oss. Du kan förmedla till människor då. Ibland har vi problem jord. Länder stökar till ,då kan du visa från oss, vad som är fel när du pratar med folket.”

”IBLAND BLIR MÄNISKOR SJUK KAN SE VAD DET ÄR DÅ. Han har tänk jobba lite så. Han tänker mycket på det ,ni kan se problem folk har. Men har en plan med hela jorden. HEJ DÅ KOMMER TILLBAKA DÅ.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-maha-chohan-birgitta-andlig-inspiration...m.png

GREAT MASTER MAHA CHOHAN. LÄRDE JAG KÄNNA EN EFTER EN AV GREAT MASTER. HAN VAR MED PÅ KURSERNA, ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER.

Men gjorde en del kurer med han när jag gjorde om mitt arbete. Han var med på kurer jag hade. Men skrev på bloggen, och lade ut från han. Men han dök upp när jag hade mina kurser. Han arbetar på annat sätt än andra mästarna.

Jag var intresserad att ta in han. Men Great master kan mer än människor kan. Har kunskap som folk inte kommer nära av ens. Men älskar att arbeta med great master OCH GREAT MASTER MAHA CHOHAN VAR EN AV MÅNGA JAG LÄRDE KÄNNA. 

JAG HAR INTE GLÖMT BORT DIG MAHA CHOHAN.Men lite grann har du glömt mig, som hade kul ihop. Men du lever med problem idag ,och vad gör GUD mer problem med dig, som är ärligt för dig.”

”Men vi hade en tid ihop, när lätt att arbeta med. Men städa med oss? NEJ kan vi inte ens. JAG KÄNNER ÄNDÅ AV NÄR HAN PRATAR MED MIG. MEN BLIR GLAD NÄR HAN PRATAR MED MIG. ”Men tycker jag var vacker på den tiden? Har glömt bort mig. Men har en annan färg hemma, håret är inte som Chohan liv. Men levde problem föddes där, men liven var problem när vi tar land efter land, som ingen kan se hur jorden ser ut idag.”

”Men svart Birgitta ,från problem folk som bara vill döda varandra, men vilken hemsk jord vi har. Men du kan knappt se Sverige som har hamnat i Kurdistan, måste lära känna andra mästare, visa upp dem för folk hittar på så mycket galet idag.” MAHA CHOHAN BERÄTTAR OM UPPSTIGA MÄSTARNA. HAN SKÄMTAR OM DET GENOM ATT DE LEVER DÅ. Men lever på andra sidan.

”MEN LIVEN GÅR VIDARE ÄVEN MÄSTARNA GÅR VIDARE OCH FÖDS NÄR VI SKA NER TILL MÖRKA JORDEN. MEN KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART. Men lever hemma utan vatten och grönt gräs. Men folk tror att vi har hav och sjöar på andra sidan. Men tråkigt för dem.”

”GUD ÄR SUR IDAG. OCH KEWAN HAR PROBLEM FRÅN FÖRSTA STUND när han gör fula saker, du är inte van med. Men han ska ha det, som du blir rädd nu. Men barnen har problem med allt, när GUD hittar dig på soffan. Jonas kan ingen tro ,sitter med saker runt sig ,som GUD satt dit.”

”Men Pastorsgatan var din älsklig som förlorar när GUD såg människor runt dig. Men ingen ger någonting till dig när du måste leva ensam. Men Kewan gjorde, så du blev sjuk tog livet, men kom tillbaka igen. Han har mörk energi, men han har Light i sig. Men ljus som gör så fula saker. MEN LIGHT FOLK KAN GÖRA FULA SAKER VISAR JORDEN PROBLEM.” 

”Sveriges problem light folk ,som visar ett land i problem idag. Men vi skriver om Sverige.”

”MEN INGEN SPECIELL MÄSTARE KALLAS FÖR CHOHAN HAR PROBLEM LIV. Vi föds dit måste börja med länder.”

”Du som har Sverige och muslimska länder. Men är skadad idag när landet har problem folk ,som jobbar inom vården ser fel. HAR INTE KUNSKAP SOM VI SER , och därför kan hitta på fel saker. Ser inte människor när du måste dela dig från Anders, som är sjuk som kommer från Kewan. Han har lätt att sänka sig, när saker blir fel i samhället kan sluta se rätt och Anders har problem, att se rätt när han ser sitt liv går baklänges.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-maha-chohan-birgitta-andlig-inspiration...m.png”MEN UPPSTIGA MÄSTARNA SOM LEVER. NEJ JAG HAR INTE TÄNKT DÖ DÅ. Men folk dör på andra sidan ,och lever med energin, som är så fel idag.”

”Men ingen kan leva energi liv på andra sidan ens. Men länkar till mig, som ser mig. Energin pratar med. MEN KAN HITTA PÅ SAKER SOM STÄMMER DÅLIGT MED MIG. Men känner inte mig, och då blir energin fel som lägger ut då.”

”Men börjar långt tillbaka lärde känna oss. Men har med religiösa att göra då. MEN HAR SÅ LITE MED JORDEN ATT GÖRA DÅ. Vi har andra uppgifter att göra då. Vi gör ingenting på andra sidan. Nu måste GUD jobba mot det. Jorden överlever då. Måste ändra om folk annars får folk problem att leva på jorden.”

”Men du har med GUD att göra då. Han styr problem för dig. HAN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SOM HAR STARK ENERGI. Men måste vara tyst för dig. Han har stökat till så mycket för dig. Du förlorar ditt kära hem. Han vet hur Sverige är Birgitta.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är istockphoto-104793658-612x612-1.jpg”MÅSTE SE JONAS OCH BÖCKER SVÅRT ATT GÖRA SAKER OCH TING. Men han lever problem liv. Hans föräldrar gör så fel mot han. Men människor kan bli sjuk när tar inte hand som sitt barn.”

”Men är sjuk av sina föräldrar då.”

”Men föds till jorden. HAN HAR PROBLEM REDAN DÅ. Sverige är ett sånt samhälle. Tar inte hand om varandra då. Men tar inte hand om människor när blir äldre. Sverige problem.”

”LIGHT VISAR DET. Kan rätta till det för dig, som du måste lita på. Men du måste ta en dag i sänder nu. Händer ingenting ,genom att du är rädd för Sverige gör så många fel. Han gör så när du måste visar problem. Han har såna länder idag, som måste ändra om då. Måste skämta med dig. Bilden på sig. Har problem land, då måste du sitta på jorden.”

”MEN HAR EN PROBLEM REGERING IDAG. Folk har problem idag. Vi föds till länder ,som har problem. Men ställer till problem för landet. Många länder är kall ,som kommer från mörk kultur, kan männen visa kallt när har med känslor att göra då.”

”MEN HADE PROBLEM LIV CHOHAN.” ”Men tillhör inte den guldiga platsen bland dem. Men ta guld om du vill det. Men vi lever inte på samma ställe då. VI ÄR LIGHT. MEN ÄR STORT LIGHT. Jag tillhör den delen Light. Var inte så ledsen kommer lösa sig. Måste släppa oro. JAG GÅR NU VI TRÄFFS SENARE. CHOHAN.  Ta en dag i sänder ser ljuset snart. HEJ DÅ.”  MAHA CHOHAN 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är den-uppstigna-mc3a4staren-djwal-khul.pngGREAT MASTER DJWAN KUL LÄRDE JAG KGREAT MASTER DJWAN KUL LÄNNA NÄRJAG BÖRJADE MED KURERNA ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL – 1 DEL 4. Han var med där när jag satte igång kurserna. Minns han följde mig ett tag när jag lärde känna Great Master. Men han kunde upplysa hur jag och Anders lever då. Men är van att göra allt. Men kan dela upp saker, genom att Anders satt hemma och väntar på mig. 

GREAT MASTER DJWAN KUL pratar om relationer eller andra saker sitter i. Men har lärt känna han så, men han visar människor hur de lever då.

Han var med på kurer som han dök upp. Men skrev på bloggen från han. Men kunder fick prata med han gav råd. Han var bra på en del saker. GREAT MASTER DJWAN KUL KRÅNGLIGA NAMNET SÄGER HAN, OCH VINKAR TILL MIG MED EN PENNA. MEN KUL ATT PRATA MED DIG.  

Men det var ett tag sen vi träffas. Men måste lära känna mig när du bodde hemma i din fina lägenhet. MEN VAD HÄNDER HAR GUD FÅTT PROBLEM MED BIRGITTA. Men han är sur på Kewans skada tro mig. Jag kan hans jobb långt tillbaka när Kewan och du var på jorden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c0c9d26c15f8eaf7a57557d05437176.jpg”KEWAN PROBLEMJOBB BIRGITTA. Kurdistan har problem respektera varandra då. Men jag kan lova dig problem när han börjar med länder, som har mans dominerande män. Kvinnor har hemmet som sin plats i livet. Du har problem från första dagen när han såg dig.  JAG ÄR INTE GLAD FÖR DET ,MEN FÖRSTÅR ATT JAG FICK PROBLEM MED HAN. MEN KAN DEN KULTUREN. MEN TRODDE HAN VAR BÄTTRE KALLAS FÖR TVILLINGSJÄL ,PROTECTION ,TWIN SOUL .” 

”Kewan stökar till familjen runt dig, som har inte så kul idag när Kewan dök upp. Männen har ett tänkande om kvinnor problem. Men leva med dem ,de kan männen göra som har samma kultur. Men svensk kultur krockar nu, du är sur idag. Men du vill inte leva ens. MEN VAD HAR GUD BLANDAT IN FÖR KILLE ,som tillåter skada dig död som har ett helt liv framför dig. Men sitter med Facebook, då dyker Kewan upp. Men han kände den kvinnan måste jag ha ha kul med.”

”Men vad känner du nu efter den tiden lärde känna Kewan. Sviken på allt Birgitta möter kärlek, som var så vacker kärlek tvillingsjälar som ska sköta sig. MEN DE GÖR INTE SOM GUD HAR TÄNKT SIG DÅ. Men kulturen krockar med dig. Men Ömer har samma kultur, värre Kurdistan Ömer är kurd och kommer från Turkiet. Men hans syn på Kewan var problem från första gången.”

”Men länder måste GUD börja med, fast ser problem framtiden sjuk Birgitta från Kewan öppnar Facebook. Men han får problem idag Kewan. Men ingen vill byta med han. Du har lämnat och gått och tänkte lämna allt du blir sjuk från Kewan. Men har skydd från BIG PROTECTION GUD, SOM SITTER OCH HÅLLER I TRÅDARNA. Men skyddet har du. Men friheten försvann när Kewan dök upp. MEN BIG PROTECTION LETAR PENGAR DÅ. Men vart tog pengar vägen. Men har en jord att jobba med och muslimer har han börjat med. Lever mörka liv.”

”Men vad händer drar i skrivbordshurts, men hittar ingenting pengar att leva på. Men måste leva på pengar när Kewan dyker upp. Han kan stöka till så mycket när han dyker upp. Men Facebook hatar du. Lady Nada, som är mästare kan hitta på saker för dig ENORMT ATT SKYDDA GUD ,SÅ KAN GÅ I MÅL MED JOBBET. Men får inte dö Birgitta. Men har problem ,titta på bilden när du ligger på soffan. Vad händer då???”

”Du är skadad från Kewan som börjar så fint. Men lämnar och går vad händer med dig då??? Du blir energilös ,som ingen förstår när du måste ha stor hjälp att skydda lägenheten ,genom att det börjar på en gång skada dig. MEN INGEN SER GUDS SORG.  Men han har gjort så mycket mot folk idag, som ingen kan upptäcka idag.”

”MEN MÅSTE SKYDDA DIG.” MEN SER MIN FINA BILD NÄR JAG LEVER I MITT ÄLSKADE Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-angel-angels-40699203-736-857.jpg”HEMMA VAR SÅ GLAD ATT LEVA DÄR. Men Kewan har skadat ditt liv ,du lämnar livet när Anders hittar dig. Men såg inte faran med Kewan ens, GENOM ATT HAN TILLHÖR GUDS JOBB. Men är skadad idag och vill bara fly från allt.”

”Jag ser tillbaka på ditt liv med Anders ,som har svårt att skydda dig. HAN KAN INTE SKYDDA DIG ENS NÄR HAN BLEV SJUK SJÄLV, när han själv blev sjuk av allt med Kewan. Men du är rädd idag efter allt ,som levt trygghet en längre tid. Men flyttar lätt förut tills Kewan dök upp. Men fattas pengar, men han gav dig problem från första stund.”

”Barnen blev inte glad när han skadar mamma, som är mamma för dem. Men har problem med dig när klarar av livet. Men du måste gå till Anders bor hos han. Men tänkte du det när Kewan dök upp??? NEJ lyckan lyste mot dig. Men det här gör att du sitter ihop med BIG PROTECTION ,SOM SKYDDAR DIG HAN GÅR OCH KOMMER KEWAN. MEN HAN LEVER MED DIG.” 

”MEN HAN VISAR NÄR HAN DÖK UPP. MEN LJUSSTRÅLE FRÅN KEWAN. Han visar när han dök upp. Men ljusstrålen från Kewan. Han springer och kollar han. Kewan har börjat med dig. Men leva med mobil och Facebook blev inte din dröm när du möter han. Men Kewan vill leva så friheten som lockar han. Men såg aldrig det. Du vill leva med han. Han har problem idag. Kewan. Han måste rätta till saker nu.”

”Han måste ändra om från brevet du skrev. Han är inte glad när han läser det. Men du har inget liv ens. MEN GUD STYR ER. Han är arg på folk runt dig när han måste börja med länder. Sverige är ett land han måste börja med. Jonas har problem idag tillhör grupp av människor ,som han satte åt då. Men ser hjälpa till när du har problem. Böcker runt han. Jonas har problem idag när han styr det. ”

,Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är den-uppstigna-mc3a4staren-djwal-khul.png”SKA BERÄTTA VART JAG KOMMER IFRÅN.” JAG VILL VETA DET ,GENOM ATT UNDERVSIAR MÄNNISKOR NU.

”LIGHT LIGGER LÅNGT FRÅN ALLA DÄR FOLK KOMMER IFRÅN. GREAT MASTER DJWAN KUL Men vi har lite andra uppgifter när föds till jorden, som kan inte födas nu ens. Men kolla på jordens problem.”

”MEN FOLK FÅR TA ENERGI FRÅN MIG.  Men är uppstiga mästarna tar energin från.”

”MEN DÖR INTE PÅ ANDRA SIDAN. MEN VI LEVER OCH FOLK FÅR TA ENERGI. Men hittar på så mycket saker idag. Men internet ,då kan hitta på mycket, genom att många är inte öppen som du är.  Men har gått lång väg genom många hinder kliver på. LIGHT BIG HEAVEN ÄR DIN PLATS.”

”Men han väntar in Kewan. Du är sårad på han. Men hör ihop. MEN HAN SÄGER ,HAFT MÅNGA LIV PÅ JORDEN. MEN JAG FÖDS GREAT MASTER DJWAN KUL ,men var ett liv, som var inte bra för mig. Men måste till jorden har den att leva på när jag inte stannar hemma. Men finns inget på andra sidan vatten och skog, som är mycket lögner. Men tiden är inne för dig att leva som du vill leva då.”

”Men ska inte skriva mer nu. Men kommer tillbaka igen såklart. Men har inte glömt mitt vackra ansikte får leva med då. Men får inte ändra om när visar mig. Men har har annan hårfärg ser jag. Men får inte skriva det. Men ändra om hårfärg kan jag skriva då. Men föds till jorden får olika liv ,men  livet problem som alla kommer ihåg. Men har haft andra liv. HEJ DÅ. VI SES IGEN.” MEN VILL VET HUR DU SÅG UT.  

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-ladt-portia-birgitta-andlig-inspiration-.pngGREAT MASTER LADY PORTIA LÄRDE JAG KÄNNA NÄR MINA KURSER SATTE IGÅNG NÄR GREAT MASTER SAINT GERMAIN ORDNADE KURSEN DÅ. Han tog in Lady Portia som var med en längre tid. Men dyker upp när jag och Kewan hade problem då minns jag mycket väl att hon var hos mig då. MEN GREAT MASTER LADY NADA VAR MED DEN GÅNGEN ,DET VAR LADY NADA OCH LADY PORTIA. GREAT MASTER LADY PORTIA ÄR BRA PÅ RELATIONER. Men hon pratar mycket om kärleken och relationer jorden är inte hennes intresse.

Men minns det som idag att de var med mig. Men jag skulle börja med Kewan som blev problem med. Men vi måste börja med varandra då. Men var där med mig. Men öppnar saker hos mig då. MEN VI MÅSTE GÅ IHOP DÅ.  Men Lady Portia dök upp när jag började med kurserna. Men hon var med mig, men lade ut på bloggen som jag alltid gör från dem, som dyker upp då. Men skriver från Lady Portia. Men hon var en av Great master jag lärde känna då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sant-germain-och-lady-portia.pngMEN LADY PORTIA PRATAR ALDRIG OM SAINT GERMAIN. Men folk påstår att det var ett par på jorden och där hon lever idag. Men hon lever på andra sidan, men folk säger att Lady Portia och Saint Germain lever ihop på andra sidan. Men var ett stort par på jorden, och andra sidan lever tillsammans, som är lögner då. Men har haft liv på jorden såklart.

HEJ SÄGER GREAT MASTER LADY PORTIA ,HON VINKAR TILL MIG. MEN HON SKA PRATA MED MIG. ”Längesedan vi talas vid. Men du reder upp med GUD alla Great master du mött på. Men vem är Lady Portia var problem land föddes i. Men ser hur du ser ut på andra sidan. Men var mörk på den tiden. Men hemma, då får vi leva annat liv andra färger på håret, men det är jag rätta hårfärgen.” Jag ser ditt hår, men vi måste vara tyst om det. Men vi får inte berätta allt om great master.

”LADY PORTIA SAINT GERMAIN FALSKA RYKTEN OM HAN OCH MIG. FALSKA RYKTEN VI HAR INTE LEVT IHOP ENS. Men folk hittar på från den tiden när han såg bra ut ,och då tror alla att vi två lever ihop. Men födes inte tillsammans med han romantikens ålder.” HON KÄNNER INTE ENS SAINT GERMAIN. Folk hittar på och sprider vidare och folk tror på dem såklart. Men är bara lögner folk hittar på. Men växer så mycket och folk tillber GREAT MASTER OCH ARCH WINGS. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-ladt-portia-birgitta-andlig-inspiration-.png”Men hon var inte ens hos han. Men bara lögner att vi lever på andra sidan ihop ,som lever med andra grupper då. LADY PORTIA HAR JORDEN SIN PLATS.”

”MEN VI LEVER HEMMA NU. VI LEVER UPPSTIGA MÄSTARNA ,LÖGNER ENERGIN FOLK TAR FRÅN MIG. Men folk hittar på så mycket konstigt idag.” LADY PORTIA LEVER BLAND KVINNOR. 

”Men du har en förening, och som tror tillber oss. THE SUMMIT LIGHTHOUSE TAR FRÅN ANDRA STÄLLEN OCH GÖR OM SITT, MEN SEKTER SOM HITTAR PÅ. Och The summit Lighthouse har vuxit mycket idag, tar oss som mästarna och arch wings.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 914159b86ebbd10097179e6e850b20b9.jpg”Men föreningen är problem idag när folk tillber oss ,SOM ÄR EN GRUPP LIGHT SOM DYKER UPP PÅ JORDEN DÅ. Men gruppen växer skriver böcker från OSS TAR KONTAKT MED GREAT MASTER OCH ARCH WINGS. Men skriver ner böcker från oss ,och då tror att vi är där hos dem. Men texten hittas på från människor ,som är galen att ta ner från Great master. Men är galen i oss ,alla som leder hela The Summit Lighthouse.”.

”Men vi lever på andra sidan föds till jorden när jorden har problem länder. MEN LAND SVERIGE OCH MUSLIMSKA LÄNDER LAND, ATT FÖRAKTA NÄR GÖR SÅ FULA SAKER MOT DIG. MEN BIG PROTECTION SOM HAR SVERIGE OCH KURDISTAN ATT ARBTEA MED. Men Sverige är problem land. Men fick kliva över till Kurdistan två länder problem att gå ihop ni två. Ni två Kewan och du var problem från första gång. Men han gör så många fel för dig. Men han är blind och måste leka med dig en tid. Men leken gillar inte du.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-3.jpgMen kärleken tog han från dig när du mötte han på Facebook. Men vi var med när ni två ska gå ihop. Men två länder som du måste arbeta med. MEN MUSLIMSKA LÄNDER ÄR PROBLEM ATT LEVA SOM KOMMER FRÅN LIGHT, BIG HEAVEN.”  

”MEN FACEBOOK FÖDS TILL VÄRLDEN. KEWAN SKRIVER TILL DIG SORRY OCH HJÄRTA.”

”MEN SIGNALEN FÖR FÖRENING MED BIRGITTA OCH KEWAN, FÖREINING MED BIRGITTA OCH KEWAN Men signalen för förening med Birgitta och Kewan.”

”Men signal för muslimska länder att börja ändra om sitt liv.”

”DET VAR JORDENS SIGNAL SOM LÖD NÄR NI GICK IHOP MED VARANDRA DÅ.  Jordens signal som löd när ni gick ihop med varandra då. Men ser jorden ser ut idag. Men Kewan och du började gå med jorden. Men ingen ser det såklart, vad som händer i hemska låsta länder, ATT EN SIGNAL FRÅN GUD OCH BIG PROTECTION, PROTECTION KALLS FÖR TVILLINGSJÄLAR.”

”Men länder kommer få hjälp på sitt sätt när andra muslimska länder får problem från GUD, fel de gör. Men leva med folk inom olika länder är svårt idag när folk blir sjuk på hårda lagar ,som kommer från föräldrarna som ger barnen problem efter problem att leva ,DÅ SÄTTER HAN IN LIGHT GER LÄNDER PROBLEM ,men länder har problem att leva LIGHT GER PROBLEM ÖVER JORDEN. MEN HAN BÖRJAR MED JORDEN DÅ.” 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kozzi-a_beautiful_woman_on_sofa_with_a_laptop-6608x4951dhilllvarisjwaronfcamlrt-2.jpg”DU HAR BLIVIT KRÄNKT FRÅN MIN SYN, SOM BARA SKA LEVERERA TEXTEN FÅR NÄSTAN INTE LEVA NÄR HAN SATTE IGÅNG DÅ. Han är så arg på dina närmaste runt dig. Jorden måste han hjälpa från sitt håll. Men födas kan han inte ens, men han kan ge hjälp från dig och Kewan då. Men har även Sverige problem land när Linn och Niklas öppnar landet med han.”

”Men vet att du avskyr allt med dem. Men han har Sverige och Kurdistan och andra muslimska länder. MEN INGEN SER DET, MEN MÅSTE ÄNDRA OM KULTUREN SOM SKADAR DEM ATT LEVA DÅ. Men därför var du och Kewan viktig när han satte igång länder efter länder. Men ser inte vem som påverkar länder, att han har ett finger med i spelet måste leva även människor i länder som har bakgrund ,som har hård ledare att leda länder som måste ställa till för dem. Men muslimska länder har hård uppväxt får inte leva som andra länder lever idag. Men göra sin grej.” MEN JAG VET VEM HON MENAR DÅ. Hon kan visa andra länder göra sin grej. Men det är fina människor som vill ändra om sitt liv.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-ladt-portia-birgitta-andlig-inspiration-.png”MEN VART KOMMER GREAT MASTER LADY PORTIA IFRÅN? MEN KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART.”

”MEN LEVER LIGHT ENERGI LJUS ENERGI. MEN FINNS ETT OMRÅDE ANDRA SIDAN ,SOM LIGHT LEVER SÅ. KVINOR SOM LEVER DÄR. När vi kommer till jorden, då möter vi män som ska leva med.”

”Men vi följer energin män leva med. Jag vet vem jag ska möta att jobba med. Vi måste börja med länder ,men kvinnor och män ska leva ihop. Män har annat arbete än kvinnor har. Men lever hemma nu. titta på hur jorden ser ut idag när vi har problem med jorden. Men finns så mycket mörker runt jorden.” MEN LADY PORTIA SKA LÄMNA MIG. ”JAG KOMMER TILLBAKA NÄR DU VILL. HEJ DÅ.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-jesus-birgitta-andlig-inspiration.pngGREAT MASTER JESUS JAG LÄRDE KÄNNA NÄR JAG SATT MED BLOGGEN. MEN ÄVEN HAN STYR EN SEANS I LJUS. 

Han jagar mig när jag kommer från  lokalen. Men följer efter mig då. Men har problem från sekter Jehovas vittnen. Jag har gått ur för längesen och lever med problem från dem. Men måste börja rensa dem från allt. Men du kan inte ta in kärleken öppna hjärtat för mig. Men han sa det flera gånger öppna hjärtat för mig.

Men Jesus fanns med i bibeln. Men då blev Jesus problem kan inte ta in han. Men sekter kan prata så mycket fel mot mig. Jag har samma rätt som dem prata med Jesus. Men jag har hoppat av, men blev skadad efter den tiden. Men Jesus rensar mig från mycket problem med dem.

Men har rätt som alla andra prata med Jesus och ta in kärleken i mitt hjärta. Men han tog in folk som städar saker från mig. Men hade Seans i ljus i många år. MEN STÄDAR PROBLEM MED HAN TOG IN ANDRA GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR SOM KALLAS DÅ. 

”Men var tvungen att skriva på bloggen innan 2012 folk var rädd att jorden gick under då. MEN DU BÖRJADE REDAN INNAN 2012 SKRIVER. Men satt varje år nyårslöften och skriver ,genom att folk var rädd att jorden gick under. Men folk var som galen på den tiden. Men läser böcker om jorden ska gå under då”.”

”Men lugnar dem vill se år efter år såg ut. Men satt och skrev varje år då. SATT PÅ NYÅRSAFTON OCH SKREV.” 

”MEN 2012 DÅ RULLAR JORDEN BAKLÄNGES MEN RULLAR IN I ETT HÖRN. Men stannar en stund. Jorden rullar framåt och stannar där. Men såg att jorden såg hemsk ut. Men svart från allt som vi släpper ut förorening bilar allt ,som fanns där. Men var svart och stod still. MEN RULLAR FRAM EN LITEN BIT STANNAR DÄR OCH JORDEN STÅR KVAR. Men vi måste ta hand om jorden.”

NÄR JAG FICK PROBLEM MED KEWAN. LÄGENHETEN OCH ALLA PROBLEM DÅ. JESUS KOMMER OCH HJÄLPER MIG NÄR GUD FICK ENORMA POBLEM MED MIG. Han försöker rädda min lägenhet och vi skriver och räknar siffror. Men satt och skulle rädda mig jag skulle bo ensam utan Anders. Men måste bo själv och sitta och skriva då. Men måste bo själv när GUD dök upp. Men han dök upp då. MEN JESUS VAR MED PÅ KURSER JAG HADE HAN KOMMER ÄVEN DÄR. Men han var med även där tog hjälp från han när kunder ringer mig. Men fick svar från han. MEN TAR IN GREAT MASTER ÄRKEÄNGLAR ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS. MEN HAFT KONTAKT EN LÄNGRE TID MED JESUS. HAN VAR OFTA HOS MIG. MEN ÄVEN ANDRA GREAT MASTER OCH ARCH WINGS. GUIDER. 

JAG SER DIN PENNA SKRIVA. ”Men vad ska vi skriva om Birgitta? Men vet att du måste visa oss.” Men Jesus har annat hår på andra sidan ser inte ut som Jesus på den tiden. ”Men jorden föds du som Jesus.”

”MEN LIGHT SOM DU PRATAR OM. MEN VEM ÄR JESUS BARA LIGHT, SOM HAR PROBLEM NÄR JAG FÖDS DÅ. Men platsen kallas bara light. Men grupper vi lever med män finns hos mig. Men Lady Nada hittar på när Kewan och du blev ett par. Kewan visar problem på en gång. Han är problem från första gången när han såg dig.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c0c9d26c15f8eaf7a57557d05437176.jpg”MEN GUD SÄTTER IHOP ER TVÅ. Men gå med hans hemland som blev pannkaka på en gång. MEN MUSLIMSKA LÄNDER HAR GUD BÖRJAT MED. Jag ser du är sårad av det. Anders är sjuk Birgitta när du visar Kewan.”

”Han är en krigare genom hela Sveriges problem. MEN KEWAN HAR INGEN SETT ,när han stänger av i sorg och ilska arg på dig, du måste göra som han vill.”

”Men du har sett problem med Kewan från första gången. MEN SÄTTER IHOP LÄNDER KURDISTAN OCH SVERIGE ,DÅ FICK PROBLEM PÅ EN GÅNG. Men han lämnar och går när han ska göra dig glad kärlek du möter på. Men Kewan skriker i sin tysthet sjuk från sitt liv, Kurdistan är problem land.”

”Men ser brevet du skriver han har problem idag. MEN SKRIVER OCH BERÄTTAR SANNINGEN I BREVET.  Han är ledsen över sig själv arg och lämnar dig. Men du kan dö han ser inte det. Men sanningen blev han sjuk av ,död kan inte hända han. Men död kan dö människor runt han coronavirus.”

”Men du försöker klippa av livet ,som är så chokad över då. Familjen fick problem när Kewan sköter sig dåligt. Men han måste leva med dig ,men hur ska han leva nu? Facebook NEJ kan inte det. MEN HAN MÅSTE ÄNDRA OM SKYDDA DIG. Men skydda dig när sitter med Anders hatar det. Men han sitter chokad över brevet du skrev till han. Men lever fattigt i sitt hemland.”

”MEN KOMMER TILL ENGLAND OCH HITTAR ARBETEN. Men leva med dig problem när lönen var inte det bästa när han börjar där. Byter jobb men måste leta pengar att leva på. Men du och han ska leva ihop. Men ser inte det när du letar pengar nu. Men måste tjäna även du pengar för dig. Men Kewan måste lära sig efter smällen du gav han. Men han lever på andra sidan ,och har dåligt bland han lever då.”

”Sverige är land han måste resa till. Men länder är sjuk idag från coronavirus tar folk idag. MEN SLIPPER JORDEN SOM DÖR IDAG ,GENOM ATT JORDEN ÄR INTE KUL NÄR DEN SER UT SOM DEN GÖR. Men folk får dåligt att leva på, hus, lägenheter ingen glädje idag när vi ser hur länder gör med människor sover ute.”

”Men varma lände kan leva så. MEN ÄVEN SVERIGE HAR PROBLEM IDAG. Men du visar Sverige problem. Men är inte kul att leva i Sverige ens. Men folk dör idag ,men fårDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0aa2f9be8a96a89719fc1e84054a9f63-1.jpg återvända till bättre då.”

”MEN LÄMNAR JORDEN SÅ MÅNGA IDAG när jorden går igenom problem. Krig och alla problem folk har idag.”

”MEN HAR INTE PENGAR TILL MAT  ATT LEVA PÅ JORDEN. Men Sverige har problem efter problem ,som är störta problem land som bara stökar till idag.”

”Men Kewan kommer tillbaka, ta det lugnt han måste sätta åt han. Men gör så många fel ,och då måste du visa felen han gör RESPEKT KAN HAN INTE STAVA TILL ,som du levt en längre tid på jorden.”

”Men han har problem att visa respekt mot dig. Men lady Nada hon visar fel för dig, GENOM ATT SKYDDA DIG ATT GÅ UNDER DÅ. Men du måste överleva Birgitta, och då kan vi visa dig stor hjälp, när GUD hittar dig ,då blev det bara problem med allt.”

”Men han kan bli arg och sur Birgitta ,men han kan bli det fast han lever hemma och har det bra, tills Birgitta har problem som nu. Men kommer från FRÅN BIG HEAVEN, SOM DU FÖDER KAN HAN VÄNDA EMOT MÅSTE GÅ MED LANDET. Men länder han börjar med mörka länder muslimska länder ,och då ser hur lever då. Men lever mörkt liv. Men han måste ändra om när internet dök upp, då kan han nå länder som har problem att leva då.”

”Nu har han satt igång länder, som har enorma problem kvinnor, tjejer har problem att leva får aldrig leva, som andra länder lever idag. Men göra sin grej kan bli en start för tjejer idag. MEN HON ÄR EN LIGHT IDAG GÖRA SIN GREJ. Men länder har henne på teven idag ,som kommer från låsta länder då. Men kvinnor kan göra sitt och leva ,som hon visar då.”

”MEN LÄNDER SKA FÖRÄNDRAS GENOM DEM. Men går i light energi idag. Hon har ljuset runt sig. Men ändra om i light ,som lever nära henne då. Men Sverige håller på att ändra om länder från hans hand.”

”JAG KOMMER BARA FRÅN LIGHT LJUSET TILL JORDEN. KALLAS SÅ LJUSET TILL JORDEN. JESUS KOMMER FRÅN BARA LIGHT. HEJ DÅ KOMMER TILLBAKA.” 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-jungfru-maria-birgitta-andlig-inspiration.33.pngGREAT MASTE JUNGFRU MARIA LÄRDE JAG KÄNNA NÄR JAG HÖLL KURSER SOM VAR MED DÄR. MEN HON FÖLJDE MIG LÄNGE. MEN VARNAR NÄR MIN LOKAL HÖLL PÅ ATT GÅ I BACKEN. 

Maria var och varnar Jonas att Birgitta har problem från flytten. Han och jag höll på med boken. Han hade fått ett arv från sin pappa då. Jonas satt och spelar orgel och piano när han känner hon var hos han. Men sände hjälp till Birgitta ,och hon var runt mig då. Men Jonas känner av henne att det var något fel då. Han gick kurs hos mig. Han skulle hjälpa mig med boken. MEN JONAS HAR PROBLEM ATT SAMARBETA SOM ANDRA KAN SE. 

Men han lyssnar på andra och hjälper inte mig när jag måste ha hjälp att behålla min lokal. Men har företag och måste låna pengar när jag måste ta mig från mörka området då. Men satt och spelar piano och orgel då. Han fick varning att jag måste ha hjälp med ett lån. Men var lite pengar jag måste låna. Han gick kurser hos mig och boken. Men Jonas är snål ,och lyssnar på andra att låna ut till lokalhyran. HAN ÄR VÄRLDEN SÄMTA ATT HJÄLPA TILL NÄR VI SATT MED BOKEN. 

Men kommer efter med så mycket när jag måste flytta från mörkt området. Men Maria var mycket hos mig, och hon som andra Great master lärde känna då. Men hon var med, EN SEANS I LJUS. Men lämnar ut budskap till folk som kommer till EN SEANS I LJUS. Men var Jesus som skötte om det, OCH TOG IN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER GUIDER OCH SKYDDSÄNGLAR. JUNGFRU MARIA VAR MED DÅ. Han såg hur kvällen skulle se ut under kvällen när han bjöd in dem. Hon kommer med då. Men även när Kewan och jag möttes hon var med då. Men skulle se till att allt sköter sig då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-jungfru-maria-birgitta-andlig-inspiration.33.pngHEJ SÄGER GREAT MASTER JUNGFRU MARIA, ”Men du känner igen mig. Men var ett tag sen vi pratar med varandra då.”

”MEN PÅ DEN TIDEN VAR JAG OFTA HOS DIG BIRGITTA. Men ser hur landet har stökat till med dig och Anders ,och Kewan ser han som problem jobb ,men muslimer har problem som du fick möta på.”

”MEN TROR DU KAN DEM när du levt med Ömer, som blev lite rädd idag när har inte samma syn som Ömer, Turkiet.”

”Han är kurd men Kurdistan är värre folket han har börjat med. Men genom Facebook kan du möta Kewan där. Men födas till Kurdistan kan inte Light kvinnor göra då. MEN MÄNNEN KAN FÖDAS DÄR när vi har problem jord ,som han måste ordna till, så folk kan leva idag.”

”Men ser 2012 hur den såg ut när mötte GUD efter din runda på jorden. Men sanningen BIG HEAVEN HAR PROBLEM IDAG ,MEN HAN ÄR INTE GLAD PÅ KEWAN OCH DIG. Men barnen fick problem när han hittar dig på soffan.”

Men Jonas kommer från annan planet, som du aldrig tänker på när folk från andra sidan föds till jorden. Men alla måste till jorden hemma kan ingen vara nu. Jag lever på andra sidan, MEN LIGHT KALLAS PLATSEN FÖR MIG. LJUSET TILL JORDEN LEVER JESUS. MEN JAG LEVER INTE MED HAN. VI ÄR KVINNOR PÅ ANDRA SIDAN. Men har varit på jorden flera gånger, men haft problem liv som kommer från Light. Men vi utvecklar saker ,så människor kan leva då.

”MEN VI SÖKER MÄN PÅ JORDEN ATT LEVA MED. MEN JESUS LEVER LJUSET TILLDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 76a8f5f5457a1be4d107add5e79a31a7.jpg JORDEN DÄR MÄN BOR. Men folk har fått för sig han lever med GUD. Men kyrkan och sekter hittar på sin grej, som blir så fel när hittar på lögner om oss.”

”Men människor är så hittar på istället för att ta reda på det. Jag lever på andra sidan med kvinnor ,men kommer från light SOM MÅNG AV OSS KOMMER FRÅN STOR PLANET VI LEVER PÅ”.  

”Men jorden är så hemsk idag ,och folk måste börja ändra om jorden svarta jorden då. Men på den tiden när jag levde med Josef, VI VAR BORT GIFT SOM INGEN KAN FÖRSTÅ HÅRDA LAGAR ATT LEVA EFTER DÅ. Men sonen Jesus hittar vi en fru till kan inte leva ensam, som en del tror att han var speciell Jesus, som satt och bad på den tiden.”Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 689609c5a814d7292773f614464dd4be.jpg

”MEN GUDS ENERGI HAN BAD TILL. Men hårt liv han levde, men kärlek på den tiden var föräldrar som hittar kärlek till barnen.”

”JESUS FICK ALDRIG LETA KÄRLEK OCH GLÄDJEN SOM IDAG. Men vi som bestämmer hans liv.”

”Men Jesus tror alla lever med GUD när han ber till han. MEN HAN MÅDDE DÅLIGT PÅ DEN TIDEN NÄR VALDE FRU TILL HAN.  Men vi var föräldrar ,som väljer fru till Jesus.”

”Men ingen tror att han lever och får barn. MEN HAN FICK BARN ÄVEN HAN, GENOM ATT SEX PÅ DEN TIDEN VAR LIKA VIKTIGT SOM NU. Men skydda sig var svårt på den tiden. Men han älskar inte sin fru, men kan ha kul även utan kärlek ,som var så svart för han som för mig.”

”Men mina föräldrar valde ut till mig en man att leva med. Men kan inte gå emot föräldrar då. MEN GUD HÅLLER PÅ ATT ÄNDRA OM DET GENOM ATT KVINNOR OCH MÄN BLIR SJUK NÄR MÅSTE TA KVINNOR ÄLSKAR INTE ENS. Men samma med männen på den tiden vill leva med säkert äktenskap, som blev problem för Jesus min son. Han var min son, men fick flera barn på den tiden. Men vi hade sex och då föds Jesus.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 914159b86ebbd10097179e6e850b20b9.jpg”MEN BIBELN HITTAR PÅ JUNGFRU FÖDELSE ,SOM ÄR SÅ GALET ATT ENS SKRIVA OCH HITTADE PÅ DET. Men jag hade Josef och blev med barn. Men världen hittar på att Jesus levde utan kvinna som är så fel då.”

”MEN BIBELN SKRIVER SÅ FEL, men tar bort sanningen från det. Men boken är så många fel med mig och Jesus och Josef. Men kan dikta ihop en bok om oss. Men föda barn måste man, genom att kvinnor och män hade sex med varandra då.”

”MEN ANDERS OCH DU HAR PROBLEM FOLK RUNT DIG. Men bränn upp lappen, genom att Anders som har problem att sköta sig själv ,men då får du problem med allt. Men du tar hand om Anders nu. Pengar och han är problem med allt nu. Han kan sänka din glädje när han har problem runt sig då. Men även svårt att se ekonomin ,som du är drabbad av, som ska lägga åt sidan nu. Anders och du har problem en längre tid ,men stannar kvar hos han som har svårt att ta hand om sig själv.”

”Men titta hur du bor Birgitta, SOM KOMMER FRÅN LIGHT, BIG HEAVEN LIHGT LEVER FEL IDAG. MEN ÄR DEN HÖGSTA PÅ JORDEN ,SOM GUD HAR SVÅRT ATT SKYDDA NÄR GAMAR SOM GÖR SÅ MÅNGA FEL MOT DIG. Men Sverige är problem  land från början och när Kewan dyker upp ,då ska du gå med han ,genom att skydda dig.”

”Men ser problem med han blev rädd och förlorar ditt vackra hem när ingen ser din sorg ,och döden när du måste leva på jorden då. Men Sverige ska skämmas när skadar dig ,SOM HAR ETT JOBB ATT GÖRA ,genom Facebook kommer flera länder in då.”

”Men du säger JA till Kurdistan och Algeriet och andra muslisma länder har dragit igång nu. 2021 TOG HAN JEMEN, AFGHANISTAN, MEN HAN HAR TAGIT FLERA LÄNDER NU. MUSLIMSKA LÄNDER SOM LEVER FEL. Hårda länder han tar då måste ändra om då. Men säger JA, då kan du ge kvinnlig energi till hårda männen då. Du kommer från Light ,och då kan du inte ens födas där.”

”MEN GUD SER FRAMTIDEN MED LÄNDER UTVECKLAR MER OCH MER METODER FACEBOOK. Men ser kommer män får muslimska länder hårda män ,som måste ändra om mörk kultur. Men Kewan ska leva tillsammans med dig.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är aca77c3bd0a814f5351a0e86cb38facc-2.jpg”Men du har blivit rädd för han från början när blinkar till Kewan är på gång då. MEN SÅG BILDEN INNAN HAN DÖK UPP OCH FRÅGADE DIG VÄNFÖRFRÅGAN FACEBOOK. Men han är fattig Kewan när han flyr från krig och problem och sätter sig i England. Men rädslan för dig har varit hela tiden när han dök från första gång även innan han dök upp, såg en kille som väntar på dig. Men blinkar bilden mörk kille mörkt hår och mörka ögon, som du blev rädd för då.”

”Men dyker upp, men ser inte rädslan ens som du har haft så länge innan han dök upp. MEN PROBLEM LAND BIRGITTA, som GUD gör ännu värre för Kewan, som är sjuk idag när ni ska gå ihop med varandra då. Men landet ska utveckla bra saker från Kewan och dig.”

”Mörkt land Birgitta som ska ändra om nu. Mörkt land du möter på ,som ska ändra om kvinnlig rättigheter i samhället då. Men lever med hårda lagar, som du och Kewan krockar med när ni möts han stänger Facebook flera gånger. Men sur och arg på dig ,DU VILL HA KÄRLEK OCH RESPEKT FRÅN HAN. Men han sitter i chock tillstånd idag när han lämna och går då. Men du skriver du var på väg att dö lägenheten ,och blev sjuk från Kewan som ska leva ihop från första gång. ”

”Men leva ihop när du ser hur han gör mot dig. Men du börjar vill lämna allt när Kewan gör så fula saker mot dig. Men förstår inte hans sorg när han lämnar och går. Men han mår så dåligt och vill slippa allt då. Men han är din från första gången ni möttes på Facebook. KEWAN MÅSTE GÖRA RÄTT MOT DIG GENOM ATT LEVA IHOP.”

”Men sitter utan pengar som ska ge dig pengar ,som har inte sett det. PENGAR SOM JOBBAR SEN DU VAR UNG ,tog jobb hela tiden när du var utan pengar ,söker annat jobb som är van att leta arbete när du är 16 år, som fick första jobbet, men efter nian ,då fick du arbete som folk är inte van idag.”

”Men farmor och farfar var så på den tiden. Men fick bo med dem, och gick grundskolan där hon som styr pappa och mamma din. MEN HÅRT OCH SKULLE HA PÅ SITT SÄTT KUNDE KNAPPT GÅ EMOT NÄR HON SADE TILL DÅ. Men älskar farmor och farfar ,men såg inte mamma och pappas sorg.”

”MEN FARMOR VAR HÅRD MOT BARNEN ,hon lade sig i hela tiden, men för dem leva var inte ens att tänka sig då. Men flyttar till stan ,och söker jobb och hittar lätt arbete, genom att Farmor har den synen jobb ska alla ha då.”

”Men flyttar till Stockholm din faster flyttar och får barn och arbete såklart. Men gamla sättet styr hon dig, men mamma och pappa bor kvar i Östersund. Men flyttar inte från Jämtland ens. MEN HAN TRÄFFAS ELISABET. Men pappa gifter sig med en kvinna, som du avskyr från första gång. Men måste träffa dem fast du vill inte vara där hos dem.”

”Men Roger din bror, som han fick med Lisa är halvbror till dig. Men tiden kanske kan suddas ut när träffar dem på affären, när har dem med då. MEN PAPPA VAR PROBLEM FRÅN FÖRSTA GÅNGEN NÄR HAN DROG IN LISA ,SOM GAV ALLT TILL SIN SON.” 

”MEN DIN PAPPA VAR PÅ VÄG TILL DIG DÅ. Men han vänder om då. Men Lisa skulle ha allt då. Han var sjuk Birgitta, och vill prata med dig ,men efter ett tag dog han.”

”MEN HÖRDE FRÅN FARMOR, hörde långt tillbaka från farmor ,från andra sidan han var sjuk hade cancer. Men du såg inte det när var hem till han. Men han var sjuk i flera år cancer prostatacancer Men levde flera år innan han dog.”

”MEN LISA VAR PROBLEM FRÅN FÖRSTA GÅNGEN DU MÖTTE HENNE, OCH SIN SON SKA HA ALLT SOM HON SÅG TILL , genom att manipulera sin man din pappa att ge pengar till sin son med han. Hon anser att det är rätt att gör så. Men du har rätt till pengar ,som alla efter folk dör ,då ska folk dela sina pengar då.”

”Men fick så lite från din pappa kunde betala bort saker då. Men köper fint skrivbord bytte bort gammalt bord. MEN BIRGITTA ÄSLKAR SIG SJÄLV, HUR HÖGT STÅR DU PÅ LISTAN IDAG när jag ser på ditt liv. problem familj föds i då.”

”MEN DU FÖDS FRÅN BIG HEAVEN LIGHT KOMMER IFRÅN. Men landet har börjat göra så många fel när du föds och känner in landet då. Men får barn som älskar så mycket. Men barnen kommer från högre människor light ,som du kommer ifrån. Men barnbarnen får du vara nära ibland och ibland problem med dem. Men sitter utan pengar och ska skriva och lägga ut på bloggen.”

”Men tjänar in lite kunder som tar hjälp av dig. Men landet vill öka på medium efter medium ,och du kanal högsta du lever idag. Men sitter med Great master arch wings har du upptäckt när du har problem ,då pratar du med dem. Men reder upp det ,som jag och du reder upp JUNGFRU MARIA ,MEN VISAR SANNINGEN DÅ.”

”MEN BER TILL MIG BIRGITTA. MEN BER TILL ENERGIN NÄR BER TILL MIG. Men folk ber och lägger in sitt i böcker och internet, som kommer till världen. Men du har problem idag när ingen såg lägenheten måste vara kvar då.”

”Men Anders och du kan inte knappt sitta under samma tak. MEN HADE EN LOKAL ATT GÅ TILL KAN GÖRA VAD DU VILL DÅ. Men var viktig för dig ,som ingen förstår som jobbar som medium. Men måste ha en egen plats att gå till ,tar kunder där och kan skriva då utan att blir avbruten då.”

NÄLDEN ÄR DU SJUK AV, jag lovar dig när ser Jonas sätt ,men kan människor men han kan du inte ens ,när ser hur han göra då. Men GUD måste visa han ,så du kan förstå när han måste hjälpa till med loken ,som gick åt andra hållet, men sitter utan lokalen då. Men Jonas har svårt att jobba med.”

”HAN KOMMER TILL DIG SOM KUND, men ta in han i arbete är svår då. GUD som är arg Birgitta ,men han gör så när han blir ledsen. Jonas var, som en person han inte kunde tåla acceptera ens. Men har en väg genom Sverige som är land problem. Men sätta problem för dem när du ser så galna saker gör mot dig.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b60d4f02364cc3b786d517c3916f949b.jpg”DU ÄR BIG PROTECTION SOM HAR PROBLEM IDAG. MEN GUD MÅSTE SKYDDA DIG OCH LÄGGA UT FRÅN HAN. Men känner människor är ond mot dig när gör fula saker mot dig. Men landet har problem att hjälpa dig rätt idag. Men Kewan har problem idag tro mig han vill ändra om allt när han ser förödelser som gör han sjuk idag.”

”MEN MÅSTE GÖRA SÅ MOT HAN RESPEKT FÖR HAN. Kewan har lagt Facebook åt sidan, men brevet gör han sjuk då. Kewan har en plan Birgitta att leva med dig. Ni hittar varandra, då ska det fungerar då. Facebook som är problem idag. Folk blir sjuk av Facebook då.”

”HAN MÅSTE TA SIG TILLBAKA TILL MIG , även om han känner känns svårt att göra det.”

”Men du lever splittrad från han måste gå tillbaka då. Men är ett par på jorden. Men muslimska länder kan göra så mot sin tjej. Har hård kultur du mötte på den natten 2016 -7 januari dök han upp ,OCH DÅ SKA HAN TA HAND OM DIG. Men hamnar i problem efter problem då.”

”Men han måste ta sig tillbaka till dig har sin plan när han mötte dig. MEN BIRGITTA TA DET LUGNT IDAG DU SOM STYR NU. MEN FOLK KRÄNKER DITT ARBETE SOM MEDIUM OCH KANAL ,SOM KAN ALLT NU. LÄR DIG ATT LEVA NYA SAKER LÄGGER UT OM DÅ. Men många av dem har inte den kunskap du har att leda ett land idag. Men ser bara problem land Sverige vill du slippa nu.”

”Men GUD måste rätta till åt dig. Men länder han börjar med måste leva att lägga ut till då. Sverige måste lägga ut på bloggen. FOLK DELAR BLOGGEN DET ÄR GJORT SÅ.  Men vi måste avluta nu.”

”MEN KOMMER FRÅN LIGHT BARA LIGHT KVINNOR SOM LEVER MED MIG. SER HAR MÖRKT HÅR SOM DÅ. Men vi var mörk på den tiden. Hemma lever jag, men har den färgen på håret. Men får inte berätta hur du ser ut då. Men på jorden får ni visa hur ni såg ut. Men hemma, då måste jag vara tyst hur du ser ut då.”

”Men han vill ha det så.” ”HEJ DÅ, MEN KOMMER OCH PRATAR NÄR DU VILL JUNGFRU MARIA. När du har sånt problem ,då är det Anders måste ta hand om då. Men bryr dig inte, men dåligt hjälp skam för Sverige.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-hilaron-birgitta-andlig-inspiration-.pngGREAT MASTER HILARON VAD ÄR DET HÄR SÄGER HILARON. HAN SKÄMTAR NYVAKENSÅG SÅG UT SÅ. 

”Vet du vem jag är idag??? Men du har haft kontakt med mig. Men du kan berätta senar om dig och mig hur du lär känna mig,SÄGER GREAT MASTER HILARON. Ser bloggen vi skriver på. Men du använde mig till många saker när vi hade tiden ihop då.”

”MEN BIRGITTA VAD HAR DU FÖR FOLK RUNT DIG???  Men blir rädd nu. Du är stor på jorden. Men vad har du för folk runt dig titta tok folk ,som stör dig när du ska ta hand om Anders.”

”Men Birgitta Kewan Jonas och Anders män, som gör fel hela tiden. Kewan har du satt åt ,men han gör fel mot dig. Skriver brev till han dör när du träffar han. MEN VILKET LIV DU HAR NU. Har problem land lär dem leva ,som ser gör folk dålig att leva då. Men du har problem land Sverige.”

”Invandringen ser mörk ut för svenska folket idag och klagar folk idag NEJ TYST OCH ARG BIRGITTA. Men vad ska hända med dig nu??? Vi ska pratas vid men är inte trött. Men måste skämta med dig sover jag NEJ jag lever hemma. Men såg min nyvaken ,men kan inte sova hemma då. Men du sova som lever stress värld när Anders ska sköta om saker och ting.”

”Men har delat på er. Men vad gör ni nu???? Anders och du kliver tillsammans när Sverige måste dela på er. Men du är sjuk från läkaren som skadar dig, SOM LEVER ALTERNATIVA VÅRLDEN. Men du lär ut om den ljusa vägen Birgitta.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f065d49e53a72df2ea179893ac320a7b.jpg ”MEN KEWAN HAR ENORM PROBLEM SOM HAR PLANEN ATT HÅLLA I. Ser du mitt hår Birgitta???”

JA ,ser det. ”Men du har ljust på jorden eller hemma då. Vi ska vara tyst har GUD. Han måste göra så folk tar in hans kunskap.”

”Men Sverige är dålig att ta in han lägger ut om då. Nu lägger ni ut igen om Sveriges problem. 2021 skriver från han. Men alla Great master. Men har glömt mycket när vi ska reda upp GREAT MASTER HILARON JAG KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART.”

”MEN LEVER MEN MÅSTE VAKNA UPP NU BIRGITTA DITT ARBTE. MEN LADY NADA OCH KUTHUMI VAR SIST NÄR GUD HITTAR DIG. Men sist är fel ,genom att vi väntar arbete med dig.”

”Men sover Birgitta när har problem jorden har mig att prata med. Men har tänkt fel om dig själv, du är den som ska leda landet nu. Länder kopplas du till nu. Men har ett problem land att säga till om felen gör då. BIG PROTECTION GÖR JOBB IDAG NÄR FOLK SKADAR SIG. Men tittar vi på framtiden Birgitta. Han är du rädd för när gör så fula saker mot dig.”

”Han måste gå in i ditt jobb idag. Han måste gå in i hjälpa dig vidare. Anders är sjuk som har inte tänkt på förut. Men kan bli dålig ,och för dig blir det jobbigt att se hans smärta när Kewan dök upp. MEN VAD GÖR MAN BIRGITTA NU?? Vi måste lära oss lugna oss, genom att Linn är dålig idag när du har problem pappa problem för henne.”

”Men har ett land att visa från henne. Hon visar svenska folket lever idag. Men ni ska gå med dem som äldre vården ni gick med då. Han har en plan Kewan för sitt land Kurdistan.Han bär den planen när han föddes där. Vi visar Sverige när du drabbas av det.”

”MEN KVINNOR LEVER SOM DIG IDAG, många från invandringen blir lidande av konflikter och bråk idag. Men kvinnor möter på den världen barn möter på den världen idag. Sjukdomar aldrig haft får barn och kvinnor idag från män som kan inte sköta sig idag. Men ett land i problem som du sitter nu ,du tittar ut och är rädd idag varför det???”

”ALLT DU MÖTER PÅ ÄR VÅLD LÄKARE POLISEN SOM SKADAR DIN HÄLSA IDAG. Har ingen hälsa idag när tar hand om folk, dåligt Birgitta. Anders har du problem med som ingen tar hand om då. Men titta hur du lever idag stress från allt du går igenom idag. Leder landet idag från GUD

”MEN HAR PROBLEM LAND som du håller på att ställa till för nu. Linn måste ha närhet till sin mamma då. Hon kan må dåligt när hon lever för länge från dig. Men måste ta det lugnt. Anders är sjuk han kan inte styra som du vill ens. Anders är sjuk förut även krigare, han kan bli så och då får du lida för det.”

Måste se Jonas för GUD var arg på Sverige då. Han har börjat med Sverige. Bryr dig inte om nu folk måste hjälpa till då. Men vill ha på ditt sätt har Linn och barnen vill att du lever bra nu. Barnbarnen ser du till. Men vill att du tar tag i jobb föddes till. Men ser att du ser mer än andra ser då. Måste ta det lugnt Birgitta. GUD visar hur jag lever nu. Han är inte glad åt allt med Kewan. ”

”Han ska ta hand om dig. SER DU MINA KLÄDER, JA SER DEM. Vi har kläder på andra sidan. Men vi lever med männen på andra sidan. NEJ finns inte kvinnor hos oss.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e63b7f000b67e5a7bd07ec530509172c.jpg”JORDEN LIVEN PÅ JORDEN KOMMER FRÅN LIGHT SÅKLART. Men vi har jobb på jorden att hjälpa länder att leva då.”

”MEN MUSLIMSKA LÄNDER KOMMER INTE VI , men svarta länder tar från andra, och hjälper länder att leva bygga upp länder från oss.”

”Men svarta länder muslimska länder kommer inte vi ,genom att vi kan inte födas där ,SER EN LJUS PLANET LEVER PÅ DÅ. Men håller upp ljus pelare. Men ljus skiva och långt från andra lever vi ,som kommer från Light. Alla som kommer från light lever som oss men ljus skiva ,som en skiva rund som avgränsar oss från dem.”

”Men länder föds många till ,som kommer från problem liv då. Jemen är mörkt land även Kurdistan, som lever år efter år problem liv för kvinnor och männen. Men det går ändra om idag när vi har internet att hjälpa länder till ett bättre liv. MEN LIGHT KAN VI FÖDAS TILL LÄNDER USA vi utvecklar saker där. Har kommit längre än många andra länder. Men det är dina länder Egypten, Grekland, men kan inte födas till alla länder ,genom att är för mörka länder då”

”NEJ VI HAR LJUSA LÄNDER. Nordiska länder ljusa länder då. Muslimska svarta länder har en annan bana genom livet. Men svarta dör och kommer tillbaka flera varv tills kan leva då. Men ska städa så mycket som föds, men har inte så mycket saker naturen att ta från. Men har börjat nu att hjälpa dem att leva bygger upp många länder som är svart idag.” ”

”Men har länder stora städer, som är svart har kommit långt idag. MEN HAR INTE MED DEM ATT GÖRA ENS. Men folk  hitta svarta länder ,då hjälper dem att leva, genom att utveckla länder mer och mer idag. Men jorden fungerar så idag.”

”Men ingen känner till det att kan knappt leva föds svarta länder.” Ser bilden han visar då. Men svarta kan dö flera gånger har barndödlighet i Afrika ,som människor vill hjälpa dem med. Men vi har inte jorden så att födas och dö, utan kan leva längre idag. Men svarta länder dör många barn undernärd ,som folk upptäcker idag. MEN GER PROBLEM MAT HELA TIDEN. Men ris är föda för dem att leva på.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 716078-1.jpg”Men länder som ser blir inte glad när ser födan när barnen växer upp. Men kan äta annan mat när barnen växer upp då. MEN LÄNDER HAR FET FÖDA ,SOM SMÖRGÅS SOM FOLK GÅR UPP I VIKT AV som folk blir fet på går upp  i vikt när äter för mycket bröd.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-hilaron-birgitta-andlig-inspiration-.pngMATKULTUREN SVARTA LÄNDER ÄR DÅLIG, MEN BARN DÖR HELA TIDEN. Men länder måste lära dem leva normalt, som ni lever bröd på bordet.

NÄR KOMMER TILL LÄNDER  ,som har som Sverige ,då får se vad mat är då. Men äter god smörgås när kommer hit, men är ovan många som kommer hit””

”Men vi har dåligt matkultur som barn får lida av då. MEN ALLA LÄNDER FÖDS SVARTA BARN SOM ÄR UNDERNÄRD. Men leva livet så ,men kommer in ens men även läkare utan gränser jobbar mot bättre värld, men pengar handlar om att köpa upp bättre för människor som lever där.”

”Vi kan inte göra något åt det föds och dör. Bygger skolor som lägger pengar till. MEN SVARTA LÄNDER FÅR ALDRIG HJÄLP FRÅN OSS  ,GENOM ATT VI KOMMER FRÅN LIHGT.  Men har mörk kultur och problem att leva där.”

”MEN MÅSTE GÖRA SÅ SOM GUD SA. Men sänd bara ut signaler till alla du känner ,som kommer från GREAT MASTER LIGHT.”

”JAG LEVER UPPSTIGNA MÄSTARNA PÅHITT DÅ. LEVER PÅ ANDRA SIDAN.” MEN HILARON KALLS FÖR GREAT MASTER. Men han lever på andra sidan. Jorden har problem med nu. Men föds inte nu till jorden ,genom att jorden är för svart för dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är el-morya-birgitta-andlig-inspiration.33.pngGREAT MASTER EL MORYA LÄRDE JAG KÄNNA LÅNGT TILLBAKA NÄR HAN SKULLE VARA MED BLOGGEN ELLER EN SEANS I LJUS. 

MEN LÄRDE KÄNNNA EL MORYA NÄR HAN DÖK UPP I MIN LOKAL. Prata med folk den gången när han väntar in folk som han skulle prata med. Jag var orolig när han dök upp. Men kände han var hård bestämd. Men försvann på en gång oron. Han gick den gången i lokalen hos mig. Han pratar och skämtar om sig själv då. Han tog bort min rädsla för han. Men fick för mig att han var så ,men fanns ingenting av det. Han vägleder andra människor då. HAN ÄR GREAT MASTER TILLHÖR DEM. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är el-morya-birgitta-andlig-inspiration.33.png”HEJ BIRGITTA SÄGER, EL MOREL MORYA Jag är en stor man säger han. Men alla vet jag och andra Great master har folk sagt så mycket fel om dem. Vi bor ihop med kvinnor när vi bor ensam långt från kvinnor genom att planeten är gjort så.”

”KVINNOR MÖTER VI PÅ JORDEN, men vi måste först födas, då möter vi kvinnor som vi får tilldelad från föräldrar ,då får vi lära känna andra könet.”

”MEN HEMMA ,DÅ HAR VI BARA MÄN ATT LEVA MED , männen lever med har bara ett mål att lära känna jordens problem, som är svart så svart svart vad gör man då Birgitta? Jag måste vänta in jorden, men hade svart hår på El Morya tid.”

”Men liven är inte som du tror, GUD KAN STÄLLA TILL FÖR FOLK NU, DU HAR SVERIGE PROBLEM. Ser hur du lever kommer från dålig hjälp när han börjar med krisland, då får man vänta sig vad som helst Sverige, och krisland Kurdistan mörk kultur blir så problem för dig, ATT MÖTA KEWAN SOM FÖDS FRÅN BIG HEAVEN ,men han tror gör rätt då?”


Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3af96fb63d15ac3947c877fd64a11fb1.jpg”MEN HANS LAND VISAR OCH DU ÄR INTE GLAD ÖVER DET.
  Men kvinnor män lever fruktansvärt liv år efter år idag.”

”MEN SER FOLK KURDISTAN IDAG , eller är folk blind problem liv måste ändra om galna problem liv.”

”Men har hård kultur att leva år efter år föds folk till ”Kurdistan, MEN BÖRJAR FÖR LÄNGE SEN ÄNDRA OM har bara gått baklänges hårdare kultur, som började för länge sen ändra om till bättre man satt på tronen då.”

”Men idag ,men titta slöjor och klär in kvinnor och flickor i mörk kultur. MEN LANDET HAR GÅTT BAKLÄNGES ,genom att en gång i tiden hade en ledare som gjorde bättre för kvinnor och männen att leva mer som oss. Men landet har gått tillbaka till gamla tankesättet ingen ser kvinnor lider år efter år”

. ”Men gifter bort kvinnor och männen får samma problem som kvinnorna får då. Men Kurdistan kan bli nytt för dem leva som folk lever idag”

”MEN LÄNDER SOM LEVER UNDER KURDISTAN MÅNGA LÄNDER SOM GÅR IHOP UNDER ETT STORT LAND, MEN KALLAS FÖR KURDISTAN  ,och då ska gå under människor som styr dem baklänges ,som styr dem in i mer problem än ingen kan se när landet Kurdistan, sätter igång ändrar om sitt sätt mot kvinnorna och männen måste ge glädje ,än visa hård kultur mot kvinnorna som Kurdistan gör så mot kvinnor ,som du sett Kewan problem fick du fattar inte vart allt tok kommer ifrån när du levde med Ömer kurd Turkiet,”

”Men han är kurd som han du levt med då. Men är inte samma Birgitta som Ömers kultur KURDISTAN ÄR HÅRT LAND ,och Turkiet som han kommer ifrån är ett annat land ,som har ändrat om så mycket idag, som Kurdistan ligger så långt från dem.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dfefd7311094101edebda8a1d2711e27.jpg”MEN LÄNDER ÄR HÅRDA LÄNDER KULTUREN TAR DEM FÅR LEVA MÖRKT LIV MED SLÖJA OCH BURKA EN DEL LÄNDER HAR. Men ändra om kulturen, då måste GUD lägga sig i idag ,genom att kulturen stökar till för folk ,som ska födas tillbaka år efter år får lida klär in dem i slöjor och Burka har en del länder.”

”Men slöjor har problem att leva, som svenska folket lever idag. Men andra länder som har som svenska folket har det då. MEN GUD KAN GÖRA KURDISTAN BÄTTRE LAND NÄR GUD SÄNDER LJUS ÖVER LANDET.”

”Men kvinnor får födas dit och ledaren har bara gått baklänges får inte ens välja sin fru att leva med, HÅRD KULTUR KAN DÖDA VARANDRA OM DE SER FEL , då kan döda kvinnor om gör fel. Men är männen som börjar skada kvinnor och flickor, men då ser ledaren att kvinnor flickor lockar dem till fel sex för dem, men så blind är varje ledare i Kurdistan.”

BLIND LEDER, MEN ÄR SANT NÄR JAG SÄGER TVINGAR GIFTA BORT UNGA KVINNOR TILL ÄLDRE MAN OM DE KÄNNER FÖR DET. Men kulturen är snedvriden Birgitta. Men äldre kvinnor och yngre män kan bli kär i varandra, men då väljer själv. Men yngre män och kvinnor väljer själv att leva med då. Kärlek hittar då äldre män och yngre kvinnor hittar kärleken ,som din dotter gjorde då. Men är äkta kärlek hon hittar hon väljer själv.”

”Men Kurdistan stökar till för kvinnor och männen gifta med utan kärlek är inte bra att leva så med stängt hjärta som blir hela livet då. Men Ömer kommer från den sidan Turkiet SOM HÅLLER PÅ ATT ÄNDRA OM DET, genom att landet har gått in krig mot bryta mörk kultur ,genom att många turkar kan leva med kärlek, men kurder har problem att leva då.”

”Men bryter den kulturen idag, genom att välja sin fru och kille till sin dotter håller på att ändra om mycket idag. Men världen ser problem folk får lida år efter år får bara välja man och kvinna från föräldrar syn man och kvinna då. Men har släktband kusiner som svenska folket gillar att leva så. MEN BRYTER KULTUREN , genom att leva som folk lever leta efter sin kärlek, stora kärlek hittar genom att älskar den kvinnan och männen hittar sin att leva med kärlek, under samma tak som är bästa liv kan ge människor då.”

”Men länder har som Kurdistan, Jemen Birgitta måste ändra om även dem hård kultur, men så kommer till Sverige, genom har krig i Jemen idag. Men vända landet rätt ,så folk kan leva Afghanistan vänder landet upp och er idag. MEN MUSLIMSKA LÄNDER FÅR PÅHÄLSNING GUD ,SOM LEVER FEL IDAG ,DÅ GÅR HAN IN I MUSLIMSKA LÄNDER ,genom att mörk kultur ska ändras om idag.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e63b7f000b67e5a7bd07ec530509172c.jpg”MEN MUSLIMSKA LÄNDER FÅR PROBLEM IDAG GUDS HAND, Algeriet har bara bråk idag tills rättar till landet har så mycket grupper där.”

”MEN KRIG KOMMER INTE GÅ IN I KRIG ,men håller på att vända landet till bättre land då. Men du har ett stort skydd idag när du sitter med jorden ,genom att många länder är mörka länder som är farliga länder då.”

”Men har skydd mot det. Men har problem med Anders idag ser hur du lever idag, GENOM ATT DU HAMNAR I KLÄM MELLAN KEWAN OCH ANDERS  , som är den du måste välja.”

”Anders har problem leva en del dagar när Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 777fa8918290342d1adc1b5a48a2e451.jpgKewan dök upp ,då blev han sjuk från han. Anders och du problem nu när du springer till England. MEN ENERGIN SOM TAR DIG OCH VISAR ENERGIN VISAR MÖRK SPÅR FÖR DIG, NÄR DU HÅLLER PÅ ATT DÖ BIRGITTA”.

”Men han visar Kurdistans män, som lever där har hård kultur då”

 

”Det är föräldrar som ändrar om barnen när flyr hit eller lever i Sverige ,då lever mer som svenska folket släpper så mycket från mörk kultur fast finns kvar, så kan bryta sin mörka kultur. Det är föräldrar som hjälper han att leva då. Men Kurdistan skulle aldrig godkänna det ,som en del gör men friheten möter på då. Fritt land göra det du vill ,då kommer fram som gömmer inom sig. Men fritt land som då kommer andra problem MEN KOMMER FRÅN MÖRK KULTUR  KAN LÄTTA  BÖRDAN I SVERIGE.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c64dbd26faf3ad0e91fd826a9b15fe3c.jpgMen visa för folk som lever kvar, då blir det stort problem för dem, som ser synden har tagit dem lever i Sverige. MEN SVENSKA FOLKET FÖLJER BARA HJÄRTAT DÅ. Men då kommer även fram saker har inom sig, Sverige har problem idag prata ut om sitt inre krig ,då kommer det upp. Men är rätt för dem, så blir det för många idag. Men Sverige lider innan han började med det.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är el-morya-birgitta-andlig-inspiration.33.png”GREAT MASTER EL MORYA LANDET LEVER I LIGHT STORT STÄLLE KALLAS SÅ. Men andra sidan kallas så ,som folk tror att jag lever med kvinnor som är fel ,genom att vi har troende människor som är inte fel att be idag som jorden ser ut idag.”

”Men Light har varit på jorden många gånger måste vara hemma idag. MEN VI LEVER TROR VI DÖR MÅNGA SOM HÅLLER PÅ MED UPPSTIGNA MÄSTARNA ATT VI DÖR OCH LEVER ENERGIN”

”Men vi lever men folk får ta energi från oss och ta ner från oss. Men vi lever på andra sidan, ljus planet och kallas för Light ,som alla tror att vi är död. Men vi lever med männen som hittar på saker när vi ska till jorden. KALLAS BARA FÖR LIGHT MIN PLANET SÄGER EL MORYA. Vi utvecklar saker hemma som ligger från kunskap vi har. Vi föds bara till länder, som har ljust inom sig eller har kommit längre en del länder har inte kommit så långt då.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2015_ams_03058_0122_000otto_eerelman_a_morning_ride_in_the_forest.jpg”Men vi väljer länder som har mer leva med kan dela med sig till oss, som är viktig del i vårt arbete. BILEN HAR LÄNDER HITTAT PÅ ISTÄLLET FÖR ATT GÅ MED HÄST OCH VAGN.  Men kommer från andra länder som vill utveckla förflytta sig med flyget kommer från dem.”

”Men är bättre att bo i samma land när jorden är mörk, då möter på mörk kultur idag. Men världen har utvecklat så mycket idag, som jorden får ännu mer problem folk, SOM BÖRJAR FÖRSTÖRA JORDEN KÄRNKRAFT OCH ANDRA FARLIGA ÄMNEN BLANDAR I JORDEN. ”

”INTERNET HJÄLPER GUD LÄNDER IDAG.  Men internet hjälper inte alla länder när tar in problem folk, som har inte kommit så långt som Sverige har kommit idag. Men andra länder bredvid har kommit lång, USA har mycket som folk tar ifrån. Men andra länder ser Sverige, då flyr till Sverige.”

”Men flyttar även till Sverige genom enkelheten att leva länder som har inte som er ,då kan även ta den vägen förstör för landet idag. MEN HAR INTE RESPEKT MOT SVENSKA FOLKET ENS. Sverige samma med andra länder ,som är som er får  problem idag när ser landet då kan inte ens sköta sig ens.”

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är manipulation-birgitta-andlig-inspiration.png”MEN FICK MÖTA PÅ GRUPPVÅLDTÄKTER, VÅLDTÄKTER SOM KOMMER FRÅN DEM SOM SÅG SVERIGE DÅ. Men länder runt er har problem idag, men har inte utvecklas som dem, då får ni problem när internet dök upp, då får tjejer och kvinnor problem med män som kan inte sköta sig. Men gör dem illa skadar dem.”

”Men Birgitta får stor hjälp idag genom sår du har från dålig hjälp i samhället då. Men titta hur du känner dig ,men folk vill glädja dig, men finns människor som vill det när hjälper så mycket folk idag. MEN DU MÅSTE FÅ HJÄLP HITTA EN FIN LÄGENHET TILLBAKA SOM DU VÄNTAR PÅ. Men Anders ser att du har Sverige och Kurdistan fick problem då.”

MEN GREAT MASTER EL MORYA KOMMMER INTE TILLL JORDEN PÅ LÄNGE. ”MEN FINNS INGEN TID HOS OSS. MEN KÄNNER INTE AV ATT DET ÄR TRÅKTIGT TIDEN FINNS INTE HOS ER. Men tar tid idag, men han har Sverige och Kurdistan. Han har kurdstian, då måste Kewan ändra om Birgitta, visa hur rätta ska vara leva ihop. Han visar hur ni ska leva ihop när han kommer tillbaka då. Kurdistan måste leva som andra länder kärlek och dela sitt med varandra då.”

GREAT MASTER EL MORYA SER JORDENS PROBLEM, VI SKA ÄVEN SKRIVA FRÅN HAN. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png

MEN ÄR KÄRLEK NÄR HAN KOMMER DÅ.  HEJ DÅ KOMMER TILLBAKA SÅKLART VI SKA SKRIVA FRÅN MIG NÄR JORDEN HAR PROBLEM DÅ.” 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgJag hamnar i mycket konflikter med, GUD GENOM ATT HAN SKA HA PÅ SITT SÄTT, och jag är för det mesta sur på honom när jag måste sitta och skriva om allt. Jag måste skriva ner från honom nu.

GENOM ATT HAN TÄNKER PÅ MÄNNISKORNA NU ,och vill hjälpa folket nu ,och då sitter jag i en rävsax, genom att jag fick inte så mycket hjälp när jag måste lämna Anders min sambo, men ändå ska jag sitta och skriva om ALLA PROBLEM FOLK HÅLLER PÅ MED NU.

GUD vill att folk lyssnar på honom ,och hur många gör det nu????

JAG VET ATT HAN SER ALLT, men jag är trött på att jag sitter fast i en rävsax nu.

GUD tog upp om twin soul och tvillingsjälar, och det var Lady Nada som sa att vi kallas så, men han försökte ändra om det. Jag sa, ”hur ska vi kunna det.” Genom att han ser helt fel då, GENOM ATT DET ÄR HANS ,och de kallas inte för twin soul eller tvillingsjälar UTAN FÖR BIG PROTECTION OCH PROTECTION 

GUD ville först att jag skulle skriva BIG PROTECTION PÅ SVENSKA, men jag hörde hur det lät när jag skulle skriva till en ny kategori på bloggen då. Jag behöll engelskan då ,men även hur det lät på BIG HEAVEN på svenska ,men det blev felstavat då. Han säger inget till mig då, men sa att jag måste kunna skriva BIG PROTECTION, då kan jag ha det på engelska, jag fick träna på det. Jag är dålig att stava på engelska ,och han vill lära mig då. Men vem vet om det att folk kallar dem fel nu?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dfefd7311094101edebda8a1d2711e27.jpgMEN VARJE SIDAN PÅ INERNET STÅR DET FEL. Men har lärt sig från folk då. Men för vidare som BIBLEN jag reder upp nu.

Men folk skriver ner på den tiden. MEN PRATAR MED GREAT MASTER JUNGFRU MARIA MEN ÄR BARA FEL. Men hittar på så mycket om Jesus och Maria och Josef.

Jag måste reda upp som folk fått bakfoten då alla lögner ,som sprider genom kyrkan och sekter som tillber Jesus och jungfru Maria och Josef. Men tar reda på sanningen och skickar ut på bloggen om Great master ,som får prata med nu och skriver från dem och reder upp. FOLK FÅR HÖRA SANNINGEN OM DEM ,men alla kan se att det är sant då.

Men kan inte gå till varje som tillber dem, DÅ FÅR ENERGIN FRÅN DEM, GENOM ENERGIN BER FOLK TILL DÅ. Men alla förstår att det är sant att tar energin från dem. 

Nu har jag kommit till Jesus och jungfru Maria och Josef. Men bor inte ens hos GUD ,som bibeln tror på. Men jag håller på att reda upp dem ,så folk får höra sanningen. Men skriver så mörka böcker folk ber till, men världen har förändras idag med ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR OCH GREAT MASTER. Men ger en ljus värld. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8d1a9ed136ca0355d638457b5b90fc46.jpg

MEN ÄRKEÄNGLAR ÄR STOR OCH LÅNG 5 METER LÅNG. MÄKTIG OCH STOR ATT MÖTA DEM. MEN ÄR 22 STYCKEN    ARCH WINGS

Men har uppgift att berätta om ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS ÄRKEÄNGLAR.

NU VET FOLK SOM LÄSER MIN BLOGG. Men läser på sidor där de pratar så himla sött om twin soul gullig, gull, då tror folk på den sidan, för tar tills sig från dem och folk tror på det.

Och nu ville Lady Nada att folk skulle följa tvillingsjälarna GENOM ATT DET ÄR FÖRSTA GÅNGEN de öppnar boken om tvillingsjälarna nu.

FOLK FÅR SE SANNINGEN OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR DÅ, genom att hon lever själv med en twin soul då. Hon vet hur det är, ”att det är bättre att leva hemma”, sa hon till mig.

Men hur mycket folk tror på oss då, genom att folk har fått för sig så mycket om twin soul är så sött på många sätt, ”att du möter på din tvillingsjäl.” Men vilken lycka då som som tror på FALSKA SIDORNA, alla böcker de skriver ner hur gullig gull det är nu.

.Genom att folk har FÅTT TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL PROBLEM FOLK det är inte gullig gull ,och det är inte kul alls med tvillingsjälar jag spyr på dem nu, genom att jag ser det andra paret, vilket jobb hon fick när de skulle återförenas. Jag tänkte att det var tur när de återförenas att det blev bra då. Jag ser från henne vad hon åker på nu samma med mig, GENOM ATT LANDET ÄR KNAS I ALLT NU ,och nu ska hon och jag rädda ett land som är så upp och ner nu .

MEN HON GÅR OCH VISAR UPP HUR LANDET SER UT och jag har gjort samma sak nu. Jag är så förbannat på alla, som skriver om twin soul kan inte ett dyft om oss och ser hur hon har det nu. Hon och han lever ihop nu. Genom att han fick ge först kärlek till Sverige ,och de blev sjuk båda två ett tag. De var på väg att gifta sig då NÄR GUD ÖPPNADE HJÄRTAT PÅ DEM, och nu får de börja om igen.

Men GUD måste gå med landet nu hur det ser ut nu.

Jag är så arg genom att jag SITTER I EN RÄVSAX NU och kommer ingen vart, genom att jag måste skriva och varna folk nu.

MEN GUD kan skriva hundra sidor så kommer folk inte ta tills sig.

Det har med att vi skriver från GUD och jag känner det själv, att GUD är något som folk har så svårt att ta tills sig nu. Men jag måste skriva från GUD ,genom att han ska PRATA MED FOLKET GENOM ATT HAN ÄR ALLVETANDE som en del kallar honom.

,,Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jorden-birgitta-andlig-inspiration.pngMen hur många tar till sig om jorden att den kan gå under? HUR MÅNGA SER NÄR KÖR VÄRSTING BILAR. JOREN ÄR HEMSK LITA PÅ MIG SER FRÅN GUD.

Nej, folk tror inte på det utan de vill leka livet GUD och tar inte till sig något från dig. Folk vill inte ens se hur illa det är i skolan med killarna som våldtar kvinnorna, DE VILL INTE TA TILL SIG, för det är för besvärligt att prata med skolan eller prata med en familj som är helt omöjligt att göra.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 911ywbva3el._ac_sl1500_.jpgIbland är jag så arg på allt och varit på väg själv till skolan då, genom att ingen gör något åt det UTAN BARA HJÄLPER DEM FEL , men då har GUD TAGIT UPP OM VÅLDTÄKTER, för att hjälpa folk rätt nu

Men folk är rädd att hela landet går under. Vem vet om de fortsätter såhär.

Men folk vill inte hjälpa till utan fortsätter och leker då. Jag kan skriva sida upp och sida ner och DET HÄNDER INTE ETT DYFT än att kvinnor och barn blir våldtagen av killarna som de har tagit in i landet, genom att de vill inte se hur de ska hjälpa folk.

Hur ska GUD kunna hjälpa folk när de BYGGER OM BADHUSEN med våra pengar nu.

Genom att de ska få LEVA MED BURKA OCH SLÖJOR TYCKER REGERINGEN NU.  Regeringen tycker att de kan leva med burka och slöjor landet medans andra går halvnäck i landet,

Men det är inte okej. Regeringen säger ja, kom hit så hjälper vi dig, men DE KAN INTE HJÄLPA FOLK när de bygger om ett helt badhus och till och med fixar speciella badkläder till dem, DÅ HAR DE GÅTT FÖR LÅNGT med hela landet, till och med det gjort åt dem.

Genom att de är inte intresserad av att hjälpa folk UTAN BARA FÖRFINA DET, att inte säga till eller VISA RÄTT VÄG FÖR BURKAN KVINNORNA ELLER SLÖJORNA som alla ser att nu har vi problem i landet, genom att alla killar som kommer från dessa länder gillar att ha sex med djuren, men sen går det över till svenska kvinnorna och barnen då, genom att djuren lämnar de hemma nu, genom att de kan inte ens ha lite kul med en svensk kvinna genom att vi är skitig i deras ögon, inte vill killarna skita ner sig då.

Killarna måste göra det NÄR DE VÅLDTAR EN KVINNA ELLER ETT BARN,  får det problem genom att de vill inte ta i oss, tänk om föräldrarna visste vad de gjorde genom att vi är skitig i deras ögon. Jag kan faktiskt folket själv och jag visste redan om det när jag skrev från GUD. Genom att jag har levt med dem då. Hur en del folk såg på kvinnorna, att vi var hundar kunde jag höra från en äldre man, men även horor fick jag höra från en kvinna då.

GENOM ATT SVENSKA FOLKET ÄR INTE SÅ FINT I DERAS ÖGON  jag har hört det förut och sett det nu.

MEN VAR GÖR REGERINGEN tar inte reda på något nu.

Jag levde bland turkarna och fick höra vad de såg om oss då, men han var kurd han jag levde med men var bortgift då. Men jag kan inte förstå killarna som kommer hit, att de kan ha lite kul, istället för att våldta kvinnor och barn. Genom att jag har ALDRIG UPPLEV DET FÖRUT, genom att jag bodde med dem men de bodde familjer runt mig då, men aldrig jag hörde att de våldtog en kvinna eller barn.

Men nu vet jag inte vad regeringen HAR TAGIT IN i landet som ingen har läst på om nu. Väldigt olika från dem jag känner till och jag upplever killarna hård då.

Genom att inte regeringen förändrar kvinnorna som kommer hit, då blir det problem för svenska kvinnor och barn då genom att DET ÄR RENA SMÖRGÅSBORDET för dem då.

REGERINGEN MÅSTE BÖRJA HJÄLPA DE SOM BÄR BURKA OCH SLÖJOR NU för att få bort en del av problemet i framtiden då genom att folk som bär burka och slöjor kan ingen anställa. Vem vill möta på dem i kassan då? Igen såklart vill det.

Men landet ska inte ha den klädseln alls vi går lättklädda i landet. När de kommer till Sverige DÅ ÄR DET BARA AV MED BURKAN OCH SLÖJAN PÅ STUTS, skulle vi vara i deras land på med burka och slöjan, när de kommer hit, av med burka och slöjan.

De har flytt hit, vi ska ALLTID RESPEKTERA FOLKS LÄNDER DÅ och då ska de av med slöjan och burka, genom att de har valt ett fritt land och vi lever fritt och kan bor själv. Om vi vill kan en del kvinnor jobba som chefer eller så har vi andra jobb i landet att försörja oss på. KVINNORNA MÅSTE JOBBA annars får mannen jättestora problem då när han ska dra in 1 lön, då får han problem genom att pengarna kommer inte räcka till.

Vem får de besöka då? Jo det blir social som har så lite att ge idag genom att inte REGERINGEN KAN VISA FOLK RÄTT när de kommer hit, då blir det stora problem.

Jag upplever regeringen rädd för folket som kommer hit genom att de kan inte sätta ner fötterna då och SÄGA IFRÅN PÅ SKARPEN NU, men de är så tyst.

Jag har till och med SKRIVIT TILL DEM OM BURKAN men det händer inget då.

De ska säga till på en gång nu genom att folk ska leva som folk lever idag. De ska gå skolan alla som kommer hit nu och en del bär burka och slöjor som kommer från fruktansvärt liv då. Genom att det är SÅ STORA KONTRASTER för dem som kommer hit genom att vi ligger så långt fram i tiden med både klädsel och tankesätt då, genom att vi  ligger så långt fram på mycket nu.

Folk ska hjälpa varandra. Nu åker jag på detta jobb att FOLK SKA TA TILL SIG DET JAG SKRIVER FRÅN GUD. Folk har så svårt att tro att GUD skriver såhär konstigt då fast en del vet om det, men en del tar inte till sig alls, genom att de har så lite trust till GUD att han påvisar om detta nu.

Men folk ser ATT HAN ÄR INTE SOM KYRKANS GUD som står i bibeln, men folk får be till en energi, att han kan inte komma till alla som en del tro nu

MEN GUD SKRIVER SANNINGEN OM ALLT, men folk verkar inte gillar det.

Men jag fick även lära mig om själv genom att jag hade mest Lady Nada och andra mästarna runt mig och även ärkeänglarna runt mig. Men sen dök GUD upp men han skrev samma som en del mästarna NÄR VI PRATAR OM SVERIGES STORA PROBLEM, men även ärkeänglarna skrev jag från, för att varna för problem då, men inget hände, men jag ser hur det ser ut nu.

Om folk lyssnade då är det mycket enklare att hjälpa folk då.

Men jag har även och skrivit och är less på han i England, men även där måste jag ha så stor trust till honom nu. Men jag har lärt mig så mycket om männen nu och jag kan se så mycket nu. FOLK KAN LÄGGA NER SINA SIDOR om twin soul. Ni kan inte möta på dem, geom att vi jobbar med GUD och han har inte så många som jobbar på jorden. Det är Lady Nada hon är hemma nu, men henne är jag osäker på för hon kanske kommer tillbaka om hon måste jobba nu, genom att jag och  den andra kvinnan är här nu. Nu pratar jag om tvillingsjälar twin soul nu. Folk har även skrivit så mycket fel om männen nu. De måste alltid följa med när vi föds.,

Men folk vill såklart ha kvar den rosa bilden av twin soul och det ville jag med när jag mötte på honom i England, att det var så rosen sött och full med liv. ”JAG HAR MÖTT PÅ MIN TVILLINGSJÄL,” sa Lady Nada. Genom att jag kände så mycket glädje och kärlek då. Jag  såg vad som händer nu. Ibland tänker jag på andra liven vi haft, genom att vi går efter landet har jag förstått eller så har det varit bra liv vi haft.

Genom att han i England gör mig sjuk ibland genom att han mår dåligt har de sagt men jag har själv sett det hur han mår, men han kommer och går nu och jag är sjuk av det, genom att mitt hjärta är helt öppet nu och MÅR BÄST ATT PRATA MED HONOM DÅ. Men genom att jag sitter så illa, då har vi problem just nu att prata hela tiden, men jag är sjuk av det, inget är kul längre nu, genom att mitt hjärta är helt öppet mot honom. Jag är så arg på honom ibland, genom att folk skulle få lära sig hur kul det är, vi känner äkta kärlek, men det kan ni möta på därute då.

JAG VET ALLT OM TWIN SOUL, men jag har bara tagit upp sanningen om tvillingsjälarna då. Det är för att folk inte ska bli lurad av alla böcker som skrivs och alla internet sidor som de lägger upp om tvillingsjälar då. Jag håller på att bara berätta SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLARNA. 

 GUD sade till mig om det när jag var så upp över öronen kär och såg bara rosa runt honom, genom att Lady Nada sa att jag har mött en underbar man din egen tvillingsjäl tänk vad det låter sött då, men sen säger GUD att den energin svart och jag kunde inte förstå det att han skulle ha så svart energi. Men han har faktiskt det, genom att han satte igång värdens problem för mig nu. Jag kände in honom i framtiden genom att JAG SÅG EN MAN SATT OCH VÄNTADE PÅ MIG, men kunde inte förstå vem han var? Jag sa det till en vän om bilden jag såg, genom att jag började bli rädd när jag såg bilden och hans svarta ögon och mörka hår och vem var han jag såg då?

MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL SÅG JAG och jag måste skriva twin soul för folk ska förstå det och jag vet att han kallas för BIG PROTECTION. Men jag måste hålla mig till namnet när jag skriver om min tvillingsjälar, vilket fint möta jag fick då, men VILKEN BERG OCH DALBANA jag fick av honom. Tänk om jag hade tänkt på bilden när jag mötte honom, då hade jag inte öppnat Facebook det första jag gör utan dragit ut på tiden då.

Jag hade glömt bort det när han dök upp GENOM ATT JOHLIE MIN GUIDE VILLE ATT JAG ÖPPNADE DÅ och jag var lydig och gjorde det, men hade väl inte tänkt att han skulle ställa till problem med mig, men han började prata på en gång med mig. Jag frågade en vän som kan se lite längre då, vem han var nu?

HON SÅG EN MAN SOM SKYDDAR MIG  men satt och väntade på mig och jag tänkte inte längre på det. Jag har skrivit mycket om honom. Men sen satte cirkusen igång då, genom att JAG VAR KLAR MED MIN MAN DÅ och vi skulle lämna varandra då.

Men det blev bara en massa problem med det ena än det andra när GUD hade även öppnat honom och blev så sjuk av det, som han sa flera gånger, ”att han har aldrig varit så sjuk som nu.” Jag säger men, ”GUD HAR ÖPPNAT DIG därför är du sjuk.” Jag sa det långt efter, genom att han mådde så dåligt då och var på väg att ta sitt liv några gånger, men vi hann hindra honom från det. Men visst är det kul med tvillingsjälar, tänk vilket chock när jag ser även han har fått problem, genom att GUD har öppnat honom med.

Det räcke inte med mig och min twin soul i England, men även paret i Sverige hade han öppnat hjärtat på. Jag såg på ögonen när de hade hänt, genom att deras ögon på fotot var mörk då. Jag såg en mörk värld runt dem när han hade öppnat hjärtat på dem, sen FICK HAN GE KÄRLEK TILL LANDET för att dra igång landet då, men det blir alltid problem då.

Genom att då ska folk börja vakna upp och ta hand om sitt eget land då, genom att de höll på att gå i backen då och DÅ FICK SVENSKA FOLKET SÅ MYCKET KÄRLEK  över sitt eget land och vad händer nu?

FOLK HÅLLER PÅ ATT VAKNA UPP NU genom att det drar igång så mycket konflikter nu. Men vad händer med mig?

JAG SITTER KVAR OCH SKRIVER genom att jag och min man var klar och väntar på han i England nu, men vad händer nu?

Jag mår dåligt, jag kan inte gå tillbaka till min man igen som har varit så enkelt nu. Genom att han fick rädda mig, så illa var det när man inte får rätt hjälp i samhället.  Jag måste sitta och skriva hela tiden. JAG KOMMER INTE FRÅN MITT JOBB sen jag mötte på och min andra BIG PROTECTION jag kommer ingenstans då och en del kan inte förstå det. De tror att det är så lätt, men jag sitter fastlåst tills vi är klar att skriva nu.

Vi sitter ihop han och jag, genom att de tog bort honom i England då, geom att de är  2 när de jobbar med mig då. De gör det när det är problemländer, då är de 2. Han fick stanna kvar hos mig, för att reda upp mitt liv som han inte gillade alls. Hur jag hade det, men såg även hur min man gjorde mot mig då, att vi levde i ett destruktivt förhållande och VI VAR KLAR när de dök upp då. Genom att GUD såg hur det var med landet då genom oss då. Det är bara jag som har 2 från BIG PROTECTION och jag får skydda den andra kvinnan nu. Hon har ett annat skydd med.

Nu är han inte alls kul vissa dagar sen han blev klar med mig, genom att jag måste vänta in hjälp nu, men måste först sitta och skriva om alla problem landet har nu men även att jorden har det illa idag. Vi får väl se hur folk tar emot det då men jorden måste vi ha.

Men hur långt kan det gå med jorden genom att folk inte kan sköta sig som jag kallar det nu?

Hur långt kan de gå med jorden nu?

Genom att jag håller på bli less på allt nu, genom att jag TAR MIG INTE FRÅN GUD alls då genom att han har då BIG PROTECTION som sitter och skyddar mig. Han kan jag inte springa från då.

BIG PROTECTION SOM SITTER MED MIG NU.Jag tänkt ibland på honom, att han är verkligen är en man, man vill leva med. Han ger kärlek och tänker på mitt bästa hela tiden han tänker på mig. HAN KÄNNS SOM EN ÄKTA TVILLINGSJÄL TWIN SOUL genom att vi lever så nära varandra hela tiden och känner hans energier så väl då, att vi är 1 hop. Han tänker bara på mig och GER KÄRLEK TILL MIG. Jag kände i natt hela hans kropp  över mig när jag blir så orolig då, men säger MY LOVE till honom, då känner han så mycket kärlek från mig när jag säger det och jag känner hela han då, men en härlig energi då.

Han ger mig så mycket kärlek då. HAN PRATAR ALLTID SÅ FINT MED MIG, men ibland kan vi hamna i konflikter då genom att jag har missuppfattat honom då. Jag är så stressad nu genom att jag håller på bli tokig på allt och bor fel, genom att han varnade mig ibland för det, men jag hade inte trott detta då.

MIN BIG PROTECTION har sagt till mig att det är bara i det här livet vi har så här mycket problem nu, men GUD MÅSTE BÖRJA MED SVERIGE genom att han såg vart de var på väg då. Jag har bråkat om nästa liv då, genom att då är det han och jag och jag vill inte ha såhär igen, för då vet jag inte vad jag gör då.

 GUD måste börja gå med landet då. Han såg vad han hade sett VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA om han inte började med landet då.

Aldrig mer har jag sagt till honom nu vi får se nu vad som händer nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.