KLÄDER – CLOTHES

Nu har folk olika kläder i Sverige nu genom att landet har utvecklats så mycket så de kan gå klädd som de vill då.

Folk kan känna sig extra utsatt idag när det kommer folk från andra länder som inte har den klädseln alls nu utan lever kvar i sin egen kultur då och då handlar det om att hjälpa varandra och LÅT FOLK FÅ LEVA SOM DE VILL DE SOM ÄR FÖDD SVENSK, har all rätt att leva som de vill då, genom att de HAR DEN KULTUREN som många länder har idag då.

Men så kommer det hit folk SOM INTE KAN RESPEKTERA KVINNORNA och bara ställer till en massa problem för dem, genom att de går lättklädda utan att skydda sitt ansikte eller sina ben utan de har den klädseln idag, genom att svenska kvinnan har utvecklas så mycket idag. De ska fortsätta leva som de vill idag genom att DE SKA KLÄ SIG SOM DE VILL utan att bli utsatt för stora problem som landet har fått nu

Jag vill påvisa om detta problem genom att kläder vill alla ha på sig då, men en del vill HA LÄTTA KLÄDER när de går ut och en del andra kläder när de ska ut och då kan vi inte ändra om folket då, utan låt folk få visa upp sig som de är född till nu och låt folk förstå det, att de är född i Sverige. Folk ska de inte ändra om något då utan låt de gå klädd som de vill då, genom att DE HAR UTVECKLATS SÅ MYCKET NU genom att de lever så fritt idag svenska kvinnan då.

De kan klä sig som de vill och SÖKA SINA ARBETEN som de vill genom att de är inte bunden till någon som ska bestämma över dem då genom att DE ÄR FÖDD FRI  som många har hört nu.

Så är det för många i landet, att de kan lätt lämna en arbetsplats om de känner att det är fel att de sitter inte kvar för länge en del folk idag genom att så mycket FOLK ÄR SÅ RÖRLIG IDAG som många andra länder har likheter av.

De är fri då och INGEN SKA SE NED PÅ DEM utan de är fri att klä som som de vill utan att dölja sin kropp då som många länder har nu, att de har kommit så lång nu att många kvinnor går lättklädda idag och BEHÖVER INTE SKYLA SIN KROPP som en del måste göra idag då.

De har inte den lagen folk som lever i Sverige då UTAN DE KLÄR SIG SOM DE VILL i landet och INGEN KAN GÖRA OM EN SVENSK KVINNA DÅ, genom att de ska vara som de vill en kvinna nu.

Jag ser att kvinnor och barn kan få problem med folk som kommer från länder som måste skyla sitt ansikte eller kropp, att DE KAN KNAPPT GÅ UT IDAG KAN BLI PÅHOPPAD DÅ, genom att de ser så fel de som kommer från dessa länder då, att folk måste skyla sitt ansikte annars är de smutsig i deras ögon eller så ska folk skydda sin kropp men inte sitt ansikte då.

Genom att de kommer från en sån förtryckt kultur de som bär burka och slöjor.Jag vill att svenska folket hjälper dem då genom att DE KAN KNAPPT LEVA ETT BRA LIV DE SOM MÅSTE SKYLA SIG SÅ MYCKET även barnen får samma problem då när de kommer till Sverige då, genom att landet har inte den klädseln men föräldrarna har valt landet då, som inte de har valt då utan det är föräldrarna som har valt att flytta hit då och barnen får samma liv som de får i sitt hemland.

Genom att regeringen har inte sagt till om det utan de får fortsätta leva i ett land där FOLK GÅR KLÄDD I VACKRA KLÄDER där de kan pynta sig från topp till tå med vackra saker då.

Men vad får de pynta sig med?

Jo med BURKA OCH EN SLÖJA får de bära barnen då och viken baddräkt får de köpa barnen som bär burka och slöjor då? Antigen får de inte bada eller SÅ FÅR DE BADA MED KLÄDERNA PÅ de får inte visa sin kropp då, genom att det är fult att visa en kropp i deras ögon då.

Men vad kommer svenska barnen få välja när de ska bada då?

De får bada med en baddräkt men UTAN ATT DÖLJA SIN KROPP utan så lätt baddräkt får de bada i eller så badar de i bikini flickorna då och kan till och med bada ihop med männen och kvinnorna då.

Men vad får de bada ihop med som bär burka och slöjor nu?

De får bada med kvinnorna då som bär samma klädsel som de bär då och inte en man kan bada där och inte en svensk kan bada där utan det är bara för dem genom att de får inte visa sin kropp då, GENOM ATT DET ÄR FULT ATT VISA SIG för andra då genom att det är deras lag för att helga mannen då, så inte de visar upp sin kropp för andra då.

Nu har Sverige börjat gått efter vad de vill när de kommer hit, DE FÅR LEVA FRUKTANSVÄRDA LIV istället för att visa alla som kommer hit, hur de lever i landet då, genom att många barn kommer må dåligt i längde av det,

Genom att inte svenska folket hjälper dem då och säg nej till detta nu.

SÄG NEJ till allt då genom att BURKAN OCH SLÖJOR KOMMER FRÅN ETT FRUKTANSVÄRT FÖRTRYCKT FOLK och låt de få leva då, genom att ni säger nej till det då och folk från dessa länder är så van att leva så och ser inte att det är ett fruktansvärt förtryckt folk då, genom att de är van från barnsben sen fortsätter det över till barnen genom att landet deras INTE HAR STÄDAT BORT DET, utan kvinnor och barn får fortsätta leva liv efter liv när de lever där.

JAG VILL HJÄLPA FOLK NU jag hjälper dem få leva ett fritt liv när de kommer till Sverige då.

Genom att alla ser att de kommer HAMNA UTANFÖR SAMHÄLLET barn som växer upp i ett fritt land. De kommer hamna utanför allt då och ska gå skola för att få en bra lön att leva på och då gäller det att båda arbetar då när de lever här annars får mannen stora problem då, genom att han måste lägga sig på en stor utbildning, för att klara av familjen då genom att hon sitter hemma. Det blir han som måste jobba och då måste han tjäna så mycket för att kunna klara av en hel familj och SPECIELLT DE SOM HAR FLICKOR I FAMILJEN, då gäller det att lägga sig på en hög lön då.

Men hur många kan få den lönen av dem då? 

Idag blir det svårt genom att de måste gå så mycket skola när de kommer hit som flykting och det blir barnen som kan sätta sig på en skolbänken då, men MÅSTE GÅ MÅNGA SKOLOR för att komma upp i en nivå som svenska folket lever då.

Men hur många kan det av dem då?

Annars får de problem som lever här genom att båda två måste arbeta då, men i deras hemland då arbetar inte kvinnan så mycket men när de kommer till Sverige då måste de arbeta och ta ett jobb då, men kvinnor från dessa länder FÅR INTE SÅ BRA JOBB när de nyss har börjat här, genom att landet har så lite arbeten att dela ut. Det blir arbeten som svenska folket får arbeta med då.

Det blir killarna som kan ta ett arbete och en skola, men de kan även ha en lägre lön  om de är två som arbetar då, genom att de slår ihop sin lön då, men båda måste arbeta då genom att allt kostar en massa pengar när de kommer till Sverige då och MÅSTE GÅ UT I ARBETSLIVET KVINNORNA som kommer hit, genom att de kan inte leva på en lön då.

Genom att de kostar så mycket att leva idag genom att många bostäder kostar mycket och många nybyggda kostar ännu mera att hyra då och en person med vanlig lön kan knapp inte klara av den hyran, genom att de har barn med och då måste de lägga sig på en hög hyra då och det finns så mycket nybyggda idag som kostar en massa pengar då, men det finns så lite av dem som kostar lite mindre då GENOM ATT DE RENOVERAR MÅNGA BOSTÄDER för att underhålla dem då och då kostar det även de pengar att göra när det är dags för det. Många kan vara i så dåligt skick då och måste renoveras men då höjer de hyran på en gång, genom att de måste ta ut för det  genom att ingen har kommit på ATT GE DEM ETT BIDRAG när de ska renovera, för att hålla ner hyran då, så folk kan bo kvar då.

Jag ser så mycket fel svenska folket gör idag när de ska hjälpa folk rätt i livet, genom att DE TAR INTE ANSVAR för dem som de hjälper då.

Genom att de har inte läst på alls då, genom att det flyttar hit så mycket folk nu genom ALLT BRÅK OCH KONFLIKTER NU som jorden går igenom nu, men låt folk få leva bra då, genoma att visa som ni lever då och lämna inte dem utanför då utan låt de få leva de som har flytta hit till Sverige nu, LÅT DE LEVA SOM SVENSKA FOLKET LEVER IDAG.

Genom att det tar tid att ändra om ett så fruktansvärt förtryckt folk nu, men NI KAN HJÄLPA TILL NU OCH SÄG NEJ TILL SLÖJOR OCH BURKA nu genom att de ska lära sig att leva som ni lever idag, genom att alla som bär slöjor kan en del känna att det gör inget då.

Men det gör mycket för dem som bär dem, genom att de är också ett förtryckt folk GENOM ATT DET ÄR FÖR ATT HELGA MANNEN att inte visa något av huden då.

MEN DE ÄR MYCKET FÖRTRYCK när de lever och tänker så. Sverige och andra länder som Sverige har utvecklas så mycket då genom alla åren då.

Går vi tillbaka i tiden så hade Sverige lite lagar om att inte visa för mycket av kroppen. Men nu har de släppt den regeln helt nu och låt folk leva nu och SVENSKA FOLKET SKA GÅ FÖRE DÅ att visa vägen för dem.

ATT DET ÄR TILLÅTET ATT VISA SIN KROPP och sitt ansikte och hår nu och låt de få kliva ur ett fruktansvärt förtryckt liv, HJÄLP DEM UR NU och låt de få leva som i Sverige nu och hjälp dem ur det då.

Jag ser att det är fel att leva som de lever som bär burka och slöjor, genom att det kommer från ett fruktansvärt förtryckt liv då, men då ska svenska folket hjälpa dem ur förtrycket när de kommer hit. MEN DE HAR INTE HJÄLP DEM UR ENS utan till och med börja med  baddräkter som döljer deras kropp, så långt har Sverige gjort nu och inte ser att det är fel nu.

De ser inte att de har gjort så stora fel nu.

JAG SER ATT NU MÅSTE LANDET VAKNA UPP NU när de hjälper folk som flyr från fruktansvärda förtryckta länder, då ska de hjälpa dem då att få leva som en svensk lever idag utan att skyla sig då. Jag gillar inte burka och slöjor och jag vill att folk ska få hjälp.

Genom att de kan inte göra så mycket när de lever i sitt hemland med det, men när de kommer hit, då ska de ha hjälp när de flyttar hit ATT SLIPPA DET, genom att lever man i Sverige då lever man i ett land där de klär sig inte som dem.

Genom att de går ut arbetslivet då och lever ett fritt liv i landet då. Nu vill jag få människor att hjälpa dem, lever de i landet då ska de leva som en svensk och följa dessa lagar, men även deras  kultur måste de följa när de flyttar hit, då måste DE FÖLJA DEN KULTUREN SOM SVENSKA FOLKET HAR DÅ, genom att de har flytta hit då och då gäller det svenska landets lagar då när de flyttar hit då

Men hur mycket hjälp har de fått nu????

Ingen hjälp i mina ögon då utan bara går baklänges med folket och får fortsätta leva förtryckt fast de har flyttat till ett fritt land, så får de fortsätta ändå förtrycka dem när de kommer hit. Nu vill jag att ni hjälper dem nu, de får leva ett bra liv då när DE FÅR SLIPPA BURKA OCH SLÖJORNA DÅ, låt de få leva ett bra ilv i landet nu

Och jag vill att ni hjälper folk nu OCH INTE KÖR DEN BAKLÄNGES bara för de bär burka eller slöjor då utan hjälp dem då när ni har sagt ja till dem, hjälp dem nu och släpp nu alla slöjor och burka nu, FÖR ATT LEVA FRITT i ett land som Sverige nu och låt de få leva nu och hjälp dem rätt nu.

Tänk på ATT ANNARS KOMMER SVERIGE FÅ LIDA AV DET genom att alla ska jobba när de flyttar hit och även de får lida genom att familjen kan bara en dra in pengarna då.

Hjälp dem rätt nu och INGEN SKA HAMNA UTANFÖR SAMHÄLLET NU som de kan hamna nu, genom att så illa är det med Sverige idag att folk kan hamna utanför samhället då, genom att de får så lite riktiga arbeten då.

De måste båda jobba som kommer hit genom att de hittar på riktiga arbeten då SOM INTE ÄR PENSIONSGRUNDANDE LÖN utan hittar på jobb med liten lön till dem som blir intvingad i dessa jobb då, men lever 2 stycken då kan de klara sig ganska bra.

MEN DET GÄLLER ATT TA SIG DÄRIFRÅN en dag blir ni gammal och inte fått nästan ingen pension då, genoma att ni har gått på arbetsförmedlingen olika jobb som regeringen hittat på då.

MEN DET HÅLLER INTE NÄR NI BLIR GAMMAL och lika för dem som flyttar hit de måste ha riktiga jobb då, genoma att de en dag ska få pension och har slutat att arbeta då, men de kan hamna i samma problem som många av svenska folket har hammnat idag då.

Det är problem att bo i landet nu genom att de ser inte att de måste ändra om allt nu för att folk ska överleva nu ,då måste det bli en stor förändring då   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.