DJURENS SÄKERHET – ANIMALS SECURITY

Djur ska folk ha ,för att äta dem, men ibland blir djur ett husdjur ,som förändrar hela deras liv då, när de kan få den vården från människor ,som gillar att ta hand om djuren på rätt sätt då 

Men hur har det blivit nu genom att folk är så splittrad av allt nu, genom att en del människor gillar att äta djuren ,medans en del vill inte ens äta ett djur, de upplever att det är SOM ATT ÄTA EN FIN VÄN DÅ om de äter ett djur. Hela Sverige är så splittrat på det, genom att så mycket folk har lärt sig så mycket om, hur djuren mår allra bäst nu ,och då är det ett splittrat land idag, genom att folk kan fortsätta, som långt tillbaka nu och ge djuren ännu större problem när folk har börjat ändra om mycket idag, genom att folk har upptäckt att varje djur har känslor.

 Hur många tänker på det idag?

Jag frågar mig varje gång när jag ser, hur folk kan vara så splittrat när de ser ,hur djuren har det på vissa ställen då. Jag kan inte förstå, hur folk kan godkänna det ens ,när de ser hur det är idag, genom att på många ställen får inte djuren rätt hjälp ens ,utan de har inte upptäckt att varje djur har känslor då.

Men hur många har upptäckt det nu?

Det är folk som kan den biten, att varje djur har känslor därför har det BLIVIT ETT SPLITTRAT LAND IDAG, genom att folk vill inte äta djuren ens när de får reda på det, och kan ha svårt sätta sig vid ett bord där de äter djuren, som inte ens tänker på det utan älskar att äta kött som alla vill ha nu.

 Hur många vill äta kött idag?

Det är så splittrat nu ,genom att folk har upptäckt hur illa djuren mår idag, och de vill inte äta av köttet ens då ,genom att de är rädd att bli sjuk då, genom att många djur behandlas så illa idag ,och DÅ ÄR FOLK RÄDD att äta av dem, men så finns de som inte kan låta bli,  att äta kött, genom att de tror att de kan bli sjuk om de inte äter kött då.

JAG SER ATT FOLK KAN VÄLJA SÅKLART,men djuren mår inte bra och då äter ni av dem, som mår inte bra då genom att varje djur har känslor, som ni har märkt, men ändå kan ni äta av köttet då ,genom att ni blir sjuk har ni sett ,och då slutar ni att äta kött ,och har svårt att gå tillbaka till att äta djur då, genom att ni ser även ,vad de stoppar i dem för mat en del djur som är inte uppbyggd på bra föda ,och då blir det problem för er, som älskar att äta kött då, genom att kroppen plockar upp födan de äter då SOM MÅNGA BONDGÅRDAR STÄLLER TILL STORA PROBLEM FÖR ER , som vill äta kött, genom att långt tillbaka ,då åt inte djuren den maten de serverar dem idag, men nu äter de fel mat, som även skadar djurens hälsa så mycket nu.

Hur ska vi ändra på folk som älskar att äta köttet då?

Jag vet att ni kan ändra om mycket nu genom att många djur lider idag, genom att de gör på samma sätt, som långt tillbaka och då tar det tid att ändra om människorna ,att djuren måste leva lite fritt när de lever, OCH KUNNA GÅ UT OCH ÄTA AV GRÖNA GRÄSET SOM ALLA DJUR ÄR VAN VID ,att äta av grönt gräs ,och inget konstgjort utan äkta gräs ska de äta då. Jag ser så mycket djur mår dåligt idag, genom att så mycket folk inte kan förstå sig på dem då, men så finns de som förstår allt, hur djuren ska ha det då ,och det är SÅ SPLITTRADE BONDGÅRDAR IDAG. Jag ser att folk måste gå med dem, som kommit längs då, genom att få djuren att må bra.

Hur många har den kunskapen idag?

Jag ser att det finns folk som har den kunskapen ,hur djur ska ha det, men även långt tillbaka, och mycket långt tillbaka kunde korna vandra ute långa sträckor då, genom att de hade det så, men NU HAR DE ÄNDRAT OM MYCKET IDAG ,som gör att korna MÅR INTE BRA IDAG ,genom att stå instängda hela tiden, genom att varje djur ska röra på sig då.

Men hur många har det så idag?

Det finns dem som har lite av den tiden, men inte allt har de, men de får gå ut korna när de är sommar, och det finns även de som försöker ha dem ute på vintern då GENOM ATT DE SER ATT KORNA MÅR BRA AV DET. 

Men hur många har kommit på det nu?

Det är så lite folk som har kommit på det, att korna måste gå ute ,för att må bra, och det var så långt tillbaka i Sverige på många ställen, att de fick ha stora vidder att vandra på korna, men idag har ni tagit bort mycket av gamla tiden ,SOM VAR DEN BÄSTA TIDEN FÖR KORNA som fick vandra flera sträckor per dag då.

Nu får de stå inne på en del ställen, TÄNK ER VILKET LIV DE FICK ,sen de gjorde om så mycket, men långt tillbaka HADE KORNA MYCKET BÄTTRE på många ställen ,genoma att de fick vandra flera mil på en del ställe då, men idag kan de inte vandra så mycket ,men förr, då kunde korna vandra runt genom att de hade det så, men nu är det så lite av det.

JAG TYCKER DET ÄR SYND ATT DE INTE BEHÖLL DEN GAMLA TIDEN att kor ska röra på sig, men även lägga sig ner för att vila sina trötta ben ,genom att de är som människorna ,genom att ni vill vila ibland och samma är det med ett djur på 4 ben, att de vill vila sina ben då.

Men hur många har kommit på det nu?

DET ÄR SÅ LITE FOLK SOM HAR FÖRSTÅTT ETT DJUR på fyra ben, måste också de vila ibland ,som ni måste göra ibland när ni blir trött, men de kan gå långa sträckor djur på fyra ben, men sen måste de vila ibland när de blir så trött då.

Men hur många tänker på det idag nu?

Jag ser att så mycket djur får lida ,genom att folk i Sverige har gjort om så mycket nu ,och det ska vara snabbt allt nu. Ni har inte tid med att ta hand om djuren ens, som jag ser är så enkelt om ni gör på gamla tiden, genom att de sköter sig själv, och samma är det med hästen den mest populäraste bland folket nu, samma med dem det enklaste att ha en häst, FÅR LEVA PÅ GAMLA TIDEN DÅ. 

Hur många har det så idag nu?

Det är inte så många som tänker på ,ATT EN HÄST MÅSTE LÄGGA SIG NER IBLAND, genom att hästen måste också han vila sina ben efter en jättelång strapats ,då måste även hästen vila sina ben då.

Men hur många tänker på det nu?

Genom att ni ser att hästen sover mikrosömn när han står och sover då ,men TROR INTE ATT HÄSTENS BEN MÅSTE VILA IBLAND och rulla runt i gröna gräset ,ni tänker inte på det då.

Jag ser så mycket fel ni gör med så mycket idag ,och ser även de mest ätna djuren då, genoma att MÅNGA HAR INTE SETT HUR EN GRIS SKA LEVA IDAG utan många har faktiskt upptäckt det, men inte alla har gjort det. Grisen får problem genom att där är folk så splittrad nu, genom att en del förstår, hur de ska leva, ATT GRISEN HAR KÄNSLOR som andra djur har, och kan bygga om mycket bättre för dem, men där är hela landet så splittrat när det gäller grisen.

GRISEN HAR DET MÖRKT IDAG genom att folk inte kan respektera en gris ,och kan inget om grisen utan tror att grisen är född utan känslor nu, men DEN ÄR FÖDD MED SÅ MYCKET KÄNSLOR EN GRIS ,och det kan ni upptäcka ni som gillar minigrisar då, och där kan ni se hur grisen är då, genom att den har så mycket känslor en gris lika för han, som andra djuren är född med känslor då, men GRISEN HAR DET ILLA IDAG på många ställen.

DE KÖR DEM PÅ LÖPANDE BAND på en del ställen, ser inte att den har en känsla en gris då, och det måste bli ett slut på det, genom att ni börja på fel sätt ,och långt tillbaka hade ni en gris en del folk, men idag ,då har det BLIVIT EN STOR INDUSTRI AV DET, och det måste ändras om och tänk på köttet ni äter idag, som kommer från dem som har dem då. Och tänk på hur sjuk köttet är ,som lever som de lever idag, och även stoppar i dem fel mat många idag, ,genom att långt tillbaka kunde de ge från sitt middagsbord, men inte idag ger de grisar från middagsbordet då ,utan de får gå på konstgjord mat många grisar idag.

De är bara ett nummer då, och ska bara iväg till slakten då och SÅ LEVER MÅNGA GRISAR IDAG, de som inte har upptäckt att en gris har känslor nu, men många har sett det nu?

Det är folk som har sett det OCH HAR GJORT OM SÅ DE FÅR DET LITE BÄTTRE DÅ, men det finns fortfarande kvar folk ,som inte har ändrat om för dem då, och grisen har det inte kul som ni ser nu.

Hur ska vi kunna ändra på folk som vill äta av grisen kött då? 

NI SKA INTE ÄTA FRÅN DEM ,som inte kan sköta om dem alls ,och jag vill nu att folk börjar ändra om för grisen nu, genom att de har stora problem att leva nu ett bra liv, genom att ni inte kan ta hand om dem på rätt sätt nu. Jag vill få en ändring på det nu, och folk som börjat ändra om sitt sätt att se på grisarna, ska hjälpa andra då, och ge dem all kunskap om det.

Börja gå med andra människor som har ändrat om så mycke runt grisen då.

Jag ser att många djur kan FÅ DET ILLA ,genoma att de kommer till fel bondgård, och folk kan inget om djuren ens, genom att de kan inget om dem då. Nu vill jag att hela Sverige hjälper varandra nu, så alla djur får det bra nu. NI GÅR IHOP MED DEM ,SOM HAR KOMMIT MYCKET LÄNGRE DÅ när det gäller att ta hand om dem på ett bra, och ett fint sätt och visa respekt till alla djuren då.

Jag ser många djur har problem idag, genom att folk kan så lite om det, men så finns det folk som har upptäckt ATT DJUREN HAR KÄNSLOR ,och kan inte äta dem, genom att de har nu upptäckt det.

Jag ser även fåglarna har problem att leva, ni som älskar att äta kyckling ska låta bli det ,genom att de matar med med fel mat, men även kycklingen får leva dåligt den med GENOM ATT DET ÄR PÅ LÖPANDE BAND DÅ, genom att de har upptäckt att det är bra att äta en kyckling, istället för rött kött, men kycklingen ska ni inte se åt ens idag DEN FAR ILLA NU.

Genoma att folk har börjat sälja dem, men inte tar hand om den alls då och DEN FÖDAN SKA NI INTE ÄTA ni som älskar att äta kyckling då, TITTA I FRYSEN ,så kan ni bara tänka vad den kycklingen har gått igenom då, titta flera gånger ,så kan ni förstå att kycklig ska inte folk äta ni behöver bara titta i frysen, hur det ser ut då och då förstår ni hur en kyckling lever idag.

TITTA I FRYSEN PÅ AFFÄREN OCH GÅ FÖRBI DEN DISKEN DÅ, genom att alla kycklingar som ligger i frysdisken ÄR SJUK OCH SKA INTE ÄTAS ALLS, ,men folk äter ändå kyckling, fast ni ska låta bli att äta kycklingen då, genom att den lever inte bra i Sverige då, och då ska ni inte äta av den alls då.

GENOM ATT DEN HAR LEVT ETT FRUKTANSVÄRT LIV innan den lämnar dem då, och då äter ni av det. Tänk på det ,att många kan även vara så skadad innan de lämnar uppfödaren då, ATT DEN ÄR REDAN SJUK innan de lämnar dem då, men folk tänker inte på det när det ser butiker som är full med en massa kycklingar.

De tänker inte på det alls när folk köper hem kyckling till middagen då.

Hur många av er har sett att det är fel att köpa kyckling från dem?

Hur många har upptäckt det ATT KYCKLINGEN ÄR SJUK när ni äter den, och hur många har sett det nu, att det är inte som långt tillbaka när varje bondgård hade en höna och tupp som de åt av då, men fanns det så mycket fel på dem då?

Jag ser att tuppen och hönan mådde mycket bättre då men hur mår de idag då?

Det är inte som gamla tiden då utan folk har hittat på så mycket nu ,och folk bara köper och tänker på vitt kött ska vara mera nyttigt än rött kött, men DET ÄR SAMMA SAK SÅKLART, och folk har fått för sig att fisken, och kycklingen är mycket bättre att äta då.

Men det är kött den enda skillnaden, att den ena är rött och den andra är vitt kött som ni kallar det, men det är ingen skillnad alls då ,om ni äter från oxen eller kycklingen ,så är ett det kött ni äter SOM ÄR SJUK många av dem ni äter idag, genom att landet har gjort så mycket fel ,att vårda djuren nu och DÅ FÅR FOLK PROBLEM ,som vill äta köttet då genom att ni inte kan ta hand om dem på rätt sätt, då får folk problem, genom att inte ni kan göra rätt nu.

DÄRFÖR SER JAG ETT SPLITTRAT LAND när det gäller kött då. Jag ser att folk har börjat upptäcka, att djuren är sjuk och fått så mycket varningar då, och folk vill äta svenskt kött ,för att säkra sig, genom att de hör andra länder kan folk bli sjuk av köttet då ,och kan även lura folk många butiker idag, genom att de köper hem billigt kött då, och kan lura folk att det är svenska kött då.

Nu har folk börjat upptäcka det, att de är inte säker om det är svenska kött de har köpt hem då, genom att folk har börja bli lurad av så mycket uppköpare av maten till olika butikerna nu, och då kan FOLK BÖRJAR GÅ ÖVER TILL GRÖNA LINJEN, som de känner känns mycket bättre då ,och så illa har det blivit för många idag, genoma att folk inte kan känna sig säker när de äter kött längre ,och har folk börja se åt gröna linjen, för att säkra sig så mycket då, genoma att de vill inte bli sjuk då ,och köper mer hem vegetarisk mat idag, FÖR DET ÄR FÖR MYCKET PROBLEM MED KÖTTET NU.

Och så illa har det blivit idag genom att folk kan äta kött så mycket de vill, MEN DE SKA INTE ÄTA OM DJUREN ÄR SJUK, då ska de låta bli att äta kött då genom att så många djur har det dåligt ,då ska ni inte äta kött ens ,ni som älskar att äta kött kommer tillslut måste vända er till gårdar ,som är säker att köpa ifrån då, genom att folk vill inte bli sjuk av de äter nu, och då kommer folk mer börja söka upp säkrast ställen då, genoma att inte stoppa i sig ett sjukt djur då, och så illa har det blivit nu.

Genom att FOLK KAN INTE RESPEKTERA DJUREN NU ,och det är så mycket folk som inte kan det nu ,och då får folk problem ,som vill äta kött, då blir det problem för dem som älskar att äta kött då.

Jag varnar för allt som ni ser, och vet snart inte vad ni ska äta snart nu, MEN SÅ ILLA ÄR DET NU genoma att så mycket folk har gjort fel nu ,och då får folk problem som gillar att bara att gå ner till buken att köpa lite kött nu.

Men hur många kan känna sig säker att göra det nu?

Ingen kan känna sig säker ,att varje butik gör rätt nu, ingen kan känna sig säker att de köper hem mat ,som är giftfri ens och SAMMA ÄR DET MED ALLT KÖTT, att ingen kan känna sig säker, genom att folk inte tänker på följderna då, vad som kan hända om de köper hem lite kött från ett annat land.

HUR MYCKET KOLL HAR LANDET de köper hem ifrån då? Hur mycket koll har de på folk som jobbar med kött då, hur mycket kan ni lita på dem då?

Ni litade på prislappen många idag, genom att de fick köpa hem lite billigare kött från landet ,som kan även vara ett sjuk kött ni köper hem då, men hur mycket ansvar har butikschefen nu, att han köpte hem rätt kött till butiken. Ni vet inte ett dyft om det, genom att det kommer fram sen om han misslyckades med det. De får folk reda på sen ,och då har folk börjat se det, genom att folk känner sig inte säker när de köper från andra länder då ,genom att de ser att de har inte samma kontroll på det, genom att i deras land har inte de samma kontroll som Sverige har nu. Det har folk nu börjat upptäcka, och DÅ BÖRJAR FOLK BLI RÄDD att äta kött som de köper från butiken då, genom att de vet inte vad det är för kött då.

De vet inte om det är friskt kött de köper hem då ,och därför är hela landet så splittrat då. Det har börjat och TILLVERKA VEGETARISK KOST DÅ, genom att folk blir rädd att äta kött då, genom att de ser att de kan bli sjuk om de köper kött då.

Jag ser att folk har ställt så mycket för folk ,som är van att äta kött nu, men många lämnar den linjen då, genom att de har blivit så rädd nu, att äta kött svenska folket nu ,genom att de ser hur djuren blir behandlad, men även hur de lever idag. Men även folk som lurar att de har köpt kött från Sverige då, men så långt har det gått nu, ATT FOLK VET INTE VAD DE SKA ÄTA  NU, genom att allt är farligt att äta nu när det kommer upp olika larm varningar om det ena än det andra nu. Folk måste äta såklart men folk börjar bli rädd när de kan kanpp äta det.

VAD SKA JAG NU ÄTA tänker en del folk idag ,fast folk äter ändå, men det frågar sig själv det, vad ska jag nu äta genom att allt är så farligt nu att äta nu.

Jag förstår dem, att folk vet inte vad de ska äta för mat, men DÄRFÖR TAR JAG UPP OM STORA PROBLEM svenska folket har fått nu ,genom att mycket folk ställer till för dem ,som vill äta den maten, genom att de kan inte sköta om maten på rätt sätt när det kommer upp olika larm varningar om det, då blir folk less, men det handlar om att titta åt ett annat håll då där, de kör med mat du gillar bäst då.

JAG VILL ATT FOLK ÄNDRAR OM FÖR DJUREN SOM FOLK VILL ÄTA AV, men det är svårt att göra det när de ser hur det ser ut idag .

Många kan titta åt skogen kött där ,ni har älgar som många idag börjar att se åt nu ,men DÄR SKA NI DELA MED DJUREN NU, som jag tog upp om nu, att ni måste dela med andra djur som ska bli mätta då.

Jag ser att folk äter av skogens djur, men där måste ni vara mer aktsam ,genom att ni får inte förstöra för dem som måste äta där, DE HAR INGET ANNAT STÄLLE ATT GÅ TILL ANNARS, då söker sig mot er där ni har era djur, genom att de är så hungriga då.

GENOM ATT JAG VARNAR FÖR ALLA AVSKJUTNINGAR NU genom att ni måste dela mycket med djuren i skogen nu ,och då ska ni LÅTA BLI ATT SKJUTA DJUR I ONÖDAN, utan låt de leva tills de en dag ska dö. Det blir ni som hjälper dem hem när ni är hungrig då.

Ni måste dela med farliga djuren nu, och NI SKA VISA RESPEKT TILL DEM, genom att ni måste börja dela med djuren i skogen nu, och då har ni stora problem, genoma att ni kan inte äta från bondgårdarna, som det var förr i tiden, då åt folk där och hade sitt eget då.

Men nu har folk börjat jaga för att sälja kött ,som ställer till för andra djuren då ,och DE SÖKER SIG NÄRMARE ANDRA DJUREN NÄR DE ÄR HUNGRIGA. Jag vill varna för det, låt dem leva då och sluta med alla avskjutningar på älgarna nu, genom att folk får problem då ,genom att då söker sig djuren till andra djur som påminner om dem då. Det blir samerna som blir illa ute då genom att de har renar som djuren äter då när de är hungriga då, genom att farliga djuren söker sig dit när det fattas mat för dem, då får andra lida när ni är så pigg på att skjuta ner djuren när ni inte ens ska äta dem själva då.

Men djuren gör inte som ni gör DE ÄTER NÄR DE ÄR HUNGRIGA DÅ, de äter och jagar när de vill ha mat i magen då.

Men vad gör ni?

Ni dödar djuren, men även säljer dem till andra, och även dödar bara för ni vill döda dem då ,och tänker inte ens äta köttet ens. IBLAND GÖR FOLK SÅ MYCKET FEL, genom att de måste ut och jaga genom att det är så spännande att jaga då, men även en del äter inte av köttet ens ,eller så lagrar ni i frysen, så den blir pin full då.

Men hur gör djuren då?

DE JAGAR NÄR DE ÄR HUNGRIGA, men ni åker till andra länder bara för att skjuta ett djur då, så långt har det gått med människorna nu, och då har andra problem nu.

Genom att farliga djuren är så hungriga då ,och ni har skjutit bort mycket då och kan ha svårt att hitta djur de kan äta då, och DÅ KAN SAMERNA BLI UTSATT FÖR  PROBLEM, genom att de måste äta då genom att ni har skjutit ner så mycket mat för djuren då ,och då får andra lida av det, genom att de äter renar då.

Men hur ska vi ändra på det nu?

Ni är så blind för allt ni människor genom att NI SKJUTER ÄVEN NER RÅDJUREN LÄTT ,fast det är till ett annat djur, som ska äta när den bli så hungriga, då äter farliga djur rådjuren då, men ni har blivit så pigg på det med, först äter ni älgen ,men även rådjuren och samma är det där, ATT NI SKA DELA MED FARLIGA DJUREN DÅ och de äter bara när de blir hungriga då.

Men hur gör ni då?

Ni älskar att jaga dem, men även inte äter på en gång ,utan kan sälja det till andra då, fast ni var så hungriga nu, men ni äter inte ens dem en del, en del kan ha dem i frysen, och äter en fin rådjursstek som ska vara så fint nu, MEN NI KAN TILL OCH MED GÅ UT OCH SKJUTA EN MASSA RÅDJUR, genom att ni kan sälja till restaurang då.

Vem får problem nu?

IGEN FARLIG DJUREN BLEV HUNGRIG och måste äta då och vem får lida? Det är dem som har djuren ,och många kan gå så hungriga idag, genom att de har så svårt att hitta mat då, genom att ni är så pigg på att skjuta dem då ,och äter inte dem ens själv, en del folk ser jag tar så lite av kötter ,eller så lagrar de i frysen, så den blir så pin full med kött då.

Men varför inte skjuta när ni är hungriga GÖR SOM DJUREN ,för att få slut på problem för andra då, genom att ni ställer till så mycket för djuren ,genom att de ska också äta när de blir hungriga, MEN DE ÄTER OCH JAGAR när de är hungriga ,och har ingen frys att frysa in i ens ,utan de tar av naturen när de blir så hungriga och måste ut och söka sig mat när det är dags  att fyll sin mage med mat då.

NI GÖR HELT FEL genom att ni skjuter för mycket av dem nu ,och då får andra lida som har djur själv ,genoma att ni har varit där och tagit från dem då, som ni måste nu hålla så stor balans nu, genom att folk får problem med farliga djur nu, så illa har det blivit att ni respekterar inte varandra ens nu. SE HUR ILLA DET KAN BLI FÖR ANDRA MÄNNISKOR de som har bondgårdar ,och renar. Många har idag problem med farliga djuren nu ,och då måste ni låta bli att skjuta för mycket djur i skogen.

Genom att ni ställer till för andra nu så tänk på det nu.

GUD 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.