VÄNTAN

När allt rasar för människor, då finns det så lite hopp runt dem, har så lite tillit till allt då, genom att folk har så svårt att se framåt när det händer något tragisk ibland.

Vi tar upp om olika saker ,som FOLK KAN HAMNA genom att folk måste gå vidare ibland även om saker och ting känns svårt då

Många relationer kan få det kämpigt ibland NÄR DET BLIR SKILSMÄSSOR runt dem, men har svårt att ta tag i saker och ting, genom att en del kan knappt kan se klart då när det händer tråkiga saker då. Har svårt att resa sig igen, genom att de har svårt att lita på sig själv då.

Många människor idag kan gå igenom svåra skilsmässor från människor då ,genom att folk kan dö eller så kan folk gå vidare, men tanken att fortsätta med andra kan vara svårt för en del folk NÄR DE INTE KAN SE EN LJUS FRAMTID DÅ och tror att livet ska se ut såhär som det blev nu.

Men hur många kan inte hamna där NÄR DE STÅR INFÖR STORA VAL I LIVET och måste välja något som känns extra tufft just då, genom att de måste ta ett avgörande steg då genom att välja något som de hade inte räknat med då, men ibland kan folk hamna i så stora val, som gör att saker och ting känns så svårt ljust då, tills vinden vänder för dem då, och kan gå vidare då, de har tänkt sig då.

Men många kan hamna i stora beslut som kan ta lång tid att gå igenom, att det KÄNNS EXTRA TUFFT DÅ att ta så stora beslut och kan även backa då, genom att allt känns för svårt ljust då genom att valet känns så stort att göra då, genom att valet för framtiden kan även kännas svårt för en del när de står och väger in sitt val då. Så kan folk hamna idag, men måste ändå välja det bästa i livet de kan få och se att den segrar tillslut när de har kommit över sin spärr då.

IBLAND ÄR DET BRA ATT LÅTA MÄNNISKOR VARA genom att de måste börja ta tag i sitt val i lugn och ro. Det kan ta så mycket tid då genom att de vet inte vad som kan hända då, genom att de kan inte se framtiden då och då blir folk rädd ibland, genom att de kan inte göra något åt sin situation då, men måste välja i tomma luften som det känns för en del som har svårt att se framtiden, vad som är allra bäst då och så kan en del hamna i, men MÅSTE ALLTID FÖLJA DET SOM KÄNNS RÄTT FÖR DEM DÅ. 

Det kan ingen annna styra då ,utan de själva som kan välja och styra sitt liv rätt då genom att allt som finns inom er I ERT HJÄRTA DET FINNS DÄR DÅ, men det handlar om att ta avgörande beslut nu och låt tiden få vara till att ta den tiden till det.

Genom att ibland är det svårt för en del genom att de kan bli rädd när de känner så rätt då och då kan en del folk backa bakåt hundra gånger innan de går framåt GENOM ATT HJÄRTAT TALAR FÖR VAD DE VILL DÅ och då vet de själv vad de vill och det kan ingen styra över dem då, genom att IBLAND KAN KÄRLEK VARA TUFF för en del när de måste ta stora val i livet, men som är allra bäst för dem ATT LEVA SIDA VID SIDA när de har valt varandra, men tiden kan dra ut på så mycket problem när de står och väger in då och känner att det känns tufft vissa gånger, genom att måste göra avkall på mycket då.

Genom att de måste följa sitt hjärta och DÄR KAN DET VALSAS FRAM OCH TILLBAKA tills de väljer att följa sitt hjärta, vad som finns inom er de kan ingen ta ifrån er då utan kärlek är ett begrepp som inte folk kan förstå sig på, genom att de kan inte läsa av dem då och kan inte förstå dem då.

Genom att välja kan vara ett så stort avgörande val som de vet att de måste göra då genom att när kärlek strömmar igenom er, DÅ FINNS DET BARA KÄRLEK som kan fylla er dag med, men ibland måste man vänta in den andre, för att få till ett perfek liv då och då har det med så stora beslut som finns runt dem då.

De kan handla om allt då från vänner men även från jobb och allt som kan röra sig runt dem då. Mycket kan hända när de måste ta ett ,så stort beslut och då kan en del backa och blir rädd, men SEN MÅSTE DE FÖLJA SITT HJÄRTA och leva med den de har valt då ,och kan inte sluta upp och tänka på den personen, men måste ändå hålla sig undan när det handlar om större val, som är inte så kul för en del när de måste stänga av vänner, de har levt med länge och måste ta ett val just då. Se sina vänner ,ingen vet om jag lämnar den platsen kommer mina vänner att följa med mig ,eller inte eller hittar jag nya vänner då, vem vet hur det ser ut då, men vänner vill alla ha då, och då handlar det om att göra sina val, men måste ibland lämna sina vänner genom att de kan inte följa med när de står inför ett större val.

Det kan bli en tuff tid för den som måste lämna allt då, genoma att valet finns hjärtat på honom då, och allt finns där då, men måste lämna tillslut sina vänner då, genom att han kan inte ta dem med då utan MÅSTE GÖRA SITT VAL som kan göra så ont i hjärtat då, att måste lämna sin trygghet som vänner är då ,och då handlar det om tid och tålamod då.

Se inte allt svart nu ,utan en del människor kan hamna så här illa nu, och även du Birgitta, har nu hamnat så här illa, genom att HAN SITTER I ETT STORT VAL NU , och låt han vara då ,och va inte sur på honom, genom att han måste göra ett så stort val ,som du ser nu, och låt inte hänga läpp och se allt svart nu ,utan han måste göra sina val ,som är tufft för honom, genom att DU HAR HAMNAT SÅ SNETT NU, men det handlar om gå med två männen som du såg, ,men när du var klar med den ena, då skulle du leva med den andra ,som sitter och väntar på dig nu.

Men vi måste ha trust till mig nu genom att jag MÅSTE SKRIVA MED DIG OCH MIN ANDRA BIG PROTECTION NU och du har inte blivit så glad idag. Jag måste prata med dig ,genom bloggen så du inte glömmer bort det vi skriver ner nu, men tog upp om honom i England ,så du inte hänger läpp nu, genom att du är så arg på mig ,och honom med nu och du har ett arbete med hela Sverige nu.

Du fick det tufft och därför så säkrade jag dig med att gå först med Sverige då med en man, som du har ibland NÄR JAG MÅSTE HA EXTRA HJÄLP DÅ ,och då har du fått gått med honom genom att jag visste hur landet låg till, men ville säkra mig med er nu. Och nu är ni två i landet som sitter säkert nu, genom att jag säkrare er då ,genom att jag måste se hur landet var ,och då fick du först gå med honom och sen möta på honom i England då, genom att ni måste börja gå då.

Genom att jag hade honom för att säkra dig med. När du var klar med honom du gått med, DÅ SKA DU LEVA MED DIN ANDRA BIG PROTECTION, som jag har haft för Kurdistan då, genom att ni kan inte födas två par ,och två män som ger kärlek till Sverige då.

GENOM ATT DET SKULLE BLI SÅ MYCKET PROBLEM DÅ genom de har så stor energi Birgitta då, men då fick ha ge för Kurdistan ,genom att jag måste hjälpa dem då ,genom att landet har inte bra alls ,de som lever där. De får inte hjälp alls, att rätta till sitt land då, och då fick han starta igång det med mig, genom att JAG GER KÄRLEK, och då blir det stora konflikter och bråk då, ,genom att då börjar folk att vakna upp då, genom att de måste börja ta tag i saker och ting som är fel då.

Och samma med Sverige, att det blir samma sak där att vi puttar landet igång, genom att JAG GAV KÄRLEK TILL LANDET, men kan inte ge från två män det skulle bli för mycket ,genom att det är SÅ STARK KRAFT KÄRLEK, och då kan jag inte ge från 2 män då.

Jag kan hjälpa ett annat land då genom att ge till kurdistan hjälp, men de får jobba själv nu, men det händer mycket för dem när de får lite hjälp från oss nu ,och nu har vi Sverige att se igenom, genom att landet låg så illa nu ,som jag hade sett och då måste vi börja med landet nu och PUTTA FOLKET RÄTT NU.

Jag hade en man att gå med dig ,som kallas för PROTECTION och han och du skulle gå och se igenom landet, men jag hade säkrat allt för dig när du blev klar med honom. Jag såg när jag mött dig ,hur landet såg ut och LADY NADA HADE VARNAT MIG OM KAOS   genom att hon såg hur du hade gått då.

JAG SÅG HUR DU HADE DET när jag hade öppnat er, och det var illa då, men vi måste ha trust till mig nu, genom att när du har gått för att visa upp fattigdom, och även gått och visat upp hur folk jobbar i landet. Jag såg att nu har folk det inte lätt nu ,när de har börjat jobba som medium Birgitta, och du gick även den vägen nu, genom att du hade börjat gå in på mästarna som mycket folk är intresserad av att jobba med då. Du hade även gått på ärkeänglarna, som folk har så stort intresse av nu ,och du hade gått på vägar ,som du ser är illa då, genom att så mycket folk är så intresserad av dem nu. Har så stor tillit till allt detta Birgitta.

Men du hade gått där folk har börjat gå nu ,och hela landet svämmar över med folk SOM GILLAR ATT JOBBA MED TAROTKORT, du hade gått även där Birgitta, men hur ser det ut idag?

Det ser illa ut, genom att folk kan inte leva på det ,genom att så mycket folk har börjat se åt de hållet Birgitta ,och då är det riktigt illa för Sverige, men du gick den vägen, och då har folk problem med det, ATT LANDET SVÄMMAR ÖVER MED MEDIUM, och de som håller på med behandlingar, då har folk problem att leva på det.

Genom att många av dem kan inte leva på det, men har så stor trust till att leva på det, men det svämmade över av dem, har jag sett nu ,och DÅ HAR FOLK PROBLEM ATT LEVA PÅ DET, genom att du gick den vägen Birgitta ,och jag ser från dig hur landet ser ut. Folk älskar att prata med andra sidan nu ,och är så intresserad av den då.

Jag ser att landet har för mycket folk ,som inte ska sitta och jobba med det, men även har för mycket folk ,SOM INTE KAN NÅGOT OM MÄSTARNA NU ,utan folk kan hitta på så mycket Birgitta, men jag såg allt från dig nu, hur landet ser ut genom att de tar i tomma luften folk idag.

HUR MÅNGA KAN LADY NADA, det är du som kan henne såklart ,genom att hon lever med mig Lady Nada. Men hur många kan det Birgitta, ATT HON LEVER MED MIG.

Jag ser att folk tror att JESUS lever med mig, men jag kan lova er ,ATT HAN FINNS INTE HOS MIG UTAN DET ÄR LADY NADA SOM LEVER MED MIG ,och det är bibeln och alla kyrkor ,som fått för sig genom hans gamla liv då, att han ska leva hos mig, men sen har folk fått för sig det, men jag är så ärliga med er att Jesus lever inte hos mig utan Lady Nada lever med mig nu.

 Hur många kan det nu?

Jag har inte sagt allt om Jesu GENOM ATT FOLK FÅR TRO VAD DE VILL på sin gamla bibel som är så gammal.

Jag kan inte förstå ATT DE LÄSER SÅ GAMMAL BOK ENS genom att den är så gamma, men ändå så öppnar folk den, och måste läsa ur den, fast den är så gammal, NÄR DET FINNS SÅ FINA POSITIVA BÖCKER NU. 

Men folk har fastnat i det nu. Jag ser att allt sitter ,så fast i folk, genom att de går på gamla tiden många idag ,genom att NU LEVER VI PÅ 2018, men folk sitter kvar fast de ser att den innehåller en massa krig och är ganska mörk då.

Men hur många har upptäckt det ?

Jag ser att folk måste ha något att tillbe. Jag har tagit upp om det förut. FOLK BER TILL EN ENERGI när de känner att de vill ha lugn och ro, då ber folk till GUDS ENERGI ,genom att de lugnar dem så mycket när de ber till GUDS energi då.

GENOM ATT DE KAN INTE PRATA MED MIG, men de prata med energin och tänk efter folk.

HUR SKULLE JAG KUNNA HINNA MED,att prata till varje människa på jorden TÄNK EFTER, så förstår ni, att jag skulle inte ens hinna med det ,att prata med dem, genom att det är för mycket folk, och alla ber till mig, och skulle få inget annat att göra än att prata med folk då.

JAG SKULLE INTE HINNA MED EN ENDA SEKUND ,genom att det är så mycket folk på jorden som tillber mig. Alla kyrkor och alla sekter som ber till mig, tänk efter alla sekter och kyrkor eller andra människor ,som inte går kyrkan eller är med i en sekt, jag skulle inte hinna en enda sekund, att prata med en enda människa då.

Alla folk som ber från koranen, jag skulle inte hinna med, tänk vad mycket folk som ber till koranen då. De ber bara till en stor GUDS ENERGI DE MED, men för att lugna sitt inre då

Jag ser att folk får för sig, att de kan be till mig när de ska ut i krig, till och med det. Att de tror att jag är på deras sida nu, till och med det tror de på, men de ber till en energi, och JAG GILLAR INTE ALLS ATT FOLK SKJUTER NER FOLK ,OCH DÖDAR FOLK DÅ, utan jag vill hjälpa folk ,och då spelar det ingen roll om de är muslimer eller katoliker eller kristna ,alla som ber till GUD ber till en energi då, för att lugna dem.

Tänk nu alla kyrkor över hela världen ,hur skulle jag hinna med att prata med varje människa i varje församling, det skulle vara helt omöjligt att göra det, genom att många KAN BÖRJA MED EN BORDSBÖN TILL GUD, tror ni jag hinner med då när de sitter och ber och prata med dem?

Jag hinner inte med det såklart JAG MÅSTE PÅVISA OM DET, att alla ber till en stor energi då, den här gången KAN JAG PRATA MED BIRGITTA NU ,genom att vi har stora problem nu, genom att hon jobbar med oss då, och då kunde hon ta hjälp av ärkeänglarnas energier när hon började gå med dem.

Samma är det med ärkeänglarna, att DE KAN INTE GÅ TILL VARJE MÄNNISKA DÅ ,de skulle inte hinna med då ,utan folk ber till en energi när de tar hjälpa av ärkeänglarna då, DE TAR KONTAKT MED EN STOR ENERGI DÅ när folk prata med ärkeänglarna då.

Birgitta har gått med ärkeänglarna då, men FICK KONTAKT MED DEM PÅ RIKTIGT, genom att de övervakar jorden de med ,och då fick hon börja gå med dem, genom att de har en annan energi ärkeänglarna.

Men folk kan gå med dem, men DE KAN INTE TRÄFFA DEM PÅ RIKTIGT DÅ, genom att de skulle aldrig hinna med dem då, men Birgitta var tvungen ATT GÅ BÖRJA GÅ MED DEM och lära känna dem som ärkeänglarna är då.

Genom att mycket folk har fått för sig, att de är på ett visst sätt, men Birgitta fick lära känna dem, som de var då ,och alla kan inte be till vissa ärkeänglar då. JAG SÅG ATT ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL var hos Birgitta så mycket ,och kunde inte förstå, varför var de hos henne nu, men det visade sig ,att de kunde sätta igång henne mer, genom att hon har EN TUFF FRAMTID ATT TA ITU MED. 

Jag såg vad det var, hon måste ta itu med då. Hon hade börjat skriva en bok om ärkeänglarna JAG STOPPADE DEN, genom att ska man samarbeta då måste man kunna göra det, och inte köra ner varandra då ,och så såg det ut då när hon skulle skriva boken.

Genom att DET VAR HENNES BOK OCH DET VAR HON SOM HADE DEN KONTAKTEN MED VARJE ÄRKEÄNGEL, men hon gick baklänges då när ärkeängeln Anael dök upp hos henne, för att vända henne rätt, och tro på sitt jobb, då fick Anael träda in för att vända Birgitta rätt då.

Genom att det är svårt att skriva MED FOLK SOM INTE KAN SAMARBETA BRA ,och då fick boken stora problem genom att de kunde inte samarbeta alls  ,och då ska de inte ha ett samarbete över en bok ens. Det såg även Lady Nada ,hon såg hur det var för Birgitta GENOM ATT ANAEL DÖK UPP, då har Birgitta stora problem, annars hade hon inte dykt upp hos henne. Birgitta fick stänga av den som hon skrev med länge, för att kunna komma tillbaka då.

Genom att ska man ha hjälp, då ska folk inte lägga sig i utan sköta sitt jobb ,och göra som hon vill ha det då, men även gå igenom texten genom att det var hon som hade prata ned den från ärkeänglarna då. DET VAR HENNES JOBB DÅ ,och efteråt skulle andra personen bara rätta den då, men de blev bara en massa konflikter då, genom att rättar man en prat text som kan bli ibland från dem, då är det hans uppgift ,att rätta till det, som blev fel ,genom att hon tar ner texten i prat från varje ärkeängel då, genom att då kan texten vara felvänd då, men då ska den andre ta hand om det, genom att de gick in i samarbete då, MEN DET BLEV BARA PROBLEM  genom att ärkeängeln Hope såg bara problem då.

GENOM ATT BIRGITTA HADE PROBLEM ATT GÅ EMOT, genoma att Hope visste hur såg ut då ,och då ville hon stoppa boken då. Jag såg problem med boken, genom att varje ärkeängel visar upp problem, för att upplysa om hela tiden, om vad som hänt då. Varje ärkeängel tar upp problem som de hade i boken då. De fick stor hjälp från dem då.

Jag såg att boken måste stoppas och även vändas rätt.

Men i varje kapitel ,då kom det upp om problem, som de hade att jobba ihop med ,och hon måste ha styrkan kvar då. Vi såg att vi måste stoppa boken då genoma att HOPE PÅVISADE OM DET HELA TIDEN.

GENOM ATT HON INTE ÄR EN ÄRKEÄNGEL SOM FOLK SKA HA SÅ MYCKET KONTAKT MED, men hon fanns med i boken både hope och Anael ,som inte folk har så mycket kontakt med, men Birgitta blev så god vän med dem då, och de kommer till henne genom att hon jobbar med oss då.

Birgitta ville visa upp hur varje ärkeängel är.

Genom att hon fick lära sig av dem ,och börja måla dem då ,och även leva i dera energier då ,och lära sig från grunden, hur de är ,genom att hon måste måla en ärkeängel till varje kapitel, och det tar mycket tid att göra det. Genoma att HON FICK INTE GÅ EFTER ANDRA DÅ, utan lära sig direkt från ärkeänglarna, och genom att så mycket folk tror på olika saker, då fick hon gå den vägen med.

Men ärkeänglar de gillar hon då men de gillar att jobba med henne då. 

MEN BOKEN HAR KUNNAT BLI BRA ,men varje kapitel var det meditationer, då skulle hon även sitta och skriva ner från dem, och fick sitta blunda ibland när hon skrev ner från dem, genom att hon skrev från dem. Hon kunde skriva ner varje meditinon då de gav henne då. Men många skriver böcker om andra sidan då ,och då började hon göra det ,och då förstod jag även där, att det är SÅ MYCKET FOLK SOM GÖR DET. Hon gick bland dessa böcker folk skriver idag nu.

Ibland blir det SVÅRT ATT SAMARBETA med människor när de inte kan se vems bok det var, men hon hamnade så fel då genom att boken var ,för att träna, men även växa och utveckla sitt självförtroende då. Genom att Birgitta hade en tuff framtid till mötes då.

Nu sitter hon på bloggen och skriver genom att HON MÅSTE PUTTAS IGÅNG. Hon sitter där när hon mötte på mig då ,genom att vi måste jobba med Sverige då, och hela jordens stora problem då. BLOGGEN ÄR EN KONTAKT UTÅT NU ,som möjliggör att jag kan nå folke nu, genom att Birgitta skriver ner från mig det jag vill ha sagt nu.

Allt har varit så förutbestämt ,genom att du MÅSTE HJÄLPA FOLK genom att du skriver från oss då, genom att du har skrivit från ärkeänglar då, som var en början då, att komma igång då. LADY NADA SÅG VAD SOM HAR HÄNT DIG genom att du kom i kontakt med henne, genom att hon såg din framtid då.

Men idag är du arg på oss nu, men ibland kan vi inte säga allt till dig, genom att du blir så rädd då ,genom att du måste bara följa med oss, och snart är du klar med första jobbet, genom att du gick med landet nu. Ibland kan jag inte säga allt till dig, men du måste lita på mig nu. Du ska snart få hjälp ,genom att du MÅSTE FÖRST GÅ MED LANDET NU ,och det ställde till för dig då, men vi har inget val ibland när länderna är som de är då ,ATT DU FÅR GÅ TVÅ GÅNGER DÅ. Det har hänt förut att du måste det genom att du har två då.

Jag vet att du är inte glad över det nu när du ser ,hur det är för dig nu, men DU MÅSTE HA TRUST TILL MIG NU. Snart är du klar med det du håller på med nu. När folk har det tufft ,då måste jag se över Sverige Birgitta. Det var som jag hade sett det då. Illa var det. Landet har inga krig, men det kommer vakna upp så mycket folk nu GENOM ATT VI HAR DRAGIT IGÅNG NU  GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.