SANNINGEN OM GUD – THE TRUTH ABOUT GOD

Människor som kan förstöra ett helt liv genom att de har slutat tänka på sig själv då genom att många människor idag tänker inte ens på sina barn när de inte kan se vad som händer med sina barn ens då.

Jag tar upp ett så stort problem som mångar människor borde sett tycker jag, men ingen verkar reagera på det ens utan de tar inte till sig av mina varningar ens då och då har det gått långt med mänskligheten NÄR DE INTE KAN LYSSNA PÅ MÄNNISKOR SOM KAN ALLT och då pratar jag om mig nu som kan exakt allt nu.

SÅ ILLA HAR DET BLIVIT NU att ni är så dålig på att ta till er om det jag vet nu och jag kan varje människa som ingen verkar ta till sig om då. Men hur ska jag kunna hjälpa människor när jag ser alla fel de gör nu? HUR SKA JAG HJÄLPA ETT LAND  när ingen är så intresserad av mina jättestora varningar då?

Hur ska jag då kunna hjälpa folk då som har öppnat Birgitta nu och även hennes förra man hade jag öppnat och SÅG HUR ILLA SVERIGE HAR DET NU och då satte vi igång ett jättestor jobb, att vi måste skriva till folket då, för att varna och ta upp om allt jag ser nu.

Men hur många har tagit till sig nu av min stora kunskap? 

Jag ser att folk har stora problem FÖR JAG KALLAS FÖR GUD och det är där skon klämmer hos folk nu, att jag kallas för GUD som sitter och skriver så konstigt till och med det, att jag skriver inte som folk kan tro att jag ska göra nu, att ni ska sitta och be en bön till mig och jag ska ge er en vers som kommer från mig då.

Genom att så många sidor på internet och böcker har den tekniken när de skriver genom att de skriver från guider många av dem eller så hittar de på själv när de skriver ner då OCH SÅ HAR DET SETT NU NU, att folk vill ha positiva saker att läsa då med lite ljus här och där för att tro på det.

Men jag tänker inte på så mycket ljus som ni ser utan jag är bara GUD som jobbar nu och folk kan få skriva så mycket böcker de vill för mig om ljus och det ena än det andra nu, MEN JAG ÄR GUD PÅ RIKTIGT som skriver så himla konstigt från Birgitta nu och folk har så liten tilltro till mig.

Genom att ni har då läst bibeln eller så har ni läst kanaliserade böcker som ni har gillat starkt en del, att nu har ni fått så mycket kunskap från dem då, men så dyker GUD upp på riktigt, men vad ser jag då en massa lögner folk nu har börjat gå på, genom att Birgitta i det här livet GICK DEN VÄGEN, för en massa lögner folk nu har fått för sig nu och då ser jag vad folk har fått för sig nu.

NU SKA JAG FÅ LITE HJÄLP SOM ÄR RÄTTA GUDEN DÅ.

Vad händer då jag ser från mig hur ni gör då och kan inte ta till er en del folk SOM HAR FASTNAT I ETT STORT NÄT av en massa lögner då om det ena än det andra nu.

Ni kan inte ta till er om det jag nu skriver om som ser så smutsigt ut i era ögon då, som kan allt om er och ser varje kotte hur ni känner då infö mig. Jag ser även hur ni gör när jag bad från början när jag skulle börja skriva med Birgitta, ATT NI SKULLE DELA BLOGGEN TILL FOLK, för att hjälpa folket nu.

Men vad gör ni då ni har så liten tilltro många idag och är så rädd för sanningen då om mig, att han kan väl inte se allt nu, men jag ser allt hur ni gör ni människor och nu är jorden illa däran nu och DÅ MÅSTE NI FATTA ATT JAG ÄR GUD och kan allt.

Men ni har fått så mycket om bakfoten många av er som tror på ufon och det ena än det andra, att nu ska Ashtar komma och rädda er kära jord SOM HAR FÅTT ALLT OM BAKFOTEN NU utan tror ni på det, då kommer ni inte långt idag genom att Ashtar kan inget om jorden ens utan han kan hjälpa människor som sitter fast i utomjordingarna.

Genom att folk har nu den tilltro till dem nu, att de kan rädda världen nu men inte folk ska rädda världen utan nu ska Asthar och hans alla kumpaner rädda jorden, men ÄR DET INTE KAN JAG LOVA ER somt tror på Ashtar måste släppa det.

GENOM ATT HAN HAR ÖVERSIKT ÖVER MÄNNISKOR som kan få problem med utomjordingar nu. Han har den kontakten då genom att han har koll på det då, men han har inget skepp som alla tror nu utan ni måste släppa den tråden folk och har blivit så in lurad i det.

GENOM ATT BIRGITTA HAR GÅTT DEN VÄGEN DÅ genom att hon jobbar med mig då och hon har visat upp vad folk nu tror på. Folk kan bli in lurad i allt nu och jag måste vara så ärliga med er nu. Vem ni har kontakt med när ni tror ni pratar med utomjordingarna, att det är så mycket lögner då om att nu ska de rädda världen NÄR DET ÄR NI SOM HAR ETT STORT STORT ANSVAR ATT RÄDDA JORDEN NU.

Jag ser hur landet ser ut nu, genom att ni har börjat tro på en massa lögner och det såg jag när ni inte visste VEM LADY NADA VAR PÅ RIKTIGT och jag ser vart allt kommer ifrån då. Vem som hittar på allt då om alla mästarna även de har ni så mycket fel nu.

Men folk får ha sin tro för mig och det gör mig inget alls, men JAG MÅSTE VARA ÄRLIG NU genom att det är bara Birgitta som kan Lady Nada hur hon är till sättet då. Hon tog upp det om roliga händelser när hon och Lady Nada hade lite kul ihop, men det var mest på skämt då genom att Lady Nada känner Birgitta så väl, så hon gillar att skämta med henne då.

Men det är bara Birgitta som kan Lady Nada nu, genom att hon kommer från oss då och det har skrivit så mycket fel i bibelns gamla bok, att JESUS kommer från oss ,men han bor inte hos mig alls då UTAN DET ÄR LADY NADA OCH BIRGITTA SOM BOR HOS MIG och så ärlig måste jag vara nu.

genom att JAG HA ÖPPNAT UPP SANNINGEN OM OSS NU, men genom att Birgitta har gått där folk har problem nu. Hon har gått där det finns så mycket lögner med genom att så mycket folk BLIR INLURAD I SÅ MYCKET FEL NU och då har hon gått där folk har gått nu.

NU HAR JAG EN ANNAN KVINNA SOM GÅR DÄR FOLK HAR PROBLEM NU som Birgitta gillar inte alls nu, men vi måste ha truts till mig nu, att hon bara känner in alla problem folk har nu med mycket yngre folk nu. JAG TITTAR FRÅN HENNE HELA TIDEN NU genom att Birgitta är klar med det.

Nu sitter hon och skriver med mig och SIN ANDRA BIG PROTECTION genom att vi måste putta folk nu. Birgitta är inte glad av det att hon måste sitta där hon sitter idag men VI MÅSTE HA TRUST TILL MIG NU som lever och bor med henne varje dag när hon är hemma hos mig. Jag kan inte skada dig Birgitta det måste du förstå nu, men vi måste gå med folket nu, så illa är det nu med Sverige nu. Du ser själv vad folk tror på nu fast du har upplyst folk om det nu, men vi ska var sann nu om allt för att få bort så mycket lögner då.

JAG KOMMER TILLBAKA TILL UTOMJORDINGARNA som folk verka älska så mycket och vi ska vara så sann nu om dem då, genom att folk tror att de kan så mycket utomjordingarna, att de har allt då, men de har inte allt Birgitta utan jag kan dem ett besvärlig folk. Du och din förra man gick där de har problem då. Du har tagit upp om det för dem som vill lyssna på dig, genom att du vill inte ha något med dem att göra när du lärde känna dem på riktigt,  VILLE DU FLY FRÅN DEM och såg vad de hade gjort mot dig då.

DU GICK BIRGITTA DÄR FOLK HAR PROBLEM MED DEM DÅ, genoma att folk får för sig så mycket nu, att de kan rädda jorden nu, men DE KAN INTE DET ENS  Birgitta, men folk har fått för sig så mycket genom att folk har haft mycket besök av dem och tror att det är bra, att ha utomjordingar då till hjälp då.

Men de ska absolut inte ta den hjälpen VILL DE BLI SJUK AV DEM DÅ genoma att de tänker inte ens som er utan ställer bara till problem för folk nu. Nu har folk trott på dem genom att de har skrivit böcker om dem då som ser så äkta och bra ut, men om ni läser mellan raderna, så kan ni förstå att det är fel då genom deras sätt att skriva ner saker och ting nu, så är det mycket som är fel, att de kommer från en grupp som inte  kan skada folk då, men DE KAN GÖRA FOLK SJUK och du Birgitta blev sjuk av dem.

Hur var han den en grå mannen,  genom att du ville prata med en mera kul man, men du fick hela tiden prata med en grå man som tog all glädje ifrån dig. Du höll på att bli tokig när du kände hans energi. DU BLEV TOM INOMBORDS DÅ när du kände in dem rätt och du är en arbetare för mig Birgitta och du gick helt öppen med den kanal som inte alla har nu utan din kanal gör att DU KAN KÄNNA IN DEM som du inte gillar så mycket då, genom att du åkte rakt ner när de kontaktade dig och du kände inte att de var så kul att prata med då, genom att de kändes så känslokall då och du kände dig tom inombords då.

Jag måste vara så ärliga nu, ATT FOLK KAN FANTISERA NER en massa saker om dem grå folket då, men de är grå utomjordingar och jag känner dem så väl då.

Jag såg att folk har så mycket besvär med dem då, genom att de kan ta över folk då de som har mycket kontakt med dem då, genom att Birgitta och hennes förra man fick stora bekymmer då genom att DE HADE DEN KONTAKT MED DEM, men för att gå där folk går idag. Han drogs till dem och då följde Birgitta med genom att de jobbade ihop då och upplysa folk och VARNA FOLK OM UTOMJORDINGAR DÅ.

FOLK HAR FÅTT FÖR SIG SÅ MYCKET DÅ OCH DÅ DYKER ÄVEN ASTHAR UPP för att hjälpa människor då som har kontakt med utomjordingar nu. Hon fick gå med folket nu och NU HAR DE TAGIT BORT DEN KOPPLING de hade då.

GENOM ATT BIRGITTA HÖLL PÅ ATT BLI SJUK FRÅN DEM DÅ när hon kände hur de var då, men hon fick hjälp att ta bort den kontakten båda två då genom att hon måste gå med folke då.

Vad är en utomjording nu ? 

VEM TROR NI GRÅ FOLKET som folk är så intresserad av och har stora teve program om dem då?

Jag vet att folk har bekymmer med dem, genom att de görs så mycket teve program om dem. Det har så mycke intressen de som är intresserad av dem då, men ni ska inte vara så intresserad av dem.

VARFÖR INTRESSERAD AV DEM GRÅ som ser inte så kul ut att möta då varför är ni det då?

Jag ser att ni kan så lite om dem då, men jag kan dem då genom att de ställer till för folket då genom att DE ÄR BARA INTRESSERAD AV ER är bara intresserad av er då. De kan inget som ni tror de kan utan bara intresserad av er ras då och KAN UTSÄTTA ER FÖR EXPERIMENT och se hur ni fungerar då genom att de har inte det själv då utan folk har ett annat sätt då.

GENOM ATT VARJE MÄNNISKA ÄR FÖDD MED KÄNSLOR att varje människa är född med känslor då. Vad är de född med då? INGA KÄNSLOR som ni har och därför kände Birgitta sig tom inombord då när hon blev attackerad av dem då.

Men hur är det till sättet tror ni?

De kan ställa till mer än vad ni tror nu genom att NI SKA INTE HA KONTAKT ska inte ha kontakt med eller vara så intresserad av dem överhuvudtaget grå folket SOM ÄR BARA DEM NU.

Men folk har skrivit  böcker om dem, att de är flera grupper, men DET FINNS BARA DEM GRÅ GRUPPEN NU som kommer ner till jorden då, som är så intresserad av er då geom att de har inte det ni har nu.

Jag vet att folk kan bli sjuk av dem då genom att jag har sett vad som hände Birgitta då, HUR HON BLEV SJUK AV DEM genom att folk ska inte ha den kontakten ens då.

Men hur många kommer lyssna på mig?

Genom att ni är så intresserad av dem och ni är så uppkopplad på dem som dras till dem, DE HAR REDAN DEN KONTAKTEN DÅ.

Genoma att ni är så intresserad av dem då och STÄDA BORT DEN KONTAKTEN DÅ. 

JAG SER DEM här hemma ibland, SÅ ÄRLIG MÅSTE JAG VARA NU, genom att folk kan inte koppla ihop mig med utomjordingarna.

KRIG KAN DE HA SJÄLV HELA TIDEN men inte alla ser det, men de är ett folk som har svårt att prata till rätta med då. Jag ser att de dras till er människor som jag inte vill att ni dras till dem.

GENOM ATT DE KAN HITTA PÅ SÅ MYCKET när ni möter på dem då och ni ska inte tro på deras sagor nu och visa upp en vacker värld de har nu.

De bor på en planet som vi bor på, men därför ville jag vara tyst om det genom att folk kan fatta fel och tror att vi är utomjordingar då, men NU ÄR JAG HELT ÄRLIG DÅ, att de bor på en egen planet genom att allt kallas för planet då.

Vi bor på en plante då men måste vara ärlig mot er nu.

Jag vet vad de kan göra med er, genoma att ni kan bli utsatt för mycket problem när ni kommer i kontakt med dem. Jag måste ta upp om utomjordingarna, att ni ska inte se åt de hållet och en del kan vara redan sjuk av dem genom att de kan servera dem med en massa lögner då, genom att DE KAN HITTA PÅ SÅ MYCKET de som är påverkad av grå folket.

ATT DE KAN FÅ SÅ MYCKET OLIKA SYNER de som har den kontakten med dem, att de är så påverkad även om de lämnat grå folket, så är de påverkad av dem, genom att folk kan blir rädd och lämnar den kontakten med dem, men DE FORTSÄTTER PÅVERKA ER ÄNDÅ fast ni har lämnat dem för längesen.

NI KAN HA EN SÄNDARE I ER DÅ som inte alla tänker på då.

Genom att ingen ser att de har med dem att göra som är negativt då, men de kan vara uppkopplat på dem fast de lämnat dem och FAR MED EN MASSA SYNER som inte stämmer då.

Men är folk fast i grå folket DÅ MÅSTE NI STÄDA BORT DEM PÅ EN GÅNG och inte se åt dem överhuvudtaget då genom att folk ska inte ha dem i sin närhet ens då.

 Hur sjuk kan ni bli av dem då tror ni?

Jag ser folk som är MERA ÖPPEN ska inte ha dem nära sig alls, genom att de blir PÅVERKAD AV DERAS NEGATIVA ENERGIER DÅ, som kan göra er extra sjuk då.

Men hur sjuk kan ni bli av dem då?

DE KAN INTE TA BARN FRÅN ER överhuvudtaget som folk fått för sig då.

De kan inte föda upp själv från er barn då genom att de sprider en massa lögner då från dem då. De gör, DE KAN GÖRA ILLA ERT SOLAR PLEXUS som Birgitta blev utsatt den natten då, att hon såg en grå hand när hon fick upp sina ögon då hon såg en grå hand som drogs bort från hennes solarplexus då,EN GRÅ HAND SÅG HON DÅ. Hon försökte putta bort dem då och ROPA PÅ HJÄLP DÅ.

LÅSTE HENNES HJÄRNA DÅ så hon kunde inte röra sig alls då, DE LÅSTE KROPPEN på henne då. Hon kunde inte öppna ögonen när de höll på hos henne då, men de tog inte något barn, men de tog från solarplexus då och inte ett barn en del kan tro då utan de kan inte föda upp folk hos dem.

MEN VAD TOG DE FRÅN HENNES SOLAR PLEXUS när det inte var ett barn som många tror när de blir utsatt för det då

Vad har folk i solarplexus då? 

Folk föds med solarplexus som är full med en massa känslor då och DÅ KUNDE DE LÄRA SIG OM HENNES KÄNSLOR DÅ. Hur hon fungerar som människa då och inget barn tog de genom att de kan inte det då.

Men de kan öppna ett solarplexus då SOM STRÅLAR UT EN MASSA KÄNSLOR FRÅN HENNE och kan läsa av henne då genom solarplexus då.

Men varför var hon så intressant nu tror ni nu?

Hon var intressant för dem kan en del tänka nu, men de är intresserad av människor då och DÅ GICK HON DEN VÄGEN DÅ som ni såg nu.

Men varför var de så intresserad AV HENNE OCH HONOM DÅ tror ni?

De känne till mig, men jag startade inget krig med dem då, genom att jag lät henne gå då, FÖR ATT SEDAN VARNA FOLK FÖR DEM DÅ.

Nu har de släppt Birgitta nu, men inte hennes man hon levde med HAN HAR DEM  FORTFARANDE fast han har fått hjälp av Asthar att ta bort den kontakten då från dem då.

Men han jobbar för mig då och kommer hålla koll på dem då genom att han dras till dem hela tiden då, genom att han ska SKYDDA JORDEN MOT LÖGNER och då dras han till det folk nu tror på.

JAG KAN SE FRÅN HONOM NU hur de kan lura in folk nu utomjordingarna nu.

Jag har koll på dem tillsammans med honom du levt med nu, men han kommer fortsätta dras till olika saker folk nu håller på med nu. HAN KÄNNER BARA AV HUR HAN SKA GÅ DÅ. Du Brigitta har släppt den kontakten helt och måste fortsätta med oss nu, genom att du blev klar med det då och då ser man vart allt kommer ifrån då.

BYGGER UPP FINA HEMSIDOR OM ASTHAR som äger ett skepp SOM INTE ÄGER ETT ENDA SKEPP NU.

Men folk kan BYGGA UPP SÅ MYCKET FANTASIER när de har mött på utomjordingarna då och så är det idag, men jag är ärlig nu och måste ta upp om utomjordingarna nu, ATT NI SKA INTE SE ÅT DEM ENS DÅ.

Men Birgitta och hennes man hon levt med vaknade en morgon och tyckte att deras NÄSA SÅG KONSTIG UT DÅ, men vad hade då hänt med dem då?

Utomjordingarna HADE PLOCKAT BORT ETT IMPLANTAT I NÄSAN PÅ DEN för att rycka ut det då.

Men hur såg deras näsa ut då, DEN SÅG INTE KUL UT när de vaknade upp, men hade de ingen annan väg att gå när de skulle ta bort från dem då?

De gick den vägen för att få bort implantatet då, men hon kunde knappt gå ut den morgonen när de hade varit där hos henne och honom, genom att ENA NÄSBORREN VAR ALLDELES SÅRIG PÅ ENA SIDAN PÅ DEM BÅDA TVÅ DÅ. Hon kunde inte förstå själv när hon vaknade upp efter hon hade sovit vad som hänt med ena näsborren då.

HON BLEV RÄDD NÄR HON TITTADE SIG I SPEGELN DÅ.Vad som hade hänt med hennes lilla näsa nu, men hon hade fått bort problemet från dem och han fick också bort problemet från dem då, men hennes och hans näsa såg inte vacker ut när de vaknade på morgonen då. HON KÄNDE EN JÄTTESTOR SÅRSKORPA ÖVER ENA NÄSBORREN och även han hade känt det, att hans näsa inte var van att se ut så då

HON OCH HAN VAR UTSATT FÖR UTOMJORDINGAR genom att de gick där folk har problem idag. Det är sanningen jag har berättat lite för er nu om utomjordingar som tror att de bor på Mars eller Plejaderna, men de bor inte på någon av dem genom att ingen kan bo där GENOM ATT ALLT ÄR SÅ SVART DÄR och ingen människa kan inte bo där alls genoma att det skulle inte fungera alls då.

Men folk har fått för sig det nu och EN MASSA FANTASIER NU och nu fick ni reda på varför en del har fått för sig, att de kan föda upp barn på skeppen de har, SOM ÄR EN LÖGN. Jag tog jag upp hur folk kan missuppfatta det när de var hos Birgitta och hon såg handen över hennes solar plexus.

Hon kunde inte ropa på hjälp ens och inte röra kroppen, men hon hörde HUR DE GICK RUNT HENNE DÅ, men sen fick hon upp sina ögon då, men då såg hon en grå hand som inte såg så trevlig ut drogs bort från hennes solar plexus genom att folk är född med det, då ser de hur hon var då. DE KAN LÄSA AV BIRGITTA DÅ genoma att de lade sin han på henne då.

Hon kunde inte ta sig undan alls då, DE LÅSTE HENNE DÅ.

Och detta kan folk bli utsatt för idag och får för sig så mycket, att de kan ta foster från dem men de kan inte det ens UTAN FOLK KAN FÅ MISSFALL DÅ när de ser det, men tror att de har tagit ett barn när de blir utsatt som Birgitta blev utsatt då.

Jag tar upp detta för att varna folk och FOLK KAN MÅ ÄNNU SÄMRE när de är i närheten av er, genom att de är kopplat till er genom att de är så intresserad av er då. Folk kan känna sig mera sjuk när de har dem hos sig, men tänker inte på det då, men genom att de går på solarplexus och kopplar sig igenom det, då kan de känna hur folk mår då men även lära sig om folk nu.

SOLAR PLEXUS GÅR DE IGENOM därför tar jag upp den händelsen med Birgitta så ni ska förstå det. Hur de kan gå tillväga då, men det är bara de som är så intresserad av dem som de har kontroll på då och då kan det bli en massa konstiga filmer om dem då.

GENOM ATT DET STRÖMMAR ÖVER MED OLIKA FILMER OM UTOMJORDINGAR NU  och då är de kopplat till dem, genom att folk ser inte det alls då genom att de BARA ETT BRINNANDE INTRESSE DÅ som folk ser då och då kommer det en massa filmer som folk tittar på då.

FOLK HAR PROBLEM MED DEM DÅ och tror att de kan hjälpa hela världen då utomjordingarna då och har så tilltro till dem då GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.