FORTSÄTTNING FÖLJER SANNIGEN OM GUD

Idag Birgitta fortsätter i prata om mig Birgitta.

Genom att folk har så svårt att förstå ATT NU MÅSTE DU HAR LUGNT RUNT DIG NU genom att du bär på en inre stress nu och kan inte känna så stor glädje när folk måste ställa till problem för dig genom att du har ett jobb att sköta nu.

Vi drar ut på tiden hela tiden när du har folk som inte kan förstå dig alls utan bara sätter en massa bromsklossar runt dig då, genom att FOLK MÅSTE LUGNA NER SIG för att du ska kunna klara av att leva nu, så stressad är du nu och sjuk efter allt du gått igenom då när du inte får bo där du hade velat bo nu, då är du sjuk och kan inte se en ljusning alls fast jag vet allt om dig och honom i England nu, men du måste ha lite trust till mig nu ATT BIG PROTECTION KOMMER SNART när du är  klar med allt nu.

Men genom att allt bara drar ut på tiden när inte folk kan respektera dig då utan måste hela tiden ställa till problem då och DÅ MÅSTE MAN KLIPPA AV FOLK när de inte kan se allvaret då, att du inte mår bra, då är man tyst då.

Men hur många är det nu?

Jag vet svenska folket har så stora problem att hjälpa folk och du Birgitta är inte så pigg på Sverige igen, GENOM ATT DU GÅR DÄR FOLK HAR PROBLEM DÅ att du är   du rädd att komma tillbaka hit igen. Men vi måste gå med folket nu genom att Sverige är det bästa säkraste land för dig att födas i nu, genom att jorden ser inte så kul ut idag på vissa ställen nu och då har vi Sverige som en kanal ut till andra då, men även att rätta till stora problem landet har nu och det håller vi på med nu.

GENOM ATT JAG SER FRÅN ER NU som jag har öppnat nu hur landet är nu och då går jag efter er då.

Jag  måste ta upp alla problem landet har och då måste Birgitta sitta i lugn och ro som hon inte får nu, genoma att hon fick inte som hon ville då genom att vi hade sett ut VAD SOM VAR ALLRA BÄST FÖR HENNE DÅ när jag och hon ska sitta och skriva tillsammans med BIG PROTECTION som sitter just nu och skyddar henne hela tiden.

Genom att det FÅR INTE HÄNDA NÅGOT med henne nu, genom att hon hade gått ihop med sin förra man och var helt klar med varandra då och då har de svårt att leva ihop då.

Genom att han går helt öppen som hon gör nu, MEN DE HAR INTE SAMMA INTRESSEN de dras till nu. Han fortsätter nu hålla koll på utomjordingarna nu som hon har lämnat nu genom att hon gick med henne då, men sen skulle de avsluta sin relation då genom att de var helt klar då när han dök upp den andra BIG PROTECTION, då var hon klar då.

Men vad hände då?

Hon fick ingen hjälp som skulle fått då, SÅ HON KAN JOBBA MED LANDET I LUGN OCH RO, men vad händer hon måste lämna sin plats genom att hon fick inte behålla sitt hem då genom att hon hade ett hem som kostar så mycket då. Vi hade även förberett allt där, genom att hon kan sitta i lugn och ro och inte bli störd och stressad.

Hon måste lämna sin man då när hon och han blev klar då med varandra då, men vad hände då, genom att VI HADE KOMMIT ÖVERENS om att hon kan sitta där och skriva då genom att lägenheten var inte full med mörka energier, genom att hon hade förberett sig då, ATT VÄLJA ETT HEM MED RENA ENERGIER DÅ som hon måste ha genom att hon är helt öppnan nu när hon lever med mig nu och känner av allt då, om det är för mycket mörka energier runt henne då.

Men vart har hon nu hamant nu tror ni?

Jag skyddade henne hela tiden att inte gå ut från sitt hem då när hon är så öppen och sitter och skriver då, men HON HAR SKYDD FRÅN BIG PROTECTION NU som sitter nu och skyddar henne varje dag från så mörka energier som hon hade hamnat i nu, för att ingen kan hjälpa henne nu och kan sitta kvar i sitt hem som vi hade noga gått igenom då.

GENOM ATT JORDEN HAR PROBLEM OCH SVERIGE HAR PROBLEM DÅ och då måste hon sitta och skriva om det genom att hon måste putta folk genom mig då, men vad händer nu för henne som inte kan se sina fel nu landet har gjort mot henne som hade behövt all stöttning när hon lämnade ett förhållande, SOM ALLA VET HUR ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLAND ÄR hur de fungera då, alla vet hur det är då.

Men vem hjälpte henne från hennes man då?

Ingen ställde upp på henne nu, men han var tvungen att gå tillbaka till henne igen och de skulle inte leva med varandra då, genom att hon var så sjuk efter hon hade levt för länge med honom genom att DE VAR KLAR NÄR HON TRÄFFAR SIN BIG PROTECTION, men nu sitter hon och skriver till hela Sverige nu som ni har upptäckt då, men hon hade inget val än att vända tillbaka till honom som har levt med nu.

Jag såg att hon inte fick rätt hjälp då och skulle fått allt då, så hon kan skriva och hjälpa folk nu, genom att vi måste skriva från mig då. Jag vet att hon vill bli klar nu genom att hon klarar inte av att leva som hon gör nu, men jag skyddar henne hela tiden genom att jag har ett stor skydd hos henne SOM ÖVERVAKAR HENNE hela tiden hennes andra BIG PROTECTION son skriver med nu. Han vill också blir klar, men det drar ut på tiden för henne och vi skulle varit klar mycket tidigare om vi inte fått detta problem, att flytta då SOM BLEV HELT FEL NU.

Men vi måste skriva ändå, som hon knappt klarar av så mycket inlägg varje dag som hon kunde när hon bodde i sitt hem, DÅ KUNDE HON SKRIVA NER MED DÅ och hann med mer då. Men nu blev det uppehåll igår, genom att inte folk förstår hur hon mår då och då blev det ett stopp som vi lade ut nu om utomjordingarna då SOM JAG MÅSTE VARNA FÖR NU, men även andra saker skriver vi om för att hjälpa folk nu.

Jag måste sitta med dig Birgitta och du vill bli klar nu och har svårt att skriva flera inlägg som förut. Nu kan du inte det genom att du har inte den energin till det genom att DU ÄR HELT ÖPPEN som ställer till för dig och han du hade lämnat nu, genom att du är helt klar med honom. Ni sitter fast både du och honom när ni fick så lite hjälp av samhället då när ni var klar då.

Vi måste ha trust till mig nu, men du måste skriva varje dag tills vi är klar, men har du fått hjälp, då har det inte blivit så här illa som du har det nu, men så ser samhället ut nu. Jag har bekymmer med dig varje dag då genom att  jag måste nå ut till folket nu men du har ingen intressen snart att skriva när du har det som du har det ingen glädje finns runt dig och då är det svårt att skriva

GENOM ATT DU MÅSTE HA POSITIVA MÄNNISKOR RUNT DIG DÅ, men det har du inte så många av nu och du dras ner då. Men du måste stänga av folk nu som kör ner dig nu genom annars blir vi aldrig klar då.  

Jag vet att jag kan inte dra ut på tiden så mycket men jag måste skriva ner det vi kom överens om då. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.