SKAPELSEN

Som alla tror på nu att jag har skapat er som är en lögn i många idag, att jag ska skapat er som alla kyrkor och samfund tror på nu, att jag är den största av dem alla nu som kan skapa er då. 

Men hur har det då blivit nu som tror på mig nu och även tror på allt som bibeln vill berätta om nu. De tror på allt i bibeln nu SOM JAG SER ATT BIBELN ÄR EN SÅ GAMMAL BOK för många idag och ändå tror ni på det, fast den är hur gammal som helst och öppnar boken då fast den är så gammal att läsa då, om allt folk har skrivit ner då och SÅ GAMMALT TANKESÄTT som gamla bibeln har då och den är så gammal då.

Men hur många kan tro, att jag gillar dessa krig som bibeln tar upp då och även om allt de har skrivit ner om i bibeln, som folk nu tillber hela tiden och inte kan se att den ÄR SÅ MÖRK BIBELN DÅ, att tro på gamla sagor som många kan se då.

Men så finns de som tror stenhårt på bibeln då genom att så många kyrkor och samfund har den tron då. Hur många av er har inte läst en bibel och öppnat den och sett att den är inte så vacker när folk läser mellan raderna då, ATT DEN ÄR SKRIVEN AV GAMLA MÄN som har diktat ner den då.

men hur många har sett eller tänkt på det då?

Genom att folk pratar om GUD OCH JESUS OCH MARIA som fanns med på den tiden då, men vad var det de gjorde att ni fortfarande ser åt dem då SOM HADE ETT VANLIGT LIV PÅ JORDEN DÅ. 

Varför ser ni åt dem nu? 

Jag kan vara så ärlig jag kan då GENOM ATT DE BLEV SÅ UPPHÖJDA DEN GÅNGEN JESUS OCH MARIA och det har skrivit metervis med berättelser om dem då, genom att folk måste ha något att be till då fast de har lämnat jorden för längesen Jesus och Maria.

Så fortsätter folk att be till dem ändå FAST DE ÄR DÖD FÖR LÄNGESEN JESUS OCH MARIA DÅ, men ni fortsätter att be  till dem och sätter upp dem fast det är så längesen de levde på jorden. Ni har inte glömt bort dem ännu utan ni fortsätter be till Jesus och Maria som många länder gör idag fast de lever inte samma liv som då, utan de har fått lämna livet då och fått andra liv då, att födas i då.

Men folk fortsätter på samma sätt fast de vet att folk föds till jorden hur många gånger som helst nu, MEN FOLK HAR FASTNAT PÅ I MARIA OCH JESUS NU och ser inte att de har gått vidare då till andra liv då genom att de var på jorden den gången, men FICK ETT PROBLEM LIV som alla har läst om då ,men de har då lämnat livet som ni ser nu ,genom att bibeln är så gammal ni kan räkna ut hur längesen det var då de var på jorden Jesus och Maria då.

OCH FORTFARANDE HAR NI LÅST ER FAST I DERAS LIV, ändå fast ni vet att folk föds hela tiden till jorden då och samma är det med dem, att de föds de med som andra måste göra då genom att jorden är gjort på så sätt, att ni måste ner till jorden då för att möta människor då för att reda upp det då, men även de måste tillbaka till jorden för att reda upp sina liv de haft då, SÅ ALLA MÅSTE TILLBAKA TILL JORDEN och så är det gjort då.

MEN INGEN KAN SE ATT DE ÄR PÅ JORDEN DÅ genom att allt är så skyddat då när de är på jorden då för att annars skulle det inte fungera alls om alla såg vem de var då när de är på jorden då.

Nu tar jag upp om kyrkan och alla som tillber dem, ATT DE BER TILL EN ENERGI när de ber till Jesus och Maria då, genom att de kan inte komma till dem då utan de får be till en energi då folk som tillber dem då.

Genom att DE KAN INTE PRATA MED DEM SJÄLV de som ber till Jesus och Maria då genom att det är gjort så, att folk inte kan göra det genoma att det skulle inte fungera då om de kom till varje människa då. Ni kan förstå att det om ni ser när jag skrev om mig själv, att jag kan inte komma till alla nu, hur skulle det se ut då genom att jag skulle inte hinna med en enda människa genom att så mycket folk ber till GUD då och samma är det med Maria och Jesus, de ber till en stor energi då när folk pratar med dem då och kan även känna av den energin när de pratar med dem då, genom att  energier är gjort på så sätt då.

Genom att NI KAN ÄVEN SE OCH KÄNNA AV DEM DÅ när ni pratar med dem då genoma att de kan inte komma till varje människa som ber till dem då genom att det skulle inte fungera alls då,  men hur många har stött på dem att de har kommit till er då?

Jag vet att många har upplevt att de har kommit till dem då, genom att folk måste möta den energin då som ligger i den energin när ni pratar med dem då, ATT ENERGIN ÄR GJORT PÅ SÄTT SÅ NI TROR ATT DET ÄR PÅ RIKTIGT NI PRATAR MED DEN ENERGIN DÅ, genom att energier kan fungera på olika sätt då.

Ibland kan ni känna av den energin så stark och ibland inte kan ni känna av den energin så starkt då, genoma att den fungerar så då genoma att folk har lämnat jorden då och då lever de inte kvar på den energin som folk kan tro då, de får lämna jorden då och KAN INTE KOMMA ÅTERKOMMA TILL SAMMA FOLK  som tillber dem då utan de får prata med en energi då, genom att energin fungerar så då och kan känna och ser ibland  dem då, så de kan prata med dem då när de ber till dem då, så det blir på samma sätt som era släktingar då när ni pratar med dem när de inte finns hemma då, utan har lämnat oss då och då får ni prata med en energi, så ni kan kontakta den energin då när ni måste prata med dem då.

Genom att ni rensar er med energin då när ni pratar med den energin då genom att IBLAND SKA NI PRATA MED GAMLA MINNEN NI HAFT DÅ och då dyker den energin upp om de inte finns kvar då, annars får ni prata med en energi när ni ska reda upp med farmor och farfar eller så är det andra ni ska reda upp med då, att ni får prata med en energi då när de inte är hemma då. DET ÄR GJORT SÅ för er som måste prata med dem då, att ni får prata med dem om de är hemma annars får ni prata med en energi då,

Jag tog upp om det nu igen, att folk får prata med energi NÄR DE TILLBER MIG MEN ÄVEN JESUS OCH MARIA DÅ genom att de skulle inte hinna med er då.

Genom att de har sina liv de med som andra har då, de föds till jorden och dör och kommer hem igen, så det går runt som ni ser nu. JAG KAN VARA ÄRLIG MED ER att bibeln är så gammal och tung bok där folk var inte så snäll mot varandra då. De var inte så mycket äkta kärlek med där utan BARA MASSA NEGATIVA SAKER BLEV NEDSKRIVET I BIBELN DÅ Folk ser att den är mörk om ni tittar djupare på bibeln då att den är inte så mycket kärlek i den om ni går in mellan raderna då. Så ser inte folk då utan de hittar en fin vers i bibeln och läser även långa stycken ur bibeln då.

HUR ÄKTA ÄR DEN DÅ som är så gammal nedskriven från män på den tiden då hur såg det ut då?

Ni behöver bara se hur den ser ut när ni öppnar bibeln då och MÅNGA BARN KAN FÅ STORA PROBLEM när folk har så stor trust till bibeln då. Många samfund kan vara så hårda många av dessa sekter, att många barn kan bli sjuk efter den vistelsen att leva bland folk SOM BARA GÅR EFTER GAMLA BIBELN DÅ. 

Men hur många har upptäckt det nu?

Att folk kan bli sjuk av den och skrämmer folk med demoner och en massa saker då och barn och vuxna kan bli så rädd av det när de tänker på det, att folk kan möta på en massa problem om de inte går efter bibeln då. Många barn är sjuk som har varit med där genom att många sekter KAN INTE SE IGENOM SANNINGEN DÅ. Det är den som styr ledaren då som folk har sån tilltro till. Jag ser så mycket av det nu, att FOLK BLIR SJUK AV ALLA SEKTER de går in i folk nu.

NI SKA TA ER DÄRIFRÅN ILLA KVICKT genom att folk blir så låsta då och vågar inte lämna sekten utan de kan till och med bli förföljd av medlemmarna då och har ingen egen vilja då UTAN SKRÄMMER BARNEN MED DEMONER som många vet att det kan sätta sig i dem då.

Jag tar upp om sekter och kyrkor genom att folk sitter fast i så gamla saker och skrämmer sina barn då, genom att de kan inte se klart då genom att DE SKRÄMMER SINA BARN MED EN MÖRK KRAFT, som är det värsta ni gör ni som tillber bibelns gamla ord då.

GENOM ATT DEN ÄR SÅ MÖRK BIBELN DÅ. 

Ni har den tilltron till gamla tiden då och jag ser att många barn kan bli skrämda då ni som går in i sekter. Ni kan bli så skrämda när folk har ett konstigt beteende då, de vet inte vad det är ett litet barn som besöker dem då, men DE KAN SITTA HELA LIVET alla minne från dem att GUD styr er nu. Ni måste göra som GUD gör och be till GUD och ser inte att det är så fel då.

ATT ALLA FÖDS MED EN FRI VILJA DÅ men folk får be till mig hur mycket de vill.  Det är en fri vilja ni alla har, att ingen ska styra över er och barn kan bli rädd av bibeln då, genom att det är synd allt ni gör om ni inte följer bibeln då.

GENOM ATT DET FINNS INGEN SYND som ni lurar i era barn utan barn måste få leva och inte skapa en massa konflikter då, att ni har fått för er så mycket nu hur jag tycker om saker och ting nu. 

Jag ser även hur ni ser på gifte mål många samfund och många sekter kan se ner på det nu, om jag säger såhär, ATT NI FÅR VÄLJA SJÄLV ER STORA KÄRLEK genom att jag ser inget fel i det om ni har sex innan ni gifter er, i mina ögon är det inte alls fel utan folk få ha så mycket sex för mig genom att ni fungerar så ni människor.

MEN FOLK HAR FÅTT FÖR SIG ATT DET ÄR SYND om ni har sex innan ni gifter er då, att ni skrämmer era barn då, att de kan knappt leva många barn som lever i vissa sekter då, att de måste gifta sig innan de har sex. JAG SER SÅ MYCKET FEL I DET genom att jorden har förändrats så mycket nu och många kan leva bara med varandra utan att gifta sig alls då, genom att många väljer själv hur de vill leva och en del vill gifta sig då när de känner att det är så rätt att gifta sig då.

Jag ser inget fel i hur ni gör människor och ingen människa är mer syndfull än någon annan människa utan ni styr själv allt när ni vill leva med en person som ni har valt ut men FÖR MIG SPELAR DET INGEN ROLL om ni vill gifta er då, men för många tror att det är en stor synd om de inte gifter sig då. Jag ser så mycket fel folk gör nu när de sitter fast i gamla bibeln som är så gammal då som inte alla ser då.

Genom att på den tiden då gifte sig folk och nu har de inte så mycket likheter med den tiden då, men folk gifter sig idag med för en del vill göra det då. JAG TYCKER DET ÄR FINT MED BRÖLLOP DÅ, men jag ser inget fel i det ni som inte vill gifta er alls då

Det enda jag inte gillar DET ÄR NÄR FOLK BLIR INTVINGAD I ATT GIFTA SIG  med en man de inte gillar alls då, att föräldrar ser över det och det gillar jag inte alls att folk ska styra över kärleken det är helt fel då.

GENOM ATT FOLK ÄR FÖDD MED ETT HJÄRTA som kan känna när de mött på rätt man eller kvinna då.

Men hur många tänker på det idag ATT FOLK KAN VÄLJA SJÄLV vem de vill leva med då?

Jag vet att det håller på att försvinna DESSA BORT GIFTEN SOM JAG SER ÄR HELT FEL I MINA ÖGON att folk ska styra över dem då, men jag ser att så mycket länder håller på ändra om det som tur är, att de ändrar om det och långt tillbaka hade mycket länder det, men nu har många utvecklats och släppt den tråden då, att folk får välja själv som är det bästa av allt då genom att HJÄRTAT KÄNNER PÅ EN GÅNG VEM NI VILL LEVA MED DÅ. Ni är så olika som bär många av er och dras inte till samma man och kvinna då utan ni har så olika smak idag som tur är att ni inte gillar samma person då.

Men allt är så uträknat nu, men jag tycker det är inte rätt att styra över sina barn ni som håller på med bort giften. DET ÄR INTE RÄTT ALLS ATT STYRA ÖVER DERAS LIV ENS utan de måste känna själv kärlek som är speciellt för varje människa att känna, då ska ingen styra över dem som många tror att de gör rätt då, men det gör så mycket fel folk idag som inte kan se att vi lever på 2018 nu och hur världen ser ut nu.

Det ser många idag att det har hänt mycket då, men MYCKET POSITIVA SAKER KAN MÅNGA SE NU, genom att så mycket folk kan bo bra och ni har datorer många av er då och mobiler som alla ser att jorden har utvecklats då på både gott och ont då, men ni har lämnat mycket gammalt tankesätt många idag medans en del lever kvar i gamla bibeln och koranen då.

Men det är folk som SOM ÄR SÅ LÅSTA och inte kan se vilka som skrev den på den tiden när vi lever nu på 2018 hur tiden ser ut idag då.

Jag vet att mycket folk ser med mig, genom att folk har skrivit SÅ MYCKET POSITIVA BÖCKER NU OCH GETT FOLK REDSKAP SOM ÄR LJUS än sitta och se åt en gammal bok som bibeln, så har så mycket folk börjat skriva så mycket ljusa positiva saker nu som gör att folk nu utvecklas mot det positiva då, som folk har börjat ändra om så mycket nu när de ser att DE KAN PRATA MED SKYDDSÄNGLAR OCH ÄRKEÄNGLAR, då har folk sett en helt annat värld då som är en ljus värld då.

Genoma att så mycket folk är så intresserad av andevärlden då och även därigenom kommer det att folk håller på att ändra om så mycket nu. DET SER JAG BARA POSITIVT att prata med skyddsänglar och ärkeänglar. Jag ser att folk börjar se lite annat nu genom att ärkeänglarna har en annan energi att ta in då. DE FÖRÄNDRAR MYCKET FOLKS TANKESÄTT DÅ genom att varje ärkeängel har en positiv energi då, som folk kan även gå i då när de ska rensa sig då och då kan folk börja se åt ärkeänglarna då.

Genom att de känner av deras energier då, som för mig blir bara positivt då genom att VARJE ÄRKEÄNGEL KAN JOBBA MED MÄNNISKOR PÅ OLIKA SÄTT DÅ, men de får jobba med deras energier när de jobbar med sig själv, genom att så mycket folk har börjat se åt  dem och samma är det där ni får prata med en energi då när ni pratar med en ärkeängel då.

Genom att de kan inte komma till alla då och de skulle inte hinna med det då, men Birgitta har mött dem på riktigt så hon har lärt sig om dem. Hur de fungerar nu och gått med dem då, men hon fick prata med dem på riktigt då genom att hon kommer från oss då, GENOM ATT NU MÅSTE HON HA HJÄLP AV DEM när hon hade gått en väg som jag inte tyckte var så kul. Hon fick börja gå med dem som många har börjat gå med då, genom att hon behövde ärkeänglarnas hjälp därför så gick hon med dem då, genom att varje ärkeängel har en speciell energi då som hon fick möta på dem då när hon började jobbade med dem då.

Jag ser folk som ber till dem nu,genom att jorden är så splittrad och folk måste ha något att be till då som jorden ser ut idag är den inte så kul då. Jag tog upp lite om mig hur jag gör med människorna, men ibland måste jag öppna upp lite av det, men jag kan inte säga allt nu. Jag måste öppna upp så mycket jag kan för att folk ska förstå HUR FEL DET ÄR ATT BE TILL EN SÅN GAMMAL BOK SOM BIBELN DÅ. 

För att få folk att förstå att många kan bli sjuk av det när de håller fast i det, genom att den är så gammal. Det finns folk som följer den då. Nu tog jag upp om det att INGET ÄR SYND NÄR MAN GÖR SOM MAN VILL GÖRA utan de tror att allt är synd då.  Folk blir så rädd av det så de kan knappt leva då när de ser att allt är synd om de gör si eller så, så är det synd. Jag vill få folk att vakna upp genom att många är sjuk när de dör de som levt i sekter, då kan de vara så sjuk inombords och tar sån tid att rensa av sig då.

Jag ser så många som är med i olika sekter som förstör barnen så mycket då, genom att jag ser allt när folk dör. Vad som hänt dem då och då ser jag folk SOM GÅR IN I OLIKA SEKTER ATT DE BLIR SJUK EFTER DEN VISTELSEN DÅ och en del sekter är det mera problem med då än andra, men barn mår inte bra att växa upp då när föräldrar sitter fast i sekterna då.

Nu tar jag upp om det FÖR ATT FOLK SKA FÖRSTÅ ATT DE DÖMER INGEN MÄNNISKA även folk som tar död på folk, så kan jag inte döma dem då genom att folk kan vara så sjuk inombord då när de dödar folk eller så är de påverkad av droger många som äter droger idag, men jag kan inte döma dem då genoma att de visste inte vad de gjorde då.

Men de får åka tillbaka till jorden igen och mötas igen då, men den här gången då ska de inte döda varandra då och en del MÅSTE FÖDAS I EN KVINNA SOM GER SÅ MYCKET KÄRLEK TILL SITT BARN DÅ, genom att barnet kan komma från ett liv där de har mördat folk då och då är det är så stor läkning då.

Genom att folk kan hamna i stora kriser så de dödar folk, men de kan vara utfattig en del som gör det, men de får åka tillbaka igen till jorden och ge så mycket kärlek då till barnet som kommer från ett så stort problem liv då och då blir barnet läkt, genom att mamma får ge kärlek till sitt barn då. JAG KAN  TILL OCH MED VÄLJA UT EN MAMMA som jag ser kan ge så mycket kärlek till lilla barnet hon ska föda fram då, genom att KÄRLEK FÅR BARNET från mamman då, som ska kunna klara av livet mycket bättre då.

Jag har tagit upp om så mycket om det nu, men jag tar upp det igen genom att ni måste se hur illa folk har det som går efter en så gammal bok och går efter den tron många idag som skrivna från gamla män på den tiden då. Jag måste ta upp om hur folk ser på synd GENOM ATT DE TROR ATT ALLT ÄR SYND en del som är med i sekter, att de är förstörd hela livet genom att de får inte göra som de vill som är med där och styr dem hela tiden då. MÅNGA BLIR SÅ LÅSTA när de är med där och går efter en gammal bok då, men många kan inte se det men jag ser att de är låsta många som är med där då.

JAG MÅSTE TA UPP OM DET NU för att få folk att förstå då, att jag dömer ingen människa som folk får för sig om de lämnar sekten, då kan de sluta och prata med dem genom att det är synd då och kan känna så mycket folk de som är med där, men sen försvinner den vänskapen då, genom att det är synd då att prata med dem som de känner så väl då och många kan få problem när de ska ta sig ur sekten då genom att de har den vänskapen där då.

Men måste ändå välja lämna dem då genom att de upptäcker alla fel att leva där och kan vara så hård många av sekterna de lämnar då, att det är synd allt då och ser ner på dem även om de går över gränsen då, genom att de måste följa dem då och SEKTER SKA NI UNDVIKA GÅ IN I DÅ genom att ni blir så sjuk efter den vistelsen då.

Det finns ingen synd i mina ögon då, genom att jag känner alla människor och vet hur de fungerar då. SYND FÖR MIG ÄR ETT SÅ FULT NAMN ni säger till folk som gör inte som ni vill göra, att ni har så mycket synd, men det finns ingen synd och ingen människa har rätt att döma någon person då igen har den rätten då.

Genom att alla har en fri vilja att göra som de vill SOM MÅR ALLRA BÄST AV DÅ igen ska styra över er då, så tänk på det ingen ska styra över er alls för att må bra, då ska ingen det den som måste styra lite över er. Det är er chef om ni har ett jobb, då kan de måste styra över er då, men då handlar det om ett arbete då.

Igen ska styra över er alls för att må bra då och I SVERIGE ÄR MÅNGA FÖDD MED EN PLAN måste möta på olika människor då när de håller på att rensa sina värsta liv de haft nu. Många får göra det idag ta itu med dem då när de föds, då får de ta itu med sina liv de haft och MÅNGA KAN HAFT FRUKTANSVÄRDA LIV DÅ som de får ta nu, genom att jag har gjort landet så genom att andra liv ni föds, då har ni inte haft dessa fruktansvärda liv utan bara rensar er som vanligt då med folk ni möter på, men har inte så stora problem liv som ni har i landet nu.

JAG MÅSTE ÖPPNA SANNINGEN OM MIG för att folk ska börja lyssna på mig nu och jag är ärlig och sann nu om mig nu.

JAG VILL HJÄLPA FOLK MÅ MYCKET BÄTTRE DÅ än de gör ni som lever kvar i gamla böcker då. Ni blir ett låst folk som inte kan leva då genom att allt är fult och syndigt då om ni går utanför ramen eran, då kan ni få stora problem då och därför måste jag vara så ärlig jag kan nu mot er.

HUR JAG SER PÅ GAMLA BIBELN OCH KORANEN som folk är så låst av då, men vad böckerna gör mot folk som följer böckerna då. Hur de mår de som har den boken med sig mår inte bra av det alls då utan ni ska släppa alla dessa gamla böcker nu och må bra nu.

Genom att det ligger bara mörker i böckerna nu som inte kan se själv, MEN SLÄPP DEM NU OCH LEV och ingen dömer er för det utan det är bara de som håller kvar i dessa böcker som dömer er då som inte sett de tillber en sån gammal bok då.

LÄMNA BOKEN DÅ FÖR ATT MÅ BRA NU Jag tar upp om ett jättestort problem de som följer bibeln och koranen då. Det är så svårt att vända folk rätt nu de som håller kvar i böcker som dem, genom att det så låst folk de som håller fast i det då, men jorden har utvecklats så mycket nu och ändå sitter ni kvar i det nu, men det kommer från folk  som har den tron och ni fortsätter på samma sätt då och BLIR SÅ PÅVERKAD DÅ som tror på gamla bibeln och koranen då och båda är mörk i mina ögon då.

GENOM ATT FOLK GILLAR ATT GÖRA ILLA VARANDRA DÅ om de inte följer den då och ser hur illa det blir som följer den då.

JAG VET ATT KORANEN ÄR SÅ MÖRK ATT LÄSA, men folk är så fast i gamla koranen som bibeln då och en massa våld som jag ser är inte rätt att föra våld mot människor, genom att jag gillar inte krig som ni har läst förut om nu.

Jag säger det igen ATT JAG GILLAR INTE KRIG  DÅ och göra illa folk då,men många av dem gillar det och tror att det är rätt att göra det då, genom att de sitter fast i det som inte ser att vi ska inte skada varandra alls då.

Jag gillar inte folk gör illa folk alls då, men det gör det de som ber till mig, att jag ska stå på deras sida. JAG STÅR INTE PÅ NÅGONS SIDA ALLS utan jag gillar inte att folk skjuter ner varandra överhuvudtaget då UTAN JAG GILLAR FRED PÅ JORDEN DÅ

JAG VILL ATT FOLK SKA FÖRSÖKA SAMSAS NU och inte slå ner varandra som händer hela tiden i hela världen, att folk kan inte diskutera alls då utan för krig då istället för att sätta sig och prata igenom saker och ting då. Nej de måste kriga då för de kan inte prata alls en del folk nu och tror att jag gillar krig som inte gillar krig alls utan JAG VILL HJÄLPA FOLK RÄTT NU.

Krig är ingen lösning ser jag att folk måste gå in i krig när de inte kan ta itu med saker och ting istället för att kriga då

GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.