ÄLDREVÅRDEN

Vi reder upp saker och ting nu Birgitta så vi kan få lite ordning nu genom att du är en av oss nu.

Och hur många gånger ska jag bevisa det nu, att du är en av oss, men är så himla arg på mig nu och han du sitter och skriver med nu och du är fortfarande en av oss och du kan gå tillbaka hur mycket du vill när du mötte på mig då, som du såg att jag  bara kollade igenom ditt jobb då och SÅG HUR DU SÅG UT sen du hade gått första vägen med en man som du har ibland på jorden.

Genom att jag måste säkra mig som jag sagt många gånger till dig, att vi måste säkra oss när vi börjar med Sverige då. Nu har jag sagt det igen och tror inte på mig alls nu och bråkar på honom som jag hör som ska hjälpa dig snart när vi är klar nu. Han är din andra BIG PROTECTION och han har inte så kul i detta liv, genom att han måste sitta och vänta in nu SEN VI HADE ÖPPNAT SVERIGE DÅ och såg hur allt såg ut då och då måste du ha trust till mig nu och inte vara så himla arg på mig då och tror att jag lurar dig hela tiden då, som är det värsta du kan tänka dig nu, att jag ska lura dig när du är en av oss och VI KOM ÖVERENS OM ATT DU OCH JAG MÅSTE SITTA OCH SKRIVA  NU om det som händer nu.

Det är att du mår så fruktansvärt dåligt av det du ser nu och allt som världen har ställt till med nu och allt du ser hur Sverige gjorde mot dig, då har då så lite trust till landet nu SEN DU SÅG HUR KALL OCH HÅRD LANDET ÄR, då har du så lite trust till svenska folket Birgitta och jag kan förstå dig och den du ska jobba med snart, att ni ser bara problem nu och då vill ni inte ens se åt landet då.

MEN VI MÅSTE HA TRUST TILL MIG NU genom att du är en som jobbar för mig och även hon jobbar för mig, som du hade inte önskat dig det. Att hon hade fått sluppit detta jobb när du ser hur illa landet har det då. Hon åker på detta hemska jobb som du kallar det då, men hon måste gå med folket för att kunna förändra människor, men även för att putta folk rätt när det ser hur landet ser ut på många av dessa ställen, ATT FOLK LIDER SÅ MYCKET I LANDET NU och även mycket äldre lider i landet genom att de kan inte sköta om folk på rätt sätt har vi sett nu och då blir det problem för er med.

Genom att ni är den som  kommer från oss och DÅ GÅR NI DÄR FOLK HAR STORA PROBLEM NU och nu gick hon även där nu som du inte gillade alls när hon gick där. Men du måste ha trust till mig, att hon gillar just nu arbeta med det och sen kommer hon att sluta där när hon är klar med det.

Men hon går FÖR ATT VISA UPP HUR ÄLDREVÅRDEN HAR DET IDAG och då måste hon gå där där folk har fått så stora problem nu och då har hon känt in att gå där för att hon dras till det där folk har problem med vården, men även att många yngre kan inte jobba med äldre vården då.

Genom att de har så lite intressen att göra det och tar jobben för det finns så lite riktigt jobb som unga är mera intresserad av då, men så ser vården ut idag och då har hon gått, som du nu ser hur det är nu. Du måste ha sån trust till mig nu och inte vara så arg på allt nu, GENOM ATT VI MÅSTE HJÄLPA FOLK NU när vi ser hur illa det är nu.

Jag såg Sverige kommer få det illa snart och FICK DU OCH HON TA JOBBET  som ni alltid gör när länder måste ha hjälp och då är det ni som får födas för att hjälpa folk då, som jag ser från henne vad som är galet nu genom att många äldre får så lite hjälp då och kan inte ta hand om dem på rätt sätt då.

Vi har tagit upp om det Birgitta, genom att du ser från en som är 91 år hur de kan bo hemma, men även annan kvinna som bor hemma idag som har samma ålder som honom 91 år, men KAN KLARA SIG MED LITE HJÄLP I HEMMET DÅ med dem som kan städa åt dem lite grann, som kan städa lite bättre än dem som de inte vill ha i sitt hem ens utan de får ta folk till hjälp som kan städa mycket bättre en veckostädning då som inte alla får idag.

De som tar hjälp av varandra då, men får även BETALA EN MASSA DYRA PENGAR NU bara för att få lite hjälp och kan inte ens städa rätt som du själv har sett nu och så har det folk nu och då försöker de själv att städa för att slippa stora problem då.

GENOM ATT DE KAN INTE STÄDA DE SOM TAR HJÄLP AV HEMTJÄNSTEN FÖR MYCKET DÅ utan de kan hjälpa dem så lite då bara med det allra enklaste då som du själv har sett, att andra måste städa där genom att de kan inte städa hemtjänsten som väljer den tjänsten då utan då får folk gå utanför dem och välja någon som kan städa åt dem som du själv har sett Birgitta då.

Du är inte så glad på dem då genom att DU SER BARA PROBLEM MED HEMTJÄNSTEN DÅ om folk ska ha dem.

Folk ska de låta bli det eller KONTAKTA ETT FÖRETAG SOM KAN STÄDA DÅ EN VANLIG VECKOSTÄDNING som du gillar allra bäst då och ta bort allt från hemtjänsten när de inte kan sköta om folk på rätt sätt, som du har sett nu Birgitta. Hur det ser ut nu med folk som vill ha lite hjälp då, att folk kan tro att hemtjänsten är bra, men de ger så liten rätt hjälp folk vill ha.

Genom att så många långt tillbaka HAR BÖRJAT SE HUR DE STÄDAR DÅ och då vill de inte själva ta dem när de själv når den åldern då, genom att de ser hur de städar och VISAR SÅ LITE RESPEKT TILL DEM de hjälper då och då vill inte så mycket folk be dem om den tjänsten ens då.

MÅNGA PROVAR PÅ SJÄLV när de ser vad de kan göra då och då kan många låta bli att fråga dem tills de en dag har inget val då, att fråga dem om hjälp genom att de klarar inte av att städa själv då och då först måste de be dem om hjälp, men kan inte få rätt hjälp ändå när de köper in den tjänsten då.

Jag ser så mycket fel nu de gör med svenska folket nu, ATT DE KAN INTE TA HAND OM GAMLA MÄNNISKOR utan en dag är ni gammal och hur har ni det då, tänk bara efter nu, så ni kan ändra om många idag, att inte själv hamna där då genom att lära sig nu hur det ser ut idag nu med hemtjänsten nu.

ATT DÄR MÅSTE DET BLI EN STOR ÄNDRING NU, att de måste respektera folk när ska köpa in den tjänsten då, att städa efter de gillar då och inte ställa till så stora problem då som ni gör mot så mycket äldre folk.

Jag ser att det är mycket bättre att folk får bo hemma så länge de själv vill bo hemma FÖR ATT MÅ ALLRA BÄST.

Genom att de kan bli så sjuk när ni flyttar äldre människor in på ett hem, DE KAN BLI SÅ FORT SJUK för de kan ill trivas så mycket då när de flyttar in på dessa hem då och kan inte ta sig därifrån och många blir mera sjuk när de flyttas på hemmen då, genom att de kan inte leva då som de har gjort då och kan bli så sjuk då inombords när ni SÄTTER IN DEM PÅ OLIKA INSTITUTIONER DÅ, att de blir så sjuk inombords då ni som sätter in folk på institutioner de blir sjuk då.

De kan få ett konstigt beteende då som ni inte kan känna igen då genom att de har blivit så sjuk av att vistas där och vill bort från allt då när ni har satt in dem där och FOLK SKA VÄLJA HELT SJÄLV om de vill flytta dit, för de är så sjuk och vill ha all hjälp där, då ska de välja det helt själv utan att någon annan lägger sig i bara för ni inte orkar med dem då utan folk ska välja själv då.

LÅT DE BO DÄR DE VILL DÅ utan att någon ska tänka åt dem då, att du har blivit lite glömsk nu och de är inte mer glömsk än vad ni kan vara vissa dagar NÄR NI ÄR TRÖTT FRÅN JOBB NI HAR ÄVEN NÄSTAN BRÄNT UT ER många människor idag och då kan ni även tappa minnet när ni har bränt ut er, att ni är så trött då efter allt jobb då och kan missa en massa saker då, men ni kallar inte folk för senil då, men det gör ni till folk som är mycket äldre än ni är, då måste de in på ett hem genom att de har glömt en massa nu och då åker de in på ett hem då, genom att ni ser att de har glömt lite grann då och då är det stor fara för dem att leva hemma då, men säger ni samma sak till er när ni har hamnat  i samma problem, att det är en fara för er att stanna hemma nu?

NEJ SÅKLART NI ÄR UNG inte är ni senil fast ni kan även glömma bort så mycket viktiga saker som att betala en räkning, men ni kallas för utbränd då och gamla folket kallas för senil.

MEN SER NI INTE ATT DET ÄR SAMMA SAK DÅ.

Att många äldre är så trött efter allt jobb de har haft nu och då kan de stänga kontrollen på klockan, men även kan missa ibland en del saker då genom att de är så trött från jobb de haft, men HÅLLER ÄVEN KONTROLL PÅ VIKTIGA SAKER som de måste själv ha hjälp med då, men andra kan de glömma bort då när det blir för mycket för dem då, MEN DE KOMMER IHÅG SIG SJÄLV SÅKLART DÅ.

Men kan glömma andra saker som folk vill ha hjälp med då, genom att de kan vara så trött efter jobb de haft då. NÄR DE BLIR GAMMAL DÅ VILL DE BARA VARA DÅ utan att passa en massa tider som de hade när de jobbade då. De kan klara sig själv fast de kan glömma bort saker och ting, men det är inget större fel på dem.

Folk kan kolla upp dem som ni ska sluta med nu utan låt folk få leva ifred nu och släpp all kontroll på dem då genom att ni kallar det för utbränd när ni är trött, men ni är inte senil då, men äldre är alltid senil när de glömmer bort en del saker. MEN VARFÖR INTE KALLA ALLA FÖR SENIL när ni glömmer bort saker och ting och ser ni hur ni gör mot de äldre nu.

Jag vill att äldre ska få leva för folk måste få leva och nu tog jag upp ett så stort problem när folk blir utbränd som kan glömma så mycket saker då. Jag tog upp om senil ATT NI HAR LIKNANDE SYMTOM, genom att ni är så trött efter allt jobb och ni kan kalla det vad ni vill för mig, men ingen ska sättas in på ett hem bara för de glömmer lite tid då utan låt folk få leva då. 

OM DE ÄR SÅ TRÖTTA SÅ DE SJÄLV VILL DET, DÅ KAN NI GÖRA DET, men annars ska ni inte sätta in dem på ett hem då utan låt de leva ifred då genom att de mår så dåligt när ni väljer åt dem nu och då blir det så fel utan låt de välja själv nu, så när de känner att de inte orkar med sitt hem då, då kan ni hjälpa dem in på ett hem ,då först kan ni göra det, men annars låt de stanna hemma då med rätt hjälp till allt, SÅ DE KAN STÄDA PÅ SITT SÄTT DÅ, då först kan det bli bra för många äldre då, om de får välja själv då den rätta hjälp de vill ha då.

En del kan köpa in rätt städhjälp NÄR DE VILL FÅ RÄTT STÄDNING I HEMMET som jobbar med att städa hemma hos folk då för att folk ska få rätt hjälp, då måste de köpa från dem som jobbar med hemstädning som har det som yrke då när de köper sin tjänst äldre  då, låt de få lägga sina pengar rätt då genom att folk som köper hemstädning de vet alla att det kan kosta lite mer än andra saker då.

Det är mycket mer vanligt bland rikt folk, att de köper den tjänsten att de kommer hem en gång i veckan och städar då. Men det är många som har den hjälpen när de jobbar och har familj som köper den tjänsten då och DÅ TYCKER JAG ATT MÅNGA ÄLDRE SKA TITTA ÅT DEM , som tar den hjälpen då för att få lite ordning på rätt hjälp då, genom att så många idag som jobbar kan köpa den tjänsten då genom att de hinner inte med då att städa då sina hem då och då kan folk köpa hem den tjänsten då.

JAG TYCKER ATT MÅNGA ÄLDRE KAN KÖPA HEM DEN TJÄNSTEN SJÄLV för att slippa en massa problem då genom att många orkar inte med att städa då. Det kan bo så mycket äldre människor idag som inte kan städa rätt, genom att de kan sitta med hus och lägenheter som måste få lite hjälp ibland när de själv inte orkar med då utan låt de få lite hjälp med städning då. De behöver ibland rengöra sina golv och allt annat som tillhör sitt hem.

Annars så sitter många idag i smutsen då genom att de får för lite hjälp då att rengöra sina hem då GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.