SANNINGEN – THE TRUTH

IDAG SKA VI PRATA OM SANINGEN IGEN för att kunna nå ut till så mycket folk som helst nu, och då måste vi ta upp om det som är riktigt nu.

Genom att så mycket folk är sjuk idag på grund av att de kan inte förstå sig själv en del folk ,som tror på allt de folk nu skriver ner om då, och tror att det är så sant då ,de har nu tecknat ner till folket då, men FÖR MIG BLIR DET MYCKET LÖGNER DÅ GENOM ATT JAG KAN ALLT ,och för mig blir det så mycket lögner när inte folk kan så mycket om saker och ting, som många gör idag och tror på så mycket lögner nu, och då måste jag prata med folk ,FÖR ATT DE SKA FÅ SANNINGEN NU som kan göra så ont hos en del när de ser hur det ser ut på riktigt då.

Och då kan många vända sig ifrån vår sida Birgitta, MEN JAG ÄR SANN NU FÖR ATT JAG MÅSTE PRATA MED FOLKET, och då varna en del folk då när jag ser att folk blir sjuk, då kan vi inte tänka på vad de tycker då ,som har sån tillit till folket då. JAG KOMMER MED HELA SANNINGEN KAN GÖRA ONT HOS EN DEL ,som inte vill se det alls utan tror att du och jag hittar på en massa lögner sen du träffade på mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 914159b86ebbd10097179e6e850b20b9.jpgJag kan se folk hur de reagerar på mig och dig nu, genom att de har sån tillit till andra då och har då även läst en massa böcker då om hur det ska vara nu på riktigt då. DE KAN INGET SKRIBENTEN OM. de har skrivit ner om då när de halkar på twin soul BIG PROTECTION , PROTECTION, då ser jag att de kan så lite om det då. KVINNORNA ÄR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN PROTECTION. 

MEN HUR FOLK KAN LURA I FOLK, att det är så sant att ni ska möta på er tvillingsjäl då och vi bara ljuger tänker de då när de ser hur sanningen ser ut på riktigt då, att det är bara du och en kvinna till som kan det.

Det är klart att folk vänder sig emot dig och henne då, och du varnade henne lite grann för det när du sa, ATT HON REDAN BOR MED SIN TVILLINGSJÄL DÅ, och säg inte till så många utan bara till dem du kan känna trust till då, för det blir bara sura miner eller svartsjuka då om du säger sanningen till dem, att du bor med din tvillingsjäl och inte så många kan möta på dem då ,utan prata bara med dem som tror på er eller SOM RESPEKTERAR ER DÅ. 

FOLK KAN BLI SÅ SVARTSJUK PÅ DETTA BIRGITTA ,och det kan inte jag hjälpa, att jag har bara er just nu på jorden då ,GENOM ATT LADY NADA ÄR EN AV DEM MED fast hon är hemma nu, men hon vet att hon kanske måste även hon ner till jorden, som jorden ser ut idag då. Hon vill så gärna stanna hemma Birgitta, och det vet du redan om vad hon sa om det, MEN MÅSTE HON NER LADY NADA TILL JORDEN DÅ MÅSTE HON DET för hon har ett jobb som du har det nu.

Genom att jag vill inte lämna ut namn på er då, men du måste öppna bloggen för det med fast jag hade tänkt hålla tyst om det, genom att jag vill inte att folk ska se allt då genom att det är inte som folk tror nu. Ni kan ställa till för mycket för folk när ni börjar och går Birgitta. Folk kan få så fel uppfattning om er då genom att ni går där folk har problem. NU ÄR INTE DU SÅ INTRESSERAD AV SVERIGE när du ser hur ni har fått det då genom att ni visar upp det jorden har problem med då. Ni går där folk har problem i Sverige då.

Ni går, så jag kan se vad landet har för problem nu. NI DRAS TILL PROBLEM DÅ och det är sanningen att ni dras där folk har problem, då är ni där som folk lever idag och för att kunna hjälpa folk och då dras ni till alla problem folk har i landet och SVERIGE ÄR INTE ETT KUL LAND ATT BÖRJA MED BIRGITTA.

Men du hade så stort skydd då och även den andra har det då genom att landet är inte så kul som du såg nu, genom att du såg hur du fick det nu och då är du rädd för Sverige sen du mötte på detta stora problem ni fick nu. DU ÄR INTE SÅ PIGG PÅ LANDET MER och är rädd nu att ni ska gå igen där folk har problem kan hamna vart som helst då.

MEN NI HAR SÅ MYCKET SKYDD NÄR NI SKA BÖRJA MED SVERIGE DÅ, genom att landet har börjat ställa till så mycket för sitt eget folk som du själv har sett nu. Det är inte kul att se nu sen du och hon har gått med landet HUR DET SER UT DÅ och så blir det för er kvinnor när ni föds till jorden därför kan ni inte komma till alla länder som du förstår nu, hur det ser ut då, ATT NI KAN INTE FÖDAS I VARJE LAND ENS,  genom att ni går där folk har problem då.

Nu har du börjat bli rädd nu sen du ser hur du har det nu ,och vill inte ens tillbaka till jorden ens när den är så mörk och bara en massa bråk och konflikter på jorden nu. Du vill inte ens födas igen då, MEN VI MÅSTE HA TRUST TILL SVENSKA FOLKET NU,  att de går rätt nu, genom att ni måste börja med landet nu, som jag hade sett Sverige kommer få problem, såg jag i framtiden då ,och då måste ni gå där du och han du levde med då, MEN SEN HADE JAG SÄKRAT MIG MED DIN ANDRA BIG PROTECTION ,som nu sitter och vaktar dig nu ,så det inte ska hända något. HAN JAG SITTER MED KALLAS FÖR BIG PROTECTION. Han har ett stort skydd runt mig. HAN KALLAS FÖR BIG PROTECTION NU. 

Genom att du mår så dåligt efter den här resan nu och när du ser hur du går, då blir du mer och mer rädd att leva nu SEN DU HAR UPPTÄCKT VEM DU ÄR, då blir du mer och mer rädd för allt nu, och tänker det värsta av allt nu sen du har sett vem du är nu, som har ställt till ännu mer för dig, genom att du tänker på nästa liv då som jag måste försäkra dig med, att vi måste jobba med folk, så långt vi kan komma i det här livet nu.

Jag hade även säkrat mig med en man till som kommer från oss då, genom att jag vill hjälpa folk så mycket jag kan nu, när jag ser hur det har vissa länder då, och då fick han ta det jobbet, FÖR ATT BARA DRA IGÅNG LANDET DÅ för att få folk att ta tag i saker och ting då, genom att landet led så mycket såg jag då, och då tog vi tag i det genom att HAN FICK GE KÄRLEK TILL KURDISTAN då, för att få landet att resa sig då, men då blir det bara en massa bråk som du själv har sett, att landet kan det hända en massa saker då sen jag hade öppet honom då ,och landet fick kärlek från mig Birgitta som alla har hört talas om då.

Men folk kan tro att vi hittar på det nu, MEN KÄRLEK ÄR BLAND DET STARKASTE SOM KAN FÅ FOLK ATT RESA SIG DÅ ,och titta på Sverige som fick samma från min andra BIG PROTECTION kallas så är ett par när han sänder ljus över landet ,som jag fick ge till landet SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ, genom att landet led som du såg nu, och då får landet så mycket kärlek som gör att folk börjar vakna upp då och allt kommer fram då. Folk börjar att se varandra då på ett annat sätt då, att de kan även börja hjälpa varandra mycket bättre nu, sen du har även sett att folk kan hamna utan bostad, och får sova ute fast landet har så mycket pengar att hjälpa folk, så har de hjälpt så mycket annat folk nu.

Men nu kommer många att vakna upp sen de fick första putten av oss Birgitta ,och jag är så ärlig mot er nu, att landet led så mycket innan jag tog tag idet, men nu ser jag att landet har lite att jobba på nu. Vi måste putta folk rätt då, genom att du hade två att gå med då när du var klar ,då var det nästa steg BIG PROTECTION DÅ, GENOM ATT SÄKRA MIG DÅ ,genom att ni kan inte leva ihop ni två som blev klar då ,genom att ni var helt klar med varandra då. DU FICK SÅ LITE HJÄLP DÅ ,och var tvungen att vända tillbaka som du hade inte önskat då ,genom att du levde i ett så destruktivt förhållande med honom och då fick ni båda problem då. Nu var ni klar med landet ni två och du var klar med honom då sen jag hade öppnat er då, men såg hur det var då och då måste jag skydda dig, FÖR FRAMTIDA JOBB som jag håller på med nu.

Jag hade inget val Birgitta än ATT GÅ MED TVÅ NÄR VI SKULLE BÖRJA MED SVERIGE när vi skulle börja med Sverige, genom att jag visste hur det låg till med landet då och därför fick du först gå med två och sen skulle du börja gå med din andra BIG PROTECTION då som du är inte så glad på idag, genom att du hamnade så fel nu och mår inte bra att leva såhär dom du blev tvingad till nu bara föra att överleva har du tänkt mycket nu, men vi måste ha trust till mig nu, att vi måste ha det såhär en stund då. Folk inte kunde hjälpa dig då som jag hade hoppats på då genom att DU MÅSTE SITTA OCH SKRIVA NÄR JAG SÅG HUR DET SÅG UT MED LANDET DÅ. Det var jobb att bara skriva och skriva, för att vi måste påvisa om en massa saker ,och även varna folk för större problem som landet har fått nu ,och då var det inte meningen att vi skulle ha det såhär.

MEN IBLAND KAN LIVET BLI UPP OCH NER NÄR NI JOBBAR PÅ JORDEN DÅ , genom att ni går där ni känner av problemen folk har det då. Nu har du kollat så mycket bakåt med honom du sitter och skriver med då om England och kriget då. Du hade inte så stora problem då än att du satt och skrev från mig då, men du gick säkrade landet då från en del problem då, men nu gör du samma sak Birgitta, men nu har vi mycket enklare än förut då genom att jorden har jobbat så mycket nu och NU HAR NI INTERNET SOM MÖJLIGGÖR ATT JAG KAN NÅ UT TILL FLERA DÅ.

Ni känner in vad landet har för problem, men sen ska ni gå ihop med varandra då och då kommer även han som sitter i England att gå ihop med dig Birgitta, men HAN SITTER MEST OCH VÄNTAR IN DIG DÅ genom att han känner av vissa dagar ska han inte se åt ditt håll då genom att han ska skydda dig då, men även att ni är inte klar med saker och ting. Han känner av det, att inte se åt dig just då och då håller han sig bort då. DU MÅR SÅ DÅLIGT AV DET då att du vill prata med honom då. Han kan hålla sig borta då för att inte prata med dig då genom att du sitter som du gör idag.

Vi hade svårt att rädda dig när jag såg hur du hade det då, men jag testade dig på hjärtat som DU MINNS NÄR JAG TESTADE HUR DITT HJÄRTA VAR DÅ. Du är född med ett starkt hjärta då som du måste ha då, genom att du måste gå igen Birgitta då och då testade jag din kropp hur den såg ut då genom att vi måste jobba med folket  då och få igång dem rätt då.

Du kan inte dö som hade önskat då, men du måste gå igen nu genom att du kände ibland att du var klar med jordelivet, men jag testade dig så mycke Birgitta om du tänkte ta ditt liv. Jag såg att du nästan sprang från mig och ville leva nu och inte dö alls, men JAG HADE SÅN TEST PÅ DIG genom att du ville bara dö då och Lady Nada hade såna problem med dig då, men och ville få lite hjälp då att få slut på ditt problem att dö nu genom att jag fick stopp på det då, men DU KÄNNER DIG DÖD INOMBORD IBLAND när ni inte kan pratar med varandra och vill dö hela tiden.

Men så nästa dag kan du må lite bättre och då går det mycket bättre då och NÄR DU PRATAR MED HONOM DÅ GÅR DET VÄLDIGT BRA FÖR DIG, att jobba med mig  som du kan vara så less på nu, genom att du hade önskat att det var han du satt med nu. Han du kunde bo med nu när ni hade öppnat hjärtat då, men nu sitter du så fel som du känner hela tiden då och då blir du mer låg vissa dagar, men jag kan er då hur ni mår när ni inte kan leva ihop, ATT NI MÅR INTE BRA utan vill bort från allt.

Men så vänder du ena dagen till positivt då när du pratar med din andra BIG PROTECTION som bara vill bli klar nu, genom att han sitter och väntar in allt då genom att ni jobbar ihop, men han måste ha hjälp av mig då när du lever som du lever idag, men du håller på att bli så less på allt när du måste sitta och skriva hela tiden med mig och honom som du tycker om att göra, men inte här vill du sitta utan där du bodde vill du sitta och skriva då och KAN VARA SÅ JOBBIGT FÖR HONOM SOM HELA TIDEN MÅSTE PRATA DIG TILL RÄTTA NU, att vi måste hjälpa folk nu och inte se allt i svart nu för snart är du klar och kan lämna allt då som du hade önskat nu att göra då. Måste sitta med mig nu och du kan inte springa ifrån mig alls nu Birgitta utan jag ser och hör allt hur du känner nu, men jag måste skriva med dig Birgitta nu och vi har bara den chansen nu för att hjälpa folket nu som har det så illa nu. Du måste ha trust till mig nu och inte se det i svart hela tiden då när du måste vänta på honom då.

Jag tar upp om sanningen för folk nu som ska förstå, att jag måste skriva med dig och din andra BIG PROTECTION nu FÖR ATT PUTTA FOLK NU om det de har så mycket problem med nu. Jorden är mörk på många ställen i världen genom att så mycket folk har problem med att skydda sitt eget land mot en masa små krig som folk springer för då, att folk ställer till för andra människor då när de går ihop med andra länder med som kan ställa till ännu mer för dem då genom att så mycket folk kan bli så mycket indragen i problem nu som jorden ser ut idag bara en massa problem då som landet ser ut idag.

Men vi måste få folk att tänka om nu och det kan ta tid men Sverige har kommit så långt på mycket som är så positivt för mig nu genom att de värnar om jorden då när de tar hand om alla sopor som landet får då. Jag ser Sverige som ett stort framgångsrikt land då, att de ser hur de kan spara på en massa problem då genom att DE KÖR MED ÅTERVINNING LANDET som jag gillar så mycket nu, hur de tänker där ser jag så bra nu att de går före landet med det, men vill att andra ska följa med då och då tänker jag på andra länder som knappt kan gå ut då.

Men Sverige är bra på att hjälpa andra fattiga länder, men jag ser att de är svår på sitt eget folk då, ATT DE HAR INTE INSETT ATT MAN MÅSTE HJÄLPA ALLA MÄNNISKOR I LANDET DÅ de har inte insett att man måste hjälpa alla människor i landet då utan de kan lätt dela ut till andra länder en massa pengar medans en del svenskar kan förlora sina hem medans de hjälper andra då när de flyttar hit, då ser ni hur svenska folket känner sig så överkörd då av folk som inte ser hur de ska hjälpa sitt eget land då.

Men är bra på att hjälpa andra då och även inte ser hur landet kan gå baklänges nu när de inte ser hur de ska hjälpa folk rätt nu SOM FLYR FRÅN FRUKTANSVÄRDA LÄNDER DÅ. De ser inte hur de ska göra då UTAN LANDET FÅR BAKLÄNGES Birgitta och hur ska vi hjälpa folk när vi ser hur de har en regering som inte kan hjälpa ett folk rätt.

FOLK BLIR UTSATT FÖR VÅLDTÄKTER TILL OCH MED DET när de flyr hit, då får svenska folket problem med det genom att folk tar för sig i landet såklart när de inte kan sätta gränser som alla ser att det är så enkelt då.

MEN LANDET HAR EN REGERING SOM ÄR LIVSFARLIG I MINA ÖGON när de inte kan skydda ett folk med så enkla regler då. Hur svenska folket lever idag, men de har inte visat det utan bygger om badhus till och med det och ser inte vilka fel de gör att flyttar man till Sverige då flyttar man till ett land SOM INTE BÄR BURKA OCH SLÖJOR, då ändrar man om det och släpper en sån fruktansvärd kultur som de har då.

MEN VAD GÖR SVERIGE?

DE TILLÅTER DE FÅR LEVA SOM I HEMLANDET DERAS de hjälper inte barnen ens att släppa en sån fruktansvärd kultur. DE FÅR LEVA KVAR I SAMMA när de flyttar till landet, de hjälper inte dem ens ur sitt fruktansvärda liv då. De får inte ens hjälp utan de bygger om till dem till och med det gör det nu.

Vad har vi nu i landet?

VI HAR VÅLDTÄKTSMÄN SOM KOMMER FRÅN DEM DÅ om de lärde de släppa sin klädsel kvinnorna som bär burka och slöjorna, då skulle de bli lite enklare då för killarna som flyttar hit då genom att de får inte se naket i hemlandet, men så flyttar de hit, då är det unga kvinnor och även äldre som går lättklädda då. Vad händer då?

De kan se ner på dem då GENOM ATT ALLT FOLK ÄR SMUTSIG I DERAS ÖGON när de inte skyddar sin kropp. De ser ner på svenska folket alla som kommer från dessa länder. De ser att svenska folket är smutsigt genom att DE KOMMER FRÅN EN FRUKTANSVÄRD KULTUR KVINNORNA.

Svenska folket måste hjälpa dem rätt nu, men vad händer med regeringen de har inte sagt till om burka ännu utan DE HAR TÄNKT PÅ DET, men till och med kan acceptera att folk får leva kvar i ett fruktansvärt liv när de kommer hit. De kommer från ett nedtryckt land kvinnorna och kvinnorna trycker ner varandra då och då måste regeringen säga nej till burka när de kommer hit och samma är det med dem som bär slöja, att de ska släppa den då för att få slut alla våldtäkterna då.

Genom att svenska folket är ett smutsigt folk de behandlar folk som de behandlar djuren då, ATT DE HAR SEX MED EN ÅSNA DÅ som alla har börjat känna till och hur de behandlar en åsna, de kan kan misshandlade dem med eller leker med dem då och inte alls är snäll med djuren de som kommer från dessa länder då. De är inte snäll med svenska tjejerna alls de kan våldta och misshandla dem då.

Ni kan få slut på det nu genom att ni måste sätta ner fötterna nu och SÄG NEJ TILL ATT BÄRA BURKA OCH SLÖJA I LANDET DÅ. Säg nej till det för att få slut på en massa problem då när de kommer från dessa länder kan de inte ens överleva när de inte får så mycket mer hjälp från regeringen då, genom att det blir mannen som får jobba då och detta har jag tagit upp om nu förut om.

Hur det är för dem när de flyttar hit att folk jobbar nu i landet och även kvinnorna jobbar, men hur ska de då överleva då när de inte ser hur de ska hjälpa dem då, genom att de har barn och familj då och det blir mannen då som får dra in till en hel familj nu som det ser ut nu, så måste ni ändra om det för dem då.

Jag ser så mycket fel landet gör nu, men vi får hoppas på de vaknar upp nu och ser att de kan inte gå baklänges med folk när folk flyr hit då och flyr man till ett land som Sverige, SÅ MÅSTE DE ACCEPTERA LANDETS ALLA LAGAR och inte tillåt de leva som de levde i sitt hemland då utan Sverige har en lag och de har en annan lag då och då måste de följa den lagen då när de flyttar hit då.

Men har de följt den lagen?

Nej de ställer krav en del, att de vill inte det som svenska folket har, MEN DÅ FÅR DE SE ÅT ETT ANNAT LAND eller återvända då där de kommer ifrån, genom att i Sverige då har vi den lagen att många kvinnor måste jobba då, men även att vi har inte den klädseln som ni har då och då får ni välja ett annat land då om ni inte acceptera landets lagar då och släpper er kultur då.

Men har regeringen gjort det?

Nej och därför har landet problem, att NÄR DE KLIVER SIN FOT IN I LANDET DÅ SKA DE SLÄPPA SIN  KULTUR och sin klädsel de har i landet. De måste ändra om då och släppa sin fruktansvärda kultur. DE MÅSTE ÄNDRA OM HELT  och släppa sin kultur när de flyttar till ett annat land som inte har den klädseln alls, då måste de ändra om då genom att de kan inte ta ett arbete med den klädseln ens. Folk bär inte den klädseln i landet då utan landet HAR INTE DEN KLÄDSELN ÖVERHUVUDTAGET NU. 

Men vad gör regeringen DE ÄR TYSTA NU OCH TILLÅTER DET NU och tillåter det och folk får till och med möta på dem när de bara ser två par ögon då. Svenska folket vill inte ha dem här som inte kan ändra om sin klädsel då utan många tycker det känns obehagligt då, att möta på dem då när de inte har fått hjälp att ändra om sin klädsel då.

De fortsätter med samma klädsel när de kommer till landet då genom att landet är så svag på att säga nej då. Jag vill att folk hjälper folk rätt nu att flyttar de hit, då måste de ändra om sitt liv då för att leva ett gott liv utan sitta kvar i sin fruktansvärda kultur när de bor i ett land som Sverige, då måste landet hjälpa dem SÅ DE FÅR LEVA SOM EN SVENSK LEVER IDAG. 

Det är att leva i friheten när folk flyttar till ett så fint land som Sverige och tillåter att de får leva kvar i en fruktansvärt kultur som följer med dem då GUD 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.