HUR SER SAMHÄLLET UT IDAG

Hur ser samhället ut idag de är bara en massa lögner som ingen kan se idag.

Men det är fullt med lögner efter allt jag har sett av hela samhället nu. Folk ljuger för att klara sig undan medans jag är den MEST ÄRLIGASTE MÄNNISKA PÅ JORDEN kan inte ljuga även om jag står inför problem, så kan jag inte ljuga för det är ingen mening att ljuga för det  kommer ändå fram tillslut, men känner mig så obekäm om jag ljuger för folk då. Det känns inte bra för mig då och då kan jag även vara tyst för att inte ta upp saker och ting för jag måste säga sanningen, SOM NU MÅSTE JAG VARA SANN FÖR ER som tror på folket i samhället, men jag har fått chock på chock och vill knappt gå ut idag för vem ska man då lita på tror ni?

INGEN JAG TAR HUNDEN om jag hade en hund som jag kommer skaffa mig då genom att jag älskar djur såklart och DET ÄR TREVLIGT ATT HA EN HUND VID MIN SIDA, men just nu kan jag inte det, har även inte tid just nu att äga en hund genom att den behöver så mycket skötsel en hund då.

VEM SKA JAG DÅ LITA PÅ om jag ska ut och kan bli utsatt för större problem i samhället då genom att jag litar på min hund såklart, MEN JAG LITAR INTE PÅ POLISEN DÅ genom att jag har nu upplev så mycket knäppt med poliserna, så jag håller på att bli galen idag när jag se hur lätt de kan slingra sig ur och till och med ljuga en massa, då har jag så lite tillit till dem då.

Genom att jag kan inte ringa en polis genom att jag kan bli misshandlad så mycket då om jag möter på fel polis då bara för att få lite hjälp då. Jag har tappat tron på dem så mycket när jag såg den gången HUR DE LJÖG RAKT IGENOM PÅ TINGET, då tappade jag tron på hela samhället och till och med advokaterna var bara ett skämt för mig då och HAR JAG TAPPAT TRON PÅ ALLT när inte en tingsrätt kan läsa igenom folk som sitter och blåljuger dem rakt upp i facet då och ser inte att de ljuger värre än en häst travar, då har jag tappat tron på samhället när jag ser alla dessa lögner som en tingsrätt kan ta emot från polisen då och ser inte igenom hur mycket de ljuger då och då har jag tappat tron på allt när jag se hur samhället ser ut idag.

ATT TILL OCH  MED POLISEN LJUGER som folk ska ge ett trohetslöfte att de får    inte  ljuga utan tala sanning då. Folk måste vara ärliga då, men polisen kan ljuga tinget full och advokaten och åklagaren gick på samma som dem då.

GENOM ATT DE ÄR SÅ RÄDD DÅ när de har en polis framför sig då och då går de efter dem såklart och tror på dem såklart då, allt då när de sitter och ljuger dem full med en massa lögner då och att inte tinget kan läsa igenom en polis SOM HAR ÄNDRAT SIN VISION DÅ när polisen blir utfrågad då och hoppade på stolen och ändrade sin vision som stämde mycket lite med den visionen hon sade först då, men tinget köpte det då och då ha vi ett svagt samhälle.

Vi ska ha tillit till ett ting, att de måste se igenom allt som ljugs från polisen då.

OCH ÄVEN ATT POLISEN VAR UTBYTT som skulle vara där, men plötslig så satt det en annan poliskvinna där som de kände inte igen då, men satt där och KUNDE INTE TA UPP HÄNDELSEN SÅ BRA för hon var aldrig där såklart genoma att de hade satt dit en annan poliskvinna som var mycket äldre då den yngre fick stanna hemma från tinget fast det var hon som skulle suttit där då men hon fick inte vara med fast det gällde henne då, men HON VAR INTE MED PÅ TINGET ALLS och då kan det vara svårt att berätta exakt vad som hände då när hon vänder och vrider om det.

Det är svårt att tala hela sanningen genom att poliskvinnan var inte ens där och då måste de gå efter vad de har fått nedskrivet då, men måste memorera allt då för att KUNNA HJÄLPA DEN YNGRE POLISEN hjälpa yngre polisen från stora problem då, men hon missade allt genom att hon missade även hur hon såg ut och alla är inte lika varandra då som polisen hade önskat då, MEN DE VAR SÅ OLIKA VARANDRA DÅ, genom att hon var svarthårig och hade halvlångt hår som hade inte så tjockt hår och ihopsatt i en hästsvans i en svans därbak och var liten och smal då.

Men det stämde dåligt på tinget då, MEN JAG TAPPADE TRON PÅ POLISEN NÄR MAN SER DEN CIRKUSEN DÅ. Vilka de är nu.

Hur ska jag kunna ringa polisen ens när man ser den cirkusen att de ljuger värren än en häst travar, då har vi inte ett kul samhälle alls utan EN POLIS SKA VARA ÄRLIG DÅ och vi ska kunna ringa dem om vi vill ha hjälp av dem, men vi kan inte göra det som jag ser det nu. Jag har så liten tillit till den cirkusen med polisen och klarar sig undan till och med det. De klara sig undan problemet då, men skickade en annna kvinna i stället SOM SPELADE HENNE, men hon var inte så likt henne då och var inte ens med och då är det svårt att prata då när de inte var där och upplevde allt, då är det svårt att kliva in i en annans ställe då som de gjorde då och satt och hoppade på stolen hela tiden och var så nervös och ändrade första visionen då och tinget köpte det. När hon sa en annan vision först fast hon hade redan sagt en vision, så ändrade hon sin vision då. 

SKREV TILL FOLK PÅ FACEBOOK vad som hade hänt då och hade så bra minne då när man antecknar händelser då när man skriver till folk på Facebook då, allt finns kvar då vad som hände då. Ibland kan folk glömma bort när det händer tråkigheter då, men då är Facebook bra på det genom att folk berättar vad som hänt då.

Man ser vilket svagt samhället vi har nu.Jag litar inte på någon då när jag ser alla dessa lögner som kan spy på dem efter den cirkusen då. JAG FATTAR INTE ATT FOLK UPPTÄCKER DEM DÅ när de sitter och ändrar om hela tiden sin vision då. Har så lång skola, men kan inte se att de ljuger värre än en häst travar då. Jag litar inte på dem alls efter det jag sett hur samhället ser ut idag när till och med poliserna ljuger som man tror att de måste vara ärlig då, men till och med ljuger, DÅ HAR VI ETT SVAGT SAMHÄLLE om vi vill ha hjälp av dem.

Jag ser bara en massa problem med poliserna genom att DE HAR INTE JOBBAT MED SIG SJÄLV OCH KVINNORNA ÄR JAG INTE SÅ PIGG PÅ ALLS när jag ser hur de gör och ska rädda en yngre polis från stora problem, då vill jag att de ser igenom och TAR BOR DE SOM STÄLLER TILL PROBLEM, att de slutar upp att ljuga och var ärlig då och inte skicka en annan kvinna som inte ens hade med det att göra då. 

Hur illa kan det inte bli då, att vi ska ha sån tillit till poliserna nu och vi ska ta hjälp av dem om vi har problem, men jag ser bara problem med poliserna nu, men det fanns en polis som kunde folk som även hans kompis kunde folk Håkan Jonasson han kunde folk, men han hade HAN HADE LÄST MYCKET PSYKOLOGI DÅ. Han hade lärt sig om folk då.

Nu blir folk nedslagen i sina hem när folk är så sjuk så folk vill få lite hjälp med dem, men slår ner dem då och då är det mycket enklare att ta sitt liv när de gör det, men så ser det ut idag bland polisen ingen respekt alls mot folk som vill ha lite hjälp när folk mår dåligt. POLISEN KAN INTE SE ATT FOLK MÅR DÅLIGT och mår inte så bra då. Nej de kan inte den biten de har inte läst psykologi och inte kan så mycket om folk då och då blir det stora problem om vi ska ha dessa poliser som inte kan sätta  sig ner och prata ens utan slår ner folk i lägenheten och  till och med håna dem då så illa då genoma att de kan inte sätta sig ner och prata med personen som mår inte så bra.

De frågade inte ens om hur mår du mår eller försöker vända tanken på dem att ta sitt liv, men nej de vände inte den tanke då utan då vill folk verkligen ta den vägen även om folk ringt efter lite hjälp då, så de kan gå illa idag NÄR INTE EN POLIS KAN PRATA  och inte sätta sig ner då. Nej de misshandlar då, så ser polisen ut idag de kan misshandla folk så mycket när folk vill bara ha lite hjälp, så är de så pigg på att misshandla folk DE GILLAR VERKLIGEN VÅLD POLISERNA IDAG. 

JAG SER BARA ETT FRUKTANSVÄRT SAMHÄLLE IDAG där folks ska kunna känna sig säker idag när vi har så mycket folk som flyttar hit då, som alla vet att vi kvinnor kan hamna i stora problem då och kan även bli utsatt för en våldtäkt som ingen kvinna vill bli utsatt för då. Jag är den som inte kommer ringa en polis efter den cirkusen jag såg då. Vad som kan hända om man får problem med folk då. Jag kommer inte ta den hjälpen så länge de inte ändrar om sitt sätt i samhället och är mer ärlig då som jag skulle gilla då och inte bli utsatt för misshandel om man måste ha lite hjälp då.

Men samhället ser inte kul ut idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.