ALLA STRIDER FOLK HAR -ALL THE BATTLES PEOPLE HAVE

Idag kan knappt folk prata så åker de i en massa konflikter nu ,genom att folk tycker inte samma som de tycker, och då blir det oftast konflikter när folk vill vara mera tydlig med folk som vi är nu.

Att vi är så tydlig med folk idag fast de vill inte se det ändå när folk är så dålig på att visa upp problemen vi har i Sverige nu ,FÖR JAG SER EN STOR KONFLIKT RUNT OSS, vad vi nu kommer på att skriva om då ,och folk vill inte ta till sig alls medans en del kan se mycket längre än vad ni kan se då ,som tror att vi hittar på allt nu, som Birgitta dag efter dag har skrivit ner från mig hela tiden ,för att vi måste upplysa folk idag om hela världens problem nu ,och även om Sveriges stora problem nu och därför skriver vi dag efter dag just nu.

För att folk ska börja förstå ATT VI VARNAR OCH ÄR ÄRLIG MOT FOLKET IDAG när vi ser hur de gör med landet, då måste vi skriva och putta folk rätt då och då ska folk tro på mig genom att jag kan se framtiden hur den kommer se ut då.

HUR LANDET KOMMER STJÄLPAS DAG FÖR DAG NU om ni inte visar upp bloggen nu, som folk är så rädd idag att göra när Birgitta skriver från GUD, då har hon nog blivit tokig då när jag kan prata med henne, då har det nog snurrat om för henne när hon ska pratar om GUD hela tiden ,och sitta och skriva dag efter dag konstiga saker från GUD han som kan allt.

Han behöver bara svepa med sin hand, så är alla problem på jorden borta. Varför ska vi tro på Birgittas GUD som bara skriver så konstigt nu. Varför ska vi tro på henne nu att hon och GUD har rätt nu ,och inte vad andra skriver ner i andliga böcker då ,utan nu ska vi gå över till Birgittas GUD, som vi ska tro på med, men hur ska vi kunna lita på det nu när hon skriver så konstigt från honom nu, som inte alls är som en GUD ska vara sitta och skriva så konstiga negativa saker hela tiden. Det kan inte vara sant då ,för en GUD skriver inte sådär negativa saker då om det ena än det andra, ATT NU SKA FOLK TA HAND OM JORDEN OCH INTE GUD ,och hur ska vi kunna tro på detta nu, att GUD är den allsmäktige som många kallar mig då, och KAN INGET OM MIG DÅ, och en del tror på att jag ska fixa allt på jorden NÄR DET ÄR MÄNNISKORNA SOM SKA DET DÅ som jag har uppmanat om.

Men folk har så svårt att tro att Birgitta sitter och skriver från GUD nu. DET ÄR SÅ SPLITTRAT LAND IDAG, SOM TROR PÅ GUD om han finns överhuvudtaget då ,och alla har sin tro att tro om mig såklart då ,och alla får tro på sitt sätt och jag lägger mig inte i det då.

MEN NU VILL JAG HA LITE HJÄLP NU, genom att nu pratar Birgitta faktiskt från GUD på riktigt nu. Vi måste skriva och varna folk hela tiden för Sveriges stora problem nu ,och vill att FOLK DELAR BLOGGEN och litar på mig då, ATT NU ÄR GUD DÄR OCH RYCKER I TRÅDARNA HOS ER för att få igång ett land nu.

Men det är FOLK SOM MÅSTE GÅ IHOP MED ANDRA DÅ ,för att kunna vända landet rätt idag, genom att jag såg framtiden med landet och såg hur det skulle gå med landet då om jag inte startade gång landet då ,och gav dem hjälp som jag gjorde nu.

Genom att FOLK ÄR SÅ FÖRBLINDAD IBLAND och har svårt att agera själv då, och kan ha svårt att ta tag i saker och ting då, men då ger jag lite putt i rätt riktning då ,genom att jag kan folk då som ni alla har sett, ATT JAG KAN ALLA MÄNNISKOR HUR DE FUNGERAR DÅ  ,som alla har sett att jag tar upp saker och ting för att hjälpa människor rätt i samhället idag, och då måste vi putta landet rätt idag, så folk kan leva ETT NORMALT LIV IDAG.

GENOM ATT REGERINGEN HAR INTE SETT hur de ska rädda ett land från problem, men vi ser allt nu ,genom att vi sitter och skriver hela tiden nu, Birgitta och jag, så ni ska förstå att det är illa om ni inte tar tag i problemen ni har nu, som vi har skrivit om flera gånger nu, hur landet ser ut nu, men ingen tycks ta tag i det nu och vi måste hjälpa ett land från så stora problem ni fått nu.

JAG SADE TILL ATT NI MÅSTE DELA BLOGGEN när jag ska skriva då för att kunna prata med folket då ,som ser hur det ser ut nu i landet då, men folk är så skeptiskt på allt nu. JAG SER HELA TIDEN ER NU, och jag ser även hur de tycker om mig nu när Birgitta har börjat skriva från GUD ,som folk kan bli så skeptisk på då.

Genom att folk har utvecklat så mycket nu, och en del går efter andevärlden då, att det är då ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER problem att rädda jorden, att de ska rädda folket nu ,och tror inte ett dyft på mig SOM KAN ALLT NU OCH SOM ÄGER MINA ARCH WINGS ÄRKEÄNGLAR DÅ, som de måste lyssna på mig nu, som de gärna kan komma i konflikt med mig när det gäller Birgitta, då kan HOPE vilja mer än vad jag har tänkt mig nu, för hon kollar in Birgitta hela tiden, men Hope måste ha trust till mig nu och även LADY NADA måste ha trust till mig, för det är jag som bestämmer hur vi ska göra nu. De sitter och väntar på Birgitta nu Lady Nada och Hope och vill att vi ska bli klar nu, men de måste ha trust till mig båda två nu.

JAG MÅSTE SKRIVA TILL SVENSKA FOLKET NU och då måste jag nå ut till er nu, så vi kan börja sätta igång det vi har tänkt oss nu ,för det ser illa ut för Birgitta just nu, men Hope och Lady Nada vill att jag hjälper henne då med det vi måste göra nu. Hon håller på bli less nu Birgitta ,geom att hon måste ha trust till mig nu när jag måste putta folk nu, och vi kommer snart bli klar med det, SEN SKA BIRGITTA MÖTA SIN ANDRA PROTECTION BIRGITTA ÄR BIG PROTECTION, som hon mår inte bra av nu när de har den skilsmässan de två, som känner på för henne och honom nu när de har en skilsmässa på två år ,som är så kämpigt för dem då.

Men jag kan dem då, och jag vet att Birgitta är svår att skriva med då när hon mår som sämst, hon vill bara dö då genom att hon känner sig inte till freds då när hon har skilsmässan från honom då ,genom att jag hade öppnat dem då. Han måste ge kärlek till Kurdistan då ,och Birgitta var klar då med sin andra PROTECTION då. De var helt klar då när hon mötte på sin PROTECTION och skulle då börja med BIG PROTECTION då, MEN NU SITTER HON INTE RÄTT I HENNES ÖGON NU, genom att hon lider av skilsmässan som känns varje dag inom henne ,som gör att hon känner sig död då när hon inte fick leva med honom på en gång, då känner hon död varje dag tills de går ihop då på riktigt, ,då först försvinner döden inom henne och därför har vi problem nu med Birgitta i detta liv.

Vi har stora problem med henne, genom att hon är för det mesta sjuk inombords då och har svårt ibland att prata med henne folk ,genom att hon vill ingenting ibland då utan bara VILL BLI FRI SMÄRTAN hon känner i sitt bröst då, som hela tiden finns där NÄR HON HAR SKILSMÄSSAN INOM SIG ,och saknar honom såklart så mycket då och kan ta sitt liv när hon är så sjuk inombords då.

Hon bor så fel nu och kan inte rädda sig själv ens när hon fick så lite hjälp av folk när hon måste lämna sin man då ,FÖR DE VAR KLAR DÅ när de hade gått, då kan de inte leva ihop alls ,genom att BÅDA GICK SOM EN KRIGARE för landet då ,och då har landet stora problem och de kan inte ens bo ihop då när de har båda gått som en krigare då.

Genom att han är då öppen hela tiden, men de ska inte bo hop ens när de båda gått som en krigare, MEN INGEN HAR HJÄLPT DEM DÅ, och ingen har ställt upp på dem då, och ingen har hjälpt henne från ett destruktivt liv. Ingen kunde hjälpa henne, men vi måste nu sitta och skriva på en plats då ,som hon vill inte ens bo på utan är sjuk då, att måste gå tillbaka till varandra då.

JAG HADE HOPPAS PÅ HJÄLP DÅ, genom att jag visste att hon och han kan inte bo ihop mer ,genom att nu hade Birgitta och han gått som en krigare ,och då är det signalen att folk har det dåligt då ,och DÅ SKULLE HON FÅTT ALL HJÄLP DÅ och sätta sig och skriva med oss i lugn och ro, FÖR ATT RÄDDA ETT SJUNKANDE SKEPP DÅ.Men ingen lyfte ett finger att hjälpa henne, som alla ser att hennes andra BIG PROTECTION SOM SITTER OCH VAKTAR HENNE BÅDE NATT OCH DAG ,för att han måste sitta och skriva med henne då som vi kom överens om, GENOM ATT HON HAR 2 ATT GÅ MED BIRGITTA, genom att jag har det så genom att hon får ta dessa jobb som inte andra får ta då, men därför har hon ett skydd då. Hon hade ett skydd för Sverige med för jag visste hur landet låg till. Nu vill inte hon tillbaka igen ,för hon är rädd varje dag nu när hon såg hur hon fick det ,och får det så illa, då vill inte hon tillbaka alls till Sverige i nästa liv då, genom att hon såg vad som hände med henne då, som skulle fått all hjälp då när landet låg som de låg då.

Jag sa att vi måste rädda jorden nu, och vi måste sitta och skriva då, för att putta folk hela tiden rätt då, genom att jorden har det så illa, EFTER DET HON VISADE UPP FÖR MIG NU genom att jag har henne på jorden då. Jag har även kvinna på orden nu, för att de måste gå med svenska folket nu, och hon är inte så glad när hon ser hur hon fick det då, men vi måste ha trust till svenska folket nu.

Vi måste ha trust till mig Birgitta nu, att vi måste putta landet rätt nu, för vi kan inte ha det såhär som alla ser att vi måste börja putta folk nu när jag skriver nu, så folk ska börja förstå nu, GENOM ATT BIRGITTA HAR GÅTT MED GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA ARCH WINGS när hon började öppnade sig mot mig då ,för att kunna prata med folket då, GENOM ATT VI JOBBAR SOM ETT TEAM DÅ, som alla snart kommer få vetskapen om att vi jobbar som ett team då ,för att kunna rädda folk då om de har problem, då ser jag det och då vill jag att vi ser över länder som har problem då.

Vi kan putta dem i rätt riktning då, när jag ser hur landet är så rädd att sätta ner fötterna nu,  och bara går baklänges i mina ögon och placerar pengarna fel i mina ögon då GENOM ATT DET ÄR REGERINGEN SOM HAR SÅ STORT ANSVAR DÅ, att kunna placera pengarna rätt då ,och inte stjälpa landet då, genom att de ser tills sig själv då,  och då ska de se till alla som bor i landet då.

Jag ser att de har inte sett över landet alls ,när jag ser vilken pension folk får då när de när de har jobbat hela livet, och kan få sån liten pension då när regeringen har fått rätt pension då ,för att klara sig hela livet, DÅ SKA DE GÖRA SAMMA SAK FÖR SVENSKA FOLKET DÅ, för de ska också klara sig hela livet då, men så ser inte de då utan landet har fått så stora problem då ,och inte ens får RÄTT PENSION DÅ när de har varit sjukskriven eller gått på dessa jobb som arbetsförmedlingen har visat folket då, att de måste ta detta jobb annars får ni inga pengar från oss om du inte tar jobbet då, men utan pensionsgrundande lön då.

Som alla kan se ATT DÅ KAN EN DEL FOLK FÅ DET RIKTIGT ILLA DÅ när de har gått sjukskriven en längre tid eller så har de fått erbjudande jobb från arbetsförmedlingen utan pensionsgrundande lön då och då blir det problem för folk när de slutar sina jobb då ATT DE FÅR SÅ LITE PENSION att leva på då när de tar jobb från arbetsförmedlingen jobb då som inte är ett riktigt jobb då.

Nu kommer många som kommer hit kommer åka på dessa jobb nu genom att DE KAN INGET OM SVERIGE MÅNGA IDAG och då kommer de få samma problem som många svenskar har idag då genom att landet har för lite riktiga jobb, då hittar regeringen på jobb då, men då ska de hitta på riktiga jobb med pensionsgrundande lön då genom att alla jobb ska ha den hjälpen då när de hittar på jobb de måste ta då för att kunna rädda folk idag från stora problem då när de går på jobb som inte har en pensionsgrundande lön, då ska de ha de när de ger dem arbete arbetsförmedlingen då att de får ett jobb då SOM ÄR INRÄKNAT PENSIONSGRUNDANDE LÖN .

DÄR MÅSTE REGERINGEN ÄNDRA OM NU, genom att de måste tänka på svenska folket nu ,genom att allt kostar pengar att leva då och då ska pensionen ses över ,som möjliggör att folk kan leva då utan att få problem då att folk måste börja och spara för att kunna klara av att leva då när de har gått i pension, då ska folk ha full pension när de slutar sina jobb, men även en pension som håller för dem då när regeringen håller i deras pengar, då ska de se till svenska folkets ekonomi då ,och inte att FOLK SKA HAMNA UTANFÖR SAMHÄLLET DÅ, som folk kan hamna idag när de får inte rätt pension då.

Genom att folk får mycket mindre när de slutat sitt arbete då, och DÅ SKA DET VARA SAMMA SOM NÄR DE JOBBADE DÅ, för de har så mycket utgifter folk idag. Det ska täcka upp till allt då när de lever då, att det kostar så mycket att leva, då ska de få rätt när de har slutat sitt jobb rätt pension ,för att kunna klara av sitt liv då och inte hamna utanför samhället då.

Genom att många äldre kan vara sjuk då och kan behöva extra hjälp då. Det kostar så mycket då när folk blir sjuk då, och ska ha en massa hjälp då, SOM ÄVEN DEN BITEN KOSTAR SÅ MYCKET DÅ, för många äldre idag som kan bli mer sjuk än andra då, men det kostar mycket för många som blir äldre då ,som ingen verkar se att folk ska ha samma lön som när de jobbade då ,för att kunna leva ett gott liv då och inte minska på det när de bli äldre då, när de har även kvar sina utgifter för hyran och allt annat som följer med dem då ,som jag ser att folk måste ha rätt pengar då när de bor i Sverige då.

Genom att många vet om redan nu ATT DE KAN FÅ LITEN PENSION sen de gjorde om, men de hade lite då med för de hade lite bättre tänker en del folk, men de hade även då liten pension då och regeringen försöker dra in på många saker och ändra om hela tiden då, så folk får det mycket sämre idag när vi ser hur mycket det kostar att hyra en bostad idag. DET KOSTAR SÅ MYCKET ATT BO IDAG som alla ser nu, att allt kostar att bo och hyra en nybyggd bostad kostar hur mycket som helst för folk att hyra idag som har inget val än att hyra ändå de som kan det.

Men ibland kan ni inte det ,genom att folk tittar igenom er ekonomi då när ni ansöker om en bostad då, och en del kan falla på det NÄR DE SER VAD NI HAR FÖR EKONOMI fast de kan klara sig på små pengar en del folk, så kan de ändå bli nekad av bostadsföretaget då en bostad då ,som de hade önskat sig då, men så illa ser det ut nu ,GENOM ATT JAG KAN SE ALLT DÅ, och då måste jag putta folk så ni kan få rätt lön då, men även rätt pension när bostäder och hus kostar så mycket idag då, och då är det för lite höjningar på lönerna då.

Genom att folk kan ha svårt de som har liten utbildning att ordna sina liv idag, förr kunde ni lättare ordna era liv, men nu har allt blivit mycket svårare genom att folk har så stora problem idag att hyra då, som de vill då en bostad då GENOM ATT MÅNGA KAN GÅ PÅ A-KASSA ,som alla vet vilka pengar de kostar att hyra en bostad då att mycket kostar så mycket att hyra då.

Nu tar jag upp det igen, för att visa upp vilka fel landet har gjort mot er nu ,som inte kan hjälpa er rätt då när de ser vilken obalans det är med pengarna då när de inte kan köpa sig ett hem, eller hyra ett hem, då är det stora problem FÖR FOLK SOM VILL BO BRA när de blir äldre, då kan en del vilja bo mycket bättre då när folk bygger så mycket nytt då, men då kan de halka på sin ekonomi då ,när de ska ansöka om en ny bostad som kostar så mycket då.

Här har ni obalansen folket då ,och ni kan räkna alla som förstår ATT LANDET HAR FÅTT STORA PROBLEM DÅ, när de inte kan lätt ta en bostad som förr utan nu har folk problem att köpa och hyra en bostad genom att det kostar för mycket idag allt. De har inte råd en del folk att hyra då, och en del bor ihop som underlättar för många då tills de måste bo själv, då funkar det inte bo kvar på vissa ställen då, genom att hyran var för hög då att kunna klara av själv då, och samma är de med folk som köper hus och lägenheter att ni halkar på det, när ni blir ensam som en del kan hamna idag och då får ni problem som måste lämna varandra då.

GENOM ATT NI KAN INTE KLARA AV DET SJÄLV DÅ om ni sitter med en dålig lön ,eller den andra går sjukskriven då och vet alla vad de får för pengar, genom att folk får inte 100% när de är sjukskriven då ,som alla ser hur fel regeringen gör mot svenska folket då, ATT DE SKA HA 100 % när de är sjukskriven då, för att kunna klara av att leva och bo då 100%, ,då kan folk klara sig bättre om de får rätt sjukskrivnings pengar när de är sjuk då.

 REGERINGEN SÄNKER PENGARNA PÅ FOLK som går sjukskriven idag. Det är så fel i mina ögon att de sänker pengarna då, när de går sjukskriven som har fortfarande utgifter då att betala varje månad då, varje månad måste de ha pengar folk och det kostar samma för folket då fast de är sjukskriven, så kostar det lika då att leva då och kostar även mer för folk som är mera sjuk då, att det kostar för dem ännu mer än andra då att leva då, och kan få svårt som alla kan se nu.

VAD DET KOSTAR I LANDET ATT LEVA DÅ, och då spelar det ingen roll om ni är sjukskriven eller arbetar, så kostar det att leva då, ni ska äta och en massa annat kostar en massa pengar för varje människa då SOM JAG SER MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ NU.  

Jag är inte glad över hur illa landet har det ,men vi måste vända landet rätt nu GUD  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.