BIG PROTECTIONS VÄG

GUD VEM ÄR ,GUD FÖR MÄNNISKORNA DÅ. HUR ÄR HAN GUD SOM ALLA BER TILL IDAG.  

Som inte kan se mig nu ,när jag pratar med er varje dag nu ,och ingen kan regera på mig då ,när Birgitta sitter och skriver dag efter dag, från GUD då som inte kan se ATT JAG ÄR GUD PÅ RIKTIGT ,som vill hjälpa er då, att se mig nu, men tron på GUD var mycket större förr än nu, för många har släppt den tråden att tro på GUD.

NU KOMMER JAG OCH STÄLLER TILL FÖR ER NU, för nu är GUD där och tjatar varje dag på er, att ni MÅSTE RÄDDA ETT SJUNKANDE SKEPP DÅ  som alla ser att GUD ser allt då fast ni tror att jag inte bryr mig om andra länder då som hela tiden tjatar på Sverige nu och inte ser andra länder alls nu och inte kan se att andra länder har mer problem än andra länder har det då.

Hur kan vi tro på honom tänker många när de ser hur jag skriver om landet Sverige då. Hur kan folk tro på mig då när folk ser att jag nu bara fokuserar på ett land som Sverige då och inte kan se, att JAG MÅSTE JOBBA FRÅN SVERIGE NU för att kunna nå ut till andra länder då.

Genom att SVERIGE ÄR BLAND DET SÄKRASTE ATT JOBBA IFRÅN DÅ och då har jag valt Sverige som en startpunkt för många länder idag genom att jag måste ha hjälp av mina BIG PROTECTION då som måste syna över landet med en man som kallas för PROTECTION som måste gå med Birgitta då för att syna landet ihop då och sen skulle de bli klar med det. Hon kunde bott mycket bättre då om inte hon och han gick efter folkets stora problem, då hade hon och han inte haft det så idag, men de gick där folk har stora problem då.

Hon gick med honom då och HAN HADE BÖRJAT SE ÅT UTOMJORDINGARNA DÅ  som många idag har så stora problem med idag och jordens folk har så mycket problem med utomjordingar och KAN BLI SJUK AV DEM DÅ och då dras han till det.  HAN HAR ETT SÅNT STORT INTRESSE FÖR DEM DÅ och då ser jag från honom, vad folk har för stora problem med nu.

GENOM ATT HAN HAR DRAGIT TILL UTOMJORDINGARNA DÅ, som alla ser från mig nu. Vilka problem folk har idag med dem då. Han dras han till allt vad folk nu tror på, så han kan bli så intresserad av det folk nu är så intresserad av. Det skapar en massa lögner då, att de kan bli sjuk av dem som de blev då, som jag tog upp om då hur de var kopplad till dem och SEN VAR DE KLAR och de släppte dem då.

Men han har FORTFARANDE KOLL NU PÅ VAD FOLK HITTAR PÅ OM DEM genom att så mycket folk får för sig så mycket konstigt av dem då, genom att folk kan bli så in lurad i så mycket när det gäller dem, att de har sån trust till dem då och kan inte urskilja, vad som är fel och rätt då en del folk. BIRGITTA KÄNDE HUR DE VAR EXAKT HUR DE VAR TILL SÄTTET och hur energin kändes från dem då. Hon kände allt då från dem när de var närheten av henne då, genom att hon har en öppen kanal och började känna av så mycket problem med dem då.

VAR TVUNGEN ATT STÄDA BORT DEM FRÅN HENNE DÅ ,genom att hon blev sjuk av dem när hon kände energin från dem ,genom att utomjordingarna har ingen energi då utan DEN ÄR KALL ENERGIN för de kan inte känna eller känna då, men de kan känna hur folk känner då och då är de så intresserad av människorna då och många blir sjuk av dem då.

Genom att de utsätter så mycket folk för stora problem och då gick han där med henne då. Jag ser hur världen har problem med utomjordingarna då och ser från dem då och även hur de kan förvrida allt hos folk som har problem med dem då, ATT DE KAN FÖRVRIDA PÅ FOLK SYNER ,som inte alla kan se då genom att de är FAST MED DEM GRÅ DÅ och inte kommer undan om ni inte städar bort dem då för ni som kan få problem. Det är ni som är så intresserad av dem, och ni som är så öppen och känslig som tar kontakt med dem kan bli så sjuk till slut.

NI KAN INTE BARA STÄNGA AV DEM GRÅ, för de har er i sitt grepp då och ni kan få konstiga syner då genom att GRÅ ÄGER ER DÅ ni som jobbar med människor kan bli utsatt för dem, då kan ni har haft kontakt först med grå folket då, men sen ser ni att ni vill lämna dem då, att ni litar inte på dem alls då och känner hur de är och blir mer rädd att vara i deras närhet då FÖR NI HAR UPPTÄCKT HUR DE ÄR ni som även har skrivit böcker om dem har upptäckt grå folk då.

Att de är kallt folk MED INGA KÄNSLOR DÅ, men ni är fast vid dem för ni kan inte lämna dem då för ni är fortfarande kopplad till dem då genom att ni kan få konstiga syner då om dem då, som de inte ser vad som är rätt då och kan sprida så mycket lögner då som många kan tro på och skriver även böcker från dem. De skriver om dem SOM INTE DE KAN URSKILJA ALLS DÅ vad de skriver då och då har många blivit så sjuk av dem och ser en massa syner om folk som lever på andra sidan då och inget är sant nu, att ASHTAR OCH JESUS är kapten då och äger en massa skepp nu.

DE HAR HITTAT PÅ SÅ MYCKET LÖGNER OM DEM NU och kommer från dem grå, att de kan förvränga synen på dem, att de ser Jesus inte är den som folk ser honom utan en annan person som de ser då och kan få till såna syner om honom då SOM NI INTE SKA TRO PÅ DÅ för de är så kopplat till dem då och är så sjuk när de ser dessa syner om Jesus och Ashtar då. De är så sjuk då som inte alla upptäcker när ni möter på dem då GENOM ATT DE ÄR SÅ SJUK AV UTOMJORDINGARNA NU och så sjuk av dem är folket som har skrivit så konstiga saker om dem då som alla kan få för sig när de har med utomjordingar att göra då.

Ni som blir mer sjuk av dem och har kopplingen till dem KAN SE EN MASSA KONSTIGA SYNER som de kan förvränga på folk, så de tror på allt de ser då folk när de har den kontakten då MED GRÅ FOLKET som är en grupp av människor som ni ska inte se åt då, för de är sjukt folk då som inte se åt dem då som har den kontakten med dem då.

Måste få hjälp att bli fri kan ta tid att städa bort dem då, men det går få bort dem MED HJÄLP AV ASHTAR kan hjälpa folk att städa bort dem då.

Jag tog upp om ett stort problem som ni ska inte se åt då och inte ta till er av dem som skriver en massa böcker genom att Birgitta har har haft den kontakten då. DE ÄR BARA GRÅ SOM FINNS DÅ som ställer till för folket då och hittar på en massa då om det. Han ser och följer folket PROTECTION då genom att han ser vad folk håller på med nu och är bara intresserad av dem då, genom att han övervakar allt som folk nu hittar på nu, och dras till dem och känner att de är så intresserad av dem då. Det är hans jobb att folk har problemen som folk har då och ingen kan se honom eller vet vem han är då, men han går efter vad folk har problem samma med Birgitta hon gick med honom då.

NU HAR DE STORA PROBLEM sen de gick med landets stora problem då som vi tar upp om nu för hon visar upp problemen folk har då, genom att hon har dragits till allt som landet har börjat tro på nu och då dras hon till det omedvetet då och tänker inte på det själv då. Hon dras till där folk har problem med, men även det som kan bli problem då och då har hon visat upp HUR LANDET SVÄMMAR ÖVER MED MEDIUM OCH ALLA TAROTLINJEN FOLK NU JOBBAR PÅ DÅ. 

Men även visar upp att FOLK KAN INTE JOBBA PÅ DET när jag såg hur hon hade det, då förstod jag att nu har landet svämmat över med medium och tarotkort genom att hon drogs till det nu SOM HAR FÖLJT FOLKET DÅ, hur de har börjat så mycket med det då. Hon har även följt folk som gick med Sananda då. Hon har även följt dem som har den tilliten till Sananda då. Hon har följt där folk har dragits till då och följ dem hela tiden som hon gör när hon är på jorden, att hon följer efter mycket där folk har problem då.

Hon känner av där FOLK KAN BLI SÅ LURAD DÅ av olika tro folk nu börjat tro på då. Hon har bara följt efter folk då och gått de folk nu tror på så mycket då och även följt nu med ärkeänglarna där folk har börjat se åt dem, men även gått FÖR ATT LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGLARNA PÅ RIKTIGT DÅ och vilka de är då ärkeänglarna då. Hon har följt dem då, men inte följt hela vägen de folk tror på ärkeänglarna då utan hon fick följa dem själv då, men måste lära sig på riktigt hur de fungerar då och kan inte gå efter vad andra har tagit upp om dem då.

Men folk har dragit så mycket till dem nu och SER EN STOR SPLITTRING DÅ från vad folk trodde på förut, då var det fult att visa upp att man såg andevärlden som de kallar det. Det var så fult och fick vara tyst om de fick lite kontakt då med dem då ,att det var inte så populärt bland folk ibland och trodde de var konstig då, genom att de såg en del saker som inte folk själv såg, men IDAG ÄR DET SÅ VANLIGT ATT SE SAKER IDAG och folk kan även prata med dem döda idag som förr var det inte så accepterat på vissa ställen då för de trodde att folk var konstig då.

MEN IDAG ÄR DET HELT ÖPPET DÅ folk kan se det på teven till och med det, så svämmar jorden över med en massa medium idag, men en del länder har mer av dem då än andra länder då ,men folk är så öppen idag och kan känna av så mycket då som gör att folk börjar se åt andra sidan då och har så mycket intressen då att prata med andra sida då, FÖR FOLK ÄR SÅ INTRESSERAD AV ANDRA SIDAN SÅ MYCKET IDAG och vill ta reda på så mycket om andra sidan när de känner av folk som besöker dem då och vill utforska mer om andra sidan, som är ett stort bekymmer idag när jag SÅG VART BIRGITTA HADE GÅTT NU.

Vi har så mycket problem med medium, men även folk som sitter med tarotkort att folk kan bli lurad ibland när landet svämmar över av dem då. De startar upp så mycket linger idag SOM FOLK SKA VARA LITE FÖRSIKTIG DÅ ,genom att så många kan inte leva på det alls då utan en del kan ha kul då med korten då, men det är svårt att leva på det nu genom att landet svämmar över med dem när jag ser från Birgitta då. Hur landet ser ut då, som jag ser att folk kan bli lurad av människor som inte har lärt sig alls då kan även bli så lurad av människor som sitter och jobbar med det då.

Genom att många kan visa upp att de kan så mycket, men de kan inte så mycket då och folk får betala för mycket för dem då. Jag ser hur landet ser ut idag och då ser jag från Birgitta hur hon har gått idag. Jag ser hur landet ser ut och DET ÄR ILLA MED DET NU genom att folk ska kunna överleva på det, men även kunna jobba och vara så öppen som en del inte är idag utan de kan visa upp att de kan så mycket då, men de kan inte prata så mycket som de borde kunna då om de hade rätt kanal då som inte alla kan se.

Men jag ser från Birgitta hur hon har gått då.

Jag er hur landet svämmar över med medium tarotkort då som jag ser att folk idag kan bli så lurad av dem då när de inte har kommit så långt då och kan även få fel information då SOM DE KAN FÅ FRÅN FOLK SOM SITTER MED TAROTKORTEN för tarotkorten är inte så lätt att läsa av då för folk kan tro att det är så lätt att läsa rätt då. De som sitter och testar själv då, att de är svår att läsa rätt då för en del kan inte  känna in tarotkorten som många kan idag som jobbar mer på intuition då som även där kan tolka fel då om ni inte är helt vaken då, att ni kan tolka fel fast ni får klara bilder som är tolkningen viktig då, ATT NI KAN SE KLART DÅ för ni kan få en tolkning som inte stämmer då.

Folk kan bli lurad då och mycket kostar pengar då och många kan ta betalt av tjänsten då, men de kan bli så lurad då om ni möter på folk som inte kan den konsten då för de måste kunna den konsten för att kunna läsa tarotkorten rätt då genom att så mycket folk nu jobbar med tarotkorten, då ser jag hur landet ser ut från Birgitta och alla linjer som har nu startat upp hela tiden då. Folk mår dåligt idag och FOLK RINGER DESSA LINJER DÅ för de mår så dåligt då och kan ha dåligt ekonomi folk och tar som sista halmstrået då att ringa dem och kan få problem med ekonomin många idag om de stöter på folk som inte kan läsa korten bra då, genom att tarotkorten är som att spela på lotteri i mina ögon då för folk kan bli så lurad av tarotkorten när folk lägger dem då, genom att BIRGITTA GICK DÄR FOLK ÄR SÅ INTRESSERAD AV DÅ.

 Ser hur landet ser ut med det då.

Birgitta har gått där FOLK KAN STÄLLA TILL FÖR ANDRA MÄNNISKOR genom att hon bli så intresserad av det då. Hon har lärt sig att jobba med tarotkorten på olika sätt och även försökt att utveckla dem då och även provat på att lägga korten på sig själv då och även provat på att lägga på andra då, men utvecklat dem på olika sätt korten då och provat på och TESTAT SIG FRAM PÅ OLIKA SÄTT hur tarotkorten fungerar då och vilken hjälp de kan ge de då.

Hon har kommit fram till mycket då när det gäller tarotkorten, men hon såg att hon kunde använda dem så bra på sig själv och kunde utveckla den konsten då, att känna in sig själv då och lärde ut korten till andra då, men PÅ ETT SPECIELLT SÄTT DÅ SOM INTE ALLA KAN IDAG, men hon hade grupper på det. Hon blev så fanatisk på tarotkorten genom att hon lärde dem som gick kursen olika redskap, som hon kom på för hon testade bara hur ett tarotkort var då och testade sig fram hur de funkar då och hade även grupper en längre tid men, DE KUNDE STÄDA AV SIG sitt liv de hade eller så fick de upp tidigare liv då.

Genom att hon använde tarotkorten på så sätt då och såg vad som hände med dem och henne då. Hur varje tarotkort kunde hjälpa dem ur djupa problem då genom att hon tog tarotkorten till hjälp då, att kunna hitta igen problem folk satt i när de gick hennes kurser då. HON JOBBADE PÅ DJUPET MED DEM de fick upp sin barndom eller så fick de upp andra problem som de mådde inte bra av då ,men tarotkorten hjälpte folk då i gruppen då, att kunna städa sitt liv, men även STÄDA EN MASSA BLOCKERINGAR DÅ som folk kan ha då. Hon var en kanal för dem då och började testa tarotkorten på så sätt då som jag ser att hon hade testat lite här och där med tarotkorten då, men hon ville utforska dem med då och då kom hon på det.

GENOM ATT BÖRJADE SE ATT HON KUNDE ANVÄNDA DEM PÅ ETT ANNAT SÄTT än att bara lägga på folk då. Hon såg att hon kunde lösa upp problem med det folk hade problem med att, de kunde lossa en massa saker när de höll på med tarotkorten då genom att tarotkorten är ett redskap som inte alla sett nu, hur de kan göra med ett enda tarotkort då, att de kan få så mycket hjälp av ett enda kort då. De kan se och känna i dem då genom att hon kopplade även ihop sig med en guide som hjälpte henne att utforska tarotkorten då. Hon såg vad han visade henne då och hon hade en sån trust till dem då.

GENOM ATT HAN LÄRDE HENNE EN KONST SOM INTE ALLA GÖR IDAG, men hon gillade och de som gick kurserna gillade det då. Hur de kan ta hjälp av tarotkorten och lösa upp stora problem folk kan ha då.

Hon gick och drogs mot tarotkorten då, men fick sluta med dem då för hon blev så känslig då när hon hade dessa grupper, genom att HON JOBBADE PÅ ETT ANNAT SÄTT ÄN MED TAROTKORTEN ÄN ANDRA DÅ. Hon var tvungen till slut sluta då med kurerna som hon hade utvecklats så mycket då, men hon kunde inte fortsätta då GENOM ATT HON KÄNDE AV när de började med stora arkanan och när de började komma till tyngsta tarotkorten då som blev större och större problem för henne att fortsätta då genom att hon åkte ner då. Hon kände så väl vilka tarotkort de höll på med då och kände så väl då vad de höll på att jobba igenom då och då åkte folk ner då. Hon kände det så väl när hon hade helgkurser. Hur det blev en dag när det kom då mycket tynger tarotkort då,  men även kände när hon hade på  hemmaplan och körde 10 veckors kurserna då. Hur det kändes när de kom till tyngsta tarotkorten att energin var låg då när de höll på med tyngsta tarotkorten då. Hur hon åkte ner varje gång då och kände in andra då när hon jobbade på ett sätt som kan ställa till problem med henne då, men hon såg att det hjälpte så mycket tarotkorten så folk fick rensa så mycket med dem då, men tarotkorten är bra att ha till sig själv såg hon ATT HON KAN KÄNNA IN SIG SJÄLV hur det är då genom att hon går på känslan i tarotkorten då som inte alla gör idag då, men hon gjorde det då som kan ställa till för henne då när hon känner av för mycket då genom att HON JOBBADE PÅ INTUITION DÅ.

Birgitta gick där folk gick och lärde sig INTRESSERADE SIG FÖR KANALISERING DÅ genom att så mycket folk har börjat med det då. Hon gick först att lära sig att skriva med guiderna först. Hon lärde sig att kontakta ANDRA SIDAN MED GUIDERNA DÅ genom att hon var rädd för andra sidan då när hon såg att folk jobbar som medium då. Hon var rädd för att känna av dem som kommer andra sidan då och såg att hon kunde lära sig skriva då med en guide då som var inte så farlig då, men hon började gå med folket då för hon måste gå med folket då, men även utvecklas så mycket som hon har gjort genom att hon har gått med folket vad folk vill idag och vilken tro de har folk idag. Hon har gått där folk har problem idag. Jag kan se hur hon ser ut efter sen hon hade sista tandläkare besöket då, att jag blev inte glad på tandläkarna alls genom att jag ser hur hon har det idag då.

Genom att många tandläkare kan ställa till mer än vad ni tror då, men både han hon levt med har gått där nu. Jag ser hur landet ser ut nu att folk ska var rädd om sina tänder, men inte förstöra dem då och GÅ TILL FEL BEHANDLING som många kan råka illa ut idag när ser från dem då hur det kan bli då. Nu har hon och han gått där då. Jag ser hur tandläkarna gör idag att de kan förstöra mer när de inte har koll på vissa saker då som jag tog upp om då, men även att FOLK MÅSTE FÅ RÄTT HJÄLP när de måste ha hjälp då, men då ska alla få hjälp när de måste ha hjälp MEN LANDET HAR SÅ STORA PROBLEM MED TÄNDERNA DÅ.

Hon har även VARIT RUNT LÄKAREN DÅ och jag har sett vilka fel de gjort då och Birgitta dras till där folk får problem med när de får fel hjälp då och kan skada dem själv då. Birgitta såg hur hon fick nu genom att hon gått där folk kan få stora problem om de inte stoppar dessa besöken då för kvinnorna då FÖR DET SÅG ILLA UT FÖR HENNE NU, men vi ska hjälpa henne såklart då, men hon har gått där kvinnor får problem tillslut då och kan stänga av det för dem, men hon började se det i tid så hon lät bli besöken tillslut då genoma att HON BÖRJADE BLI RÄDD, men hade inte tänkt på det då, men hon slutade att besöka vården då för att inte få mer problem som hon hade börjat få som hon själv kände att hon kan inte gå på dessa besök längre då när hon såg vad kunde bli av det.

Vilken framtid det kan bli då om man går på läkarens då, men hon gick på vad hon kände in då och vad hon ville då fast jag ser ATT SKULLE STOPPA DET FÖR LÄNGE SEN när jag ser problemet då, men hon har kunnat slutat lite tidigare då, men var rädd då som många kvinnor kan bli då att de har sån tillit till läkaren då och är rädd vad kan hända om inte kvinnor går dit då.

Men Birgitta hade även gått där folk har problem idag med det. Nu har hon visat upp hur Sverige ser ut idag när de inte kan se då vilka fel de gjort mot många kvinnor i landet då, men de går på alla besöken då för de litar på dem då och kan få så stora problem i framtiden då GENOM ATT LÄKAREN TAR BORT BIT FÖR BIT DÅ som en kvinna ska ha kvar då och kunna leva ett gott liv då, men de städar bort det gång för gång som kvinnorna går på besök då som inte en läkare vill se ens då, genom att de vet hur kvinnor får det då. De vet följderna då för kvinnorna då de vet att de ställer till för dem då genom att allt ska vara kvar då hos dem då, men nu har kvinnor fått problem med bland det viktigaste då och Birgitta har gått där folk nu har utvecklats så mycket idag inom vården då, men ser inte signalerna då vad som kan hända då där de gång på gång måste ta bort så från dem då. En del kvinnor kan ha mer problem och kan få så stora problem då med allt då och DÅ STÄNGS KÄNSLOLIVET AV FÖR DEM DÅ om de tar alldeles för mycket då

JAG PRATAR OM UNDERLIVET PÅ KVINNORNA NU och ni ska vara så aktama nu inte ta alla besök då genom att ni kan få problem i framtiden då med känslolivet då om ni inte är observant då, att inte gå på dessa besök för ofta då genom att ni måste VARA RÄDD OM ERT UNDERLIV DÅ och folk kan vara så sjuk då och har inte så mycket val känner ni då, men jag ser när folk blir så sjuk då som kvinnor kan bli ibland, men ni måste inte gå på varje besök då utan bara om ni känner att ni är så sjuk då för att kunna spara er då från stora problem då.

BARA NÄR NI MÅSTE DIT DÅ när ni känner när ni måste dit då bara då ska ni gå men inte för ofta då för ni förstör för framtiden många kvinnor som går på dessa besök, då spara på er nu och tänkt till flera gånger när ni håller i lappen från vården då, om ni är sjuk eller inte sjuk då och känn in hela tiden för att inte förstöra en framtid för er, då känn in varje gång ni ska gå på dessa besök nu för att få allt förstört då när ni är frisk gång efter gång GÅ INTE DIG då bara för de visar upp faran då för sjukdomar då, men ni ska inte gå dit bara om ni är sjuk på riktigt då känn in då för att inte skada er mer då.

Det värst med Sverige ATT DE HAR SÅN KONTROLL PÅ ALLT att folk ska kunna och bestämma hur de själv vill då och hittar på så mycket olika saker för att de är rädd att folk ska dö då och KAN HITTA PÅ SÅ MYCKET IDAG som skadar många då och kan hitta på så mycket tester då bara för att folk måste kontrolleras nu. Ni har kommit på så mycket nu när ni vet att saker och ting kan komma från annat då och har inte samma problem som de har då.

Ni kan även bli skadad av för mycket folk håller på med nu genom att ni kan inte skydda er mot något då, men ni ska bara gå om ni själv känner att ni måste ha hjälp av vården, men även vara aktsam då för de kan även utöka att undersöka er ännu mer SOM ÄVEN KAN SKADA ER DÅ, som inte alla ser idag utan har ni problem då kan ni gå dit såklart. Jag varnar mycket för att folk måste säga nej ibland då genom att folk tror att det kommer från släktleden en del sjukdomar ni får då, att ni har mycket av den varan då och folk försöker forska fram olika metoder då genom att de ser så mycket sjukdomar runt dem då, men folk provar allt idag för att kunna lösa det då.

Men folk kan bli så lurad på det då genom att folk är så olika idag och även känner att mycket från släkt band då, men det är inte det ni tror då för folk kan bli sjuk i viss släkt att de får så mycket problem med brösten då och då tror ni att ni har fel i familjen som har visat upp så mycket problem med brösten då och börjar bli rädd många kvinnor idag då,  att de hör att det kommer från släktledet då och kan bli så orolig då. JAG KAN LUGNA ER ATT DET KOMMER INTE FRÅN SLÄKTLEDET ALLS  utan det kan bli så i vissa familjer och då tror folk att det kommer från dem då, men jag kan lugna er då att det kommer inte från släkten alls att ni får en massa problem med brösten då utan det har bara varit så mycket otur runt dem och även andra just med brösten då, men det kommer inte från det ni har tänkt er för ni försöker forska  fram så mycket då för att ni ser så mycket signaler då att de kan komma från den linjen då, men jag kan lugna er som är rädd för det att de kan bli sjuk då och förlorar sina bröst då som är mångas fasa då och idag kan folk inte se vart allt kommer ifrån då.

Jag vet att folk kan få dessa sjukdomar då och kan även dö av det då, men idag så försöker folk förlänga sina liv då så mycket de kan idag och vill inte bli sjuk då och dö för tidigt då, men jag ser att många är klar NÄR DE FÅR SÅ MYCKET PROBLEM MED SIN HÄLSA att de är klar, men kan vara så sjuk en del och drar ut på sitt lidande då genom att de kan vara så sjuk en del folk idag då. Jag tog upp om brösten med för att ni ska förstå att många är så rädd då, att det kommer från ett släckt led då som är bekymmersam då för folk som tror det och börjar då gå på en massa undersökningar då och försöker hitta lösningar hela tiden då.

IBLAND KOMMER DET FRÅN HUR NI LEVER IBLAND och hur ni tar hand om er då.  Ibland är ni så sjuk så ni kan få så mycket signaler då som hela kroppen inte kan ta tills sig då. Genom att kroppen tar in en massa känslor och gifter när ni lever på jorden då.

Ni kan ha en blandning av det då.

Brösten har mycket kopplingar till mycket då som gör att ni kan bli sjuk då och ÄVEN ÄTER FEL FÖDA som inte alla ser idag. Vad ni stoppar i er då för föda då och ni kan vara så känslig av alla gifter då som ni hela tiden drar in då, men ni tänker inte på det.

Ni ska inte tänka på släckt led då ni måste släppa det då genom att det finns ingen koppling till det bara för ni sett viss har problem med sina bröst då genom att har fått för er om det då. Jag kan lugnar er då att det kommer inte från det då UTAN DET HANDLAR OM HUR NI BEHANDLAR ER SJÄLV DÅ  det handlar om hur ni behandlar er själv då. Hur ni tar hand om er själv då. GUD 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.