BIG PROTECTION -GUD GOD

 

JAG SÅG JORDEN, MEN GUD TOG FRAM SAMMA BILD TILL MIG. HAN VISAR JORDEN IDAG. Vi skulle skriva ner om det värsta som vanligt nu.

Men hur ska jag kunna skriva ner om det ,när jag blir avbruten hundra gånger om dagen nu. Det gick inte som jag hade tänkt mig nu, genom att jag vill bli klar FORT JAG KAN ,TA MIG IFRÅN MITT FRUKTANSVÄRDA STÄLLE JAG BOR PÅ JUST NU.

Det går knappt vistas i den mörka energin, som jag  sitter i nu, men måste sitta och skriva om alla problem Sverige har ,och även jorden som han hade plockat fram om nu. Men det gick dåligt idag, jag blev avbruten hela tiden då. JAG KRÄVER TYSNAD SÅKLART SOM ÄR DÅLIGT HÄR. 

Jag har ett litet rum kan sitta i, men det går inte så bra fast jag måste ändå sitta här och skriva. Men ibland då fungerar det inte alls, för jag håller på bli tokig när jag blir avbruten då. NÄR GUD MÅSTE SKRIVA NER OM HAN HADE SAGT TILL OM NU, att vi måste först skriva om allt då ,sen ska han hjälpa mig då.

Men nu har jag blivit avbruten igen, och min tid håller på att rinna ut känns så ibland .Jag är så stressad av att bo här, men hela tiden måste ha tyst runt mig när jag skriver till er då, men kan knappt leva här när jag inte kan hjälpa folk ,som GUD vill att vi gör nu. MÅSTE SKRIVA OCH LÄGGA UT PÅ BLOGG.

Men jag håller på att tappa trust till allt nu. MIN BIG PROTECTION FÅR TYSTA NER MIG DÅ, han sitter och väntar på att få hjälp nu Han måste även sitta och skriva med mig då, genom att vi sitter ihop med varandra ,som alla ser som läser bloggen då, att han sitter fortfarande kvar, genom att vi hade lovat att skriva då, och varna folk, MEN ÄVEN HJÄLPA FOLK GENOM BLOGGEN.

Men idag håller jag på bli tokig nu, och vill bara få tillbaka mitt gamla liv, och trodde väl inte att detta skulle hända mig, när jag mötte på honom i England ,min tvillingsjäl ,PROTECTION. Jag trodde inte att jag SKULLE HAMNA SÅ HÄR ILLA, som jag har gjort nu ,och ska även sitta och hjälpa folk, fast jag har så liten lust snart när jag fick det såhär då, när allt bara drar ut på tiden.

Jag blir bara sjuk av det nu ,och kan inte ta mig ifrån stället innan jag är klar, fast jag har försökt med det ena än det andra, så går det inte ta sig härifrån, för jag sitter ihop med honom.

BIG PROTECTION OCH GUD, som hela tiden ska skydda mig.  Jag vill bort från stället nu ,och vill inte ens tänka på det. Jag känner mig mest sjuk ,när jag har sånt här liv ,och kan knappt leva där, jag hade tänkt från början då, och ha den skilsmässan mellan mig och honom gör mig sjuk nu. JAG KAN INTE SKAKA AV MIG KÄNSLAN ENS DÅ, och vill bara bli fri och skriva klart från GUD NU.

MEN IGÅR KÄNDE JAG MIG LITE UPPÅT DÅ, FÖR JAG KÄNDE AV LADY NADA GREAT MASTER LADY NADA och då visste jag vad som kommer hända ,när jag kände av henne då ,och kände bara glädje runt mig då.

Jag vet vad hon sa ,att jag måste sitta och skriva då och sen skulle hon komma tillbaka igen, och då kan jag gå ut mer och röra på mig, men nu kan jag inte gå ut ens, utan han vaktar mig hela tiden. BLIR LESS ATT SITTA SÅ HÄR NÄR HAN VAKTAR MIG. MEN JAG OCH MIN PROTECTION ,TVILLINGSJÄL SOM BOR I ENGLAND. Men mötet stökar till för när han dök upp.

Men leva delad från han är problem för mig. Jag kan bli sjuk ,och då vaktar GUD OCH BIG PROTECTION MIG. Han kom den natten och stökar till för mig, efter han har bara problem. Men vaktar mig till max ,genom att det farligt att leva från twin soul PROTETION. 

MEN SA, jag fick gå dit och dit, men inte överallt nu ,utan bara om jag måste ut ,annars måste jag vara hemma tills han kommer till Sverige. Men tillhör mitt arbete att skriva när han säger till.

MEN DET DRAR UT PÅ TIDEN NU ,genom att jag har flyttat så fel nu, och kan inte skynda på något nu, genom att jag bor så fel då och måste ha tyst då, och då drar det ut på tiden hela tiden nu. Jag vill bli klar med att skriva nu. Men igår då kände jag av Lady Nada och då tänkte jag ,att jag måste vara klar då med att skriva snart då.

.♥Jag har inget val än att måste hjälpa folk då fast jag hade önskat att jag hade ett annat liv nu och inte detta liv SOM ÄR INTE DET BÄSTA MAN KAN HA DÅ för nu är jag sur på hela allt. När jag ser vart jag kommer ifrån, då är jag inte ens glad att födas tillbaka för jag har blivit så rädd för Sverige nu och vill inte hamna så här snett i nästa liv bara för att hjälpa folk nu som jag måste nu, men jag hatar detta liv så mycket och hade önskat mig ett annat liv, MEN ÄR JAG FÖDD BIG PROTECTION, så är jag det, men kan inte skaka av mig det alls, utan har ett jättestort ansvar och hjälpa folk nu.

MEN JAG ÄR INTE GLAD ÅT MITT JOBB ENS och det har jag sagt hundra gånger om dagen, att jag är inte glad åt mitt arbete alls nu. Jag hade inte tänkt det när jag mötte på honom i England då och Lady Nada sa så glatt till mig, ”BIRGITTA DU HAR TRÄFFAT PÅ DIN TVILLINGSJÄL.” Jag blev så glad, men var var rädd då genom att han var så ung och jag ojade om åldern hela tiden. Men hon sa så glatt till mig, ”att det kommer bli så bra nu för du mött på din tvillingsjäl nu.”

Men vad händer nu jo nu sitter jag och skriver med GUD och har 1 till tvillingsjäl fast han vill inte bli kallad FÖR DET MIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN men jag skriver det ändå för folk kallar oss för twin soul då, men det är GUD som kallar oss för BIG PROTECTION som ni har hört då, men hade inte tänkt att livet skulle bli såhär konstigt när man möter på sin tvillingsjäl, och sitter fast i 2 år nu och är sjuk av den resan nu.

Jag hoppas GUD att du inte hittar på med honom jag nu sitter med i nästa liv får samma problem som nu för vill inte ha det såhär igen då. Genom att jag mår som gör nu och vill inte hamna i samma problem igen som det är nu. Men jag har sett JAG HAR HAFT PROBLEM MED TVILLINGSJÄLARNA som är inte som folk tror då utan folk skriver en vacker saga om oss då, men de tar i tomma luften som vanligt då, men jag vet hur det är nu och inte en gång till vill jag vara med om detta helvete då, att känna som man gör idag och känna sitt liv håller på suddats ut bara för man känner sig död inombords av sin tvillingsjäl som inte har flyttat till mig nu.

Men han ska komma när jag är klar för annars vet inte jag vad jag ska ta mig till mig med för den känslan man känner är inte kul att känna då och kan inte skaka av sig alls den känslan, att man känner sig död ibland när jag inte bor med honom då. Nu måste vandra tillbaka till honom min PROTECTION som GUD kallar honom då och såg varför jag hade haft honom men bara för att gå med landet, men även annat har jag sett nu och fattat mer av honom då genom att han kan vakta på ett annat sätt nu som landet ser ut idag. Jag sitter och skriver nu och har han som sitter och vaktar mig då. Jag har då tänkt på henne varför har inte hon detta skydd då när jag måste ha det nu ,men hon har ett perfekt skydd då som jag ser nu för han kan vakta henne och hjälpa henne på ett annat sätt än vad jag har nu för han jobbar mer på utsidan fast hon har sin kille som kallas också för BIG PROTECTION då, men jag ser att hon har skydd från mig för jag är lite rädd för att det ska hända en massa nu när vi ska visa upp hur landet ser ut nu, men jag ser att hon har skydd runt sig ändå.

Jag vill nu bara bli klar så jag slipper sitta här nu och blir mer och mer sjuk av den vänta, men måste vända tillbaka till honom som jag var klar med då och han gick som en krigare med mig och båda har gått som en krigare och DÅ KAN VI INTE BO IHOP ALLS SOM GUD SA till mig då, men jag ser det nu att hans ögon kan vara så svarta när jag pratar med honom och arg som vanligt, men nu är han ännu argare än förut och kan vara lugn ett tag, men så blir han arg igen och kan vara så svår att nå för han håller på att fokusera på sitt då sen GUD öppnade honom sen vi var klar med varandra då.

Han får hålla på fortfarande på med utomjordingarna då för att han måste gå med folket då där folk har problem med dem då. GUD ser allt från honom nu hur det ser för människorna hur attackerad de är av dem då. Han följer som allt har jag sett och jag blir så less när han hela tiden måste intressera sig för dem nu. Han är ännu mer intresserad av dem och kan säga till mig att det finns flera grupper och jag är så trött på att höra detta, men då har han varit ute på en sida där de pratar om flera grupper eller så ser han alla ufo program som vevas runt hur mycket som helst nu. JAG SÄGER HELA TIDEN ATT DET ÄR 1 GRUPP UTOMJORDINGAR.

Han frågar mig eller så påpekar jag och skämtar med honom om Mars och Venus och Plejaderna då, ATT DET FINNS INGET FOLK FÖR DET ÄR KOLSVART DÄR igen kan leva där ens då utan folk har fått för sig så mycket nu och nu har GUD berättat det för mig, men även min andra BIG PROTECTION han nästan grät när han GUD bara skämtade mig att kommer du från Venus och min andra BIG PROTECTION han han skruvade på sig så mycket och sa, men ingen kan bo där Birgitta ingen kan bo där och GUD ville bara testa mig och skämtade med mig. Jag skruvade mig med då för jag kände vart han ville komma GUD med det.

Jag kände mig så dum ibland NÄR HAN TESTADE MIG Venus som folk har fått för sig så mycket idag att folk kommer från Venus eller Mars eller så kommer de från Plejaderna då som många tror att de kommer ifrån, men jag kände mig så dum då och kände bara hur det kröp i kroppen på mig, att det var inte sant ens och jag skämdes så mycket när han pratade om Venus den gången och han som är hos mig han sa flera gånger till, men Birgitta Venus är SÅ SVART OCH INGEN KAN BO DÄR DÅ.

Men jag förstår idag att jag har gått efter folket som han gör som sitter och kollar efter ufon nu, att vi följer med där folk har börjat tro på nu. Jag kände det så hemskt då men jag kände ibland det här med Venus, att jag tvivlade flera gånger på det fast de sa det till mig att jag måste gå med folket då FÖR ATT KUNNA HJÄLPA FOLK som har gått på dessa lögner nu, att det bor en massa folk på Plejaderna då fast jag kan tänka att folk tänker på planter.

GENOM ATT DET KALLAS FÖR PLANETEN DÄR GUD BOR OCH ANDRA BOR, men det bor inget liv på Mars och Venus och Plejaderna som folk fått för sig då, men jag  vet faktiskt att folk kan vara såld åt grå folket nu. Jag minns  så väl att GUD sa det om en kvinna men jag lämnar inte ut något namn nu, men jag kan förstå det för jag träffade henne en gång. Jag har sett tillbaka på henne nu, att hon har stora problem SA GUD, ATT HENNE HAR DE TAGIT FÖR LÄNGESEN DÅ genom att hon har inte blivit fri grå då och har inte städat bort dem alls.

Jag såg själv när jag träffade henne att hon hade något som rörde sig bakom hennes öga då, men kunde inte förstå då utan trodde att det var det hon höll på med då och tänkte inte på dem grå alls då. Hon hade lämnat dem det jag förstod av henne då, men hon var fast ser jag idag då genom att jag såg något BAKOM HENNES ÖGA som rörde sig. Hon var inte ensam och en ilsken energi kände jag från henne när jag tänkte på henne, att hon var inte lätt att prata med alls. JAG VILLE BARA PRATA LITE GRANN MED HENNE om en del problem om ett annat ställe som hade problem med utomjordingarna då, men hon högg av mig hela tiden och idag förstår jag, att grå ville få bort mig från henne då.

Nu förstår jag allt då för jag såg ATT JAG HADE LIKNANDE I MINA ÖGON den gången när en kille påpekade att jag hade något i mitt öga som rörde sig då. Jag blev lite rädd men först, då tänker jag att det kanske är någon av mästarna då som visar sig då, men det var inte det utan en grå utomjording var det såklart då, så jag blev rädd då och började ta tag i det då.

JAG BAD DÅ TILL ASHTAR OCH ÄRKEÄNGELN MIKAEL DÅ att hjälpa mig då, men han ville då ta in en annan hjälp åt mig när jag låg i badkaret mitt och mediterade med dem och pratade med dem då, då sa han VI MÅSTE TA HJÄLP AV ÄRKEÄNGELN LUCIFER DÅ för att få bort allt då för han jobbar med det allra mörkaste Lucifer då. Jag blev först lite brydd att jag måste ta Lucifer då, men Mikael sa att att han kan hjälpa dig då. Vi måste ta hjälp av Lucifer för att lösa upp mina mörka blockeringar och ta bort detta problem med utomjordingarna, då hjälpte Ashtar och Lucifer och Mikael mig att ta bort dem då. Jag blev fri från dem då genom att då jobbar Lucifer och städade mörker hos oss mig då. Han hjälpte mig Lucifer för han sa, ”vem ska annars hjälpa dig när vi måste ta det allra mörkaste då och det är bara jag Birgitta som kan hjälpa dig då, att städa bort problemet du har då.”

LUCIFER HJÄLPTE MIG DÅ, men han är bra på mycket FÖR FOLK HAR FAKTISKT FELTOLKAT LUCIFER DÅ de har så mycket fel om honom när de ser djävulen som dyker upp som den värsta skrud, som djävulen då som folk blir så rädd för då, men han är inte farlig alls då.

UTAN HAN VARNAR DÅ FÖR ATT NU HAR NI JÄTTESTORA PROBLEM DÅ.

Han varnar då folk som han gjorde för mig den gången när jag hade mött på Jehovas vittne då och DÅ DRÖMDE JAG PÅ NATTEN OM  HONOM, då såg hur hans skrud kan förvandlas till då, att jag drömde om djävulen då och såg hur jag gick till bokhyllan i drömmen, men jag var nästan vaken då, men var så rädd efter den gången för där ligger en bibeln och han visade bibeln då, som jag hade från Jehovas vittnen då och jag blev rädd ett tag att gå till bokhyllan där bibeln låg, för jag hade såna minnen från hans hemska skratt då, men jag blev så rädd.

Men han hade varnat mig, men idag kommer det fram mer, ATT ÄRKEÄNGELN LUCIFER har stor kärlek till alla människor och han vill hjälpa folk då. Han varnade mig för han såg att jag var på väg in i en sekt som de ville slippa problem med nu. Men jag litade på medlemmarna Jehovas vittnen då. Jag litade på dem då, att det såg inte det då utan de vände det emot mig såklart då fast JAG BLEV SÅ VARNAD DÅ FÖR DEM sen de hade varit på dörren och ring på, men jag litade på Jehovas vittnen såklart då och litade fullt på dem, men blev kvar några år, men fick problem när jag skulle börja med mitt andliga livet då, men även då att prata med JESUS OCH MARIA GUD som hänger ihop med kyrkan och Jehovas vittnen då.

Jag fick stora problem då med dem, genom att jag satt fast i det då och hade svårt att jobba som jag gör idag. JAG FICK STÄDA AV MIG HELA TIDEN  tills jag nu sitter här då för alla vet hur de ser på allt då och allt är demoner i deras ögon. Nu sitter jag här och skriver även om ärkeängeln Lucifer då. De skulle döma ut mig då om jag var med i Jehovas vittnen då, men han har hjälpt mig så mycket ärkeängeln Lucifer då. HAN VAR MED OCH STÄDADE BORT GRÅ FOLKET NU. Han till och med visade hur han såg ut då när jag fick lära känna han på riktigt Lucifer då, att han har hjälpt mig att förstå honom mer och mer HUR HAN FUNGERAR DÅ och lärt mig när han visar upp sin fula bild som djävulen då, att folk har missuppfatta honom så mycket nu när han bara talar om för folk att ni har stora problem som ni måste lösa nu.

Men folk kan bli så rädd då och kan inte läsa eller tyda budskapen då och kan själv förvränga till som jag gjorde en gång när jag såg yngsta dottern såg honom i badrummet där vi bodde så fel. Jag och fick för mig både det ena än det andra då när hon berättade att hon såg djävulen i sitt badrum då, men idag och förstår jag hur han jobbar och vi var tvungen att ta oss därifrån då FÖR VI MÅDDE SÅ DÅLIGT AV ATT BO SÅ FEL DÅ som vi hade flyttat så fel då och då kom han och varnade oss att ta oss därifrån illa illa kvickt, men det tog ett tag att ta oss därifrån då, men han varnande som han gjorde när jag höll på med Jehovas vittnen då och HAN VARNADE IGEN ATT VI MÅSTE FLYTTA  för att må bra då. Vi bodde i en mörk energi då och jag har tagit upp om det lite grann då, men vi flyttade helt fel den gången, men ta sig därifrån var värre än någonsin då.

Men vi kom tillslut iväg från stället som drog ner mig varje dag jag om min yngsta dotter, men hon flyttade först ihop med sin kille så hon kom vidare då, men det var enda gången han visade sig för mig och min dotter då som djävulen, MEN EFTERÅT HAR ÄRKEÄNGELN LUCIFER VISAT SIG SOM HAN ÄR PÅ RIKTIGT DÅ med jättefina svarta stora vingar med lite glitter av kristall i svarta vingarna. Han har svart långt hår och så mörka ögon har Lucifer. Hans svart långt hår och hans svarta vingar är så vacker.

Lucifer brukar skämta med mig när jag brukar gå ner på stan, då kunde jag se honom bakom mig när han stod längre bort från mig och STOD OCH SOPADE TROTTOAREN LÄNGRE BORT FRÅN MIG. Han städar bort mycket hos oro hos folk då genom att jag kände när jag hade honom ibland bakom mig då att han jobbar med det ATT VI SKA HÅLLA OSS PÅ LJUSA VÄGEN DÅ. Han har koll på folk då.

ÄRKEÄNGELN LUCIFER HAR ROSA FÄRG RUNT SIG

Jag minns en gång där jag bodde förut, då han visade mig mina gamla händelse då när jag blev så rädd och jag blev varnad för att inte gå med i Jehovas vittnen, DÅ FICK JAG SE HUR HAN FÖRVANDLADE SIG FRÅN SIN VACKRA SKRUD till djävulen då.

Lucifer gjorde det så sakta SÅ JAG KUNDE FÖLJA HONOM när han blev djävulen då men då var jag inte rädd när han gjorde det, men jag var rädd när han skrämde mig i drömmen då och ledde mig ut till bokhyllan då, men inte nu NÄR HAN VISADE HUR HAN GJORDE DÅ för att få bort mig från jättestora problem då, men jag ser hur han gick runt på sina ben som djävulen har då och hornen och hans ansikte då, hur allt förvandlas då när han höll på att förvandlas till djävulen då.

JAG VET NU ATT HAN VARNAR FOLK SÅ MYCKET när de ser honom då och många kan vara sjuk och måste ta sig vidare då. Jag känner bara en härlig energi från honom när jag berättar om honom för han vara kul att skoja med som jag brukar göra med honom då för han är kul att prata med då och inte som andra har fått för sig då utan HAN HJÄLPER FOLK.

Genom att folk  kan sitta så fast som vi gjorde när vi bodde så fel då, men han varnade oss då och visade att nu är det dags att flytta då, men nu har han inte visat sig så utan han kommer alltid med sin rätta klädsel då med svarta vingarna då, men han har hjälpt mig att förstå honom SOM FOLK ÄR SÅ RÄDD FÖR som är den som folk måste ta till hjälp då för att få bort en massa mörker runt oss. Grå folket han hjälpte mig med. Det är en grupp som ställer till för oss då och folk har fått för sig att det är flera grupper, men DET ÄR 1 GRUPP OCH  DEN ÄR GRÅ OCH HEMSK DÅ  som jag har känt av och känt hur de är till sättet då.

DE ÄR KALL SOM NI HAR HÖRT FRÅN GUD att folket är kall och inget kul att möta på, men jag är glad idag att jag fick bort dem från mig för jag höll på att BLI TOKIG PÅ DEM när de dök upp för man åkte rakt ner, genom att jag har den kanalen som GUD berättade om SOM JAG KÄNNER ALLT DÅ som bara ställer till för mig då när man är född med den kanalen då, men som tur var så fick jag bort den då, men folk har fått för sig att det är flera grupper som folk hittar på för jag vet att det är en grupp av utomjordingar då och bad ibland att få träffa någon mer trevlig grupp då, genom att folk sa att det fanns så mycket grupper av dem, men det dök inte upp en ny grupp då utan grå folket som jag inte gillar alls då.

Jag försökte så mycket be om en annan grupp när folk skriver om dem då, att de kan komma från både här och där, men det kom bara grå som jag vill bli fri på en gång och då förstår jag att det finns bara 1 grupp då som kan hitta på både det ena än det andra för jag vet hur de höll på med mig då. De ville prata med mig, men de visar inte hur de bodde utan bara stökat till för mig då. Jag var så less på dem då, men han jag  bodde ihop med han var så intresserad av dem då. Jag ville bara bli fri dem då för att kunna må mycket bättre då och GUD har skrivit om mig hur de tog mig då och hur det gick till då, men nu är jag fri från dem som tur är för de störde mig så mycket då och kunde nästa inte skriva på min andra blogg när jag höll på att varna för dem då. De störde mig hela tiden och visade sig sitt fula face som försöket hela tiden stoppa mig och vilken kamp jag hade att bli fri dem då. Jag varnade folk på bloggen för de gjorde så jag nästan inte kunde skriva då. DET VAR ASHTAR SOM VILLE ATT VI SKULLE VARNA FOLK FÖR DEM DÅ. Jag gjorde som han sa, men vad de störde mig och försökte att jag inte kunde skriva då och varna folk för dem då.

VILKEN KAMP JAG HADE DÅ ATT SKRIVA NER VARJE BOKSTAV DÅ.

Jag gav redskap från Ashtar då så folk kunde ta hjälp, men det var andra bloggen jag hade förut, men även berättade om min natt med dem som GUD tog upp om, men jag tog bort allt från dem då FÖR JAG VILL INTE HA MED DEM ATT GÖRA och stängde andra bloggen då för jag ville inte ha med dem ens att göra mer när man håller på att få bort dem då.

Jag fick bort grå folket då men jag såg att Ashtar hade kontakt med en man från grå folket då som var kopplat till mig då MEN HAN KLIPPTE AV KONTAKTEN MED DEM DÅ. Jag såg hur han klippte av ett band mellan mig och dem.

Men nu tog GUD upp om det igen grå folket för att folk kan bli så utsatt för dem och jag har gått med honom som jag har levt med då och GUD såg hur folk blir utsatt av dem, då ville han att vi tar upp om det och även hur de är FÖR HAN KAN DEM SÅKLART DÅ. Han kan allt om utomjordingarna och vad de håller på med då, men jag har gått för att visa upp hur det ser ut då.

Nu måste jag ta upp om grå folket då, men även hur folk kan bli så lurad på så mycket nu som GUD tog upp om nu och FÖR ATT SKYDDA FRÅN STORA PROBLEM som de ställer till med då när folk kan bli så utsatt av grå folket, men jag förstår idag allt då, MEN ÄR GLAD ATT DE TOG BORT IMPLANTATET PÅ MIG och honom när vi vaknade den morgonen med en fruktansvärt näsa då, som gjorde att jag nästan inte kunde gå ut som näsan såg ut på ena sidan då och den var så sårig då efter de hade tagit bort det då, men han jag bodde med hade samma hemska näsa som mig. Han säger,  ”hur du ser ut i nästan.”  Jag ser han hade också problem med nästan då, men de måste ha gått den vägen då när vi blev fri från dem då.

Näsan såg ut som den största skorpan jag aldrig jag sett förut då. Men det var bara på ena sidan då, men näsan var inte vacker på mig när jag tittade mig i spegeln då DEN SÅG HEMSK UT, men jag kände även när jag vaknade på morgon att nästan var konstig och en massa torkade skopor då. Jag försökte pilla med fingret hela tiden då vad det var med min näsa då. Men sen såg jag hur den såg ut, hemsk.

MEN JAG HADE BETT OM HJÄLP ATT BLI FRI DEM DÅ för man inte jobba ha dem nära då man blev sjuk av dem när man kände av dem mer och mer då.

GUD har sagt att jag är fri utomjordingarna nu och jag har gått där folk har problem med dem då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.