SAMTAL MED GUD

Idag måste alla ha trust till mig nu som landet ser ut men trust är ett stort ord, men ibland ska folk trust bara till mig annars blir det bara problem då hur Sverige ser ut idag har samtidigt glömt bort mig folket och nu ska jag visa folket hur landet ska lyftas till max nu. Hur ska landets lyftas då folk litar inte på oss ser jag nu.

Hur ska jag kunna prata till er då när inte folk har svårt att visa det jag sagt nu som alla människor MÅSTE DELA BLOGGEN, men ingen har tagit tag i det och hur ska jag kunna hjälpa folk nu.

JAG SER ETT DELAT LAND, folk som inte tar till sig något då och då blir det svårt att hjälpa folk som bara tillit till folk som har jobbat med en värld där allt är fantasier då och detta ställer till problem för oss, som måste nå ut till människor som är svårt som bara litar på en person som de har som hjälp till mycket då. Det blir problem nu att folk som har börjat se åt andra människor, men nu måste vi visa nu oss det som är rätt nu och då får vi problem FÖR JAG ÄR DEN SOM KAN ALLT och då litar folk på andra som kan ingenting om något då.

SÅ HUR SKA VI KUNNA VÄNDA FOLK som tror på annat folk som har inte sett problem då, men de har en bild av mig som de inte kan tro på för GUD har visat hur många gånger som helst LANDET HAR PROBLEM, men de ser inte samma alls genom att de har en annan tro fantasier som blir stora problem då. GUD

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.