SANNINGEN OM BIG PROTECTION – PROTECTION

FOLK KALLAR ANDEVÄRLDEN NÄR VI PRATAR SOM KOMMER FRÅN ANDRA SIDAN. Döda som hälsar på. Kan vara farmor och farfar ,mormor och morfar. Eller mamma och pappa och vänner eller andra ,kan inte räka upp alla som vill besöka oss. 

GUD SÄGAR ,KAN KALLA VAD NI VILL för mig då. Ni måste ha ett namn på allt, som ni inte kan förstå, då blir det ett namn på det ,som andevärlden kom till då, och så är det med allt ,att ni kan hitta på saker, BARA FÖR ATT FÅ ETT SAMLINGSNAM DÅ  ,och så är det med andevärlden, att där kommer alla döda ifrån såklart då.

Jag har inte något intresse att prata om det nu, men jag måste ta upp hur folk ser på olika saker då, SOM ANDEVÄRLDEN SOM ALLA DÖDA KOMMMER IFRÅN DÅ, som har lämnat jorden då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gates-of-heaven-background-7.jpg

MEN VAR KOMMER VI IFRÅN DÅ?

Vi kommer inte från andevärlden, JAG OCH LADY NADA VI KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ, som alla har lärt känna oss på bloggen nu, och nu får ni all sanning från oss, för att kunna lära er om saker och ting då, och även vart Birgitta kommer ifrån ,som även hon kommer från BIG HEAVEN, och alla som KALLAS FÖR BIG PROTECTION – PROTECTION KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ, MEN ÄVEN PROTECTION KOMMER FRÅN LIGHT JOBBAR IHOP ,och ingen har kunnat det förut än när jag nu öppnar allt för er, även twin soul, tvillingsjälar, så ni ska få kunskap om dem med, fast jag hade inte tänkt öppna om tvillingsjälar och BIG PROTECTION, PROTECTION.

Men nu måste jag vara ärliga för er, genom att DET ÄR NU FÖRST NI KAN FÖLJA OSS ,SOM ÄR ÄKTA TWIN SOUL NU, och som många kan hitta på idag, genom att de kan ha så mycket fantasier om twin soul. Nu har ni lärt er ,att jag kallar dem för BIG PROTECTION, PROTCTION, men det är vad ni människor kallar dem ,det får ni göra som ni vill då, att ni har ett samlingsnamn på dem då, som andevärlden då, för att kunna förstå lite vart allt kommer från.

Hur man ska kalla saker och ting då, och då har DET BLIVIT SÅ MYCKET SKRIVERIER OM TVILLINGSJÄLAR DÅ, och som gjort att folk har fått för sig ,att de måste möta en twin soul i sitt liv ,för att kunna gå sista varvet ,som en del tror att de ska städa av sig då, för att städa på djupet när de har kommit så långt, och även att männen skulle haft egna liv på jorden då, som allt är så fel nu ATT MÄNNEN KAN INTE FÖDAS FRÅN BIG HEAVEN SJÄLV DÅ, för de ska gå med sin andra hälft då ,som alla kan se nu.

HUR FEL ALLT HAR BLIVIT I SÅ MYCKET DÅ, i böcker folk ska möta på sin tvillingsjäl ,som ingen kan göra då utan DE KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ELLER LIGHT, som alla har lärt sig då.

Det kan göra ont när de hör sanningen för första gången då, att ni kan inte möta på en tvillingsjäl, OM NI INTE KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ELLER LIGHT DÅ. Det kan göra så ont då, när ni ser hur allt är. JAG TAR UPP SANNINGEN, hur många gånger som helst då, att de kan inte möta på en tvillingsjäl folk ,som så gärna de vill det.

Men ni har sett nu, att ni ska inte önska er problem, som ni ser nu, ATT EN TVILLINGSJÄL ÄR INTE SOM NI TROR NU, utan de kallas även för BIG PROTECTION ,PROTECTION ,för att de ska jobba med mig då ,och kan få hemska jobb ,som de fick i Sverige nu, som Birgitta vill springa ifrån nu ,och hade önskat sig ett helt annat liv, som har tagit upp om nu, att hon hade inte önskat sig detta då, för hon ser nu, hur det är då, genom att männen går efter mycket hur jorden ser ut.

NU GÅR DE EFTER HUR SVERIGE SER UT ,tills de ska ändra om då, men det är kvinnan, som får börja jobba med det nu ,och vända dem rätt då, för att vända andra människor rätt då, och då har de en uppgift på jorden att fylla, att arbeta med människor nu.

Och går där det som är fel först, som känner av alla problem först tills de vänder rätt båda två då, men innan kan de ha upp och ner vända världen nu, när vi har Sverige som har det så illa då, och DÅ FÅR DE SAMMA SAK ,SOM SVENSKA FOLKET HAR PROBLEM MED DÅ. De ska börja vända rätt då, för att hjälpa folk vända rätt då.

Det kan ta tid, kan en del tycka när de ser hur landet ser ut då, men det kan ta tid ,som jag ser det då, men de håller på båda två nu, att börja gå ihop med varandra då. DET ÄR KVINNAN SOM MÅSTE DRA I TRÅDARNA, för hon är den som arbetar då, och är den som kan se allt då, som även ger hjälp, och måste dra igång PÅ STÄLLEN DÄR LANDET HAR NU STÖRST PROBLEM DÅ ,och då blir det kvinnornas arbete.

De dras till där folk har problem med då, och visar upp hur landet har så stora problem med nu. De dras till problem landet har då ,och DÅ FÅR DE ÄVEN STORA PROBLEM TILLS DE HAR LÖST DET DÅ, som Birgitta fick stora problem nu när hon gick första rundan i Sverige då. Hon fick stora problem, jag ser vart hon har dragits åt då, som alla har läst om nu ,om vilka problem landet har då. De har dragit åt det ,för att kunna visa upp för mig, hur landet har det nu ,och då dras de efter det då ,och känner av varje steg, de ska ta då ,för att kunna hjälpa folk rätt i landet då.

Genom att så mycket folk har problem med så mycket då, och då har de följt med landets stora problem då ,och även hållit sig från värre saker, men de följer landet problem, och DE KAN STÄDA BORT SAKER PÅ VÄGEN DÅ, om de hamnar i större problem för de vänder bara om då, så det inte händer för mycket för dem nu och nu har Birgitta blivit så rädd efter det ,som hänt henne nu fast vi säger ,att det kommer inte hända något mer nu utan NU SKA VI BARA SKRIVA OM DET NU.

Det händer inget mer nu. Hon ser hur hon har det, som är den andra kvinna i landet då, att hon är inte glad en enda dag när hon ser hur hon har det nu, men hon kommer även hon, att vända om snart när hon känner att hon är klar att visa upp, hur landet har det nu, DÅ KÄNNER HON I KROPPEN NÄR HON MÅSTE LÄMNA STÄLLE DÅ, och då känner hon på en gång att hon är klar med att visa upp, hur landet har det så illa då.

Jag ser allt från dem båda nu ,för jag ser från kvinnorna nu, SOM STYR MYCKET DÅ, och folk kan se ATT KVINNOR HAR PRAKTISKT SÄTT ATT JOBBA DÅ ,och därför har jag kvinnorna som arbetskraft då, som alla kan se att en man kan inte som en kvinna kan då, utan de har olika uppgifter mannen och kvinnan nu ,och då ska de gå ihop med varandra då, men just nu ser jag hur landet har det från dem då.

 Sen ska Birgitta lämna platsen hon sitter på ,SOM TÄR VARJE MINUT PÅ HENNE NU, som hade inte tänkt sig ett sånt liv då och är inte så glad på mig nu, men jag har sagt till henne flera gånger, att det kommer lösa sig då när du är klar då, genom att hon har sett för mycket nu, hur de jobbar nu twin soul tvillingsjälarna då. Hon är inte glad en enda dag, NÄR HON SER HUR MÄNNEN KAN VARA DÅ ,och ser mer och mer nu som jag hade velat sluppit då.

Genom att hon är rädd för det ena än det andra idag. Nu ska vi gå med folket då ,och hon har sett för mycket hur det ser ut idag. Det handlar om Sverige nu ,som inte är så kul för dem, som ska jobba med landet då ,och vända landet rätt då. De känner inte så kul ,att komma tillbaka när de får så här nu, men vi måste ha trust till folket nu, och vi har börjat gå med landet nu. Vi har haft problem förut, men inte såhär stora  problem har vi haft FÖR, NU HAR VI RIKTIGA PROBLEM DÅ. 

MEN MÅSTE HA TRUST TILL MIG NU, och Birgitta har ingen trust till mig ibland ,när hon ser hur det är för mycket av allt nu som händer runt henne nu, men vi måste gå med folket nu och i detta liv, DÅ MÅSTE VI ÖPPNA LANDET MED OSS DÅ , genom att jag såg hur det såg ut då, om inte vi tar tag i det då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 51fkqzq14ll._ac_us200_.jpgDET ÄR ETT FINT LAND, men ett fint land, som kan gå i backen nu, när jag ser från dem då, att de har hjälp folk så fel, när de hjälper folk flytta hit, då kör de ut svenska folket, som blir så fel då.

Genom att varje svensk måste överleva då, och även när de blir äldre måste folk leva då, och inte fattas pengarna hela tiden för dem, när de får det dåligt folk, DÅ HITTAR REGERINGEN PÅ SÄMRE LÖSNING FÖR DEM DÅ.

Det som händer då, ATT SVENSKA FOLKET FÅR LIDA DÅ av att de får så dåligt nu, och kan inte skydda sig själv mot det, FÖR REGERINGEN ÄR STARK DÅ, och ser inte att många kan falla på det. Folk får så dålig ekonomi pensionärerna ,och även dålig ekonomi för för dem, som är arbetslös och sjukskriven, då får de så dåligt idag, genom att regeringen delar ut för lite pengar SOM DE SKA HA TILL VARJE MÄNNISKA DÅ. 

De tar pengar från dem då ,och GER TILL FOLK DE HJÄLPER NU ,och då blir det illa för dem, som ska leva i landet då, när inte regeringen kan hjälpa folk rätt då.

Och så har Birgitta gått nu ,och JAG SER VILKA VÄGAR HON HAR GÅTT ,och sett hur regeringen har gjort då mot svenska folket då. Jag ser från henne,  och därför vet jag att landet har stora problem idag att kunna leva då.

Genom att regeringen tar pengar från dem ,och jag ser att de tar pengar från dem, som är folk livlina att leva idag. De tar hela tiden pengar från dem då, för att kunna hjälpa folk då ,SOM DE HAR HJÄLPT SÅ FEL NU, när landet inte har så stor ekonomi då ,som alla kan se vart det kommer ifrån då. Vilka som styr i landet nu, och då har de så dåligt svenska folket då, genom att de hittar på egna lösningar med jobb, som är inte pensionsgrundande då, som alla vet vad som händer då, men även de hittar på att inte ge dem rätt lön ens, när de måste ta jobben då, att de hittar på så mycket fel nu regeringen ,och tittar inte ens vad en lägenhet kostar idag.

De hittar på så mycket nu ,som gör att landet lider så mycket idag ,som alla kan se, att ni kan inte överleva nästan på pengar de ger er då ,när ni har jobbat då ,och kan inte leva på den lönen ens när ni ska betala så dyra hyror då, som landet har nu och inget är i balans nu ,som jag ser det nu. ALLA KAN RÄKNA NU ,och alla kan se att folk får stora problem ,genom att det kostar så mycket då att kunna bo idag då. 

.Jag ser allt från Birgitta nu hur landet ser ut. Jag ser från andra med för att kunna se igenom hur landet har det nu DÄRFÖR FICK BIRGITTA GÅ MED TVÅ JOBB DÅ, först börja med PROTECTION då för att kunna se över med henne och honom nu ,och även sen kunna lämna varandra när de var klar då, men så blev det problem för hon fick inte den hjälp hon måste ha då ,för att kunna hjälpa ett land nu ,och även för att kunna vända landet rätt då. Det har jag tagit upp om så mycket nu ,att landet har så stora problem nu och jag vet att hon är inte så glad på mig Birgitta nu, men vi har så stora bekymmer just nu för att kunna överleva folk idag, då har hon även visat hur dåligt landet är på att hjälpas åt då, och alla måste förstå ,ATT FOLK MÅSTE HJÄLPAS ÅT DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 679419.jpgBor folk ihop ,då ska de hjälpa varandra fullt ut då och inte att det ska bli problem då, för att kunna leva ett bra liv med varandra, DÅ MÅSTE DE  HJÄLPAS ÅT OCH SAMARBETA, som en del är så dålig på idag, att hjälpas åt då, att lever folk ihop då ska de hjälpas åt och kunna lösa saker och ting på ett bra sätt då, men så ser landet ut då, att många kan sluta hjälpa varandra då, SOM ÄVEN  FÅR DRA DEN TYNGSTA LASTEN DÅ mycket de som lever ihop, att de kan även lämna varandra ,när de känner att de får för liten hjälp då ,som jag ser att det måste hjälpa varandra då när folk bor ihop, då ska de hjälpas åt, och INTE STJÄLPA VARANDRA DÅ när de lever  ihop med varandra då.

Ibland då kan en del av dem ha en sämre och lägre lön då ,och DÅ MÅSTE DE DELA PÅ ALLT OCH HJÄLPAS ÅT DÅ ,för att kunna leva ihop då ,och inte stjälpa varandra då, som inte blir så bra lösning då, när de lever ihop med varandra, att de måste samarbeta bra då och inte skada varandra då, utan hjälpas åt då och inte stjälpa varandra när ni hamnar i stora kriser ibland, då måste ni hjälpas åt och dela på en del saker och ting, för att kunna leva ett gott liv ihop då, men landet har så mycket problem med den biten då.

Jag har sett hur landet har det idag, när folk är så dålig på att samarbeta då med varandra då ,och DÅ FÅR MÅNGA PAR SÅ MYCKET PROBLEM, och även kan lämna varandra när de ser att de får så lite hjälp då ,att kunna leva då när de är så dålig på att samarbeta med varandra då.

Det är bland det viktigaste att göra då att samarbeta med varandra då ,som inte alla par är så bra på då ,och då får en av dem kämpa mer då, OCH KAN ÄVEN LÄMNA VARANDRA DÅ , när de får så lite hjälp då med viktiga tyngre saker då, och då kan folk  lämna varandra när de känner att de får för lite hjälp.

Så ser det ut på många ställen idag, att folk är så dålig på att samarbeta då, och kan även sätta sig i större problem folk när de inte vill hjälpa varandra rätt, då kan en del HAMNA I STÖRRE KRISER DÅ ,genom att de kan inte hjälpa varandra rätt då ,och kan inte samarbeta ,som de måste göra om de lever under samma tak, då ska de hjälpas åt ,för att slippa hamna i knipa då ,som en del kan hamna idag, när de hjälper varandra för dåligt då, och då kan folk hamna i knipa ,och även en större knipa om de inte samarbetar med varandra då, som är bland det viktigaste att göra då, att hjälpas åt då ,OCH INTE STJÄLPA VARANDRA, som en del gör.

DE KAN STJÄLPA VARANDRA NÄR DEN ENA HAR STÖRRE EKONOMI OCH ÄR DÅLIG ATT HJÄLPAS ÅT. De kan stjälpa varandra då, så den ena av dem får det så dåligt då, kan komma efter med mycket då när de inte hjälper varandra paren då.

Jag ser så mycket i landet då, att folk är så dålig på att hjälpas åt då och hjälpa varandra då ,när ni bor under samma tak, DÅ SKA NI DELA PÅ ALLA UTGIFTER SOM BLIR DÅ ,och även dela på andra saker, som måste förnyas då ,att ni måste dela på allt då när ni lever ihop, DÅ SKA NI HA EN GEMENSAM EKONOMI DÅ, för att kunna hjälpa varandra bäst då, att dela på allt då, för ibland har par så olika löner när de lever ihop, men det handlar om att kunna hjälpas åt då ,och dela på allt då för att kunna leva ett bra liv då ,och inte stjälpa varandra som ni gör då, när den ena av dem får så stora problem då ,när de inte hjälps åt då ,SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT HJÄLPA VARANDR DÅ. 

JAG VILL NU HJÄLPA FOLK OCH UPPLYSA FOLK NU ,att samarbeta så ni slipper hamna i problem då, som ni kan göra då ,och dra på er större problem då när ni inte samarbetar då ,OCH SAMARBETE ÄR BLAND DET VIKTIGASTE FÖR PAR, ATT SAMARBETAR OM ALLT. FÖR ATT KUNNA HÅLLA EN BRA EKONOMI DÅ, för de kan få stora problem annars om de inte hjälps åt då, och kan även hamna i klister, och åker på dyrare saker, då kan även komma efter med saker och ting då ,som alla vet att allt kostar pengar idag att leva, men för att slippa betala en massa onödiga saker, då ska ni samarbeta, för att slippa det då ,för ni kan hamna i större klister om ni inte samarbetar med varandra då, som är bland det bästa att göra, för att hålla uppe ett bra liv då, att hjälpas åt då även i ert hem då, för att MÅNGA KVINNOR KAN FLY när de får för lite hjälp då ,och då kan många fly från sina män när de får för lite hjälp i hemmet då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpgGENOM ATT SÅ MYCKET FOLK JOBBAR IBLAND MED TYNGRE JOBB OCH ÄVEN LÄTTARE JOBB, men det är även krävande hela tiden på er hälsa då, att kunna hjälpas åt då, som alla kan se att någon kommer falla till slut då, genom att många kvinnor flyr sina hem när de FÅR FÖR LITE HJÄLP AV SINA MÄN DÅ ,genom att de måste hjälpas åt då, genom att MÅNGA ÄR DUBBELARBETANDE DÅ, först sitt arbete och sen kommer de hem från sitt arbete ,och då har de hemmet att ta hand om då ,och då har de två jobb då att göra då, ni som jobbar då, att ni måste ta hand om ert hem när ni kommer hem då.

GENOM ATT NI ÄR DUBBELARBETANDE FOLK DÅ , genom att kvinnan stannar inte hemma i landet då, utan de arbetar kvinnorna i landet då. Har familj att ta hand om då ,som måste också  ha sin skötsel då ,och som många idag kan halka på att männen är för dålig på att hjälpas åt då.

JAG VILL FÅ EN ÄNDRING PÅ DET att ni hjälper varandra då, genom att många kvinnor kan slita ut sig, så mycket då när de lever med fel män ,som inte kan hjälpa till alls då ,och KAN VARA SÅ SLITEN OCH TRÖTT DÅ ,och kan även lämna familjen när det blir för mycket för dem då ,att de får göra för mycket i hemmet då.

Jag ser från mig ATT DET ÄR MYCKET SKILSMÄSSOR I LANDET DÅ, men även för att ni ska skiljas då ,för att ni har en annan man att möta då, genom att ni är klar då ,som jag har tagit upp om då att ni ska lämna varandra då. Det mest kvinnan som känner det då fast mannen kan även han känna av det, men det mest kvinnan som känner av när det är dags ,för att lämna varandra då. De som har mer män att möta på då.

De kan känna det så starkt, att de kan inte leva ihop med honom hon lever med då ,och känner det så starkt då, att de måste lämna varandra då, MEN KAN KÄNNA AV DET ETT TAG att hon vill bara bort från honom då ,och kan hålla på ett tag tills hon tar ett avgörande beslut då, men oftast då mår hon inte så bra när hon håller på med den processen då. Hon kan må dåligt en längre tid innan hon kliver ur förhållandet då ,genom att hon är klar med honom då.

De är klar med varandra de två ,och nu har jag tagit upp om det igen, men jag tar upp om mest nu, ATT FOLK SKA HJÄLPAS ÅT för att slippa en massa problem då ,med både det ena än det andra då, som jag ser nu hur landet är så splittrat då ,på att hjälpa till då som är bland det viktigaste att göra då, att ni hjälper varandra och samarbetar med varandra då, för att kunna leva ett gott liv och TA TILL VANA ATT HJÄLPAS ÅT, för att slippa en massa problem då. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.