HUR KVINNORNA LEVER I SVERIGE

Jag blir så less på en person och det är GUD för det först då pratar han med mig om att nu ska vi skriva om problem folk inte kan så mycket om eller vad han menade nu.

Men mycket problem handlar det som han inte hade tagit upp om, men sen lämnar han mig och nu sitter jag och är så arg på honom SOM ÄR GANSKA VANLIGT att jag är arg på GUD när man ser hur han kan vara då och inget kul att sitta och skriva med alls nu.

JAG VILL BLI KLAR NU och han hade lovat att jag skulle bli klar med allt nu, men så sitter jag ingen en dag till som hela tiden vill bli klar nu med att skriva från honom nu.

Jag kom överens OM ATT SITTA OCH SKRIVA och nu skulle vi bli klar då för vi fick ett uppehåll på grund av att jag fick stora problem nu att sitta och skriva i tystnaden som jag måste ha när jag skriver. Jag måste säga till om att jag kan inte skriva när folk inte kan vara tyst eller när de har ett hemskt beteende mot mig bara för att få tyst på dem då och då blev det ett uppehåll då som kan bli när jag inte får tyst runt mig nu, genom att jag håller på att bli galen att bo här nu och vill bara bli klar nu med att skriva från GUD nu som han är så noga med nu, ATT FOLK SKA LYSSNA PÅ HONOM NU och jag måste skriva ner allt från honom så folk ska förstå att nu är det riktigt illa nu.

Men så smiter han från idag och jag vill bara slippa sitta så instängt och skriva nu och det tär på mig för jag vill gå ut nu, men det går inte så bra nu för jag måste skriva och då måste jag sitta kvar då FÖR ATT ALLT SKA NER FRÅN GUD DÅ sen kan jag få lämna allt nu. Jag är så mycket i konflikt med GUD nu och han lovar att nu skulle vi skriva, men så försvann han igen och då blir jag så less då för jag vill bara bli klar mitt jobb nu och sen bli fri från honom att sitta som jag gör nu.

Jag blir inte fri från BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN han sitter och väntar på hjälp nu, men vi måste sitta och skriva först från GUD måste skriva ner från honom nu genom att jorden ser ut som den gör idag och Sverige det är ett skämt i mina ögon, att kunna vända ett land rätt. Det ska bli kul att se det nu om GUD kan det för han har nu VISAT UPP SÅ MYCKET PROBLEM folket har nu, men folk sover då, men så kan jag prata med en del som ser samma sak som vi ser.

Hur det går få slut på största problem Sverige har med små enkla ting som regeringen inte verkar se då, men VI SER DET SÅ SOLKLART hur de ska få slut på så mycket  problem, då kan kvinnor och barn kan gå ut utan att bli utsatt för en massa problem måste skydda oss med en massa saker då, som överfallsskydd som folk måste köpa nu för kunna gå ut när regeringen hade kunna visat folk över gränsen HUR VI LEVER IDAG och vilka kläder vi har på oss nu och inte ställa till för oss som har barn nu och speciellt för vi som har döttrar då SOM MÅSTE KÖPA EN FÖRSVARSSPRAY NU när de ska gå ut för att skydda sig då.

Regeringen ska betala den till folket nu eller får föräldrarna betala den själv nu som har många döttrar då eller HUR HAR DE TÄNKT SIG DÅ????

Jag ser hur fel de har gjort nu genom att det är bara att sluta bära dessa hemska kläder de bär nu. REGERINGEN SKULLE SAGT TILL FRÅN BÖRJAN när de kom hit ATT NI FÅR INTE BÄRA BURKA OCH SLÖJA när ni flyttar hit annars får ni välja ett annat land då.

Men har de sagt det, nej inte det UTAN NU KAN FOLK INTE ENS GÅ UT ENS och de måste köpa sig försvarsspray när de ska gå ut,men även köpa andra saker för att kunna skydda sig då som vi hade sluppit nu OM DE HADE VISAT RÄTT DÅ och inte gett Sverige detta problem.

Men nu har landet så mycket problem med dem då som de vill hjälpa, men slår ner kvinnor och barn så lätt på gatan idag och ingen kan skydda sig emot dem när de kommer flera killar då SOM KAN LÄTT SPARKA NER KVINNOR OCH BARN lätt  så lätt och sen förstör ett helt liv EFTER DEN MISSHANDELN de får då och kan inte ens leva efter den misshandeln och våldtäkten då.

GENOM ATT DE KAN VARA SÅ MYCKET KILLAR PÅ EN KVINNA ELLER ETT BARN vara så mycket killar på en kvinna eller ett barn som de har i landet sitt. Det kan vara så många på en åsna då som ingen har läst på då utan hjälper folk hit och upptäcker plötsligt vad som har hänt nu. De står som ett fån och ser inte varför de har ökat då genom att de har inte visat folket rätt ens när de flyttar till landet ens.

Jag vet ser ATT ANDRA LÄNDER HAR SAMMA PROBLEM som vi har att kvinnor och barn kan inte leva snart när de inte hjälper folk rätt då.

Skulle vi komma till deras länder det skulle på med burkan eller slöjorna om folk visats i dessa länder, MEN DÅ SKA SVERIGE GÖRA SAMMA SAK som de gör för att skydda sitt land mot problem nu och värre blir det bara av allt nu.

Jag är så less när jag ser hur det ser ut idag när de kan göra så rätt mot folk som flyttar hit för de smutsar ner svenska folket och kallar oss för fulaste orden då för vi är så smutsig som GUD sa, men jag vet om det själv HUR DE SER  PÅ SVENSKA FOLKET för jag har levt med dem.

JAG VET HUR KVINNORNA ÄR DÅ och svenska folket är inte rent i deras ögon utan de ser oss som både det ena än det andra då och kan kalla oss för så mycket som jag redan vet om då.

Men nu har de tagit in ett värre folk än de och NU HAR REGERINGEN INTE LÄST PÅ ALLS hur de funkar alls nu. Jag blir mer och mer rädd när de inte kan se hur de är folket de har hjälp nu.

Hur de ser på oss folket som de har hjälpt som måste ta den biljetten till Sverige nu för de måste lämna landet som de så gärna inte vill då, men har inget val nu än att lämna för att kunna överleva då, MEN MÅSTE TA SEDEN DIT MAN  KOMMER tycker jag och inte slå ner på svenska folket bara för att inte vi bär dessa hemska kläder. De ska vara glad att de får komma hit då, men de är inte så glad i mina ögon när de inte ser vilken hjälp de får då, men de kan inte se hur mycket hjälpt de har fått då, men de kan smutsa ner oss svenska kvinnorna då och SKA SKÖTA SIG när de kommer hit, då skulle vi vara mer glad om de skötte sig då.

Men de gör inte ens det när de gör som de gör då UTSÄTTER KVINNOR OCH BARN FÖR VÅLDTÄKTER DÅ och ser inte så bra ut i våra ögon då. Hur de behandlar svenska folket på så sätt när de hjälper människor från krig och även massa konflikterna då, men vad får vi smaka på då.

Jo vi är inte värd något i deraa ögon och VI ÄR INTE VÄRD NÅGOT för vi är svensk nu och det är inte så fint i deras ögon då för vi är inte så ren då utan vi är smutsig då. Hur har regeringen sett nu för de har inte lärt sig ett dyft om dem då hur folket fungerar då. Ni har även inte lärt er efter första gruppvåldtäkten då och vaknat upp då.

Det har pågått ganska länge nu och jag tycker att de borde fatta mer NÄR BARN BLIR UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKTER DÅ att det borde regeringen reagerat på på en gång.

NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT, men det är inte försent ATT PLOCKA AV DEM BURKAN OCH SLÖJORNA NU för de ska gå med oss nu. De ska leva de med en dag när de inte får pengar från regeringen, då ska de klara sig själv och vem får jobba då det blir mannen som får den äran att TA ETT JOBB eller så får sonen ta EN FIN SKOLA och kan försörja sin familj när han får barn.

Vilket härligt land de kom till då att få leva kvar i samma kultur och tänkt vilken hit för dem då som inte kan leva som en svenska då SOM REGERINGEN SKULLE SAGT TILL PÅ EN GÅNG DÅ, men de sa ingenting till dem. De hjälpte dem och de gav dem så mycket hjälpt till och med badhus så man kan bli tokig på allt hur de hjälper folk FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER, då måste regeringen fatta att vi får stora problem.

Men de har inte fattat alls nu utan de fortsätter och vi blir våldtagen till höger och vänster nu. Det kommer fortsätta som det ser ut idag att vi kan lätt bli utsatt för gruppvåldtäkt av männen för vi är så dålig i deras ögon då. De ser oss inte så fin då men de vill ha kul med oss tills de gifter sig med en som föräldrarna har valt ut och då blir det frid och fröjd från den sonen då. Det hoppas jag då att han lever med sin kvinna och slutar med detta då, ATT HAN LEVER SOM EN SVENSK.

Det är han som får slita för brödfödan då, men vilken lycka för dem som flyttade hit och VILKEN KONTRAST FÖR DÖTTRARNA kan inte gå en skola. Varför ska de göra det för de kan inte ut arbetslivet då utan mannen kan gå en skola och sonen kan gå en skola då, men de kan inte gå en skola, men i deras land då går det bra att vara hemma, men inte i Sverige, då måste folk jobba båda två och har regeringen tagit upp om det.

Men jag ser de går med slöjor, sjalar och får gå i skolan för folk tänker inte på det alls, men de kan inte jobba då FÖR DE MÅSTE ÄNDRA OM DEM som bär slöja och sjal med då. DET TÄNKER INTE FOLK PÅ DÅ att de måste ändra om dem med för de måste passa in i samhället då för att kunna leva i landet då.

DE SKA FÖLJA MED SVENSKA FOLKET DÅ och de måste ändra om när de kommer hit genom att de kommer från en sån fruktansvärd förtryckt kultur då de kommer från då och då måste även de ändra om då för att släppa sin kultur då och gå med svenska folket som vi har tagit upp om så mycket då.

FÖR ATT FÅ LITE ORDNING I LANDET och slippa en massa problem med männen som kommer från dem då, att deras kvinnor måste ändra om när de bor här för männen har inte sett lättklädda kvinnor då när de lever i deras land då utan när de kommer till Sverige DÅ BLIR DET RENA SMÖRGÅSBORDET FÖR MÄNNEN DÅ. De ser allt då hur vi kvinnor är klädd som de har inte i deras land som inte får visa sin kropp då och inte knappt lite hud ens då för att de måste skyddas då, som ni måste se vad som händer när de kommer hit.

DE KOMMER TILL RENA PARADISET PÅ JORDEN DÅ och kan se kvinnorna nu som de inte får se i sitt hemland då, men i Sverige får de se allt för de går med lätt klädsel då. De har inte det då utan de täcker över kvinnorna då. Nu måste det bli en ändring på det FÖR ATT FÅ SLUT PÅ VÅLDTÄKTERNA DÅ, men har det hänt något nej de de tar det så lätt runt våldtäkterna nu.

Jag visade en bild för längesen på våldtäkter kvinnor och barn kan bli utsatt för och den bilden var inte kul att se och DÅ KAN ALLA FÖRSTÅ VILKEN MISSHANDEL KVINNOR OCH BARN KAN BLI UTSATT FÖR för vilken misshandel de kör med männen som kommer från dessa länder.

DE KAN KNAPP LEVA EFTER DEN VÅLDTÄKTEN DÅ.

De tar det så lätt på det att det går över sen, MEN SÅ ENKELT ÄR DET INTE ATT DET GÅR ÖVER för de kan FÖRSTÖRA UNDERLIVET EN DEL TJEJER DÅ när de är barn och kan få problem med mycket, men även ta på deras psykiska tillstånd att det går inte sudda ut ens då efter den misshandeln männen kör med nu.

De borde varit vaken nu och SKICKA UT DEN FRÅN LANDET VID FÖRSTA VÅLDTÄKTEN DÅ, men först från skolan att de får sluta skolan då och kan inte gå kvar om killarna har våldtagit en tjej i skolan då.

Men vad gör skolan de låter killarna gå kvar i skolan SOM SKULLE LÄMNAT SKOLAN FÖR LÄNGESEN, men de får gå kvar killarna då. Vad händer med tjejen då? Hon mår inte bra såklart när de ska gå kvar i skolan och KAN BLI UTSATT IGEN FÖR EN VÅLDTÄKT DÅ.

GENOM ATT SKOLORNA TAR DET SÅ LÄTT PÅ DET och inte ser att de måste ändra reglerna nu, att de åker ut från skolan på en gång om de våldtar en tjej då att de får lämna skolan på en gång nu.

Men vad har har hänt nu????

De får stanna i landet men för att få slut på allt DÅ SKA FÖRST KILLARNA UTVISAS PÅ EN GÅNG för de kan annars göra om det igen då.

Men åker de ut ur landet då får de inte ens visat i landet då, men DET KOMMER BLI SLUT PÅ DET om de utvisas killarna på en gång för många killar skulle vända om då och inte våldta en tjej då, men även ute i samhället killarna som inte går i skolan samma för dem, ut ur landet då om de har våldtagit en kvinna för att få slut på det.

Om de visste om att de åkte ut DÅ SKULLE DE VÄNDA OM när det tänker våldta en tjej eller en kvinna då. De skulle vända om för de vill inte bli utvisad när de har kämpat sig hit då och föräldrarna skulle inte tycka att det var så kul att sonen kommer hem när de har hjälpt han med pass och allt annat då, att nu kommer sonen hem som de har samlat ihop en massa hjälpt till honom, men måste lämna landet för han våldtog en kvinna i Sverige då. Det skulle inte vara så kul då för killarna har så stor respekt för föräldrarna sina då.

Men inget har hänt, att ni kan till och med ta upp det på skolan när de kommer hit att de kan få lämna skolan om de våldtar en tjej då FÖR ATT FÅ STOPP PÅ DET att prata med föräldrarna deras innan det händer en massa problem med killarna då.

Det är så enkla ting FÖR ATT SKYDDA FOLKET FRÅN PROBLEM när de ska hjälpa folk, då måste de se igenom allt innna de hjälper dem hit och läst på mer om deras FÖRTRYCKTA KULTUR. Hur tror ni då killarna ser på oss då som kommer från dessa länder då genom att vi går lättklädda då som många länder har idag. Vi är inte ensam om att vi går i lätta kläder då.

Det är bara en liten klick av dem som inte har följt med jordens utveckling då och då blir det problem när de kommer hit FÖR DET BLIR SÅN KONTRAST DÅ när de kommer hit då.

Att de måste ändra om sig för att de kan inte leva kvar i sin kultur då genoma att vi är inte som dem då, men de måste ändra om sin förtryckta kultur då, men hur många har sett det i regeringen att de går baklänges med dem nu, att de får sitta kvar i sån gammal kultur MEDANS JORDEN ÄNDRAS HELA TIDEN NU  OCH NU LEVER VI PÅ 2018. De sitter fortfarande kvar då och då blir det bara en massa problem när de hjälper folk från dessa länder som är så förtryckt folk, då blir det problem för andra människor som inte lever som de lever då.

Genom att de flyttade till ett land som är sån stor kontrast till dem då och måste ändra om sitt liv då som blir det bästa för dem då ATT LÄMNA SIN FÖRTRYCKTA KULTUR DÅ när de får alla chanser till det ATT SLIPPA BURKAN OCH SLÖJAN DÅ vilken glädje de kan få om de följer med svenska folket då, men även svenska folket kan få FRED FRÅN ALLA VÅLDTÄKTERNA som blir då. Om de går klädd som oss vilken lycka för alla då för att slippa problem med männen nu. Vilken lycka då att kunna kliva in vår kultur för att få slut på så stora problem som svenska folket fick nu.

De hade lite förr problem med våldtäkter då, men NU HAR DE RIKTIGA PROBLEM DE GAV SVENSKA FOLKET NU FICK DE STORA PROBLEM när de hjälpte folk som inte lever som oss, då får vi problem med dem som inte är som oss då genom att de respekterar inte oss alls då.

Men ska vi ha det såhär när vi hjälper folk? NEJ SÅKLART VI SKA INTE TILLÅTA DETTA FÖRDÄRV NU som blir nu om inte regeringen vaknar upp nu, då får vi problem för varje kille som våldtar en kvinna eller ett barn ska utvisas ur landet för om de visste det, då skulle det bli snabbt slut på problemet om de visste det fick lämna skolan och landet, då skulle de inte ta den chansen då och även om de pratade med föräldrarna om det, då skulle de hålla lite kolla på dem då, men det skulle bli slut på mycket då OM DE FICK DEN REGELN DÅ, att de måste lämna landet då och då spelar det ingen roll vilken ålder då för de måste lämna landet då om de har skadat dem så illa, då måste de lämna landet då och får inte återvända då om de skadar kvinnor och barn då.

De åker ut ur landet då och aldrig mer återvända då om de fick den regeln när de hjälpte dem hit att de måste respektera svenska folket så mycket och inte ställa till problem för kvinnorna och tjejerna då. Det skulle bli slut på mycket då, men även att DE ÄNDRADE OM SIN KLÄDSEL DÅ för att kunna säkra mycket då när de hjälper folk från dessa länder då.

Men vad har hänt nu?

FOLK MÅSTE KÖPA FÖRSVARSSPRAY IDAG spray idag, men även måste börja träna då för att inte bli utsatt för våldtäkter då och ska det se ut så nu när vi hjälper folk, då ska vi köpa försvarsspray för att inte bli våldtagen nu. Vi måste kanske köpa annat då som skyddar oss från problem. Nu har så mycket folk börjat tillverka en massa överfallsskydd för att vi ska inte bli utsatt för våldtäkter då, men vilken hit för svenska folket, då måste de köpa försvarsspray för att inte bli utsatt för våldtäkter nu och även se till att de har med sig till skolan tjejerna då.

DE GÅR INTE ENS SÄKER I SKOLAN ENS fast förr så var det den mest säkraste platsen då att vi kunde få hjälp av en lärare om vi hade lite problem med ett barn eller de kunde bli mobbad då, men idag är det värre saker som ingen förälder vill sitt barn ska bli utsatt för DEN VÄRSTA MARDRÖMMEN ETT BARN KAN BLI UTSATT FÖR IDAG den värsta av allt då förr kunde barn bli utsatt för mobbing som är hemskt i mina ögon, men nu är det mycket värre på skolan idag för idag tar inte ens läraren ansvar för sina elever då. Jag ser att skolan är en så farlig plats för många föräldrar då som har en lärare eller en rektor som inte kan skydda skolan från det värsta ett barn kan bli utsatt för idag.DE TAR DET INTE SÅ ALLVARLIGT SKOLORNA IDAG.

VAD ETT BARN KAN BLI UTSATT FÖR och nu ska föräldrarna släppa dit sina barn som är som att spela på ett lotteri idag för skolan är inte den säkraste platsen att gå på idag och då får de följa med sina barn eller så får de köra med hemundervisning då för att få slut på det.FÖR ATT SKYDDA SINA BARN DÅ genom att skolan är livsfarlig på många ställen idag när de inte kan ta ansvar för det nu. När de inte tar tag i det nu.

Låt det inte hända något mer med barnen att någon liten tjej har blivit våldtagen nu utan nu vill jag få ett slut på allt nu och inte se en enda rubrik, att ett litet barn eller kvinna har blivit våldtagen igen och igen som det har sett ut i landet nu. De måste ta sitt ansvar nu och låt alla barn få gå klar sin skola nu utan att det ska hända något nu FÖR JAG VILL FÅ SLUT PÅ DETTA HEMSKA PROBLEM SOM LANDET HAR NU med så enkla regler då för att ingen mer ska bli drabbad nu. Vi måste säga nej nu och få slut på allt de måste klä sig som svenska kvinnorna gör när de flyttar hit nu.

SVENSKA FOLKET MÅSTE SKYDDAS NU och då är det bara att ändra om varje kotte som bär burka och slöja då för att få slut på stora problem som landet har idag. Måste stå upp nu mot detta problem alla föräldrar måste ta tag i det och kontakta skolorna om det går barn som kommer från dem då, att de måste prata med killarna och föräldrarna för att få slut på det ingen av dem vill lämna landet då SOM ÄR DEN BÄSTA REGELN DÅ ATT SÄTTA DÅ för att få slut på det nu.

Vi måste ha regler som alla är van att ha i landet, men när de kommer då försvinner alla regler då de får göra som de vill då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.