HUR KVINNORNA LEVER I SVERIGE-HOW WOMEN LIVE IN SWEDEN

JAG ÄR LESS PÅ GUD FÖR DET FÖRSTA ,då pratar han med mig om att nu ska vi skriva om problem folk ,som inte kan så mycket om, eller vad menade han nu.

Men mycket problem handlar det som han inte hade tagit upp om, men sen lämnar han mig och nu sitter jag och är så arg på honom SOM ÄR GANSKA VANLIGT att jag är arg på GUD när man ser hur han kan vara då och inget kul att sitta och skriva med alls nu.

JAG VILL BLI KLAR NU ,och han hade lovat att jag skulle bli klar med allt nu, men så sitter jag igen en dag till, som hela tiden vill bli klar nu med att skriva från honom nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gates-of-heaven-background-7.jpgHAN HAR SÅ MYCKET ATT SKRIVA OM ,OCH BERÄTTA DET ENA ÄN DET ANDRA ,SÅ FOLK KAN TA FRÅN HAN. 

GUD SKA HJÄLPA FOLK IDAG. Men Birgitta får årder att gör så och så ,men bloggen ska vara på ett vist sätt när det handlar om han. Men han ska skriva ,och jag måste lägga ut på bloggen från han. Han är så noga om allt  nu. 

Jag kom överens OM ATT SITTA OCH SKRIVA och nu skulle vi bli klar då, men vi fick ett uppehåll på grund av att jag fick stora problem nu, att sitta och skriva i tystnaden, som jag måste ha när jag skriver. Jag måste säga till om att jag kan inte skriva när folk inte kan vara tyst ,eller när de har ett hemskt beteende mot mig bara för att få tyst på dem ,och då blev det ett uppehåll som kan bli när jag har inte tyst runt mig nu.

Genom att jag håller på att bli galen att bo här nu, och vill bara bli klar nu att skriva från GUD NU, som han är så noga med nu, ATT FOLK SKA LYSSNA PÅ HONOM NU, och jag måste skriva ner allt från honom, så folk ska förstå att nu är det riktigt illa nu.

Men så smiter han från idag ,och jag vill bara slippa sitta så instängt ,och skriva nu och det tär på mig. Jag vill gå ut nu, men det går inte så bra nu, för jag måste skriva ,och då måste jag sitta kvar då, FÖR ATT ALLT SKA NER FRÅN GUD DÅ sen kan jag få lämna allt nu.

Jag är så mycket i konflikt med GUD nu ,och han lovar att nu skulle vi skriva, men så försvann han igen ,och då blir jag så less då, för jag vill bara bli klar med jobbet nu, och sen bli jag fri från honom att sitta som jag gör nu. MÅSTE NER MED ALLT FRÅN HONOM. 

Jag blir inte fri från PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,han sitter och väntar på hjälp nu. Vi måste skriva först från GUD, måste skriva ner från honom nu ,genom att jorden ser ut som den gör idag ,och Sverige det är ett skämt i mina ögon, att kunna vända ett land rätt.

Det ska bli kul att se det om GUD kan det ,för han har nu VISAT UPP SÅ MYCKET PROBLEM MÄNNISKOR HAR NU, men folk sover då, men så kan jag prata med en del , som ser samma sak som vi ser.

HUR KAN SVERIGE FÅ SLUT PÅ STÖRATA PROBLEM VI HAR NU?????????????? SMÅ ENKLAR TING SOM REGINGEN SER INTE ENS. Regeringen ser inte det när de är så blind och stökar till allt för oss. VI SER DET SÅ SÅKLART, regeringen ska få slut på så mycket  problem, då kan kvinnor och barn gå ut utan att bli utsatt för en massa problem, måste skydda oss med en massa saker då,  FOLK KÖPER ÖVERFALLSSKYDD FOLK MÅSTE LÄGGA PENGAR PÅ NU. Folk måste köpa, för att kunna gå ut när regeringen kan visa hur vi lever. När människor flyr till Sverige, som är inte som dem.  HUR VI LEVER IDAG ,och vilka kläder vi har på oss nu ,och inte ställa till för oss ,som har barn nu, och speciellt vi som har döttrar då, SOM MÅSTE KÖPA EN FÖRSVARSSPRAY NU ,när de ska gå ut för att skydda sig då.  

MEN REGERINGEN SÄGER JA TILL VÄRSTA MÖRKA KULTUREN ,DÅ FICK VI SPRINGA FRÅN GRUPPVÅLDTÄKER ,VÅLDTÄKER. Men alla kan se fel i samhället kvinnor ,tjejerna är inte som oss, som visar lite av tån. Men två ögon tittar ut så små barnen blir skrämd när möter mörk värld. Men även vuxna kan inte åka buss när mörker rakt framför sig. Men hoppar av bussen ,men såg så skrämmande ut.

Men hjälper regeringenDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är blue-red-iii-25127.jpg  BURKA OCH SLÖJOR FRÅN SOMALA SOM MÄNNEN TAR TJEJRNA OCH KVINNOR NÄR KLIVER ÖVER GRÄNSEN. Men får vi springa från hemsk kultur.

MEN TITTA PÅ BURKA, SLÖJOR SOMALIA,NIQAB, BURKQA ,DÅ FÖRSTÅR NI PROBLEM MED OSS. 

När männen dyker upp ,då får vi springa ,MEN TAR INTE ENS SEDEN DIT DE KOMMER, MEN SAMHÄLLET SER HEMSKT UT NÄR DE DYKER UPP. Måste lära kvinnor och männen leva som oss annars går det inte säga JA. Men många är svart och livsfarlig när kommer hit. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.pngMen flyr hit, men ingen inom regeringen tänker till när de säger JA att vi får problem. MEN LÄGG FRAM LAGBOK NÄR DE DYKER UPP I SVERIGE ,TA SEDEN DIT DE KOMMER. Men måste följa lagen, som vi lever livsfarlig att ta över gränsen då. MEN TITTA PÅ KVINNORNA, DÅ FÖRSTÅR NI BURKA, SLÖJOR SOMALIA,NIQAB, BURKQA

REGERINGEN SKA ERSÄTTA ALLA SKADOR , SOM BARN OCH FÖRÄLDRAR BLIR UTSATT FÖR NU, när hjälper galna männen då. Föräldrarna får lägga pengar på träning ,och allt kvinnor springer från galna männen. Men regeringen måste lägga pengar till föräldrar och barn måste ersätta skadorna, som blir för familjen och  barnen och kvinnor träna då. Betala själv nu som har många döttrar då eller HUR HAR DE TÄNKT SIG DÅ????

Jag ser hur fel de har gjort nu genom att det är bara att sluta bära dessa hemska kläder de bär nu. REGERINGEN SKULLE SAGT TILL FRÅN BÖRJAN när de kom hit ATT NI FÅR INTE BÄRA BURKA OCH SLÖJA FRÅN SOMAILA när ni flyttar hit annars får ni välja ett annat land då.

Men regeringen sagt, NEJ till mörk kultur??? NU KAN FOLK INTE ENS GÅ UT ENS ,och de måste köpa försvarsspray när de ska gå ut, men även köpa andra saker, för att kunna skydda sig då, som vi hade sluppit nu. DE HADE VISAT RÄTT DÅ och inte gett Sverige detta problem.

 Nu har landet så mycket problem med killarna då, hjälp från regeringen, men slår ner kvinnor och barn så lätt på öppen gata idag, och ingen kan skydda sig emot dem när de kommer flera killar ,SOM KAN LÄTT SPARKA NER KVINNOR OCH BARN, SÅ LÄTT , så lätt förstör ett helt liv EFTER DEN MISSHANDELN kvinnor tjejer, barn blir utsatt för ,och kan inte ens leva efter den misshandeln och våldtäkten då.

GENOM ATT DE KAN VARA SÅ MYCKET KILLAR PÅ EN KVINNA ELLER ETT BARN flera killar på en kvinna eller ett barn, som de har en åsna i landet sitt. Det kan vara så många på en åsna då, som ingen har läst på då, utan hjälper folk hit och upptäcker plötsligt vad som har hänt nu.

Regeringen står som ett fån och ser inte varför de har ökat då ,genom att de har inte visat folket rätt ens när de flyttar till landet ens. VI KLÄR OSS FINT ÄR INNE MED ALLT IDAG VI FÖLJER MODET, SOM HAR INTE EN SUSNING OM.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 740992a13e132fcd0378f9b855eb5630-art-children-arte-digital.jpg

VI SERATT ANDRA LÄNDER HAR SAMMA PROBLEM ,som vi har  kvinnor och barn kan inte leva ens.

När folk får svårt att leva NÄR HJÄLPER FOLK FRÅN MÖRKASTE KULTUR ,DÅ ÄR DET DAGS ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ, som vi blir utsatt för nu.

Måste gå med svenska folket. Leva som oss annars får vi problem att leva då. INGEN INOM REGERINGEN SER DET. Men hjälper folk från krig, då måste kolla upp dem annars är farligt att ta dem hit. 

Skulle vi komma till deras länder det skulle på med burka eller slöjorna om folk visats i dessa länder, MEN DÅ SKA SVERIGE GÖRA SAMMA SAK som de gör ,för att skydda sitt land mot problem nu och värre blir det NÄR FÖLJER LANDETS MODE. Vi ska leva som vi lever ,de ska leva som oss annars får de lämna landet.

Vi är så less när man ser landet idag, när de kan göra så fult mot folk när de flyttar hit. Men kallar för fulaste kan svenska folket, smutsar ner svenska folket ,och kallar oss för fulaste orden då, för vi är så smutsig som GUD sa, jag vet om det själv ,HUR DE SER PÅ SVENSKA FOLKET jag har levt med dem. MEN STANNA HEMMA NÄR DE PASSAR INTE IN HOS SVENSKA FOLKET. Men hjälper folk, som pratar skit om oss. Men landet blir svart av folk som passar inte här.

JDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d9f861eec18280d7e901cb686129158c.jpgAG VET HUR KVINNORNA ÄR DÅ, VI LEVER VÅRT LIV ,MEN MÅSTE FÖLJA OSS DÅ ,och svenska folket är inte rent i deras ögon, utan ser oss som både det ena än det andra då ,och kan kalla oss för så mycket, som jag redan vet om då. MEN HJÄLPER FOLK SOM PRATAR SKIT OM OSS.

Men stanna hemma när de passar in här. Lever livet ,då måste kvinnor och tjejer göra samma sak. Men annars får vi problem lär LÄR DEM TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

Men nu har de tagit in värre folk NU HAR REGERINGEN INTE LÄST PÅ ALLS, hur de funkar alls nu. Jag blir mer och mer rädd när de inte kan se hur de är folket de har hjälp nu.

Hur de ser på oss, som regeringen har hjälpt som måste ta den biljetten till Sverige. MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER LÄMNA BURKA HEMMA OCH SLÖJORNA, NIQAB, BURKQA. Måste lämna landet ,som de så gärna inte vill då, men har inget val nu än att lämna ,för att kunna överleva då. MEN MÅSTE TA SEDEN DIT DE   KOMMER tycker vi, och inte slå ner på svenska folket bara för att inte vi bär dessa hemska kläder.

Men bär fula kläder, som kommer från länder burka andra täcker sig. Men landet blev kolsvart burka, niqab, burqa ,men slöjorna som Somalia bär ,männen utsätter tjejer och kvinnor för gruppvåldtäkt och våldtäkt ,som kommer från dem. MEN SLÄPP MÖRK KULTUR KLÄDER ,NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE LÄR DEM LEVA SOM OSS.  

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53.jpgMen barnen och vuxna mår dåligt SER SPÖKEN NÄR BARN VUXNA MÖTER BURKA, NIQAB, BURKQA, ser burka och andra kläder täcker sig då.

MEN SKA VARA GLAD NÄR KOMMER HIT VI HAR LJUST LAND. Folk är inte, så glad och tacksam i våra ögon när de ser vilken hjälp de får då. Men vill stanna hemma har mörk kultur ,men möter på ljus kultur där kvinnor, barn och tjejer lever livet. Vi är ett fritt land kan göra som vi vill. Men kan bada naken, genom att landet är fritt land. Men kvinnor och tjejer mår dåligt när ser oss, men stor kontrast när de möter svenska kulturen, som kommer från mörk kultur. 

MEN ÄR VIKTIGT ATT HJÄLPA DEM LEVA SOM OSS NÄR FÅR CHANSEN ATT LEVA SOM OSS. Men ingen verka fatta det lär de leva som oss. Men titta på tjejer och kvinnorna lever räck fram handen till dem. 

Men får mycket hjälp då, men  kan smutsa ner svenska kvinnorna då ,OCH SKA SKÖTA SIG när de kommer hit, då skulle vi vara mer glad om de skötte sig då. HJÄLP DEM LEVA NÄR FÅR CHANEN SVERIGE SOM ÄR LJUST LAND. 

Men kan inte låta bli oss när de kommer hit, och då måste klä sig som oss, annars får stanna hemma när männen gör som de gör. MÅSTE LEVA SOM OSS. MEN GE DEM CHANSEN ,DÅ FÅR VI VARA IFRED. 

UTSÄTTER KVINNOR OCH BARN FÖR VÅLDTÄKTER DÅ, och ser inte så bra ut i våra ögon då. Hur killarna behandlar svenska tjejerna ,kvinnor på så fult sätt ,när de hjälper människor från krig och även massa konflikterna då, men vad får vi smaka på då. MEN ÄR SÅ CHOCKAD NÄR DE GÖR SÅ FULA SAKER MED OSS. MEN STANNA HEMMA DÅ. Men lär dem leva när kommer hit ,då får vi bra liv när de kommer hit. Vi slipper våldtäkter som kommer från dem. Men värsta gruppvåldtäkt, som är första gången landet möter på. Skadar och bränner oss, men är det normalt folk som gör så fula saker mot tjejer, kvinnorna och barnen får smaka på hemska männen idag.

Men barn går i skolan, men har framtiden framför sig. FÖRÄLDRAR MÅSTE VAKTA BARNEN FÖR GALNA MÄNEN NI HJÄLPER HIT. Men kan ta dem. Men kan även skada tjejer och slänger dem i sjön hittar dem där. Tog en lite promenad. Men är det normalt folk ni hjälper hit???? NEJ SÅKLART. Men rädda tjejerna och kvinnor och barnen istället för galna männen. 

TA SEDEN DIT DE KOMMER AV MED BURKA, NIQAB, BURKQA OCH ALLA HEMSKA KLÄDER SLÖJOR OCH ALLT DE BÄR DÅ.

VI ÄR INTE VÄRD NÅGOT NÄR VI ÄR SVENSK, och vi är inte så fin i deras ögon då. Vi är inte så ren utan vi är smutsig då. MEN SÄGER JA TILL MÖRK KULTUR SLUTAR ILLA DÅ. Har regeringen sett nu, för de har inte lärt sig ett dyft om dem då, hur folket fungerar då. Ni har även inte lärt er efter första gruppvåldtäkten då och vaknat upp då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgDet har pågått länge nu ,och jag tycker att de borde fatta mer NÄR BARN BLIR UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKTER, DÅ BORDE SETT DET. 

Regeringen reagerat på på en gång NEJ. Fel folk hjälper hit skicka hem killarna när gör så fula saker mot oss. MEN HÄNDER INGENTING DÅ.

Men får stanna i Sverige när killarna ska skickas hem när har skadat oss. Men har krig och bråk enkelbiljett när har skadat oss. Men ingen skulle ens testa när de vill leva i Sverige. MEN DELA UT LAGBOKEN ÖVER ALLT. Men vad som händer när skadar oss. 

NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT, men det är inte försent ATT PLOCKA AV DEM BURKAN, NIQAB, BURKQA,OCH SLÖJORNA KOMMER FRÅN SOMALIA NU, kvinnor och tjejer ska gå med oss nu. De ska leva de med en dag när de inte får pengar från regeringen, då ska de klara sig själv, och vem får jobba då, det blir männen ,som får den äran ATT TA ETT JOBB eller så får sonen ta EN FIN SKOLA, och kan försörja sin familj när han får barn.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är women-bathing-at-the-brook-ferdinand-georg-waldmuller.jpgVilket härligt land de kom till då, får leva kvar i samma kultur och tänkt vilken hit för dem då, som inte kan leva som en svenska då SOM REGERINGEN SKULLE SAGT TILL PÅ EN GÅNG DÅ, men sa ingenting till dem.

MEN FOLK BADAR NAKEN men gillar göra det. Men folk som gillar den stilen gå naken som landet tillåter, genom att älskar bada naken och finns familjer som lever så. 

MEN HJÄLPER DEM SITTA KVAR I MÖRK KULTUR ,och de gav dem så mycket hjälp, till och med badhus, så man kan bli tokig på allt ,hur de hjälper folk FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER, ,då måste regeringen fatta att vi får stora problem.

Men de har inte fattat alls nu utan de fortsätter och vi blir våldtagen till höger och vänster nu. Det kommer fortsätta som det ser ut idag, att vi kan lätt bli utsatt för gruppvåldtäkt av männen ,vi är så dålig i deras ögon då. KILLAR FRÅN MÖRK KULTUR LEKER MED OSS TILLS DE GIFTER SIG. Men vill ha kul med oss tills de gifter sig med en som föräldrarna har valt ut ,och då blir det frid och fröjd från den sonen då. Vi hoppas då att han lever med sin kvinna, och slutar med detta då, ATT HAN LEVER SOM EN SVENSK.

MÅNGA AV MÄNNEN OCH KVINNORNA LEVER DÅLIGT LIV. Men föräldrar väljer till dem. Men kärlek finns inte med när gifter sig. Men föräldrar som väljer till dem, men vilken lycka för dem. Men lever utan kärlek. Men ingen kan välja till oss ens. 

Det är han som får slita för brödfödan då, men vilken lycka för dem som flyttade hit, OCH VILKEN KONTRAST FÖR DÖTTRARNA kan inte gå en skola. Varför ska de göra det, brukar stanna hemma som kommer hit. Men arbetslivet ,då kan männen gå en skola och sonen kan gå en skola då. Men kan inte gå en skola, men i deras land ,då går det bra att vara hemma, men inte i Sverige, då måste folk jobba båda två, och har regeringen tagit upp om det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gifMEN SER GÅR MED SLÖJOR BURKA, och får gå i skolan  folk tänker inte på det alls.

Kvinnor och tjejer kan inte jobba DE MÅSTE ÄNDRA OM DEM, som bär slöja och sjal burka då.

DET TÄNKER INTE FOLK PÅ DÅ att de måste ändra om dem, måste passa in i samhället då ,för att kunna leva i landet då.

FOLK FRÅN FÖRTRYCKT KULTUR MÅSTE ÄNDRA OM DEM FÖLJER MED SVENSKA FOLKET DÅ ,och de måste ändra om när de kommer hit ,genom att de kommer från en sån fruktansvärd förtryckt kultur då. Måste även ändra om dem, för att släppa sin kultur då, och gå med svenska folket som vi har tagit upp om så många gånger då.

FÖR ATT FÅ LITE ORDNING I LANDET ,och slippa en massa problem med, männen som kommer från dem då, att deras kvinnor måste ändra om när de bor här. Männen har inte sett lättklädda kvinnor när de lever i deras land då.

NÄR KOMMER TILL SVERIGE ,DÅ BLIR DET SMÖRGÅSBORDET FÖR MÄNNEN OCH YNGRE KILLAR KÄNNER SEXLUSTEN KAN INTE HÅLLA SIG ,NÄR SER TJEJER ,BARN ,KVINNOR GÅR KLÄDD DÅ. Unga killar ser allt, men även männen ser allt. Men yngre killar kan börja jaga tjejer och kvinnor när kommer hit. MEN YNGRE KILLAR GÅR TILL EN ÅSNA NÄR HAR SEX. 

Ser allt hur kvinnor är klädd, som har inte i deras land ens ,som får visa sin kropp då ,och kan knappt visa lite hud ens, för att de måste skyddas HAR HÅRDA LAGAR, SOM GÖR ATT SVENSKA TJEJER KVINNOR FÅR LIDA NÄR KOMMER HIT. Men lämna ut om svenska tjejer lever och kvinnor och barnen, genom att måste lämna sin burka och slöjor Somalia kvinnor måste ändra om när kommer hit annars får söka andra länder då. 

MEN REGERINGEN SER FRÅN FÖRSTA GÅNG VÅLDTÄKT OCH GRUPPVÅLDÄKTEN DÖK UPP I SVERIGE. Men har ni läst på mörka kulturen????? NEJ, genom att lägga ut regler när kommer hit, MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER ,men även lämna burka hemma, måste ändra om Somalia kvinnor, alla som täcker sitt ansikte måste lämna mörka kulturen hemma. VISA HUR VI LEVER KLÄDER OCH ALLT , DÅ KAN DE SÄGA JA NÄR LÄMNAR ALLT HEMMMA. Måste se vad som händer när de kommer hit.

MÄNNEN KOMMER TILL PARADISET PÅ JORDEN DÅ och kan se kvinnorna nu, som får se så lite i sitt hemland då, men i Sverige får de se allt, tjejer, kvinnor och barn går med lätta klädsel då. Kvinnor och tjejer täcker över kvinnorna då. Nu måste det bli en ändring på det FÖR ATT FÅ SLUT PÅ VÅLDTÄKTERNA ,GRUPPVÅLTÄKTERNA DÅ, men har det hänt något??? NEJ, Regeringen tar det så lätt runt våldtäkterna, gruppvåldtäkt nu.

VI VISAR EN BILD FÖR LÄNGESEN PÅ GRUPPVÅLTÄKTER VÅLDTÄKTER, kvinnor och barn kan bli utsatt för ,och den bilden var inte kul att se , DÅ KAN ALLA FÖRSTÅ VILKEN MISSHANDEL KVINNOR OCH BARN KAN BLI UTSATT FÖR vilken misshandel männen kör med, som kommer från dessa länder.

KVINNOR ,TJEJER BARN KAN KNAPP LEVA EFTER DEN VÅLDTÄKTEN ,GRUPPVÅLDTÄKTEN DÅ.

De tar det så lätt på det att det går över sen, MEN SÅ ENKELT ÄR DET INTE ATT DET GÅR ÖVER ,för killarna kan FÖRSTÖRA UNDERLIVET PÅ EN DEL TJEJER DÅ när de är barn, och kan få problem med mycket, men även tar på deras psykiska tillstånd, att det går inte sudda ut ens ,efter den misshandeln männen kör med då.

De borde varit vaken nu och SKICKA UT DEN FRÅN LANDET VID FÖRSTA VÅLDTÄKTEN DÅ, men först från skolan att de får sluta skolan då, och kan inte gå kvar om killarna har våldtagit en tjej i skolan då. DET ÄR VÄRRE FOLK SOM SKADAR OSS GRUPPVÅLDTÄKT. VÅLDTÄKTER PÅ LÖPANDE BAND. 

Men vad gör skolan????? INGENTING. Killarna gå kvar i skolan SOM SKULLE LÄMNAT SKOLAN FÖR LÄNGESEN, men de får gå kvar killarna då. Vad händer med tjejen då? Hon mår inte bra såklart när de ska gå kvar i skolan, och KAN BLI UTSATT IGEN FÖR EN VÅLDTÄKT DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a_beautiful_evening_018clv_web_lfnzbe.jpgGENOM ATT SKOLORNA TAR DET SÅ LÄTT PÅ DET ,och inte ser att de måste ändra reglerna nu, att de åker ut från skolan på en gång om de våldtar en tjej då, att de får lämna skolan på en gång nu.

MEN VAD HAR HÄNT NU?????????? DET HÄNDER INGENTING NÄR MÅSTE SKYDDA BARNEN, TJEJER OCH KVINNORNA DÅ.

Männen, killarna får stanna i landet  ,men för att få slut på allt, DÅ SKA FÖRST KILLARNA UTVISAS PÅ EN GÅNG ,för kan göra om det igen då. Men lätt testar igen och igen. Men händer ingenting åker ut från Sverige ,och sitta inne en tid. Killarna testar igen våldtäkter och gruppvåldtäkter. 

Men vet om att åker ut när skadar tjejer, kvinnorna och barnen då vände om. Men Sverige är mer kärt än att åka ut till sitt land. Men vi skulle få fritt från problem ,DÅ KAN VI GÅ SOM VI VILL. Och det spelar ingen roll om det har familjer, sonen blir galen och jagar tjejer och tar vänner gruppvåldtäkt , våldtäkt.

Men killen åker ut på en gång om din son skadar svenska tjejerna. Men kan ta äldre kvinnor och tjejer och barn när sexlusten sätter igång. Men åker ut även om det har krig har skadat tjejer , kvinnor och barn ,som ska leva ett helt liv. Men kan inte säga JA till mörk kultur när tar tjejer, kvinnor och barn på löpande band. Men måste visa Sveriges tjejer ,barn och kvinnor lever. MEN KAN SÄGA JA NÄR SLÄPPER BURKAN, SLÖJOR FRÅN SOMALIA OCH, NIQAB, BURKQA.

Men åker ut ur landet på en gång då, får inte ens vara kvar i landet då. DET KOMMER BLI SLUT PÅ DET om killarna utvisas på en gång, för många killar skulle vända om då ,och inte våldta en tjej då, men även ute i samhället ,som inte går i skolan samma för dem, ut ur landet på en gång när har våldtagit en kvinna, för att få slut på det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 418279c740c51e24a5768499caae2404-children-painting-beautiful-paintings.jpg

MEN INGEN TÄNKER SMARTA REGLER GENOM ATT SKYDDA LANDET. Men föräldrar är rädd idag när ser gruppvåldtäkter våldtäkter på löpande band. Men har barn vet inte om kommer hem en dag. Men kan möta på det värsta en tjej kan möta på våldtäkt ibland gruppvåldtäkt med flera killar. Men då har tjejers liv suddas ut.

Men föräldrar vill att regeringen sätter hårda tag. Men är inte normalt att göra som killarna gör ,skadar tjejer och barn och kvinnor får spinga från galna männen, killarna är inte bättre ung som ska hålla sig till sin kultur. Men hemma tar killarna åsnan tills killarna gifter sig. 

Om de visste om att de åkte ut ,DÅ SKULLE DE VÄNDA OM när det tänker våldta en tjej eller en kvinna då. De skulle vända om för de vill inte bli utvisad när de har kämpat sig hit då och föräldrarna skulle inte tycka att det var så kul att sonen kommer hem när de har hjälpt han med pass och allt annat då, att nu kommer sonen hem som de har samlat ihop en massa hjälpt till honom, men måste lämna landet för han våldtog en kvinna i Sverige då. Det skulle inte vara så kul då för killarna har så stor respekt för föräldrarna sina då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpgMen inget har hänt, att ni kan till och med ta upp det på skolan när de kommer hit, att de kan få lämna skolan om de våldtar en tjej då FÖR ATT FÅ STOPP PÅ DET, att prata med föräldrarna sönerna innan det händer en massa problem med killarna då. Men läraren och rektorn är dålig att prata med familjen när börjar skolan.

Men lägg fram en plan, tjejer får inte ofredas ens eller hitta på fula saker kränker och köra med gruppvåldtäkt, våldtäkt. DET FINNS EN LAG I SVERIGE DÅ. MOBBNING FRI TOLERANS ,MEN FÖLJER SKOLAN DET???? MEN KNÄPPT TYST NÄR FAMILJEN DYKER UPP I SVERIGE.

KOMMER FRÅN MÖRK KUTUR ,MEN FÅR GÖRA SOM DE VILL DÅ. MÅSE BLI ÄNDRING PÅ DET. SKOLAN MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET. 

Men killarna kan kalla tjejer fulaste ord de kan. Men kan slänga ur så mycket fula ord mot tjejer som går i skolan. När killarna dyker upp ,då händer ingenting rektorn eller läraren får göra som killar vill, men kör med gruppvåldtäkt, ingen regerar ens då. MEN GÅR KVAR I SKOLAN NÄR SKA LÄMNA LANDET MED EN ENKELBILJETT. 

Men våldtäkt är mer vanligt, MEN GRUPPVÅLDTÄKT ÄR DEN VÄRRE HÅRDA MISSHANDELN FRÅN MÄNNEN ,SOM TAR ÅSNAN TILL HJÄLP. Men skolan lägger inte fram plan och lagar sitter med regeringen, som drog in problem i skolan.

Men läraren blev utsatt för våldtäkt ,som ska lära barnen läsa och skriva, men killen tog läraren istället för att sköta sig då. LÄRAREN ÄR SJUK ,MEN HAR SVÅRT ATT TA ARBETE SOM LÄRARE. Hon litar inte på killarna igen. 

Men tänker inte längre ,men förr då fick tjejer och killar gå till rektorn eller läraren ringde hade problem med eleverna då. Varför gör de ingenting nu?????? MEN VI HAR EN REGERING, SOM INTE KAN SKYDDA LANDET, ACCEPTERAR TILL OCH MED GRUPPVÅLDTÄKT ,MEN HUR MÅNGA FLERA KOMMER BLI UTSATT FÖR DET????

VI SER MÅNGA BLIR UTSATT FÖR DET. 

Men det  är farlig invandring när bränner tjejer och våldtar och kör med gruppvåldtäkt. Men skolan måste ställa krav på elever, som börjar i skolan. Men åker ut när kränker tjejer ,mobbning och gruppvåldtäkt ,våldtäkt slutar skolan får inte byta klass ens. Men åker hem såklart ,när gör så fula saker mot tjejer och kvinnorna. ENKELBILJETT TILL ALLA SOM SKADAR OSS. 

Det är så enkla ting, FÖR ATT SKYDDA FOLKET FRÅN PROBLEM när de ska hjälpa folk, då måste de se igenom allt innan de hjälper dem hit, och läst på mer om deras FÖRTRYCKTA KULTUR. Hur tror  killarna ser på oss då ,som kommer från dessa länder då, genom att vi går lättklädda då ,som många länder har idag. Vi är inte ensam om att vi går i lätta kläder då.

Det är bara en liten klick av dem, som inte har följt med jordens utveckling då ,och då blir det problem när de kommer hit FÖR BLIR SÅN KONTRAST DÅ när de kommer hit då.

FOLK MÅSTE ÄNDRA OM SIG LEVER KVAR I FÖRTYCKT KULTUR. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är custom-family-portrait-oil-painting-maria-waye-four-children-family-fine-art-garden-daughters-sons-brothers-sisters-sfwgood.jpgMEN KOMMER HIT ,DÅ FÅR VI PROBLEM MED GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKTER. Folk kan inte leva kvar i sin kultur då ,genom att vi är inte som dem måste ändra om sin förtryckta kultur då. Men hur många har sett det i regeringen, att de går baklänges med dem nu. Men kvinnor och tjejer får sitta kvar i sån gammal kultur MEDANS JORDEN ÄNDRAS HELA TIDEN NU ,OCH NU LEVER VI PÅ 2018. 

Kvinnor och tjejer sitter fortfarande kvar då ,och då blir det bara en massa problem när de hjälper folk från dessa länder ,som är så förtryckt folk, då blir det problem för andra människor som inte lever som dem. MÅSTE LÄGGA FRAM OM SVERIGE. HUR VI LEVER. NÄR KOMMER HIT, DÅ MÅSTE ÄNDRA OM KLÄDER PÅ TJEJER OCH KVINNOR ,ANNARS FÅR TA ANNAT LAND. 

Genom att de flyttade till ett land, som är sån stor kontrast till dem då ,och måste ändra om sitt liv då ,som blir det bästa för dem då ATT LÄMNA SIN FÖRTRYCKTA KULTUR DÅ, när de får alla chanser till det, ATT SLIPPA BURKAN, SLÖJOR FRÅN SOMALIA OCH, NIQAB, BURKQA. Vilken glädje de kan få om de följer med svenska folket då, men även svenska folket kan få FRED FRÅN ALLA VÅLDTÄKTERNA som blir då. Om de går klädd som oss, vilken lycka för alla då, för att slippa problem med männen nu.

MEN HAR FULA KLÄDER,BURKAN, SLÖJOR FRÅN SOMALIA OCH, NIQAB, BURKQA.VI SER SVART ÖVER ALLT NU. Men landet blev svart och hemsk, som går med burka, niqab, burqa och slöjor. BARN BLIR RÄDD ATT MÖTA DEM, SOM GÅR MED BURKA,NIQAB , BURQA ,DEN VÄRRE KULTUREN MÅSTE ÄNDRA OM, TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

SER SPÖKEN MITT PÅ DAGEN. PEKAR OCH SÄGER SPÖKEN. 

MEN VILKEN LYCKA då att kliva in vår kultur ,för att få slut på så stora problem som svenska folket fick nu.

De hade förr lite problem med våldtäkter då, men NU HAR VI STORA PROBLEM GAV SVENSKA FOLKET, NU FICK DE STORA PROBLEM när de hjälpte folk ,som inte lever som oss, då får vi stora problem som är inte som oss ens ,genom att de respekterar inte oss. 

Men ska vi ha det såhär när vi hjälper folk? NEJ SÅKLART, VI SKA INTE TILLÅTA SOM SKADAR OSS ,som blir nu om inte regeringen vaknar upp nu, då får vi problem, för varje kille som våldtar en kvinna eller ett barn, ska utvisas lämna landet på en gång.

OM KILLARNA VET DET, då skulle det bli snabbt slut på problemet om de visste det, fick lämna skolan och Sverige, då skulle de inte ta den chansen ens, och även om pratade med föräldrarna om det, då skulle de hålla lite kolla på sönerna. Men det skulle bli slut på mycket då OM DE FICK DEN REGELN DÅ, att de måste lämna landet då, och då spelar det ingen roll vilken ålder då måste lämna landet om de har skadat dem så illa, då måste de lämna landet och får inte återvända då om de skadar kvinnor och barn då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 734981-1.jpgMÄNNEN ÅKER UT FRÅN LANDET DÅ OCH FÅR INTE ÅTERVÄNDA DÅ ,och får aldrig mer återvända då om de fick den regeln när de hjälpte dem hit ,att de måste respektera svenska folket så mycket ,och inte ställa till problem för kvinnorna och tjejerna då. Det skulle bli slut på mycket då, men även att DE ÄNDRADE OM SIN KLÄDSEL DÅ, för att kunna säkra mycket då när de hjälper folk från dessa länder då. 

MEN VAD HÄNDER NU?Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gif

FOLK MÅSTE KÖPA FÖRSVARSSPRAY IDAG, men även måste börja träna då ,för att inte bli utsatt för våldtäkter ,gruppvåldtäkt då ,och ska det se ut så nu ,när vi hjälper folk, då ska vi köpa försvarsspray, för att inte bli våldtagen nu. MEN SAMHÄLLET ÄR SÅ FEL IDAG ,NÄR REGERINGEN STÖKAR TILL FÖR KVINNOR OCH TJEJER, BARNEN BLIR UTSATT IDAG. 

Vi måste kanske köpa annat då ,som skyddar oss från problem. Nu har så mycket folk börjat tillverka en massa överfallsskydd, för att vi ska inte bli utsatt för våldtäkter då, men vilken hit för svenska folket, då måste de köpa försvarsspray ,för att inte bli utsatt för våldtäkter nu ,och även se till att de har med sig till skolan tjejerna då. NÄR SÄGER JA TILL KILLAR FRÅN MÖRK KULTUR, DÅ SKA VI BÖRJA SKYDDA OSS. Men flyr till Sverige skydda sig från krig och bråk. Men är rädd att bli dödad i hemlandet.

Men så kommer till oss, men kommer som flyktingar, men då ska sköta sig såklart. Men får inte göra som de gör idag. Men vi hjälper folk från krig ,då ska sköta sig annars kan vi inte ta in killar från mörk kultur ens. VI MÅSTE ÖVERLEVA ,MEN TAR IN FRÅN MÖRK KULTUR ,OCH DÅ ÖKAR DÖDSIFFRAN när vi tar in ,då ökar dödsiffran tjejer, kvinnor och barnen ,och svenska män ryker med ,och hamnar i problem när tar in galningar då.

Alla gängkrig kommer från invandringen. Men kan inte sköta sig men lämnar död efter sig hela tiden. MÅNGA FÖRÄLDRAR FÖRLORAR BARN IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b005a0d80e33c1af6b5b3da534064e8e.jpg

MEN UNGA MÄNNISKOR DÖR IDAG, SOM HAR HELA LIVET FRAMFÖR SIG DÅ. Men räddar folk från krig, men igen kan tro sina ögon när kommer hit. Men lämnar död efter sig skadar flera kvinnor, tjejer ,barn och svenska män killar som är född i Sverige  ,många förlorar livet idag fast har långt liv framför sig. MÅNGA FÖRÄLDRAR FÖRLORAR BARNEN IDAG NÄR INGEN SÄTTER GRÄNSERNA. 

Men kolla på gruppvåldtäkter, våldtäkter och alla skador som händer nu. Men lämmar död efter sig kvinnor, tjejer dör, och svenska män dör när flyr hit. Föräldrar mister sina barn gängkrig. Små barn blir utsatt av männen. MEN MÅSTE SÄTTA STOPP FÖR INVANDRINGEN. NÄR GÖR SÅ FULA SAKER MOT OSS.

Men måste sköta sig. Men flyr från krig ,då ska visa tacksamhet när vi hjälper folk. Andra och första världskriget flyr folk till Sverige, vi är neutral. MEN KOLLA NU HUR FOLK GÖR MOT OSS. Men om folk har gjort som de gör, då har vi fått ett uland. Men ingen svensk lever kvar fast de flyr från krig, då ska svenska folket överleva såklart. MEN SVENSKA FOLKET DÖR SOM ÄR NEUTRAL. MEN ÄR GALET IDAG. Vi har slutat med krig för flera år sen. Vi vill inte blanda oss i krig utan fred vill vi ha. Men lade ner regementen på flera ställen ,genom att vi vill ha fred.

Men nu måste börja igen starta upp reglemente. Men kommer från folk ,som skadar oss som flyr från krig ,men då sätter de igång problem för oss. Vi har slutat för längesedan med vapen killar gör lumpen. Men vilken hit för killarna nu. Men killar var så glad att slippa lumpen. Men starta igång på en del ställen flygflottilj söder ut sätter igång flygplanen ,som har legat nere länge tills vi får galningar. MEN KAN TACKA INVANDRINGEN FÖR. 

Vanliga regementen ,då blir killarna inte glad ens då. Har legat i malpåse längre tid. Men lade ner på flera ställen regementet. Många år slapp killarna göra lumpen. Men fri trista tiden med krig och vapen flygplan FOLK FÖRSTÖR FÖR SVENSKA FOLKET IDAG, MEN TA INTE IN FLER GALNINGAR NU. 

Men igen kan drömma om ,att de göra så hemska saker mot oss. Men bränner oss och våldtäkter på löpande band, till och med gruppvåldtäkt från män vi räddar ,att inte bli skjuten i krig föräldrar skickar hit dem från krig. Men vi får högre dödssiffran när vi tar in folk från krig och problem. Men måste ändra om den hjälpen nu när skadar oss så hemskt ,då kan inte säga JA ,men kolla flyr från krig, men kommer hit och dödar oss. Men bränner oss folk som kommer från mörk kultur. BÄTTRE STANNA KVAR I SITT HEMLAND ,DÅ SLIPPER VI PROBLEM.

Men kör med gruppvåldtäkt när kommer hit. Men det är galet idag när vi sitter och tittar på folk ,som flyr till länder har krig. Men föräldrar räddar sina barn ,men ska svenska samhället drabbas av det. NEJ SÅKLART FÅR INTE GÖRA SOM DE GÖR IDAG. Men kolla hur samhället ser ut idag ,då måste säga NEJ, GENOM ATT SKYDDA BARNEN OCH FAMILJEN KVINNOR OCH TJEJER DÅ. 

TJEJERNA GÅR INTE ENS SÄKER I SKOLAN ENS ,fast förr då var  den mest säkraste platsen då, att vi kunde få hjälp av en lärare om vi hade lite problem med ett barn, eller de kunde bli mobbad då, men idag är det värre saker, som ingen förälder vill sitt barn ska bli utsatt för ,DEN VÄRSTA MARDRÖMMEN ETT BARN KAN BLI UTSATT FÖR IDAG den värsta av allt då, förr kunde barn bli utsatt för mobbing ,som är hemskt i mina ögon, men nu är det mycket värre på skolan idag. Läraren tar inte ens ansvar för sina elever då. -Vi ser skolan är så farlig plats för många föräldrar då ,som har en lärare eller en rektor, som kan inte skydda skolan från det värsta ett barn kan bli utsatt för idag. DE TAR DET INTE SÅ ALLVARLIGT SKOLORNA IDAG.

MEN DÅLIG ATT TA TAG I DET, SOM TJEJER LIDER AV. FÖRLORAR SKOLGÅNG NÄR GÖR INGENTING ÅT DET.

VAD ETT BARN KAN BLI UTSATT FÖR ,och nu ska föräldrarna lämna sina barn i skolan, som är som att spela på ett lotteri idag, för skolan är inte den säkraste platsen att gå till idag, och då får de följa med sina barn ,eller så får de köra med hemundervisning då för att få slut på det. FÖR ATT SKYDDA SINA BARN DÅ ,genom att skolan är livsfarlig på många ställen idag, när de inte kan ta ansvar för det nu. När de inte tar tag i det nu.

Låt det inte hända något mer med barnen, att någon liten tjej har blivit våldtagen nu ,utan nu vill vi få ett slut på allt nu ,och inte se en enda rubrik, att ett litet barn eller kvinna har blivit våldtagen igen och igen ,som det har sett ut i landet nu. De måste ta sitt ansvar nu ,och låt alla barn få gå klar sin skola nu ,utan att det ska hända något nu ,FÖR VI VILL FÅ SLUT PÅ HEMSKA PROBLEM SOM LANDET HAR NU ,med så enkla regler då, för att ingen mer ska bli drabbad nu. Vi måste säga NEJ nu, och få slut på allt, de måste klä sig ,som svenska kvinnorna gör när de flyttar hit nu.

SVENSKA FOLKET MÅSTE SKYDDAS NU, och då är det bara att ändra om varje kotte ,som bär burka och slöja då, för att få slut på stora problem som landet har idag. Måste stå upp nu mot detta problem ,alla föräldrar måste ta tag i det och kontakta skolorna om det går barn, som kommer från dem då, att de måste prata med killarna och föräldrarna, för att få slut på det ingen av dem vill lämna landet då, SOM ÄR DEN BÄSTA REGELN DÅ ATT SÄTTA GRÄNSER, för att få slut på det nu.

VI MÅSTE SÄTTA REGLER TILL ALLA SOM GÅR I SKOLAN FÅR INTE GÖRA SOM DE VILL, LÄGG FRAM LAGBOKEN OM SVERIGE GENOM ATT FÅ SLUT PÅ PROBLEM. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.