KRIG

Jag försöker försöker koncentrera mig nu, men det är svårt att göra det nu när man hör en massa krig som jag hör nu och detta började vid 00.44 och kommer och går. 

Nu hör jag det hela tiden hur de har krig runt mig och de skjuter en massa nu och jag har hört det långt tillbaka en massa smattrande då och det var krig då och jag trodde det var här ute då, men det var inte här utan ett annat land som hade blivit utsatt för ett attentat då, men jag trodde att det var här då, men de var inget krig i Sverige då men det var bara lite smatter jag hörde då, men höll inte på så länge som nu har hållit på nu.

Någon dag efter var det ett attentatet kom någon dag efter jag hade hört då, men jag var lite ovan då och frågade om någon höll på att träna i landet då, men det var ingen som tränade då, MEN ETT ATTENTAT BLEV DET DÅ.

NU HÖR JAG BARA KRIG HELA TIDEN och ska försöka koncentrerar mig då att skriva som jag satt och fixade min blogg då och hörde detta hela tiden som stör mig så mycket nu att höra detta krig då.

Jag vet inte vart det det är nu men jag måste bara skriva om vad jag hör nu.  De håller på länge nu och jag tycker det känns så jobbigt nu. De håller på än.

Kriget hörs som de skulle vara utanför mig nu och det är jobbigt att höra det nu. Jag vet att det inte är här krig då MEN JAG HÖR SÅ VÄL KRIG DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.