BIG PROTECTION – PROTECTION

IDAG ÅNGRAR JAG BITTERT ATT JAG SÅG ÅT ANDEVÄRLDEN  när jag ser hur jag bor idag, som inte kan respektera mig alls nu utan bara stör mig hela tiden, för jag bor i ett spökhus i mina ögon. Men är så trött på att rensa detta hemska hus nu, men har inget val än att bo där jag bor idag, fast jag hade önskat att jag inte var så pigg på andevärlden nu. MEN HAR INGEN ENERGI NÄR MAN BOR DÄR.

Jag får svårt att rensa när man bor på  platsen. Men var med det för längesen, när jag flyttar till lägenhet fullt med mörka energier. Jag tappar kraft när jag närmade stället. Men kände kraften gick ur mig då. KÄNDE PÅ EN GÅNG NÄR JAG NÄRMADE MIG STÄLLET. ENERGIN FÖRSANN PÅ MIG. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspiration1.png

Men sov på lokalen när det var som värst. Men gick mellan hem och lokalen, men rensar under tiden när jag var på väg hem.VAR JOBBIG TID ATT BARA VÄNTA PÅ FLYTTA FRÅN STÄLLET. 

Men jag blev energilös när jag bor på plats jag ska rensa ta hand om ,då ska man inte bo på platsen ens. MEN MINNS GREAT MASTER KUTHUMI SA TILL MIG OM DET. Jag behöver inte flytta till platen när man ska rensa ställen. Men blir sjuk och kan till och med bli så sjuk, så du dör genom att platsen är för mörk för dig. Han skrämde mig när han sa det. Han sa, kan bli sämre och sämre. Jag måste ta mig därifrån.

VI BÖRJAR KÄNNA AV ENERGIN FRÅN FRÅN OMRÅDET. Men kände av gammal energi i hela området. Men kände av grannarna, som blev problem för mig. Men kan inte bo där, och tar in grannars energi. Grannen började bli sjuk och jag kände av det. Men även Linn blev konstig när vi bodde där. Men måste flytta blev så stressad när jag såg Linn. Bor en gammal kvinna, som börjar bli sjuk. Men hon blev konstig och vi blev konstig. Hon bodde under oss. 

Men kan inte bo där äldre människor bor. Kan bli konstig gamla människor. Men måste flytta där bor yngre människor. Men måste känna av yngre människor ,annars får jag problem. Men vi flyttad och allt blev bra kände aldrig av mer. FLYTTADE TILL GLÄDJE HUS BRA ENERGI. Men bor yngre människor som lever och jobbar. 

Men kan hjälpa folk och rensa stället ,men flytta inte dit. Men jag flyttade från mörka hemska  stället genom att jag blev sjuk av stället. JAG FICK FRID OCH KUNDE LEVA IGEN. Men avskyr att känna av andras energier. Det är inte kul ens att leva när man tar in andras energier. Jag har öppnat mig så mycket idag. Som stället till problem för mig. Jag blir mer känslig för allt när man öppnar sig så mycket. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cae5157dfd00fef449f6f1856b5f1a9b.jpg

Jag får inte vara i fred överhuvudtaget här utan det är en plats som inte är kul nu. JAG MÅSTE BO HÄR MED MÖRK ENERGI VILKET KUL LIV. Jag har skydd annars kan jag inte bo där ens. Men ändå blir arg och ledsen. 

Genom att jag har inte den energin att rensa huset ens. Nu var min yngsta dotter hit ,och påpekade om det. ATT DET ÄR SÅ MYCKET MÖRKA ENERGIER HÄR MAMMA, och du måste kanske rensa huset mamma. Hon vet att jag kan så mycket om det ,och har hjälpt så mycket folk med att rensa både stora hus och lägenheter då. Men nu är jag trött på det, och sitter och funderar om jag måste ta tag i huset nu, jag får ingen ro överhuvudtaget nu.

Igår tog jag tag i ett problem, hon hade nyss dött och fick prata med sin man, men tänkte det måste bli lugnt nu. Hon störde mig så mycket med att stampa så hårt i golvet här. Jag hör hela tiden hur det lever om i huset då. JAG HÅLLER PÅ ATT BLI KNASIG PÅ ALLT NU, när jag känner och ser ännu mer av allt nu.

Jag tänkte att det kommer bli ,så lugnt när hon fått fram det hon vill ha sagt till honom nu, men det slutar inte utan återigen, ställer det till i huset nu, och det bara slår i golvet så hårt när man sitter här, och hör ibland dessa smällare som jag håller på bli knasig på nu, och sade till i natt att ni måste hålla er ifrån nu. MEN L YSSNAR INTE PÅ MIG ENS.

Jag var så arg i natt på dem FÖR DE KAN INTE RESPEKTERA FOLK ÖVERHUVUDTAGET kommer och stör, och säger jag nej, jag har inte tid de lyssnar inte på mig, kör med sitt smällande i golvet då. Jag ser att folk ska inte jobba med andevärlden för DE KAN INTE RESPEKTERA FOLK ÖVERHUVUDTAGET när man måste vara ifred och skriva, som GUD har sagt till om.

De tar inte hänsyn alls då ,som kommer från andevärlden och ALLA KAN FÖRSTÅ VARFÖR JAG VILL JOBBA MED GUIDERNA, GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA DÅ ,har aldrig gjort som de här gör, och kan inte respektera folk alls då. Jag hatar nu detta jobb som jag nu klev in på.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpgMen är så mycket folk, som så gärna vill prata med andevärlden då. De kan kontakta sin mormor och farmor eller farfar eller farmor, som så gärna vill prata med då, och för mig får de gärna prata med andevärlden om de låter bli mig nu. JAG HAR SETT FÖR MYCKET AV DETTA DÅ, att folk ska inte vara så himla pigg att titta åt dem alls ,och min yngsta dotter känner av en massa då. Hon vill vara ifred från andevärlden. Men är öppen kan inte hjälp det. MEN VÄRLDEN SER UT SÅ IDAG.

Men hon sa till mig en gång när jag hade EN SEANS I LJUS, att det var mycket bättre med ärkeänglarna då. HON FICK SÅ FIN KONTAKT MED ÄRKEÄNGELN AURORA DÅ, som hjälpte henne med en massa frågor hon hade då ,och kunde förstå allt då. HON BLEV NÖJD OCH GLAD AV DET HON SA AURORA DÅ.

Hon sa min yngsta dotter, att hon var inte rädd för ärkeänglarna. ÄRKEÄNGLAR VAR INTE SOM ANDEVÄRLDEN OCH SKRÄMMER LINN. Hon var inte alls som dem, hon var lite rädd när hon skulle hjälpa mig då, att hon skulle känna av för mycket eller vad som skulle hända när hon var där då.

MEN HON SA, ATT HON VAR INTE RÄDD FÖR ÄRKEÄNGLARNA. Hon hade kul den gången när hon hjälpte mig då, och hon är öppen hon med då. Hon brukar be mig rensa när hon har problem då.  Hon har inte lärt sig det, och jag hade önskat att folk lär sig det då, men idag vet jag inte ens om jag vill att hon lär sig det. ÄR INTE SOM GREAT MASTER, som jag gillar att jobba med och ÄVEN INTE SOM ÄRKEÄNGLARNA som är så lättsamma då, att de stör inte  alls då ,utan ställer inte till problem, som kommer från andevärlden då.

JAG GILLAR MINA GUIDER SÅ MYCKET NU, och har sett lite av dem nu. Jag vet inte vad som kommer hända när jag är klar då.

Men jag älskade att jobba med mina guider, och det var Johlie som var den sista av dem då, som jag saknar så mycket nu.  HON STÖRDE ALDRIG MIG eller ställde till, som kommer från andevärlden, som folk är så pigg på då.

Andevärlden kan inte låta bli att störa mig då ,och JAG ÄR SÅ LESS när jag ser vilken väg jag har gått nu, att så mycket folk håller på med andevärlden nu. Jag gick även där folk har så stort intresse av dem då. Jag ser hur de är då ,och kan inte låta bli mig ens fast man säger till då.

Jag vet GUD har sagt till om andevärlden, han vet att jag har problem när jag flyttar hit. Jag vill bara nu ta in och rensa allt nu och tänkte nu TA IN MINA ÄRKEÄNGLAR och sätta igång på riktigt nu. Men han min PROTECTION är inte så pigg på det. JAG HAR SÅ LITEN ENERGI TILL DET DÅ.

Men jag säger till honom, ATT JAG SÄGER TILL ATT ÄRKEÄNGELARNA LUCIFER, MIKAEL, AZRAEL FÅR DYKA UPP NU. Jag vill att kommer nu, och hjälper mig för att få slut på stora problem, och då måste Lucifer komma och hjälpa mig med energin, som är så mörk nu.

DET ÄR HANS JOBB. Nu får han komma och hjälpa mig, för att få slut på stora problem, då får han och Mikael, Azrael hjälpa mig då. Ärkeänglarna har hjälpt mig så mycket då. När  började ändra om Lucifer då, att han lade ett skydd runt mig när jag klev in i ställen, som var för mörk för mig då.

HAN SATTE ETT SKYDD DÅ, så jag inte skulle känna av när jag rensade på djupet då. Jag kan känna av honom när han visar sig på stan, att han rensar energier att jag känner oro och ångest då, så jag brukar säga på skoj till Lucifer då, att hålla sig en bit bort när han rensar energier då.

Jag känner av för mycket nu, men han håller sig en bit bort och jag ser han står och SOPAR EN TROTTOAR MED MÖRKA ENERGIER DÅ. Jag ser hans svarta hår och hans stora svarta vackra vingar, när han står där borta och rensa trottoaren från en massa dåliga energier då, så han får väl jobba på brukar jag tänka då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gallery_10801_712_18747.jpgMEN HAN BRUKAR RENSA ALLT SOM ÄR MÖRK ENERGI, genom att jag skrev i boken ,som jag hade skrivit om honom och andra ärkeänglarna då, hur han gör, som ni har läst om det på bloggen när han förvandlas ibland till djävulen då. MEN HAN GÖR DET ALDRIG IGEN. 

ÄRKEÄNGELN LUCIFER KAN VISA FOLK ROSA RUNT SIG. Han har kärlek, och vill att vi håller oss på ljusa vägen. Han kan visa folk idag, att han har rosa runt sig då, jag hörde det av en person, som jag hade hjälpt då, att hon skrattade så mycket åt det ,hur han förvandlas till djävulen från att vara en rosa ärkeängel då.

Hon kände bara kärlek då, och sa att han visar bara kärlek då ,och hon kände EN SÅN TRYGG ENERGI FRÅN ÄRKEÄNGELN LUCIFER när han var där och hjälpt henne då.

Men hon skrattade så mycket åt bilden hon såg, HUR HAN BARA FÖRVANDLAS FRÅN EN VACKER ÄRKEÄNGELN TILL DJÄVULEN. Han hade mycket rosa runt sig Lucifer. Hon såg som mig då, hur han ändrade om, som jag såg den gången när han visade mig, hur han hade skrämt vettet ur mig den gången när jag var så ung då.

Hur han hade förvandlas i drömmen till djävulen då, och jag minns blev skiträdd, men sen gick det över, HAN HADE PROVAT VARNA MIG FÖR ATT INTE KLIVA IN I EN SEKT JEHOVAS VITTNEN DÅ. Han varnade mig så mycket då, och jag blev rädd såklart när hörde hans avgrunds skratt då, som jag blev så rädd att gå till bokhyllan då, där låg bibeln från Jehovas vittnen då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4d75e1a10136e8c0ae8f45541dcd0532.jpgHAN VARNADE FÖR EN FRUKTANSVÄRD SEKT DÅ, som han varnade för. De hade precis varit på dörren hos mig och gett mig även en bibel då, som han varnade att inte kliva in sekten då. Men tror ni jag lyssnade på Lucifer då. Jag klev in för jag trodde på Jehovas vittnen när hade sett djävulen var där ,och såg inte att jag blev varnad den gången då. JEHOVAS VITTEN ÄR BRA PÅ ATT MANIPULERA FOLK DÅ.

JAG VET HUR SEKTEN ÄR DÅ, men jag var kvar ett tag, men jag var så rädd att mina barn skulle ta skada av det. Men jag var inte kvar så länge som tur var då.

Men GUD fick se vad som hade hänt mig då, och han såg hur det ser ut med alla sekter då. HAN VILL ATT FOLK LEVER UTAN SEKTER, SOM STYR DEM FEL, GÅR IN I EN MASSA SEKTER, för sekter styr för mycket kan bli så styrd då.

SEKTER OCH KYRKOR GÅR EFTER GAMLA BIBELN, SOM ÄR SÅ MÖRK, lever mycket efter den gamla bibeln, som är så mörk på många ställen då, och är så gammal bok att gå efter då. Han vill att folk ska tänka själv då, men en sekt kan förvärra så mycket då genom att DE SKRÄMMER BARNEN SÅ MYCKET, för det ena än det andra då. DÄRFÖR ÄR JEHOVAS VITTEN INTE BRA ATT ENS VARA MED I SEKTEN. Men känner oro när ska lämna sekten eller så känner oro lever bland dem. Men måste följa råd från dem annars kan stöka till för dem. 

MEN SEKTER OCH KYRKAN TROR ATT DET ÄR DJÄVULENS VERK OCH DEMONER. När det finns inte demoner djävulen, som har kommit på att skrämma barnen familjer för djävulen. Men så hemsk kan kyrkan vara långt tillbaka då. Men hoppas har ändrat mycket från den värsta tiden när folk var rädd för prästen, som hade makt över hela församlingen. Men sekter kör med samma som kyrkan  tror att det är djävulens verk allt då, och de skrämmer barnen ibland för det ena än det andra, och håller på att prata om demoner då ,och barn är sår rädd för det ena än det andra då ,när de håller på att prata om djävulen och demonerna folk blir sjuk då. JAG VAR LITE RÄDD ATT JAG HADE BLIVIT SJUK DÅ, men jag klarade mig från det ,och även mina barn klarade från det genom att vi var inte kvar så länge i sekten då

Men jag såg hur de kan göra när barn ska sitta still, folk misshandlar och slår barnen då. MEN VI HAR LAG I SVERIGE, VI FÅR INTE  SLÅ BARNEN. Jag minns så väl ett par, som inte hade barn då,  det var en kvinna som hade en son, SOM FICK SÅ MYCKET STRYK när han inte kunde sitta och lyssna på dem då.

Paret kunde ta in killen på toaletten, och slå honom så mycket de trodde att de gjorde rätt mot mamman då. De kunde vara så hård mot killen som var inte så gammal då.

JAG HAR SETT HUR JEHOVAS VITTNEN ÄR  att de kan slå sina barn för de ser inget fel i det då. Jag tyckte det var hemskt men vågade inte säga något för jag var så ung själv och hade  barn då, men var rädd att de tog skada av det, men det har inte gjort det som tur var då.

Jag fick gå igenom med PROTECTION HAN SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN Då. JAG FICK EN STOR GENOMGÅNG med honom efter den tiden, genom att jag var så fruktansvärd rädd att se vad som har hänt då. Jag och han gick igenom och fick se tillbaka om det hade hänt något hemskt då med mig och mina barn.

Jag kände så mycket skuld till att dra in mina barn där. Vi gick igenom allt, vad som hade hänt den tiden jag var med då. Han hjälpte mig att se tillbaka på allt ,för att bli fri min skuld mot mina barn. JAG FICK EN VARNING DÅ ,att inte kliva in i Jehovas vittnen, men den hjälpte inte så bra då, för de tog över allt då, men jag vet att inte alla slår sina barn, som är med i Jehovas vittnen. Men folk jag lärde känna, såg inget att de slog sina barn, men hade vuxit upp då, när jag lärde känna dem. De var tonåring då.

Men jag vet folk kan vara så sjuk att vara med i Jehovas vittnen. JAG VAR SÅ RÄDD HELA TIDEN NÄR JESUS OCH JUNGFRU MARIA KOM TILL MIG. Jag hade börja gå den vägen med dem och ärkeänglarna då ,som ställde till stora problem när jag skulle prata med Jesus, då var det stora problem och även när Maria kom, så blev det problem då JAG SATT FAST I SEKTEN DÅ. 

Jag har hört från andra att folk kan få problem när de har lämnat Jehovas vittnen fast har bara varit 1 år där, SÅ HAR DE FÅTT PROBLEM MED MYCKET NÄR HAR LÄMNAT JEHOVAS VITTNEN, att de kan känna av mycket problem från dem när de har intresse för andevärlden att de kan få problem då.

DET TAR ETT TAG ATT STÄDA BORT DÅ, genom att hos dem är allt farligt och det är demoner i allt då, och då kan folk bli rädd när de inte gör som de vill, att ska göra så. Folk får en låsning är rädd för att de har demoner runt sig då. DE SKRÄMMER FÖR DEMONER DÅ ,och folk får svårt att tänka själv då ,för det är demoner i allt då när de är rädd bara för en tomte staty, då är det en demon i den då för de har inte tomtar och änglar ens ,som de ser så fel att ha då när folk fixar sig en massa saker ,som inte stämmer med dem då. De blir rädd då och även rädd när de börjat att leva efter dem. Om de har tomtar hemma eller andra saker ,SÅ STÄDAR DE BORT DEM när de går in i Jehovas vittnen då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7b1b81b028051136d61c5a59009d39ca.jpgJag minns jag städade bort fina julgardiner ,som min mamma blev inte så glad på mig, när jag sa det får man inte ha tomtegardiner då. Var demoner i allt, som har med julen att göra. Folk ska inte ha ljusstakar i fönstret då. Det är så fel att ha det. VI SKA INTE HA EN MASSA BELÄTEN ATT TILLBE SÄGER DE. 

DET ÄR SÅ LÄTT ATT BLI MANIPULERAD AV DEM om vi mår lite dåligt en dag ,och Jehovas vitten ringer på dörren precis när man mår som sämst, då kan de ringa på då ,och visar upp om det ena än det andra då, fast jag fick sån varning då, men det hjälpte inte det, för de kan lätt manipulera folk då.

JEHOVAS VITTEN GILLAR INTE HÖGTIDER ALLS SOM PÅSK OCH MIDSOMMAR JULEN. FÖDELSEDAGAR.                                                                                                                                                         JEHOVAS VITTEN STÄDADE BORT JULEN FÖR MIG, som jag inte fattar idag, hur jag kunde det som har barn och älskar julen då, men jag såg till att barnen fick sina julklappar ändå, när det var jul såklart ,och jag gav dem ändå julklappar fast man fick inte det, men jag gav dem paket ändå, JEHOVAS VITTEN TOG BORT MYCKET FÖR MIG JEHOVAS VITTNEN.  Jag var tyst länge om att jag hade varit med där, och folk visste inte om att jag hade varit med där, men nu är jag öppen för det, men ville inte prata om det ens då. Men fick inte fira födelsedag ens då, men jag fixade det ändå på mitt sätt för att kunna ge barnen då. Det var tur att jag inte var kvar så länge då, och barnen var så liten när jag gick ur där.

Jag minns jag pratade med en kille som var kvar i Jehovas vittnen. Han sökte hjälp med något, som hade med hans mamma att göra då. Jag sa till honom, ”ATT NU HAR JAG VERKLIGEN HITTAT MIN SKATTKISTA NU.” Jag ville bara berätta mer och mer om vilken lycka att kliva ur där. JAG HAR HITTAT SANNINGEN och vilken skatt jag hade hittat då. Jag tog upp om det jag jobbade med.

Jag kände honom sen jag var ung ,och han gick med Jehovas vittnen när han var barn, men jag sa, att nu var jag så lycklig över mitt liv då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71xmjw45jl._sx425_.jpgJag vet när jag klev ur Jehovas vittnen  VILKEN LYCKA ATT TA STEGET UR, att lämna dem.

Men det bästa av allt ,JAG KUNDE FIRA IGEN MIN ÄLSKADE JUL, men jag överdrev med allt när jag inte hade haft julen på ett tag. Det var tomtar både till höger och vänster och i taket, OCH ÖVER ALLT VAR DET TOMTAR och vackra julgardiner med tomtar på. Men på en gången, då blev det 2 granar för jag måste överdriva så mycket då.

Barnen fick en ganska stor gran, som jag hade köpt till dem, 1 stor till mig själv. Jag ser hur jag kan överdriva ,så mycket när jag har saknat ,så mycket julen då. Det blev en jul som hette duga då och JAG VAR SÅ LYCKLIG att jag tog mig därifrån då. MAMMA VAR GLAD ATT JAG BLEV NORMAL IGEN. 

Jag minns en man som kallas för i äldste Jehovas vittnen KOM PÅ BESÖK DÅ, men han gick runt hemma hos mig ,när jag hade fixat till julen min med en sån stor julgran i  båda rummen då, men fullt med en massa julsaker i mitt hem ,och han frågade om jag skulle komma tillbaka till dem då, MEN JAG SA NEJ SÅKLART, men han förstod nog när han såg hur mycket tomtar jag hade i mitt hem då.

JAG VAR SÅ FRI FRÅN JEHOVAS VITTEN, men jag minns vad glad jag var då, och hur jag fixade tillbaka min jul då ,för de såg säker bara en massa demoner i mitt hem då. Han såg alla tomtar som hängde både här och där, och såg nog att det var ingen mening att ändra om mig, när de såg hur mitt hem såg ut då. Jag minns han frågade flera gånger om att komma tillbaka då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är dqxxx2yxqaasoat.jpgMen jag kan nog tänka mig hur hans tankar går, men även alla medlemmarna DE HEJAR INTE PÅ MIG NU sen jag gick ur för jag är förtappad då. Jehovas vitten ringde inte på min dörr mer ,genom att ser ner på mig, som har lämnat dem då, och får inte ens prata eller heja på mig överhuvudtaget då.

Men så är Jehovas vittnes regler då att de hejar inte på folk, som har lämnat dem då, och de kan även vara barn som har lämnat dem, de hejar inte alls på dem då. MEN DET ÄR KÄRLEK NÄR GÖR SÅ FULA SAKER. Men som tur var så var det bara jag ,som var med Jehovas vittnen då ,och ingen släkting alls då. Medlemmarna blir utstött när de har lämnar dem. SEKTEN ÄR HEMSK. Men förlåter inte ens sina barn.

Men får gå och pina ett tag innan tillåter sitta med dem i församlingen. Jag minns en gång när satt en man längst bak i församlingen. MEN INGEN HEJAR PÅ HAN ENS. Men folk får inte heja på han ens, genom att han gjort fel och då får han sitta där. Men ingen får heja på han ,utan han ska plågas en tid och se om Äldste godkänner honom.

Men han får gå dit och sätta sig, men ingen säger hej ens. Men tyst satt killen när folk träffas och pratar och lyssnar på han, som skulle lägga fram budskap. Men ingen tittar åt han var förbjudet att göra det, han lyssnar inte till guds ord ens. SÅG NER PÅ HAN. Men har gått emot saker som kan åka ut ,men försöker ta sig tillbaka igen, men får han pinas innan han får vara med. MEN MÅSTE VARA SÄKER ATT KILLEN GÖR RÄTT DÅ.

Men kan vara familjer som hamnar i konflikter. Men kan testa sex innan gifter sig. Men då blir inkallad till äldste, men får inte ha sex innan gifter sig. Men även relationer kan ha problem den ena har döps sig ,men andra har inte gått så långt då. Men kan förbjuda saker då, GENOM ATT FOLK GÅR EMOT GUDS ORD. MEN SER NER PÅ DEM.

Men församlingen kan vara stor och har trevligt tills en av familjen stökar till. Eller gör saker som inte passar dem kan bli utesluten. MEN DU FÖRLORAR VÄNNER LÄRT KÄNNA. Kan bjuda dem ta en fika med dig, fast lärt känna dem. Du är hemsk och går emot guds ord. Men du blir ensam får leta andra vänner då.

MEN JEHOVAS VITTEN ÄR STENHÅRD NÄR DET SÄTTER GRÄNSER. Kan inte ens ta tillbaka dem ,som vänner om du gjort fel. Men får leva ensam hitta kul vänner. Men gör folk fel ,då åker ut på en gång kan stänga av dig. Men är inte snäll ens. Men vänner kan du ha när du är med. Men händer det något då förlorar du vänner lärt känna. Du blir ensam utan dina Jehovas vänner. Men får leta vänner nya vänner JEHOVAS VITTEN KAN DU GLÖMMA NÄR DU ÅKER UT FRÅN DEM. BARNEN FÅR LIDA NÄR HAR SÅN KNÄPP FÖRSAMLING. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är en-seans-i-ljus-maria-sananda.pngJAG FICK PROBLEM NÄR JAG SKULLE HA EN EN SEANS I LJUS genom att jag hade problem med Jungfru Maria, Jesus då, och den låsningen kom från Jehovas vittnen att jag var med där.

Jag minns att Jesus sa när jag skulle skriva på bloggen, genom att han såg hur det var, ”ska jag få vara med nu.” Han såg att jag hade en låsning, som satt djupt då. Jag kände varje gång jag skulle skriva från Jesus, att jag fick problem med det, genom att det kommer från bibeln då. JAG HADE SÅ JOBBIGT PÅ DEN TIDEN NÄR JAG BÖRJADE SKRIVA FRÅN JESUS.

Vi skrev inför varje nyår, men var rädd hela tiden. Men kommer djupa sår från Jehova vittnen. Men förstör mitt jobb, att skriva till människor. Men folk var rädd inför 2012, men måste lugna människorna. Men jag var rädd, men måste skriva och berätta vad Jesus såg. JAG SATTE MIG VID DATORN OCH SKREV FRÅN HAN. Men skrev annat från GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR OCH GUIDER. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sadness_gaia.jpgMen folk höll på att bli galen på den tiden. JAG MÅSTE LUGNA DEM ATT JORDEN STÅR KVAR. Men folk fick för sig att jorden skulle gå under.

Men satt inför varje nyår och lugna folk att jorden står kvar. MEN 2012 RULLAR JORDEN IN I ETT HÖRN. Men var så svart och hemsk. Men jorden lever kvar. Men rullar lite framåt då, och stannar där. Men ser hemska ut och jorden måste tas om hand. MEN JORDEN STÅR KVAR FOLK FICK HÖRA DET.  Men jag blev påverkad av allt. Men skrev ändå bloggen, så folk fick höra från mig.

Men var en annan blogg jag hade på den tiden. Men satte igång bloggen och skrev på den. Men satte sina djupa sår från Jehovas vitten, men ska skriva på bloggen. MEN GUD VAR INTE GLAD ENS NÄR HAN SÅG SKADAN. Jag ska hjälpa till med allt, men får inte gå in där. Han har mig på jorden och nu ska jorden få hjälp.

Han var med i bibeln då och även Jungfru Maria var med där ,och då hade jag problem när jag skulle skriva från honom då. Jag minns en gång när jag gick hem från min lokal, han jagade mig då ,och sa att du måste släppa in mig Birgitta nu ,och jag vill bara ge kärlek till dig, OCH DU ÄR LIKA VÄRD ATT TA EMOT KÄRLEK OCH JAG ÖPPNAR DITT HJÄRTA BIRGITTA.

Det tog ett tag att städa bort problem. Men han såg vart den låsningen låg då, och han såg till att det kom folk till EN SEANS I LJUS. GREAT MASTER, ÄRKEÄNGLAR GUIDER OCH SKYDDSÄNGLAR.

 Jag var lite orolig för det, genom att jag hade ändrat om allt då från en vanlig seans till En Seans i Ljus. Det var min guide Johlie ,som såg att jag blev så glad när det dök upp en guide på vanliga seansen då. Jag KÄNDE PÅ EN GÅNG ENERGIN FRÅN GUIDEN DÅ. 

Jag kände att energin kändes mycket bättre än att ha en vanlig seans då, men det tog ett tag att ändra om det, genom att jag hade inte hört att andra hade det. Jag var orolig över vad folk skulle tycka då, och då städade Jesus bort det för mig. Han såg till att det kom folk ,som var mer intresserad av vanlig seans då. MEN LYCKAS EN SEANS I LJUS MED HÄRLIG ENERGI FRÅN DEM.

Jag minns hur två kvinnor lämna En Seans i Ljus, när de såg fick inte svar från anhöriga då. De frågade om de skulle vara såhär då, och jag svarade att jag jobbar bara med mästarna nu och ärkeänglarna guiderna och skyddsänglar nu. De lämnade En Seans I Ljus då, MEN DET VAR MIN RENSNING DÅ. Jesus skojade lite sen med andra som satt där, men sen lämnade han budskap till dem.

Kvällen flöt på som vanligt med ärkeänglar och andra mästarna och guiderna, som sa sitt då. KVÄLLEN BLEV BRA GENOM ATT JAG STÄDAR BORT ETT STORT PROBEM. Jag fick möta problem jag hade. Men kände efter kvällen att jag blev glad och lugn.

Men jag blev läkt från min oro då, och även att jag kunde prata mycket bättre om det, jag hade börjat med då. JAG FICK MÖTA MIN ORO och sen försvann den på en gång, dagen efter var den borta då. Det mycket enklare att prata med mästarna, som inte var med i bibeln. Det blev även en låsning med GUD, han är med i bibeln då. GUD måste jag sitta och skriva från nu. DET BLEV MYCKET PROBLEM FÖR MIG, som ska sitta och skriva från dem nu.JAG JOBBAR MED GUD OCH ÄRKEÄNGLAR GREAT MASTER OCH GUIDER, att de såg inte det, men de skulle väl aldrig tro på mig då. Det är bara de som har rätt då.

JEHOVAS VITTNEN går efter den urgamla bibeln Jehovas vittnen, som har inte förändrat deras tänkande. De går efter en SÅN GAMMAL BOK BIBELN och då kan jag förstå, hur de ser på allt nu. JEHOVAS VITTEN TROR PÅ PARADISET PÅ JORDEN. Men vi vill leva med paradis på jorden. Men hur ska vi fixa det???? Men kolla på alla krig ,som verkar aldrig ta slut. Men förlåter inte ens folk när gör fel. Men måste ändra sitt tänkande.

JEHOVAS VITTNEN sitter och ber om en fred på jorden, och de tror på paradiset på jorden, som jag aldrig trodde på, och därför så kände jag att de ljuger om paradiset på jorden. JAG BLEV ALDRIG VÄN MED PARADISET PÅ JORDEN. Jag kände de ljög varje gång när de tog upp om det. Jag kände aldrig när de gick runt och predikade om paradiset på jorden, jag blev aldrig vän med det. Men kändes fel hela tiden. Men var med och följer med när ringer på dörren till folk. Men kröp i mig när vi ska ringa på dörren till folk. Jag blev rädd och feg, men gick aldrig ensam ,genom att jag är inte så tuff som dem.

Men det vi människor, som måste fixa jorden och inte sitta och be till GUD, som hela tiden påpekar om, att det är ni människor som ska rädda jorden, och GUD kan inte det. HAN KOM INTE ENS NÄR JAG VAR MED I JEHOVAS VITTNEN, när vi bad där till GUD, då kom han inte och pratade mig, som han gör nu. Vi kan även hamna i konflikter om det ena än det andra, men då kom han inte alls. Folk får be bäst de vill till GUD för mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är beautiful-angel-angels-40699203-736-857.jpgMEN VET HUR DET FUNGERAR IDAG NÄR FOLK BER, ATT DE BER TILL EN SÅN STOR ENERGI, SOM BER TILL GUD, och alla kan förstå att han kan inte hjälpa varje kotte på jorden ens. Han skulle inte ens hinna med en enda liten sekund av sitt liv då, för så mycket folk ber till honom, för att bara lugna ner sig då, som han har förklarat för mig då.

Men folk går till kyrkor och ber lugnar sig. Men går till sekter för att lunga sig. Men jorden är fullt med folk som ber idag, men GUD kommer inte till dig ,MEN ENERGIN KOMMER TILL DIG. Men samma med muslimer eller andra som ber. MEN MÅSTE LUGNA SIG. 

GUD är hos mig och jag vill bara bli klar nu hade tänkt skriva lite nu från honom, men nu blev det från mig idag, genom att jag vill bara bli klar med allt nu. Jag är less på min väg som ni ser nu för jag blir störd nu. Jag blev störd igen när jag sitter och skriver då, men jag är så lite intresserad av att prata med dem nu UTAN DE MÅSTE RESPEKTERA FOLK andevärlden då, men de kan inte ens stava till respekt då för de kan inte respektera alls nu och jag vill bara bli klar nu.

MEN JAG MÅSTE VÄL TA ITU MED HUSET jag måste väl ta itu med huset, som jag är så lite intresserad av nu. Jag såg när folk ringde mig förut, jag vill bara lämna den banan att rensa hus då. Jag ville att folk kan lära sig själv nu, att städa bort problem de har då. Men  minns att jag var så less, men så åker jag ändå dit och fixa det ,och speciellt när det är barn, då var jag snabb att hjälpa till. Men kan locka mig till tillbaka att hjälpa dem. Folk bor där genom att DE ÄR SÅ ÖPPEN SJÄLV DÅ ,och då åker man på det, att rensa folk har dragit dit då.

Jag kan inte göra samma sak nu, genom att jag kan bli urless att göra samma sak då, och nu hade jag hållit på för länge, så många år att rensa hus och lägenheter då. Men känner att jag är klar med jobbet nu, FÖR JAG HAR GÅTT DÄR FOLK HAR PROBLEM MED andevärlden, och alla dessa spöken folk blir utsatt för då.

Jag har gått där nu, som jag blir extra less på nu. GUD säger, att folk bara vill titta till lite grann, för att de rensar energier då, men då kan de bli klar nu, för jag känner att hela huset är fullt med folk ,som måste rensa energier med folk här, eller så är de andra som  inte känner till ens. MEN GILLAR INTE DET ENS. HAN SÄGER DET SÅ LÄTT TILL MIG. 

Ibland måste pratat människor, FÖR ATT LÖSA UPP MED DÖDA ANHÖRIGA DÅ, när de har kommit till folk jag har hjälpt, då har de kommit och måste lösa upp med dem. Ibland så har det varit folk de har ingen koppling till då, utan måste bara prata för att reda upp gamla händelser, som båda känner till om då, att de måste lösa upp den händelsen med dem, som kan skadat dem då, FÖR ATT KUNNA RÄTTA TILL EN HÄNDELSE när de var ung då, för att bara lösa upp den då.

Nu har jag sett mycket det, ATT JAG HAR MÖTT PÅ MYCKET FOLK FRÅN FÖRR ,som är död sen länge då, men måste bara prata bara för att lösa upp gamla händelser ,som vi kan bli utsatt för då, som även gjort oss illa den gången då. Men måste komma och rätta till nu, så blir riktig läkning för dem, så har det sett ut mycket nu, och jag kan förstå, att vi måste lösa upp tunga saker, som vi inte vill ta i då. Men folk måste lösa upp mellan oss, för att få fred hos sig själva då. Jag har jobbat så mycket nu, men även åt mig själv HAR JAG MÅSTE RETT UPP EN MASSA för att bli läkt då

JAG HAR SETT HUR LADY NADA OCH ANDRA MÄSTARNA HJÄLPT TILL, för att kunna lösa upp ännu mer hos folk då. De ser längre än vad jag ser då, men sen har jag TAGIT MYCKET HJÄLP AV ÄRKEÄNGLARNA när jag måste ha hjälp. 

Jag har sett att jag har jobbat på ett perfekt sätt, för att kunna  lösa upp så mycket problem vi kan ha då. Men fick lära mig mycket av dem. Men ser att hittar fel hela tiden som hjälper mig vidare i livet. MEN SETT SÅ BRA SAKER FRÅN DEM, ATT LÖSA UPP PROBEM SÅG INTE ENS. 

De ser vart allt kommer ifrån, men även från tidigare liv, som mycket kommer ifrån då, som jag hade inte en susning då, MEN DÅ PLOCKADE GUD UPP SAKER, SOM JAG HADE INTE EN SUSNING OM ALLS DÅ, men blev läkt från det, som blev en bra läkning ,som blir en sån bra läkning då.

MEN JAG HAR LÄRT MIG ATT JOBBA PÅ DJUPET, för att kunna läka mitt liv nu, och då blir man riktigt läkt från allt då, när man tar fram allt, som bromsar mig, men även föra mig framåt då. Ni har läst hur jag blev av med så mycket problem, som en människa kan bli utsatt för då. Jag blev fri och lärt mig så mycket då från alla ärkeänglar och mästarna då, men även från GUD hur jag ska läka mig själv då.

Jag tar inte en enda Alvedon om jag får ont i kroppen. JAG TAR INTE EN ENDA MEDICIN DÅ. genom att jag har lärt mig från dem då. Jag har lärt mig att lyssna på kroppen, som varje människa ska lära sig då, och det fungerar så bra, när jag ser hur det är för mig när jag började lyssna på min kropp ,då blir allt bra för mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.