SVERGIE

Hur tycker vi ska hjälpa Sverige nu?

Den frågan ställer jag mig nästan varje dag nu för ingen tycks se vad som är sant nu utan går på andras nu som kan inte ett dyft HUR ETT LAND SKA GÅ RUNT eller hur de ska kunna skydda ett land fullt ut från jättestora problem för oss kvinnor och barn nu.

Jag tänker nu speciellt på det GUD HAR TAGIT UPP OM NU och ingen tycks kunna något som vi har tagit upp om utan de bara svamlar i tomma luften folk och ser inte ett dyft vad de kan göra för att slippa problem som landet fick nu.

NU HAR GUD OCH JAG OCH MIN ANDRA BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN vi sitter och skriver sida upp och sida ner om hela landet stora problem som folk kan FIXA PÅ ETT NAFS NU, men hela tiden går svenska folket runt och bara svamlar i mina ögon och är rädd att driva på då som de måste göra för att skydda oss från stora problem som vi har fått nu.

Jag ska en gång bli klar, men jag har så stor lust att sluta skriva, så kan folk fixa sina problem själv och nu har jag gått tillbaka i tiden innan landet fick så stora problem ATT JAG VAR REDAN UTE I TID OCH SKREV OM STORA PROBLEM FRÅN ÄRKEÄNGLARNA som folk gillar lite mer då.

Men GUD är mer besvärligt att kunna ta till sig nu. Jag ser det själv hur kyrkan och alla sekter kan ställa till för oss SOM SKA SKA SKRIVA FRÅN GUD NU, då blir det redan problem med det för de kan skruva på sig så mycket och tror inte på det.

JAG SER HELA TIDEN SJÄLV FRÅN HONOM hur landet ser ut nu och nu skriver jag själv idag, men annars så skriver jag från honom för att putta landet rätt och JAG HAR INTE SAMMA KUNSKAP som han har nu och därför så var han tvungen att skriva med mig.

Jag kan inte det GUD kan nu och LIKA ÄR DET MED ÄRKEÄNGLARNA DÅ och vad som skulle hända då och samma där var det de som såg. JAG ÄR BARA EN KANAL FÖR DEM med då och samma är det med GREAT MASTER JAG ÄR BARA EN KANAL DÅ SOM MED GUD DÅ.

Men nu har GUD dykt upp och då blir det genast problem då för då kan de inte tro på honom ett dyft då FAST HAN KALL ALLT DÅ. Han kan allt om jorden då därför gick jag den vägen för att han måste prata med människornas nu om jordens största problem vi har nu. Han måste prata med dem FÖR ATT VARNA FOLK OM STORA PROBLEM NU som folk inte ser då utan de har sån trust till varje regering som finns i varje land. De tror på dem många såklart då och har inte ens koll på hur de kan förstöra jorden så mycket nu och att våra barn kommer få stora problem nu om vi inte hjälps åt då och därför sitter vi och skriver om det FÖR ATT PUTTA FOLK DÅ.

JAG KAN INGET SOM  HAN KAN SE DÅ han kan allt då hur de kan sköta jorden på rätt sätt då och även hur Sverige ska skötas om rätt då. Han kan allt då om hur landet ska gå runt men, vad händer då tror ni?????

Inget händer det då.

Jag kan se så långt tillbaka hur jag skrev på förra bloggen och den här bloggen att jag skrev så sällan från mig själv då utan det var GREAT MASTER, ÄRKEÄNGLAR OCH GUIDERNA DÅ. Jag minns ibland en del folk att jag kunde skriva om min vardag när jag jobbade med dem då. Det blev så lite av den varan då fast jag tänkte på det ibland att jag kunde skriva lite grann, men det var ytterst lite jag skrev själv då.

Jag har alltid känt ATT MIN BLOGG BARA VAR TILL ATT SKRIVA FRÅN DEM DÅ    och då blev det så att jag bara skrev från dem när de ville att jag skulle varna folk eller så var det jag skrev om relationer eller andra ämnen de kunde ta upp om, men det var till människorna jag skrev till då och bloggen var gjort så. Det började redan när ASHTAR TOG UPP FÖR LÄNGESEN innan det fanns blogg, då han pratade om att jag SKULLE SKRIVA FRÅN INTERNET skriva på internet till människorna då. Det var aldrig meningen att jag skulle skriva från mig och mitt liv direkt utan bara vad som händer då, men även att jag fick hjälp av dem såklart då.

Jag tyckte det var mycket enklare att skriva från ärkeänglar, great master och guiderna då för jag hade sån dålig fantasi då. Vad ska jag nu skriva om fast folk ville det då, men det blev bara från då genom att det kändes mycket  enklare då att skriva då för de har alltid ett ämne att skriva om då.Det har varit mycket enklare att skriva från dem och jag fortsätter på samma sätt då FAST GUD VILL ATT JAG SKRIVER LITE GRANN fast jag är inte så pigg på det.Det går mycket enklare när jag sitter och skriver med BIG PROTECTION då.

Nu har vi skrivit om allt Sverige har stora problem med nu.  

Det är tyst som en mur ingen reagerar på ATT NU HAR VI FULLT MED BURKA OCH FOLK SOM BÄR SLÖJOR OCH SJALAR OCH SJALETT, då ska ska ändra om såklart  för att kunna få ett jobb annars får de som bär sjalett stanna hemma som min förra mans fru han gifte sig med då. Hon fick stanna hemma för hon ville inte ändra sig alls då. Han var väl för svag att säga till då. Ibland sade jag till honom om det att hon fick INGET SOCIALT LIV när hon kom till Sverige då.

Han hade egen restaurang och han gick varje morgon till jobbet då och vad gjorde hon tror ni? Hon stannade hemma på den tiden och passade barnen. Nu är de vuxna och har har egna familjer då och båda hans döttrar jobbar då den ena hon har slags kontorsjobb och den andra jobbar med hår och har utbildat sig till hårfrisör då och är gifta båda två, men de jobbar då och HAR ÄNDRAT OM SIN KULTUR för att inte få som sin pappa och mamma då utan de jobbar och tjänar in sina pengar själv då och även noga med vart de ska gå i skolan barnen då och den ena av döttrarna har satt sina barn på engelska skolan för att säkra dem då.

Men hur ser det ut för folk som kommer hit nu?

Det ser ut som hans fru och han fick kämpa med sin familj för det var en som jobbade då och han fick slita mycket med familjen då, men hur många kan starta en restaurang då som ger pengar då för han startade eget då. Nu jobbar han i Norge de kan leva på hans lön då, men alla kan inte starta eget då för att kunna klara av att leva då utan FOLK MÅSTE ÄNDRA OM DÅ och inte sitta kvar som hans fru fick göra för att hon vägrade ändra sig då, men det gick bra då för han kunde försörja sin familj då.

Nu har vi tagit upp om JÄTTESTORA PROBLEM SOM VÅLDTAR KVINNOR OCH BARN när de kommer hit de gör inget åt det. De ändra inte om folk när kommer hit då de bryr sig inte regeringen om i mina ögon nu när de har sagt ja till folk som de inte hjälper rätt överhuvudtaget då, att ge dem en puff i rätt riktning för att inte hamna utanför samhället som de gör de som inte följer med hur landet lever idag.

De får även dålig ekonomi när regeringen har gett dem all hjälp som de får en liten stund, men sen VAD HÄNDER MED KVINNORNA DÅ? De får stanna hemma som min första mans fru fick då, men även leva som hon lever idag då, men det går förändra så mycket då för att svenska folk ska rädda folk, MEN DE MÅSTE HJÄLPA DEM RÄTT NU och de måste säga nej till burka och slöjor, men även de som bär sjalar och sjalett har problem att få ett arbete som folk kan acceptera mer de som bär sjalar och sjalett då, att folk tänker inte på det att det är så fel då att sluta upp att bära den kulturen när de kommer till Sverige.

Om de ska få ett arbete, då måste de sluta upp att bära sjalett och sjal om de ska få ett arbete därför tog jag upp om min första mans fru HUR HON FICK DET när hon kom till Sverige då, att folk har hjälpt henne helt fel då hon skulle gjort som han då ut och jobbat då, men blev det aldrig för henne men hennes döttrar ville jobba och vara mer som svenska folket då, men även barn de fick att de vill leva som vi lever då att vi kan få bra arbeten då.

HUR HAR REGERINGEN TÄNKT när de har ställt till så mycket problem med landet och inte regeringen kan säga till då och att de måste ändra om allt när de kommer hit och det skrev jag långt tillbaka om då när ärkeänglarna och mästarna var i farten redan då och varnade så mycket för dem då FÖR DET BLIR SÅ STORA KONTRASTER DÅ.

Men vad händer nu?

REGERINGEN HAR SAGT JA TILL DEM DÅ och vad har hänt då?

Jo vi kan inte ens gå ut idag sen de tog in kvinnor som bär burka och slöjorna nu för männen de ser bara att de kan ha lite kul nu för att slippa att ha kul med en åsna nu som vi har tagit upp om så mycket nu HUR DE LEVER I LANDET NU. 

Vi har tagit upp om varför vi har problem, men har någon varit pigg på att tag tag i det nu?? Jag ser inte så mycket folk har tagit tills sig ens när de inte tar upp det vi har skrivit om, då skulle folk vakna upp illa kvickt så vi kan gå ut i sommar och INTE BLI UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT som kommer från dem som bär burka och slöjor. Det är mest därifrån de kommer nu killarna  som ger sig på svenska barn och kvinnorna det kommer mest från dem som kör med gruppvåldtäkter nu.Killarna är inte så van att se  kvinnorna naken landet de kommer från då. De kan prata och påverka så mycket kvinnorna som kommer från dessa länder de påverkar sina barn så mycket då och kan kalla svenska folk både för det ena än det andra då.

 Hur ser killarna på det tror ni då????

Det kan ni bara tänka er vad de ser då när de blir så påverkad av mamman då för hon är den som uppfostrar sina döttrar och söner då som även kommer från EN SÅN FÖRTRYCKT KULTUR DÅ, hur ser de då hur vi är då?

I deras ögon är vi inte så vacker en svensk kvinna då genoma att vi inte skyddar oss och lever som dem DE SER NER PÅ OSS DÅ och har inte samma syn som svenska folket har då. De har inte samma syn på något då och när de ser vår klädsel som vi är van att gå i, då ser de så mycket fel på oss att vi är ett så lätt byte då som visar upp oss som vi gör nu.

GENOM ATT DE HAR EN SÅN GAMMAL KULTUR och inte hängt med jorden utveckling nu. Jag vet att många länder som har vår klädsel har problem idag för de ser ner på varje kvinna då som bär den klädseln då. De ser ner på varje kvinna som GÅR LÄTT KLÄDD SOM ÄR VÅR KULTUR DÅ. Vi lever idag på 2018 nu och de står farande kvar i samma kultur år efter år och andra länder har gått vidare för länge sen i utvecklingen då.

Men de står kvar och lever efter en sån gammal bok som koranen då, men även andra som lever efter koranen har ändrat sig så mycket länder som kommer från koranen nu och den lilla klick av folk som också läser koranen HAR INTE FÖLJT MED, men de måste nog ha fastnat då för andra har gått vidare då och tar inte alls så blodigt då medans dessa som bär burka och slöja de få fruktansvärda liv när andra som lever nära dem har ändrat sin klädsel så mycket då till och med grannländer till dem har ändrat sig, men de har inte ändra sig alls utan landet fortsätter och förtrycka kvinnor då. De får leva kvar sin fruktansvärda kultur då och det värsta av allt ATT DE ÄR KVINNORNA SJÄLV SOM PÅVERKAR DÖTTRARNA ATT BÄRA BURKA OCH SLÖJA DÅ för de har inte kommit så lång landet då.

Men när de kommer hit då blir det problem, men även när de kommer till andra länder som inte bär samma klädsel som dem, DÅ FÅR LANDET JÄTTESTORA PROBLEM MED DEM DÅ genom att de kan inte respektera landet då som inte har som dem.

Jag vet att många länder har problem med folk som bär burka och slöja då, men det är ni som måste säga nej för att få slut på största problemet då kvinnorna som blir så utsatt för dem då.Jag vet att många länder har problem när de säger ja till dem.

DE MÅSTE LÄRA SIG GÅ MED LANDET DE FLYTTAR TILL DÅ att lära sig klä sig som oss för att få slut på ett sånt stort problem då för vi kan knappt gå ut nu sen de inte har lärt dem rätt nu och tagit bort ett stort problem. Om de har visat dem rätt att flyttar ni till Sverige då måste ni ändra om allt då och sluta bära burka och slöja nu när ni har flyttat till ett annat land då, att ni måste släppa er kultur när ni har flyttat hit och kan inte ta med er er kultur då när ni bor Sverige då UTAN NI MÅSTE LÄMNA ER KULTUR NU om ni ska bo här för vi bär inte den klädseln alls och varje kvinna jobbar i landet då annars får ni välja ett annat land då om ni inte vill ändra om er då och DET ÄR FRITT VAL för alla då att inte flytta hit då för ni måste ändra om om ni ska stanna då, men även visa upp en lagbok om landet lagar då.

KILLARNA ÅKER HEM OM DE VÅLDTAR ett barn eller en kvinna då att de åker även ur skolan och får inte gå kvar sin skola ens då utan åker ut på en gång då och får även lämna landet om ni ställer till problem då.

Men har de sagt något om det nu?

Regeringen tar inte upp om det och tar inte upp om burkan ellers slöjorna vad de måste göra för att slippa en massa problem nu. De tar inte upp om det, men vi vet vart det kommer ifrån då alla gruppvåldtäkterna då och vi har tagit upp om allt då HUR DE SKA KUNNA SKYDDA LANDET FRÅN STORA PROBLEM DÅ.

Men vad händer nu?

Jag ser att folk som bär burka och slöjor måste förändras nu för att slippa så mycket problem nu och KÖPA EN MASSA SKYDD när man ska gå utanför dörren. Det ser alla vad de måste göra med folket som ställer till för mycket för oss nu. REGERINGEN HAR BÖRJAT BAKLÄNGES NU och ställt så mycket problem nu och folk är så rädd nu för allt nu sen ni inte visade folket rätt på en gång för att kvinnor och barn ska slippa en massa problem nu som har blivit nu.

När inte regeringen kan läsa av folk som kommer hit och de har för lite kunskap om dem då óch då är det bättre att visa dem rätt på en gång för att slippa en massa problem i landet då. Regeringen vet inte vad de tänker om oss då när de säger Ja till dem då vilka tankar de har om svenska folket då som är inte så fin i deras ögon då.  De ser man nu vad som händer då NÄR FLERA MÄN GER SIG PÅ EN KVINNA ELLER ETT BARN ATT DE RESPEKTERAR INTE SVENSKA FOLKET ÖVERHUVUDTAGET de som kommer från dessa länder då.

Men svenska folket är så glad att hjälpa dem och ger dem så mycket hjälp och får även hjälpt till att bygga om badhus för de kan inte bada med oss ens när de har nu flyttat hit, då kan de inte ens bada med oss fast de bor i landet så kan de inte gå till badhuset ens, tänk bara vilka fel regeringen gör nu ATT DE INTE SER HUR DE SER PÅ OSS NU utan går i deras fotspår nu och förändrar till och med badhuset, så de ska få som de vill.

Men varför kommer de ens hit när de inte vill bada med oss då.

DE MÅSTE HA EGET BADHUS MED BADKLÄDER när de badar då, men vi har bikini som är nu på modet nu och vi har även baddräkt som inte de har då utan vi visar benen och armarna och vi kan ha lite tyg över bröstet och ändan då, men vi har inte som dem så klart då.

MEN TYCKER INTE NI ATT DET ÄR DAGS FÖR DEM ATT FÖRÄNDRAS NU och bada med oss då istället för att bygga om allt när de kommer hit, då ska de gå efter dem då bara för att bada då får de till och med badhuset förändrat då.

Men vilken hitt att komma hit nu hur tror killarna som kommer från dessa länder ser på oss vad tror ni? De får inte ens bada ihop med kvinnorna som vi gör vi badar ihop och har ett badhus DÄR VI BADAR IHOP SOM ÄR VANLIGT HOS OSS DÅ. 

Men vad får de göra DE FÅR INTE ENS BADA IHOP MED MÄNNEN ENS fast vi kan det och har även familjen med då när vi badar ihop då. Ibland är familjen med de som har har barn då eller så har de bara kul ihop folk när de tar sig en simtur då, men vad får de göra då de måste även ändra om tiderna för dem FÖR DE KAN INTE ENS BADA MED OSS NU för de skulle aldrig gå med på det då. Eller så kommer det gå så långt så de bygger ett nytt badhus som är bara för dem då och ingen svenska får tillträde där då.

Ska vi ha det så här nu??

Jag ser även allt de kan BARA AVBRYTA EN LEKTION bara för att de måste ut och be just då fast de sitter på en lektion i Sverige nu, men har de inte sett att i landet då håller vi inte på med det så mycket under en lektion då utan vi är där för att lära oss då och BE FÅR VI GÖRA TYST INOM OSS om vi vill be en tyst bön. Vi kan sitta på en lektion och be inom oss så mycket vi vill då, men stör inte lektionen då utan vi ber en tyst bön inom oss då för att känna oss lugn då.

Men vad gör de?

DE AVBRYTER EN HEL LEKTION NÄR DE MÅSTE BE och fram med sin matta för att nu måste de be fast de kan sitta och be tyst då för att inte ställa till problem i skolan och alla avbrott som blir då.

MEN SER NI HUR OLIKA VI ÄR DÅ vi går till kyrkan eller så är folk med i en sekt och ber där då, men de kan till och med avbryta en lektion bara för att nu måste de be, men även efter vägen kan de blockera en väg bara för att be då som de gör i sitt hemland då, men där får de be bäst de vill, men kommer de till Sverige DÅ MÅSTE DE ÄNDRA OM SIN KULTUR för att annars funkar det inte alls att bo i landet då.

Vi ber inte som dem utan folk kan be en tyst bön inom sig när de sitter i besvärliga situation, då kan vi be en bön som fungerar lika bra då, men inte för dem då funkar det inte alls att ändra om sig alls då UTAN DE TROR ATT DE SKA FÅ SOM DE VILL HELA TIDEN. 

Men det måste svenska folk börja säga nej FÖR DE FÅR GÖRA SOM DE VILL när de kommer hit och kommer vi till deras land, då kan ni bara tänka er vad vi får ändra om oss då, men de skulle aldrig acceptera det utan vi skulle bli tvungen att bära burka eller slöja då när vi kommer dit. De skulle aldrig gå med på något om vi sa att vi vill leva som en svensk då de skulle aldrig gå med på det.

DE SKA TA SEDEN DIT DE KOMMER NU som bär burka och slöja då. De ska ändra om som svenska folket lever idag för de ska ta seden dit de kommer nu AV MED BURKAN OCH SLÖJAN för nu bor ni i Sverige då och nu ska du släppa dina kläder när du flyttar hit då. Du måste gå med svenska folket för vi har en helt annan kultur än vad ni har det nu.

Ni måste ändra om och släppa allt från er kultur för ni ska jobba och leva i landet då. ALLA KVINNOR JOBBAR I LANDET DÅ och de bär inte den klädseln då utan de har inte den klädseln som ni har slöja och burka och sjal sjalett då för ni måste ändra om när ni ska bo i landet då. Ni måste släppa allt då för ni ska leva och bo då och båda måste jobba då i landet då.

DE MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER NÄR DE FLYTTAR SVERIGE 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.