SVERGIE SWEDEN

 KAN GUD HJÄLPA SVERIG?

Den frågan ställer jag mig nästan varje dag nu, för ingen tycks se, vad som är sant nu utan går på andras  som kan inte ett dyft, HUR ETT LAND SKA GÅ RUNT ,eller kunna skydda ett land fullt ut från jättestora problem ,för oss kvinnor och barn nu.

Jag tänker nu speciellt på det, GUD HAR TAGIT UPP OM NU och ingen tycks kunna något ,som vi har tagit upp om, utan de bara svamlar i tomma luften. Folk ser inte ett dyft vad de kan göra ,för att slippa problem som landet fick nu.

NU HAR GUD OCH JAG OCH MIN ANDRA  PROTECTION, SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, vi sitter och skriver sida upp och sida ner om hela landet stora problem ,som folk kan FIXA PÅ ETT NAFS NU, men hela tiden går svenska folket runt och bara svamlar i mina ögon ,och är rädd att driva på som de måste göra, för att skydda oss från stora problem som vi har fått nu.

Jag ska en gång bli klar, men jag har så stor lust att sluta skriva, så kan folk fixa sina problem själv och nu har jag gått tillbaka i tiden innan landet fick så stora problem ,ATT JAG VAR REDAN UTE I TID OCH SKREV OM STORA PROBLEM FRÅN ÄRKEÄNGLARNA, MEN HÄNDER INTE SÅ  MYCKET DÅ. 

Jag har lärt mig från ärkeänglar ,men kallas för ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. Men arch wings ser allt när går över jorden. Men har koll på landet. Men har lärt känna dem, men lever i en annan värld, men ser allt som händer. Jag var tvungen lära känna dem ,och SKREV OCH VARNAR FRÅN ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS. Men ser allt jorden ser ut då. Men far runt ställen då. Men Sverige var problem land.

Men GUD är mer besvärligt att kunna ta till sig nu. Jag ser det själv hur kyrkan och alla sekter kan ställa till för oss, SOM SKA SKA SKRIVA FRÅN GUD NU, då blir det redan problem med det för de kan skruva på sig så mycket och tror inte på det.

JAG SER HELA TIDEN SJÄLV FRÅN HONOM hur landet ser ut nu och nu skriver jag själv idag, men annars så skriver jag från honom för att putta landet rätt, och JAG HAR INTE SAMMA KUNSKAP som han har, och därför så var han tvungen att skriva med mig.

Jag kan inte GUD kan dela ut till folk ,och LIKA ÄR DET MED ÄRKEÄNGLARNA ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR ,och vad som skulle hända när landet gör fel, vi får farligt land att leva i, och samma där, de såg framtiden. JAG ÄR BARA EN KANAL FÖR DEM  och samma är det, GREAT MASTER, JAG ÄR BARA EN KANAL DÅ SOM MED GUD DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är jorden-birgitta-andlig-inspiration.pngMen nu har GUD dykt upp ,och då blir det genast problem har svårt att tro på han. Men han lever verkar år efter år, men han visar sig nu när han måste träda fram för första gången. GUD FINNS PÅ RIKTIGT. SVART HÅR OCH LJUSBRUN HUD, BLÅ VACKRA ÖGON MEN HANS HUD ÄR INDIANER USA.

Folk kan inte tro på honom ett dyft då FAST HAN KAN ALLT DÅ. Han kan allt om jorden då därför gick jag den vägen, för att han måste prata med människorna om jordens största problem vi har nu.

Han måste prata med människor, FÖR ATT VARNA FOLK OM STORA PROBLEM NU, som folk inte ser då utan de har sån trust till varje regering, som finns i varje land. Folk tror på dem såklart då. Men en del ser mer än andra ser då. Men del folk har inte ens koll på att förstör jorden så mycket, och att våra barn kommer få stora problem om vi inte hjälps åt då ,och därför sitter vi och skriver om det FÖR ATT PUTTA FOLK TA TAG I JORDENS PROBLEM.

JAG KAN INGET, SOM HAN KAN SE JORDENS PROBLEM, hur kan sköta jorden på rätt sätt då, och även hur Sverige ska skötas om på rätt då. Han kan allt om landet ska gå runt ,men, vad händer då tror ni?????

HAN KAN SÄTT IGÅNG LANDET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-lady-nada-och-c3a4rkec3a4glarna-hope-och-anael-birgitta-andlig-inspiration.pngJag kan se så långt tillbaka när jag skrev på förra bloggen, och den här bloggen ,att jag skrev så sällan från mig själv då. JAG SKREV FRÅN GREAT MASTER, ÄRKEÄNGLAR OCH GUIDERNA DÅ. Jag minns folk klagar på mig skriv från din vardag. Men hade inte intressen skriva om mig själv. Men skrev om mitt arbete, så kan förstå mig när jag jobbade med dem. Det blev så lite av den varan om mig själv, fast jag tänkte på det att jag kan skriva lite grann, men det var ytterst lite jag skrev själv då. Men har inte intresse att skriva om det. Men vill skriva från GREAT MASTER, ARCH WINGS ÄRKE VINGAR, GUIDER. KUL ATT SKRIVA FRÅN DEM. 

Jag har alltid känt ATT MIN BLOGG BARA VAR ATT SKRIVA FRÅN DEM ,och då blev det så, att jag bara skrev från dem när de ville att jag skulle varna folk, eller så skrev om relationer eller andra ämnen de kunde ta upp om. Men lade ut på bloggen skrev till människor, och bloggen var gjort så.

Det började långt tillbaka när jag skrev från dem, ASHTAR TOG UPP FÖR LÄNGESEN innan bloggen dök upp, då pratade han på den tiden, SKULLE SKRIVA FRÅN INTERNET skriva på internet till människorna då. Det var aldrig meningen att jag skulle skriva om mitt liv, utan bara vad som händer då, men även att jag fick hjälp av dem såklart. Visar hur internet skulle utvecklas. Men fanns ingen blogg på den tiden.

Men gjorde hemsida och människor kunde läsa där. Men tankarna gick på den tiden, när han sa skriva på internet. Men hur ska jag fixa det????? Men internet utvecklas ,men kolla idag hur internet ser ut idag. Jag startar en blogg och kunde börja skriva från bloggen. NU KOMMER GUD OCH LÄGGER UT TILL MÄNNISKOR. 

JAG KÄNDES BÄTTRE ATT SKRIVA FRÅN ÄRKEÄNGLAR ,GREAT MASTER, GUIDER OCH ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. Det var mycket enklare att skriva från ärkeänglar, great master och guiderna då. Jag hade sån dålig fantasi då. Men gav mig ämnen att skriva om, och då blev det enklare att skriva från dem. Men kände att jag skulle skriva en del stunder.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är three_graces.jpgJAG SATT OCH SKREV NÄR VAR NYÅRS AFTON SKREV OM JORDEN. Jag fick alltid sätta mig vid datorn när folk var rädd för 2012 att jorden gick under.

Men folk var skräckslagen och fick för sig att jorden skulle gå under. JAG SKREV OM JORDEN VARJE ÅR INNAN 2012. Men fick meddelande från FRÅN GREAT MASTER JESUS ,SOM SA HUR JORDEN SÅG UT. Men vi måste lugna folk. Jag var nervös själv när man hör allt tok folk hittar på.

MEN 2012 ,DÅ RULLAR JORDEN BAKLÄNGES. Men rullar bakåt och stannade där. Men var svart av allt skit jorden går igenom. Men jorden stod ett tag där. Men efter ett tag ,då rullar jorden framåt och ställde sig där. MEN JORDEN STÅR KVAR. MEN FOLK MÅSTE TA HAND OM JORDEN SER HEMSK UT. 

Folk var rädd på den tiden ,och jag lade ut innan 12 slaget varje år till människor. Men folk såg att jorden stod kvar. Folk blev rädd från olika människor skrev böcker ,och samlar pengar innan år 2012 skulle gå i backen. JORDEN STÅR KVAR. 

MEN GUD PRATAR OM JORDEN NÄR I TRÄFFAS. Men jorden är hemsk från bilar och utsläpp på många ställen. Men från krig ,som även förstör jorden. Men vi har värre vapen och värre bilar idag. Men vi får lida av det. Men jorden har börjat skada folk ,genom att bygger mer och mer flygplan och båtar ,och allt som går med motor skadar jorden idag. JORDEN BLIR SVART AV ALLT ,SOM JORDEN FÅR TA EMOT. 

Jag vill göra på samma sätt då FAST GUD VILL ATT JAG SKRIVER LITE GRANN jag är inte så pigg på det. Det går mycket enklare när jag sitter och skriver med PROTECTION då.

VI SKRIVER OM HELA SVERIGES PROBLEM NU.

MEN VI HAR FÅT PROBLEM MED BURKA ,SLÖJOER ,SOMALIA SOM BÄR SLÖJOR, NIQAB, OCH BURQA. Men passa inte in i samhället när flyr till Sverige, genom att vi får problem med männen som jagar oss.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är servant_or_slave_woman_in_mogadishu.jpg

Vi blir utsatt för det ena än det andra kan inte släppa dem över gränsen ens. När vi ser förtryckta kvinnor och tjejers kläder ,alla ser problem vi får när de ser Sveriges kvinnor och tjejer lever här. MEN HJÄLPER FOLK ,SOM SKADAR OSS ÄR INTE OKEJ ENS. 

Men alla kan förstå att vi får problem när männen ser oss. Men hemma, då går kvinnor heltäckt. Men ingen har rätt att röra oss bara för de har krig. Men ingen har rätt att göra som de gör ,annars kan inte ta in dem ,genom att männen skadar kvinnor och tjejer när gör som de gör. MEN HJÄLPER ETT ANNAT FOLK IDAG NÄR HAR KRIG I LANDET.

MEN FÅR INTE SKADA OSS ENS.

Men får stanna hemma när gör som de gör då. MEN FÅR INTE ENS TÄNKA TANKEN RÖRA OSS. Men hjälper folk från krig får inte ens tänka tanken skada oss, får stanna hemma och ta hand om sitt land. 

Det är tyst som en mur ingen reagerar på ATT NU HAR VI FULLT MED BURKA OCH FOLK SOM BÄR SLÖJOR OCH SJALAR OCH SJALETT, då ska ska ändra om såklart, för att kunna få ett jobb annars får de som bär sjalett stanna hemma ,som min förra mans fru han gifte sig med då. Hon fick stanna hemma för hon ville inte ändra sig alls då. Han var väl för svag att säga till då. Ibland sade jag till honom om det ,ATT HON FICK INGET SOCIALT LIV när hon kom till Sverige då.

Han hade egen restaurang och han gick varje morgon till jobbet då och vad gjorde hon tror ni? Hon stannade hemma på den tiden och passade barnen. Nu är de vuxna och har har egna familjer då och båda hans döttrar jobbar då, den ena hon har slags kontorsjobb, och den andra jobbar med hår och har utbildat sig till hårfrisör då och är gifta båda två, men de jobbar ,och HAR ÄNDRAT OM SIN KULTUR, för att inte få som sin pappa och mamma då ,utan de jobbar och tjänar in sina pengar själv då. Men var även noga med, vart barnen skulle gå och bra utbildning, och den ena av döttrarna har satt sina barn på engelska skolan, för att säkra barnens framtid. MEN VILL HJÄLPA SINA BARN NÄR KOMMER HIT.

Men hur ser det ut för folk som kommer hit nu? MÄNNEN FÅR SLITA MER, men tappar sociala livet ,som är viktigt att växa in i samhället.

Det ser ut som hans fru ,och han fick kämpa med sin familj det var en som jobbade då, och han fick slita mycket med familjen då. Men hur många kan starta en restaurang då, som ger pengar då han startade eget då. Nu jobbar han i Norge de kan leva på hans lön då, men alla kan inte starta eget då, för att kunna klara av att leva då ,UTAN FOLK MÅSTE ÄNDRA OM DÅ ,och inte sitta kvar som hans fru fick göra, för hon vägrade ändra sig då, men det gick bra då, för han kunde försörja sin familj då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45953892c0ef25338660f2906b962055-angels-and-fairies-heavenly-angels.jpgNu har vi tagit upp om JÄTTESTORA PROBLEM SOM VÅLDTAR KVINNOR OCH BARN när de kommer hit ,de gör inget åt det. MEN BLIR FEL VI MÅSTE SKYDDA BARNEN NÄR GÅR UT IDAG. 

Men tar in fel folk, som  alla ser idag. Men vi är rädd om barnen, som ingen verkar förstå ens. När sitter tyst när barnen blir skadad och kvinnor ,tjejer blir utsatt idag. MEN KOMMER FRÅN KRIG ,DÅ SKA SLUTA SKADA OSS ANNAR FÅR STANNA HEMMA.

Regeringen säkrar inte svenska folket ens MÅSTE ÄNDRA OM MÖRK KULTUR ,ANNAR KAN INTE TA HJÄLP AV OSS ENS när kommer hit, regeringen bryr sig inte om i våra ögon ,när de har sagt JA till folk ,som de inte hjälper rätt överhuvudtaget då, att ge dem en puff i rätt riktning ,för att inte hamna utanför samhället som flyktingar gör hamnar fel ,men ska växa in i samhället då. MEN FOLK MÅSTE FÖLJA MED SVERIGE ,SE HUR VI LEVER IDAG.  

De får även dålig ekonomi när regeringen har gett dem all hjälp som de får en liten stund, MEN VAD HÄNDER MED KVINNORNA DÅ? De får stanna hemma, som min första mans fru fick då, men även leva som hon lever idag då.

Men det går förändra så mycket då, för att svenska folk ska rädda folk, MEN DE MÅSTE HJÄLPA DEM RÄTT NU, och de måste säga NEJ till burka och slöjor ,burqa ,niqab, men även de som bär sjalar och sjalett har problem att få ett arbete, som folk kan acceptera mer de som bär sjalar och sjalett då att folk tänker inte på det, att det är så fel då att sluta upp att bära den kulturen när de kommer till Sverige.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d7e478e0273785c479658fcca271425b.jpgMEN FÅR BÄSTA CHANSEN ÄNDRA OM SITT LIV, genom att kommer från mörk kultur med hårt styre har svårt att se chansen ändra om sitt liv. VI VILL ATT MÄNNISKOR FÅR LEVA OCH ÄNDRA OM SITT LIV.

MEN ANDRA GENERATIONEN SOM SER DET.

Men Sverige är gjort för båda söker skolan och arbete. REGERINGEN MÅSTE LÄGGA SIG I NÄR KOMMER HIT ACCEPTERA INTE BURKA OCH SLÖJOR, NIQAB, BURQA, HIJAB MÖRK KULTUR, Genom att lämnar mörka livet som folk lever där. Men regeringen kan hjälpa kvinnor, tjejer och män leva som vi lever.

MEN FÅR CHANSEN KLIVA FRÅN MÖRK KULTUR KLÄ SIG FINT I KLÄDER SOM VI HAR, TJEJER OCH KVINNOR FÅR LEVA FINA KLÄDER ger dem chansen springa runt på affärer, och hitta sina klänningar och kjolar fina upptill blusar eller kläder som vi har. HÄNGA MED SVERIGE ,genom att uppleva glädjen klä sig fint då. Eller andra kul kläder ,som vi gör oss fin i, men får aldrig chansen att leva bra liv ,när regeringen är så dålig att lägga ut handen till dem. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är blue-red-iii-25127.jpg

Men får aldrig uppleva det när lever år efter år mörk kultur, men ge dem chansen att leva med kläder, som vi har följer modet många tjejer idag. RÄCK FRAM HANDEN GE DEM GLÄDJE.

Men även kvinnor klär sig fint ,som kan lysa upp vardagen för dem de lever i ,genom att hjälpa dem leva som vi då. MEN SITTER FAST HOS REGERINGEN HJÄLP DEM NU. 

MEN KVINNOR OCH TJEJER LEVER FÖRTRYCKT LIV, MEN DRAR DEM UR DEN HEMSKA KULTUREN, kvinnor och tjejer lever förtryckt liv alla år lever där. När kvinnor och tjejer ser Sverige, men hjälp dem att slippa mörka kulturen då.

Men hjälp människor leva som vi lever ge dem glädje när kommer hit. Men styret kommer ifrån har stannat upp, och fortsätter på samma sätt förtrycker kvinnor och tjejer år efter år. MEN RÄCK FRAM EN HAND HJÄLP DEM ATT LEVA NÄR DE KOMMER TILL SVEIRGE. Men alla ser hur kvinnor och tjejer får leva år efter år, när ingen slår ner näven i bordet, och ändra om knäppa lagar som de lever.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är yuck-laura-lee-zanghetti-1.jpg

Men då har vi ett fritt land Sverige, som kan göra allt för kvinnor och tjejer ,som tar hjälp från Sverige ge dem glädje ,OCH FÖRBJUD ALLT MED MÖRK KULTUR LÅT MÄNNISKOR LEVA NÄR KOMMER HIT ,ändra om här i Sverige, genom att landet kommer ifrån gör ingenting ting åt kvinnor och tjejer och männen går på samma sak och syn, som landet trycker ner. MEN  RÄCK FRAM HANDEN GE ALL HJÄLP TILL ATT LEVA RÄTT LIV ,GENOM ATT SE ANDRA MÄNNISOR LEVER SOM VI LEVER DÅ.

Om de ska få ett arbete, då måste de sluta upp att bära sjalett och sjal om de ska få ett arbete ,därför tog jag upp om min första mans fru ,HUR HON FICK DET när hon kom till Sverige då, att folk har hjälpt henne helt fel då ,hon skulle gjort som han då ut och jobbat då, men blev aldrig så för henne, men hennes döttrar ville jobba och vara mer ,som svenska folket då, men även barnen de fick de vill leva, som vi lever att vi kan få bra arbeten då.

HUR HAR REGERINGEN TÄNKT när de har ställt till så mycket problem med landet ,och inte regeringen kan säga till då ,och  måste ändra om allt när de kommer hit ,och det skrev jag långt tillbaka om då, när ärkeänglarna och mästarna var i farten redan då och varnade så mycket för dem FÖR DET BLIR SÅ STORA KONTRASTER DÅ.

Men vad händer nu?

REGERINGEN HAR SAGT JA TILL DEM och vad har hänt då?

Jo ,vi kan inte ens gå ut idag EFTER TOG IN KVINNOR SOM BÄR BURKA OCH SLÖJOR FRÅN SOMALIA NIQAB, BURQA MÄNNEN JAGAR OSS. Männen ser bara att de kan ha lite kul nu, för att slippa att ha kul med en åsna, som vi har tagit upp om så mycket nu. HUR DE LEVER I LANDET NÄR KOMMER HIT. 

Vi har tagit upp om varför vi har problem, men har någon varit pigg på att tag tag i det nu?? Jag ser inte så mycket folk har tagit tills sig ens ,när de inte tar upp det vi har skrivit om, då skulle folk vakna upp illa kvickt. Vi kan inte gå ut i sommar och INTE BLIR UTSATT FÖR GRUPPVÅLDTÄKT, som kommer från dem som bär burka , niqab , burqa och slöjor Somalia.

Det är mest därifrån de kommer nu killarna som ger sig på svenska barn och kvinnorna ,det kommer mest från dem som kör med gruppvåldtäkter nu. Killarna är inte så van att se kvinnorna naken landet de kommer från då. De kan prata och påverka så mycket kvinnorna som kommer från dessa länder ,de påverkar sina barn så mycket då ,och kan kalla svenska folk både för det ena än det andra då.

 Hur ser killarna på det tror ni då????

Det kan ni bara tänka er, vad de ser då när de blir så påverkad av mamman då, för hon är den som uppfostrar sina döttrar och söner då ,som även kommer från EN SÅN FÖRTRYCKT KULTUR DÅ, hur  de ser då hur vi är då?

FRÅN KULTURENS ÖGON ÄR VI INTE SÅ VACKER I DERS ÖGON  svensk kvinna då, genom att vi inte skyddar oss och lever som dem DE SER NER PÅ OSS DÅ ,och har inte samma syn som svenska folket har då. De har inte samma syn på något då, och när de ser vår klädsel som vi är van att gå i, då ser så mycket fel på oss att vi är ett så lätt byte då, som visar upp oss som vi gör nu. Men vi kan inte ändra om oss bara för de kommer från stenåldern och har inte ändrat visa sina armar och ben ens.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är feedingducks_original.jpg

Men vem är mest knepig ,vi är född med ben och armar och kroppen ,som visar så lite av då. VI LÄR BARNEN ÄLSKA SIN KROPP MEN FÅR INTE VISA SIG. MEN ÄLSKA SIG SJÄLV. Men vi vill barnen ska känna sig vacker och älskad ,men lär att kroppen är vi född med. Men vi har rätt att visa kroppen när vi är född med hår, ben, armar och kroppen ,springa naken genom att vi är född med kroppen. Men varför dölja kroppen med en massa tyg ,som de sätter på dem får inte ens visa ansiktet, och hår som är vackraste en del tjejer föds med. Visa ansiktet och ögon som vi är född med, men har sån knasig syn på det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53.jpgMen vill leta fina kläder till barnen ,men vad letar de till barnen??? Men är kul för barnen klä sig i fina kläder när får göra sig vacker. Men tänker inte på det ,att barnen vill klä sig fint med vackra kläder genom att det finns en uppsjö av kläder ,att välja på göra sig vacker. Men alla tjejer älskar göra sig vacker med allt ,som hör till klänningar och kjolar och fin blus upptill eller annat upptill, men älskar klä sig fint. MEN FÖRÄLDRAR OCH BARNEN VILL KLÄ SIG VACKERT MED FINA KLÄDER. MEN FÖLJER MODET MÅNGA TJEJER OCH KVINNOR IDAG. 

Men vi har den synen att klä oss fint fina kjolar klänningar fina kläder till männen. Vi älskar klä barnen ,men älskar hitta fint till dem. Men har inte ens kommit så långt ,när vi vill pynta barnen med söta kläder vill klä dem i. Men sätter fint i håret när vi hittar saker till dem. Men finns en uppsjö att göra sig vacker idag. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4e318a6f993305c0a339b57c1687e7fa.jpgGENOM ATT DE HAR EN SÅN GAMMAL KULTUR, och inte hängt med jorden utveckling nu. Vi vet att många länder ,som har vår klädsel har problem idag. Folk ser ner på varje kvinna då, som bär den klädseln då. De ser ner på varje kvinna, SOM GÅR LÄTT KLÄDD ,SOM ÄR VÅR KULTUR DÅ. Vi lever  2018 nu.

Vi kan välja kläder idag lång eller kort. Men förr i tiden ,då var hård tid att visa sig. Men damer hade hatt på den tiden och långa klänningar. MEN BAR VACKRA KLÄDER PÅ DEN TIDEN. 

Men fina hattar tillhörde välställda kvinnorna, men hade pengar på den tiden, som bar fina stora hattar. Men burka har inte ens tänkt klä sig vackert ens. Men kan inte stava till det. Men vi bar vackra hattar och hade vacker sjalett på den tiden. Men vi täcker inte för ansiktet ,som burka folket gör ,men även som bär slöjor. MEN HAR INTE KOMMIT SÅ LÅNGT NÄR VI SER ÅR EFTER ÅR LEVER HEMSKA LIVEN. Men fruktansvärt att leva där när kan inte ändra om från svarta skynken klär sig med. Måste bli ändring i landet, när kan inte hjälpa till ändra om länder ,som bär hemska kläderna. 

Men har stannat på vägen, men vi fortsätter från att lämna den tiden. Men stannar stenåldern, genom att bär samma hemska klädsel som då. Men fula kläder klär sig när jämför kläder vi bär idag. Men även bakåt i tiden ,när bar långa vackra klänningar med vackra tyger. Men damerna köpte vackra hattar som fanns en uppsjö att klä sig fint på den tiden. Men var viktigt att bära hatt innan gick ut eller sjalett då. 

Och de står fortfarande kvar i samma kultur år efter år och andra länder har gått vidare för länge sen, vi utvecklar oss då. Men vi har fritt liv än de har då. Men klär oss med fina kläder. Men går med svart år efter år måste bli ändring på det. MEN TIDEN ÄR 2018 MEN KAN BURKA ÄNDRA OM??????? Men lever mörkt liv år efter år. 

Men de står kvar, och lever efter gammal bok som koranen då, men även andra, som lever efter koranen har ändrat sig så mycket länder som kommer från koranen nu, och den lilla klick av folk som också läser koranen, HAR INTE FÖLJT MED, men de måste nog ha fastnat då för andra har gått vidare då och tar inte alls så blodigt då medans dessa som bär burka och slöja de få fruktansvärda liv när andra som lever nära dem har ändrat sin klädsel så mycket då till och med grannländer till dem har ändrat sig, men de har inte ändra sig alls utan landet fortsätter och förtrycka kvinnor då. De får leva kvar sin fruktansvärda kultur då och det värsta av allt ATT DE ÄR KVINNORNA SJÄLV SOM PÅVERKAR DÖTTRARNA ATT BÄRA BURKA OCH SLÖJA DÅ för de har inte kommit så lång landet då.

Men när de kommer hit då blir det problem, men även när de kommer till andra länder som inte bär samma klädsel som dem, DÅ FÅR LANDET JÄTTESTORA PROBLEM MED DEM DÅ genom att de kan inte respektera landet då som inte har som dem.

Vi vet att många länder har problem med folk , som bär burka och slöja då, men det är ni som måste säga NEJ, för att få slut på största problemet då, kvinnorna som blir så utsatt för dem då. Jag vet att många länder har problem när de säger JA till dem.

DE MÅSTE LÄRA SIG GÅ MED LANDET DE FLYTTAR TILL DÅ att lära sig klä sig som oss för att få slut på ett sånt stort problem då för vi kan knappt gå ut nu sen de inte har lärt dem rätt nu och tagit bort ett stort problem. Om de har visat dem rätt att flyttar ni till Sverige då måste ni ändra om allt då och sluta bära burka och slöja nu när ni har flyttat till ett annat land då, att ni måste släppa er kultur när ni har flyttat hit och kan inte ta med er er kultur då när ni bor Sverige då UTAN NI MÅSTE LÄMNA ER KULTUR NU om ni ska bo här för vi bär inte den klädseln alls och varje kvinna jobbar i landet då annars får ni välja ett annat land då om ni inte vill ändra om er då och DET ÄR FRITT VAL för alla då att inte flytta hit då för ni måste ändra om om ni ska stanna då, men även visa upp en lagbok om landet lagar då.

KILLARNA ÅKER HEM OM DE VÅLDTAR ett barn eller en kvinna då att de åker även ur skolan och får inte gå kvar sin skola ens då utan åker ut på en gång då och får även lämna landet om ni ställer till problem då.

Men har de sagt något om det nu?

Regeringen tar inte upp om det och tar inte upp om burka eller slöjorna vad de måste göra för att slippa en massa problem nu. De tar inte upp om det, men vi vet vart det kommer ifrån då alla gruppvåldtäkterna då och vi har tagit upp om allt då HUR DE SKA KUNNA SKYDDA LANDET FRÅN STORA PROBLEM DÅ.

MEN VAD HÄNDER NU????

Jag ser att folk som bär burka och slöjor måste förändras nu, för att slippa så mycket problem nu och KÖPER EN MASSA SKYDD när man ska gå utanför dörren. Det ser alla vad de måste göra med folket som ställer till för mycket för oss nu. REGERINGEN HAR BÖRJAT BAKLÄNGES NU och ställt till så mycket problem nu ,och folk är rädd att gå ut vi möter på otrevliga män. När visade folket rätt på en gång ,för att kvinnor och barn ska slippa en massa problem nu som har blivit nu.

När regeringen inte kan läsa av folk som kommer hit ,och de har för lite kunskap om dem, och då är det bättre att visa dem rätt på en gång, för att slippa en massa problem i landet då. Regeringen vet inte vad de tänker om oss då, när de säger JA till dem.  Men vilka tankar de har om svenska folket då som är inte så fin i deras ögon då. Folk ser nu vad som händer NÄR FLERA MÄN KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT PÅ EN KVINNA ELLER ETT BARN, ATT DE RESPEKTERAR INTE SVENSKA FOLKET ÖVERHUVUDTAGET, som kommer från dessa länder då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpgMEN BEHÖVER INTE HJÄLPA FOLKET, SOM KOMMER FRÅN FÖRTYKT KULTUR ,men ta hand som sitt eget land när gör så fula saker mot oss. Men stanna hemma ,och res inte till länder kan inte respektera kvinnor ,tjejer ,barnen stanna hemma ta hand om ditt eget land. Men kommer hit med pass, men kommer som flykting. Vi tog emot från Norge och Danmark eller andra länder ,men sökte asyl och fick stanna här tills kriget var över. Men en del bosatte sig när de träffar kvinnor älskar eller  kvinnor träffar männen. Men kommer från Tyskland och Finland eller andra söker hit. Men tog hand om sommarbarn på den tiden. Men var så tacksam när fick slippa kriget.

MEN VAD HAR VI FÖR GALNINGAR, SOM SKADAR OSS MÄNNEN SKA INTE ENS RÖRA OSS. Men skadar hela Sverige när ska låta bli oss ,genom att landet delar ut pass, för att slippa gå in i krig men kör med gängkrig när kommer hit. Men vi har hjälp galet folk när killarna ska ta hjälp av oss ,när de är rädd att bli dödad själv. Men ingen tror sina ögon ,att de kan döda oss bränner oss ,men kör med gruppvåldtäkt och våldtäkt på löpande band. Men tidningarna blev full med rubriker varje dag. Men vad har tagit in för folk????????

MEN FULLT MED GALNA MÄN SOM SKADAR OSS, MEN SKREV HELA TIDEN OM TJEJER OCH KVINNOR BLEV UTSATT FÖR VÅLDTÄKT OCH GRUPPVÅLDTÄKT. Men vad har regeringen tagit in för folk. Men de kliar sig i huvet ,genom att vi har en lag att hjälpa folk från krig, men tror inte att kan göra så fula saker gruppvåldtäkt och våldtäkter ,när de hjälper dem från krig. Men skadar oss på en gång när de såg chansen gruppvåldtäkt och våldtäkt. Men familjer fick barn skadad efter dem. Men barnen blev skadad efter gruppvåldtäkt ,som är den värre att ta sig igenom då. Men ingen vill möta på det. Men vi har ett land i kaus.

Men ingen fattar lämna ut en enkelbiljett annars får flera tjejer och kvinnor och barn möta på det. 

Ingen förstår när de flyr själv från krig och problem, men skadar oss blir fel när de gör så fula saker. Men skicka hem killarna på en gång en enkelbiljett ,när de skadar oss och landet kommer ifrån får ersätta Sverige skadorna fick från galningarna. Lämna landet på en gång och får ersätta oss när skadar landet så mycket. MEN LÄMNA LANDET GENOM ATT MÄNNEN GÖR SAMMA SAK OCH HAR SKADAT OSS NU. 

Men svenska folket är så glad att hjälpa dem ,och ger dem så mycket hjälp och får även hjälpt till att bygga om badhus, för de kan inte bada med oss ens när de har flyttat hit, då kan de inte ens bada med oss fast de bor i landet, så kan de inte gå till badhuset ens, tänk bara vilka fel regeringen gör nu SER INTE MODE VI HAR MED BADDRÄCKT OCH BIKINI ,MEN MÅSTE FÖLJA MED OSS utan går i deras fotspår nu ,och förändrar till och med badhuset, så de får som de vill.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b112d1688e45dd6822a0a013cdb87d9f.jpg

MEN REGERIGNEN ÄR URDLIG ATT HJÄLPA DEM FRÅN MÖRK KULTUR BYGGER BADHUS TILL DEM. Men ser ni fel regeringen gör fel hela tiden. Men kommer från en mörk kultur, men låt de leva som oss då. Men hjälp dem leva som vi lever ,istället låt dem leva kvar i mörk kultur. Men ingen inom regeringen gör, så de kan leva nu. Men kommer till ett ljust land med moden, och tjejer och kvinnor och barnen kan leva klä dem fint när får chansen. 

MEN VARFÖR FLYR TILL SVERIGE NÄR FÅR LEVA KVAR I MÖRK KULTUR, men har krig. Men då kan någon inom regeringen visa dem rätt, och kan leva även som flyr hit. Men får chansen att leva även som som bär mörk kultur. 

DE MÅSTE HA EGET BADHUS MED BADKLÄDER när de badar då. Men vi har bikini som är på modet nu och vi har även baddräkt. Vi visar benen och armarna ,och vi kan ha lite tyg över bröstet och stjärten då, men vi har inte som dem så klart då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är women-bathing-at-the-brook-ferdinand-georg-waldmuller.jpgSVERIGE UTECKLAR SIG SÅKLART ,MEN FÖLJER MED ANDRA LÄNDER. Men vi har aldrig haft som dem ,vi kan bada med kläderna när vi tränar olika övningar då. Men tillhör den träningen med kläder.

MEN LÅNGT TILLBAKA, DÅ BADAR VI MED ANDRA KLÄDER, vi hade kläder som gick till halva benen. Men även upptill hade vi halva armarna bar, men hade på huvudet som skyddar huvudet. Men var gjort i vita kläder som var gjort av bomull. 

Men vill leva med bada lätta kläder, och en del badar naken på en del ställen, men Sverige har släppt mycket att skydda sig. Men badar naken kan vara flera som gillar den biten ,men går naken som en del vill göra då. Men det är inte fel på dem, utan vill leva så hela familjer vill leva gå naken bada naken. MEN VILL LEVA SÅ GÅR NAKEN BADAR PÅ OLIKA STÄLLEN NAKEN. MEN GILLAR DEN LIVSSTILEN.  

MEN TYCKER INTE NI ,ATT DET ÄR DAGS FÖR DEM ATT FÖRÄNDRAS NU och bada med oss då istället för att bygga om allt när de kommer hit, då ska de gå efter dem bara för att bada får de till och med badhuset förändrat då.  MEN REGERINGEN GÖR FEL NÄR DE GÅR I FOLKS FOTSPÅR.

Men vilken hitt att komma hit nu hur tror killarna som kommer från dessa länder ser på oss vad tror ni? De får inte ens bada ihop med kvinnorna som vi gör vi badar ihop och har ett badhus DÄR VI BADAR IHOP SOM ÄR VANLIGT HOS OSS DÅ. 

 

Men vad får de göra , FÅR INTE ENS BADA IHOP MED MÄNNEN ENS, fast vi kan det och har även familjen med när vi badar ihop då. Ibland är familjen med som har har barn då ,eller så har de bara kul ihop folk när de tar sig en simtur då. Men vad får de göra då ,de måste även ändra om tiderna för dem, FÖR DE KAN INTE ENS BADA MED OSS NU, för de skulle aldrig gå med på det. Eller så kommer det gå så långt, så de bygger ett nytt badhus som är bara för dem då ,och ingen svenska får tillträde där då. MEN FÅR INTE ENS HÄNDA BADA IHOP MED OSS. MÅSTE DELA ALLT MED OSS MEN HITTA PÅ BYGGA BADHUS. 

Ska vi ha det så här nu??

MEN KAN BARA AVBRYTA EN LEKTION MÅSTE BE  fast de sitter på en lektion i Sverige nu. Men vi lever inte som dem, BE när vi sitter på en lektion, men kan bara lämna lektionen SKA BE DÅ. Men vi håller inte på med det så mycket under en lektion då ,utan vi är där för att lära oss då ,OCH BE FÅR VI GÖRA TYST INOM OSS ber en tyst bön. Vi kan sitta på en lektion och be inom oss så mycket vi vill då, men stör inte lektionen då, utan vi ber en tyst bön inom oss då, för att känna oss lugn då.

MEN VAD GÖR FOLK?

FOLK AVBRYTER EN HEL LEKTION NÄR DE MÅSTE BE och fram med sin matta, för att nu måste de be, fast de kan sitta och be tyst då, för att inte ställa till problem i skolan och alla avbrott som blir då.

MEN SER HUR OLIKA VI ÄR DÅ ,vi går till kyrkan eller ,så är folk med i en sekt och ber där, men de kan till och med avbryta en lektion bara för att nu måste de be, men även efter vägen kan de blockera en väg bara för att be då ,som de gör i sitt hemland då, men där får de be bäst de vill. Men kommer de till Sverige ,DÅ MÅSTE DE ÄNDRA OM SIN KULTUR för att annars funkar det inte alls att bo i landet då.

Vi ber inte som dem, utan folk kan be en tyst bön inom sig när de sitter i besvärliga situation, då kan vi be en bön ,som fungerar lika bra då. Men inte för dem då funkar det inte alls att ändra om sig alls då UTAN DE TROR ATT DE SKA FÅ SOM DE VILL HELA TIDEN. 

Men det måste svenska folk börja säga, NEJ FÖR DE FÅR GÖRA SOM DE VILL när de kommer hit och kommer vi till deras land, då kan ni bara tänka er vad vi får ändra om oss då, men de skulle aldrig acceptera det, utan vi skulle bli tvungen att bära burka eller slöja då när vi kommer dit. De skulle aldrig gå med på det. Om vi sa att vi vill leva som en svensk då, de skulle aldrig gå med på det.

DE SKA TA SEDEN DIT DE KOMMER NU som bär burka och slöja då. De ska ändra om som svenska folket lever idag, för de ska ta seden dit de kommer nu AV MED BURKAN OCH SLÖJAN, för bor i Sverige då, och nu ska du släppa dina kläder när du flyttar hit då. Du måste gå med svenska folket för vi har en helt annan kultur än vad ni har det nu.

Ni måste ändra om och släppa allt från er kultur, för ni ska jobba och leva i landet då. ALLA KVINNOR JOBBAR I LANDET DÅ ,och de bär inte den klädseln då ,utan de har inte den klädseln som ni har slöja och burka och sjal sjalett då, för ni måste ändra om när ni ska bo i landet då. Ni måste släppa allt då, för ni ska leva och bo då och båda måste jobba i landet då.

DE MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER NÄR DE FLYTTAR SVERIGE 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.