BIG PROTECTION PROTECTION

DET BLIR SVÅRARE OCH SVÅRARE ATT SKRIVA FÖR JAG MÅSTE HA TYST. Men bor med folk, som finns inte tystnaden.    Men jag måste ändå ta den chansen när GUD har inte dykt upp nu. Men får vänta tills alla sover ,då kan jag skriva. 

Jag måste ta upp om allt, som folk har inte kunskap om. GUD kan allt ,och då ska jag lägga ut allt folk inte ser då.

JAG TOG NER FRÅN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER OCH FRÅN ASHTAR ,som jag har så svårt att bli vän med nu ,när jag har inte skrivit så mycket från honom ,fast jag kan ta den hjälpen även nu. Folk kan ta hjälp av honom, och rensa bort större problem.

JAG KÄNDE ATT DET VAR FEL MED ASHTAR SÅG 1 MAN. När han dök upp ,då kände jag 1 man, men folk pratar om skepp han äger då. Jag fick inte ihop det när pratar om han. Men kallar allt för federationen Ashtar command. Jag lyssnar på folk ,men när han kommer till mig ,då var det Ashtar och fanns bara han. Men folk pratar om flera män fick inte ihop han.

Men kunde inte sätta fingret på det, vad folk sa om honom, men nu vet jag vad jag kände nu. MEN FICK SANNINGEN OM HAN.

ALLT ÄR BARA LÖGNER SOM FOLK GÅR PÅ NU, och nu tar upp om Ashtar, hur han jobbar och inte som folk tror, att han jobbar nu ,och nu får ni se hur allt har förändras från honom nu.

DEN FÖRSTA BILDEN PÅ ASHTAR som har vuxit enorm från honom nu, så titta och se hur folk kan förändra från en man som ser ut såhär och hade inget skepp den gången han kom till dem då.

Ashtar JAG HAR SETT HUR DET SER UT RUNT HONOM NU ,att folk har den tilltron, att han har en massa skepp då. Ashtar ska rädda världen, men ingen ser hur jorden ser ut nu?????

Men kan Ashtar stoppa krig och sätta stopp för allt vi går igenom???? NEJ SÅKLART ,MEN JORDEN HAR INTE VARE VÄRRE ÄN NU. Men folk tror på Ashtar ska åka med sitt skepp.

MEN VÄRLDEN ÄR FULLT MED LÖGNER OM ASTHAR. Men fantasin kan alla bygga skepp som folk gör nu. Men vi tar upp om sanningen, om allt tok folk hittar på. Men jorden är svart och svartare blir jorden.

MEN INGEN ASHTAR OCH HANS GÄNG RÄDDAR JORDEN. MEN HITTAR PÅ LÖGNER OCH FOLK TROR PÅ ATT HAN VAR DÄR OCH DÄR. Genom att jag ser folk håller på med nu, att tro på dem fast inte alla gör det nu, men många har den tron och många följer den vägen ser jag. MEN HAR VUXIT FOLK SOM TROR PÅ DET. 

Jag följer inte dem ,men jag hörde även långt tillbaka att han hade ett skepp då, och hade väl lite trust till det då, men sen har jag sett ,att jag bara följt med folk nu. MEN LÄGGER FRAM SANNINGEN OM ASTHAR COMMAND.

SETT VILKEN LÖGN FOLK GÅR PÅ NU. 

HÄR ÄR EN BILD ,som har förändrats sen första gången Ashtar dök upp, då är han kapten på ett skepp, ser ni fast bara en lögn som har vuxit så stort nu. Han är stor i USA ,men andra länder har hittat dem.

ASHTAR HAR INGET SKEPP DÅ, men folk tror på det ,och det kommer långt tillbaka Ashtar dök upp hos en man 50 – talet.  träffade på en man som hette Ashtar då, men BYGGT UPP ETT HELT TEMPEL runt honom nu ,och höjt honom till skyarna som folk gör idag.

FOLK HÖJDE UPP ASTHAR BLEV SOM EN GUD FÖR DEM tror att han kommer från högre höjder då, och kan inte se vad som är rätt eller fel och nu. Jag tar fram en bild på Ashtar FÖR ATT VISA HONOM DÅ, men kände mig inte vän med bilden överhuvudtaget då. Jag tog först bilden som första personen hade målat då, för jag tänkte såhär, att jag vill ta rätt bild på Ashtar nu, och jag letade på internet.

Men ser att det är folk, som har försökt att måla honom, men även den bilden jag hade långt tillbaka på honom, jag målade som de såg honom med dessa kläder då. Jag följde bara med då, men även att han hade ljust hår och blå ögon då. JAG FÖLJER DÄR FOLK HAR PROBLEM MED. 

Jag försökte ta första bilden, men det gick inte så bra FÖR JAG BLEV INTE ALLS VÄN MED DEN, fast det var allra första bilden på Ashtar då, för han ser ut mer som en utomjording, när jag ser hur de målade honom då. Han påminner lite om de jag inte gillar alls att se då, men inte allt då, men en del av honom PÅMINNER OM GRÅ FOLKET DÅ, som jag vill inte ha med att göra då ,och därför hade jag lite svårt att ta första bilden då, men jag kände jag måste visa första bilden på Ashtar då.

Jag känner kylan i bilden, DET ÄR KALLT FOLK UTOMJORDINGAR GRÅ FOLKET ÄR KALLT FOLK. Hela hans ansiktsform påminner om dem då. Jag känner bara kylan i blicken då när jag ser på bilden då. Jag minns så väl han jag pratade med då ,som Ashtar tog bort från mig han påminner om honom de har ritat nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vc3a5r-vackra-natur-birgitta-andlig-inspiration2.pngMEN KÄNT IN EN BLUFF VÄRLD RUNT ASHTAR, FÖR ATT STÄDA BORT EN MASSA PROBLEM OM UTOMJORDINGARNA NU, som folk fått för sig han är jättestor kapten på ett jättestort skepp ,som bara är en massa lögner då, att han ska ett sånt stora skepp ,och kan fixa jorden åt folket då. MEN ALLA SER LÖGNER ,ANNARS HAR JORDEN VARIT FRI FRÅN ALLT. 

MEN TÄNK OM VI HADE SÅ LÄTTSAM, VI BEHÖVER INTE ENS BRY OSS DÅ, men nu får vi sitta och skriva och varna om det ena än det andra från GUD ,att det är vi människor som ska  rädda jorden nu. Vi får sköta om jorden, men kommer inget skepp och flyger över jorden, och städar allt från krig och stoppar krigen och städar allt åt oss.

Men tror ni kan det???? NEJ SÅKLART ,men jorden har varit fri från kärnvapen och haven och sjöarna var ren från allt, vi kan dricka vatten från sjön och haven. Men människorna får göra allt ,genom att jorden blir värre och värre nu.

Men folk har fått för sig så mycket om Ashtar ,och då har jag problem att ta fram en bild, som passar för mig. JAG SER LJUST HÅR OCH BLÅ ÖGON DÅ, vet inte om han kommer tillbaka Ashtar nu för han jobbar med sitt jobb då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.pngMEN ASHTAR KOMMER TILL MIG, NÄR SVERIGE FÅR PROBLEM MED INVANDRINGEN, HAN SKRIVER OCH VARNAR SVERIGE ,landet får problem när kommer från mörk kultur, SÄG NEJ. Men skrev från han den gången, men skickar inga skepp den gången ,då har landet varit vackert och fint och jorden.

 ASHTAR HAR INTE ETT ENDA SKEPP, MEN FOLK TROR HAN SKA ÅKA RUNT OCH RÄDDA JORDEN. MEN KOLLA HUR JORDEN SER UT IDAG. När han skrev med mig ,han visade och varnade landet  för så stora problem ,för annars har han flyget över då ,som folk tror han gör och skriver om det på internet. Ashtar sida upp och ner om han, som tror kan allt ,MEN JORDEN ÄR SÅ SVART IDAG. Jorden är svart med krig ,och folk flyr från krig, och mörk är jorden idag ,då kan Ashtar stoppa allt terrorister, men folk tror det.

Men kolla sidan Ashtar command löjligt, att tro på den sidan federationen. Men folk tror på allt, men folk förstår att det är lögner när jorden får ännu mer problem ,och hittar på saker och folk tror på det. LÖGNER RAKT I GENOM DET FINNS INGEN FEDERATION ENS ELLER ASHTAR GALACTIC OCH HANS GÄNG COMMAND ENS. Men är sanningen vi lämnar ut ,som folk tror på idag. Folk kanaliserar ner det ena än det andra, nu flyger han där och där och ska fixa jorden. LÖGNER SOM SKRIVER FRÅN HAN. MEN SER JORDEN BÄTTRE UT NU????? SVART OCH ÄNNU VÄRRE SER JORDEN UT IDAG, FOLK KAN KNAPPT LEVA IDAG.

Nu är Ashtar där och fixar det ,och han äger inte ett skepp ens, MEN HAN VARNADE OCH SKREV MED MIG DÅ, att nu ska Sverige inte ta in folket som regeringen är så pigg på då, men han har inte pratat om något skepp, som han ska äga då. Jag ser vart allt kommer ifrån nu ATT FOLK HAR BYGGT UPP SÅ MYCKET RUNT EN MAN ,som bara ska hjälpa folk då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bdea8b52e49d0be1c3150702fe690d88.jpgHan presenterade sig ,och sa bara Ashtar att han heter det, men folk har fått för sig, att han äger ett skepp ,och det är han som ska fixa jorden då, men tyvärr så är det vi som måste göra det då. FOLK HAR PROBLEM MED GRÅ FOLKET NÄR HAN DÖK UPP FÖRSTA GÅNGEN 50 -TALET. USA

JAG MINNS SÅ VÄL, hur jag lärde känna Ashtar då när han jagade en vän till mig. Det var länge sen långt tillbaka då ,och hon fick höra av en vän, att det var någon som hette Ashtar, som vill prata med henne då. Hon förmedlade det till henne, hon hade aldrig hört talas om Ashtar då . Hon hörde en man som hette Ashtar ,som ville komma i kontakt med hennes vän då.

Men sen fick hon kontakt med han som Ashtar ville då, men hon hade SÅ MYCKET PROBLEM MED GRÅ FOLKET UTOMJORDINGARNA DÅ ,och han var där för att hjälpa henne städa dem ,för hon hade som mig då ,en massa problem med utomjordingarna Grå folket då. Men han ville bara komma i kontakt med henne då, och nu har hon blivit fri från dem nu.

Hon fick hjälp med det ,som jag fick hjälp med då, men han var bara där, för att hjälpa till och även att jag satt och skrev om grå folket ,som ni läst om, hur han och jag varnade för grå folket då ,på min förra blogg då. Men fick ta upp om det ,för att hjälpa folk då när jag tar upp olika problem, vi kan ha då. Jag var inte så pigg på det, men jag älskar inte direkt att prata om grå folket, NÄR MAN VET HUR DE ÄR DÅ ,och är inte så kul att ha kontakt med dem då. Jag tog bort min andra blogg. Jag ville inte ha med dem att göra ens då ,därför tog jag bort min blogg då. Men fick igen skriva om grå folket då, mest för att hjälpa folk då, och visa vilka problem vi kan få från dem då.

FOLK HAR PROBLEM MED GRÅ FOLKET ,men Ashtar har inget skepp då utan kom för att varna dem. Jag skrev om Sveriges problem då.

Han skrev med mig då, men även att han började LÅNGT TILLBAKA ATT BESÖKA MIG ,och fick mig att skriva då. Men skrev inget på internet då, för jag hade inte den tillgången. Men det tog några år då, men han skrev aldrig om några skepp då, utan jag såg att andra satt och skrev då.

Jag tänkte att de hade rätt, vem vet då, jag gick med folket då, som har blivit lurad då ,och då gick jag där, men jag skrev aldrig att han hade ett skepp då, men skrev inte ens Command från början, men tror det var rätt ,SKREV SOM FOLK GÖR. Samma med twin soul tvillingsjälar ,fast GUD kallar oss för PROTECTION , BIG PROTECTION, men folk kallar oss för twin soul ,Tvillingsjälar ,och samma gjorde jag med Command, för de kallar honom för Ashtar Command då.

Jag hade även lite svårt, att sätta hans bild på min hemsida då, men jag gjorde det ändå. Jag såg andra hade det ,men jag kände mig obekväm NÄR GUD TOG UPP OM ASTHAR ,DÅ SKRUVAR JAG PÅ MIG ,och kände att det kändes lite obekvämt då, när han tog upp om Ashtar då.

Jag tog bort bilden illa kvickt då, för jag kände att något var fel nu ,och kände mig så dum då ,GENOM ATT JAG KÄNDE SÅ STARKT MED MIN INTUITION DÅ, ATT DET VAR FEL NÄR GUD FRÅGADE UT MIG OM HONOM DÅ ,och jag kände mig så dum då när han tog upp om Ashtar då.

Men jag ska vara så ärlig, så fick jag aldrig ihop Command då FÖRDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gif JAG TÄNKTE PÅ 1 MAN, och inte en hel stab, som folk pratar om då, utan 1 man kände jag då. Men när jag pratade med folk, och de förklarade att det är som en hel militär stab, som fick inte ihop då.

MEN PRATADE MED GUD OM DET, för han testade mig då.

Jag kände att jag kunde inte få ihop det alls då, MEN HAN SER VART ALLT KOMMER IFRÅN DÅ.  Jag känner att jag måste prata om mig själv nu.

Jag gjorde som folk gjorde då, jag skrev rätt trodde jag då ,för folk kallar honom för Ashtar Command då, och man kan se på internet hur det ser ut idag. FOLK HAR LYFT UPP HONOM och byggt upp så mycket runt honom nu ,som folk kan göra då.

Men även ÄNDRAT OM ETT NAMN PÅ JESUS ,som blev kapten på hans skepp då, som kallas för Sananda, som jag har så svårt att prata om nu. Men har sett hur det har sett ut ,och folk hittar på så mycket som GUD sagt nu ,och folk tror på det

Folk tror på en massa lögner ,som ställer till stora problem nu, och måste ta upp om Ashtar då. Folk har sån tillit till honom ,att han äger en massa skepp ,och är en stor kapten då, som har aldrig känt så, men folk har sagt det till mig. MEN BLANDAR IN JESUS OCH ASHTAR PÅ SAMMA SKEPP. Men Jesus lever där han hör hemma då.

Men Jesus har även han jobb med Sverige som GUD har då. Jesus har svart hår mörka ögon. Men har ljus hud. HAN LEVER PÅ ANDRA SIDAN. 

MEN ASHTAR HAR INTE SAGT DET SJÄLV, men han skrev mest för att VARNA SVERIGE OM INVANDRINGEN DÅ FRÅN FRUKTANSVÄRDA LÄNDER DÅ. Vi måste säga NEJ till folket, som kommer från förtryckta länder då, men han varnade för det. Han jobbar även, för att hjälpa folk med det, men även med utomjordingarna Grå folket, som jag fick lära känna honom första gången då.

Men då hade vi inte så mycket med farligt folk ,som skulle invandra då, men då var det ganska lugnt. Nu kom han tillbaka och skrev om Sverige vad de måste göra ,men han såg till att det är vi ,som måste göra det då ,och inte han ska göra det utan det är vi svenska folket ,SOM MÅSTE SÄGA NEJ. Men folk tror på att han ska fixa det ,och det kan ni glömma bort nu, för det är inte hans jobb ens, och hur skulle han kunna det.

MEN FOLK HAR HITTAT PÅ SAKER SOM ÄVEN JAG HAR BLIVIT RÄDD FÖR, tänkt om jag lever så, som DE SÄGER OM LADY NADA, en del folk som fått för sig, att hon bara flyter runt där uppe då, och gör ingenting  hon är en uppstigen mästare då.

Jag såg det själv ,vad folk skriver då. Men tänkte ibland, hur kan jag prata med Lady Nada, och VI KUNDE SKÄMTA SÅ MYCKET VI TVÅ. Lady Nada har följt mig och handla till och med det, men jag såg att det är mycket bättre att handla själv då, än att ha med henne i butiken då, för hon störde mig så mycket då, men även pratade så mycket om ,ska vi ta det Birgitta, ”men jag äter inte det, men det kan du ta då.”

När jag kommer hem, då blev sån cirkus när jag kommer hem med varorna ,jag fick med mig fel varor när jag kommer hem, men var så sur på Lady Nada. Handla själv. Hon säger på skämt, att hon äter inte mat utan JAG MÅSTE TÄNKA SJÄLV, vad jag vill äta då.

GUD kom även i konflikt med Lady Nada ,och han tyckte att hon gick lite för långt med skämtet då. Han sade till henne om det, men jag blev sur på henne. Men hon kan skämta ,så man kan skratta åt hennes skämt efteråt. JAG SER SÅ MYCKET FEL DE SKRIVER OM LADY NADA. Det stämmer dåligt med henne då, men jag kan henne då ,och har inte tänkt så mycket om det, än när folk har skrivit att hon är så hög nu ,och gör ingenting utan bara flyter runt där, har de skrivit om henne  då, och är bara en energi då som stämmer så dåligt med henne. HON LEVER MEN BOR I BIG HEAVEN DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9452fbe2835b76ac81050f348e0a2daa.jpgLÄNKAR TILL ENERGIN GREAT MASTER LADY NADA. Men hon kommer inte till folk Men folk kommer till energin ,och kan skriva vad som helst. Men ,då skriver folk från energin såklart, kan skriva vad som helst ,och hittar på om henne. Men sett sidor på internet som stämmer inte ens. Men energin kan skriva vad som helst lätt att skriva då

 HON ÄR SÅ LEVANDE FÖR MIG DÅ, och hon kunde sitta i sängen under mitt täcke ibland ,och bara skojade med mig. Hon kunde bara täcka över sitt hår med en sjal då. Hon satt mycket så med mig, men satt och pratade med mig, men även hela tiden följde mig i mitt hem då. Men nu ska hon komma tillbaka för hon måste hjälpa mig, men även att hon måste tillbaka till jorden ,som GUD sa ,om det behövs då. HON LEVER MED PROTECTION OCH LADY NADA ÄR BIG PROTECTION. När hon ska till jorden, då hänger han med.

LADY NADA LEVER SJÄLV MED EN TWIN SOUL, PROTECTION OCH HON ÄR BIG PROTECTION, som hon sa till mig då, att hon kan detta jobb så bra då. Men hon vill inte till jorden sa hon till mig för hon vet hur det är då. Jag kan se det idag, hur det är då, att jobba som hon och jag gör DEN ANDRA PROTECTION, BIG PROTECTION, HAR PROBLEM MED SKIT SVERIGE DÅ ,att jorden är inte kul nu.

Jag ser andra paret hur de har det, så jag förstå exakt vad hon menade då, att det är mycket bättre hemma brukar hon säga till mig då, ATT DE ÄR INTE SOM PÅ JORDEN ATT MÖTA PÅ MÄNNEN DÅ, men hemma då är det så himla bra sa hon till mig.

Jag kan inte berätta allt om Lady Nada ,men jag tog upp lite kul grejer om henne och mig nu. Jag vet att jag fick så mycket hjälp av Lady Nada när jag skulle skilja mig från min man. VILKEN STÖTTNING JAG FICK AV HENNE ,och det var endast hon som berättade hur det var mellan mig och min man då, för hon såg hur mitt liv såg ut med honom jag levde med då.

Hon tog upp så mycket runt honom, att vi måste lämna varandra för att jag ska må bra då. Det var hon som förklarade att jag LEVDE I ETT DESTRUKTIV LIV med honom, som jag inte såg själv då. Jag var van att ha det så, men tänkte ibland att han skulle ändra sig då, men det gjorde han inte då.

Jag vet att männen MÅSTE VISA UPP HUR DET ÄR ,och då blir jag inte alls glad då, men de har sagt att de ska ändra om snart då, så det ska bli lugnt då.

Jag känner att folk har hittat på ,och  har gått på samma sak, men följer efter där folk går idag.

GUD har mycket problem med det nu. JAG SATT OCH SKREV FRÅN ÄRKEÄNGLAR, KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS SANNINGEN 5 METER LÅNG, OCH GREAT MASTER DÅ. Han ser att jag var ute i tid då, att skriva och varna folk från stora problem då, men hur ser det ut nu.

JAG ÄR INTE GLAD ATT SE DEN FRAMTIDEN DÅ ,som många kan få idag ,att vi går ut vid fel tidpunkt då ,och tänker inte oss för då, men går ut. Men vad händer, vi kan möta på det värsta av allt då, ATT VI BLIR SÅ SVÅRT SKADAD NÄR VI GICK FEL VÄG tiden på dygnet.

Men måste kanske ut och handla, eller så är vi tvungen att gå ut vid en tid, vi ska låta bli att göra då, men måste ut för vi har inget annat val än att gå ut då ,och kan bli så skadad då ,om vi möter på män, som inte visar en minsta respekt då ,utan bara sparkar ner oss och BLIR ÖVERFALLEN AV FLERA MÄN DÅ ,SOM KAN KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKT ,VÅLDTÄKT, och kör med flera män då när de ska ha lite kul då, att de tar chansen när de kommer till Sverige, som är smörgåsbordet för dem.

…,,,,,Men för oss så kan det bli sista gången vi vågar gå ut ensam då eller så kan vi inte leva efter den våldtäkten då vi blir sjuk då, men det satt jag och skrev om att REGERINGEN FÅR INTE SÄGA JA till folk som bär burka och slöja då för de kan utsätta svenska folket för så mycket problem då.

Det finns även killar som inte gör det nu för det finns även dem då, men det är bättre att säga nej för att skydda ett land då för det är svårt urskilja vem vi kan lita på då. Det är mycket bättre ATT SÄGA NEJ DÅ FÖR ATT SÄKRA ALLT DÅ som landet nu kan få så mycket problem med dem genom att vi är ett sånt ljust land och när de kommer hit, då blir det problem för då kan inte de leva många kvinnor och barn som kommer från en sån förtryckt kultur och när de kommer till Sverige SOM ÄR SÅ LJUST LAND. 

Det kan ni bara tänka er vilket liv de får. De som inte ändrar om sig såklart, då kan de få ett ljust liv då, men hur ser det ut nu sen jag satt och skrev nu om det ena än det andra problemet för GUD ser långt tillbaka att jag hade börjat långt tillbaka och gå med ärkeänglarna då för att kunna utveckla mig, men ÄVEN FÖR ATT BLI EN BRA KANAL till folket då, så jag kan skriva så bra från ärkeänglarna och great master då att jag skulle sen skriva från GUD då, men måste skriva från honom, men även från great master som började gå med mig då.

Jag minns så väl att MIN GUIDE JOHLIE sa en gång till mig eller flera gånger HUR HON HÖLL PÅ ATT SLIPA PÅ EN FIN DIAMANT DÅ att bli så ren som en diamant då, sa hon några gånger till mig att jag höll på att träna och träna med dem men även KUNNA PERFEKT TELEPATI MED GUD. Nu pratar han bara med mig.

MEN ÄVEN HAN MIN PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN som jag lever med mig just som sitter och skriver med nu min andra BIG PROTECTION. Han och jag kan prata hela tiden med mig då, men även att jag kan sitta och prata med andra så kan han bryta av då och lägger sig i mitt prat när jag sitter och pratar med någon annan för han vill bara hjälpa till då. HAN PRATAR HELA TIDEN MED MIG, men även pratar engelska för han vill att jag ska lära mig lite engelska då, men där blir det lite problem då för jag måste kunna ordet då när han säger det för han och GUD och de andra pratar engelska hemma då, men då hör inte jag om han säger ett nytt ord då.

Det märkte jag även med ÄRKEÄNGELN HOPE att hon provade och provade säga ett nytt ord på engelska det funkade inte alls då för jag hörde så dåligt det hon försökte säga då, så de vill ATT JAG LÄR MIG NYA ORD DÅ. 

De vill att jag lär mig mer för jag och min tvillingsjäl kan bara prata engelska då. De vill gärna jag lär mig lite mer engelska då för det är lättare att prata med varandra  då. Många pratar engelska då, men där halkar jag lite grann men MÅSTE BLI BÄTTRE DÅ LADY NADA SADE TILL att de som är hos mig nu får inte prata svenska nu för hon vill att jag lära mig engelska då, men GUD och min BIG PROTECTION kan prata både engelska och svenska då. Det blir både engelska och svenska då. Det är lättare att komma ihåg orden då om man får prata engelska då för annars så glömmer jag bort orden då.

Jag har gått för att lära mig den konsten telepati, att bli en kanal då ATT KUNNA PRATA TELEPATI som de gör hemma då och som är bra när ingen ser vad han pratar om då för han pratar hela tiden tills vi somnar då, men vi pratar om både det ena än det andra då, men jag tänker ofta på den tiden kommer snart då, att han kommer lämna mig då. DET GÖR ONT när man är så van med varandra då.

Jag lever ett perfekt liv med en man som är underbar, TÄNK OM MÄNNEN VAR SOM HAN DÅ skulle livet se annorlunda ut då. Han tänker bara på mig då, men även visar så mycket kärlek och omtanke då. Men han lever inte på jorden som synd är då. Jag brukar skämta med honom att vi har ett perfekt liv, men du kan inte städa då och dela på jobbet, men annars är det perfekt då. Han ger mig så mycket kärlek och jag brukar känna hans kropp över mig när jag blir lite orolig att han är inte hos mig då.

Jag känner hur han lägger sig över mig, men känner bara MER OCH MER KÄRLEK  för han lugnar ner mig då. Ibland känner att han bara visar att han är hos mig när jag känner över benet eller över solarplexus, då känner som en liten tyngd då när han bara visar att han är hos mig då. På benet då kan jag bara känna när han bara trycker till ibland att han är hos mig då. Jag kan bli orolig när jag inte känner av honom utan bara pratar som vi gör hela tiden då. Jag har lärt mig ATT SÄGA MY LOVE SOM LADY NADA SA TILL MIG OM DÅ. När jag säger det, då ger vi kärlek till varandra så mycket och han känner så mycket kärlek säger han när jag säger MY LOVE då han känner mycket från mig då. Jag kan känna mig så stressad då, men när vi bara är vi två då är det lugnt och jag mår så bra då. Han har visat sig lite grann då hur hans hår ser ut på riktigt då. Han har svart hår visar han då.

JAG MINNS FÖRSTA GÅNGEN NÄR HAN DÖK UPP vad han snurrade till det för mig för jag visste varken ut eller in till slut, men då skulle han visa upp min tvillingsjäl ansikte då för han lever i England då och då måste han börja med mig, men även för att skydda mig åt honom som jag inte tänkte på då, att han satt och skyddade mig, men även för att se igenom vad som har hänt mig då. Han blev så brydd att han kunde prata med mig då för vi  brukar inte det då, men nu kunde han prata med mig och vi satt bara och prata hela tiden som vi gör hemma sa han. Vi glömde bort att vi hade ett jobb då, vi bara pratade nätterna igenom då om allt då och ALLA SKÄMT HAN KÖR MED DÅ. Jag blev så snurrig då för han hade då börjat gå med mig som de kallar det och såg bara hans ansikte i Englands då.

GUD SA TILL OSS ATT VI MÅSTE VARA LITE FÖRSIKTIG DÅ när vi lever som vi gör nu för folk kan missuppfatta det och tror en massa konstiga saker då om folk ser att ni pratar med varandra då. NI FÅR BARA VISA VISSA DÅ som man kan lite på då. Genom att folk kan få för sig så mycket knäppt då om de ser att du lever med honom och bara går runt och pratar med honom för jag är då så fokus på honom då.  Det kan folk ATT JAG FÅR ETT KNEPIGT BETEENDE DÅ.

Jag minns när vi var och fikade på stan, då är dessa tillfällen man får passa sig lite grann för. GENOM ATT VI BARA PRATAR MED VARANDRA DÅ och jag äter min tårta då, men folk ser inte att det sitter 1 person där, men jag ser och känner honom då.Vi pratar som vanligt och ser inte att det är folk runt oss då utan bara lyssnar på honom då. Det är jättekul att leva så, men det är ändå förvirrande för folk som inte förstår oss då att jag har full kommunikation då när jag sitter och pratar med honom, men stolen är ju tom mitt emot mig då.

Jag minns även vi var ut och gick på sommaren som jag skrev om då, men samma där för vi har full kommunikation då med varandra då. Vi pratar som andra par och människor fast en tyst kommunikation då den är tyst för vi pratar telepati då som är perfekt då. JAG GÅR OCH ÄR BARA FOKUSERAD PÅ HANS PRAT och folk kan inte se att jag har sällskap ens då för de ser bara mig då, men fast jag pratar för fullt med honom då. Jag kan få ett knepigt beteende då för jag lyssnar på honom då och vi har full kommunikation då.

Vi har så kul när vi lever som vi gör nu, men snart är tiden över men nu skriver jag om allt som även är härliga minnen då för ingen visste att folk kan ha 2 twin soul fast jag har det då, men DET KOM ÄVEN SOM EN ÖVERRASKNING FÖR MIG DÅ att jag hade 2 då men GUD kallar oss för PROTECTION ,KVINNOR FÖR BIG PROTECTION, som alla har lärt sig nu. Han kallas för nummer 1 då. Han bestämmer över mig då. Han är 1 som bestämmer mer då. Min andra blir 2 då men det är han som är 1 som bestämmer mest då. Nummer 2 är han jag ska möta då som bor i England då. Jag har förstått att jag får ta lite andra jobb som har 2 då.

JAG MÅSTE PRATA OM MITT LIV DÅ hur jag lever nu. Jag måste vara ärlig nu om allt, men ibland måste man hålla tyst om det för att folk förstår inte allt då, men nu har jag öppnat mer om mig själv nu.

Jag fick inte ihop det alls då för folk måste trott jag hade snurrat runt för mig att jag är så kär så jag ser honom i England hos mig då. JAG SÅG HONOM HELA TIDEN INOM MIG DÅ och han sa hans namn med, men han bodde kvar i England men ändå så var han hos mig då, men det var en sån snurrig värld då, men såg hur han satt på sängen min ibland men han bodde i England då. Jag fick inte ihop det alls för jag PRATADE MED MIN TVILLINGSJÄL I ENGLAND DÅ, men ändå så är han hos mig då. Det var helsnurrigt för mig då.

Han min andra PROTECTION måste börja jobba med mig då för han såg hur det var för mig då och han måste nu sitta och vänta på hjälp från GUD då.

Men vi måste sitta och skriva då, men nu ser jag inte hans ansikte som då, men jag blev så snurrigt för mig då, men han skulle även se till att jag blev ensam tillslut  genom att jag levde med en annan man då. Han måste hjälpa till då genom att HAN HADE BÖRJAT GÅ MED MIG MIN TWIN SOUL DÅ. Han blev kvar då och för han såg allt då hur risigt till jag låg då genom att jag fått så lite hjälp då och då blev det stora problem när jag måste skilja mig då, men GUD vill att vi skriver först innan han får hjälp av honom då. Men han i England hade redan börjat gå med mig då och han hade ingen aning hur jag låg till då utan han hade börja i tid enligt dem då.

Jag är arg på det genom att GUD har öppnat mig då och jag känner mig inte så glad  en del dagar när man hamnar som man gör nu. JAG KÄNNER MIG SJUK INOMBORDS när vi har skilsmässan nu. Det går inte skaka av sig känslan ens då för folk kan tycka att det måste gå över, men det gör inte det alls då för man känner döden inom sig då när man bor som man gör nu. VI KOMMER MÅ BRA när vi bor ihop under samma tak för jag känner när jag pratar med honom att jag mår mycket bättre då. Jag blir glad då och då kommer även min energi tillbaka då. Men vi fungerar så tvillingsjälarna då och det  går inte ändra om oss alls. Jag kan se från andra paret hur det var när de hade det som jag har det nu. Det är besvärligt då med oss.

JAG KOMMER KÄNNA MIG SÅ ENSAM när jag vaknar upp då för vem ska jag då prata med som hela tiden pratar MIN BIG PROTECTION varje morgon vaknar jag med honom då, att vi börjar dagen med att prata och även när jag gör lite annat så är han med och visar vad som kan bli bäst för mig då för JAG LITAR PÅ HONOM HELA TIDEN NU att han ska hjälpa mig och även visa en del andra saker innan jag är klar med allt då att han kan se vad som är rätt.

Det har jag sett så mycket nu, att jag får så mycket hjälp av honom, men sen kommer han lämna mig när de är klar med den biten då att sitta och skriva med GUD genom att vi sitter ihop vi två SÅ VI BLIR SOM ETT DÅ, men det bästa av allt att vi tänker samma då. HAN KÄNNER AV ALLT I MIN KROPP hur jag mår eller om jag har ätit fel då som han själv får känna av då.

MEN VI LEVER SÅ PERFEKT DÅ för igen som bråkar med mig och är arg på mig då. Vi fick problem att leva i lugn och ro med honom då genom att jag måste lämna min bostad då som jag blir sjuk av nu för vi hade det perfekt då. Vi kunde sitta och skriva i lugn och ro när jag bodde där. Igen som störde mig då utan bara tystnade runt mig SOM JAG ÄLSKAR SÅ MYCKET DÅ. Jag har långt tillbaka BÖRJAT GILLA TYSTNADEN så mycket som är så härligt att känna då när allt är så tyst runt mig. Jag känner alltid ett inre lugn då när jag får leva där det är tyst då. Jag lyssnar inte så mycket på musik ibland för jag ville bara ha tyst runt mig. Det är så skönt med tystnaden då när man jobbar som jag gör då OCH DET ÄR A OCH O DÅ ATT FÅ HA TYST RUNT MIG DÅ för att slippa en massa stress då.

Men det har jag nu NÄR JAG BOR SÅ FEL DÅ.

Jag vill bara ha lugn och ro nu, men när han är klar BIG PROTECTION, då måste jag klara mig själv då, men få se hur han visar mig då för jag vet att jag måste lämna platsen jag bor då. Jag kan inte bo kvar här när jag är klar då för han ska hjälpa mig med en massa som han sitter varje dag och väntar på då, men han och jag måste sitta och skriva och varna folk då som ni har sett nu.

 HAN KAN KÄNNA IN ALLT HUR LANDET SER UT DÅ för han och jag har även skrivit själv ihop då, men nu skriver vi från GUD SOM VILL PUTTA FOLK DÅ och han har oss då som jag har förstått då. Jag har 2 och den andra hon har 1 så vi har lite olika jobba har jag sett nu, men jag hoppas på när vi ska bli klar då, men jag tänker mycket på hur härligt det är att leva som han och jag lever nu. DET ÄR EN HÄRLIG TID DÅ ATT KÄNNA KÄRLEK VARJE DAG från honom som jag känner av så mycket då. Jag känner av hela honom som jag känner av så mycket när han ska pratar med mig han lägger sig över mig då och ger mig så mycket kärlek. Han ger mig så mycket värme och kärlek då.

Men det är en härlig tid jag har nu, men jag hade önskat att jag levt så i mitt hem som jag var tvungen att lämna då.VI HADE SÅ BRA DÄR OCH TYST RUNT OSS DÅ,   men nu är det inte tyst. Han måste skydda mig hela tiden mot problem när han känner av problem som är hela tiden nu. Jag hade önskat så mycket när han dök upp ATT VI FÅTT GJORT KLART VÅRT JOBB DÅ där jag bodde då.

Men det var ingen som gav den tjänsten då, men jag känner mig inte glad då för vi hade så bra då när han dök upp och även GUD och Lady Nada vi hade det så tyst och bra då, men jag måste ha hjälp med så mycket nu, men hade behövt så mycket hjälp som jag såg då NÄR LADY NADA SA ATT JAG LEVT I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE när jag lämnade min förra man att hon såg till att han lämnade mig och fick inte komma nära mig för att jag måste bygga upp mitt liv på nytt som är svårt att göra då när man lever varje dag i ett destruktivt förhållande då, att ta sig ifrån det var LADY NADA SÅG TILL DET ATT HAN LÄMNADE MIG DÅ för vi kunde inte bo ihop då.

Jag måste sitta och skriv med dem då och allt var så uträknat då för att jag skulle sitta i en sån lugn miljö, men att jag hade fixat ett hem SOM VAR TOTAL RENOVERAT DÅ från topp till tå för jag kunde inte leva i gamla energier som jag kände av så mycket då utan måste ha nytt då. Jag har sett att jag börjat så rätt och måste välja ett hem MED LJUS ENERGI DÅ GUD kom då.

DE GICK IGENOM HELA MITT HEM NOGA DÅ. De sa även hur jag kommer måste leva då. Nu har jag hamnat så fel då och tänker nu på när vi är klar som måste leva så ljust då. Jag kan bli så sjuk har de sagt OM JAG TAR ETT MÖRKT HEM DÅ. Jag mår inte bra när jag ser vilken hjälp jag fick.

Jag blev mer och mer sjuk av folk som visade så fel då och blev så sjuk efter SEN JAG MÖTTE PÅ MIN TVILLINGSJÄL för jag fick inte rätt hjälp då och lämna min man då utan jag fick fixa det själv då, som var så sjuk efter mitt förhållande med honom. Jag tänkte inte på det ATT JAG LEVDE I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE man ser inte det. Ibland kan folk påpeka då när de ser hur jag lever då.

Han kan köra ner mig så mycket och är så arg för det mesta och nu är han värre än någonsin då. Jag måste gå tillbaka till honom fast jag hade önskat mig få stanna kvar i mitt trygga hem då, men det blev inte så för GUD ville att jag hade fått hjälp då. Jag var klar med honom då sen jag mötte på min tvillingsjäl, då var vi klar då, men jag var så trött minns jag när min tvillingsjäl dök upp för jag kände mig så trött och ville bara bo själv då, men JAG SÅG ATT HAN VISADE SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ, så jag glömde bort att jag ville bo själv då.

Men jag har även gått tillbaka i tiden då att andra sidan har varit på mig och ville att jag lämnade honom då. Andevärlden VILLE ATT JAG SÖKTE HJÄLP DÅ att jag sökte hjälp då och då drömmer jag om det.

Jag minns mycket väl NÄR JAG DRÖMDE OM TERRY EVANS 2 DRÖMMAR som visade att jag mötte honom i första drömmen då. Hur han kommer ut till mig i drömmen då och möter mig på sitt arbete då. Han hälsar på mig och följer med honom in till honom då. Han pratade med mig i drömmen då. Jag såg även att min man var med i drömmen, men kände att Terry gillade inte honom så mycket då. Jag drömde även en dröm när jag satt bredvid honom och en massa folk på sidan om oss då.

Det är här är så många år sen då, men det var när han bodde i Jämtland då. Jag träffade honom några gånger innan med, men då  var jag mest och hjälpte till lite grann en vän till mig som hjälpte honom på den tiden då. Men jag kontaktade honom och han såg att jag hade problem med honom jag levde med då, men han såg skilsmässa mellan oss för att kunna komma igång mycket bättre då. Han såg HAN DROG NER MIG han drog mig från mitt jobb då att JAG FICK DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE av min man då, att jag kom ingen vart. Jag förstår allt vad han såg då men det var min farfar han pratade med då.

Det handlade om ATT SLÄPPA DEN TUNGA ROCKEN som han sa då att sätta igång då, men det kom mycket från honom jag levde med då, men nu ser jag hur det blev och fick hjälpa att putta mig rätt då, men det handlade om att jag levde i ett destruktivt förhållande då.

DET ÄR SVÅRT ATT TA SIG FRAM då för man är rädd att lämna honom och tänkte mycket på pengarna då som ställde till mycket för mig, men jag kan förstå mig själv för jag fick lite hjälp att lämna honom då, men kom ingen vart men måste ha så mycket hjälp när man lever i ett destruktivt förhållande då.

Men jag kände mycket glädje när han hjälpte mig Terry han var så glad, men det var han även i drömmen, men nu kom jag inte så långt när jag måste ta tag i det och hamnade tillbaka igen då, men jag har gått den vägen och det tillhör min väg FÖR JAG GILLAR ATT HJÄLPA MÄNNISKOR, men vart hamnade jag nu?

Jag ser allt nu, men det går inte ändra om allt då, men jag hade önskat att jag hade fått så mycke hjälpt när jag skulle lämna honom, så mycket uppmuntran som måste ha då OCH MYCKET STÖTTNING DÅ, men jag fick inte ett skit stöttning. JAG ÄR SÅ BESVIKEN PÅ FOLK som tror att de kan hjälpa folk. Det slutade med de stjälper mig så jag blev mer och mer sjuk då. JAG HADE SÅN VACKER FRAMTID FRAMFÖR MIG DÅ, men den försvann mer och mer då genom att jag fick inte rätt hjälp och  kärlek och stöttning då. Jag kan inte ens lita på folk längre efter den hjälp jag fick nu som sänkte mig totalt då. Jag blev nu efter det mer och mer rädd för allt som jag aldrig har varit förut.

Jag har alltid känt mig trygg förut, men nu känner jag mig inte trygg längre och litar inte på en kotte efter det. Jag kände ibland ATT JAG MÅSTE GE UPP MITT LIV efter den misshandeln jag blev utsatt för då det ena än det andra tog som inte slut då. Jag ville bara vara i lugn och ro.

NÄR JAG VILLE BARA HA LITE LUGN OCH RO för att bygga upp en ny energi som tar så långt tid att göra nu när man levt så länge ihop, då tar det tid för jag var så sjuk och trött när vi höll på att skilja oss FÖR HANS ILSKA TÄRDE PÅ MIG  som var värst då som han är känd för då.

MEN FOLK KAN SE ÄVEN SE HONOM SÅ FEL. Han skrattar med andra och folk kan inte se att han kan vända ena dagen till ett helvete ibland, men jag var så van att leva så och min yngsta dotter sa lite fint till mig att hon tyckte att vi skulle lämna varandra fast det var hennes pappa då, men hon sa att hon hörde bara en massa bråk då som blir när man levde som vi gjorde då.

Jag började tänka på det då, men jag kom inte så långt då, men sen dök han upp min tvillingsjäl och JAG TRODDE ATT NU VAR DET FRID OCH FRÖJD DÅ, men såg han var inte så lättsam då för han försvann ibland från mig, då mådde han dåligt som tvillingsjälar kan göra då.

LADY NADA SA IBLAND TILL MIG ATT YNGRE MÄN KAN MÅ SÅ DÅLIGT DÅ NÄR GUD HADE ÖPPNAT OSS DÅ. Jag såg ibland hur han mådde för jag kunde passa på att ringa när han mådde som sämst då, att jag frågade hur det var då men sa att det var inget då, men jag såg hur han ögon såg ut och han grät, men inte ville han visa det för mig då för han kunde bara vända sig bort när jag såg hur han mådde då. Jag ser allt med camen på facebook då, men det blev så dåligt har jag sett nu, men han kommer och går nu, men de har sagt att man mår inte bra, men han väntar har de sagt nu att vi ska snart bli klar då. De har även sagt att 2 år är mycket för oss att sitta som vi gör nu genom att vi är öppen mot varandra då.

Men tänker om jag hade fått haft kvar mitt hem då det har varit mycket enklare då, men VI MÅSTE MÖTAS SNART DÅ och vi har pratat ibland då, men han måste tillbaka till mig, men jag mår så bra när vi pratar med varandra då.

Men det var i min lägenhet vi skulle mötas nu, men nu måste jag hitta ett nytt hem som har den energin som jag hade då. EN SÅN LJUS ENERGI för att inte bli sjuk då.  Jag får väl hoppa på allt nu, men jag mår inte bra nu av den här resan. Jag har sett tillbaka att JAG FICK SÅ LITE HJÄLP DÅ när jag måste ha så mycket hjälp då, men det går inte ihop med mig som ska rädda ett helt land och även en jord som folk ska kunna bo på då. Jag fick så lite hjälp att kunna bo bra då, men nu är det inte så kul längre att skriva ens nu.

När man får bara bara en MASSA ILSKNA BLICKAR FRÅN HONOM DÅ. Han har alltid varit arg på folk som sitter vid en dator och därför var jag påväg långt tillbaka att lämna honom för han drar ner mig då. Nu är han arg för jag sitter och skriver nu för han gillar inte folk som sitter och jobbar med en dator för de är inget jobb då i hans ögon utan folk ska jobba med kroppen som han gör, då kan jag säga att jag är trött då, men jag kan vara så trött då när jag sitter och skriver, men han ser inte det då.

Jag påpekade så mycket om folk som sitter och jobbar vid dator är mycket tröttare än vad du tror och kan vara så trött i huvudet efter de har jobbat, men det ser inte han att folk är trött då. Vi kan åka ihop om det att folk kan vara så trött, de tar sig en liten vila efter sitt jobb, men inte i hans ögon. Jag hade bekymmer med det och han ville inte hjälpa till då FAST JAG VAR SÅ TRÖTT, men fick bråka med honom så mycket om det, men vi är trött på olika sätt då kunde jag säga men det hjälpte dåligt då.

Nu har jag hamnat här SOM VAR INTE MENINGEN ALLS DÅ för jag måste sitta och skriva då, men nu är det inte så lugnt alls då, men väntar på att bli klar nu men sen vet jag inte så mycket än att de har lovat mig att leva på en ljus plats med rena energier som jag måste ha nu för nu sitter han och skyddar mig min BIG PROTECITON från så mörka energier som är här då. Han sitter som ett stor skydd så jag inte ska känna av något här då än att jag hör att det är folk här som jag inte har städat bort ännu då, men han skyddar mig från energin i huset då för den är för mörk för mig då.

Men nu har jag han som skydd, men sen måste han lämna mig och då kan han inte var kvar fast jag hade nu önskat det då FÖR ATT KÄNNA MIG MERA TRYGG DÅ, men sen måste jag ha ett ställe som inte skadar mig då som de gör här då.

Jag får inte öppna så mycket chakrana här för jag känner av allt här, men JAG KAN BARA ÖPPNA MED HONOM OCH GUD, att de kan lösa det på ett bra sätt då. Jag hör på en gång när GUD vill prata med mig eller så pratar han en stund med mig innan vi skriver då, men jag behöver inte öppna mig FÖR JAG BLIR SJUK men han sitter även som stort skydd, då känner jag inte av allt då som tur är då för det är inte perfekt energi för mig då, men jag får leva som jag gör nu men vill bara bli klar och kan lämna huset då.

Men vet ATT JAG KOMMER SAKNA MIN BIG PROTECTON DÅ, men jag måste lämna hjälpa mig nu med en massa saker nu och det är svårt att leva såhär har han sagt för vi blir så osocial då, men att folk kan få för sig en massa knäppa saker då när vi pratar en massa då. GUD sa att vi får inte visa alla då för folka kan få för sig så mycket då när de inte är van med det och tror att jag har blivit tokig då för folk har inte som mig utan det var Lady Nada som har haft såhär då.

Men Lady Nada sa hur vi skulle leva då ,men det är underbart för jag gillar det då, men folk kan uppfatta mig konstig då för jag pratar bara med honom hela dagen då. Men vi pratar hela tiden när jag lever här, men har inte sagt till alla hur vi lever då. Men min exman kan fråga honom om råd fast han ser sur ut då för han ser att det är bara vi som pratar då. Han ser det hela tiden att jag har en annan hos mig, men han BRUKAR FRÅGA OM RÅD och det har andra gjort nu. Men de kan få så mycket hjälp av honom för han ser rätt allt då. Jag frågar han vad han ser då. Det är enkelt när man vill få svar på mycket saker då för han kan allt då och då blir det lätt att man frågar en som kan se allt då, MEN DET ÄR EN HÄRLIG TID det är en härlig tid som ingen har fått provat på, men jag känner bara kärlek då när han är hos mig då.

Jag måste skriva lite om mig själv med för många har sett att jag är så lite intresserad av det, men vill mest skriva positivt som verkar bli lite av nu,JAG SKRIVER FRÅN ANDRA som jag gillar allra bäst att göra för GUD har velat att jag ska skriva lite om  mig själv som jag är urdålig på då.

MEN NU HAR JAG BLIVIT TVUNGEN ATT GÖRA DET och nu har jag sett vilken väg jag gått då, men fick så lite hjälp då men kan se alla dessa varför som går inte ändra om utan gjort är gjort då men GUD OCH LADY NADA VILL ATT FOLK HJÄLPS ÅT DÅ MEN SER HUR DET BLEV FÖR MIG DÅ.

Det ser så illa ut när jag måste ha så mycket hjälp då. Jag kan verkligen se tillbaka och blir så arg då när jag ser hur svårt det är att ta sig från ett destruktivt förhållande som måste ha så mycket hjälp till det FÖR ATT BYGGA UPP PÅ NYTT utan att träffas då för att få tillbaka sin energi då för man åker ner varje gång man träffas då. Folk har lite förståelse då ATT MAN ÄR SÅ ALLERGISK MOT ILSKNA PERSONER DÅ för man åker ner då som gör att det tar så lång tid att bygga upp igen då.

Jag misstänker att många kan leva kvar för de rädd att skilja sig då, men kan leva ett hemskt liv ihop som drar ner dem hela tiden, men får så lite hjälp då NÄR FOLK INTE KAN FÖRSTÅ SIGNALERNA HUR DE LEVER DÅ.

Jag såg det långt senare då fast jag fick så lite hjälp när jag skulle lämna honom då blev det dåligt med allt då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.