EN SPLITTRAD VÄRLD

Jag ser mer och mer hur vi lever i en sån splittrad värld just nu när jag ser hur människor har intresserat sig av saker de kan inte så mycket om utan bara ha den tilltron att det löser sig nog då.

Men det kanske gör det eller så kan de inte få den hjälpen som de tror att de kan få då när man upptäcker HUR DET ÄR PÅ RIKTIGT, då blir man inte så glad då, men folk har då blivit inlurad som vi kan bli då och jag kan se från mig själv nu hur det ser ut idag.

Jag kan knappt prata med folk för jag ser allt nu hur det ser ut då och alla dessa lögner folk går på idag då. Det är synd att folk ska börja tro på saker SOM INTE KOMMER ATT HÄNDA DÅ, att vi ska få ett paradis på jorden som Jehovas vittnen brinner för då, men hur ser det ut idag har vi ett paradis på jorden elller inte då?

Nej såklart vi har inte ett paradis på jorden, men kommer vi få ett paradis på jorden för folk önskar sig det, men hur ska vi kunna göra det när folk inte kan leva snart och folk har sån tilltro och ber till GUD, ”att kan du fixa det nu, så jorden blir fri från allt nu.”

De kan be så mycket de vill för han kan inte göra ett dyft åt det, men folk kan göra så mycket själv då, ATT KUNNA BÖRJA TÄNKA POSITIVT OM LANDET DÅ de kan själv börja se vad de kan göra då för att kunna rädda ett litet land som Sverige då som de har problem med nu för landet ÄR INTE NÅGOT PARADIS I MINA ÖGON.

MEN DET VAR SAINT GERMAIN SOM PRATADE SÅ FINT OM LANDET han skulle rädda landet från en massa problem då att inte säga ja till folk som kommer från förtryckta länder då.

Men vad hände ni som vill ha ett paradis på jorden vad hände då när inte regeringen inte kunde se klart i mina ögon, men DE FÅR NOG SE MER OCH MER REGERINGEN DÅ för de kan bara titta ut nu för folk vill ha tillbaka gamla Sverige. De ber att gamla Sverige ska komma tillbaka till gamla tiden, så folk kan gå ut och inte blir nedskjuten eller våldtagen.

Men hur tänker de som vill ha tillbaka gamla tiden varför inte se till det och putta ut folk som inte sköter sig, men även säga nej till folk som kommer från förtryckta länder då, men vad har hänt i landet det är rena soppan i mina ögon och nu kan man inte ens gå ut som förr då FÖR NU KAN VI BLI UTSATT FÖR VÅLDTÄKTER FRÅN FLERA MÄN som inte var så vanligt på den tiden, men jag hörde att folk har haft problem med det men inte som nu när folk får fyra eller flera killar över sig då.

REGERINGEN KAN INTE SE OCH SÄGA NEJ ,  har vi kanske fått en liten bit på vägen ett paradis då, att vi har börjat i rätt ände då och tänker inte att nu ska GUD fixa det. HAN HAR SKRIVIT SIDA UPP OCH SIDA NER att folk måste ta tag i landet nu, men även han har varnat för så mycket problem som jorden kan få då med alla krig som är nu.

Vem kan fixa det folk som tror på alla dessa dimensionerna som jag vet är så fel i mina ögon nu, att det är återigen att Ashtar ska vara den som fixar det och ni kan få tro vad ni vill nu, MEN JAG HAR GÅTT OCH SETT HUR DET HAR SETT UT NU. Det finns så lite sanning hur folk hittar på nu och folk kan få tro på sitt, men det är ändå jorden och Sverige som måste få folk att rädda då.

DET ÄR INTE GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR som folk kan tro nu, att de ger energier till jorden nu, men då får vi nog vänta tills vi får gråa hår då för de kommer inte att göra det. De kan inte det ens då utan folk måste själv rädda jorden nu och  Sverige nu.

MEN NI FÅR ANVISNINGAR HUR NI SKA GÖRA NU och hur ni ska kunna putta folk rätt då, så folk inte blir utsatt för stora problem då att landet börjar säga nej nu som de skulle gjort på en gång, men folk är så splittrat har jag sett nu och ser inte att de måste hjälpa till när de har en regeringen som inte kan hjälpa folk rätt utan börja köra folk baklänges när de hjälper folk då.

 Vem ska hjälpa dem det är vi som måste det, men det är vi som måste göra det. GUD HAFT BÅDE ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER UTE I TID för han såg  när jorden börjar få en massa problem, då flyr folk såklart när de inte kan stanna kvar i sitt hemland de flyr på en gång då, men vart ska de ta vägen när de inte kan bo kvar då vart ska de ta vägen då, men då är det ett land som kan hjälpa dem med allt, men de tänker inte på hur folk lever då FÖR DÄR MÅSTE REGERINGEN VISA DEM RÄTT PÅ EN GÅNG DÅ. Folk ska kunna leva om de ska bo kvar såklart, då måste de visa dem rätt då på en gång, men ska de bara vara här en liten stund och åker hem då, men nu finns det folk som vill stanna och även ser chansen att leva i ett land utan krig då och då väljer de ett tryggt land såklart.

Men halkar på det ni som kommer från förtryckta länder NI HALKAR REJÄLT PÅ DET för ni får inte ens hjälp att överleva när regeringen har gett er sista hjälpen då för då måste mannen ut och jobba för ingen kvinna från länder som bär burka eller slöja och sjalar är intresserad att jobba då, men även de som bär sjalett är så lite intresserad av att jobba då.

Men hela landet är uppbyggd på att jobba i landet då för alla kvinnor i landet måste jobba för så är landet gjort, men inte deras länder för många stanna hemma då. Det är mannens som jobbar då, men inte när de kommer till Sverige, då blir det även ARBETE FÖR KVINNORNA om de ska klara av att leva då. De kan inte leva på en lön då och det ställer till en massa problem då för att de ska kunna jobba som landet är uppbyggd på då.

De måste söka sig ett arbete nu, men landet är det så lita av riktiga jobb idag de får gå på arbetsförmedlingens erbjudande då, men kan då halka så illa i slutat på sitt liv när de jobbar med ett jobb som de gav dem då, men får ingen pension när de slutat sitt jobb för de tog hjälpa av arbetsförmedlingen som gav dem ETT JOBB MED INTE PENSIONSGRUNDANDE LÖN DÅ.  Det kan sluta illa när de bor i landet de som kommer från förtryckt kultur, först så är det en sån kontrast till dem som kommer från dessa länder då.SAINT GERMAIN och ÄRKEÄNGLARNA var ute och varnade, men även JESUS var där och VARNADE FÖR FÖRÖDELSEN I LANDET som kommer bli då, men det var även LADY NADA som påpekade om hur landet låg, men hon drog upp ekonomin som var inte så bra då men vi kan få så mycket problem då om de tar in dem i landet, men folk kan bli sjuk av dem med för unga kvinnor och barn kan bli våldtagen de råkar ut för gruppvåldtäkt och de kommer kosta så mycket pengar då.

De kanske blir långtidssjukskriven efter den smällen SOM DE BLIR när kvinnorna möter på killarna som kör med den misshandeln med flera killar på kvinnorna, men även barnen kan bli så sjuk så de missar så mycket från skolgången och allt kommer kosta en massa pengar som inte de tänker på, att varje människa är regeringen så rädd att de är sjukskriven. De har sänkt så mycket pengarna när folk är sjukskriven då och inte ger dem rätta pengar då utan dragit ner så mycket sjukpengar för folk som går sjukskriven då.

Nu kan folk även hamna i den fällan för alla vet att de får så dålig pension de som har varit sjukskriven för mycket då. De får inte så mycket pension då men kan folk halka på idag den bittra sanningen nu när folk kan bli utsatt för problem när regeringen HJÄLPER FEL FOLK  I MINA ÖGON. Om de har sagt nej då har vi inte blivit utsatt för detta problem vi har nu.

Om regeringen har sett klart då har inte det hänt då. DE KAN INGET OM KULTUREN som jag ser, då har de sagt nej för att slippa förstöra ett helt land som håller på att falla sönder mer och mer och vill folk ha det såhär nu, men nej såklart men det är vi som måste varna folk nu och jag började gå med Ashtar långt tillbaka, men då var det inte samma problem men jag lärde känna honom då, men såg att han var in och varnade Sverige för stora problem, men han såg vad folk kan få för problem då.

ASHTAR SÅG FÖRÖDELSEN för de ser framtiden som kan vara jobbig att se att Sverige håller på att FÖRVANDLAS TILL EN SOPTIPP DÅ. Det är inte kul att se alls  när man själv vet hur landet var långt tillbak, att man kunde gå ut och det hände inte så mycket då som nu, men nu kan vi inte gå ut själv som folk vill göra som är den bästa sättet att rensa tankar som stör oss hela tiden, men det är så bra att ta en promenad då för att bara rensa sitt huvudet då, men nu kan inte folk det utan DE FÅR SKJUTSA SINA BARN för de kan inte släppa ut dem ensam då.

Men om regeringen hade varit vaken, då har vi inte haft det som vi har nu utan nu MÅSTE FOLK KÖPA ÖVERFALLSSKYDD för att kunna skydda sig när de går ut och alla ser vart killarna kommer ifrån då. Att vi måste skydda oss mot  killarna så vi inte blir våldtagen då. Det är ingen som skyddar oss då utan vi  måste ta med oss kompisar eller så har vi en kille att gå med eller föräldrarna då.

Men tänkt om vi hade EN SKYDDSÄNGEL SOM KUNDE SKYDDA OSS, MEN DE FINNS SÅKLART, men de kan inte hjälpa oss som vi hade önskat nu. De bara tittar till oss då, men följer oss men de kan varna men, då måste vi vara så vaken då för JAG HAR LÄRT KÄNNA MIN SKYDDSÄNGEL.

Men hon var jättekul och vi skrattade så mycket då, MEN HON AV LEDDE MIN MAN när vi höll på att skilja oss för han var så arg då och skrek som vanligt till mig då, men då dök hon upp och JAG BÖRJADE SKRATTA åt honom, men jag tog inte in hans energi då. Jag tog inte in från honom som jag brukar göra då, men då skrattade jag och kunde inte sluta att skratta då, men då var hon som ett skydd för att inte ta in honom, men jag vet att de kan varna de sa hon till mig.

Men hur många kan höra dem då? 

Jag har inte testat skyddsängeln att gå ut som vi inte ska nu. Jag har inte provat det alls då, men jag sitter nu med min BIG PROTECTION OCH HAN HAR JAG SOM ETT  STORT SKYDD och jag tänker inte på det alls nu, men jag gick tillbaka när jag skrev nu, men tänkte just på skyddsänglarna som vi alla föds med då.

Men de kan se när vi ska dö och då blir det lite problem med det för de känner in om vi ska dö och då lär de inte skydda oss alls, då ska vi hem då och då lär väl inte hon varna för det. Hon sa att hon känner när folk vill dö fast ska inte dö, men varnade för det för vi måste tillbaka då, men när vi är klar då är det en annan sak då, men då får vi lämna jorden när vi är klar då, men hon varnade mycket för att ta livet då för man får göra om då. Det är väl inte så kul då, men är man sjuk då är man sjuk det går inte hindra det.

Men såg att det kommer folk som de skickar som skydd då för då kan folk dyka upp som bara vill hälsa på då och då kom den räddningen på en gång då när de dök upp då. Det är så att de kan inte rädd oss en skyddsängel DE ÄR SÅ LITEN SKYDDSÄNGELN.

Men folk har fått för sig att vi har många skyddsänglar, men VI HAR EN LITEN SKYDDSÄNGEL men de får oss mest att skratt då.

Jag minns så väl när jag hade en kurs när SAINT GERMAIN SADE TILL MIG ATT NU SKA VI TA MED SKYDDSÄNGELN PÅ KURSEN för att folk ska få lära känna den på första kursdelen ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1 vi hade inte den första omgången utan han tog med skyddsängeln andra omgången jag körde kursen, då var skyddsängeln med, men nu tog han med skyddsängeln till kursen då och folk skrattade så de vek sig dubbelt minns jag och en person låg på golvet och bara skrattade minns jag och vred sig i skratt då och även de andra skrattade så mycket då.

Min skyddsängel är så kul att prata från då, så jag blir så glad av henne då för hon får mig att må bra och jag såg även hur de blev på kursen då, men då blev det livat den gången annars så kan Saint Germain hålla låda och folk mår bra. Men vi kan skratta  så mycker då när han höll i kuren med mig då, MEN DET VAR EN KUL TID och jag vill bara ha tillbaka den tiden nu. Jag tänkte faktiskt på honom idag när jag vaknade upp då om han kommer tillbaka och hjälper till då eller så gör han inte det. Han var så lättsam Saint Germain då HAN FICK IGÅNG MIG DÅ när vi skrev flera kurser med honom då.

Men han var så kul och lättsam på många sätt Saint Germain då, men HAN SATT BARA EN MORGON HOS MIG DÅ. Jag satt och åt min frukost då, men han var så kul när han dök upp för han drog sig alltid i skägget sitt för att visa mig hur jag sitter för det mesta och tänker då. Han hade humor Saint Germain, men jag tänkte på honom idag men saknade honom såklart då.

Jag ser att jag satt och skrev med honom med. HAN VARNADE SÅ MYCKET OM DETTA FÖRDÄRV DÅ som Sverige har nu. Han såg vad som kan hända i landet då, men han såg landet SOM EDENS LUSTGÅRD  burka han säga till mig och titta på namnet brukar han säga om landet då, sveden eden som han påpekekade ibland då.

Men hur ser nu landet ut nu?

Han varnade för kulturkrockar så mycket kulturkrockar som vi inte kan så mycket om då. Han var ute i tid då för HAN SÅG ATT KRISTNA OCH MUSLIMER GÅR DÅLIGT IHOP, att vi passar inte så bra ihop för vi ställer till för varandra då om de säger ja till folk som kommer från en sån förtryckt kultur, då får vi problem och har vi inte haft så mycket problem, då får vi jättestora problem då med hela landet.

Ni kan bara titta ut nu så ser ni hur landet ser ut nu och bara en massa problem då som landet har fått nu titta bara ut så förstår ni vad han skrev om då som var en av dem som kom och varnade då OM STÖRSTA FÖRÖDELSEN ETT LAND KAN FÅ DÅ. 

Men vad hände, de skapade den största förödelse som vi har aldrig haft förut, TITTA HUR DET SER UT NU barn kan knappt inte gå i skolan ens nu. De kan bli utsatt för en våldtäkt som jag ser att skolan tar de så lätt då som de måste ta tag i nu.

Men de hade kunnat sluppit detta problem ATT BARN SKA BÖRJA SINA LIV MED ATT BLI VÅLDTAGEN av män som regeringen har bjudit in. Barnen och kvinnorna har ett stort problem nu som landet ser ut nu och regeringen har kunnat tänkt till då att inte ta in folk från dessa länder då och när de ser vad som händer, då ska de även SLUTA UPP ATT SÄGA JA TILL DEM DÅ. 

MEN HAR REGERINGEN GJORT DET NU eller har de inte sett vart gruppvåldtäkterna kommer ifrån nu för de är blind i mina ögon om de inte ser det nu.

MEN REGERINGEN MÅSTE ÄNDRA OM FOLK FRÅN DESSA LÄNDER SÅ VI KAN GÅ UT. De måste släppa burka och slöja och  sjal så folk kan leva nu. DE MÅSTE ÄNDRA OM ALLA som flyttar till Sverige då för de ska ha samma klädsel som vi har för att få slut på det för annars kommer de se ner på oss hela tiden och folk blir utsatt för gruppvåldtäkter hela tiden om de inte ändra om dem för har de flyttat hit då har de flyttat hit.

Men måste ändra om sin kultur då ANNARS FÅR DE LÄMNA LANDET för det finns andra länder som Saint Germain sa, att det finns andra länder som har lite som dem men inte exakt sa GUD då, men de kunde få det bättre där och då kunde svenska folket också få det bättre då.

Vi måste kunna leva folk REGERINGEN HAR KUNNAT SAGT NEJ OCH VISA DEM ETT ANNAT LAND DÅ. DET BLIR SÅ STORA KONTRASTER folket då och det blir bara en massa problem med dem då som inte har den kulturen som vi har då och även att landet är så ljust som har utvecklat så mycket då, men då måste de ändra om för att må mycket bättre annars får de leva i mörker som de gör nu i ett stort mörker när andra människor inte lever som dem då.

Men landet är SÅ SPLITTRAT som ni själv kan se nu och ni kan gå tillbaka hur det såg ut förr innan de kom så mycket folk från andra länder då.

Men nu har landet börjat bli en sophög av hela Sverige. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.