RELATIONER OCH KONFLIKTER – RELATIONSHIPS AND CONFLICTS

RELATIONER HAR SVÅRT ATT LEVA IHOP, för de har problem med så mycket idag, på grund av som hela samhället ser ut idag bara en massa problem att leva ihop paren, så de kan knappt leva ett helt liv idag.

Genom att de har SÅ SVÅRT ATT SAMARBETA, som är bland det viktigaste att göra då, att samarbeta fullt ut i en relation ,som många faller på idag och därför är det MYCKET SKILSMÄSSOR I SVERIGE IDAG, som gör att folk inte kan prata med varandra utan många män kan vara så våldsam, som gör att många kvinnor inte kan leva ihop med dem då, och kan ha levt ett halvt liv ibland när det börjar trassla till sig för dem då.

Jag ser då att folk har så svårt att samarbeta om allt då, för ni måste lära er att TA HAND OM VARANDRA PÅ ETT BRA SÄTT DÅ ,för att hålla hela livet i en relation då.

Hur ska ni klara av det när ni inte kan prata er till rätta då utan vägrar att lyssna på varandra då, som är så vanligt idag ATT PAR INTE KAN PRATA SAMMA SPRÅK  utan kan köra ner varandra då ,och vill inte lyssna på varandra då, och som blir problem för par idag, genom att de har slutat att lyssnat på varandra ,och slutat hjälpt varandra ,SOM MÅNGA PAR KAN LIDA AV DET när de har så svårt att prata med varandra ,och samarbeta med varandra ,som blir problem med par som har svårt att lyssna på den ene personen då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpg

DE KAN GE UPP SIN RELATION när de ser att de kommer inte längre med varandra då, för folk har slutat prata med varandra ,som jag ser att många lider av idag, och det är SÅ MYCKET BRÅK OCH KONFLIKTER IDAG, som gör att par kan inte leva ihop då, och lämnar varandra då ,för de kan inte reda upp sitt största problem för ingen lyssnar på varandra överhuvudtaget då.

Nu har jag sett hur hela landet ser ut nu, och jag kan se att landet har så svårt med samarbete då, och MÅNGA KAN DRICKA SIG REDLÖS ,SVERIGE SER UT IDAG, genom att många kvinnor kan må så dåligt av att leva ihop med varandra då, men kan även bli utsatt för problem, genom att de kan inte prata med varandra då, genom att de har slutat ha tillit till varandra, så många par MÅSTE HA TRUST TILL VARANDRA i mina ögon ,och lära sig hjälpas åt då ,och inte köra ner varandra som många kan göra idag.

De kan inte ens prata med varandra då ,och MÅNGA KAN LEVA I SÅ DÅLIG RELATIONER, som gör att många kvinnor mår så dåligt av att leva kvar då. Jag ser att Sverige ligger på topp när det gäller skilsmässor, för männen har slutat prata med varandra då. Många yngre KAN HA SVÅRT ATT HÅLLA IHOP EN RELATION LIVET UT  IDAG ,för de kan inte stanna kvar i sin relation då ,för de kan inte prata med varandra då ,som är bland det viktigaste att göra då ATT PRATA MED VARANDRA DÅ.

Jag har tagit upp om det förut, ATT MÅNGA KAN LEVA I DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,som är så svårt att ta sig ur då, för de kan knappt leva ihop då ,för de slår ner på varandra hela tiden då när de lever ihop ,för de lever i ett destruktivt förhållande, som stjäl varje gnutta energi från dem båda två då. DET ÄR SVÅRT ATT LEVA IHOP DÅ, för de kan inte prata med varandra då på rätt sätt då, för de kan må så dåligt då när de inte kan samarbeta på rätt sätt då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gifATT TA HAND OM VARANDRA, men det är svårt de som lever i ett destruktivt förhållande ,de kan inte prata alls då ,för de kör ner varandra då, OCH MÅSTE FÅ SÅ MYCKET HJÄLP ATT LÄMNA VARANDRA DÅ, för de kan knappt leva ihop då. De känner att de tar energin från varandra, under tiden de lever ihop då ,och då är det även svårt att släppa varandra då, för de dras till varandra IGEN OCH IGEN. 

Men till slut måste de lämna varandra, för att höja sin energi då ,som inte är så lätt då när de lever ihop, FÖR DE TAPPAR ENERGI AV VARANDRA DÅ när de lever ihop, och det blir svårt att leva ihop då.

Men de måste lämna varandra, för att må allra bäst då, för att de går nästan inte leva under samma tak då, när de lever i ett destruktivt förhållande då ,FÖR DEN ENA AV DEM KAN MÅ ,SÅ DÅLIGT DÅ av att tappa energin då, som händer varje gång de hamnar i en massa konflikter då, att den ena tappar sån energi då ,OCH KÄNNER SIG MER OCH MER SJUK INOMBORDS DÅ.

Men de måste ta steget ut då, för att lämna varandra, men de kan vara så rädd att lämna varandra, men måste göra det ,för att må allra bäst då. Men det kan ta lång tid att göra det då tills de en dag inte orkar med längre då, och lämnar varandra då SOM ÄR BLAND DET BÄSTA ATT GÖRA DÅ, att inte sitta kvar i den relationen ,som fungerar så dåligt då med bara en massa bråk och konflikter som blir då.

Men kan bli även våldsam tillslut, som kan sluta bra eller så slutar det illa till slut ,att någon går för långt då, så de kan måste lämna livet då ,FÖR DE FICK SÅ LITE HJÄLP ATT LÄMNA VARANDRA ,för de måste ha så mycket hjälp.

Men många som lever i ett destruktivt förhållande ÄR SJUK INOMBORDS DÅ fast folk kan inte upptäcka det ,så snabbt då för de är så van att leva i det ,och KAN HA SVÅRT IBLAND SE SIGNALERNA DÅ ,att här måste ni hjälpa till nu för att kunna hjälpa folk rätt då, ATT PUTTA DEM VIDAR DÅ FRÅN VARANDRA DÅ ,och för de ska inte leva ihop alls då utan måste lämna varandra då, som blir lugnast för alla då.

Men många kan gå tyst hela livet då ,och skulle ha lämnat varandra MEN DE VÅGAR INTE LÄMNA VARANDRA ,för de tror att de kan inte leva alls då, för de är så van att bo ihop med varandra då, och är så van att ha det bråket då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c88a21e1490c663df2690bc6c74a0233.jpgVILL BARA HA LUGNT RUNT SIG DÅ, och kan vara på väg så mycket ,att lämna varandra så många gånger då, för de blir sjuk inombords då.

MEN NÄSTA DAG KAN DET VÄNDAS TILL DET POSITIVA DÅ, och känner att det fungerar bra då, men så kan par hålla på de som lever i ett destruktivt förhållande då.

SOM INTE ALLA KAN SE DÅ.  

Men de kan HA EN BERG OCH DALBANA under hela sitt liv, och åker ner hela tiden, GENOM ATT DE KAN INTE LEVA IHOP EGENTLIGEN DÅ. 

Men har då stannat kvar ändå, för de är så rädd att släppa varandra då, när de lever i ett destruktivt förhållande då, som är signaler till alla som lever så ,ATT NI ÅKER NER ENA DAGEN DÅ och känner att ni kan inte leva ihop med varandra alls då. Det blir oftast en massa konflikter då, FÖR NI KAN INTE PRATA MED VARANDRA DÅ, och känner då ert inre känns så mörkt då när ni lever ihop ,då kan ena dagen vara så ljus, och uppåt, men nästa dag, DÅ KAN DAGEN VARA MÖRK OCH EN MASSA KONFLIKTER OCH BRÅK ni har med varandra då, och känner sig under isen just då ,och kan inte leva ihop och känner så lite kärlek runt er då ,som blir då när ni lever ihop, att all kärlek försvinner mer och mer då, och den kan då vändas inåt kärleken då, att ni kan inte ta in honom igenom i ditt liv.

Men du kan leva ihop med honom ,ni som fortsätter att leva i ett destruktivt förhållande ,NI KAN STÄNGA AV KANALEN ATT HA KUL IHOP ,och skydda er från det, men ändå så kan ni bo ihop för ni är rädd att lämna varandra då ,genom att ni är rädd att klara er själv då, som många kan falla på då när ni lever i en destruktivt förhållande, ATT NI ÄR RÄDD FÖR EKONOMIN DÅ, och även rädd att ni kommer inte klara av att lämna varandra, och kan åka kana hela tiden när ni lever ihop då, för ni är rädd att ni kan inte klara av att lämna varandra då, som de kan snava på då.

Men jag tar upp det igen ,FÖR JAG VET ATT MÅNGA PAR HAR DET SÅ, DE LEVER I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE DÅ ,och många har svårt att ta sig ur ,för det har gått för långt med dem då.

MEN DET GÅR TA TAG I DET, men det går bäst NÄR DE HITTAR NÅGON ATT STÖTTA SIG EMOT DÅ, som går mycket enklare då att lämna sitt förhållande då, och är det bästa de gör då, för att kunna FÅ ETT MYCKET BÄTTRE LIV  ,för att slippa vara sjuk inombords då ,som blir hela livet då, om ingen hjälper dem vidare då, så de KAN SLIPPA KÄNNA SIG UNDER ISEN som blir då.

DE KAN ÄTA EN MASSA LUGNANDE MEDICINER NÄR DE LEVER SOM DE GÖR DÅ, och de kan även dricka för mycket många kvinnor idag, kan även dricka en hel del ,för att de tror att det lugnar deras inre då, SOM DE KAN GLÖMMA BORT ,de kan blir sjuk av att dricka då. DE MÅR ÄNNU SÄMRE med att äta lugnande medel och dricka ,som många gör när de mår dåligt då, som blir bara värre och värre då och.

Jag ser från hur landet ser ut ,och MÅNGA YNGRE MÅR SÅ DÅLIGT IDAG, och de tar även lugnande medel och sprit då, SOM GÖR DET MYCKET VÄRRE FÖR DEM DÅ ,att dricka och ta lugnande medel som bara förvärra deras hälsa så mycket då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är blogg-tvillingsjc3a4lens-helande-birgitta-andlig-inspiration.pngATT DE BLIR SJUKARE DÅ när de äter en massa mediciner och tar en massa sprit och vin ,som förvärrar allt som inte alla tänker på att de kan bli ännu sjukare då ,när ni äter en massa mediciner då, FÖR NI STOPPAR UPP HÄLSAN ERAN DÅ, FÖR ALLA MÄNNISKOR ÄR  FÖDD MED CHAKRAN alla vet hur de fungerar då. Men folk tänker inte på det att ni täpper till hälsan eran så mycket då, för ni täpper till det ni måste få hjälp med då när ni äter lugnande mediciner då.

Ni täpper till allt då, för ni är så sjuk inombords OCH HUR SKA NI DÅ REDA UPP ER SJUKDOM DÅ ,som ni måste se vart den kommer från då.

Det kan komma mycket sen ni var barn, men även från tidigare liv har ni mycket rensa då, men det tänker inte folk på då utan de proppar i sig på en gång ,OM DE KÄNNER SIG LITE LÅG EN DAG de känner sig

De kan inte acceptera det då, att idag då känner jag mig lite låg och mår inte så bra idag, men vill få bort känslan på en gång, för ni kan inte acceptera det då ,för ni känner att nu mår jag så dåligt. Ni måste täppa till den känslan då, från att inte må dåligt då ,och tar tabletter ,för att ni känner er lite låg, för ni kan inte acceptera att ni känner er så låg då, och tar tabletter FÖR NI TÄPPER TILL EN KÄNSLA NI SKA TITTA PÅ ,för att få bort er känsla då ,för att ni mår dåligt, men vart kommer känslan ifrån då, men ni vill inte ta reda på det ,för ni blir så rädd då, att ta reda på känslan SOM KAN HJÄLPA ER FRI.

Att ni mår inte bra, ni tog en tablett för ni blev så rädd att känna en känsla, som hade hjälpt er mycket då ,FÖR ATT RENSA UPP EN KÄNSLA KAN TA ER LÅNGT DÅ om ni vågar bara känna på den då OCH LÄRA ER OM ER KROPP DÅ. 

Vad som finns hos er då ,SOM NI MÅSTE STÄDA BORT DÅ FRÅN ER då, men vad är det som gör att ni inte mår bra just idag, DÅ SKA NI TA REDA PÅ DET, för att slippa äta en massa mediciner då för ni förstör TILL OCH MED FLÖDET i er ,när ni börjar täppa till både det ena det andra då.

Ni får problem att reda upp en sån viktig känsla, som kom upp nu. NI FÅR SVÅRT ATT SE DÅ ,för ni tog en tablett då, istället för att reda upp ett problem ni har då ,för alla människor är FÖDD MED OLIKA KÄNSLOR DÅ

Ibland kan du vara så himla glad och känner er i toppform då, men så åker ni ner en dag, och vad händer då när ni åker ner då, vad tror ni ska ta reda på då. Det är er själva, som måste göra det för ALLA ÄR SÅ RÄDD ATT MÅ DÅLIGT EN DAG ,är så rädd att må lite dåligt en dag, som alla chakran är gjort för då, och det kallas för chakran då, men folk blir så rädd när de mår dåligt då.

Men då ska ni inte ta en tablett då, för det kan komma från hur ni lever idag, eller så har ni ett arbete ,som ni inte gillar alls och då kan ni må så dåligt av det då, för ni vill bara ta er ifrån ert arbete då eller, så kan ni leva i en fruktansvärt relation där allt ljus bara försvinner från er ,OCH DÅ SKA NI ABSOLUT INTE TA EN TABLETT, för att ta bort känslan ni känner från ert inre mörker då, utan ni måste lämna det som stör er att leva ett bra liv då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är abbott-handerson-thayer-1849e280931921-catherine-la-rose-2.jpgNi måste ta tag i det då ,FÖR DÅ KAN NI MÅ MYCKET BÄTTRE DÅ när ni lämnar varandra då ,för att sluta upp att ät mediciner bara ,för ni inte kan leva ihop.

Och ändå lever ihop, för att täppa till det ni har inom er, ATT NI KÄNNER ER SÅ SJUK INOMBORDS DÅ, SOM ÄR EN RÄDDNINGSKAPSEL ,att nu måste ni lämna varandra då, genom att ni mår som ni gör då ,och då är det signaler att ni ska inte bo ihop, för ni dras ner av relationen ni lever ihop då ,SOM ÄR INTE BRA VAL ,ATT TA EN TABLETT DÅ, bara för att lugna ert inre och kommer inte vidare då.

Genom att ni täpper till det mest naturligaste ni har då, att känna känslor, som folk är så rädd för idag ,SOM NI ÄR FÖDD MED DÅ. Ibland kan ni känna en känsla, att ni kan inte vara kvar på platsen då ,som är en känsla, ATT LÄMNA DÅ SOM BLIR DÅ EN STOR VARNINGSKLOCKA DÅ ,att ni måste lämna plasten då, för att må mycket bättre då ,som känslan sa till dig då, LÄMNA FÖR ATT MÅ BRA då ,som blir det bästa av allt innan det händer med mer er då ,utan lämna det som gör er illa nu, som ni blir sjuk av nu.

Ni måste lämna det för att må bra ,OCH INTE STOPPA I ER EN MASSA MEDICINER DÅ, utan släppt tanken på mediciner då, och lämna varandra ,och släpp känslan av att TA EN TABLETT ELLER ETT GLAS VIN ELLER SPRIT DÅ, lämna varandra då för att bli läkt , för att känna kärlek igen då.

Par kan halka på det tills de inser att de kan inte leva ihop, och par kan halka på det, men ångest kan även dyka upp, som är  besvärligt att känna då, att de känner ångest, som en del kan känna av då, att de kan känna sån panik då att rädda sig själv, men kan inte göra det då, men kan sitta fast och förstå inte ångest då, utan tror att de sjuk då, och kan även proppa i sig en massa tabletter då FÖR ATT DÖVA ÅNGEST, SOM ÄR BLAND DET SÄMSTA ATT GÖRA att döva en ångest då ,för då har ni ångest och ni MÅSTE BÖRJA TA TAG I ERT PROBLEM när ni känner ångest, och den ska ni sluta att döva, för att kunna se klart då, för att kunna ta er vidare då från det ,som ger sån hemsk ångest då, för då måste ni ta tag i varför ni känner ångest ,och för att bli fri från största problem ni har då.

NI MÅSTE TA TAG I ÅNGEST, då måste ni tag i det ni känner då FÖR DET ÄR ÄR EN SÅN RÄDDNINGSKAPSEL ,som inte alla tänker på ,att ni kan få ångest från den ni lever med, men även från ert jobb då, som är bland det besvärligaste att känna då, för NI FÅR SÅN STARK SIGNAL DÅ, att saker och ting är fel runt er ,och då måste ni ta reda på först, vart det kommer ifrån då.

Varför ni känner ångest då, för att kunna må bra, då måste ni LÄMNA VARANDRA ,FÖR ATT INTE DRAS IN I ÅNGESTEN HELA TIDEN ,och en del kan ta en tablett när de känner ångest då, som är det sämsta det gör då, för ni måste reda upp er känsla då, för ångest den ROPAR OFTAST PÅ SÅN PANIK DÅ, att de måste lämna varandra då ,och då kan en del folk stanna kvar och känna den kommer och går, men känner att relationen känns inte så bra då, för de drar ner varandra då ,och ångest säger då lämna varandra för att bli fri ett stort problem ,och ångest kan vara så besvärligt att känna då när de lever ihop, så kan den dyka upp ibland under tiden de lever ihop ,tills de tar sig därifrån och blir fri då sin ångest ,FÖR ÅNGEST KALLAS FÖR ATT RÄDDA SIG SJÄLV DÅ ,och hur många tänker på det då, att nu måste jag verkligen rädda mig själv ,för att inte fastna då.

Hur många tänker på det när paniken driver i dem då, hur många tänker på det då ,för många stoppar i sig mediciner eller så dricker de ,och tar droger då när ångest dyker upp ,för att döva den då som de ska inte göra alls då ,utan FOLK SKA SLUTA ATT DÖVA EN MASSA KÄNSLOR SOM NI ÄR FÖDD MED.

Ibland kan ni må bra och ibland ,då kan ni må så dåligt på grund av omständigheterna då ,OCH DÅ KAN DET BLI MYCKET VÄRRE DÅ  när de känner panik inom sig, och kan må så dåligt när panik kommer då.

DET ÄR BARA DEM SOM SJÄLV SOM KAN FIXA DET när de känner panik, för ni måste ta tag i ett sånt stort problem som ångest säger till dig, att nu måste du rädda dig själv ,som ångesten säger till dig då. NI KAN  FÅ SÅN PANIK när ni känner det, och folk kan bli så rädd när ångest dyker upp, och kan inte tolka den alls då, för det rusar inom dem hela tiden, ATT NU ÄR DET DAGS ATT TA TAG I DEN DÅ, men de kan ha sån panik då, och många läkare gör så fel som ger dem mediciner mot ångest då, för det är en sån stor räddningskapsel när ångest dyker upp ,och DEN SKA NI SLUTA UPP ATT DÖVA.

Ni måste ta tag idet när den dyker upp, för ni måste rädda er då, som känslan rusar i er då, för att må bättre, då måste ni ta tag i ångesten då, och ni kommer må mycket bättre då, NÄR NI FÅR BLI FRI ÅNGEST.  

MEN MÅSTE ÄNDRA OM ERT LIV DÅ ,och gå i rätt riktning när ni känner ångest då ,för ni måste ändra om ert liv då ,FÖR ATT SLIPPA ÅNGEST DÅ. Det är den största räddningskapsel ni har då, när ni känner det rusar i er då, att ni måste ta tag i ert liv, för att bli fri ångest då, rädda er själv kallas ångest för, och då ska ni sluta upp att stoppa upp er ångest med tabletter, för ni kommer må ännu sämre då, genom att ni stoppar upp en sån stor räddning då, som ni måste ta er vidare då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är d4167ae844ab933ddf8903fe68540072.jpgÅNGEST KALLAS FÖR DEN STÖRSTA RÄDDNINGEN NI KAN FÅ DÅ

Genom att ni känner signalen då, att ni måsta tag ångesten som stör er varje dag ,en del folk som äter mediciner eller, som tar droger eller dricker FÅ BEHÅLLA SIN ÅNGEST DÅ ,genom att ni kan inte rädda er själv då, när ni äter lugnande tabletter som blir bara värre då, att äta då, men jag vet att så många lider av ångest och många yngre lider av ångest då, SOM EN DEL LÄKARE GÖR SÅ STORT FEL, att ge dem en tablett när de känner ångest då ,för de blir inte fri sin ångest då, utan går till läkaren igen och igen när de känner ångest då. DE SKA SLUTA UPP ATT GE DEM DEM DÅ ,FÖR DE FÖRSTÖR RÄDDNINGEN FÖR DEM ,som ska ta sig ur så snabbt då om de slutar upp att äta lugnande medel då, att de kan ta sig vidare då, som är en bland det STÖRSTA RÄDDNINGEN ni ska ta vara på då. Ni är vaken och kan se vart det kommer ifrån ångest annars får ni vara kvar hela livet när ni känner ångest då.

GENOM ATT NI TAR EN TABLETT DÅ ,och då dövar ni er räddningskapsel när ni tar en lugnande tablett då, som ni ska sluta upp med, för ni ska kunna känna ångest när saker och ting är så fel då ,och då kommer all ångest försvinna när ni rädda er själv då från det ni har problem med då, ÅNGEST MÅSTE NI SLUTA STOPPA I ER TABLETTER , för ni kommer sitta kvar hela livet då, genom att ni känner ångest och dövar er själv då ,som ni måste sluta upp med då, för att bli fri ångest som är en sån besvärlig känsla att känna då, som gör att ni sitter kvar ännu längre då, fast ni skulle kunna tagit tag i det på en gång då, FÖR ATT BLI FRI DÅ FÖR NI FICK EN RÄDDNINGSKAPSEL, som kallas för ångest då, som gör att ångest den sätter igång ert inre så mycket då, som gör ATT DET BARA RUSAR I ER ÅNGEST DÅ.

Det rusar hela tiden, om ni tar lugnande tabletter, för ni kommer inte vidare utan sitter kvar och äter en massa lugnande medel då ,som ni ska sluta upp med nu ,och lär er att känna er själv nu, hur ni fungerar som människa då. IBLAND ÄR NI GLAD OCH UPPÅT och ibland är ni inte det, men då beror det på något då, att ni mår dåligt en del dagar ,som är inte farligt att må lite dåligt då, för ni ska kunna reda upp en känsla som ni har då ,och kan ni må så dåligt just då ,FÖR NI ÄR FÖDD MED EN MASSA KÄNSLOR NU ,och många tänker inte på att ni är född med så mycket känslor som ni ska kunna hantera då ,och en del kan åka upp och ner då, men de håller på att reda upp en del då med sig själv, och då kan de må så dåligt, när de håller på att reda upp en sån djup känsla som de måste ta tag i då.

OCH INTE SÅ RÄDD, som en del kan bli och proppar i sig lugnade medel bara för ni inte var på topp ,UTAN MÖT KÄNSLAN NI KÄNNER DÅ, för att sluta upp och var rädd nu utan ni kan bli så mycket fri från så mycket problem, om ni lär er att lyssna på er själv nu när ni lyssnar på er själv, som ni är född med nu en massa signaler ni kan få en del dagar då.

Var inte rädd för dem nu, utan titta på vart det kommer ifrån ,istället för att springa ifrån känslan ni känner då, för den kan hjälpa dig långt när du lär dig ,ATT BARA LYSSNA PÅ ER SJÄLV DÅ lyssna på dig själv då, för att kunna må allra bäst nu GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.