JORDENS ÖVERFLÖD

 

Alla kan se att jorden har överflöd på vissa ställen nu men inte alla länder har överflöd som vissa länder har det nu.

Många har kommit mycket långt att sköta om enklaste saker då att skörda sin skörd har många länder kommit så långt på idag medans andra länder inte har samma överflöd då som gör att det är så mycket obalans där. Det beror på hur folk lever idag hur mycket de har lärt sig om jorden då SOM INTE ALLA LÄNDER HAR SÅ MYCKET KUNSKAP OM DÅ.

Men så har vi länder som har kommit så långt med så mycket då och kan så mycket om hur jordens yta ska användas på ett fruktansvärt sätt då GENOM ATT DE HAR BÖRJAT FÖRGIFTA JORDENS YTA DÅ för de har kommit så långt med olika farliga medel nu, som gör att jorden har fått stora problem med när folk ska skörda då som de har kunnat göra om, DE LÅTER BLI ATT ANVÄNDA GIFTIGA ÄMNEN som förstör jordens yta då SOM HAR FORSKAT FRAM ännu mera giftiga saker som gör att jorden får problem som ni ska även äta då som ni inte ser  nu.

Folk har då börjat förgifta jordens yta så mycket då för ni MÅSTE ANVÄNDA ER AV BEKÄMPNINGSMEDEL som är bland det farligaste att använda då för jorden kommer få så stora problem i framtiden då om ni inte låter bli farliga bekämpningsmedel då som bara förstör ännu mer av jordens yta som ni ska ha till, ATT SÅ OCH LEVA PÅ , men folk ser inte vad de gör FÖR JAG TITTAR PÅ FRAMTIDEN DÅ och då ser den inte så ljus ut om ni inte slutar med medel alla farliga medel då som även förstör jordens yta så väldigt mycket då.

Det möjliggör att ni snart inte kan leva som ni har gjort då om ni inte ändrar om och slutar med alla bekämpningsmedel då, som alla kan se idag när ni tar frukt från andra länder vad som händer med frukten som har inte så mycket gift då. Vad händer med frukten SOM HAR GIFT och Sverige vet vad det händer med giftfria frukten DET ÄR SÅ MYCKET FOLK SOM ÄR UPPLYSTA hur hälsan ställer till för folk som äter frukt med en massa gifter på då.

Många andra länder ser, men inte allt FÖR LANDET SVERIGE SER LÄNGST genom att de väcker upp folk nu bara ta hem frukt som vi har inte så mycket gift på, men ska landet visa andra länder om Sverige som har kommit så långt?

Sverige har lärt att titta på frukt och djur och man måste ta hand om djuren, men jag har sett landets och djurens behandling JAG INTE TYCKER OM. Jag har sett att de har ställt till mer för djuren nu FRIHETEN STÅR FÖR DJUREN har det inte bra genom att de har gjort om så mycket gårdar har börjat så fel SOM HADE LÅNGT TILLBAKA MYCKET BÄTTRE DÅ med gårdar som folk lärde sköta djuren.

Men nu har Sverige slutat tänka på djuren GENOM ALLA OMBYGGNADER som blir problem genom att livet som djuren ska ha ger inte så bra mat då. Det blir sjukdomar och hälsan blir inget bra då. Sverige ser ingenting, men folk vill friheten.

Alla djur älskar att ströva fritt gå runt, DJUREN ÄR SOM MÄNNISKORNA folk strövar runt samma med djuren måste röra sig och gå runt. Titta på hunden hur han kan lätt ströva runt, men vad gör andra djuren?

De kan stå inne många kor SOM HUNDEN VILL GÖRA STRÖVA RUNT lägga sig ner sova, upp igen GÅ RUNT tittar på allt, de är nyfiken korna blad kan kon lukta på smaka av. De vill som människorna gör och hunden gör upptäcka så mycket då.

Men folk långt tillbaka gick mycket KOR LÖS STORA STÄLLEN KUNDE DE STRÖVA RUNT som är bland det bästa då låt djuren få ströva runt. Hunden låter ni ströva runt samma är det med korna de mår bäst ATT RÖRA SIG RUNT DÅ.

 Jag ser så mycket sorg med djuren hur illa djuren har det nu.

Jag vill att folk ska upptäcka och förändra runt djuren då låt korna GÅ UT OCH STRÖVA RUNT de har inbyggd signal när vill tillbaka då som alla känner till långt tillbaka hur djuren strövade runt, men gick hem när de skulle mjölkas då för kor lär sig sin klocka då när de ska mjölkas, DÅ HAR KORNA EN INBYGGD KLOCKA när de lär sig att leva på en gård då.

Har inte smakat på friheten så mycket då för då får de fixa själv sin mjölkning då för ALL MJÖLK SKA VARA TILL KALVARNA de föder upp, men sen LÄR SIG KOR ATT BLI MJÖLKAD AV MÄNNISKOR som lever med människor då. De känner av när de ska ha hjälp med sin mjölk när den blir överfullt då för då har de börjat producera så mycket mjölk då och vill bli av med sitt överflöd med mjölken då, men lär sig klockan korna då för de kan sin tid när de vill bli mjölkad då, genom att kalven inte diar längre från sin mamma längre då de diar som alla djur gör då.

Men folk har börjat så långt tillbaka att använda kons mjölk då som har byggts på enormt nu, men kor som inte har människor som mjölka dem, DÅ HAR KON SLUTAT ATT PRODUCERA MJÖLK som stannar upp så mycket produktion då som gör att mamman diar inte längre då MEN DET ÄR EN FRI KO  som kan ströva runt och har inte folk som ska mjölka dem då utan de strövar i det fria då, men har inte samma inbyggd klocka som bor på en lantgård då för den mjölken produceras hela tiden då och kon vill ha hjälp att lätta på sitt juver då som alla ser hur mycket mjölk fylls i, då är kon full med mjölk som vill bli av med den mjölken då. Kon känner av när de ska få hjälp att bli av med den mjölken då när de lever på en bondgård då FÖR DÄR MÅSTE KOR HA HJÄLP att bli mjölkad för den producerar hela tiden mjölk då, genom att kon är van att mjölkas då som sätter igång kons produktion då.

Men kor som strövar fritt utan bondgårdar fylls inte det på som på bondgårdar mjölken då genom att kor som lever på bondgård har en inbyggd klocka då SOM GÖR ATT KON VILL BLI MJÖLAD DÅ den känner av när det är dags att bli mjölkad då. Kon kan försvinna men letar sig tillbaka för den vill bli mjölkad då och då söker sig den tillbaka när kon känner att hon är överfylld med mjölk då, så kor kan gå långt som kor fick göra långt tillbaka då, men nu får kon stå inne FÖR MYCKET på många gårdar idag för folk har gjort om så mycket och gjort det lättsamt till sig själv, DÅ DJUR ÄR TILL FÖR ATT STRÖVA RUNT som alla djur mår så bra av.

Nu tog jag upp om kon men det finns så mycket djur som mår dåligt idag genom att de får inte ströva runt som ni människor gör. DE SKA RÖRA SIG SOM NI RÖR ER och ser att det är inte bara kon som har problem att leva frihet idag för alla djuren mår allra bäst då NÄR DE KAN STRÖVA RUNT som hunden gör med er då.

Djuren är som människorna att de måste röra på sig och inte vara instängt som många djur får leva idag instängd som blir problem med deras hälsa då. Jag tar upp om det för att kunna få folk att förstå hur djuren lever idag instängda och får inte röra sig utan på en liten yta SOM DE ABSOLUT INTE ÄR GJORT FÖR DÅ. De är som alla människor att de måste ströva omkring då

Jag ser folk kan inte så mycket om djuren då men jag kan alla djur då de måste röra sig runt då. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.