MÄNNISKOR LÄKS PÅ OLIKA SÄTT – PEOPLE ARE HEALED IN DIFFERENT WAYS

JAG ÄR BLIND IDAG NÄR JAG SER HUR ALLT SER UT NU , men vad kan jag nu göra åt det, för mina tankar går bara runt nu sen jag såg, vad GUD tog upp om igen.

Jag har ett sånt stort problem med att leva nu ,FÖR JAG LEVER VARJE DAG I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,genom att jag fick så lite hjälp då. Jag ser andra som lever som mig ,och kan inte ta sig ifrån ,eller så kan de ta sig ifrån när de MÖTER EN NY LOVE DÅ, att de kan lämna sitt helvete när man lever i  destruktivt förhållande.

Men det kan vara svårt att se ibland, för de kan vända och vrida då, att ena dagen kan dagen vara rosen sött ,och det går bra att prata, men så nästa dag ,då är det bara att glömma bort att man finns till då ,SOM ÄR EN BALANSGÅNG VARJE DAG när man lever som jag gör nu.Jag var på väg att fixa det, men kom inte så långt för jag tog mig ingenstans då, när jag ser hur jag hamnade nu. JAG MÖTER PÅ STORA HJÄLPEN, att ta sig ur sitt förhållande, som jag satt långt tillbaka och tänkte på då, att jag måste ta tag i det, för jag kommer ingen vart i förhållande. JAG TAPPAR SÅ MYCKET ENERGI DÅ, när man lever i ett destruktivt förhållande man tappar allt då.

Jag har många dagar försökt att starta om igen mitt liv, men det gick baklänges för mig då. Jag hade inte tänkt att jag skulle hamna så här när man möter SIN BIG LOVE NU, som bara gick baklänges för mig. JAG HADE EN SÅN FRAMTIDSTRO DÅ ,att Yes nu har jag äntligen vågat ta mig ur mitt största problem då. Jag hade tänkt själv så mycket ,att det är bättre om man träffar någon då, för det blir mycket enklare att lämna varandra då.

Men jag hade så mycket tankar om att bo själv ,för att få tyst runt mig då. Jag kom ingenstans när vi levde ihop, och en del såg till och med det, men vad händer jag fick gå tillbaka igen ,som skulle fått så mycket hjälp, att lämna honom när vi levde i ett destruktivt förhållande, SOM JAG SER ATT FOLK KAN SÅ LITE OM DET ,även folk tror att de kan, DE KAN INTE ETT SKIT I MINA ÖGON DÅ.

De kan inte hjälpa folk en del, de kan proppa i dem en massa piller ,som de gör då om de söker psykolog då, ISTÄLLER FÖR ATT HJÄLPA DEM RÄTT PÅ EN GÅNG, och inte ge dem en massa piller, så de blir mer och mer sjuk av det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c88a21e1490c663df2690bc6c74a0233.jpgMen jag ser hur det ser ut i samhället, och jag har blivit mer och mer rädd när jag ser vilka läkare vi har , som inte kan läsa av folk ,OCH STOPPAR I DEM ÄNNU MERA LUGNANDE TABLETTER DÅ, för att döva deras oro, SOM DE MÅSTE TA REDA PÅ DÅ. LÖSA SIN ORO ISTÄLLET FÖR GE TABLETTER MOT DET. 

Men varje tablett förstör folk ,som söker den vägen istället för att ta reda på orsaker ,när vi blir plötsligt sjuk. Kan hända vem som helst ,det händer saker i vardagen, men blir sjuk och får ont i kroppen på en del ställen. Men smärtan sätter sig i kroppens delar, som ingen kan förstå ,kan proppa i sig medicin när sätter igång, istället för att söka inre resor när händer ,genom att lösa upp smärtan i kroppen. MEN KAN FÅ ONT OCH VÄRK PÅ OLIKA STÄLLEN ,SOM HAR DEM ATT GÖRA DÅ. 

Men vad gör läkaren, han ger ännu mera lugnande tabletter då ,som bara blir ännu värre av det ,SOM KAN SITTA KVAR FÖR LÄNGE I SITT FÖRHÅLLANDE DÅ.

Genom att läkarna kan inte hjälpa folk rätt på en gång , utan ger dem lugnande på en gång ,som stoppar allt för dem då ,och då kan de sitta kvar för länge, eller så blir de ännu mera sjuk av att bo ihop med varandra, MEN PSYKOLOGEN VERKAR INTE SE DET utan ger dem tabletter ”du kan gå hem så får du något att sova på, men ta en sömntablett ,så du kan sova hela natten.

”Men måste ta en tablett mot den känslan du känner, som är onormalt att känna av ,då tar vi den tabletten sen blir det bra. Men måste ta den tabletten, så blir du lugn”, säger läkaren psykologen. ”Men vill reda upp känslan som finns där. Men då är det fel att stoppa ,som ska ut från dem. KAN VARA OLIKA KÄNSLOR SOM KOMMER UPP DÅ.”

”DU MÅSTE TA DET LUNG NU, ta den tabletten mot det, så kanske du mår lite bättre då, du kan även prova den, för du har så mycket problem nu, så ta den tabletten för du mår så här dåligt, och du måste äta den då, för att kunna höja dig lite grann nu. Men nu har du lite mer fel nu ,och du kan ta den ,för du kan även ta den tabletten mot det du har nu, så du kan må bättre då säger, läkaren ,psykologen. Men kan ge för mycket ,och blir medicin förgiftad av allt stoppar i folk idag. MEN FOLK SER INTE NÄR GER FEL HJÄLP TILL FOLK, SOM MÖTER PÅ LÄKAREN OCH PSYKOLOG. 

FOLK BLIR NEDDROGAD AV ALLT NU OCH DET ÄR DAGENS SANNING.

PSYKOLOGEN STOPPAR I FOLK, hur ska folk kunna känna vad som är rätt eller fel ,när folk börjar GÅ SOM EN ZOMBIE DÅ, och kan knappt klara sig själv, för de blir så neddrogad av alla tabletter då.

Folk kan bli ännu mera sjuk av den hjälpen de fick av läkaren då och behövde bara lite hjälp då, FÖR DE SÅG INTE VARFÖR DE MÅDDE, SOM DE MÅDDE DÅ utan gav dem en massa tabletter då ,och kan inte se klart tillslut, kan bli ännu sjukare inom sig när de äter en massa tabletter ,som folk är så pigg på att stoppa i sig då.

FOLK ÄR RÄDD SÅ RÄDD ATT KÄNNA EN ENDA KÄNSLA, DÅ DÖR DE om de känner sig LITE LÅG EN DAG, då kan folk bli så himla rädd att känna sig låg istället för att TA REDA PÅ VARFÖR de känner som de gör då.

Om de inte kan sova, men låt de vara vaken, FÖR ATT REDA UPP SITT PROBLEM DÅ, men då kan folk bli så rädd om de är uppe vid fel tid på dygnet ,för vi måste helst sova som andra gör då ,att det är så viktigt med tiden.

MEN TIDEN SKA VI STRUNTA ,utan försök att lev istället för att tänka på tiden hela tiden utan folk är så fokuserad på tiden, som de kan glömma bort ibland ,för vi kan leva ändå fast vi sover inte som andra gör ,och många kan vända på dygnet då, men sover ändå ännu bättre ,FÖR DE GÅR EFTER SIN EGEN KLOCKA ,som är den bästa klockan att gå efter då, att ni kan själv känna in hur många timmar ni måste sova, för att vara pigg då.

Det är bästa folk kan göra då ATT LITA PÅ SIN EGEN KLOCKA DÅ lite på sin inre klocka då, men hur många gör det nu?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är blogg-tvillingsjc3a4lens-helande-birgitta-andlig-inspiration.pngCHAKRAN Jag ser bara bara när GUD tog upp om alla droger och lugnande, vad de kan stoppa oss enormt då ,GENOM ATT VI ÄR FÖDD MED CHAKRAN DÅ, vi tar oss fram dåligt då. Folk blockerar sina chakran då, när de äter en massa droger och lugnande medel då.

FOLK STOPPAR UPP SITT FLÖDE FÖR VARJE CHAKRA ÄR GJORT PÅ ETT VISST SÄTT DÅ. Alla chakran är till för att användas då ,och en del kan få så mycket problem med baschakrat då, och då kan det bli en del problem då, för chakrat har den funktionen ATT VI SKA FRAMÅT DÅ, men vi kan bli rädd och orolig ibland när vi har en stor blockering där.

Men folk blockerar mycket när de tar droger och lugnande medel då, nu tog jag bara upp om baschakrat, för att folk ska förstå hur det är då.

Jag minns mycket väl NÄR JAG HADE ÅNGEST FÖR FÖRSTA GÅNGEN DÅ. Jag har aldrig haft det förut utan fick plötsligt ångest då.

Jag visste att jag bodde så fel ,FÖR VARJE GÅNG JAG VAR PÅ VÄG HEM ,DÅ KÄNDE JAG ÅNGEST NÄR JAG BODDE DÄR , men även att folk led av ångest ,som bodde i området ,som blev sämre för mig att bo där ,och kände panik och ångest då när jag bodde där.

Men visste att jag måste reda upp det, MEN DÅ SA GREAT MASTER KUTHUMI ,ATT JAG MÅSTE FLYTTA, dras ner för mycket när jag bor där, och jag hade så svårt att ta mig ifrån ,för det var även en sån dålig energi jag bodde i då, men även jag trivdes inte så bra när jag bodde där ,och fick en enorm klåda i ansiktet ,som jag höll på att bli tokig av, men det var en hemsk tid.

Ibland då kände man ångest då, men jag ville därifrån då, men började se åt att hitta ett hem ,som jag gillar för jag visste VART DET KOMMER IFRÅN KLÅDAN OCH ÅNGESTEN, att jag bodde så fel då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är guider-birgitta-andlig-inspiration.pngJAG VAR TILL HUDLÄKAREN, för att få hjälp och tog en massa prover, som de gör då, men hittade inte vart det kommer ifrån, men även testade alla medel jag använder. Men testar även hår färg, färgar håret , krämer jag lämnade in till dem. MEN HITTAR INGENTING DÄR. JAG TÅL ALLT JAG LÄMNAR IN. 

Men även allt jag använder på kroppen då, men hittade inget från det ,jag tog med mig då.

HUDLÄKAREN, SÅG SOM MIG KOMMER INIFRÅN, att klådan kom inifrån då, och måste flytta då. Jag var jag tvungen att köra med en massa krämer, som jag även blandade ihop själv från hälsokost, då HITTADE PÅ MIN EGEN BLANDNING när jag såg vad hudläkaren tänkte ge mig då.

HUDLÄKAREN ,SA ATT JAG KAN LÄSA IGENOM INNEHÅLLET SOM KAN ERBJUDA MIG. Båda krämerna erbjöd mig innehöll KORTISON, som jag var inte så pigg på, att ta i mitt ansikte, så jag körde på mitt sätt då, för att inte förstöra mitt ansikte då ,som kan bli från kortison då. Men har bara Kortison att erbjuda. Men fick läsa noga igenom hudläkaren gav mig. Hon såg att jag sa ,NEJ ta kortison. Men innehåller bara farliga ämnen i kortison. Huden kan vi få problem med när man använder för mycket kortison. 

MEN ÅKTE IN AKUT FÖRSTA GÅNGEN NÄR KLÅDAN SATTE IGÅNG. MEN HUDLÄKAREN HAR INTE SETT DET, och jag såg att jag måste testa mig fram på allt, och då hittade jag en kräm som såldes på hälsokost, men jag blandade alltid i olja i den då.

Men sen försvann krämen slutar sälja den, men måste hitta annat då, MEN JAG BÖRJADE TESTA KOKOS ,som en del varnade för då. Men en kvinna hade haft kokos på fötterna på sonen, och det funkade så bra då. Jag testade på fötterna jag med ,och såg att det funkade bra, fötterna fick bort förhårdnader och blev mjuk mina fötter då. Jag tog en plastpåse och strumpor och linda in mina fötter i då. FÖTTERA BLIR SOM NY IGEN MJUK OCH HÄRLIG. 

Jag kände att jag måste testa kokos i ansiktet då, genom att jag har testat andra oljor ,som inte funkade på mig, oljorna åt in i huden då och jag kände mig torr. Jag var lite rädd att ta kokos på ansiktet, men jag kände jag hade inget val längre, FÖR DEN ÄR SÅ FET KOKOS, och jag såg vad som hände med mina fötter då. JAG BÖRJADE KÖRA MED KOKOS DÅ I ANSIKTET DÅ. 

DET BLEV FLERA ÅR MED KOKOS , ibland var tvungen att ta en torr handduk ,med lite vatten, för att torr skrapa huden då, men det var det enda som hjälpte, bland oljorna då för krämerna funkade så dåligt då, genom att jag kände mig så torr hela tiden då ,och kliade så mycket då, så kokosen hade jag med mig överallt då. Jag var så rädd att glömma den om jag skulle någonstans då ,för det var bara den som funkade då ,GENOM ATT JAG MÅSTE HA SÅ MYCKET FETT DÅ och då funkade kokos så mycket då.

Jag vill ha så mycket fett, för man ser bättre ut i huden då, och känner sig mycket yngre då när man använder oljorna då. Det har jag lärt mig av då ,att använda oljorna i ställer för en massa krämer då, HUDEN SER MER SLÄT UT MED OLJORNA ,och man känner sig mycket yngre när man använder oljorna då.

NU HÅLLER JAG PÅ ATT TESTA ARGANOLJAN ,som är fet den med men gillar den så mycket, nu håller jag på med den nu. Men jag kan tvätta ansiktet med Arganoljan då, men även smörja in sig med den då. JAG TESTAR ALLT MED HUDEN NU. FOLK SKA FÅ RESULTAT. MEN TAR INTE FARLIGA MEDEL. Jag har till uppgift att testa ,och kolla upp som fungerar bra. 

Jag struntade i vad folk sa om kokosen för den hjälpte mig då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 19cb516e5bc7c1f80786df7b1ca4df4f.gifRÄDDNINGSKAPSELN. Men jag är glad idag, att jag inte gick till någon läkare, för de har väl sett till, så jag har suttit kvar i min hemska ångest då.

MEN JAG ÄR LIVRÄDD FÖR LUGNANDE och en massa mediciner folk äter idag, så jag flyttade från mitt ställe då, och jag blev fri min ångest då.

FÖR DEN KALLAS FÖR ATT RÄDDA SIG SJÄLV DÅ, och det är jag som måste rädda mig själv då ,för att må bra då ,och man måste vara klar i knoppen då, när man ska ta sig vidare då. Men folk kan fastna i sin ångest då, NÄR DET ÄR DEN STÖRSTA RÄDDNINGSKAPSEL vi har nu. Jag är emot allt vad tabletter är, för  har sett för mycket av det.

MEN JAG HAR ALDRIG UPPLEVT ÅNGEST IGEN, för jag tog mig från ett ställe, som jag fick ångest av, men även att folk som bodde där ,kunde må lite sämre då ,som jag klarar inte av att bo då, för jag känner in för mycket då när jag bodde där.

Men kände även in när en granne blev så sjuk, och tog in hennes då. Jag har sett jag måste bo där det är yngre piggt folk då, för att inte få problem med det ,när folk börjar bli lite äldre ,då kan en del äldre bli så sjuk, som jag plockar upp då, för jag är för öppen nu. Jag ser jag är känslig för det när folk börjar bli sjuk då. MÅSTE BO MED PIGGA FRISKA MÄNNISKOR. 

Jag ser folk stoppar i sig SÅ MYCKET LUGNADE ELLER SÅ DRICKER DE ELLER SÅ TAR DE DROGER ,för folk klara inte av att känna en enda känsla ibland då.  Jag rensat så mycket i mitt liv nu, och åkt upp och ner, men visst är det inte kul vissa dagar, men man överlever då, fast man känner en massa känslor då, som folk är rädd att känna när de ska reda upp sitt största problem. DÅ MÅSTE KÄNSLOR  KOMMA UPP.

Men folk kan stoppa i sig tabletter istället för att lösa upp det, då äter lugnande och kommer ingen vart, när de äter tabletter då. LÖSA UPP PROBLEM VI HAR.

Istället för att ta reda på varför du mår som du gör då, men jag har lärt mig så mycket om det, genom att jag började för längesen ,ATT LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGLARNA och började gå med dem då, och FICK ENORM KUNSKAP FRÅN DEM. 

ÄRKEÄNGLARNA HAR DEN ENERGIN, DE KAN JOBBA PÅ DJUPET MED OSS, men jag har även jobbat, DJUPET MED GREAT MASTER , men sen MÖTTE JAG GUD OCH PROTECTON, DÅ VAR DET ATT FORTSÄTTA JOBBA PÅ DJUPET DÅ, men jag har fått rensat upp så mycket nu, men det går rensa mycket  då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är screen-5.jpgHOSTA. Jag vet att folk tar medicin för hosta ,men även jag köper hos dem som säljer på hälsokost hostmedicin då. 

JAG HAR INTE TÅLAMODET TA HOSTMEDICIN, att sitta natt efter natt, ibland har den hjälpt då, men så drar det ut på tiden och jag blir så less att hosta då.

Jag har fått suttit i stolen ibland när jag har haft en hemsk hosta då. JAG BLIR TRÖTT NÄR HOSTAN SÄTTER IGÅN. 

Men har inte tålamod att hosta så länge, som folk kan ha hostan då. JAG HITTAR KNEP ATT TA BORT HOSTAN. Men ser hostmedicinen hjälper dåligt. Men gör ont att gå med hostan.

 Jag tar reda på vart jag har fått min hosta ifrån då. JAG MEDITERAR OCH GÅR IN I MIG SJÄLV DÅ ,och tittar på varför jag har hostan då, och kan måste börja om hur många gånger som helst ,när den är som värst då. Men ligger i sängen och försöker koncentrera mig på min hosta, VART DEN KOMMER IFRÅN, men kan få börja om flera gånger, genom att man kan få en sån hård hostattack, när man ska till och se vart den kommer ifrån hostan.

Men jag löser upp hostan då, och får bort min hosta då, FÖR JAG SER VART DEN KOMMER IFRÅN, och då försvinner den från mig, då blir jag fri på en gång, när jag har löst upp min blockering då. Men det är jobbigt att göra det ,men jag gör det för jag orkar inte ha hostan då.

MEN JAG TITTAR PÅ ALLT NÄR JAG FÅR FEL PÅ KROPPEN, om jag känner att jag har fel då. Ibland kan jag skratta åt mig själv för jag måste kolla på allt ,om jag känner något i kroppen, som är fel, då tittar jag på en gång på det ,HAR BLIVIT TILL EN VANA DÅ, att titta vart fick jag det härifrån då.

DET BEHÖVS ATT JAG FÅR ONT, så kikar jag på det. Eller så kollar jag på tidigare liv då, men jag kollar alltid upp mig själv hela tiden ,när jag känner något som inte känns bra i kroppen då.

Jag har även nu kollat upp viktiga saker då, för att se att jag  är frisk då.

Jag har tittat på kroppen ,för att inte bli så sjuk då, som man kan bli då. KOLLAR UPP MIG.

Men jag tittar på saker och ting när de dyker upp, då måste jag se vart det kommer ifrån då ,som har lärt mig av ÄRKEÄNGLAR OCH ÄVEN GREAT MASTER LADY NADA TOG UPP ETT SÅNT STORT PROBLEM, som inte jag hade en susning om då.

Men Lady Nada hittade igen det, för hon ville ATT JAG SKULLE TITTA PÅ NÄR JAG VAR 5 ÅR DÅ, för hon såg att jag hade en sån stor låsning sen jag var barn då, men jag hade inte sett det. Men jag hade ett så dåligt mönster från den tiden, som jag själv kunde inte se då, men hon tog fram det.

JAG FICK GÖRA DET MED MIN PROTECTION DÅ , han hjälper mig att lösa upp en sån djup smärta inom mig själv då ,sen jag var 5 år, men hade inte minne av det alls, för jag hade stängt dörren till det då.

Lady Nada och han hjälpte mig att ta mig igenom, men han fick leka med mig då, för jag blockerade mig ,så mycket då ,SÅ HAN FICK SPELA MIN TWIN SOUL, som kom på besökt från framtiden då, för det satt så hårt då, men han kom igenom då.

JAG FICK SE HUR DET VAR DEN JULEN, som jag blev så rädd och sjuk efter den julen när jag firade jul hos min pappa och hans nya fru då, att de bara drack och det blev dålig mat och även slagsmål ,som skadade mig så mycket då. Jag hade glömt bort det, men åkte inte dit igen på julen då, för jag hade låst en dörr som jag måste öppna igen, för att bli fri då från mitt djupaste problem.

Hur jag ser på mig själv då, som de hittade igen hur min pappa såg på mig, eller hans fru såg på mig, SOM JAG HAR ALDRIG GILLAT så mycket utan sett hur det har varit hos dem då, men känt att hon har varit så falsk då, men har inte varit så mycket där då, MEN DE MÅSTE LÖSA UPP VAD SOM HAR HÄNT DÅ.

Men de såg, hur min pappa hade lurat mig på arvet då, men jag tänkte inte inte på det då. Men jag förstår att hon har haft en bit med i spelet, för jag känner henne så väl, och vet vilket yrke hon hade och även min pappa, så jag vet att de ljög mig rakt upp i ansiktet då. MEN DÅ VILLE LADY NADA VISA MIG, OCH TA UPP DET MED MIG, men även för att städa upp en stor spärr, som satt hos mig då. Lady Nada sa det flera gånger till mig, ”men du måste kolla upp när du var 5 år.” Hon tjatar om 5 år, men jag såg inte pappa och Lisa då. Men fick en chock den gången har aldrig sett det.

MEN SUR ATT JAG MISSAR INRE RESAN INNAN PAPPA DOG.  Jag har åkt hem till pappa då. Men kan rädda pengar till mig och min familj, genom att pappa pratar så mycket om pengar när jag hälsar på han.

När Nathalie var liten, då åkte jag hem från Göteborg. Han höll Nathalie i famnen. Han gick runt grannar som hade sommarhus. Han visar mig huset och tomten, jag och Roger skulle dela på allt. Men då kommer Lisa, och är så arg på mig och pappa min. ”Birgitta är inte min dotter”, säger Lisa. Pappa säger ,”men hon är min dotter”, säger han. Men sen bråkar om allt ,han ville dela till mig. JAG KÄNDE MIG INTE VÄLKOMMEN OCH ÄLSKAD. VILLE HEM PÅ EN GÅNG. Men åkte dit hälsar på när jag var hemma då. Men känner inte kul när börjar och bråkar om mig.

Roger ska ha allt, men var tyst sa ingenting. 

Men även tänderna bråkar Lisa om. Pappa vill hjälpa mig med pengar. Han sa, ”om du får problem så ring mig.” Lisa var så arg när satt i stugan och drack den gången. Hon visar sina tänder hon fick fixa själv sina tänder. Hon hade jobbat sig upp. Lisa satt som chef ,och hon måste ge till Roger. Pappa har pengar även han. JAG VAR ALDRIG GLAD NÄR JAG VAR HOS LISA OCH PAPPA. 

MEN FICK SE MIN BARNDOM NÄR JAG VAR 5 ÅR ,men jag hade låst dörren ,för att inte se det. Men träffade pappa när jag var äldre. Men ville aldrig hälsa på pappa. Men satt fast från 5 år. Men alla minnen när han bråkar med Lisa om mig. Men satt fast i mig. Hon bråkar om allt när det var pengar. Men kände aldrig jag tillhör dem.

Men hos farmor och farfar var samma där. Lisa lägger sig i mig. Men farfar och farmor grät för Lisa och pappa var hemsk mot mig. Men har minnen från den tiden, farfar vill att pappa ger mig. Roger får allt. LISA MÅSTE GE ALLT TILL ROGER ,HAN MÅSTE HA ALLT MÅSTE HA NÅGOT ATT GÖRA DÅ.

NATHALIE KOMMER HEM FRÅN GÖTEBORG. Hon säger ,”nu ska vi hälsa på morfar.” Men det kröp i mig när jag ska dit. Nathalie vill hälsa på morfar. Men Linn och Nathalie vi gick dit den gången. Men satt en stund, men känner Lisa falsk hon är. Men vill inte vara nära henne.

Men önskar lära känna pappa om hon dör före honom. Jag frågar aldrig om pengar ens. Men lärt mig vara tyst klara mig själv. MEN MINNEN FINNS KVAR NÄR DET ÄR PENGAR. Men tål inte bråk med pengar idag ,som kommer från Lisa och pappa.

MEN ÄVEN LISA PRATAR OM PENGAR NÄR JAG HÖR DET pratade om pengarna ,som hon tänker ge till sin son. Roger är deras son, för mig ville hon inte ge ett dyft då. Har gått igenom mitt liv, men var inte glad när ser allt som hänt mig. 

Jag hade inte sett när jag var liten, som jag såg nu, än när de tog upp det , vad som har hänt då, Lady Nada kan se allt ,vad som har hänt då. Han skulle gett mig mer pengar när han dog då, för jag satt på pottan när PROTECTION DÖK UPP SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ, men då var de tvungen att se vad som hänt då. Jag skulle haft pengar även från min pappa när min andra tvillingsjäl hade mött mig, då skulle jag haft mer pengar då.

DE SÅG VAD SOM HADE HÄNT, men även varför jag inte ville gå till min pappa då. De såg allt då ,och de ska sitta och rädda mig som knappt kan rädda mig själv då ,när man lever i ett destruktivt förhållande då. Jag brydde mig inte att gå till pappa ibland för jag kände inte så kul då. Men jag hade kanske kunnat rädda en del, vem vet för min äldsta dotter kom upp den gången och hon ville bara, att vi hälsade på morfar då. Men jag var som vanligt inte så pigg på att hälsa på honom, men vi gick dit då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 93a74f9f55d757143343f82ef09c6789.jpgMEN DÅ SÅG JAG MIN FARMOR OCH FARFAR SOM VAR DÖD DÅ, att de hade puffat på mig för att rädda mig. Men hon vet hur Lisa och pappa var.

FARMOR OCH FARFAR VAKAR ÖVER MIG.  Kommer för sent sålde  huset till sin son, min halvbror såklart då, men då var det försent med allt då.

Men såg vad som hade hänt då, MEN MIN PAPPA HADE LOVAT MIG SÅ MYCKET DÅ , att jag och hans andra son skulle dela på allt då, när han dör då.

JAG MINNS ATT HAN LOVADE MYCKET DÅ ,när han levde när jag träffade honom då. Han sade även till mig, att han kan hjälpa mig med tänderna om jag får problem då, men HON LADE SIG I på en gång, och blev så arg på mig, att hon hade fått klarat sig själv så mycket då.

Men hon klarade sig så mycket ,så hon var en av högsta cheferna på Länsförsäkringar då. Hon satt som chef ,SEN SÅG HON TILL ,ATT HENNES SON SATT SOM CHEF, PÅ TVÅ BANKER SATT HAN DÅ såg hon till att hennes son fick sitta som chef på en bank, men han satt länge på två banker då, så han kan klara sig såklart. Det är alltid bra med mycket pengar då, men han hade två jobb då, men mycket vill ha mer, men jag HAR ALDRIG SETT NER på att han jobbar som chef då. MEN HANS MAMMA LISA VAR HEMSK ,SOM GJORDE SOM HON GJORDE MOT MIG. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 483382.pngMen hon såg till, att han fick allt då, och såg även hur det var när jag var barn, att det var problem om det, för min farfar grät ibland när han såg orättvisorna det var då, för han ville att jag skulle få det bra då, men även min farmor ville att jag skulle få det bra, MEN DE HAR NOG SKYDDAT MIG MYCKET, när jag tänker på dem. Jag vet att de kunde se när de kom hem ,och var inte så nykter då ,och farmor och farfar gillade inte sprit då, utan det starkaste de kunde ha på bordet det var svagdricka de hade då.

De såg hur det blev för mig nu, men det var Lady Nada, som ville rädda mig. PROTECTON han såg mitt liv, men även dåligt mitt liv var, genom att jag skulle haft mycket mer pengar då, när jag skulle skilja mig från Anders då, men även ATT JAG FICK SÅ LITE HJÄLP att rädda lokalen, som var min enda räddning då när man har den kroppen och hälsan då ,som var bäst för min hälsa att jobba med det jag gör idag.

När man öppnade testamentet DÅ FANNS DET BARA 79000:– som hon skulle klara sig på, men jag går till minnes när en kompis till mig fick ett arv, gömde det hos sin mamma ett tag ,för att inte folk ska se allt då. Jag börjar fatta mer och mer vart pengarna tog vägen då. Men kan inte göra så mycket åt det, men det är klart jag tänkte när jag såg, hur lite pengar han hade, jag vet långt tillbaka, då sa en kvinna till mig, att jag skulle hålla mig vän med min pappa för han har pengar då.

Det är klart att jag tänkte väl inte att de skulle göra såhär då, men det kan alla fatta ,att de har gömt pengarna för båda hade bra jobb då ,och när man öppnade arvet då fanns det bara 79000:- på kontot, som hon skulle ha till sig själv då.

Men satt som chef och pappa hade även han bra jobb, så det är klart att jag blev förvånad när jag öppnade testamentet från honom då. Jag var och kollade vart huset tog vägen, som jag och min bror skulle dela på enligt honom då, men min bror hade fått köpt det ,men även han på lantmäterier såg att de hade sålt en massa tomter då, men han sa till mig när han såg priset på huset ATT KAN VARA LUFTPENGAR, som han kallar det då.

Jag förstod allt då att jag HAR BLIVIT BLÅST PÅ PENGARNA DÅ, men det är svårt att rädda det, jag pratade med en advokat om huset då ,för det var farmor och farfars hus då, men han sa att det är svårt ,att göra något åt det även om han hade lovat ,att vi ska dela på det, så finns det inga bevis, sa han om huset, och det fanns som inte papper skrivit då, än att jag förstår när min äldsta dotter plötsligt ville hälsa på morfar då.

Jag såg i tiden att jag fick varningar då, men såg det långt efter då att han hade gett huset till min halvbror då. 

Jag visste att min pappa ÅKTE DIT IBLAND, när han hade köpt huset från farmor och farfar ,för han gillade att jaga både min halvbror och min pappa då. Roger köpte huset , för att det var väl bättre och mycket större då. Pappa hade sålt sommarhus, och tog över farmor och farfars hus.

JAG HADE INTE DRÖMT OM DET HÄR DÅ ,och jag som vill hjälpa folk, men han såg inte så ,eller så var det hon som vanligt var där och styrde, som hon var bra på då, att styra då. De lever gott idag.

Jag har aldrig pratat om min pappa och hans fru ,jag har inte tänkt i dessa banor ,eller brytt mig om så mycket själv då, för det blir mycket problem när man lever i ett destruktivt förhållande då. SLITER PÅ MIG. PAPPA ,LISA SOM FINNS KVAR HOS MIG. 

FÖR DET BLIR SÅ MYCKET PROBLEM DÅ, när man ska skiljas, OCH HAR INTE ENS RÅD ATT GÖRA DET, som hade önskat då. Jag fick problem med min räddning, ta mig ur destruktiva förhållande, som skulle få ett kul liv. Men så har han inte pengar ,som blev ännu mer problem för mig. Jag kan inte skilja mig ser efteråt bättre sitta kvar. JAG BLEV SÅ DRABBAD ÄNNU MER PROBLEM MED EKONOMIN. MEN PAPPA OCH LISA SÄNKER MIG. MEN ANDRA STÖKAR TILLL ÄNNU MER, Kan inte mötas på riktigt då ,som blev bara en massa problem för mig, och hade önskat att han bott i Sverige, och inte i England.

Jag är så arg och besviken och arg på Facebook ,som stökar till ännu mer mitt liv. Men skaffa Facebook, då ska man sitta säkert ,och då förlorar jag inte min lägenhet ens. 

Det har blivit mycket bättre när man kliver ur ett destruktivt förhållande. HAR NÅGON ATT LUTA SIG EMOT DÅ. KÄRLEK OCH GLÄDJE ,MEN VET IDAG VARFÖR KEWAN STÖKAR TILL FÖR MIG.  Det har varit så enkelt att bygga upp sin energi igen. Jag hann inte så långt ,jag fick inte den stora hjälp jag skulle haft då. Dyrt att skiljas från varandra måste ha råd till det.

Det blev på en gång problem för mig ,genom att vi är inte vanliga par då, utan tvillingsjälar som bara ställer till problem för mig. GENOM ATT JAG KÄNNER MIG BESVIKEN PÅ ALLT, som jag hade velat sluppit då, och FÅ LEVA IHOP MED HONOM på en gång när man kliver ur sitt destruktiva förhållande ,då är det jättebra att ha någon att luta sig emot då ,för att bygga upp en ny energi då. JAG MÅSTE HA KÄRLEK OCH GLÄDJE FRÅN KEWAN ,NÄR JAG LÄMNAR ANDERS ÄR ETT SKÄMT IDAG.

Men fick sämsta hjälp när Kewan dök upp. Men förlorar allt när han dök upp. Men är arg idag, när jag ser Lisa och pappa, och så dyker Kewan upp och sopar ner mig. Men säger mötte den natten BIG LOVE. MEN INGEN BRYR SIG OM MIG. 

Jag fick gå tillbaka till en man, som är arg ännu mera argare, så jag är inte glad då, när vi hade börjat och hade en sån plan då. Men nu måste jag vänta ,som vill bara bort från allt nu. Jag har ingen lust längre med något då, när dörren stängdes till framtiden, då blir jag inte glad då,  JAG MÅSTE HA TRUST, att jag ska få tillbaka mitt liv nu. Jag kan inte bo här ,han som är argare än arg nu.

Men måste skriva som är inte så populärt nu, för han gillar inte att jag sitter vid datorn nu ,och hade jag inte min PROTECTION DÅ VAR JAG DÖD vid det här laget, för det går inte leva ihop, men jag har han som skyddar mig ,att det ska inte hända något då. HAN PRATAR HELA TIDEN MED MIG, DÅ GLÖMMER JAG BORT PROBLEM.

MEN PRATAR OM BRA LIV. MEN HAR SVÅRT ATT SE DET konflikter sliter på mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.