MÄNNISKOR LÄKS PÅ OLIKA SÄTT

Jag är inte blind idag när jag ser hur allt ser ut nu, men vad kan jag nu göra åt det för mina tankar går bara runt nu sen jag såg vad han tog upp om igen GUD.

Jag har ett sånt stort problem med att leva nu FÖR JAG LEVER VARJE DAG I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE genom att jag fick så lite hjälp då, men sen ser jag andra som lever som mig och kan inte ta sig ifrån eller så kan de ta sig ifrån när de MÖTER EN NY LOVE DÅ att de kan lämna sitt helvete som blir när man lever i en destruktivt förhållande.

Men det kan vara svårt att se ibland för de kan vända och vrida då, att ena dagen kan dagen vara rosen sött och det går bra att prata, men så nästa dag då är det bara att glömma bort att man finns till då SOM ÄR EN BALANSGÅNG VARJE DAG när man lever som jag gör nu.

Jag var påväg att fixa det, men kom inte så långt för jag tog mig ingenstans då när jag ser hur jag hamnade nu. JAG MÖTER PÅ STORA HJÄLPEN att ta sig ur sitt förhållande som jag satt långt tillbaka och tänkte på då, att jag måste ta tag i det för jag kommer ingen vart i förhållande för man TAPPAR SÅ MYCKET ENERGI DÅ när man lever i ett destruktivt förhållande man tappar allt då.

Jag har många dagar försökt att starta om igen mitt liv, men det gick baklänges för mig då för jag hade inte tänkt att vi skulle hamna så här när man möter SIN BIG LOVE NU som bara gick baklänges för mig. JAG HADE EN SÅN FRAMTIDSTRO DÅ att Yes nu har jag äntligen vågat ta mig ur mitt största problem då för jag hade tänkt själv då så mycket att det är bättre om man träffar någon då för det blir mycket enklare då att lämna varandra då.

Men jag hade så mycket tankar om att bo själv för att få ha tyst runt mig då för jag kom ingenstans när vi levde ihop och en del såg till och med det, men vad händer jag fick gå tillbaka igen som skulle fått så mycket hjälp att lämna honom när vi levde i ett destruktivt förhållande SOM JAG SER ATT FOLK KAN SÅ LITE OM DÅ även de som tror att de kan DE KAN INTE ETT SKIT I MINA ÖGON DÅ.

De kan inte hjälpa folk en del de kan proppa i dem en massa piller som de gör då om de söker psykolog då ISTÄLLER FÖR ATT HJÄLPA DEM RÄTT på en gång då och inte ge dem en massa piller så de blir mer och mer sjuk av det.

Men jag ser hur det ser ut i samhället och jag har blivit mer och mer rädd när jag ser vilka läkare vi har som inte kan läsa av folk och STOPPAR I DEM ÄNNU MERA LUGNANDE TABLETTER DÅ för att döva deras oro SOM DE MÅSTE TA REDA PÅ DÅ.

Men vad gör läkaren han ger ännu mera lugnande tabletter då som bara blir ännu värre av det SOM KAN SITTA KVAR FÖR LÄNGE I SITT FÖRHÅLLANDE DÅ.

Genom att läkarna kan inte hjälpa folk rätt på en gång utan ger dem lugnande på en gång som stoppar allt för dem då och då kan de sitta kvar för länge eller så blir de ännu mera sjuk av att bo ihop med varandra MEN PSYKOLOGEN VERKAR INTE SE DET utan ger dem tabletter ”du kan gå hem så får du något att sova på, men du kanske måste få en sömntablett så du kan sova hela natten, men du kanske måste få lite mot den känslan du känner nu för du måste ha lite lugnt nu, du kan ta den tabletten mot det, så kanske du mår lite bättre då, du kan även prova den för du har så mycket problem nu, så ta den tabletten för nu mår du så här dåligt och du måste äta den då, för att kunna höja dig lite grann nu, men nu har du lite mer fel nu och du kan ta den för du kan även ta den tabletten mot det du har nu, så du kan må bättre då.”

FOLK BLIR NEDDROGAD AV ALLT NU OCH DET ÄR DAGENS SANNING.

DE STOPPAR HELA FOLKETS FLÖDE DÅ hur ska folk kunna känna vad som är rätt eller fel när folk börjar GÅ SOM EN ZOMBIE DÅ och kan knappt klara sig själv för de blir så neddrogad av alla tabletter då.

Folk kan bli ännu mera sjuk av den hjälpen de fick av läkaren då och behövde bara lite hjälp då för DE SÅG INTE VARFÖR DE MÅDDE SOM DE MÅDDE DÅ utan gav dem en massa tabletter då och kan inte se klart tillslut utan kan bli ännu sjukare inom sig när de äter en massa som folk är så pigg på att stoppa i sig då.

FOLK ÄR RÄDD SÅ RÄDD ATT KÄNNA EN ENDA KÄNSLA, DÅ DÖR DE om de känner sig LITE LÅG EN DAG, då kan folk bli så himla rädd att känna sig låg istället för att TA REDA PÅ VARFÖR de känner som de gör då.

Om de inte kan sova, men låt de vara vaken FÖR ATT REDA UPP SITT PROBLEM DÅ, men då kan folk bli så rädd om de är uppe vid fel tid på dygnet för vi måste helst sova som andra gör då att det är så viktigt med tiden då MEN TIDEN SKA VI STRUNTA utan försök att lev istället för att tänka på tiden hela tiden utan folk är så fokuserad på tiden som de kan glömma bort ibland för vi kan leva ändå fast vi inte sover som andra gör och många kan vända på dygnet då, men sover ändå ännu bättre FÖR DE GÅR EFTER SIN EGEN KLOCKA som är den bästa klockan att gå efter då, att ni kan själv känna in hur många timmar ni måste sova för att vara pigg då.

Det är bästa folk kan göra då ATT LITA PÅ SIN EGEN KLOCKA DÅ lite på sin inre klocka då men hur många gör det nu?

Jag ser bara bara när GUD tog upp om alla droger och lugnande vad de kan stoppa oss enormt då GENOM ATT VI ÄR FÖDD MED CHAKRAN DÅ vi tar oss fram dåligt då. Folk blockerar sina chakran då när de äter en massa droger och lugnande medel då folk stoppar upp sitt flöde då mycket då FÖR VARJE CHAKRA ÄR GJORT PÅ ETT VISST SÄTT DÅ. Alla chakran är till för att användas då och en del kan få så mycket problem med baschakrat då och då kan det bli en del problem då för chakrat har den funktionen ATT VI SKA FRAMÅT DÅ, men vi kan bli rädd och orolig ibland när vi har en stor blockering där. Men folk blockerar mycket när de tar droger och lugnande medel då, nu tog jag bara upp om baschakrat för att folk ska förstå hur de är då. 

Jag minns mycket väl NÄR JAG HADE ÅNGEST FÖR FÖRSTA GÅNGEN DÅ.Jag har aldrig haft det förut utan fick plötsligt ångest då, men jag visste att jag bodde så fel för varje gång så kände jag ångest då när jag bodde där, men även att folk led av ångest som bodde i området som blev sämre för mig att bo där och kände panik och ångest då när jag bodde där.

Men visste att jag måste reda upp det då MEN DÅ SA GREAT MASTER KUTHUMI ATT JAG MÅSTE FLYTTA för jag dras ner för mycket nu när jag bor där och jag hade så svårt att ta mig ifrån för det var även en sån dålig energi jag bodde i då, men även jag trivdes inte så bra när jag bodde där och fick en enorm klåda i ansiktet som jag höll på att bli tokig då, men det var en hemsk tid minns jag för ibland då kände man ångest då, men jag ville därifrån då men började se åt att hitta ett hem som jag gillar då för jag visste VART DET KOMMER IFRÅN KLÅDAN OCH ÅNGESTEN, att jag bodde så fel då. Jag var till en hudläkare för att få hjälp och tog en massa prover som de gör då, men hittade inte vart de kom ifrån då, men även testade det jag smörjde mig med,men även allt jag använder på kroppen då, men hittade inget från det jag tog med mig då. Hudläkaren såg som jag att de kom inifrån då och måste flytta då. Jag var jag tvungen att köra med en massa krämer som jag även blandade ihop själv från hälsokost, då HITTADE PÅ MIN EGEN BLANDNING IBLAND när jag såg vad hudläkaren tänkte ge mig då.Jag bad läsa igenom all innehållsförteckning då. Båda krämerna de erbjöd mig innehöll kortison som jag var inte så pigg på att ta i mitt ansikte så jag körde på mitt sätt då för att inte förstöra mitt ansikte då som kan bli från kortison då.

De sa på sjukhuset att de har aldrig sett de jag visade upp då och jag såg att jag måste testa mig fram på allt nu och då hittade jag en kräm som såldes på hälsokost men jag blandade alltid i olja i den då. Men sen försvann den då, MEN JAG BÖRJADE TESTA KOKOS som en del varnade för då, men en kvinna hade haft kokos på fötterna på sonen och det funkade så bra då. Jag testade på fötterna jag med och såg att det funkade bra för fötterna fick bort förhårdnader och blev mjuk mina fötter då. Jag tog en plastpåse och strumpor och linda in mina fötter i då.

Jag kände att jag måste testa kokos i ansiktet då genom att jag har testat andra oljor som inte funkade på mig oljorna åt in i huden då och jag kände mig torr. Jag var lite rädd att ta kokos på ansiktet, men jag kände jag hade inget val längre FÖR DEN ÄR SÅ FET KOKOS och jag såg vad som hände med mina fötter då. JAG BÖRJADE KÖRA MED KOKOS DÅ I ANSIKTET DÅ. 

Det blev flera år med kokos då, men var tvungen ibland att ta en torr handduk med lite vatten för att torr skrapa huden då, men det var det enda som hjälpte bland oljorna då för krämerna funkade så dåligt då genom att jag kände mig så torr hela tiden då och kliade så mycket då, så kokosen hade jag med mig överallt då. Jag var så rädd att glömma den om jag skulle någonstans då för det var bara den som funkade då GENOM ATT JAG MÅSTE HA SÅ MYCKET FETT DÅ och då funkade kokos så mycket då.

Jag vill ha så mycket fett för man ser bättre ut i huden då och känner sig mycket yngre då när man använder oljorna då. Det har jag lärt mig av då att använda oljorna i ställer för en massa krämer då FÖR MED OLJORNA SER HUDEN MERA SLÄT UT och man känner sig mycket yngre när man använder oljorna då. NU HÅLLER JAG PÅ ATT TESTA ARGANOLJAN som är fet den med men gillar den så mycket så nu håller jag på med den nu. Men jag kan tvätta ansiktet med Arganoljan då men även smörja in sig med den då.

Jag struntade i vad folk sa om kokosen för den hjälpte mig då.

Men jag är glad idag att jag inte gick till någon läkare för de har väl sett till så jag har suttit kvar i min hemska ångest då MEN JAG ÄR LIVRÄDD FÖR LUGNANDE och en massa mediciner folk äter idag, så jag flyttade från mitt ställe då och jag blev fri min ångest då FÖR DEN KALLAS FÖR ATT RÄDDA SIG SJÄLV DÅ och det är jag som måste rädda mig själv då för att må bra då och man måste vara klar i knoppen då när man ska ta sig vidare då, men folk kan fastna i sin ångest då NÄR DET ÄR DEN STÖRSTA RÄDDNINGSKAPSEL vi har nu. Jag är emot allt vad tabletter är för jag har sett för mycket av det.

MEN JAG HAR ALDRIG UPPLEVT ÅNGEST IGEN för jag tog mig från ett ställe som jag fick ångest av, men även att folk som bodde där kunde må lite sämre då som jag klarar inte av att bo då för jag känner in för mycket då när jag bodde där då, men kände även in när en granne blev så sjuk och tog in hennes då.Jag har sett jag måste bo där det är yngre piggt folk då för att inte få problem med det när folk börjar bli lite äldre ,då kan en del äldre bli så sjuk som jag plockar upp då för jag är för öppen nu. Jag ser jag är känslig för det när folk börjar bli sjuk då.

Jag ser hur folk stoppar i sig nu SÅ MYCKET LUGNADE ELLER SÅ DRICKER DE  ELLER SÅ TAR DE DROGER för folk klara inte av att känna en enda känsla ibland då.  Jag rensat så mycket i mitt liv nu och åkt upp och ner, men visst är det inte kul vissa dagar, men man överlever då fast man känner en massa känslor då som folk är rädd att känna när de ska reda upp sitt största problem då.

Men folk kan stoppa att lösa upp det, så de äter lugnande och kommer ingen vart då när de äter tabletter då istället för att ta reda på varför du mår som du gör då, men jag har lärt mig så mycket om det genom att jag började för längesen ATT LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGLARNA och började gå med dem då och FICK EN ENORM KUNSKAP FRÅN DEM. 

Ärkeänglarna har den energin ATT VI KAN JOBBA PÅ DJUPET MED OSS vi kan jobba på djupet med oss, men jag har även jobbat PÅ DJUPET MED GREAT MASTER , men sen MÖTTE JAG GUD OCH BIG PROTECTON DÅ VAR DET ATT FORTSÄTTA JOBBA PÅ DJUPET DÅ men jag har fått rensat upp så mycket nu, men det går rensa mycket  då.

Jag vet att folk tar medicin för hosta men även jag köper hos dem som säljer på hälsokost hostmedicin då, men JAG HAR INTE TÅLAMODET att sitta natt efter natt ibland har den hjälpt då, men så drar det ut på tiden och jag blir så less att hosta då.

Jag har fått suttit i stolen ibland när jag har haft en hemsk hosta då, men har inte tålamod att hosta så länge som folk kan ha hostan då, så jag tar reda på vart jag har fått min hosta ifrån då JAG MEDITERAR OCH GÅR IN I MIG SJÄLV DÅ och tittar på varför jag har hostan då och kan måste börja om hur många gånger som helst när den är som värst då, men ligger i sängen och försöker koncentrera mig på min hosta VART DEN KOMMER IFRÅN, men kan få börja om flera gånger genom att man kan få en sån hård hostattack när man ska till och se vart den kommer ifrån hostan.

Men jag löser upp hostan då och får bort min hosta då FÖR JAG SER VART DEN KOMMER IFRÅN och då försvinner den från mig, då blir jag fri på en gång när jag har löst upp min blockering då, men det är jobbigt att göra det men jag gör det för jag orkar inte ha hostan då.

Men jag tittar på allt i kroppen om jag känner att jag har fel då.Ibland kan jag skratta åt mig själv för jag måste kolla på allt om jag känner något i kroppen som är fel, då tittar jag på en gång på det HAR BLIVIT TILL EN VANA DÅ, att titta vart fick jag det härifrån då. Det behövs bara att jag får ont någonstan så kikar jag på det. Eller så kollar jag på tidigare liv då men jag kollar alltid upp mig själv hela tiden när jag känner något som inte känns bra i kroppen då. Jag har även nu kollat upp viktiga saker då för att se att jag är inte sjuk då. 

Jag tittar på kroppen för att inte bli så sjuk då som man kan bli då, men jag tittar på saker och ting när de dyker upp, då måste jag se vart det kommer ifrån då som har lärt mig av ärkeänglarna då, men ÄVEN GREAT LADY NADA TOG UPP ETT SÅNT STORT PROBLEM som inte jag hade en susning om då.

Men Lady Nada hittade igen det för hon ville ATT JAG SKULLE TITTA PÅ NÄR JAG VAR 5 ÅR DÅ för hon såg att jag hade en sån stor låsning sen jag var barn då, men jag hade inte sett det men jag hade ett så dåligt mönster från den tiden som jag själv kunde inte se då, men hon tog fram det. 

JAG FICK GÖRA DET MED MIN BIG PROTECTON då han hjälpt mig att lösa upp en sån djup smärta inom mig själv då sen jag var 5 år, men hade inte ett minne av det alls för jag hade stängt dörren till det då. Lady Nada och han hjälpte mig att ta mig igenom men han fick leka med mig då för jag blockerade mig så mycket då SÅ HAN FICK SPELA MIN TWIN SOUL som kom på besökt från framtiden då för det satt så hårt då, men han kom igenom då.

JAG FICK SE HUR DET VAR DEN JULEN  som jag blev så rädd och sjuk efter den julen när jag firade jul hos min pappa och hans nya fru då, att de bara drack och det blev dålig mat och även slagsmål som skadade mig så mycket då, men jag hade glömt bort det men åkte inte dit igen på julen då för jag hade låst en dörr som jag måste öppna igen för att bli fri då från mitt djupaste problem.

Hur jag ser på mig själv då som de hittade igen hur min pappa såg på mig eller hans fru såg på mig SOM JAG HAR ALDRIG GILLAT så mycket utan sett hur det har varit hos dem då, men känt att hon har varit så falsk då, men har inte varit så mycket där då, men MEN DE MÅSTE LÖSA UPP VAD SOM HAR HÄNT DÅ.

Men de såg hur min pappa hade lurat mig på arvet då, men jag tänkte inte inte på det då, men jag förstår att hon har haft en bit med i spelet för jag känner henne så väl och vet vilket yrke hon hade och även min pappa så jag vet att de ljög mig rakt upp i ansiktet då, men DÅ VILLE LADY NADA VISA MIG OCH TA UPP DET MED MIG, men även för att städa upp en stor spärr som satt hos mig då.

Men fick se hur det var i min barndom, men jag hade låst dörren för att inte se då träffade, men men såg minnet hur hon sa om mig, men även hur hon pratade om pengarna som hon tänker ge till sin son de har ihop för mig ville hon inte ge ett dyft då. Jag hade inte sett det då än när de tog upp det om vad som har hänt då för Lady Nada kan se allt vad som har hänt då. Han skulle gett mig mer pengar när han dog då för jag satt på pottan när BIG PROTECTION DÖK UPP SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ, men då var de tvungen att se vad som hänt då för jag skulle haft pengar även från min pappa när min andra tvillingsjäl hade mött mig, då skulle jag haft mer pengar då. DE SÅG VAD SOM HADE HÄNT, men även varför jag inte ville gå till min pappa då. De såg allt då och de ska sitta och rädda mig som knappt kan rädda mig själv då när man lever i ett destruktivt förhållande då. Jag brydde mig inte att gå till mig pappa ibland för jag kände inte så kul då, men jag hade kanske kunnat rädda en del vem vet för min äldsta dotter kom upp den gången och hon ville bara att vi hälsade på morfar då men jag var som vanligt inte så pigg på att hälsa på honom, men vi gick dit då.

MEN DÅ SÅG JAG MIN FARMOR OCH FARFAR SOM VAR DÖD DÅ, att de hade puffat på mig för att rädda de jag kan då för sen sålde de huset till sin son min halvbror då, men då var det försent med allt då, men de såg vad som hade hänt då men min pappa hade lovat mig så mycket då, att jag och hans andra son skulle dela på allt då när han dör då. JAG MINNS ATT HAN LOVADE MYCKET DÅ när han levde när jag träffade honom då.Han sade även till mig att han kan hjälpa mig med tänderna om jag får problem då, men HON LADE SIG I på en gång och blev så arg på mig att hon hade fått klarat sig själv så mycket då.

Men hon klarade sig så mycket så hon var en av högsta cheferna på Länsförsäkringar då. Hon satt som chef sen såg hon till att hennes son fick sitta som chef på en bank men han satt länge på två banker då, så han kan klara sig såklart. Det är alltid bra med mycket pengar då, men han hade två jobb då men mycket vill ha mer, men jag HAR ALDRIG SETT NER på att han jobbar som chef då.

Men hon såg till att han fick allt då och såg även hur det var när jag var barn att det var problem om det för min farfar grät ibland när han såg orättvisorna det var då för han ville att jag skulle få det bra då, men även min farmor ville att jag skulle få det bra, MEN DE HAR NOG SKYDDAT MIG MYCKET har nog skyddat mig mycket när jag tänker på dem. Jag vet att de kunde se när de kom hem och var inte så nykter då och farmor och farfar de gillade inte sprit då utan det starkaste de kunde ha på bordet det var svagdricka de hade då.

De såg hur det blev för mig nu, men det var Lady Nada som ville rädda mig. BIG PROTECTON han såg mitt liv, men även dåligt mitt liv var genom att jag skulle haft mycket mer pengar då när jag skulle skilja mig då från honom då, men även ATT JAG FICK SÅ LITE HJÄLP att rädda lokalen som var min enda räddning då när man har den kroppen och hälsan då som var bäst för min hälsa att jobba med det jag gör idag.

När man öppnade testamentet DÅ FANNS DET BARA 79000:– som hon skulle klara sig på, men jag går till minnes när en kompis till mig fick ett arv gömde det hos sin mamma ett tag för att inte folk ska se allt då. Jag börjar fatta mer och mer vart pengarna tog vägen då. Men kan inte göra så mycket åt det, men det är klart jag tänkte när jag såg hur lite pengar han hade för jag vet långt tillbaka, då sa en kvinna till att jag skulle hålla mig vän med min pappa för han har pengar då. Det är klart att jag tänkte väl inte att de skulle göra såhär då, men det kan alla fatta att de har gömt pengarna för båda hade bra jobb då och när man öppnade arvet då fanns det bara 79000:- på kontot som hon skulle ha till sig själv då.

Men satt som chef och pappa hade även han bra jobb, så det är klart att jag blev förvånad när jag öppnade testamentet från honom då. Jag var och kollade vart huset tog vägen som jag och min bror skulle dela på enligt honom då, men min bror hade fått köpt det men även han på lantmäterier såg att de hade sålt en massa tomter då men han sa till mig när han såg priset på huset ATT KAN VARA LUFTPENGAR som han kallar det då.

Jag förstod allt då att jag HAR BLIVIT BLÅST PÅ PENGARNA DÅ, men det är svårt att rädda det för jag pratade med en advokat om huset då för det var farmor och farfars hus då, men han sa att det är svårt att göra något åt det även om han hade lovat att vi ska dela på det, så finns det inga bevis sa han om huset och det fanns som inte papper skrivit då än att jag förstår när min äldsta dotter ville plötsligt skulle hälsa på morfar då. Jag såg i tiden att jag fick varningar då, men såg det långt efter då att han hade gett huset till min halvbror då.

Jag visste att min pappa ÅKTE DIT IBLAND när han hade köpt huset från farmor och farfar för han gillade att jaga både min halvbror och min pappa då för han köpte huset sen han hade sålt hus från ett annat ställe då, för att det var väl bättre och mycket större då.

JAG HADE INTE DRÖMT OM DET HÄR DÅ och jag som vill hjälpa folk, men han såg inte så eller så var det hon som vanligt var där och styrde som hon var bra på då, att styra då. De lever gott idag.

Jag har aldrig pratat om min pappa och hans fru jag har inte tänkt i dessa banor eller så inte brytt mig om så mycket själv då för det blir mycket problem när man lever i ett destruktivt förhållande då FÖR DET BLIR SÅ MYCKET PROBLEM DÅ när man ska skiljas OCH HAR INTE ENS RÅD ATT GÖRA DET som hade önskat då. Jag fick problem med min räddning ta mig ur mitt destruktiva förhållande, då kan jag se då som skulle få ett kul liv då, men så har inte han pengar och inte jag pengar då att kunna mötas på riktigt då som blev bara en massa problem för mig och hade önskat att han bott i Sverige och inte i England. Det har blivit mycket bättre ser jag när man kliver ur ett destruktivt förhållande och HAR NÅGON ATT LUTA SIG EMOT DÅ. Det har varit så enkelt att bygga upp sin energi igen, men jag hann inte så långt då för jag fick inte den stora hjälp jag skulle haft då.

Det blev på en gång problem för mig genom att vi är inte vanliga par då utan tvillingsjälar som bara ställer till problem för oss GENOM ATT JAG KÄNNER MIG HALVDÖD vissa dagar som jag hade velat sluppit då och FÅ LEVA IHOP MED HONOM på en gång när man kliver ur sitt destruktiva förhållande då är det jättebra att ha någon att luta sig emot då för att bygga upp en ny energi då.

Jag fick gå tillbaka till en man som är arg och ännu mera argare, så jag är inte glad då när vi hade börjat då och hade en sån plan då, men nu måste jag vänta som vill bara bort från allt nu. Jag har ingen lust längre med något då när dörren stängdes till framtiden, då blir jag inte glad då, men JAG MÅSTE HA TRUST på att jag ska få tillbaka mitt liv nu. Jag kan inte bo här han som är argare än arg nu.

Men måste skriva som är inte så populärt nu för han gillar inte att jag sitter vid datorn nu och hade jag inte min BIG PROTECTION DÅ VAR JAG DÖD vid det här laget för det går inte leva ihop, men jag har han som skyddar mig att det ska inte hända något då.

Men de har sagt att vi kommer få ett bra liv ihop fast nu kan jag knappt inte tänka längre då 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.