SVERIGE – SWEDEN

TITTA HUR SVERIGE SER UT IDAG NÄR REGERINGEN SA JA TILL INVANDRING MÖRK KULTUR.  FOLK PASSAR INTE IN I SAMHÄLLET ENS. Det  kan nog folk se nu, genom att fick plötsligt så mycket problem med, att gå ut nu. Men vad har hänt nu, vi gick ut så tryggt förr som vi kan inte nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpgVad har hänt nu när folk måste köpa försvarsspray nu, men vad har hänt nu tror ni??? FOLK KAN INTE LÅTA BLI OSS, NÄR SA JA TILL BURKA, SLÖJOR HAR SOMALIER, NIQAB, BURQA, men då fick svenska tjejer och kvinnor springa från problem män. Men männens kvinnor visar sig inte, men kommer till Sverige paradiset för killarna. Men kan låta bli oss? NEJ, FÖRSTA GRUPPVÅLDTÄKTEN KOMMER FRÅN BURKA FOLKET ,FOLK SOM BÄR SLÖJOR. Men ökar våldtäkter och gruppvåldtäkt var stora rubriker och alla löpsedlar stod våldtäkt och gruppvåldtäkt. Men fattar inte vilket knäppt folk sagt JA till. 

Nu måste folk skydda sig, MEN FÖRR DÅ VAR DET LUGNA GATAN. NU PROBLEM KAN INTE GÅ SOM VI VILL NÄR SA JA TILL DEM.   VI HADE INTE PROBLEM MED FÖRR. Vi gick ut utan att det hände så mycket då. Nu kan inte folk gå ut ,och det har ökat försäljningen skyddsmedel, och lär oss saker för att skydda oss när vi går ut i samhället. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är hqdefault.jpgAikido. Karate. Vi måste till och med lära oss att slåss idag, för att inte få en massa problem, då går folk och lär sig karate eller så går folk på Aikido ,och måste skydda sig nu, för att inte bli nedslagen nu, och har börjat köpa sig en massa saker för att skydda sig. De har börjat testa fram en massa saker, vi ska kunna skydda oss då för att inte bli utsatt för större problem. Folk har börjat träna och KÖPT ÖVERFALLSLARM OCH ÄVEN MASSAOLIKA FÖRSVARSSPRAYER DÅ.

Aikido svårt att lära sig så snabbt. MEN AIKIDO OCH KARATE tar långt tid, att klara av folk när du blir utsatt för våld i samhället, när lär sig den sporten. Men folk som håller på med karate och Aikido har hållet på i många år ,och kan den sporten. Men nybörjare ,då kan falla innan kommer dit ,som håller på med det. Men går och lär sig snabbt, det är svårt när vi ser folk som håller på med det. Folk får träna många år, för att nå sin nivå. 

Men vad har hänt nu, NÄR VI INTE KAN GÅ UT SOM FÖRUT NU? Men vad har hänt i landet nu, och vad har de fått för problem nu ,när folk är så sjuk i landet nu ,och måste skydda sina kvinnor, men vad har hänt då, när landet ser ut som det gör idag? Vad har hänt då?

GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är servant_or_slave_woman_in_mogadishu.jpgSom alla kan gissa sig till då, ATT REGERINGEN HAR INTE VARIT NOGA ATT SE IGENOM EN FRUKTANSVÄRD KULTUR DÅ ,och inte ser vad som händer när de hjälper folk från förtryckta länder, där männen styr då, vad som händer när de kommer hit då. KAN INTE LÅTA BLI KVINNORNA ,TJEJERNA NÄR KOMMER HIT MÄNNEN BLIR GALEN NÄR SER OSS. 

NI KAN BARA TITTA UT NU ,och även läsa från alla tidningsrubriker, som visar upp en svart värld för kvinnorna nu. De kan inte freda sig alls nu ,utan måste köpa en massa överfallsspray när de ska gå ut nu, men även att hela familjer blir drabbad då, om de går ut utan överfallsspray nu, eller så har folk köpt larm ,som har den tilltron till det.

Men hur det än ser ut ,SÅ HAR REGERINGEN STÄLLT TILL ENORMA PROBLEM för svenska folket idag, och ni ser vart allt kommer ifrån när DE SADE JA TILL BURKA, OCH SLÖJOR KOMMER FRÅN SOMALIA, NIQAB, BURQA DÅ. Vad kan hända då, när de säger JA till dem, men de har inte läst på i mina ögon då.

Men jag vet att långt tillbaka, BÖRJADE JAG SKRIVA FRÅN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER , ATT INTE SÄGA JA till folk ,som bär burka ,niqab, burqa och slöja från Somalia då.

Men folk såg vad som kunde hända då, men de sa att de får inte säga ja till folk som bär sjalar då och täcker sig. Killarna kan inte låta bli oss. Men världen kommer från där kvinnor och tjejer får inte visa sig. Men kommer här då får vi problem som har en annan kultur. MEN MÅSTE ÄNDRA OM FOLK ,SOM KOMMER HIT TA SEDEN DIT DE KOMMER ANNARS FÅR VI PROBLEM. 

Men vad har hänt de sade JA TILL FÖRTRYCKT KULTUR och de har vänt upp och ned på landet nu? VI HAR EN ANNAN KLÄDSTIL. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53.jpg REGERINGEN SÅG FÖRTRYCKT KULTUR, VI KAN INTE BLANDA OSS MED DEM kom från en hemsk förtryckt kultur ,och vi kan inte blanda oss med dem, VI KOMMER FÅ STORA PROBLEM DÅ genom att vi inte är som dem, och vi passar inte ihop med dem ens.

GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLAR KAN SE, VARNAR FÖR PROBLEM, JAG KÄNNER DEM. MEN HITTAR INTE PÅ, MEN KAN SE JAG LOVAR ER ,varnade för att vi är så olika, och vi passar inte ihop alls med dem, för vi har kommit så långt i vår utveckling, men DE SITTER FORTFARANDE KVAR I SIN FÖRTRYCKTA KULTUR, som alla kvinnor accepterar då, för de är så van att bli förtryckt nu, så de förtrycker sina döttrar ,och är ibland värre än männen då, men det kommer från barnsben då ,att de ska leva som de gör då, att de får inte visa sin kropp ens, utan måste täcka över hela kroppen från topp till tå då ,och får inte visa sitt ansikte som burka har den lagen då, att de måste täcka sig då, från topp till tå, som all ser att folk nu möter bara två ögon, som tittar på dem då. Men i hemlandet är de van, men inte i Sverige är vi van med att täcka oss då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpgMen i dessa länder får kvinnan inte visa sig alls då, men i Sverige ,då måste de ändra om nu ,för att folk ska kunna gå ut och inte möta på folk, som bär burka, Niqab, burqa då. JAG VET ATT FOLK HAR BLIVIT CHOCKAD AV DET, när de har mött dem då, och blivit så himla rädd att ta den bussen då.

Men även undviker badstränder då, där folk som bär burka då, men KVINNOR SITTER DÄR OCH TÄCKER HELA SIG DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är yuck-laura-lee-zanghetti-1.jpgMen vad har vi på oss då när vi badar, EN BIKINI ELLER EN BADDRÄKT har vi på oss då, vad har de på sig då?

DE HAR TÄCKT SITT ANSIKTE DÅ med en massa tyg då, för att inte synas, för att behaga männen då ,för tänk om hon visade lite hud vilket liv det skulle bli då, om hon gick som vi går då, vilken katastrof för henne då. MEN KOMMER FRÅN MÖRK KULTUR ,OCH KVINNOR FÅR LIDA, ÅR EFTER ÅR ,GENOM ATT LANDET FÖRTRYCKER KVINNOR OCH TJEJER. 

Men ska vi ha det såhär nu, när folk kommer hit från dessa förtryckta länder ,att kan inte leva som oss nu, utan LEVER KVAR I SIN FÖRTRYCKTA KULTUR DÅ, som ställer till så mycket för oss då, Men sett vart alla våldtäkterna kommer ifrån och alla gruppvåldtäkterna kommer ifrån då. Men lärde sig inte regeringen ens när första gruppvåldtäkten hände, att se igenom nästa folk ,säger JA till ingen mer burka, niqab burqa eller slöjor som kommer från Somalia. 

Vi fick så här ,fast jag var ute och varnade för att Sverige skulle förvandlas till soptipp då, men jag skrev även till Jimmy Åkesson SD om burka då, för jag höll på att bli tokig då, och vill inte själv möta på dem då. JAG TYCKTE DET KÄNDES OBEHAGLIGT när jag hörde talas om det ,och regeringen inte har tagit tag i det då.

Jag blir så brydd när man kommer till Sverige, då trodde jag att de skulle ändra om dem, som bär burka, burqa, niqab då ATT FOLK MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. Jag berätta för SD ,hur jag såg på det då, men hade tänkt att de var mer vaken, än andra då för jag har tipsat dem förut, men nu blev det tyst på en gång då.

Jag skrev inte till Socialdemokraterna, som gjorde lång tillbaka, för det kändes ingen mening alls då, genom att de svarade med ett långt brev, förra gången då. Jag hade tipsat dem om SD kan samarbeta lite grann då, GENOM ATT MAN ÄR BRA PÅ OLIKA SÄTT , så jag tänkte att de kunde ta lite hjälp från SD, men jag såg han var så intresserad av invandringen, men även att han var så intresserad av att rädda landet mot att gå i backen, som han såg faran att lyfta landet istället, folk skulle få hjälp i sitt hemland då. Men såg, han ville rädda landet mot kaos ,som jag tänkte att de kan jobba ihop då.

HAR MAN EN REGERINGEN, DÅ SKA DE SLUTA UPP ATT SÄTTA SIG I SANDLÅDAN DÅ ,när man har en regering ,då hjälps man åt. Men den här regeringen kan inte det, som jag har sett nu utan Sossarna skickade tillbaka ett så långt brev till mig, och jag blev så trött, hon skrev så långt brev till mig, om det ena än det andra då. De blev så arg men stack i dem såklart. Men påpekar för dem. 

Jag skrev inte tillbaka Socialdemokraterna hade mycket fantasier kan ta in så mycket invandring nu, men även hade de tänkt inom vården, att ta in mycket folk där ,för de hade mycket visioner när jag läste brevet från dem då, så jag gav upp då när de tror att de kan ta in så mycket folk då, som ska jobba med vården, men även hade tänkt ta in från invandringen, så mycket folk från andra länder som kan lyfta landet när DE SÄGER JA TILL SÅ MYCKET INVANDRING DÅ.

De hade en stora visioner då för de hade tänkt att de ska täcka upp nu med invandringen nu, MEN HUR HAR DE TÄNKT NU?

Våldtäkter ,gruppvåldtäkter då, MEN VART KOM DE IFRÅN, som de är så pigg på ,att hjälpa med det ena än det andra nu vart kom de ifrån?Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpg

De bar burka och slöja kommer från Somalia, niqab, burqa då ,men även folk som bar sjalar, vart kommer de ifrån FRÅN SAMMA FÖRTRYCKTA KULTUR  SOMALIA, men så har vi kvinnor som bär sjalett, var kommer de ifrån då, och det är samma med dessa kvinnor, de kommer stanna hemma såklart hela bunten.

SOCIALDEMOKRATERNA HAR EN STOR VISON, LYFTA LANDET NÄR VI SER BURKA ,KAN INTE ENS JOBBA ENS.  Men måste lyfta  landet så mycket ,som sossarna sa till mig då, och ni kan se vilka de har sagt JA till nu. De som bär burka, burqa niqab och slöjor, som alla kan se ,att de kommer inte jobba ens, och även de som bär sjalar kommer inte hellre jobba då, men så har vi dem som bär sjalett ,de kommer även de stanna hemma nu, för det vet jag om att de kan inte ta ett jobb utan DE KOMMER STANNA HEMMA DÅ.

Men hur många har de sagt JA till nu, som inte har den kulturen nu, tänk bara efter nu ,hur landet börja se ut nu, vi åker i backen på mycket nu NÄR VI HAR EN REGERINGEN SOM ÄR SÅ SVAG ATT SÄGA IFRÅN DÅ ,vi åker sakta men säkert i backen då, men de hade stor framtidstro då.  JAG VET ATT MÄNNEN FÅR SLITA UT SIG, KVINNORNA STANNAR HEMMA OCH MÄNNEN JOBBAR DÅ. Männen får hoppa på alla olika jobb, när regeringen inte ger mer pengar till dem då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är blue-red-iii-25127.jpgMEN FÖR ATT LYFTA LANDET RÄTT , då måste alla ,som sätter sin fot över gränsen till Sverige, DÅ MÅSTE DE ÄNDRA OM SITT LIV, ALLA KVINNORNA ,som kommer från fruktansvärde kultur då.

FOLK SKA LÄRA DEM LEVA NORAMLT LIV NÄR KOMMER HIT, måste få dem att leva, som vi lever för att få slut på all smutskastningen och våldtäkter och gruppvåldtäkter folk blir utsatt för nu. 

Kvinnorna ser så mycket fel på oss ,som inte bär den klädseln då. DE SER NER PÅ OSS SÅ MYCKET, för vi är så skitig i deras ögon då.  De ser så ner på oss ,som bor i Sverige då. Vi är ett lätt byte då, som alla kan se nu, att de kan göra som de vill med oss nu, och regeringen har inte sagt ifrån till något då. TILLÅTER BÄRA BURKA, SLÖJOR FRÅN SOMALIA, BURQA, NIQAB SOM MÅSTE FÖRBJUDA. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpgKVINNORNA FÅR GÅ SOM DE VILL I LANDET DÅ för de gör inget åt det. Har man flytta till ett nytt land då byter man klädsel som folk har i landet. DE KASTAR AV SIG burka och slöjorna och folk som bär sjalar och de som bär sjaletter får göra samma sak då.

 Men vad har hänt då?

Ingenting vi får mer och mer problem att gå ut nu och kan inte freda oss alls nu FÖR VI ÄR ETT LÄTT BYTE FÖR KILLARNA, som kommer från dessa länder. De har åsnor då, men inte när de kommer hit ,då får kvinnorna stå till tjänst ,även om vi inte vill ,så blir vi ändå nedslagen ,och SKADAD HELA LIVET efter den gruppvåldtäkten killarna kör med nu. HAR HÅRDA HÄNDER. 

Nu måste varje kvinna tänka till när vi ska gå ut ,för att inte råka ut för dem då, men nu har vi jättestora problem, som vi var ute och varnade för, ATT LANDET KOMMER FÅ DET SÅ MÖRKT, om de säger JA till folk ,SOM BÄR BURKA , BURQA, NIQAB SLÖJOR ,SOM KOMMER FRÅN SOMALIA. Men hur har vi det nu efter de sade JA och det ser alla nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är midsommaren-birgitta-andlig-inspiration.pngREGERINGEN MÅSTE ÄNDRA OM VARJE KVINNA SOM FLYTTAR HIT från dessa länder ,annars får vi jättestora problem då, genom att vi blir ett lätt byte för dem nu, tar åsnan när har sex då. Men tänk hur killarna behandlar åsnan, och samma behandlar de en kvinna eller ett barn, SOM HAR HELA FRAMTIDEN FRAMFÖR SIG DÅ. Men framtiden kan suddas ut, så snabbt för ett litet barn då ,som inte regeringen har förstått då.

REGERINGEN KAN INTE SÄGA JA TILL DEM, SOM BÄR BURKA, SLÖJA FRÅN SOMALIA, OCH SJALAR , BURQA, NIQAB DÅ, som jag var ute och varnade för säga, JA till dem, för vårt vackra land kommer förvandlas till en soptipp nu, som ingen tycks ta ansvar för nu. PARADISET FÖRSVANN NÄR SÄGER JA. EDENS LUSTGÅRD kallar Sverige så. Allt är så enkelt att leva där.

FOLK LÄR SIG SE HUR VI LEVER I LANDET. Folk får inte undervisning nu. Folk flyr från en del områden idag ,kan inte ens bo på en del ställen ,när lär inte folk hur vi lever i landet då. Men där var jag lite ute i tid, men skickade in en ritning till SD LÄR FOLK OM SVENSKA HEM, och hur hem fungerar då med allt då.

JAG RITADE UPP ETT BILLIGT HEM med gamla plattor ,som en del folk har idag då, så de kunde lära sig då. Men svårare att slita ut gamla modellen då. Håller längre gamla spisarna, men jag ritade upp ett billigt hem, som de kan börja med och ge dem undervisning om svenska hem då, hur bostäderna fungerar då, att bo tills de kan allt då, och kan sköta om sitt hem, och sen kan de välja vad de vill, ett annat hem när de kan mer, men jag gav dem lite hjälp, för de förstörs så mycket nu ,och de kan ingenting om det.

Jag ritade även upp dyrare hem med annan inredning, som mycket folk har idag med keramik häll m.m. Lite dyrare lägenhet kunde de välja, när de kan mycket mer då. Jag tänkte även på ett eget hus där de kan bo, tills de har vuxit in i samhälle då. Jag ser hur det ser ut på alla gårdar de bor, att de inte får lära sig om hur vi lever idag. KAN SE FRUKTANSVÄRT UT PÅ EN DEL STÄLLEN. 

Det är inte konstig, att svenska folk bli less nu när inte regeringen TAR ANSVAR ,och lär dem hur folk ska sköta om gårdarna då.

De kan komma från länder ,som har inte som vi har det då ,och de Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 125153-10401842-2.jpgkan stå handfallen fattar inte hur de funkar då.

Jag fick lära mig när JAG FLYTTADE IN I ETT HELRENOVERAT HEM ,och de delade ut så mycket papper, hur jag skulle sköta om mina ekgolv och spis och klinkers m.m., för att inte jag ska förstöra då.

Det är lätt att de kan bli förstört när de kan ingenting om saker och ting då.

Men jag har sett, hur de förstörde ett helt hyreshus, som blev bara sopor av. 

Han hade renoverat från topp till tå då och var i gammal stil, men allt var så fint, och allt var så påkostat då med dyra saker ,och vackra detaljer i trä då. Men varje lägenhet var så vackert inrett då, men vad hände, HAN HYRDE UT TILL FLYKTINGARNA, två av lägenheterna kostade 18000:- att hyra, men det betalade regeringen till dem, och hela huset hyrdes ut då, till flyktingar då, men förvandlades till sopor ,han sålde sen huset då.

MEN HAN GJORDE OM TILL INSATS, han som köpte huset, men de fick helrenoverat varje lägenhet och hela huset igen ,för ingen kunde bor där efter sen flyktingarna har varit där då.

Man såg hur det såg ut på tomten när man gick förbi att gården inte såg så trevlig ut då. LÄGENHETERNA VAR TOTALT FÖRSTÖRT var totalt förstört sen flyktingarna har varit där för de hade förstört allt i lägenheten då som var så vackert inrett då, men vackra trägolv som alla förstår att de kostade pengar att renovera då.

Vart fick ägaren skicka den räkningen då? JO, TILL REGERINGEN SÅKLART, som måste fixa till allt, som hade kostat så mycket pengar att renovera för honom ,som ägde huset för han hade delat upp det i omgångar, men även fick vänta på det han skulle ha till in inredningen då ,för han ville renovera på ett speciellt sätt då, med vackra detaljer med vacker inredning då. Men det kostade pengar och han höll på länge med huset ,att renovera då för han ville ha allt så perfekt då. Huset blev en dyr sak för honom då, han var tvungen att ta 18 000:- 2 största lägenheterna då. Han tog lite mindre för andra då, som inte var i den storleken då.

Men regeringen MÅSTE ERSÄTTA HONOM för allt då och ni kan räkna ut vad den notan slutade på då.

Men det blir så där NÄR DE INTE LÄR DEM FRÅN BÖRJAN, lär dem från början, men även inte sätter dem i dessa lägenheter ,som kan förvandlas till sopor ,tills de kan ta hand om lägenheten då. Jag vet att många har problem med folk från andra länder, kan stöka till så mycket då. Folk har svårt att få nytt när de ska få en ny spis, då har de förstört den så himla snabbt då, och andra kan få utbytt då, men de sköter om den då, men jag vet att folk kan förstöra så mycket ,som kommer från andra länder då ,för de kan inget om det, men därför skrev jag till SD, om det för att hjälpa till då.

När vi ska lära oss en massa nytt då, måste vi få undervisning hur det funkar då, OCH SAMMMA FÖR DEM DÅ ,samma är det för dem då, för man har hört skräckhistorier, att de ha stekt maten på plattan då, utan att ha en stekpanna eller en kastrull utan stekt på plattan kött då, men en del kan så lite om vår standard då, och då blir det problem, hur allt fungerar nu.

Vi lever på 2018 nu ,allt förändras hela tiden då ,och folk tänker inte på att visa dem rätt på en gång, för vi har kommit så långt med mycket nu, som inte alla har då. Det kan bli stora problem när de inte lär sig om vår standard då ,och vi kan ta för givet då, för vi är så van då ,och tänker inte på dem, som kommer hit då, för vi är så van vår standard ,och tänker inte på att de har en annan standard då.

Men notan blir lång för regeringen nu FÖR DE MÅSTE AGERA NU.  SE VILKA DE SÄGER JA TILL, Vi har inte den klädseln ens som de sade JA till och det går inte ihop då.

De passar absolut inte in i svenska samhället då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.