GUD SER ALLT – GOD SEES EVERYTIHNG

GUD SER ALLT SOM NI SÄKERT SETT VID DET HÄR LAGAT ,som vi sitter och skriver om, det ena än det andra då.

GUD SER ALLT och det kan inte folk förstå, att han kan se allt. Han ser jorden hur den blir mer och mer förstört nu, och han ser hela Sverige nu, till och med det ser GUD, fast folk kan få för sig att han är inte är så äkta, när han skriver som han gör. MEN TYVÄRR SÅ ÄR DET GUD, SOM HÄLSAR PÅ DEN HÄR GÅNGEN.  Nu har folk blivit tokig, och nu och då måste GUD hälsa på nu,

Folk kan knapp leva idag, och då blir det problem för många idag när GUD hälsar på då. Han ser att så mycket har gått för långt nu. Idag måste han följa människorna, för att kunna rädda så mycket det går då. Han måste nå ut till folket nu. SER JORDEN OCH SVERIGE OCH ANDRA LÄNDER. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är rbvajflfefianf0uaaol8y1_e_4773.jpg

JAG FICK EN HÄLSNING FRÅN MIN MAMMA DÅ, hon såg hur jag mådde nu när jag har suttit och skrivit från GUD. Hon ville bara prata med mig. Hon såg hur stressad jag var nu, när jag satt och skrev från honom nu ,bor så fel, och för det mesta känner av husets mörker.

Jag hamnade här då, men måste skriva från GUD och hon gillade inte så mycket det, jag har hamnat i nu men hon sa, att jag inte hade något val då ,fast hon önskade att han skyndade på nu. Det är svårt såg hon, att skynda på då, men hon försökte prata mig till rätta, jag var så arg på allt då ,och hör så mycket smällare i huset här,, som jag har aldrig hört förut då. Huset full med gammal rök från den tiden när barnen bodde hemma. LUKTAR SKIT ,OCH FÅR ONT I HALSEN NÄR JAG BOR DÄR. JAG RÖKER INTE ENS.

Men jag hör så hårda smällar, som jag håller bli tokig på, och även andra hör det, hur det smäller och man hör de säger, ”att det var väl spöken ingen.” Roland kan även prata i telefonen, så smäller det så mycket då. Jag brukar höra i golvet, men ibland knackar det på fönstret, och tror att folk är på väg in här. MEN BLEV SÅ ARG OCH IRRITERAD PÅ HUSET STÖR MIG. ANDRA HÖR HUSET LEVER OM.

Jag bor i ett hus nu, och tänker att folk kan kliva in genom fönstret ,när jag bor nära marken kan kliva in genom fönstret nu, men var ingen där då, utan folk SOM MÅSTE PRATA MED MIG ,har jag förstått då. ANDRA SIDAN KNACKAR PÅ FÖNSTRET. Jag blev rädd den gången att kommer folk som ska in till mig. Men sagt till sluta skrämma mig, jag tror är riktigt folk som står utanför huset.

Det är riktiga smällare vi hör då. Ibland är det som en hård smäll i golvet ,som de slår med en hård penna eller ett annat verktyg i golvet, men det hörs verkligen. Jag det blev fullt med ljud när jag kom då. HUSET LEVER IGEN.

Men en gång ,då pratade jag med honom som äger huset, han fick prata med sin döda sambo då. JAG MÅSTE TA BORT LJUDEN SOM BLIR LESS STÖRS HELA TIDEN. Jag vill ha lugn och ro nu, fick bort ljudet då. GUD har sagt till mig, att jag måste kunna prata med dem om de vill prata med mig, men vad kan de hjälpa mig med   Jag sitter som jag gör FRUKTANSVÄRT HUS, SOM LUKTAR SKIT OCH RÖK. KAN RENOVERA DÅ?????. Blir sur bor på värsta platsen när ingen räddar lägenheten min. Men tänkte jag måste faktiskt prata med dem ,som stör mig då, men det var mamma som ville lugna ner mig, hon sa att jag var chockad sen jag mött på. GUD och han jag sitter med nu PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN hon ville lugna mig. Jag lever med en inre stress sen jag mötte på GUD.

Hon sa, att kommer man från dem GUD ,då åker man på det, vi jobbar ihop nu, och även hon såg han som jag sitter med, att vi måste skriva, GUD ÄR BARA FOKUSERAD PÅ JORDEN NU, och då måste jag ha trust till honom, sa hon, men hon gillade inte den behandling jag fick, hon grät med mig då, att blir så illa behandlad när man kommer från GUD, hon tyckte det var så hemskt, hur jag har blivit utsatt nu ,och blivit dragen smutsen, sa hon då. GUD ÄR DEN SOM STYR HELA ALLTET KALLAS FÖR DEN ALLSMÄKTIGE DÅ, SA HON.

Jag skulle fått suttit perfekt, när jag måste börja och skriva då. GUD HADE SIKTAT IN SIG PÅ SVERIGE JORDEN DÅ, sa hon då. GUD kommer jobba med jorden, som är hans största problem nu genom att så mycket folk ställer till problem då, så han har så mycket fokus på det nu. Jag måste lugnas ner ,men lever med en inre stress sen jag kom hit.HON TOG ÄVEN UPP OM MIN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄL hur han har det nu,  jag kan vara så himla arg och sur på honom för jag mår som jag mår nu, och känner mitt liv är förbi ibland, men mest för att jag har ont i mitt hjärta sen GUD öppnade mitt hjärta då. Han hade börjat gå med mig, som de kallar det då, Men hon sa, han var väg på att lämna mig, för han mår så dåligt av allt då. Han har sina kompisar, sa hon då, men han har inte så kul då, men han kommer tillbaka ,sa hon då. DET KÄNDES SKÖNT FÖR MIG DÅ.

MEN HAN KOMMER OCH GÅR NU, men han kan inte släppa mig då, men han mår så dåligt, då pratar inte han med mig alls då, och då blir jag lidande av det. Jag försökte nu skriva till honom ,och skickade en bild ihop på oss då, men han svarade inte som vanligt, och jag blir ledsen kan gråta när han gör så. När han inte vill prata med mig då, men då säger mamma till mig om det ,ATT VI HAR DET TUFFT NU ,och var så glad när jag lämnade honom jag levde med då, för hon såg bar en massa problem då när vi levde ihop.

Nu var hon inte glad ,att jag måste gå tillbaka som var klar med varandra då, så hon led med mig, men kunde inte hjälpa mig då. Hon ville bara prata med mig, för hon förstod på en gång att jag mådde dåligt då när jag har hamnat här ,OCH HADE ETT PERFEKT HEM DÅ, att sitta i som var så rent från mörka energier, SOM JAG HADE FÖRBERETT MIG FÖR DÅ.

Men vi kunde sitta och skriva i lugn och ro ,OCH JAG MÅSTE LEVA ENSAM ETT TAG DÅ. Jag måste ha så tyst runt mig, när jag sitter och skriver då. MEN ÄVEN HUSET STÖR MIG NÄR ROLAND SATTE PÅ TV PÅ HÖGSTA VOLYM. Han var döv från F4, han jobbar med flyget, flygmekaniker. Jag tål inte ljud känner en inre stress när han drog igång teven.

Jag ska sitta tyst och meditera ,men han drar igång teven. Men ingen skulle orka med livet. Men stänger glasdörren, så det donar. Roland brukar titta till när dörren smäller då. Men hörs ljud ändå. Går han upp och lämnar dörren öppen, men upp och smäller igen dörren. MITT LIV BLEV PROBLEM LÄMNA LÄGENHETEN OCH LEVER MED PAPPA TILL ANDERS ,SOM VAR DÖV.

Jag skulle egentligen bo kvar i lägenheten. Men hjälper Roland ändå, visa han saker och ting. Jag måste skriva ,men bor ensam och tyst. Men var rädd att skada mina öron. Men satte in öronproppar ,det gick inte vara i den ljudnivån. Jag ville han satte på sig hörselapparat, han sa, han hade den liggande någonstans. JAG VILL INTE BLI DÖV RÄDD OM MINA ÖRON. 

Kewan stökar till den gången. Men då fick jag problem med lägenheten. Men ångrar Facebook ,genom att mitt liv blev skadat när han dök upp utan pengar satt han. MEN ANDERS OCH JAG FICK PROBLEM MED LÄGENHETEN DÅ. JAG MÅSE BO KVAR.  

Vi har hamnat så illa nu när jag skulle börja skriva med GUD, SOM HADE FÖRBERETT SIG SÅ MYCKET DÅ. Jag är den som ska skriva från GUD. VISAR HUR DET SKA VARA DÅ. 

JAG MINNS HUR GUD GICK RUNT I MITT HEM DÅ, så jag kunde bo där, och vi kunde jobba i lugn och ro i mitt hem, som var så ljust och fri från mörka energier då. Jag hade en lägenhet som var renoverad från topp till tå, allt var renoverat då när GUD dök upp DÅ VAR JAG KLAR FÖR ATT JOBBA DÅ.

JAG LEVER HELT ÖPPEN NU SEN GUD DÖK UPP DÅ, och måste ha en ren energi för annars blir jag sjuk måste ha så ljust då. Mamma sa att jag har blivit så misshandlad av människor, som hade kunnat hjälpa mig då. JAG FICK SLÄPPA ALLT JOBB NÄR GUD DÖK UPP  han måste ha hjälp med att skriva på bloggen, han såg hur det såg ut i landet då.

Jag minns första gången NÄR GUD DÖK UPP, då pratade jag med honom en hel natt. Vi bara pratade och pratade om det ena än det andra då. Det blev många timmar då. GUD hade börjat förberett med mig då ,och jag kunde vara vaken i flera dygn och en gång var jag vaken i 4 dygn för han sover inte då, men satt och lyssnade på när han och min PROTECTION satt och pratade om det ena än det andra då, men den gången kunde jag inte sova alls ,och var klarvaken då. Vi pratade nästan varje dag ,men såg hur Sverige var bra på mycket, han såg från mig hur landet såg ut nu.

Nu har landet drabbats ännu mer så landet lider mycket då, men mamma var inte glad över att jag måste sitta och jobb här, men SÅG ATT JAG HADE INGET VAL än att sitta och skriva nu, så jag håller på bli tokig då. Om jag hade mitt hem, då var det mycket enklare då, för här hamnar man i bråk och konflikter, som gör mig så sjuk, när jag bor här då.

Det kändes skönare sen mamma varit här då, jag blir orolig av allt då, men hon lugnade ner mig då, men även fick mig att förstå att jag kommer från dem , har de sagt många gånger till mig. MEN HAR SVÅRT ATT TA IN DET DÅ att jag bor med GUD då, men PROTECTION har sagt det flera gånger till mig ,och även GUD har sagt att jag kommer från dem.

Men att ta in det är en annan sak, att göra då för folk kan tro att man har blivit tokig om man säger det, för ingen kan se vart vi kommer ifrån, men nu kan folk se det. Det är för vi måste jobba ihop nu.

MAMMA SÅG ATT HON MÅSTE KOMMA TILL MIG NU ,HON LUGNAR NER MIG MEN FÖRSTÅR ALLT DÅ, att hon måste prata med mig, för att lugna mig så mycket då. Hon kunde inte förstå ,hur jag kunde få den hemska behandlingen alls nu, när jag kommer från GUD, och ska hjälpa hela landet nu, men även jorden.

MEN ÄVEN ARBETA MOT ANDRA LÄNDER ,SOM MÅSTE FÅ HJÄLP mycket enklare arbeta mot andra länder när vi har internet,  sa hon. Men såg att jag var så chockad och sjuk och kunde inte hjälpa mig loss nu. GUD riktat in sig på jorden och Sverige, då har han gjort det ,och DÅ MÅSTE HAN PRATA MED FOLK NU, som han håller på med nu, FÖR ATT KUNNA RÄDDA SÅ MYCKET HAN KAN NU.

Men även min mamma ville inte till jorden ens nu, utan hon kommer att vänta att födas då. NU HAR GUD BÖRJAT TA TAG I JORDEN NU. Folk ska tillbaka till jorden då, men hon tänkte bara följa mig nu, för att se att allt kommer bli bra tillslut, och hur långt vi kommer med jorden nu.

Jag frågade hur hon levde då, men hon sa ,som jag har hört förut då, ATT HON LEVDE BLAND KVINNOR NU. Hon ville också tillbaka till jorden, men inte nu ville hon till jorden. Hon vill se först hur långt vi kommer nu. JAG FÖRSTÅR NU att det har varit mycket folk runt mig då, som jag ville inte prata med.

Jag är sur på allt nu efter kom hit, då är jag sur när de dyker upp alla dessa knackningar, som jag blir tokig på då, men tänkte jag måste rensa huset då, men mamma sa att huset var så mörk, så mörka energier då, som jag kan se själv NÄR FOLK INTE VILL RENOVERA, att det blir mörkt bara, efter det när inte folk vill renovera då.

IBLAND MÅSTE VI RENOVERA LÄGENHETER, HUS när det blir för hemskt, mörk hus eller lägenhet, för att städa bort en massa tyngre energier från andra, som har bott här då.

Men här har det inte hänt så mycket då, men jag vet att det är så mörk då för det sa även min andra PROTECTION HAN GILLAR INTE ALLS ATT BO HÄR, för han måste hela tiden skydda mig från mörka energier då. Jag kan inte be på samma sätt nu, ”kan du ge mig lite healing?”, frågar jag.

Han säger ,han gav mig när jag bodde i mitt hem då FÖR ENERGIN VAR SÅ LJUS DÄR. Jag fick så mycket hjälp med kroppen min då och kunde ligga i flera timmar då, och FICK SÅ MYCKET HEALING  för han måste rätta till min kropp, som har så mycket problem med då, men han hann rätta till lite då, som jag hade stora problem med då.

Jag såg han bara drog ihop mina musklerna runt svanskotan då. HAN DROG IHOP FRÅN FYRA HÅLL MIN SVANSKOTA DÅ, som var för överrörlig då ,och hade så mycket problem med den och började även träna för att bygga upp muskler runt den. Jag hade inte som andra sa en läkare ,när jag var ner på en jättestor undersökning då, att jag hade inte en svanskota som folk har då utan jag hade ett extra revben, som är omgjord sa han då. Jag trodde jag blev starkare med ett extra revben då, men det var tvärtom då. Jag visste jag blev bättre när jag tränade lite då, för jag har överrörlig kropp ,som kan ställa till för mig då om jag inte tränar då.

Jag såg att jag måste egentligen träna för JAG HADE PROBLEM MED BALANSEN DÅ ,men jag misstänker även allt ramlande kommer från det. Jag måste bygga upp mina muskler runt svanskotan då. Folk har en fast svanskota då SOM INTE JAG HADE DÅ utan jag hade muskler som höll upp min svanskota då, men jag måste träna för att bygga upp musklerna då, men folk har en fast svanskota, men det hade inte jag då. Jag tränade vissa övningar för att stärka upp min rygg då.

Han såg det min andra PROTECTION, och han visade en bild som jag har sett förut då. Jag såg bara hur han drog ihop med sina händer mina muskler ,som hängde så slappt runt svanskotan då, men han bara drog ihop allt då. Jag såg fyra muskler som hängde han drog ihop runt min svanskota då, men det gjorde så ont när han höll på med mig då. Jag låg i 9 timmar när han jobbade med mig, för han ville hjälpa mig det sen efter han var klar, då fick jag så mycket värme och hätta när han var klar då, och den värmen är så underbar att känna JAG KÄNDE SÅ MYCKET KÄRLEK DÅ under tiden han läkte mig då, MEN JAG BLEV BRA DÅ och har inte bekymmer med det nu. Jag blev helt frisk i min svanskota då, som jag hade så jobbigt med då. SOM ÄR SÅ UNDERBART FÖR MIG DÅ. Helt fri från bekymmer då.

Han har hjälpt mig med mycket när vi bodde där, men vi blev inte klar då, och nu måste vi vänta på GUD ,för han kan inte ge den hjälp nu när vi bor här då. Jag har bett om annat då, men måste vänta för energin är för mörk här då. HAN HAR INGEN ENERGI ATT JOBBA MED DÅ.

Jag måste vänta då, för han kan inte jobba i så mörk energi. Han jobbar med stora energier då, han har så starkt energi då, men här går det inte jobba, för han måste ha sin energi för att skydda mig nu. HAN HAR STOR ENERGI ATT JOBBA MED DÅ.

Men jag bad han att hjälpa mig när vi bor här, för jag fick lite ont på ett ställe då, min kropp har mycket problem då, MEN HAN SA ATT HAN HADE INGEN ENERGI TILL DET, han har så lite energi själv när vi bor så fel, så han måste vänta på GUD nu, för att kunna få hjälp. Men det var så skönt när han kom då ,han kunde rätta till så mycket i kroppen min då. Men nu måste jag vänta för han har så lite energi då och huset är så mörkt nu. HAN MÅSTE SKYDDA MIG NU att jag ska dra in en massa då, men jag vet att han rensar varje dag mig, genom att jag drar in en massa energier då.

Jag vet att det kom folk prata med mig då BLAND ANNAT JESUS  försökte rädda mitt hem, när jag hade skilt mig då. JAG SATT MED JESUS och räknade siffror ,som fastighetsägaren skulle godta då.

NÄR JAG BODDE HOS AKELISU, då ville se att jag klarar mig då. Men kan även leva på lite då och klarar mig då, vi lever så olika då, han hjälpte mig att skriva ner en summa de kan acceptera.

Jag var så rädd för det, men han satt länge och prata ,och jag fick tänka med honom då, under ett helt år då, hur det kan se ut för mig då, genom att jag måste lämna in en siffra till dem, så jag inte fick problem då, de fördröjde hela tiden så, jag inte skulle lämna lägenheten då. JAG MÅSTE HA PENGAR TILL DET. De ville att någon hjälpte mig då ATT RÄDDA LÄGENHETEN, men vi måste skriva hela tiden, och ta vara på tiden hela tiden då.
LADY NADA VAR MYCKET HOS MIG, hon satt och skyddade mig varje dag då.  Ibland SÅ KOM ÄRKEÄNGLARNA ANAEL OCH HOPE NÄR JAG VAR MEST STRESSAD OCH RÄDD, och jag var på väg att kliva ut från dörren många gånger då. Men en gång mådde jag så dåligt av min stress då ,och ville bort från allt då, men även de skyddade mig, att inte gå ut på natten som kan hända mer då, så de blockerade min ytterdörr, att inte gå ut. De pratade och pratade med mig då, men jag kände att jag inte kunde gå ut genom dörren då, och det var ett jättestort krig inom mig då.

IBLAND VAR HOPE OCH ANAEL HOS MIG, och kunde lugna ner mig då. FINASTE VARELSER JAG MÖTER PÅ. VACKER OCH SNÄLL MOT MIG.
Jag vet att ärkeängeln Anael och Hope kan lugna mig så mycket då. Jag minns speciellt när jag låg i sängen min NÄR HOPE PLÖTSLIGT BARA DÖK UPP, och pratade med mig och lägger sina händer på mitt hjärta då och jag bara grät ,för det var så längesen jag hade prata med henne då. JAG BLEV SÅ GLAD DÅ

Hope känns alltid så lugn, när hon pratar med mig. HOPE PRATAR ALLTID PÅ ETT SPECIELLT SÄTT HOPE. Jag blev så glad när hon dök upp hos mig då.  Jag har haft så mycket folk runt mig, SOM HAR STOPPAT MIN FLYTT DÅ. DE SITTER OCH VÄNTAR PÅ GUD.

KUTHUMI OCH LADY NADA när  båda satt hos mig när jag låg i sängen ,och skulle prata med GUD.

DE VÄNTAR PÅ HONOM , vi måste då sätta igång med mycket då, så de satt och väntade in då, men jag såg vilket skydd jag hade då.

Men de kunde inte hjälpa mig att rädda mitt hem då. Jag fick hela tiden hjälp, för att skjuta upp tiden då, att inte flytta från mitt hem då. MEN GUD SITTER MED TVÅ LÄNDER, DÅ FICK JAG LIDA NÄR KEWAN DEN NATTEN DÖK UPP PÅ FACEBOOK. Men hans energi kan knappt springa ifrån. Men Anders och jag blev lidande av det. Jag börjar springa till England. Men sen vet ni vad som händer då. Men fick problem att rädda lägenheten när han satte igång.

JAG MÅSTE LEVA I ETT LJUS HEM. LJUS ENERGI.

Jag minns ibland när jag bara låg i min soffa ,så kunde Lady Nada ha koll på mig. HON BARA LYSTE UPP PÅ VÄGGEN I VARDAGSRUMMET MITT DÅ, för att bara visa upp sig då.
MEN LADY NADA GAV MIG EN MASSA NYKLAR, som hon kallar det ,för att jag måste gå igenom så mycket healing då. Hon gav mig hela tiden nya nycklar då, FÖR JAG MÅSTE HA SÅ MYCKET HEALING DÅ, men det var när HON MÅSTE LÖSA UPP ETT STORT TRAUMAN HOS MIG DÅ ,eller så låg han och min PROTECTION och kollade igenom mig då, för att se hur min kropp mådde då. DET VAR FOLK HELA TIDEN.

JAG FICK EN HÄRLIG TID DÅ, när jag bara var med dem, som betydde så mycket för mig då ,och gav mig så mycket inre lugn då. Men är bäst att hjälpa mig. MEN FICK KÄRLEK FRÅN GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA. Men var min bästa tid i livet.

Nu lever jag i rena helvetet som jag känner nu.
Mamma sa ,att när vi är klar måste jag lämna på en gång då. Jag blir så less när folk inte kan upptäcka, att jag måste ha bara ha lite lugn och ro ,och måste bygga upp mitt liv igen, från allt bråk och en massa konflikter då, JAG FICK INTE LÄKA I LUGN OCH RO DÅ ,som jag hade behövt nu. Jag fick verkligen gå igenom min kropp då ,för jag måste få så mycket healing av honom då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 688903.jpgMen även får bygga upp ett inre lugn nu, som är så svårt idag ,för jag känner mig inte älskad, som jag känner då ,när man MÅSTE VÄNDA TILLBAKA TILL DET MÖRKASTE I MITT LIV DÅ, och hade börjat så perfekt då, och kunde hämta igen mig då, och tålde inte så mycket bråk och konflikter då, än att jag åkte ner när han var förbi ibland ,och var så arg då ,och tappade så mycket energi av honom varje gång han var förbi då. MEN SVÅRT ATT RÄDDA MIG FRÅN DESTRUKTIV FÖRHÅLLANDE. När jag hamnar så fel, som måste ha så mycket hjälp, att rädda allt runt mig. Men Anders gjorde det svårt att rädda mig själv.

VI ÅKTE IN I BRÅK OCH KONFLITER ,OM JAG SA FÖR MYCKET ELLER HAN GICK UT OCH BLEV ARG ,eller så gick jag på tå ,för att jag ska behålla min energi då ,genom att jag kan ha så liten energi ibland, och den ska jag ha till att skriva med GUD. 

MEN MINNS LÅNGT TILLBAKA ,VI ÅKTE I ENORMA BRÅK OCH KONFLITER OCH JAG BLEV SUR, men åkte till vänner och sov.  Han fick vara hemma med barnen. Men sov hos henne när jag fick problem med Anders. Men fortsätter 27 åren lever ihop. Men har känslor för han. Men folk sett hur jag hade det. Folk kan säga till mig lämna han när han är så arg. Det är bra nästa dag. Men han var snäll då.

GUD är inte glad när jag måste ta en kund, men ibland då har jag inget val, när det gäller pengar då, genom att JAG MÅSTE HA ALL ENERGI TILL ATT SKRIVA DÅ. GUD vill inte jag tar en kund ens, att jag skulle titta efter saker och ting nu ,för det var någon som ringde mig då, men jag tänkte jag kan göra det men han ville inte det utan de kan vänta då.

HAN ÄR SÅ FOKUSERAD PÅ SVERIGE OCH JORDEN NU. Han vill inte att jag hjälper andra nu, för nu måste han fokusera på jorden och landet nu, genom att jag har så liten energi när jag bor här då. Han vill absolut inte det när jag lever i så mörka energier, då måste vi bli klar då.

Jag har så liten energi, ser han. Men vill inte alls att folk ska ha så mycket hjälp då ,utan bara med de närmaste som jag kan hjälpa då. Vi måste bli klar, så jag kan lämna huset för jag dras ner här med allt bråk då. JAG FICK TA IBLAND FOLK SOM MÅSTE HA MYCKET HJÄLP. Har problem får hjälpa ,som har mer än andra. Men som jag har börjat hjälpa kan ta hjälp från mig.

Han skyddar mig då och min energi åker i backen då. Ibland då har jag varit på väg, att hoppa ut från fönstret när han blir som värst , jag måste sticka då, men sen så lugnar jag ner mig då.  JAG BLIR SÅ SJUK AV BRÅK ,som jag aldrig har upplevt förut då. Jag väntade på en man nu, men fick jag kliva in i lejonkulan igen. Vad som händer då BARA EN MASSA BRÅK om jag säger lite fel då ,som inte han gilla då.

Men min mamma visade långt tillbaka ETT PERFEKT LIV MED MIN TVILLINGSJÄL ,att han var visst mycket lugnare då. Den här mannen ,som bara måste bråka med mig då, genom att vi var klar med varandra då ,som bara blir värre och värre då när vi var klar då.

JAG SKA GÅ VIDARE TILL MIN PROTECTION TVILLINGSJÄL DÅ. Vi var klar med allt då ,och sen måste jag ha så mycket läkning och hjälp nu, sen jag blev klar med honom nu.

EGENTLIGEN KAN VI INTE ÖVERHUVUDTAGET BO IHOP NU.  Jag har börjat tappat all tillit då sen jag hamnade här, då måste hon nå fram till mig, men jag är så less på allt då ,och vill inte prata med så mycket folk, för jag mår inte bra då.

GENOM ATT ALLT VAR SÅ FÖRBERETT FÖR 1 MAN I MITT HEM DÅ när vi var klar för att mötas då. Hon ville bara säga till mig om en del saker, men även att vi en dag blir klar med att skriva, för hon väntade med, för att se hur det kommer att gå nu med jorden och Sverige då.

JAG OCH ANDERS GÅR MED ÄLDRA MÄNNISKOR LEVA HEMMA SÅ LÄNGE DE VILL. Jag var hos Roland Anders pappa. Men hjälpte Anders mamma ,hon kan bo så länge hon vill hemma. Äldre ska leva så, ta in så mycket hjälp de kan.

Men måste lämna så snabbt detta hem, SOM PROTECTION SADE TILL MIG DÅ ,och då gäller det att hitta ett hem ,som är lika ljust som mig. Jag måste bo där alla gamla energier är bortstädad då. Allt ska vara rent då när jag flyttar dit, genom att känner av för mycket då. JAG FÅR LIDA NÄR GÅR MED ÄLDRE MÄNNISKORNA. MEN ANDERS LIDER INTE DÅ. Men framtiden förändras för mig när Roland dör och Anne-Marie dör. Men är så sur på det.

JAG MÅSTE LEVA I LJUS ENERIG. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.