JUST NU SITTER KVINNORNA I EN MÖRK VÄRLD

Alla kan se vad som händer när sommaren kommer då.

Vad som kommer hända då ANTINGEN MÅSTE UNGDOMARNA STANNA HEMMA NU och inte ta en lite sväng ut då som alla vet när de är unga att de vill ut då, men nu har regeringen ändrat om för kvinnorna och även alla ungdomar som vill ut och röra på sig då, men de får stanna inne som det ser ut idag NÄR INTE REGERINGEN FÅR FART PÅ FOLK SOM BÄR BURKA OCH SLÖJA DÅ.

Men vi får stanna hemma då för de kan inte ändra om folk som bär burka och slöja då som alla kan se att svenska folket fick så mycket problem när de tog hit dem ATT ALLT ÖKADE MARKANT när de tog hit problem folk då, att alla kan se hur skolorna har det nu, men även när sommaren kommer hur de kommer få ha det baren när solen skiner då och vill bara ut då.

”MEN OJ NU MÅSTE JAG FRÅGA PAPPA OM HAN KAN FÖLJA MED OCH BADA   men han jobbar just nu, men vilken miss nu att inte pappa är hemma när det är så fint väder idag, men vilken miss då, men jag måste kanske fråga en kompis föräldrar om de är pigg på att bada idag när det är så fint väder idag, men de kanske är upptagen då, men jag måste ringa min kompis och höra då, för mamma kan inte hjälpa mig då för hon har ingen bil, då måste vi ta bussen för att bada eller så vill hon inte för hon kanske jobbar idag, för jag kan inte hennes tider nu så bra nu, men jag måste nog fråga min kompis för jag hatar att sitta hemma i finvädret nu bara för jag kan inte gå ut som mamma och pappa har sagt till mig.”

”För jag vill  inte bli utsatt för män mot min vilja att ha sex då och bli våldtagen som ALLA MÅSTE SKYDDA SIG FÖR DÅ, men jag kanske kan testa att gå ut ändå, men då kommer mamma och pappa bli jättearg på mig för vi har den överenskommelsen att vi måste gå tillsammans nu när vi  ska ut då, att inte gå ensam som de har sagt till mig, men varför måste pappa jobba just idag nu, och varför kan han inte ta ledigt från sitt jobb nu när det är så fint väder nu, men varför ska jag nu måste vänta på allt nu när andra kan bada då, bara för mina föräldrar inte kan följa med mig då, men jag är lite rädd att testa att gå själv nu för jag vet inte vart killarna håller till nu, för jag kan inte se dem här då, men de kan  komma när jag ska hem från mitt bad eller så kommer de till badstranden och bara står och glor på mig som galningar då.”

MEN FÖRR KUNDE JAG GÅ SOM JAG VILL, men nu ska jag måste vänta på allt för att skydda sig från skitkillar som inte kan respektera mig, att jag är svensk fattar ni det, men de fattar inget alls de pratar så dålig svenska, så de fattar inte ett skit då, men jag är född här och kommer gå som jag vill, men de måste glo på mig, bara för de kan glo på sina då, utan måste stå och glo på mig som de gör ibland, som jag tycker är så obehagligt när de glor på mig, men KALLAR MIG FÖR FULA ORD som de har lärt så bra på svenska då, de prata så himla bra svenska med fula ord kan de vräka ur sig mot mig då, BARA FÖR JAG ÄR SVENSK DÅ.” 

”Men åk hem tycker jag, ni har inget här att göra nu, utan åk hem så jag kan gå ut, utan att ha er som glor på mig, och JAG KAN BLI SÅ RÄDD att ni tittar för mycket på mig och ska ha sex med mig, som ni kan glömma för ni är så äcklig som tänker dessa tankar om mig, och nu måste jag vara hemma för att inte möta er då, och MÅSTE  VRÄKA UR EN MASSA FULA ORD MOT MIG DÅ, men åk hem när ni inte kan respektera oss, åk hem tycker jag då, jag är svensk nu, och ni kommer inte härifrån då, utan ni kan inte svenska ens, och det ser man på era kläder då, att ni kan inte vara som oss då, det finns ingen likhet med oss då, så jag tycker ni ska vara tyst nu eller så åk hem till ert eget land, för ni har inget här att göra då när ni vräker ur er så fula ord mot mig, och ni kan lämna landet tycker jag, för varför ska ni vara här som inte kan leva som oss då.”

”NI ÄR INTE ENS KUL ATT HA I SKOLAN DÅ när inte kan beter er som oss då och bara häver ur er fula ord om oss, och vad har ni här att göra som inte kan beter då utan bara häver ur en massa fula ord då, för vi är inte som er då, men det fattar inte ni att vi är svensk, kan ni se det att ni lever i Sverige då, kan ni ser det, men ni ser ingenting har jag förstått som kommer från skitlandet ni kommer ifrån, men jag vill att ni åker hem,FÖR ATT FÅ LITE LUGNT NU, men varför är ni här ens nu, och varför inte åk hem, och sluta upp att glo på mig fortast jag och mina kompisar ska ut utan kan ni låta bli att glo på mig, och kalla mig en massa fula ord då, utan jag vill att ni åker hem nu, för ni kallar mig och mina kompisar för fula ord nu, och jag vill inte ha er i skolan ens nu, utan sluta upp att kalla oss för fula ord nu eller åk hem, SÅ MAN KAN GÅ UT som jag vill jag och mina kompisar då.”

”FÖR NU KAN JAG INTE GÅ UT, för mamma och min pappa har förbjudet att vistas själv där ute, och  nu är det så himla fint vänder nu, och måste sitta hemma nu när jag vill bada, och förr då kunde jag ta bussen själv och bada då, men nu måste jag vänta på allt nu, och är så uttråkad på allt nu, men vad jag är less nu för inget är kul längre, för jag vill gå själv nu, men nu måste jag fråga andra om skjuts om jag ska ut då, men JAG VILL BARA TA MIN BILJETT ATT ÅKA IVÄG OCH BADA NU, men det kan jag inte längre det nu förr kunde jag det, men nu måste jag vänta in hela tiden när jag kan gå ut med mina kompisar, för då måste jag ha hjälp då när jag ska vara med mina kompisar, FÖR JAG FÅR INTE ÅKA SJÄLV LÄNGRE, sen de har tagit hit skit folk då som gör att jag måste vara hemma nu, för jag kan inte gå som förut längre då, utan måste vara hemma och vänta på att få hjälp idag, när det är så fin vänder nu, och jag vill bara bada då.”

”Men då kan jag inte det om inte min kompis föräldrar kan hjälpa mig då, men vad jag är less nu ATT ALLTID FRÅGA OM DET ENA ÄN DET ANDRA NÄR JAG SKA UT  jag vill åka själv nu, men det kan jag inte längre när jag måste vänta på allt nu, men vad less jag är nu när solen skiner så mycket idag, och måste vänta in allt då för att bara för att ta bussen och bada då, men jag är less nu när solen skiner där ute så mycket då, och jag vill inte vänta till kvällen när pappa har sluta sitt jobb då, utan jag vill åka iväg nu, på en gång och bada då med mina kompisar då,MEN ALLA HAR INTE BIL NU, men jag måste fråga den som har bil då, för det går fortast då att ta sig till stranden du, men även att min ena kompis har inte så perfekt relation med sin mamma och pappa då, för de kanske inte är nykter alls, för de kanske drack igår, då går det inte fråga dem då, utan jag måste vänta och se och hoppas på, att jag kan åka med min allra bästa kompis då för att bada nu, så jag tänker ringa dem nu för nu skiner solen så mycket, så jag måste ut nu och bada och sola nu.”

”Vilken tur jag kom iväg nu och an bada nu, än att sitta hemma hela tiden när inte min pappa har fått semester då, eller min mamma har semester, då är det mycket enklare då att åka iväg då, men nu hade jag tur, och nu åker jag iväg och badar med mina bästa kompisar då, vilken lycka nu solen skiner så mycket idag, och jag kom iväg som tur var då, för jag hatar att sitta hemma hela tiden, OCH VÄNTA PÅ HJÄLP FORTAST MAN SKA UT DÅ.”  

MEN SÅ HÄR KOMMER UNGDOMARNA ATT FÅ NU sen regeringen gör inte ett dyft åt dem då utan de får ett rent helvete nu FÖR DE KOMMER KÄNNA SIG SÅ OFRI IDAG sen de inte har ändra om de som bär burka och slöja då.

Men även hur barn blir utsatt för problem nu FÖR KILLARNA KAN KALLA DEM FÖR SÅ FULA ORD OCH KRÄNKANDE ORD HELA TIDEN och de måste freda sig hela tiden mot dem då och känner sig så påhoppad varje dag när de går i skolan. Tjejerna  känner hela tiden killarna hoppar på dem och kallar dem för fulaste ord de kan då, men de får fortsätta hela tiden BLI KRÄNKT när de har flyttat hit och kan inte välja sina ord ens utan pratar så fula ord mot så mycket svenska ungdomar skolan och KAN KALLA DEM FÖR DEM FÖR DET GRÖVSTA ORDET DÅ och kränker dem så mycket muslimska män då och kan kalla dem för så mycket fula ord SOM ÄR INTE SÅ KUL FÖR TJEJERNA som går i skolan att bli kallad då.

Men skolan gör inget åt det alls då UTAN KILLARNA FÅR KRÄNKA DEM VARJE DAG när de går i skolan och KALLA DEM FULASTE ORD DÅ, men skolan tar inte tag i det alls då, men de har sagt ja till ett problem folk som inte passar in i Sverige då utan de har inte den kulturen ens och kan inte respektera svenska folket då.

Men förr så kunde barn och föräldrar bli inkallad om barn har varit otrevlig i munnen då för det RÄKNAS SOM GROV MOBBING DÅ som folk nu brinner för, men inte när det gäller muslimska män, DÅ FINNS DET INGEN REGEL ÖVERHUVUDTAGET DÅ, men då blev barn inkallad illa kvickt om de såg att barn blev mobbad då.

MEN NU HAR DE TAGIT BORT DEN REGELN FÖR MUSLIMSKA MÄN de har tagit  bort den regeln då. De får till och med VÅLDTA TJEJERNA I SVERIGE DÅ inte en enda regel finns för muslimska männen. Det är väl inte konstig att tjejerna håller på bli tokig när de får göra som de vill.

FÖR MIG KALLAS DET FÖR SÅ GROV MOBBNING I MINA ÖGON  som inte skolan vill se nu utan de får fortsätta att mobba som kallar de FÖR FULA KRÄNKANDE ORD AV GRÖVSTA DÅ.

MOBBNING DÅ TAR MAN TAG I DET DÅ och ta och tag i killarna och föräldrarna då för de kör med grov mobbing i mina ögon och måste bli så utsatt och kallad för så mycket fula ord och SKA ÄVEN KLARA AV SKOLAN även klara av skolan som är bland det viktigaste att göra då.

Men de lägger allt på muslimska männen det är så synd om dem nu som de kan gått skicka ut från skolan och BYTA SKOLA och kör man med mobbing, då ska de ut från skolan rödaste rappet då förr fick föräldrar flytta sina barn till en annan skola när de blev mobbad då.

Men vad händer här ni som är så emot mobbing, men jag vet att nästan varje tjej i Sverige kan blir utsatt för mobbing nu.När killarna från dessa länder går i klassen eller så går de en annan klass bredvid dem då som inte kan hålla tyst ens utan måste utsätta tjejerna i skolan för rena mobbingen SOM FOLK BLUNDAR FÖR. Killarna ska ut från skolan när inte kan vara tyst och de kan även lämna landet om de inte kan RESPEKTERA FOLKETS LEVNADSVANOR. 

De kan åka hem för det passar inte in när de kör med rena mobbing då och HUR TROR NI TJEJERNA KÄNNER SIG DÅ att bli kallad för det ena än det andra nu? Hur tror ni det känns när de ska försöka fixa en skola nu, men blir utsatt för det när de tar in från dessa länder och inte ändrat om dem alls då. Många av tjejerna har inte haft problem med att bli mobbad då, men nu får de smaka på det som inte haft problem förut med det,ÄN NU NÄR DE  HAR TAGIT IN PROBLEM FOLK som sänker deras dag så mycket nu. 

Men vem var ute och varnade om det och jag skrev om att kvinnorna kommer få problem då OM DE SÄGER JA TILL DESSA MUSLIMSKA LÄNDER, men även att regeringen ser igenom mycket länder för en del muslimska länder har förändrats så mycket. Många muslimska länder som inte är som dem som bär burka och slöjor då. Som regeringen SKULLE SAGT NEJ TILL ALLA SOM BÄR BURKA OCH SLÖJA DÅ. Som vi varnade för nu, men nu blir våra tjejer utsatt för mobbing nästan varje dag när de är i skolan då. De ser ingenting regeringen borde väl ha tänkt till flera gånger då, men tror ni de har tänkt till. De tog inte ens reda på hur kulturen är då. De har kunnat bo i landet 1 månad eller 1 vecka för att se, DÅ SKULLE DE INTE SAGT JA TILL DEM som bär burka och slöja.

Men nu har många svenska kvinnor och barn ett mörkt land som vi hade varnat för att landet kommer bli mörkt nu och nu måste skolorna ta tag idet för tjejerna blir så utsatt för killarna från muslimska länder nu. Tjejerna ska också fixa sin skola, MEN REGERINGEN HAR INTE TÄNKT TILL NU men nu tycker jag att de tar och gå ut varje klass där de har muslimska män då FÖR ATT FÅ SLUT PÅ DET NU för de kör med rena mobbningen killarna från muslimska länder då och mobbning det har då landet visat de inte accepterar det, MEN NI ACCEPTERAR GRÖVSTA MOBBNING genom att ni gör inget åt det och tysta ner killarna då eller VARNA FÖR ATT DE FÅR SLUTA SKOLAN om de inte slutar mobba tjejerna då.

Så här har det blivit för Sverige nu, men den som får lida det är kvinnorna som får lida idag sen de sade ja till dem för de kan inte gå ut som de gjorde förut. Nu kommer sommaren som jag bävar för då. Vad som kommer hända nu när inte regeringen har gjort något åt det då SOM ÄR DERAS UPPGIFT ATT FÅ SLUT PÅ PROBLEMET LANDET HAR NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.