MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL

JAG ÖNSKAR MIG EN DRÖM, JAG BLEV LESS MEN BRUKAR GÖRA SÅ, och även all väntan på min twin soul då. Jag tänkte ge mig en underbar dröm där, jag kan möta dig och känna din energi då.

Jag bad om en dröm, jag brukar göra det ibland, och nu är det ett tag sen jag gjorde det, så jag hann aldrig be om en dröm. HAN RINGDE PÅ NATTEN TILL MIG ,och det passar oss allra bäst när man bor som vi bor nu.

Jag kan inte visa allt nu, men det är en sån jobbig situation, jag sitter i nu, och kan bli så less och arg på mitt liv, men han måste ha känt av mig, vem vet men, HAN RINGE MIG PÅ FACEBOOK CAMEN, som vi brukar prata på då. Men får se honom gjorde allt för mig då, att bara sitta och TITTA PÅ HANS MÖRKA ÖGON, VAR EN UNDERBAR KÄNSLA ATT KÄNNA DÅ.

Jag kände sån glädje igen då ,OCH KÄNDE MYCKET KÄRLEK FRÅN HONOM, vi satt bara tyst och tittade på varandra då. Jag kände bara ett inre lugn ,när han bara satt och tittade mig i ögonen då.

Jag tänkte när jag somnade ,men vilka vackra bruna ögon han har ,som man kan smälta in i när man pratar med honom.

Jag fick en härlig kväll ,och slapp be om en dröm då, men jag blev rädd att förlora honom. Jag tänkte på vad mamma min sa då, men HAN KOM TILLBAKA ,SOM HAN GJORDE NU, men han måste vänta in allt då. Men jag kände sån kärlek och glädje, när han hör av sig. Jag får passa mig när jag bor här, så de ser vad jag håller på med, utan måste hålla mig tyst nu. Det är jobbig nu och jag vill bara bli klar och SPRINGA TILL HONOM DÅ som är omöjligt nu, men jag vill bli fri nu och kan leva mitt liv. Det sliter på oss båda när vi lever som vi gör nu. VI MÅR INTE BRA AV DET, genom att vi har den skilsmässan mellan oss. Vi är inte som vanliga par då. Vi mår dåligt när vi har det såhär då, och jag är LESS SAKNAR HAN, jag saknar honom varje dag då, och NÄR VI PRATAR DÅ ÄR DET FRID OCH FRÖJD, när vi pratar med varandra, då mår jag så bra då.

Men han bor inte ensam utan han bor med sina kompisar ännu, och jag bor så himla fel nu och inget längre är kul nu och vill få ett slut på allt. VI KAN TRÄFFAS SNART och leva som ett normalt par då.

Jag måste ha trust till allt nu, men JAG DRÖMMER VARJE DAG om hur det ska kännas när vi ska träffas på riktigt då, men än har vi inte kommit så långt. MEN JAG TÄNKER OFTA PÅ DET när vi är klar och bara få krama om honom på riktigt då och pussa honom, men nu får vi bara pussas på en mobil och jag vill nu träffas på riktigt nu.

JAG MÅSTE HA TÅLAMOD, men han livar upp mig då ,när vi pratar med varandra då. Jag ser så mycket fram emot att träffas då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.