HÄRSKAREN

Härskaren i alla tider har styrt sina länder som alla ser vem som sitter på tronen då när de har en som härskar över ett land,  men härskaren i Sverige har flera som vill lägga sig i och kan inte enas om något ibland utan har svårt att härska över ett land ibland.

När de inte kan se VART SOM ÄR SVART ELLER VITT IBLAND och som alla kan se när flera ska koka ihop sin soppa till att bygga upp ett land som Sverige vad som händer då när de inte kör mot samma håll vad som händer då, ATT DE KAN FALLA LANDET när de inte kan lyssna på människor när de drar åt olika håll. De vägar att se sanningen i vitögat då som många kan se att landet håller på att falla bit för bit nu när de ror mot olika håll nu, att ingen går säker längre när de inte kan samarbeta om ett sånt litet land som Sverige.

Vad kommer att hända då när de drar åt olika håll att de åker i backen bit för bit då NÄR DE INTE KAN SAMSAS OM ETT LAND utan den ena drar åt andra hållet då.De kan inte samarbeta som är bland det viktigaste att göra nu ATT SAMARBETA DÅ   och inte köra ner varandra som alla ser att landet kommer i gungning nu och ingen vet vad de ska göra då när de står med skägget i brevlådan då.

Vad ska de göra nu för landet HAR FÅTT FÖR MYCKET PROBLEM med saker de inte hade önskat sig nu och kan inte se att de hade EN PLAN LÅNGT TILLBAKA ATT RÄDDA ETT LAND,men de har spoliera mycket idag som de hade som plan då och måste dra in på så mycket nu som gör att landet lider mer av allt de måste dra in på nu, SOM ALLA KAN SE VEM SOM BLIR LIDANDE när de har folk som inte kan styra ett land åt rätt håll utan bara bit för bit i botten då när lande har kunnat blomstra mer OM DE SAGT JA till människor som kan gå med svenska folket då.

REGERINGEN SETT IGENOM ALLT DÅ FÖR ATT FÅ LANDET ATT RULLA RÄTT DÅ än att betala ut till folk som inte tänker jobba en enda dag nu utan kan inte ställa dem bakom en kassa ens. Vem vill gå till den kassan kan inte ens anställa dem på sjukhuset vem vill ta hjälp av dem NÄR FOLK MÖTER PÅ KVINNOR SOM BÄR BURKA OCH SLÖJA DÅ, ingen skulle anställa dem då.De kan inte ens ta ett jobb då.

REGERINGEN HAR VÄNT LANDET RYGGEN NU och vänt upp och ner på så mycket nu, men en gång i tiden hade vi inte så mycket problem med invandringen, men nu har vi bara en massa problem som alla kan se vem som styr landet som inte har läst på ens då när vi får som vi får det  idag.

Men vad kan vi göra åt det för det är de som styr landet nu och vad kan vi svenskar göra åt det då NÄR DE INTE KAN SE ATT DE TAR IN FARLIGT FOLK, men vad kan vi göra åt det som är svensk då för det är återigen de som styra över landet då för de kan inte styra rätt då utan ser inte det som är så farligt ens SOM DE INTE SKA SÄGA JA TILL DÅ, men vem kan styra dem från vägen att säga ja till folk som är så farligt då vem kan hindra dem att inte göra det då?

Det kan ingen hindra dem för de ser bara att de ska hjälpa folk som är en fin tanke MEN DE MÅSTE SE IGENOM VILKA VI HJÄLPER när vi inte ens passar ihop med dem då utan hjälper ett folk som de kan så lite om i mina ögon och har inte tagit reda på hur de ser på svenska folket,SOM FÖR DEM ÄR PESTEN ATT KOMMA HIT, men de har inget val än att ta den biljetten hit fast de vet att de kommer till ett land som inte är som dem då, men tar den chansen nu och ser alla problem att komma hit för vi är inte som dem som alla kan se då. NÄR REGERINGEN TILL OCH MED BLANDAR IN DEM I SKOLORNA som alla vet vilka problem det kommer bli för tjejerna då när de har killarna rännande efter sig och kallar dem FÖR SÅ FULA ORD OCH ÄVEN GRÖVSTA ORDEN  och kan kalla dem  så hela tiden när de går i skolan, men sen kan de även gå längre som många vet att killarna från muslimska länder kan gå längre för de börjar redan när de möter dem i korridoren och kalla dem för det fulaste de kan då som kan gå längre ibland, men ibland då stannar det med fula orden de får höra från dem då.

Men ibland kan killar vara så hemsk, så de kan gå längre och VÅLDTA TJEJERNA DÅ SOM ÄR VARJE TJEJS FASA IDAG, att ha killarna i skolan är för det mesta en PRESSAD SITUATION DÅ när de går i skolan och kan titta på dem och kalla dem för fulaste orden de har lärt sig att säga då.Tjejerna ser killarna för det mesta varje dag  glor på dem, men kan inte prata som folk då utan tjejerna är svensk då. Det är inte så fint i deras ögon då utan de kan kalla tjejerna för de grövsta orden SOM DE FÅR MÖTA VARJE DAG NU sen de satte killarna från muslimska länder i skolan deras då.

Tjejerna  får möta det varje dag nu BLIR UTSATT FÖR KRÄNKNING DÅ och ska gå klar sin skola såklart och har även sökt en speciell skola som de brinner för tjejerna för de måste gå 3 år efter grundskolan då för de ska ha ett jobb efter den tiden de går där att en dag ska de jobba FÖR DE HAR DÅ VALT EN SKOLA SOM LEDER TILL ETT JOBB SEN DE ÄR KLAR. 

Men tjejerna måste gå dit varje dag då och de måste fixa sin skola då och FÅ ETT BRA BETYG när de går ut skolan, då måste de FÅ SÅ MYCKET GODKÄNT när de går i skolan då som alla kan se att TJEJERNA KOMMER FÅ EN TUFF TID när regeringen har satt in killarna som jag ser är rena mobbningen med trakasserier och kränkning  och PSYKISK VÅLD I MINA ÖGON DÅ. Tjejerna kan bli rädd att gå till skolan tillslut när de kör med rena trakasserier som jag ser som är rena mobbningen de kör med. Tjejerna blir rädd att gå till skolan man känner sig kränkt hela tiden när man går där.

Jag ser att tjejerna BLIR UTSATT FÖR GROV MOBBNING när de utsätter dem för den kränkning de kör med nu och kan inte stilla sin tunga då utan kallar dem för fulast ord de kan då. Skolan kan vara tuff idag och varje tjej ska klar av skolan UTAN ATT KÄNNA SIG KRÄNKT OCH HOTAD som det blir då.

JAG KAN SÅ MYCKET OM MOBBNING DÅ och jag ser vad regeringen har ställt med nu ATT TJEJERNA KOMMER FÅ PROBLEM DÅ att kunna hävda sig mot dem för de blir utsatt varje dag som DE HAR ALDRIG HAFT PROBLEM MED med att bli mobbad när de var liten då, men nu kan många falla på det för de KRÄNKER TJEJERNAS SJÄLVKÄNSLA SÅ MYCKET NU om inte skolan gör något åt det utan tjejerna får ha det såhär nu. Efter sen regeringen SATT KILLARNA I SKOLAN.

DE SKULLE SATT KILLARNA LÅNGT FRÅN DERAS SKOLA så långt från dem, men de tycker så himla synd om killarna och drar dem medhårs hela tiden och sa ge dem allt nu, men sätt dem på en skola där det inte går svenska tjejer nu utan en skola med folk från muslimska länder då. De kan inte gå ihop med folk SOM KOMMER FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER. Tjejerna pratar de skit om då de kan möta på så mycket vackra tjejer i skolan, men det hjälps inte för de bär inte den klädseln och har inte den kulturen alls.Tjejerna blir kallad för de grövsta orden av killarna som kommer från dessa länder som bär burka och slöja. Svenska folket är hemsk i deras ögon SOM INTE HAR DEN KLÄDSELN.

Jag kan lova er att varje tjej blir utsatt för det nu och nu vill jag FÅ ETT SLUT PÅ GALENSKAPERNA SOM REGERINGEN HAR GJORT NU utan sätt er i varje klass då och se igenom varje klass nu för att renas bort killar från dessa länder som inte kan respektera oss, då ska de lämna skolan illa kvickt då. Jag ser att tjejerna utsätts för hot varje dag när de ska till skolan som inte är okej då för det kallas för mobbning då och då tar man upp det med rektorn och läraren. De tar och PRATA MED KILLARNAS FÖRÄLDRAR att de kommer få sluta skolan om de kör med mobbing då att de får sluta skolan på studs då och DÅ SKULLE DE BLIR SLUT PÅ STUDS PÅ DET. 

Jag vet förr i tiden då fick de ta in killarna eller tjejerna om de utsatte barnen för mobbning, då tog de tag i det elller så fick de byta skola OM BARN BLEV UTSATT FÖR DET,men nu har Sverige kommit mycket längre och kunna se signaler när barn blir utsatt för mobbning då, men NU HAR DE INGEN REGEL ALLS PÅ KILLARNA som kör med det utan de får göra som de vill nu.

De tar inte tag i det och många tjejer kan känna sig hotad när går där och då måste skolan ta tag i det och KILLARNA FÅR SLUTA SKOLAN om de håller på sådär. Det är värst för tjejerna när de blir kränkt som de blir nu och hur tror ni hur de känner inombord när de hör det. DE KAN HA MÅTT SÅ BRA INNAN, men nu blir de kränkt av killar från dessa länder som bär burka och sett till att sätta dem så långt bort från skolan de kan då.

Men de plockar in killarna i skolorna nu SOM ÄR SÅ FEL I MINA ÖGON när de inte kan prata med killarna om ni fortsätter så här får ni sluta skolan illa kvickt då, men jag tycker synd om varje tjej som har dessa problem nu FÖR VI VILL BLI ACCEPTERAD OCH ÄLSKAD OCH RESPEKTERAD SOM DEN MAN ÄR än att folk ska hoppa på dem som blir nu när de hoppar på dem varje dag när tjejerna är i skolan då.

Hur tjejerna känner det DE ÄR UNG TJEJERNA OCH KÄNSLIG DÅ, men då möta detta som ska fixa sin skola då. 

Jag ser så mycket fel regeringen inte ser ATT DET GÅR INTE BLANDA IHOP SVENSKAR MED MUSLIMSKA LÄNDER SOM KOMMER FRÅN BURKA OCH SLÖJORNA. De kan inte respektera oss för de ser ner på oss som inte har den klädseln och folk från förtryckta kulturer de är problem med dem då att säga ja till då.

Men ni har kunnat styra landet rätt och hjälp folk som kan förändras ISTÄLLET FÖR ATT TA IN FOLK SOM KOMMER SITTA HEMMA till och med det. Ni som vill att folk ska jobba i landet för ni vill ha in alla skattepengar då, men hur blir det då för ni missar mycket pengar nu ni hade tänkta att folk ska jobba då när de kommer hit, men jag ser så mycket konstigt då när jag ser att ni säger ja till folk som inte kommer jobba då.Det är inte bara slöja och burka ni kommer få problem med även sjalar och sjaletter som ni har många av då som även de kommer stanna hemma som ni säkert vet vid det här laget. De kommer inte gå till jobbet som vi måste göra då utan de kan inte jobba då.

Vem kommer anställa dem då?

Igen av kvinnorna kommer jobba, men männen kan jobba utan problem för de har inte dessa problem då, men kvinnorna har problem med arbete och det skulle underlätta nu om regeringen TOG OCH ÄNDRA OM FOLK när de flyttar hit då. DE KAN LEVA SOM EN SVENSK DÅ när de kommer folk från förtryckta länder som bara ställer till en massa problem för vi passar så lite ihop med dem utan de måste ändra om för att få bort SÅ MYCKET SMUTSKASTNING som blir då när de hjälper länder som inte ens kan leva bland oss. 

Ni är inte lika alls och JAG VILL INTE ATT BARNEN SKA BLI LIDANDE AV DET som många blir idag när de inte ser igenom folk de tar in i landet ATT SVENSKA TJEJERNA FÅR PROBLEM DÅ när de inte kan se att de utsätter oss för våldtäkter då.

MEN ÄVEN SMÅ BARN KAN BLI SÅ GRYMT BEHANDLAD från dem som bär burka och slöja och KÖR MED VÅLDTÄKT OCH GRUPPVÅLDTÄKTER KÖR MED FLERA KILLAR som är så fruktansvärt för svenska folket ska ha detta problem då när de ska växa upp i ett tryggt land då och inte förstöra barnen SOM KOMMER FÅ MEN FÖR HELA LIVET DÅ när de inte såg igenom vilka de ska hjälpa då.

Regeringen hjälpte ett folk som inte respektera oss nu, titta på hur små barn kan bli utsatt FÖR DET VIDRIGASTE DE KAN BLI DÅ, men regeringen har kunnat förhindra det och TÄNKT PÅ SVENSKA FOLKET, är vi som dem nej såklart inte är vi som dem det kan alla se att vi är så olika då och även sett igenom folk. Vi går inte så bra ihop  med vissa länder för de kan INTE ACCEPTERA VÅRT LEVNADSSÄTT DÅ FÖR DET ÄR SÅN STOR KONTRAST. Vi accepteras inte i deras ögon då som vi lever som inte täcker vår kropp då. De kan kalla oss för det fulaste ord de kan nu som många skolor idag blir utsatt för då och även att många killar har fått gå kvar i skolan när de har våldtagit en tjej som ska ha en enkelbiljett till landet killarna kommer ifrån. Det spelar ingen roll hur de sätter sig emot har det skadat en tjej så mycket DÅ SKA DE UT UR LANDET och det skulle bli så snabbt slut om de visste att de får sluta skolan och även lämna landet det skulle bli slut på allt då.

REGERINGEN GÖR INGET ÅT DET för de är härskaren som styr över landet de kan inte se alla fel som blir då när de tar in fel folk då. Vad som händer med landet då att de hamnar i stor kris skolorna och andra där ute för DE KAN KÖRA MED GRUPPVÅLDTÄKTER och åldern spelar ingen roll då utan de kör med det som landet tar så lätt på då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.