SOCKER – PÅSK

Socker skapar stress hos människorna stress kan utvecklas till konstant på driven stress som socker påverkar er varje dag när ni äter en massa sötsaker då.

Men folk har utvecklat så mycket kakrecept som hela tiden kommer nya ideer och det fylls på ännu mer då tekniken värld blir större då när ni kommer på ännu mer tekniska saker som gör ATT NI KAN GÖRA ÄNNU MERA SOCKERBEROENDE FOLK DÅ, men tekniken har utvecklats mycket mer att tiden går snabbt framåt och socker åter är ett gift, men folk äter ändå fast de vet om att minska på det, så kan de inte låta bli sockret för det tillhör den vardagen för många idag att ni äter socker i allt ni tar er för då.

Titta i butiken hur det ser ut i alla hyllorna ni behöver inte se längre än att folk håller på att bli sjuk av allt ätande av socker SOM PÅBÖRJAR SÅ MYCKET STRESS I KROPPEN, så tänk lite efter folk nu innan ni köper hem en massa godis nu för ni har nu en storhelg ni går till mötes nu DÄR FOLK MÅSTE ÄTA ALLT SOM INNEHÅLLER SOCKER DÅ, men ta det lite lugnt då och ät med måtta då för ni kan överkonsumera för mycket stress i kroppen när ni äter för mycket socker som hela tiden kroppen får SMAKA PÅ ÖVERKONSUMTION DÅ kroppen är inte gjord för så mycket socker då.

Men folk har utvecklat så mycket som gör att socker är svårt att komma ifrån idag när ni tittar i alla hyllorna på affären hur det ser ut då, som har blivit mer och mer intressant att utveckla ännu mera saker SOM INNEHÅLLER SOCKER CHOKLAD ÄR ETT SÅNT GIFT MED, men det kommer från en planta som har odlats fram då och folk säger att det är bättre att äta mörk choklad än ljus choklad då, men jag kan lova er att det spelar ingen roll om ni äter mörk eller ljus choklad för DET ÄR ETT GIFT NI ÄTER  I ER DÅ. 

Mycket folk har kommit på att de ska ha olika kakrecept med en massa choklad i som är ett ämne som är inte bra för kroppen eran choklad, att ni ska ha det i många saker och utvecklats så mycket olika sätt med choklad som är ett ämne ni ska ta lite varsamt på då FÖR ATT KROPPEN ÄR INTE GJORD FÖR DET om ni börjar äta för mycket av det som innehåller choklad då.

JAG VARNAR FÖR DET att ni ska tänka er för att inte äta för mycket av det för det är ett ämne som ni ska TA LITE VARSAMT MED DÅ och inte överkonsumera då utan ta det varsamt med allt utan överkonsumera då. Jag ser att mycket ger sina barn sen de är liten för de vill att de ska dricka mjölk då och föräldrarna tar till det, att blanda i lite choklad i mjölken då SOM DE SKA VARA AKTSAM DÅ för även där måste ni inte överkonsumera då när ni ger era barn mjölk då.

Barn kan vara utan mjölk för barn är inte gjord för att dricka mjölk då utan det är till kalvarna som jag tog upp om förut då ATT NI SKA VARA LITE AKTSAM ATT DRICKA MJÖLK och barnen klara sig så bra utan mjölk då, men föräldrar kan köpa hem OBOY SOM ÄR SÅ MYCKET SOCKER I DET, men även choklad som de ska vara lite aktsam att dricka för mycket av oboy för den innehåller så mycket socker och choklad som ni ska var aktsam då, men folk hittar på ny saker så barnen ska dricka mjölken, men barnen känner att de vill inte dricka mjölk och låt dem vara då och GE DEM ETT GLAS VATTEN ISTÄLLET för att hitta på med att ge dem oboy eller andra sötningsmedel ni hittar på för att de ska dricka mjölk då utan låt bli det då.

Låt barnen få dricka vatten då som alla människor mår bäst av ett glas vatten då vatten är det mest naturligaste för er att dricka då, men ni har då hittat på så mycket nu så folk blir sjuk då. Ni har så mycket olika dricker som bara kommer nya sorter hela tiden, men med en massa socker och FOLK BLIR MER OCH MER SJUK AV DET, då ni tar fram dricka till barnen som är fylld med en massa socker då som gör kroppen inte en tjänst alls, DÅ SOCKER SKAPAR EN MASSA STRESS I KROPPEN DÅ när ni ger era barn för mycket dricka som innehåller så mycket socker och en del dricka är de mindre socker i och en del har så mycket socker i drickan.

SOM GÖR BARNEN EXTRA SJUK DÅ när ni serverar dem dricka som är så fylld med en massa socker då som sätter igång en massa stress i kroppen då som även skapar stress att de vill ha mer socker då och måste fylla på sitt sockerbehov då SOM MÅNGA KAN SLITA AV IDAG att de har så mycket sockerbegär då genom att de konsumera så mycket socker då som finns i maten, men även fikabröd och dricker.Vad kan de innehålla jo en massa gift ni äter varje dag. Ni som äter så mycket sött kan inte sluta att äta utan känner ATT NI MÅSTE HA MER SÖTT PÅ MATBORDET som kan innehålla så mycket kakor och bullar då som många äldre är så van vid idag kakor till kaffet och socker och grädde till kaffet är de van då.

Men mycket yngre håller på att förändra den trenden då att ta bort så mycket fikabröd då som många äldre är så van att äta varje dag då, men folk håller på att förändra mycket runt den biten, ATT DE TAR EN DAG I VECKAN ATT ÄTA GOTT, så äter de en massa sötsaker eller chips en dag då medans en del kan ha svårt att hålla den linjen då att äta bara 1 dag i veckan som många kan ha för barnen då ATT DE HAR FREDAGAR SOM MYS DÅ, men inte lördag och söndag då utan de kan då äta lite mera gott till helgen då som är en bit på väg då.

Jag vet att ni gillar ATT ÄTA LITE GRANN AV DET SOM BJUDS för annars så får ni bara äta ett grönt blad då som ingen vill se åt då, att äta ett grönt blad då för alla vet att mat kan innehålla så mycket socker då, men även att de vet om de tar en chokladkaka så är den fullt med socker i och folk känner ibland vad ska de äta snart för allt är farligt nu och folk kan bli så snurrig av allt nu och vet snart inte vad de ska äta då.

Men jag ser ATT NI KAN VÄLJA BORT SJÄLV och tänka på er hälsa då som är bland det viktigaste att göra då att hälsan går först då. NI LÄR ER ATT ÄTA SÅ RÄTT ni kan då även om ni kan halka på socker mitt i veckan då som är svårt för mycket mat innehåller socker och även mycket gott matbröd innehåller socker, så ni har problem att inte ta socker då FÖR DET FINNS ÖVERALLT DÅ när ni köper hem själv då som många kan halka på då som gillar att köpa bröd för de har så lite intresse och baka då utan de köper hem bröd som kan innehålla en massa socker då som ni inte ska ha.

Men folk har inte så många val ibland för ni vill då äta en massa fikabröd som är mycket folk som gillar att äta då, MEN ÄVEN DÄR MÅSTE NI HA BALANS DÅ att inte äta varje dag fikabröd för de innehåller socker då varje kaka ni äter då socker såklart då som ni måste vara aktsam då, att inte äta för mycket socker under veckan då som innehåller en massa socker då SOM GÖR ATT NI HÖJER ERT BEHOV ATT VILJA HA MER SOCKER DÅ.

Ni går då till affären och köper hem en ny kaka eller bulle eller så köper ni hem en massa kex som finns så mycket av då som ni kan inte stå emot för ni känner suget inom er att jag måste ha lite socker nu SOM NI KÄNNER AV DÅ NÄR NI KÖPER VARJE DAG EN KAKA ELLER ETT KEXPAKET DÅ att ni känner att ni måste ha lite socker för att fylla på behovet ni måste ha då.Det blir som ett gift i er då och går till affären varje dag och äter en kaka eller ett kexpaket som är så vanligt idag att folk köper hem då för de har den vanan att de måste ha det hemma då. De vet inte om att de dras till sitt stora problem DE FÅTT SEN LÄNGESEN att de måste ha socker för att fylla på sitt största behov då och då går det ner till affären och köper en kaka eller så blir det ett kexpaket som folk ser inte så farligt.

MEN DÅ FINNS DET SÅ MYCKET VARNINGAR IDAG DÅ när ni köper hem varje dag då har ni så starkt behov att fylla på ert sötbehov för att hålla balansen i kroppen men ni känner bara suget då och kan inte gå förbi hyllorna där de säljer en massa kex då utan kexpaketet följer med er hem såklart. Ni kan köpa flera kexpaket och hitta olika sorter då med kexpaket då som fylls på i skåpet då med en massa sötsaker som kexen innehåller då för ni måste ha ett kexpaket, men även flera olika sorter av kexpaket då, MEN NI HAR SÅ MYCKET STORT SOCKERBEHOV DÅ som ni inte kan se själv då utan ni åker ner till affären och sen så åker det med en massa kexpaket hem då för ni måste ha det till kaffet ni som dricker kaffe eller så måste ni ha kex till te som mycket folk dricker idag eller så kommer barnen doppa kexet i mjölken och oboyen då för ni måste ha kex hemma då fast ni skulle låtit bli att köpa hem kex med en massa socker i då GÅTT FÖRBI HYLLAN DÅ och sett åt andra hållet då.

Men det är så mycket folk som har kex hemma och det kommer nya sorter med kex som folk älskar då, men det är en stor fara med dem för de innehåller en massa socker en del kex kan innehålla mer socker än andra kexen gör, MEN NI SKA VARA AKTSAM MED ATT ÄTA KEX DÅ för ni titta åt andra hållet då när ni handlar då för att minska på konsumtionen med socker då. Hur många tänker på det.Nu är det helg snart igen och nu ska jag se hur mycket socker ni äter under helgen och snart är det EN STORHELG SOM ALLA VET VAD PÅSKEN STÅR FÖR DÅ för folk äter så mycket godis då under påsken då även där håll balanse då med allt och jag vet att barnen vill ha sitt påskägg, men håll balansen där och ÖVERÖS INTE DEM MED EN MASSA GODIS UNDER PÅSKHELGEN DÅ utan ge dem en dag med gott i då för folk vill ha påsk som innehåller så mycket socker då.

GENOM ATT NI FLER DUBBLAR DÅ KONSUMTIONEN AV SOCKER DÅ under hela påsken då. Ni lägger så mycket pengar då att köpa godis då för det är påsk då som alla vet att då ska de ätas en massa sött och en massa god mat då som kan även innehålla en massa efterrätter med socker då som alla kommer fixa till påsken socker och mat under hela påsken då. JAG VILL ATT NI TÄNKER TILL när ni plockar i godis med en massa choklad och godis ni plockar i då både här och där kommer ni fylla  påsen med sötsaker då med godis, men tänk på att hålla balans som är bland det viktigaste då ATT INTE ÖVERKONSUMERA DÅ utan håll balansen då under hela påsken då låt er inte äta för mycket sött nu utan försök att äta med måtta som är allra bäst då.

MEN DET ÄR EN SVÅR HELG FÖR MÅNGA det är en svår helg för många då för då kommer det en massa frestelser då genom att ni vill äta en massa sötsaker då som påsken bjuder på då påsk är en stor högtid för svenska folket då att äta god mat med  massa efterrätter då som tillhör påsken då, men det slutar inte där påsken har så mycket sött med då. Ni måste äta så mycket godis och det är bara en massa sött under påsken då sött som ni blir så sjuk av om ni överkonsumerar det då, så försök rensa bort så mycket socker då när ni ska ordna er påsk och inte tänker på att ni måste ha socker i allt då utan FÖRSÖK ATT SE IGENOM ALLT NÄR NI SKRIVER ER MATLISTA DÅ.

Så ni kan hålla balansen under påsken då och ÄT INTE SÅ NI BLIR SJUK DÅ balans måste ni ha under påsken då och tänk till att inte överdriva i allt då utan ha balans då med god mat till det som ni stoppar i er av då, så mycket onödiga sötsaker som blir då bara för att nu är det påsk och då måste ni äta en massa sötsaker då TÄNK BARA TILL och fira eran påsks såklart, men med varje tanke när ni handlar hem mat och en massa efterrätter då ATT HÅLLA LITE STÅND DÅ  så ni inte överkonsumera sockerbehovet ökar då när ni köper hem för mycket sött då.

Vad måste ni göra då försök sänka ert sockerbehov då, men ni kan undvika så mycket problem om ni bara tänker till nu bara för det är påsk, så måste ni tänka till ändå för att inte överdriva så mycket nu, så ät med måtta god mat som alla kan äta hur mycket de vill av då som innehåller så lite socker då utan ni ska tänka på alla efterrätter ni kommer äta under påsken då alla efterrätter som ni har på påskbordet då, tänk till vad ni äter då och SKRIV  NER EN MATLISTA som ni kan hålla lite kontroll på då, så ni inte över öser nu med en massa sötsaker och godis som tillhör påsken då TÄNK TILL NU och försök att städa bort så mycket problem ni kan nu och LÄR ER ATT FIRA MED NÄRING I KOSTEN och inte med en massa sött i kosten då, bara för det är påsk då utan tänk till nu när ni nalkas påsken lev utan att äta en massa söta saker då under hela påsken då utan försök att städa bort en del godis då och bara ha lite grann då som blir den bästa påsken då MED LITE GODIS DÅ och inte en massa godis balans under påsken då.

ÄNDRA OM ERA RUTINER DÅ för att behålla er hälsa då och den är bland det viktigaste att behålla då hälsa med god mat med lite socker i under hela påskhelgen då lite av varje, men överös inte med en massa onödiga saker då bara för nu är det påsk. Ni behöver inte det utan leva fast det är påsk då lev ett normalt liv då utan att överkonsumera nu utan lev och påsken firas ändå FÖR SVERIGE ÄR DET EN STORHELG som ni är påväg emot nu förr då hade ni inte så mycket problem med det.

Men idag har folk problem för ni kan inte äta rätt då genoma att ni har ändrat om så mycket idag och många drivs till att köpa hem sötsaker och godis då, men det går fira ändå påsken. NU TOG JAG UPP OM ALLT SÖTT SOM FÖLJER MED PÅSKEN, men vill varna för det då, men även allt annat ni äter som ni inte ska äta alls då.

MEN DET ÄR SVÅRT ATT LEVA PÅ JORDEN för det är så mycket ni dras till och ni vill äta som andra människor då och det är inte så konstigt då, men det går ändra om då för hälsans del när ni vet att det är så mycket socker mycket då ät med måtta då.  GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.